עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן התקציב שלי לא גדול במיוחד, צריך את עזרתכם לנצל את המקסימום ממנו אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים לא כבדים מדיי.. אני משחק בעיקר בDiablo III ו League of Legends התקציב שלי הוא 3500... אפשר לחרוג אולי באיזה 100 שקל. * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שתהיה מוכרת תודה…

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש של משחקים. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה [200-300] לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? האם משחקים חדשים יפעלו לי חלק וטוב? כגון [COD : BO] אין צורך בעכבר ומקלדת וברמקולים ומסך. עד כמה השקט של המפרט חשוב - מייחס לרעש חשיבות מינימאלית... שיהיה רעש. ללא מערכת הפעלה, ללא אוברקלוקינג. אני גר בבאר שבע ומוכן לקנות מחנויות מחוץ לעיר, בתנאי שאני מרוויח מזה יותר :] תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד ללימודים בסביבות ה4000 שח ניתן לחרוג טיפה מהתקציב, כמובן אם זה שווה את זה בעיקרון אני מחפש משהו טוב ואיכותי של חברה אמינה (hp,dell,toshiba וכו') אני לא רוצה את המחשבים הזעירים האלו שיהיה זיכרון, מעבד והארד דיסק טובים עדיפות למסך גדול וגם עדיפות למחשבים שיש להם אחריות ארוכה פחות עדיפות למשקל והבנתי שיש כמה סוגי מסכים, עם ציפוי מבריק ובלי, אני לא יודע מה ההבדלים בינהם ככה שאני לא יכול לומר מה עדיף בשבילי אבל המחשב לצורכי לימודים ככה שעדיף שאוכל לעבוד איתו בלי השתקפויות, כמו שכתבתם למעלה בנעוץ אני מבקש עזרה כי זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק עם ניידים ואני לא רוצה לקנות משהו שאתחרט עליו אחר כך

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by יוני גל,

היי, אני מעוניין לבדוק האם כרטיס מסך שאבא שלי קנה מיד שניה יתאים למחשב שלי: Nvidia geforce gtx970 זה המפרט של המחשב שלי: Windows 10 Enterprise x64 gpu: i5 4460 3.20GHZ RAM: 8gb Power Supply: 500w MotherBoard: ASRock H91M-S1 PLUS תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. קודם כל אני מבסוט שמצאתי את הפורום המצוין הזה,שעושה עבודת קודש,אני מחפש כבר הרבה זמן פורום בנושא מפרטי מחשב בחו"ל עד שהגעתי לכאן... מה שאני מבקש הוא מפרט מלא למחשב שמיועד לסטודיו לעריכה דיגטלית ולתכנות. אני מעוניין ב "The best of the best" - המחשב אמור לעבוד תחת "לחץ גבוה" - יכול להריץ תוכנות גרפיות (כמו 3ds max, maya, softimage וכו') בצורה מושלמת - משהו שלשם שינוי לא יקרטע שאני לוחץ על file open. כמו כן, המחשב מיועד לתכנות ישומי גרפיקה וזמן אמת , ועבודה מסיבית של עיבוד נתונים. הדיסקים הקשיחים אמורים להיות גדולים ,וכמובן אכותיים, שמיועדים לעבוד עם וידאו ומוזיקה. לגבי עכבר, בעקרון מספיק אופטי פשוט, אבל אם יש עכברים מסוימים, שמיועדים לעבודה גרפית אני אשמח לש…

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by Yoav,

שלום, ככל הנראה בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש לאחי. הדרישות הבסיסיות שלו הן משחקים. אבל בנוסף, כמה דברים חשובים שיש צורך להקפיד עליהם: 1. קירור - המחשב יושב בתוך מקום שבו יהיה למחשב חם. אין אפשרות למקם אותו במקום אחר, ולכן על המחשב להיות מקורר מאוד (כרגע אם תשימו את היד בפנים, תקבלו כוויה..). 2. מיקום החנות - בעיקרון אין בעיה להזמין חלקים מחנויות שונות ברחבי הארץ, אבל אנחנו מעדיפים שהחנות תהיה באזור חיפה. עד כמה שאני יודע, החנויות הטובות בסביבה הן TMS, נועה מחשבים ופנדה. 3. אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל ציוד היקפי אחר. ראם - 4 ג'יגה, ככל הנראה תותקן על המחשב ויסטה. המחשב יחובר למסך 20", ולכן כרטיס המסך צריך להיות מסוגל לעבוד ברזולוציה 1680*1050. אני לא מאמין שהוא י…

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  7. שלום לכולם? מה דעתכם על המפרט הבא (מסך 24 אינץ T240 למשחקים ומסך 32 אינץ לסרטי הHD) מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1158 פתרונות קירור למעבד Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ¤194 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤515 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤316 ספקי כח Corsair VX Series 550W PSU 41A@12V ¤517 זיכרונות G.Skill DDR3 4096MB 1600MHZ Ripjaws Series CL7 ¤550 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤469 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 OC PCIE ¤1259 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black ¤126 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75 סה"כ…

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  8. לפני הכל חשוב לי לציין כמה דברים: 1.אני לא מתכוון לעושת OC 2.אני לא מתכוון לעשות SLI 3.אני עדיין לי סגור על המארז אז אל תתיחסו אליו ממש 4.אני יודע שיש הבדל של שלוש מאות ש"ח במחיר אבל אל תתיחסו לזה אז איזה מן המפרטים הבאים יביא ביצועים טובים יותר במשחקי מחשב: http://tms.co.il/preview/spec/rteql1sj או http://tms.co.il/preview/spec/he5zpjma תודה מראש עריכה: אל תתיחסו לטעות בכותרת (יביא יהיה), כתבתי מהר ולא שמתי לב לזה חח..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב לא רציני כולה הוא כולה עלה עכשיו לכתה ד'...כבר יש לי איזה מישהו שנתן לי מפרט הנה אני שם אותו פה. המחשב עצמו לא צריך שיהיה מי יודע מה...רק שיעבוד חלק באינטרנט ובמשחקים קלילים כאלה... רק תגידו לי אם שווה כל זה ב-1550. אין לי יותר תקציב. תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  10. אהלן.. המפרט מצורף LCD או זה או LG חשבתי על לוח יותר משתלם מארז אני לא מאמין שלמחשב הזה מגיע ג'נרי.. קומפיוקייס הוא לא אהב.. חשבתי על הטרמלטייק ב460.. אבל אני לא יודע אם יש לו ספק.. זהו בעיקרון אשמח מאוד לשיפורים רצוי אזור חיפה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by M3ndax,

AMD Athlon 64 3700 939 BOX 1499 ₪ DFI LanParty UT NF4 ULTRA-D 850 ₪ Kingston 1Gb (512X2) DDR 400Mhz 820 ₪ Leadtek Geforce FX6800GS 256Mb Retail SLI READY PX680GTTDH 1530 ₪ סה"כ 4699 ₪

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  12. לא כולל מסך העדפה לאינטל

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  13. זה המפרט ליפ דעתי הוא יוצא ממש חזק למחיר מה אומרים?????? Pentium D 930 Intel סטפינגc1 !!! 1030 ש"ח -pcglob לוח אם- ASUS P5LD2 645ש"ח- pcglob זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer- פנדה 790ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2050 ש"ח -נועה דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 380ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -196 ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 500W Active PFC 700 ש"ח נועה סה"כ 5800 ש"ח

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו NFS Underground 2 שרץ עליו בסדר אבל לא רואים את כל הפרטים כמו שצריך. כאשר אני הולך להגדרות המשחק ומעלה את רמת הפרטים ל-100% המשחק מתחיל לגמגם ולעבוד לאט כאילו הפעלתי אותו על פנטיום 2. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce FX5200 וכאמרתי למי שממנו קניתי את המחשב שנראה שהכרטיס מסך הזהז לא כל-כך טוב הוא אמר שהוא אמור להריץ כל משחק ושאפילו DOOM3 רץ עליו טוב. רציתי לדעת אם זה נכון מה שהוא אמר ולקבל קצת תגובות וביקורות ממי שמכיר את הכרטיס.

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by klayman,

שלום לכולם וחג שמח ! אבקש ממכם מפרט למחשב עד 10K לא כולל רמקולים, עכבר, מקלדת. לגבי מסך, האם כדאי לשלב במחשב חזק מסך LCD או CRT ? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט עבור אמא שלי לצורך עבודה בתקציב של כ-3500 ש"ח. המפרט כולל הכל ואמור להיות לשימושים פשוטים יחסית. עדיפות לרכיבים איכותיים ביניהם מארז, ספק כוח וגוף קירור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אך אם שדרוג ספציפי שווה את הכסף ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים פשוטים, תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט, סרטים ברזולוציית 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  17. שלום, חבר שלי מתכנת ועובד על עיבוד תמונה ומכפיל מטריצות מאד-מאד-מאד גדולות. לשם כך דרושה לנו מכונה שכזו: לוח אם (כרגע ללא לאוברקלוק) עם כרטיס מסך OnBoard שלא חייב להיות מי יודע מה (הלוח כן, המאיץ לא). מעבד חזק מאד (C2D הכי חזק שאפשר שיכנס בתקציב, לא נראה לי שכדאי לרכוש QUAD במחירים של היום). מארז קריר ושקט ככל האפשר (כולל ספק, נראה לי ש-300W יספיק כי לא מדובר בהפעלת מאיץ גרפי). אם אפשר גם קומפקטי. זכרון 4GB צורב DVD כונן קשיח 250GB המחשב יריץ לינוקס ויטחן עבודה במשך ימים (ולילות) שלמים. האם תוכלו להרכיב מפרט חלומות שכזה? נודה לכם מאד. עריכה: 1. נניח שלא יבוצע אובר-קלוק (כדי להוזיל את הזכרונות וכי המחשב הולך לעבוד ימים רצופים בטורים גבוהים). 2. קירור למעבד - איזשהו מאוורר …

