עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by טריילים חדשים בעברית,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 6000 רק אם השיפור מאוד משמעתי עד 7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפייה ב4K סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 5 Witcher 3 doom -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 רזולוצייה 2k קצב רענון 144 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Shachar Admati,

מדובר במחשב נייד 1. תקציב: 3000 א) אפשר לנצל את כולו. ב) אפשר לחרוג עד 300 ש"ח מהתקציב. 2. שימושי המחשב בגדול הם: שימושים ביתיים כמו עריכת קבצי וורד, שימוש באינטרנט, משחקי דפדפן, סרטונים כו'. 5. מידת השקט - 8. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה. כמה עולה לקנות דיסק של מערכת הפעלה ווינדוס 10 וכמה זה משתלם למשתמש הרגיל? 8. איזור חדרה/נתניה/עמק חפר. 9. מעוניינים לקנות בימים הקרובים. 10. יש בבית smart tv ורוצים לחבר את המחשב למסך. 11. חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מסך איכותי, חלקים שמחזיקים זמן, מחשב קל כו'. במה שהסתכלתי ובחנתי הייתי רוצה מפרט כזה: מעבד: i5 8250u 1600m…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by tenz,

היי לכולם עומד לקנות מחשב שבוע הבא והרכבתי 2 מפרטים ב TMS ומאוד רוצה לדעת פה חוות דעת, מה עדיף, ומה יותר טוב. המחשב עבור גיימינג. חשוב לציין המחשב לא הולך לעבור OC. אם יש המלצות להחליף או לשנות משהו אשמח מאוד. תודה! מפרט 1: https://www.tms.co.il/12124 מפרט 2: https://www.tms.co.il/12125

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה התקציב המקסימאלי? 5,450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב: עריכה גראפית / עריכת ווידיאו לא כבדה / תכנות במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe: Photoshop - Illustrator - Lightroom / Sony Vegas מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? לא גבוהות במיוחד אך לא נמוכות במיוחד מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבועיים הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקר לעריכה גראפית/ווי…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום, מפרט מעודכן, תודה רבה! אשמח לעזרתכם. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר קבוע ל-2 מסכים: מסך מחשב סטנדרטי 24-25" ב- VGA/DVI + מסך טלוויזיה 65" LG 4K ב- HDMI. על המחשב להריץ בקלות פורמטים של 4K. יציאת ה- HDMI תהיה מחוברת לרסיבר של Yamaha 5.1. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לסטרימיניג, השימוש הוא די ביתי: אינטרנט, אופיס (יתכן מצב של ריבוי ק…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by aboren,

המחשב מיועד לאחי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר חיבור המחשב למסך וצפייה בסרטים, קצת פוטושופ (חובבני), אינטרנט, אופיס. ממש לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. טוב אז ככה , המחשב שלי הלך לגמרי. ניסיתי לסחוב אותו עוד קצת אבל זהו שבק חיים. אני יודע , פתחתי דיון לפני חודש ימים בערך. אבל אז החלטתי לחכות עם הקניה קצת שיצאו לוחות אם זולים וכו'. אשמח בבקשה להמלצות על בסיס אינטל וamd , אין לי העדפה מה שיותר משתלם. תודה מראש לכל העוזרים מה התקציב המקסימאלי? 4.5-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, רק אם זה שווה את זה עד 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אינטרנט וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by ranrubin1,

מפרט : i5 4570 B85N-D3H 8gb ram (4X2) amd sapphire R9 280X 550W fsp radier בעיקר משחק פורטנייט ולול , לא מעבר . הכרטיס מסך מחובר ל2 מסכים ( SAMSUNG 1080P פשוט ו AOC G2460PF 144HZ ) הרצון שלי לשדרג הוא כי המחשב שלי קורס המון בזמן שאני משחק , יש הרבה בעיות במחשב עצמו בין אם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא לא חוזר בלי ריסט . הרבה פעמים הווינדוס נתקע וכבר לא חלק כמו פעם . יש FPS DROPS מה באמת עלי לעשות ? יש דרך לתקן את מה שאמרתי או שאשדרג את המחשב וזהו ?

9. Started by Omer DA,

Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX ¤ 565 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤ 65 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤ 480 1 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit ¤ 370 1 Connect3D ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 ¤ 390 1 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤ 379 2 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤ 120 1 NZXT ALPHA NO PSU ¤ 260 1 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤ 330 1 *המפרט הורכב בשביל חבר,לא גיימר מקסימום סימס ספור ורד אלרט החדש,יש לו מלא סרטים וסדרןת אז הוא ביקש הרבה מקום השאלה היא האם יווצר איזהשהוא צוואר בקבוק במערכת? או תהיה בעיה עם שני כוננים קשיחים? אם יש מפרט עדיף במחיר הז…

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  10. מעבד Q9550 לוח אם GA P43DS3 זיכרון MUSKIN 4 GB 1000MHZ כרטיס מסך HD4850 ספק HEC TDT 500W דיסק קשיח 320GB מסך lcd 22 חשוב לי לדעת האם הספק מספיק לכרטיס המסך. ואים הוא לא מתאים תנו המלצה לספק בסביבות 300 ש"ח

11. הלכתי על 9400Q במחשבה על העתיד והאמת שזה גם מסתדר עם המחיר. בנוסף למישהו יש המלצה של מקלדת ועכבר זולים ואיכותיים מIQPC? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1287 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1269 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤321 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤119 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤425 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤378 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤413 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 שירותי מעבדה: הרכבת מחש…

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by tmpusr,

כל הדגמים שראיתי כוללים את ה-ATOM 270 שהוא חד-ליבתי. יש לי את ה-ASUS R2H ותוספת הביצועים הצפויה מה-ATOM 270 לא כזו גדולה שמצדיקה שדרוג. כפול ליבה זה כבר סיפור אחר. יש UMPC כזה בשוק? צפוי להגיע בקרוב? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  13. אני רוצה לקבל מפרט עד 1900 ש"ח בשביל אחי, בשביל אינטרנט ומשחקים כמו פיפא\אנ בי איי\ ניד פור ספיד וכאלה.. אני יודע שהתקציב נמוך אבל אם אפשר נצלו אותו הכי טוב. דרך אגב המחשב יהיה מאייבורי (אם אפשר בלי הערות בנוגע לזה).. ללא ציוד היקפי. תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by shlomi6280,

שלום: אני חדש פה. ניסיתי להריץ חיפוש באינטרנט ובאתר על מנת לקבל מידע על המחשב הנ''ל אך ללא הואיל. אני מחפש מחשב נייד לקנות. התקציב מוגבל עקב וההורים קונים לי ולא אני התקציב הוא על 5500 ש''ח ואפשר לדעתי להתגמש בעוד 200-250 ש''ח. אני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול ICQ וקצת למשחקים (אני חולה מכוניות ולכן המשחקים היחידים שאני משחק זה בעיקר סאן אנדרס המשחק האהוב עלי ופה ושם קארבון וכאלה.. משחקים כבדים לא ייכנסו בדרך כלל). חשבתי בהתחלה לקנות מחשב טוב ב 4500 ש''ח אבל אני נהייתי ממש מכור למחשב ככה שהחלטתי להתנייד עם המחשב שישרת אותי. לאחר חיפושים הגעתי לאתר ושם מצאתי את המחשב הבא: מחשב מסוג HP מדגם DV1030EJ ולהפתעתי גיליתי את המפרט הבא שהוא מרשים ועם מחיר ממש נוח שנכנס בת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by מישקה החלבן,

שלום לכל מי שעובר פה, (וגם למי שלא). לאחר 4 שנות שירות, נפח המחשב שלי את נשמתו. תהא נשמתו צרורה בצרור החיים. במותו הוא לקח עימו מידע רב ערך, אבל כפרות. לרגל המאורע, אני מחפש לו יורש ראוי. התקציב ליורש הוא כ 5000 שקלקלים. אני צלם, והמחשב מיועד לפוטושופ, (וגלישה באתרי פורנו). לא למשחקים, ולא לשעשועים. לעיבוד תמונות דו מימדיות וזהו. וגם לגלישה באינטרנט כמובן. וכתיבת מיילים לחותנת. וזהו. (אה, שכחתי: 1. אין לי צורך במסך. הוא עדיין חי וקיים. 2. המחשב הישן היה מחובר למערכת ישנה, ודרכה שמעתי מוסיקה. אני מניח שזה יהיה גורלו של המחשב החדש, ככה שגם רמקולים איכותיים לא חשובים לי. 3. אין לי מושג מה עדיף: שני כונננים של עד ~150GB, או אחד של ~300GB? בקיצור - אני מחפש מחשב לעבודה. סוסו…

16. שלום לכולם ... בגדול אני מעוניין לקנות לפטופ חדש אבל אני לא יותר מידיי מבין בנושא ... יש לציין כי ני לומד מנהל מערכות מידע כך שאני לא צריך יותר מידי אבל אני לא התנגד =) . אנ י חשבתי להשקיע 1300 דולר פחות או יותר לנושא זה ... יש לציין כי אני נמצא הרבה בארהב כך שאחריות פחות חשוב לי כמו כן חיי סוללה שיהיה קצת מהרגיל על מנת שלא יהיו בעיות בנושא זה.. בנושא גודל מסך חשבתי על בין 15" ל 17". שימוש:word , גלישה רגילה , אולי קצת משחקים (לא נראה לי יהיה יותר מדיי זמן) ועבודה עם המערכות שאני ישתמש בלימודים . נתתי דגם מסוים שנראה לי טוב אבל אתם כבר תגידו ... http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220338&Tpk=34-220-338 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by lader,

שלום לכולם! אני בעל מחשב בן 5 שנים. ייעודו של המחשב החדש הוא בעיקר למשחקים ובעצם בשביל זה אני קונה אחד חדש, אני גיימר כבד ששום משחק כבר לא פועל אצלו. המחשב בתקציב 4500 ללא ציוד היקפי. ראיתי שפורסם פה מפרט בתקציב שאני רוצה בשתי אפשרויות כאשר באחד השקיעו במעבד ובשני בכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם המפרטים האלה טובים ומה כדאי יותר מבין השניים? האם יש משהו שרצוי לשפר שם? http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  18. מה אני יכול לעשות כדי להוריד לו תחום של ה CPU 65-70 ב IDLE זה הרבה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם ושנה טובה. אחרי חיפושים בכל מיני חנויות וניסיון לבנות מחשב במרדנית (שרצו עליו יותר כמעט 4.5K למרות שהוא עולה 3.7 בחנויות אחרות, וגם איזה משהו לא מובן על ספק TRUEPOWER 400W של EZCOOL) החלטתי לקחת עצה אחרונה וסופית, גם בגלל שהתקציב עלה. אין לי הרבה דרישות מכם, אני רק מקווה שהספק יחזיק את המחשב במאמץ (המחשב נועד למשחקים, גם לכבדים שבהם ברזו' 1680 על 1050). חשוב לי: מעבד אינטל, כרגע רק 8400 הספיק לי לתקציב (המינימום שאני רוצה זה 3GHZ) אבל אם תצליחו לדחוף איזה 8500 מה טוב, רק שישתלם. קירור טוב שלא יעשה יותר מדי רעש כי אני גם צריך לישון בחדר הזה. אגב, אותו המוכר במרדנית אמר ששבב P43 לא הצליח בלוחות אם כי התגלה כבעייתי ולכן דילגו עליו וכיום מוכרים רק P45. החשד שלי שהו…

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by razoli,

שלום אני מתכנן לקנות בנוסף על המחשב הנייח מחשב קל כמו ה MSI wind או ה ASUS EEE900 השאלה שלי אם הוא יספיק לפיתוח תוכנות בסיסיות והרצת אלגוריתים? כלומר הוא צריך להתמוד עם BORLAD,ALAB, exlipse, mysql, ואולי VISUAL C++. ולא יותר מזה...

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, השימושים יהיו אופיס, אינטרנט, ודברים פשוטים אחרים (לא MATLAB או משהו בסגנון). חשוב לי שבמחיר המקסימלי יהיו גם 3 שנים אחריות. יש עדיפות למחשב עם קורא כרטיסים, ועם הארד דיסק לפחות 120 GB(לאחסון תמונות - חובב צילום). תודה רבה וסופ"ש טוב!

22. Started by sufgi,

WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 OCZ DDR2 VISTA PERFORMANCE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 ASUS DVD DVD-E818AT WHITE+BLACK 18X SATA GIGABYTE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E ANTEC Sonata III BLACK 500W Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 מה אפשר להוריד בלי לפגוע יותר מידי בביצועים? המטרה של המחשב היא משחקים וסרטים עם חיבור לטלוויזיה, והתקציב 3500-4000 וגם אין לי מושג איזה קירור למעבד לקחת.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by darkquest,

שלום אני מעוניין בחודש הקרוב לקנות מחשב חדש למשחקים חשבתי כבר לקנות קונסולה אבל נראה לי שעדיף מחשב אני צריך מחשב + מסך, מקלדת עכבר ורמקולים כבר יש לי בניתי מפרט תעירו הערות מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 795 1 795 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 459 1 459 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 450 1 450 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2299 1 2299 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II …

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  24. אני מחפש מחשב לסטודנט להנדסת חשמל שהשימושים העיקריים שלו הם שימוש ביתי (אופיס, אינטרנט), קצת ללימודים (MathLab) ואולי קצת תוכנות גריפיקה אבל זה יחסית שולי (רק לעריכת תמונות בסיסית). אני אשמח למפרט שיתאים לצרכים שלו כאשר התקציב הוא 3500 ש"ח כולל מערכת הפעלה ומסך. אם OC יעזור לשפר ביצועים בגלל התקציב הנמוך אני אעשה זאת.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by assaf772,

1. מה התקציב? 6000 ש"ח, אבא שלי יחליט אם זה כרטיס אשראי או מזומן קחו בחשבון שזה יהיה 6000 ש"ח גם בשטרות וגם בכרטיס אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! אני רוצה ש-GTA IV יעבוד חלק וטוב! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? בכלל לא יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, שבמארז יהיה USB מקדימה. גם שהדיסק קשיח יהיה 1TB! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, או Skypc.co.il או ivory.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? , עיצוב לא, אני רוצה מארז פשוט מאוד לא עיצוב . לגבי קירור חשוב לי מאוד! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה ב…

• 6 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.