ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
המחשב משומש ,המחיר שהוצע לי הוא 2500 ש"ח. זה המפרט לוח אם : DFI משהו עם Nforce 4 ,זה הפריט היחיד שאני לא זוכר את שמו המלא. כ.קול (לא מובנה) : Creative audigy 2 כ. מסך : שני כ.מסך בSLI שהם 7600GT 256MB Extreme edition מעבד : AMD 64 bit,4200,X2 dual core זיכרון : 1GB DDR 500Mhz (זיכרון די נדיר של 500Mhz) מארז ממותג,לא זוכר אבל אני חושב של ציפטק. זה שווה את זה?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום שלום, ראיתי דגם של thinpad edge 15.6 עם המעבד AMD Athlon™ II Dual-Core P320 לאיזה מעבד זה מקביל באינטל ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב ביתי שמיועד לשמש אותי ואת הבת שלי שתינו משתמשות במחשב כדי לגלוש באינטרנט ולצפות בטלביזיה אני מתכנתת במקצועי וצריכה מחשב שיהיה מספיק חזק כדי להריץ Visual Studio + SQL Server הבת שלי לומדת גרפיקה ממוחשבת ומשתמשת בתוכנות כמו Photoshop 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכל מחיר אני מעוניינת במחשב שישמש אותנו לאורך זמן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב הוא 2700 אבל אפשר חריגה עד 500 ש"ח. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. שיהיה מחשב שקט אבל לא חייב שקט במיוחד. אני מעוניין שהמעבד יהיה Quad.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעקרון להכל - מוזיקה, משחקים (לא משחקים כבדים כל כך), אינטרנט, אופיס וכד' .. ;] התקציב כרגע 4,000 בערך ... רצוי כמה שפחות אם זה אפשרי בכלל :-\ * מעבד Intel ולא AMD (אל תשאלו למה ושזה לא כדאי ובלה בלה בלה - לא רוצה AMD כרגע) * אין צורך כרגע במסך, מקלדת + עכבר, רמקולים .. * רצוי צורב DVD אם אפשר שיהיה כלול במפרט (אין צורך בצורב רגיל וכונן 1.44) תודה רבה מראש !@# :]]
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש מבוסס אינטל שימוש עיקרי למשחקים הקנייה של החלקים מתבצעת בארהב דרך האינטרנט אני שולח לחבר ואני אקח את החלקים בנסיעה הקרובה שלי. אבקש לקבל חוות דעת על המפרט וגם על המחיר אם נראה לכם שאפשר לרכוש חלק מסויים בארץ במחיר זול יותר מעבד 285$ - Intel Core 2 Quad Q6600 Kentsfield 2.4GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 Processor - Retail כרטיס מסך 290$ - XFX PVT88PYDE4 GeForce 8800GT Extreme 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail זיכרון 60$ - G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail לוח אם 94$ - GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Reta…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, תכני hd ושימוש יומיומי. תקציב עד 3.5k בלי לעבור. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן oc. דיסק קשיח לפחות 1 TB אין חנות ספציפית שמתוכן לקנות דרכה. רצוי שיהיה שקט אבל לא להגזים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בונה מחשב לאינטרנט ואופיס... תקציב עד 2000 ש"ח Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Tray CPU Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F BL Front USB 300W DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD הוצע לי המפרט הזה ב2025 שקלים. רציתי לשאול האם לשנות פה משהו או שהוא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP, ADOBE PRIMIERE - בכולם באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, CRYSIS, Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) תבחרו עבורי את המ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרתכם למפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית [אופיס וכדו'] +גלישה +אימיול +צפיה בסרטים [משחקים מעט מאוד אם בכלל, אך חשובה לי איכות הצפייה]. אשמח גם למחשב שקט [מה שהיום אין לי], ולמארז נוח לפתיחה [לא קריטי]. התקציב עומד על כ2500 עם אפשרות לחריגה קלה [אין צורך במסך או ציוד הקפי]. אין לי ידע רב, ואשמח גם לשמוע מהיכן המפרט והיכן ניתן להרכיבו.