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  18. אהלן אני חדש כאן בניתי מפרט ב4500 רציתי לראות איך הוא או אם יש נקודות לשיפור בעיקרון המטרות העיקריות של המחשב זה גיימינג למשחקים כבדים בניתי מפרט מה אתם חושבים ?? מ מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1231 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3LR ¤528 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤285 כמות:1 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1139 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤355 כמות:1 ספק כח CoolerMaster eXtreme Power 650W ¤399 כמות:1 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP ¤85 כמות:1 מאורר למארז CoolerMaster Blue LED Silent Fan 120mm ¤44 כמ…

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by asker911,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא.. אני משתמש במחשב בעיקר כדי לתכנת אתרים / פרוייקטים עם תוכנות לא כבדות מאוד (לא משהו תלת מימדי או משהו כזה). אני מפעיל המון ישומים בו זמנית, ולא משחק במשחקים כמעט בכלל (אולי RA2 לפעמים חח). תודה רבה מראש לכל העוזרים מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ¤818 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80580Q8200 לוח אם Asus P5QPL-AM ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31263 כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1236 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ¤153 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=237…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  20. השימוש הוא ביתי לאינטרנט ושמיעת מוזיקה CASE BUSINESS CLEARLINE 500WATT + HANDLE INTEL E5300 2.6GHZ 2M INTEL RAISIN CITY G41 L1G + VGA 1333Mhz -http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41RQ/DG41RQ-overview.htm DDR II 2GB 800Mhz CL5 PATRIOT 320GB 16M SATA II 7200 HITACHI יש לי אפשרות למחיר יותר זול אם אני לוקח לוח כזה(לא שמעתי על החברה הזאת) http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G31M-VS&s=775

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  21. כאמור, זה מה שאני מחפש: http://hwzone.co.il/community/newreply.php?do=newreply&p=4849803 הציעו לי היום באחת החנויות את הDell vostro 5470, הוא עונה על רוב הדרישות שלי אך מה שקצת גורם לי לחשוש הוא שאין שום דיבור עליו ברשת, לא בארץ וכמעט שלא בעולם, לעומת הניידים האחרים. אשמח לקבל עליו קצת פרטים מעבר לטכני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לום חברה 1. מה התקציב המקסימאלי? = 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? = אם אפשר להשיג את מה שאני צריך ולשמור על אותו כוח ,בפחות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? =תוספת של עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? =משחקים,אינטרנט,צפייה בסרטים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). = אני לא מתעסק עם תוכנות גרפיות כאלה ואחרות מקסימום הצייר הישן של ווינדוס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: * אני לא גיימר כבד אני משחק מדי פעם במשחקי רשת בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. = משחקים כמו באטלפיילד החדש ובכלל שהמח…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by det0x,

יש לי מחשב נייד HP קומפקט רכשתי אותו לפני שנתיים בשווי 2500 ש"ח. והוא תמיד היה מתחם בצורה נוראית שאי אפשר לגעת בו והיה טוחן סוללה. עכשיו ביום בהיר אני נתקל שאני מדליק את המחשב התאורה במסך יורדת לאט לאט עד שהוא מגיע לדסקטופ ולא רואה כלום חשוך. שלחתי אותו למעבדה אמרו לי שנשרף לו ה-motherboard בקיצור נזק של 1400. אני לא מצליח להבין איך נשרף הלוח אם המחשב עולה וטוען את הווינדוס...? והאם כדי להשקיע, כי הבנתי שהתקלות לא יגמרו רק בלוח. מחכה לתגובות, תודה.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  24. שלום, זקוק למפרט מחשב לשימושים עיקריים של אופיס ואינטרנט. התקציב כאמור הוא 2500ש"ח והוא צריך לכלול מסך 19' וציוד היקפי מלא (רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'). בקשה נוספת היא שהמחשב יהיה מהיר ככל שניתן. יש עדיפות למעבד אינטל. אם אפשר מחנות באזור אשדוד. זהו, אם יש שאלות אשמח לענות. תודה רבה, מאור

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by BuNKeR,

שלום לכולם דוד שלי ביקש ממני לבנות לו מחשב חדש בתקציב של 1500 שקל זה ישמש רק לעבודה משרדית וצפיה בסרטים דרך הטלויזיה סה"כ חלקים שצריך מעבד לוח אם כרטיס מסך וזיכרון (כרטיס קול ורשת על הלוח אם) הנה המפרט שמצאתי: AMD Sempron 2400 Mhz 333FSB 256k - 366 Nis Abit NF7 (nForce 2) + SB +Lan - 420 Nis RADEON 9200 ATI 128 - 420 Nis DDR KINGSTON 400Mhz 512Mb CL3A 3-3-3 - 480 Nis שיפורים הצעות וכל דבר אחר יתקבל בשמחה

• 7 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים