עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני רוצה לעזור לקרוב משפחה להרכיב מחשב בתקציב של 4000 עד 4300 כולל ציוד היקפי ומסך כמובן לגבי מעבד אני לא יודע מה כדאי אינטל או AMD אותו דבר עם כרטיס מסך, חשוב לציין שכן יופעלו משחקים בינוניים/בינוניים+ הרבה אינטרנט הורדות סרטים ועבודה "רגילה" של מחשב, כולל דרישות לתלמידים.. מארז יציב וטוב עדיפות לעיצובי איוורר יעיל ושקט (המחשב יהיה בתוך חדר) חשוב לציין כי הדיון הזה וההתייעצות אתכם זו מה שתביא לקניה של המחשב החדש :] אשמח לשתף פעולה אם דרושים עוד פרטים..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Zvuv,

המחשב הזה מיועד לעבודה משרדית ומעט משחקים מדי פעם. וחשוב שלא ידגיש שהוא "נחנק" תוך שנתיים שלוש. לא מתכנן OC רציני - אולי לשם נסיון : CPU : AMB 2600+ Barton 512 KByte L2 333 MHz BOX [ ¤ 711 ] 1 Motherboard: Asus A7N8X-delux (SATA , dual DDR ) [ ¤ 665 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 502 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 613 ] 1 Video Cards : Asus 9600SE / TD [ ¤ 644 ] 1 סה"כ 3637 ¤ הערות: 1. מישהוא אמר ASUS 2. רוצה לקנות כבר עכשיו 1 GB RAM כדי לא להסתבך בעתיד עם זכרונות לא זהים ל dual DDR 3. עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך הזה שהוא לא משהוא , אבל לא רוצה להוציא 1000+¤ על כרטיס מסך ... …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by exercise,

יש לי בעיה, משום מה המעבד כל הזמן עובד בקצב המקסימלי, כאילו אין SpeedStep, גם על בטרייה, התקנתי את ה Power Managment Driver אבל זה לא עשה כלום...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. p4 2.4 Ghz (800Mhz) 1030 NIS Abit IS7-E 550 NIS Infineon 512MB DDR 400 570 NIS GIGABYTE RADEON 9200 TV,DVI,128MB+VIVO 530 NIS WD 80 GB 7200 ATA-100 (8 MB) 490 NIS CD ROM LG 52x 100 NIS FLOPPY TEAC 1.44 50 NIS 2750 NIS מה אתם חושבים? יותר טוב Geforce 5200FX איך הכרטיס מסך ? האם איזה מסך כדאי? למה שאני לקחתי SATA האם יש הבדל גדול בין

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. השימושים משרדיים בלבד למרצה באוניברסיטה כשהניידות היא גורם מכריע. הנה הלינק לת'רד שפתחתי בנושא במקור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289541.msg2544443#msg2544443 הנ"ל כולל מעבד מעודכן (U2500), מספיק זיכרון (1G) ואחריות יבואן 3 שנים. מה אתם אומרים - צריך לתת תשובה בחצי השעה הקרובה! לינק: http://www.notebookclub.co.il/prod-d420-1.htm לא משם אני קונה, אבל המפרט זהה. תודה מראש, TMP

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Cloudwulfe,

שלום לכולם. אני מתכנן כבר כמה זמן להחליף את הנייד שלי במחשב נייח מודרני, והייתי רוצה המלצה שלכם לגבי מפרט. בגדול התחלתי לבנות מפרט בעזרת דיונים שראיתי פה בעבר, אבל אני לא בטוח בקשר לרכיבים הנותרים : http://www.tms.co.il/preview/spec/p9hfquzm הנה הפירוט של הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם ישנה אפשרות כזו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע - משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by e3user,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מהסדרה של Intel NUC רציתי לדעת לפני כן מה ההבדל בין מעבדי U לבין HQ? מעוניין לקבל הצעה לגבי מחשב + זיכרונות (אין צורך במערכת הפעלה) אני מודע לזה שהמחשבים לא כוללים זיכרונות דרישות: כונן SSD בעל זיכרון 256GB ומעלה זיכרון RAM של 16GB ומעלה (לא משנה חלוקת הסלוטים) מחיר בסביבות 3,500 (אפשרי גם הזמנות מאתרים בחול) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כולל מסך) בתקציב שלא עולה על 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי ויריץ משחקים בסיסיים (לילדים) כך שלא צריך כרטיס מסך טוב. רציתי לשאול כמה שאלות: 1)כמה באמת מהירות הזכרונות משנה ב DDR III? האם יש הבדלים משמעותיים בין DDR III 1333Mhz לבין DDR III 2000Mhz? 2)האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חיצוני או שעדיף להסתפק בכרטיס מסך מובנה? 3) האם כדאי לשדרג ל i5 או i7? האם יש הבדלים משמעותיים? אני מצרף מפרט שהיה נראה לי סבבה. אם תוכלו להגיד לי מה אתם אומרים אני אשמח מאוד. התקציב הינו 3500 ש"ח. למיטב ידיעתי המחשב שאני צריך אמור לעלות פחות אך התקציב נועד לקנות חלקים איכותיים כדי שאוכל לפתוח דלת לשידרוגים עתידיים.המחשב לשימוש ביתי לילדים אין העדפות מיוחדות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. צריך מפרט לאח שלי הקטן - 2500 ש"ח תקציב אז ככה אנחנו רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב חדש אז אני צריך מפרט. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (ילד קטן חח) , שיריץ משחקים טוב (גם משחקים חדשים אם אפשר) יש לו כרגע משחק 1280x1020 שזה 19 אינץ' אם אני לא טועה והוא משחק בכל מיני משחקים (הארי פוטר פיפא קול אוף דיוטי כל מיני משחקים) - בקיצור מחשב לגיימרים ב2500 שקל. אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך בצורב וכונן דיסקטים (אנחנו נעביר את הצורב מהמחשב הנוכחי לחדש). רוצה הרכבה בחנות את ההתקנה אני יעשה לבד. מארז לא משנה כל כך איזה , שלא יתפוס הרבה מהתקציב. את המחשב אנחנו רוצים להזמין מ-KSP בירושלים. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by b_yaniv,

שלום רב מבקש מפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח לפי הפירוט הבא: סוג שימוש: אינטרנט,אופיס,סרטים, משחקים קלים - בינוניים סוג מסך: סמסונג 23 אינץ' חשוב: שיהיה שקט...(ולא אכפת לי לשלם עוד קצת בשביל זה, נגיד עוד 100 ש"ח) סוג מעבד,כרטיס מסך וכדו': לא חשוב ציוד היקפי: לא נדרש תודה לכל העונים! יניב

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. איזה ציפסט עדיף - G31 , P35, 945 או X38 ובמעבד מה עדיף - E6750 או Q6600 השימוש הוא ביתי - למשחקים ו- MULTY TASKING

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by sheli,

שלום לכולם מחפשת מחשב שאחי מביא לי מארה"ב 1. מכירים אתרים מומלצים לרכישה ומשלוח עד הכתובת שלו בארה"ב? דרישות: *עדיפות לתשלום סביב ה2000 ש"ח *מעבד I5 *מסך 13.3 וקל משקל (חשוב לי מאוד, בגלל זה קונה לפטופ חדש ) *לא גיימרית, שימוש סטנדרטי של אינטרנט, סרטים ואופיס. קצת תכנות בJAVA. *חברה שנותנת אחריות בארץ גם כשקונים בארה"ב דוגמת DELL *מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה *מקלדת נגישה ונוחה *באופן כללי מחשב חזק שיחזיק לפחות 4 שנים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום אני מתכוון להחליף לוח ומעבד ועקב כך גם כרטיס מסך ובנוסף יפנק את עצמי בספק נורמאלי אני מתכוון לחסוך כמה שניתן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות אובר קלוק בינוני לא יותר ולגביי הכרטיס מסך לא מתכוון להריץ על הכי גבוה.בעיקר סרטים ומשחקים אבל שוב לא ברמה הכי גבוהה נראה לי חשוב שיהיה DX10 המעבד הוא זמני לתקופת מעבר עד שיהיה כסף או חשק למשהו חזק יותר מעבד D2C 2180 _מחיר 472 שקל לוח גיגהבייט GA-P35-DS3_מחיר 615 שקל קירור פריזר 7 _125 שקל ספק OCZ STEALTHXSTREAM 600W_550 שקל כרטיס מסך כאן יש התלבטות בין משהו מבוסס על 8600GT או HD2600PRO/XT בערך 600 שקל סך הכל יוצא 2400 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הוצע לי לקנות את המפרט שמצורף בתמונה ב2000שח. חשבתי לקנות אותו ולשדרג את כרטיס המסך בעתיד במידת הצורך למשחקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי, האם לוח האם מספק ומה עוד יהיה לי כדי להוסיף לו במקרה הצורך. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אפשרות גם לOC קל אבל לא חייב, ללא ציוד הקפי וללא מסך מתוכנן מסך 22" FULLHD DVI HDMI ללא שום קשר לתקציב מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1591 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1135 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤1372 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤302 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤574 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5.1 אחריות: שנה. מחיר: ¤122 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  16. סייגים ,עצות ,ביקורות הכל שאני לא אוכל אותה אח"כ ;D שימוש מעל הממוצע vmware , תכנות, אבל מה לעשות זה התקציב http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5807

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1486 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1576 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH G15 Gaming Keyboard ¤ 601 1 עכברים LOGITECH MX518 Gaming-Gr…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שבת שלום, מבקש עזרה עבור חבר לספסל הלימודים המעוניין לרכוש מחשב נייח עבור שימוש בתוכנות שרטוט והדמיות. הוא קיבל הצעת מחיר למחשב בסביביות 10K שנראה לי overkill עבורו.חשוב לציין שאנו משתתפים בקורס vray for sketchup בשלב זה רמת השימוש היא בינונית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש עיקרי של המחשב : אוטוקד פוטושופ ויריי וסקצאפ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר בעתיד כרגע מתחיל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by kfirbs83,

היי, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא: בד Intel Core i3-3220 Ivy Bridge Tray ₪525 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=II33220T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪434 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2000GB SATA3 64MB ₪464 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST2000DM001 זיכרון Kingston Hyper-X GENESIS 4096MB DDR3 1600MHz CL9 ₪201 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23756G מארז כולל ספק Antec NSK2480 Silver 380W ₪513 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK248…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אין תקציב משוער, זו שאלה די כללית. מחשב לשימוש ביתי, סרטים וגלישה בעיקר... כולל מסך 23 של DELL. אני לא מבקש המלצה למפרט אלא על מחיר משוער. (מחיר שיהיה כולל המסך)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרת הפורום בהמלצה על מפרט למחשב רב תכליתי בתקציב עד 4,200 ש"ח. תודה מראש, 1. מה התקציב המקסימאלי? ------------------> 4200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ---------> לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ---> עד תוספת של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ---> רב תכליתי: משרדי, תכני HD וצפייה בהם בטלוויזיה , תוכנת AUTOCAD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ----> משחקים אינם מטרה עיקרית של המחשב, אבל אם אפשרי הייתי מעוניין שתהיה אפשרות להריץ משח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by diablo4u,

אהלן, בשמחה רבה מצאתי הורים של חבר שנמצאים בארה"ב מחפש מפרט ללפטופ 14 - 15 אינצ' לשימושים של משחקים גלישה וסרטים בשאיפה אורך חי סוללה סביר ומשקל סביר המחשב הקודם שלי הוא dell xps 16 עם המעבד p8600 לפני שיצא הI5 I7 ובשאיפה אצליח למכור אותו. כרגקע הכיוון שלי הוא alienware mx14 רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי מבחינת הממפרט בין גדלי המסך השונים (נגיד אפילו בין ה17 ל14 כי פשוט פיזית יש יותר מקום להכניס דברים) גם הבנתי שיש אתרים שנותים קופונים או כאלה דבריםף אתם מכירים? תודה רבה,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by xDa,

1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך,אבל אם כדאי לנצל אז.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות להוסיף מסך,אבל רק אם המפרט ממש טוב,אם לא אז בפעם אחרת אני מעדיף. 4. האם יש ר…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי הסתכלתי כבר בשרשור של מפרטים שהוצעו כאן אבל לא מצאתי בהכרח משהו שמתאים. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב נייח חזק. המחשב הוא לבן דוד שלי, בן 11 שהשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב (לכן רצוי שיהיה כרטיס טוב שיכול להתמודד עם הדרישות של המשחקים) בנוסף, רצוי שיהיה מחשב טוב שיוכל להחזיק מעמד כמה שנים (לא מצפה לניסים אבל את שלי קניתי לפני שנתיים והוא עדיין מעולה כמו ביום שקניתי אותו) התקציב ינוע עד 5,000 5,500 לערך אם יהיה צורך אני נורא אשמח אם מישהו יוכל להציע מפרט שנראה מתאים... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dorosh,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשרי לא חייב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.