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? : משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Counter strike Global offensive , Tom Clanc'y TheDevision, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : .1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 מעבד Asus MAXIMUS VIII HERO GAMING ROG S1151 לוח אם 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 זכרון GeForce Gigabyte GTX980Ti EXTREME 1216Mhz 6G DDR5 פלוס 2 כרטיס מסך Samsung SSD 512GB 950 PRO M.2 PCI-E X4 דיסק קשיח Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warrantyדיסק קשיח LG DVD-RW X24 GH24SCO כונן אופטי Corsair Graphite 780T Black מארז Seasonic X-Series 1050W GOLD Modular ספק כוח Corsair Hydro H110i GTX Extreme קירור מים למעבד Logitech Hyperion Fury FPS G402 עכבר corsair strafe mechanical gaming keyboard מקלדת תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך מפרט למחשב ב 3000 שקל, אם אפשרות לשחק מדי פעם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרד ומדי פעם לשחק (גיימניג קל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dead space 3 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ, LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עוד פעם שלום לכל חברי הפורום אז ככה , חבר שלי לעבודה רוצה לקנות מחשב חדש לשימושים רגילים כמו אינטרנט , הורדה מהאינטרנט , צפייה בתמונות וסרטים (לא משהו ברמה של HD ) , עבודה בתוכנות ה-Word ו-Excel וכמובן משחקים ברמה הבינונית התקציב שהוא רוצה להשקיע הוא גג 3500 ש''ח , אם אפשר אז לחסוך ולא לחרוג את כל הציוד ההיקפי הוא לא צריך , רק המארז עם החלקים בתוכו , רק אני אגיד שהמסך שיש לו ידוע לי רק שהוא 19 אינטצ' וזהו , מה לעשות הוא לא מבין גדול במחשבים אפילו את הרזולוצייה המקסימאלית לא יודע להגיד לי אבל אולי אפשר פחות או יותר להבין איזו רזולוצייה יש למסך ''19 1. מבחינת החנות אז לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה פה במרכז הארץ , שתיהיה אמינה ומחירים לא בשמיים 2. הוא כן צריך הרכבת …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, דוא"ל ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 1000$, אולי קצת יותר השימושים הם בעיקר בסיסיים של אינטרנט, אקסל וכל המסביב, לא פוסל גם הפעלת משחקים כבדים. אבל צריך שיהיה חזק כדי שיחזיק כמה שנים טובות.. הסתכלתי וראיתי את זה: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1367633-REG/dell_i7577_7722blk_i7_7700hq_16gb_1tb.html על פניו הוא נראה אחלה, אבל אני לא ממש יודע איך הכרטיס מסך הזה, באמת שאין לי מושג תחום הזה. בנוסף, ראיתי את הסרטון הזה: h-ttps://www.youtube.com/watch?v=v93BfSjL6hs (תסירו את ה - בין ה h ל t) אני מתכנן לשים את המחשב בעמדה בבית ולחבר אותו למסך גדול, בעיקרון המחשב לא הולך לזוז יותר מידי ויהיה מחובר למטען רוב הזמן. ביררתי קצת את הנושא וראיתי סרטון המראה שכדי להסיר את הסו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! המחשב הנוכחי שלי נדפק ואני מעוניין לקנות חדש.. בגדול אני צריך רק מארז + התוכן: לוח אם כולל LAN וכ. קול, מעבד (שמעתי שעכשיו עדיף AMD 64), מה עוד.... גיגה RAM, הארד דיסק וכרטיס מסך... כרגע יש לי כ. מסך 9700 PRO והוא מת לגמרי אז... 5200 הוא שפוט מדי ו- 9800 הוא יקר מדי.. אולי משהו באמצע.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה הmain computer שהוא נייח החליט לזייף, ובגלל שהייתי רוצה להיות יותר נייד בתוך הבית החלטתי שיהיה לי טוב יותר עם אולטרה בוק. * מטרות המחשב? - אני צריך המלצה לאוטרה בוק שיהיה חיית עבודה, יעבוד אינטנסיבית יום שלם ויגלה אמינות חזקה. כוח עיבוד וזכרון שיאפשרו הרצת מספר יישומי על במקביל כגון CS6, דפדפן, אופיס, אייטונס, ותוכנת כתיבת קוד, כולם במקביל. לעיתים יעבוד עם מסך נוסף, אם זה משנה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -חשוב לי שהמסך יהיה מאוד מאוד איכותי וברזולוציה גבוה מאוד, 15 אינצ', אם יש 17 מה טוב. * רזולוציית המסך? - FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - nope * משקל רצוי? - לא רלוו…
