עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הרכבתי את המפרט הבא לשם הנוחות באתר של ksp. לאור ניסיון העבר והביקורות האחרונות שאני קורא הנטייה שלי היא דווקא שלא להזמין מהם. הרציונל שהנחה אותי בבניית המפרט: שימושים: משחקים בקטנה ב-FHD, סרטים, עבודה משרדית. את המעבד ואת הלוח אני לא אשדרג בעתיד - מוכן להשקיע את המקסימום. המחשב צפוי לעבור OC אינטנסיבי בשלב מסויים. לכן נדרשים קירור וספק איכותיים. מארז - מאוד מוצא חן באופן ספציפי. מוכן לשלם על זה אלא אם יש למישהו הצעה במחיר קצת יותר סביר. כרטיס מסך נבחר בגלל שלפי מה שראיתי הוא הכי cost effective. צפוי להשתדרג במהלך החיים של המערכת (כל שנתיים שלוש). צפוי לקנות SSD crucial 128gb בחו"ל. מבקש המלצה על מסך 24 אינץ' ויותר. עדיפות למסך עם טיונר. חשבתי על samsung p2770hd. דעתכם? ד…

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים ועובדה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אסטרטגיה פיפא ,act of aggerssion -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני 3. האם יש צורך בציו…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by ihpozan,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. מחפש לקנות נייד עד 3500 ש"ח (עדיף פחות) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס, אבל אני רוצה שתהיה חווית שימוש חלקה גם עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים. בנוסף משתמש לפעמים בתוכנות כבדות יותר כמו פוטושופ או spss לעיבודים סטטיסטיים. חשוב לי גם שיהיה נוח להסתובב איתו בתיק על בסיס יומיומי. תודה רבה! הערה: יש כאן מחשב ב3500 ש"ח שראיתי (האחרון בדף), אשמח לשמוע עליו האם כדאי. http://academonil.co.il/landing/

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by from_chaos,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ב 2K, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. טוב אז זה כנראה המפרט שאני מזמין ביום ראשון: 1.לא מתוכנן שום אוברקלוק! 2.המחשב בעיקר למשחקים אבל גם שימושים אחרים, כמו אינטרנט סרטים מוזיקה וכו... 3.התקציב הוא 2500-2600 (אני מקבל על המחשב הישן 1200 ככה שאני בתקציב!) אז הנה הוא: כמות. מוצרים סה"כ מעבד-AMD ATHLON XP 2400 + FAN מחיר- 985 לוח אם-LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro מחיר- 593 זכרון-Winbond DDR 256MB 2700/333mhz מחיר- 265 דיסק קשיח-WD 80GB 7200RPM 8 MB special version מחיר- 687 כרטיס מסך-Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB מחיר- 704 סי די רום-CD AOPEN X 56 OEM מחיר- 138 מארז-3R SYSTEM NEON Light Silver מחיר- 296 ספק כח-400 WATT מחיר-138 סה"כ 3,805 ש"ח

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by MortaL,

שלום לכם חבר שלי מתכוון לרוץ לחנות אחרי שהוא חסך 10.000 ש"ח במשך שנה הוא פריק של משחקים 3D והוא מחפש מחשב שיענה לדרישות: 3D - הרבה , ביצועים (להגדרתו "פצצה") וכמובן הוא גם עובד מהבית אז הוא צריך מדפסת פקס וכו,משתמש הרבה בכלי OFFICE לגיבוי הוא צריך RAID , גיבוי לחשמל, והוא רוצה מארז גדול עם חלון (בלי נאון) לא OC בניתי מפרט שאני חושב שמתאים לדרישות + מסך (כן המסך שלו כבר התחיל לקבל צבעים שלא ניתן להגדיר אותם יש לו מקלדת, עכבר ורמקולים אז זה מה שבניתי , אבל אני חורג מהתקציב...וגם לא בטוח שהכול יתאים, CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1130.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,F…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by roei7,

https://salepc.co.il/gtx1650-16gb-1tb-9100f.html אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש ובמקרה מצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? יש מפרט אחר בערך באותו הסכום שמומלץ יותר?

8. אהלן לכולם, אשמח לחוות דעת על מפרטים שהכנתי, והתלבטות ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת וידאו, תכנות, פיתוח משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560*1440, מתכנן לרכוש את ה-PG279Q, אשמח לחוות דעת בעיקר לגב…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. בהתחלה זה היה עד העשירי אבל אני רוצה להתיעץ פעם אחרונה (ואבא שלי נסע פשוט). התקציב 7350. המחשב מיועד למשחקים כבדים (קריסיס בישוק GTA IV) לא עושה OC המחשב ישמש כמובן גם לעבודה משרדית. והמחשב קיבל השקעה בציוד ההקפי מאחר ואני צריך ציוד הקפי חזק (הרמקולים הכי חשובים לי לקחת אותם). * יש לי LCD 32 אינץ של טושיבה מעל המחשב כאילו אני יכול לחבר בקלות ופשוט לעבודה משרדית ומשחקים ולא לסרטים לקחת מסך יותר פשוט ולקחת Q? ועוד שאלה הליברטי יחזיק לי עם אני יוסיף את הQ בלי OC? ועוד שאלה: עדיף לי לרדת בציוד ההקפי (רק עכבר ומקלדת) ולקחת תQ ולהשאיר תמסך? לומרות שמקלדת אני לא ירד רק בעכבר לדעתי? אם כן תגידו לזה ועדיף שיהיה גם ליזר. אז הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://…

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by Yakim Peled,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות ב-PS. עיינתי במפרטי העריכה הגרפית של 3K ו-3.5K ונראה לי שהם יתאימו לי. מה שכן, יש לי כמה שאלות ואולי בעקבותם אשנה את המפרטים הללו ואגיע בעזרתכם למפרט הסופי. בעיקרון, מה שמנחה אותי הוא מחשב מהיר ככל האפשר. רק שיהיה לכם פרופורציות, היום אני עם HD של 20GB וזיכרון של 0.5GB. קשה, קשה...... HD: 1. האם יש HD מומלצים של 10,000RPM במחיר סביר? הנפח לא חשוב (יש לי דיסק חיצוני של 0.5T וכנראה שיתווסף אליו עוד אחד) אז בעיקרון אין לי בעיה להתפשר על נפח בתמורה למהירות. למשל, שני דיסקים של 100GB כ"א יהיה מעל ומעבר אבל אם ההפרש בין 100GB ל-250GB אינו גדול אז נלך על זה. לא זוכר למה אבל אמרו לי שעדיף 2 דיסקים על אחד. 2. זיכר…

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by bjnhv,

אני מתכוון לקנות מחשב DV6TQE של HP (יש עכשיו מבצע של 33% הנחה באתר שלהם) יש אופציה של 15.6-diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768) 15.6-diagonal Full HD Anti-glare LED-backlit Display (1920 x 1080) התוספת היא של 150$(100 אחרי ההנחה) יש כרטיס מסך GT 650M שמסוגל לנצל את הרזולוציה הגבוהה בכיף. שווה או לא שווה להוסיף את ה400 שקל האלה? :s05: אני חייב תשובה במהרה כדי לנצל את המבצע... בפורום של NOTEBOOKREWIEW ראיתי כאלה שממש היו נגד הרזולוציה הנמוכה. הנה הלינק לדגם: http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Laptops/HP-Pavilion/A3F49AV;pgid=ZVhwCRA0nCZSRpIp_c5US7fi000047dkpAEk;sid=lMioTsJJzsKZTI36R7gCxhpGoNRtG_ZVUZ2FQhHWnhMl5XjaVn6tuh2B?HP-Pavilion…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. https://pcpartpicker.com/builds/by_part/7zfmP6 ובכלל, זה לא בעייתי שהמארז דחוס? אני רוצה לבנות מפרט עם המארז הזה או כל Mini Tower אחר, השאלה אם זה לא צפוף מדי...

13. Started by avi2014,

amd 3000 939 msi neo4 512x2 a-data x850xt 80 giga wd lgx16 tt shark 475 hec סה"כ 7100 ש"ח כולל הרכבה המפרט משתלם?

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by elad_jacoby,

נסו לדחוף: 7800GT + 3800 dual core אני צריך: כולל ציוד הקפי כולל רמקולים נסו להכניס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_157&products_id=7841 ויש לי שאלה, האם אפשר לתלות 3 מהם לפחות על הקיר?.. יש אופציה? ובנפרד גם, אם אני קונה מסך (לא בתקציב הזה) איזה כדאי לקנות? LCD או CRT.. למשחקים כרגע יש הבדלים?

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by turtkhurdi,

שלום לכולם . ברשותי מחשב נייד MSI WIND , תקף את המחשב שלי וירוס ואיני מצליח להסירו . שום תוכנת אנטיוירוס לא פועלת כנראה בגלל שהמחשב נגוע . כמו שידוע לכם המחשב מגיע ללא כונן דיסקים ולכן הפירמוט הוא קצת בעייתי למי שאינו מחזיק ברשותו כונן דיסקים חיצוני . בהפעלת המחשב יש אפשרות ללחוץ על F3 והמחשב מבצע מן שחזור הגדרות ומיחקת תוכן כונן C או משהו כזה . מישהו יכול לתת לי פתרון או יותר פרטים על האפשרות שחזור הזו ? היא מוחקת את הווינדווס גם ? או רק את קבצי המשתמש ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. *צריך המלצה בבקשה על מחשב נייד, תגובה מס' 8! היי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מחשב נייד הכי כדאי לי לקנות. אחרי הרבה זמן של חיפושים ובדיקות, הבחירה הצטמצמה לשני דגמים: Dell Vostro 5470 - i5, 128GB SSD, 8GB RAM Lenovo Yoga 2 Pro - i5, 256GB SSD, 8GB RAM הייתי כמעט סגור לחלוטין על ה- Dell (בגלל אחריות טובה יותר, מחיר זול יותר והבדלים שלא משמעותיים לי מספיק בשביל להשקיע על הלנובו), הבעיה האמיתית כרגע היא הכרטיס רשת של הדל. עשיתי פה חיפושים (וגם בגוגל ונראה כי יש בעיה גולבלית חמורה) בנוגע לדגם ונתקלתי באנשים עם בעיות נורא קשות בכל הנוגע ל-Wi-Fi של הדגם הזה. דבר שמבחינתי הוא קריטי מאוד, אבל לפי הדיונים האחרונים לא הבנתי האם הבעיה תוקנה על ידי דרייבר/ביוס או לא, לכן מאוד אשמח למ…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by crik,

היי איך המחשב מהגירסה Dell Latitude E6420 עם המעבד I5 עם כרטיס המסך NVIDIA® NVS 4200M הכולל סוללה 9 תאים וכולל משקל נמוך של 2.09 ק"ג.?http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e6420-n2540m.htm תודה לכולם שבוע טוב ובשורות טובות משה

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. שלום לכולם אני צלמת אירועים שצריכה מחשב חדש תוכנות- עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ. נפח- מאחר וכל אירוע תופס בין 4 ל-8 ג'יגה יש לי צורך לפחות ב-Tera. שקט- מ1 עד 10 השקט חשוב-8, מאחר והמחשב נמצא בחדר השינה ולפעמים עובד גם בלילה. (10=השקט קריטי) חשמל-אני גרה בדירה שבה יש עליות וירידות במתח החשמל באופן עקבי אני מציינת זאת במידה וזה אמור להשפיע על בחירה בספק כוח כזה או אחר, יש ברשותי UPS. תקציב- 3500K, המטרה היא לבנות מחשב מצויין לטווח רחוק, להשקיע במה שחשוב ולחסוך במה שאפשר. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעלה. בעבר כבר קיבלתי כאן הצעה למפרט אבל לא ממש מהצלחתי להגשים אותה... וכעת אני מנסה שוב מצורפת הצע…

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by 00Amir,

כיום ברשותי נייד של דל , הנייד כמעט מושלם מבחינתי , חוץ מהמסך שהוא HD לא הכי איכותי. יש לי אופציה לעבור למאק של אחי, הוא לא הכי חדש אבל הוא I5 סבבה והכי חשוב עבורי זה האיכות מסך. השאלה שלי היא: אצלי יש לי SSD עם מערכת חלונות 8.1 . אם אני מוציא את ה SSD שלי ומכניס אותו למאק, זה יעבוד? מה יקרה?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by benbmx666,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשרי וללא פגיעה בדרישות שלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: אני לא גיימר כבד, אבל ארצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשוויים ועתידיים בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות. יש ברשותי מסך דל 2410U והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 ישנן תקופות שלא אגע במשחקים מפאת עומס בעבודה, וישנן תקופות שאשחק כל יום. אין לי סוג משחקים ספציפי. החל מ COD ועד משחקי מירוצים שונים. גלישה באינטרנט: יושב הרבה מול האינטרנט לפנאי (סדרות אונליין וכו') וגם למטרות עבודה. עבודה משרדית: פעם פעמיים ב…

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by ComputerExpert,

הרכבתי לחבר שלי מחשב, אשמח לשמוע הצעות לשיפור: בנוגע למאווררים וצורב, אנחנו מפרקים את זה מהמחשב הישן שלו. תשובות לשאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WoW / World of Warcraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אם זה שווה את זה אפשר לחרוג טיפה 200-300 שקל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים , גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני עד כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO , GTA , ומשחקים חדשים שיצאו ויצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 HD…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיחזיק לתקופה של 3 שנים בערך (אין לי כוונה להחליף את המחשב בזמן שהותי בצבא). ידוע לי שלא ניתן לנבא עד מתי מחשב יחזיק מעמד, אבל השאיפה היא לכמה שיותר (: אני מתכוון לקנות אותו במהלך שבוע הבא, כך שדיון זה הוא אחת ההתייעצויות האחרונות שלי לגביו. הצרכים מהמחשב כוללים הרצת משחקים ברזולוציות גבוהות, עבודה גרפית אינטנסיבית (3dsmax, Photoshop, Maya, תוכנות בסגנון), צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, קידוד ועריכת סרטים (עבודה עם VirtualDub, Adobe Premiere Pro 2.0 וכו'). כמו כן מתוכנן גם OC. אני רוצה שיהיה לו הרבה זכרון פנימי, כרטיס מסך ומעבד חזקים, ומסך 24" (הזה של DELL נראה מצוין), מקלדת G15 ועכבר G5. אין צורך ברמקולים, אני אחבר למחשב את המערכת שלי. חוץ מ…

• 61 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי ומעלה (אופיס,אינטרנט,סרטים) כאשר אני מעוניין לראות סרטים באיכות HD וכן גלישה באתרים עמוסים בFLASH והרבה TAB-ים ללא בעיות. תחילה שקלתי לקנות את ה 1215N של ASUS אבל אחרי שעבדתי עליו מעט שמתי לב שהוא מתחיל לגמגם אחרי יותר מדי TAB-ים.. אז מה שאני מחפש בעצם זה ככה : חייב להיות 13.3 מעבד שלא יעשה בעיות (i3 ?SU?) משקל סביב ה2KG ועדיף פחות סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות בשימוש ממוצע מסך טוב - איכות הסרטים חשובה חיבור HDMI כמו כן, חשוב לי שהמחשב יראה טוב ולא כמו מחשב עסקי. האם מספיק לי מעבד SU ואז אני אקבל שיפור בזמנים של הסוללה? שמתי עין על דגם אחד עד עכשיו : Dell Inspiron N3010 יש עוד אלטרנטיבות? שמעתי דברים לא כל כך טובים על DELL בזמן האחרו…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג. כבר יש לי כרטיס מסך GTX 1050TI. בKSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים