עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לא ממלא שאלון היות והדרישות למטה ויותר ממוקדות: ---------------------------------------------- 1. יצרן - עדיפות dell או לנובו אחריות IBM 2. גודל מסך - 13.3 או 14 גג . משקל וניידות 3. סוג מסך - fhd. Ips לא חייב טאצ' 4. דיסק קשיח - ssd m.2 או ssd nvme מינימום 256gb 5. מקלדת מוארת - חובה נוחות וראייה בגילי 6. חיבור שמאפשר טעינה כמו סלולארי וגם טעינה מהירה 7. משקל - עד 1.7 קג. עדיפות לקל. 8. מעבד מינימום i5 דור 8 9. זיכרון פנימי - מינימום 8 גיגה עדיפות ל-16 גיגה. 10. כרטיס מסך - לא הכרחי. אפשר פשוט. 11. תקציב - עד 4000 שח , 12. מערכת הפעלה - לא הכרחי. תודה למומחים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by omri2211,

שלום, יש ברשותי מחשב lenovo e531 אני רוצה לשדרג אותו בSSD הבא: http://ksp.co.il/?uin=25581 עם הcaddy הבא: http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-HD-Hard-Drive-Caddy-Case-for-9-5mm-Universal-Laptop-CD-DVD-ROM-/300558840432 ההתלבטות שלי האם לשים את הHDD בתוך הCADDY או את הSSD בתוך הCADDY. מצד אחד בHDD יש חלקים נעים וכנראה שהקומבינה עם הCADDY בשילוב עם תזוזות של המחשב יסבו לו נזק, מצב שני אני לא בטוח שהחיבור של הכונן האופטי שלי הוא SATA3 ואז אני אקבל ביצועים פחות טובים אם אני אשים שם את הSSD....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. '1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ונחוץ כן,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום תותחים! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג בתקציב עד 4000 ש"ח. הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג בנושא בעצמי וחברים הפנו אותי לאתר הזה כדי לקבל עזרה! אז אני נתון בידיכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה והשדרוג משמעותי ניתן לחרוג בעד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בדגש על משחקים שיצאו בשנה האחרונה MKX, Witcher, Inquisition וכ"ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר, מקלדת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש לפטופ לאחותי שתקנה אותו בארה"ב ותביא אותו לארץ. התקציב: 500$ גודל: 15.6 או 14 מעבד: עדיף core i3/5 זיכרון: 4GB ומעלה הארדיסק: גודל פחות קריטי אבל רצוי 7200RPM אה וכמובן חשוב העיצוב והצבע, עדיפות לסגול.. אם לא אז שחור. ראיתי בנתיים את זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/778886-REG/Lenovo_114155U_ThinkPad_Edge_E420_14.html איך הוא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך כמה יותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בעזרת SONY VEGAS א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).SONY VEGAS תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני לפני קניית מחשב נייד חדש אבל אני יכול לקנות רק מחשב שפורסים ל36 תשלומים ראיתי כאלה רק של לנובו אבל אני לא כל כך סגור על לנובו מעדיף INSPIRON או PAVILLION אז אם מישהו בטעות נתקל בדגם כלשהו שהמוכר פורס ל36 תשלומים אני אשמח אם תודיעו לי תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zbeng,

לא צריך מסך המחשב הוא לא למשחקים אלה רק לאינטרנט ולתוכנות לא ממש חזקות לא צריך מחשב חזק אבל משהו יציב שיוכל לעבוד הרבה זמן רצוף תודה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני צריך שני מפרטים למחשבים שישמשו בעיקר לעבודה משרדית אך גם למשחקים פה ושם. התקציב לראשון כולל מסך (לא LCD) הוא באזור ה-4000-4500 השני כולל מסך LCD הוא באזור ה-5000-5500. שני המסכים 17 אינץ'. משהו שמעניין אותי לדעת הוא למה במפרטים רק ממליצים על Athlon? אינטל פשוט פחות טובים או שיש איזשהו הסכם פרסומי כלשהו? ועוד שאלה היא מאיפה המחירים בלוחות המפרטים? אם לא ניתן לפרסם על גבי הפורום (שלדעתי ניתן הרי אין פרסום כלשהו של החברה) אשמח לקבל בהודעה פרטית. ושאלה אחרונה שאם לא מתאימה אשאל במעבדים, היא מהו ה-Athlon64 הזה? הוא 64Bit? ומה ההבדל בינו לבין אינטל עם פי 2 Ghz? (לצורך העניין ה-3Ghz). תודה רבה רבה מראש, אורן.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by idanblu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + קצת photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר. חוטי רגיל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. היי, אני צריך עזרה לבחירת מארז וספק עד 5000 ש"ח רצוי שהמארז יהיה יפה אבל יותר חשוב שיהיה טוב ונוח וגם ספק טוב שלא נדפק... אני לא מתכוון לקנות את זה...וקשה לי להסביר למה זה אבל אני צריך את העזרה דחוף לשעה הקרובה אז בבקשה מי שיכול לענות עכשיו ולא עוד שעתיים אחרי תהליך השליחה של ההודעה יעזור לי מאוד... אה וכן אולי 5000 ש"ח נראה לכם ממש ממש הרבה רק לספק ומארז אבל בגלל שאני לא קונה את זה ואף אחד לא יקנה את זה זה רק בשביל איזה עבודה...אז תתפרעו...אבל עדיף איזה 2000 ש"ח לשניהם... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lerhand,

בניתי לי את המפרט הבא (אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב ליישומי גרפיקה) רציתי לשמוע מה דעתכם ומה כדאי לשנות 1 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,410.98 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DQ6 (965P) - ATX 1,465.58 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 1,197.99 ש"ח 1 LEADTEK Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - RETAIL 490.00 ש"ח 1 WD 320GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 617.07 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 239.01 ש"ח 1 Coolermaster Centurion 5 CAC-T05 407.39 ש"ח 1 Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 365.77 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.27 ש"ח …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחשב לצורך עבודה מאומצת של מעבד ומשחקים תקציב גמיש אך לא רוצה להתפרע חשבתי על המערכת הבאה Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray Arctic Freezer i30 Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 עם 2 כונני SSD 120 ב raid כנראה מסוג Mushkin Chronos 120 GB SATA 6.0 יש צורך במסך 24 לפחות ברזולוציה של 1920*1200 לפחות (אם יש משהו יותר גדול בלפחות אותה רזולוציה אשמח להמלצה) יש צורך בכרטיס מסך שיתאים למסך ויריץ משחקים כמו Starcraft 2 או diablo3 באיכות טובה ברשותי מארז antec 300 וספק corsair 450vx נצילות 80+ וכמה כוננים קשיחים של טרה. לא יהיה OC. אשמח לקבל חוות דעת על המ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מעבד- amd 64 3200 s939 לוח אם-(k8np 9 (kf4 s939 pci-e (או אם יש לכם רעיונות אחרים בהתאם לתקציב) זיכרון- 512 400ddr samsung (מתכנן להוסיף עוד אחד כזה בהמשך אז לא לדאוג לדואל) כרטיס מסך- xfx 6600GT 128mb ddr3 dvi pci-e tv חברת pine הארד דיסק- western digital 80 Gb sata מה אתם אומרים? בתיאוריה זה מתוכנן להריץ משחקים כבדים. בפועל מה יקרה? אם יש לכם הצעות על חלקים ספציפיים אשמח לשמוע רק לא להתפרע עם התקציב... הוא מוגבל... אם יש לכם חלקים עדיפים תפרסמו אותם עם מחיר משוער. תודה הדוקטור

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. WD 40GB 7200RPM 299 ש"ח 300W ATX 87 ש"ח Genius LIVE Maker 5.1 Sound Card 92 ש"ח SAMSUNG CDROM x 52 Bulk 120 ש"ח Creative SBS 230 * 68 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח Viewsonic 17 E70 661 ש"ח הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה 260 ש"ח Sapphire Radeon 7000 64MB DDR 246 ש"ח SPIRE HD05040B FlowCooler 76 ש"ח Asus P4S800 SIS 648FX 435 ש"ח Samsung 256MB DDR 400 Original 354 ש"ח Thermaltake Lanparty Xaser-Bag for Midi Tower Cases 142 ש"ח Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 136 ש"ח Intel Pentium 4 2.4GHz E Prescott 1MB 533MHz BOX 789 ש"ח CoolerMaster Aero 4 Lite 92 ש"ח למישו י…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lior Damary,

* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים (קלים או כבדים?)בינוניים (league of legends וכו.., צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא מבין בזה * רזולוציית המסך? לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שום דרישה * משקל רצוי?מקסימום 3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (אין צורך) * כונן אופטי? גם לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא יודע מזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא בינלאומית אבל אחריות טובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו דל רק בגלל הביטוח * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : שיהיה אחריות סבבה שיריץ משחקים ברמה טוב(מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חבר שלי קיבל מהחברה בה הוא עובד הצעה לרכישת מחשב נייד במחיר מיוחד, להלן שלושת המחשבים המוצעים: מחשב ראשון: HP-6715B מעבד: AMD Turion64X2 TL-64 2.2GHZ זכרון: 2GB DDR2 667MHZ כמות חריצי זכרון: 2 תמיכה בזכרון: עד 4GB גודל המסך: 15.4 רזולוציה: 1280*800 משקל: 2.6KG תמיכה בכרטיס מסך של: 128MB יציאה למסך VGA דיסק קשיח: 80GB 5400RPM יציאות USB: 4 צורב DVD אביזר הצבעה: 1 finger print מערכת הפעלה XP HOME מחיר: 3165 ש"ח מחשב שני: HP-6510B מעבד: Intel Core2 Duo T7250 2GHZ זכרון: 2GB DDR2 667MHZ כמות חריצי זכרון: 2 תמיכה בזכרון: 4GB גודל המסך: 14.1 רזולוציה: 1280*800 משקל: 2.3KG תמיכה בכרטיס מסך של: 128MB יציאה למסך VGA דיסק קשיח: 80GB 5400RPM יציאות USB: 4 צורב DVD אביזר הצבעה: 1 fin…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אז הושלם הפרויקט שלי שעבדתי עליו בחודש האחרון, וזה להרכיב מחשב חזק יחסית בעלות מינימלית ככל הניתן. רוב החומרה נרכשה מיד שניה, או בדרכים לא דרכים, הכל במטרה לצמצם עלות. סימנתי ב-* את החומרה שנרכשה מחנות. יש לציין שכל החומרה תחת אחריות. מעבד: i5 4670K - עלה 700 ש"ח. קירור: Noctua NB9 SE2 - עלה 170 ש"ח. זכרון*: Kingston Hyper-X Fury CL10 1x8GB - עלה 375 ש"ח. לוח אם*: Gigabyte GA-Z97-HD3 - עלה 575 ש"ח. כרטיס מסך: Sapphire 280X Vapor-X - עלה לצערי 750 ש"ח. לדעתי אפשר היה להוריד עוד. ספק: +Anter TruePower 650W 90 - עלה 300 ש"ח. מארז: Zalman GS1000 Plus - עלה 250 ש"ח. הגיע עם 6 מאווררים של זלמן. מסך, הארד דיסק, מקלדת, עכבר, מע' אודיו - היו אצלי. כסף שבוזבז על נסיעות: 30 ש"…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלוום לכולם. מבקש מפרט בתקציב של 3000 ש"ל לצרכי צפיה בקבצי 4K UHD. אין צורך במארז וספק היות שהכל יורכב במארז NZXT ALFHA וספק CORSAIR VS650. אבקש המלצה לכונן קשיח בעל איחסון גדול. האים יש צורך בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים, להלן מפרט מחשב שהרכבתי למיטב הבנתי ומקריאה מעמיקה באתרים השונים. השימוש של המחשב יהיה: עריכת תמונות (לייטרום, פוטושופ וכו'), קבצי אקסל עם המון נוסחאות, צפייה בסרטים מהרשת ושידור לטלויזיות, גיימינג (COD וכו') ההתלבטות שלי היא במספר רכיבים, בהם ציינתי מספר חלופות כאשר אשמח לעזרתכם בבחירה החלופה המיטבית. (זכרונות, מארז, SSD, כרטיס מסך) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 831 לוחות אם: Asus PRIME B450M-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 367 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 1.35V GP-AR32C16S8K2HU416R AORUS RGB Gigaby…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אז אחרי המון זמן שזנחתי את המחשב שלי לטובת אחזקת דירה שכורה, רכב ושאר חיים שדורשים היום המון כסף החלטתי לכבוד היום הולדת לנסות ולפנק את עצמי סוף סוף אחרי המון שנים במחשב מועדכן יותר שיכול להריץ משחקים בצורה מכובדת. המטרה היא מחשב בעל תמורה טובה למחיר שיכול להריץ בכבוד משחקים חדשים, שיחזיק כמה שנים טובות. על מנת לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר אני אדחה קניית רכיבים אשר אני יוכל לקנות בעתיד ללא בעיה (ארד-דיסקים\מסך וכו') על מנת להשקיע ברכיבים שיהיה יותר קשה לשנות אחר כך (מעבד\זיכרון\כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עניין של תועלת אם זה שווה את זה אז אפשר לחרוג למעלה אם לא אז אפילו למטה ב) במידת הצורך- עד כמה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אדי44,

חברה אני זקוק לעזרתכם.היום קיבלתי את הנייד HP pro book 4530s אשר רכשתי במבצע 2,100 ש"ח (שרות אלקטרה- שנה 1). משום מה אני לא כל כך שלם עם הקנייה הזאת בגלל : א- המחשב הגיע עם מע" הפעלה באנגלית כאשר לתומי חשבתי מראש שניתן לבחור באנגלית או עברית מפני שבמפרט היה רשום English (hebrew enabled העניין הובהר לי בחנות אך בכל זאת החלטתי לקחת אותו ברגשות מעורבים.כי בכל זאת הייתי מעדיף שזה יהיה בעברית . ב- מה שיותר מפריע לי זה שהשרות הוא של אלקטרה ולא של HP ישראל (בדף המוצר היה רשום באחריות היבואן ולא צויין מי זה ) לא יודע למה אבל אני מריח שתהיה לי בעיה איתם בהמשך במידה ואזדקק לשרות\ תמיכה שלהם. האם לניידים של HP יש שרות גם של אלקטרה וגם של hp ישראל , ומה עדיף ? והאם חששותיי מוגזמים…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, עקב בקשה של חבר של אחי, אני מחפש מפרט בסיסי לילדה בת 12 המפרט צריך לכלול: מסך 19 אינץ, מקלדת + עכבר רמקולים +סאב. 2.1 אינץ מצלמת אינטרנט וכמובן המערכת עצמה, תקציב: 2500 ש"ח - 3000 ש"ח. נא להרכיב מפרט מהחלקים שבאייבורי אני אודה לכם מאוד! (ידוע שהאפשרות מגבילה אבל זאת הדרישה) מסיבות אישיות אני רוכש שמה אז נא לא להביא חוו"ד על החנות... המון המון תודה מראש, אם תוכלו להכין לי כמה מפרטים בכמה מדרגות זה יהיה נהדר (לפעמים הבאות)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחיר והמפרט שלהם הוא אותו דבר בערך למעט גודל מסך, דיסק קשיח וסוג מעבד (INTEL ATOM N450 מול INTEL ATOM Z520) אצל מי מבין השניים המעבד חזק יותר והתוכניות ירוצו באופן חלק יותר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום! אז המחשב הנוכחי שלי שרף 3 כרטיסי מסך ועכשיו נראה שגם את הכרטיס מסך המובנה של המעבד /: (אם למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות אשמח לדעת) אז אין אופציה אחרת והגיע הזמן לרכוש מחשב חדש. הרכבתי מפרט כלשהו ואשמח לחוות דעת עליו ועל מספר שאלות שיש לי. השאלות שלי: 1. הייתה לי התלבטות בכרטיס מסך בין GTX1660 Super ל RTX2060, אני חושב שאקח את הRTX אבל עדיין יש לי שאלה. ראיתי שבפלונטר הGTX עם Duel Fan של GALAX עולה 50 שקל פחות מהSingle Fan של Gainward עבור אותו דגם. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע, סתם קביעת מחירים שרירותית של המותג או שיש עניין של ביצועים מאחורי זה? כי בכללי לא עדיף 2 מאווררים על אחד ושה2 יותר זולים אז בכלל? …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים