עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני סטודנט שמחפש בין היתר מחשב שמסוגל גם לשרת אותי בצפייה של סרטי FHD על גבי LCD, ולאחרונה התחלתי לצלם וידאו אקסטרימי במצלמה למי שמכיר, GoPro HERO, הייתי רוצה שאוכל גם לערוך את הסרטים שאני מצלם על גבי המחשב, הסרטים מצולמים ב720P 30/60 fps. זה המחשב נייד הראשון שלי כך שאני לא יודע איזה פיצ'רים רצויים, סדר גודל של תקציב הוא 3K~. וחייב יציאת HDMI. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, שמי גדי פונט, אני בן 39 ואני גר בלוס אנג'לס. החלום שלי בעשרת השנים האחרונות זה שיהיה לי מחשב חזק מהיר ושקט, והמחשב הכי טוב בעולם. אי לכך ובהתאם לזאת שאני עושה ערימות של כסף ביום וסוף סוף אני יכול להרשות לעצמי להרתם למען הגשמת חלומי, אשמח אם תעזרו לי להגשים את חלומי ולעזור לי בבחירת חלק המחשב. חשוב מאוד לציין שחשוב שהמחשב יהיה מאד שקט, מהיר בטירוף, שהתאום בין החלקים יהיה אבסולוטי, המחשב עם החלקים הכי טובים ויעילים כרגע בשוק, החל מהבורג במארז, דרך כרטיס הקול והמסך וכלה בכונן התקליטורים. תקרת הגג היא בעצם לא קיימית, אבל עדיף כמובן לא להמליץ על חלקים שסתם יקרים אבל פחות טובים. אני אעריך מאד את העזרה שלכם ותודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לאחר שהגעתי להחלטה לקנות נייד של DELL נפתחו בפני אופציות לרכוש את המחשב בחנויות שונות באינטרנט. רציתי לדעת האם, מנסיונכם האישי, אין שום סיכון ברכישת המחשב דרך אתרי האינטרנט והעיקר למצוא את הכי זול, או שכדאי לי להמתין עוד כ-30 יום עד שהדגם הספציפי שאני מעוניין בו יגיע לחנויות? למי שמעוניין, אני מדבר על הדגם: DELL VOSTRO 3500 i5-520M תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by נעם,

שלום, אשמח להמלצה למחשב טוב עבור סטודנטית. השימוש הינו יחסית בסיסי - אופיס וצפייה ביוטיוב ושימוש באתרים אחרים.. העדפה לחברת DELL/ASUS אשמח לעזרתכם (: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 (אך מעדיפה לבזבז כמה שפחות..) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכנים במחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם הא…

6. הי, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד ללימודים. צג 15", משקל מקסימום 2 ק"ג. מה דעתכם על "15.6 HP Notebook 15-DA0002NJ 4AV74EA i5-8250U תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 עד 3,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסמכים, תכנות, צפיה בסרטים, משחקי רשת (לא מחשב גיימינג אבל רוצה כרטיס מעבר לאינטל בסיסי) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי כולם, אני מעוניין לבנות תחנת מדיה פשוטה שתריץ Win10, Sonarr, Radarr, SabNZBD. אני מתכוון לחבר לה כונן 8TB חיצוני ולחבר אותה ל Nvidia Shield שיריץ את ה Plex Server שלי. רציתי לדעת מה מומלץ היום מבחינת המחשב עצמו, אני צריך משהו קטן וקומפקטי. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mrmoti,

הי! מחשב למשחקים, מבוסס AMD, צריך לוח עם FIREWIRE, מעבד, 1 GB זכרון וכרטיס מסך PCI-E תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by GuyD,

. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Light room | Adobe After Effects | Premiere |Photoshop | illustrator שימוש כבד יומיומי כמעט לפרנסה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תוכנות ADOBE בעיקר - לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 3 מסכים של 1080P לעבודה במקביל -לאילו הגדרות ג…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היי! כידוע לכם (או לא) אני מתכנן רכישה של 7800GTX בקרוב, ולכן עלי להחליף את הלוח אם (AGP) ואני מנצל את המצב לעשות שדרוג כולל. כמה לדעתכם יעלה המחשב הבא? מעבד: אינטל פנטיום 4 2400MHZ 533MHZ באס, ליבת נורט'ווד. לוח אם: אסוס P4S533-MX. זכרון: סטיק של 512MB של מיקרון ועוד סטיק גנרי של 256MB. שניהם PC2100. כרטיס מסך: רדיאון 9800 פרו של הרקולס האגדית (עם קירור נחושת עם לד כחול וכו'...). דיסק קשיח: 80GB 2MB באפר, 7200 סל"ד של מקסטור. מארז של סימבדה (לא זוכר דגם)+ספק 480W גנרי. 1.44MB פלופי גנרי. כרטיס FIREWIRE עם 3 פורטים. עכשיו אני לא בטוח לגבי הכוננים האופטיים... יש לי צורב CD של ARTEC X48X24X48, צורב DVD של NEC דגם ND1100 וכונן DVD של LG X48X16. עכשיו, אני אעדיף לשמור את חלקם…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mazam,

שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 אפשרי גם מסך 14 אבל לא מעל 500 GB דיסק קשיח 4 GB זיכרון וכרטיס מסך שיהיה חזק ( שיוכל להריץ משחקים ) לא על התנאים הכי גבוהיים אבל שיוכל להריץ תקציב 4000 -4500 ש"ח בטרייה לא משנה לי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל! חשבתי על הדגם של DELL 3010 שזה דגם מצויין מבחינתי הבעיה היא שאין לו כונן אופטי ( DVD) תודה על העזרה מאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Tal Regev,

היי אשמח להמלצה למחשב נייד, בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים עם 17 אינץ' ודיסק מהיר (SSD). אני לא יודעת מה המחיר הסביר לדבר כזה. אני סך הכול צריכה מחשב טוב במחיר כמה שיותר זול, אבל בלי להתפשר על מינימום איכות- שירוץ חלק, בלי תקיעות, לעוד הרבה שנים. אציין: יש לי מחשב בן 9! שנים שרק עכשיו הפסיק לעבוד בצורה מספיק טובה (Lenovo G550) כך שיש לי שאיפות גבוהות. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני נוסע עוד שבוע לארה"ב ואחי רוצה לקנות לעצמו מחשב נייח חדש לגיימינג. התוכנית שלי היא להזמין דרך אמאזון חלק מהרכיבים ואז בארץ לקנות את שאר הרכיבים ולהרכיב. רכיבים עד כה שנראה לי עשויים להשתלם בקנייה דרך אמאזון - לוח אם, ספק, זיכרונות, כונן SSD 128 Crucial m4, אולי מעבד.. הבעיה היא שלמיטב הבנתי צריך שכל רכיב יעלה פחות מ - 200 דולר.. בכל מקרה אלה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by punylich,

הכל נראה תואם חוץ מהמכשיר הביומטרי , לא הבנתי למה יש הבדל של 1000 שח. והאם שווה להוסיף 779 שח לSSD 128GB.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זה הולך ככה, אני צריך מפרט חזק בעיקר למשחקים ומצאתי את שני אלה באתר של זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=1894 איזה משניהם עדיף???? ולמה??? ??? (המחיר לא משפיע 500 שקל לא יעשו הבדל מה גם שיש ציוד הקפי ליקר יותר...) ממש תודה!!! 8) נ.ב. והאם אומגה בכלל משפיע על 9700 נון פרו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תקציב מקסימאלי עדיף לחסוך. דרישות: מסך 15.6-16 יציאת thunderbolt מקלדת מוארת 16 גיגה זיכרון יתרון למסך מגע אבל לא הכרחי. מה דעתכם על: Lenovo IdeaPad Flex 5

18. Started by louisaw,

אז אני מתחיל לימודים החודש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים אבל גם יוכל להריץ משחקים בשעת הצורץ. אחרי כמה חיפושים וגלישה בפורום, רשמתי לעצמי את הדגמים שלהלן: Asus N53SN: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 Asus U36SD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13710 Asus K53SV: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7519 Asus K53SC: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13805 הבעיה שאני לא מצליח להבין מה בדיוק ההבדל בין כל הדגמים הללו. למשל, יש הבדל משמעותי במחיר בין ה-K53SV ל-N53SN, אבל האם אני באמת ארגיש את ההבדל בין השניים בשעת השימוש? לשניהם יש אותו מעבד, ל-N53SN יש כפול זכרון אבל לא נראה לי שזה בכלל הכרחי, ל-K53S…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום הזמנתי מחשב נייד ומעוניין לשמוע חוות דעת עליו.. עד כמה הוא יריץ לי משחקים ועל איזה איכות.. משחקים כמו NBA 2K12 או BATTLEFIELD 3 הנה המפרט: XPS 17 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Genuine Windows® 7 Home Premium, 64-Bit, English NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive 17.3" FHD (1080p) 3D Display with 2.0MP HD Webcam Tray Load Blu-ray® Triple Writer (reads and writes CDs, DVDs, BDs) NVIDIA 3D Vision glasses ---- זה גם כלול אגב עלה לי 1300$ תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zbeng,