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים המפרט הוא: דגם המחשב Optiplex GX745 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST מארז - I/O חריצים ומידות Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm כונן דיסקטים 1.44 Not required כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000 דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000t…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לצרכים בסיסיים ועסקיים כאחד. חשוב שיהיה נוח לנשיאה בתיק לפגישות (עדיפות למסך מט) מצד שני שיהיה נוח לעבוד איתו בבית (אין נייח). האם שימוש באי-מיול או בשיטת שיתוף אחרת מצריך מחשב חזק יותר?לגבי אופציה חיבור לטלויזיה,איזה חיבור צריך (האם חייבים את HDMI.?) איזה מחשב מהבאים יענה על כלל הדרישות שלי בצורה היעילה ביותר ביחס לתועלת עלות. אם יש לכם המלצות אחרות אני פתוח להצעות... LG LG X110/120/130 NetBook RD480-L.ADB1E T4300 2.1GHz http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Asus Eee PC 1005HA \ S1101 - לגב ה 1005הבנתי שהמחשב חיה רעה ויש לו סוללה ל10 שעות...?! http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Lenovo "10.1 Lenovo IdeaPad S10 - e…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון מבקשים ממני כמה אנשים שאני ייעץ במפרטים (בדר"כ אנשים בלי ידע בגרוש במחשבים) הבעיה היא שאף אחד לא מוכן לשים בסביבות ה 5000 אלא רק -45004000 ופה הבעיה ! צריך יעוץ ! מחשב לילד בן 14 (בלי אובר קלוק ) עד 4500 שקל כולל מסך מישהו ? שאלות לפני שתציעו לי מפרט נחמד שייכנס ב 4500 שקל האם ספק גנרי 500 שמגיע עם מארז ב180 שקל יסחוב 1950פרו (7600GT בטוח שכן ...) ? אם לא בעצם במה זה יבוא לידי ביטוי ?.... איך המסך הזה ? (פשוט המחיר TOO GOOD TO BE TRUE ) ....?CMV 945A 19'' אלף שקל . אם אפשר הצעה הכי מהירה , קניה ביום ראשון . תודה.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לחבר למשחקים ב4.5 ללא ציוד הקיפי ולא לOC, ניתן לחרוג אבל עדיף שלא, אם ניתן לחסוך גם יתקבל בברכה. הרזולוציה של המסך הקיים היא FULL HD 1920, השקט לא קריטי, אין העדפה לחנות מסויימת, עדיף שתהיה באיזור המרכז (אני מראשון לציון) תודה!
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום! המפרט הוא בכללי למשחקים+ תיכנות (עבודה עם ויזואל סטודיאו, בלנד)+ צפייה בסרטים אינטרנט וכו... המסך של המחשב הוא Dell U2312hm החדש ( http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3280 ) רציתי לדעת מה אפשר לשפר ואולי לחסוך בקשר ללוח אם , מארז , ספק כוח, כרטיס מסך? איך הלוח אם הזה של ASRock ? עוד שאלה היא האם אפשרי לעשות אוברקלוק עם המעבד והלוח הזה?(אני מתכנן בעתיד) המפרט שבניתי מהחנות RSM: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪589 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mh…
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של HP. DV6514EJ שבוע אחרי שקניתי אותו שמתי לב שהמאוורר עושה רעשים מעצבים, אז התקשרתי לשירות לקוחות והחליפו לי אותו באחר... מאז עברו 3 חודשים, ועכשיו הבעיה חוזרת על עצמה... מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-