לא צריך מסך המחשב הוא לא למשחקים אלה רק לאינטרנט ולתוכנות לא ממש חזקות לא צריך מחשב חזק אבל משהו יציב שיוכל לעבוד הרבה זמן רצוף תודה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי , לאחר לא מעט בירורים נרכשו הפרטים הבאים: מעבד 4770K GIGABYTE GA-Z87X-OC LGA 1150 Intel Z87 HDMI http://ksp.co.il/?uin=19225 ADATA XPG SX900 ASX900S3-256GM-C 2.5" 256GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD) http://www.skypc.co.il/pl_product~ASX900S3-256GM-C~179~0.htm Kingston HyperX Predator Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133 Desktop Memory Model KHX21C11T2K2/16X http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820104331 כרגע מסך HANSG 1080P 27" (אשדרג לDELL 1080P 24" בקרוב) דברים שצריך לקנות: קירור למעבד : חשבתי על מערכת מים סגורה - יש למישהו המלצות?האם כדאי? תקציב עד 100 דולר. אני עומד לבצע רכישה לכרטיס מסך: GTX770 של MSI או GIGABYTE ג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NEUROMA,

שלום לכולם לאחר חיטוטים רבים ומכיוון שאני עוסק 90% בגרפיקה על ה CS4 ובאינטרנט האם באמת הלנובו החדש הזה שווא את ההשקעה ? LENOVO ThinkPad T410 2518-C3U 4GB 14 " עוד שאלה שצצה לי , אני קצת מפחד מכרטיסי המסך של אינטל האם כרטיס המסך שיש למחשב זה יעמוד בתהליכי עיבוד גדולים של ה CS4 ? איך השירות של לנובו בארץ למישהו יש מושג ? תודה רבה וחג עצמאות שמח לכולם ! שי ו. [br]פורסם בתאריך: 20.04.2010 בשעה 07:50:31 להל"ן המפרט המלא - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2609

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב אז יש לי קצת שאלות אז תגידו לי מה אתם חושבים על החלקים הבאים: מעבד:‏Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box‎ 695 שח לוח אם: Gigabyte GA870AUD3 533 שח זיכרון:כאן אני צריך עזרה כי אני לא מוצא בחניות של KSP וTMS זיכרונות של 1600MHZ במחירים נורמלים שתומכים במערכת AMD(לדוגמא ה G SKILL..) כ.מסך אני לא בטוח שהוא מתאים למערכת אבל תגידו לי מה דעתכם עליו כי הוא במבצע עכשיו..: Gigabyte GTX460 768MB OC GDDR5 DUAL DVI - מחיר מבצע עד 25 829 שח. בבקשה תענו לי מהר כי אני דיי מתכנן ליקנות מחר את החלקים.. אהה וחשוב מאוד אני יכול לקנות או מKSP או מTMS כי החלקים אצליהם הכי זולים(אתם יכולים לראות גם כן שילוב בין שני החניות במחירים של החלקים.. וספק כוח של 500W יחזיק את המחשב נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. עדיף פחות - אזור 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי (כלומר גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים אולי), ומעט שימוש בפוטושופ וכלים כמו Eclipse. אין צורך בציוד היקפי (מסך 22"). שקט לא קריטי, אך לא רועש מדי. לא מתוכנן OC. לא לכלול תוכנות מסוימות. חברות: Zigzag2000 בעדפיות ראשונה, RSM, IQPC ודומיהן אח"כ. לא מתוכנן שדרוג בעתיד. חשבתי לקחת מפרט שמבוסס סביב G620, אך ראיתי כמה מפרטים שכללו את A6-3500 וממעט קריאה נראה שהוא מעבד נפלא. מפרט סביב G620 יוצא בערך 1,800 ש"ח, האם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת מפרט כמו הבא? זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD X3 A6-3500 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה אתם אומרים?: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-THF9 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספק כוח:Enermax Liberty 400W אם למישהו יש המלצות בנושא, אשמח לשמוע.. כמו כן, כל הרכיבים ששמתי תואמים נכון? לא עשיתי שום טעות?

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.