ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב. בעיקרון רציתי לקנות בפסח אך בגלל ששמעתי שבפסח הולכת להיות עליית מחירים אני יקדים תקניה. אם לא תקנו אותי. אני רוצה מחשב טוב וסביר שיחזיק הרבה זמן כמו המחשב שיש לי עכשיו, שנקנה ממזמן. מעבד 1700 פנטיום 4 גיפורס 2 וזיכרון 256 ארדירם יכול להיות שתזלזלו אבל הוא הריץ לי כול משחק שרציתי ואם אני יעשה לו OC יוסיף זיכרון ויקנה כרטיס מסך הוא היה ממש טוב. אז המחשב והמפרטים שאני רוצה הם גם של AMD וגם של INTEL בגלל שאבא שלי לא מוכן שהיה מעבד של AMD אבל אני ינסה לשכנע אותו הסכום שלי זה בין 3200-4300 שזה די סביר ומה שאני חשבתי בעיקרון זה ארדיסק WD 160G 8BUFER כרטיס מסך: האמתי לא יודע יצאו מלא כרטיסי מסך של REDON וכול מני שטויות אז אני ממש לא יודע מה הכי טוב עכשיו…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: מעבד :AMD 3400+ SOKET 754 לוח אם:GIGABYTE K8 NFORCE3 250 כרטיס מסך: ELSA 6800GT 256M זיכרון: PQI 1024 כונן קשיח: WD 120G 8M SATA מארז: RAIDMAX COBRA 420W תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 4K שיתאים למשחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי ולא מסך.. בנוסף גם צורב או כונן כלשהם לדיסקים גם לא צריך.. השקט חשוב אך לא כמו הביצועים אם יש אפשרות למחשב עם הדרישות שלי שיהיה גם שקט מצוין אם לא יהיה שקט לא יהיה נוראי.. לא מתוכנן OC אם אפשר רק לא לחרוג מהתקציב.. תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אז אחרי המון זמן שזנחתי את המחשב שלי לטובת אחזקת דירה שכורה, רכב ושאר חיים שדורשים היום המון כסף החלטתי לכבוד היום הולדת לנסות ולפנק את עצמי סוף סוף אחרי המון שנים במחשב מועדכן יותר שיכול להריץ משחקים בצורה מכובדת. המטרה היא מחשב בעל תמורה טובה למחיר שיכול להריץ בכבוד משחקים חדשים, שיחזיק כמה שנים טובות. על מנת לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר אני אדחה קניית רכיבים אשר אני יוכל לקנות בעתיד ללא בעיה (ארד-דיסקים\מסך וכו') על מנת להשקיע ברכיבים שיהיה יותר קשה לשנות אחר כך (מעבד\זיכרון\כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עניין של תועלת אם זה שווה את זה אז אפשר לחרוג למעלה אם לא אז אפילו למטה ב) במידת הצורך- עד כמה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני זקוק לעזרתכם.היום קיבלתי את הנייד HP pro book 4530s אשר רכשתי במבצע 2,100 ש"ח (שרות אלקטרה- שנה 1). משום מה אני לא כל כך שלם עם הקנייה הזאת בגלל : א- המחשב הגיע עם מע" הפעלה באנגלית כאשר לתומי חשבתי מראש שניתן לבחור באנגלית או עברית מפני שבמפרט היה רשום English (hebrew enabled העניין הובהר לי בחנות אך בכל זאת החלטתי לקחת אותו ברגשות מעורבים.כי בכל זאת הייתי מעדיף שזה יהיה בעברית . ב- מה שיותר מפריע לי זה שהשרות הוא של אלקטרה ולא של HP ישראל (בדף המוצר היה רשום באחריות היבואן ולא צויין מי זה ) לא יודע למה אבל אני מריח שתהיה לי בעיה איתם בהמשך במידה ואזדקק לשרות\ תמיכה שלהם. האם לניידים של HP יש שרות גם של אלקטרה וגם של hp ישראל , ומה עדיף ? והאם חששותיי מוגזמים…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מחשב קיים בן 8 שנים שאני יכול להוציא ממנו חלקים. במה כדאי לי להשתמש כדי לחסוך כסף. כרטיס מסך ומעבד בוודאות אני רוצה להחליף ואני לא צריך כונן SSD מחיר Price כמות Qty תאור Desc. מקט SKU 931…
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עזרה בבקשה, ללא OC שיהיה מחשב חזק לכל משחק שקיים היום,
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי את הרכיבים הבאים שמסביבם אני רוצה לבנות מחשב: 1. מעבד AMD 3000+ 64 bit סוקט 939 2. זיכרון קינגסטון 1GB DDR2 3. כרטיס מסך x850xt בממשק PCI-E צריך את כל המסביב: ספק, מארז, הארדיסק, לוח אם, רמקולים, קירור למעבד, מסך LCD - אני חושב ש 17" יספיק אבל אם יש 19" טוב בהבדל מחיר מזערי אז אפשרי, מקלדת ועכבר. תקציב: 2500 +- כמו-כן שהמפרט יורכב מחנות אמינה ואם אפשר באיזור ירושלים (לא מחייב) ושתאפשר תשלום במזומן לשליח (גם לא מחייב אבל יעזור). חנויות שהם טאבו מבחינתי הם גיבור מחשבים ואייבורי. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מפרט מחשב להרצת סימולטור טיסה (Microsoft Flight Simulator X). כמו שידוע לרובכם, הסימולטור דורש מעבד חזק, ולכן אחת הדרישות היא לכלול מעבד חדיש (עדיפות לi7 כתלות באפשרות מבחינה תקציבית). המחשב יריץ Windows 7 64bit, את הסימולטור בליווי מספר תכנות הנלוות לו (לא משמעותיות כ"כ) ולפעמים משחקים. אני מעוניין שהעסקה תכלול את המחשב עצמו ומסך 22" , מומלץ בטכנולוגית LED. כמו כן, אני מעוניין גם בכרטיס מסך חדש וחזק שיתן ביצועים טובים (מומלץ מבית nVidia). המחשב הוא לכ4-5 שנים ככה שחשוב שיהיה חזק גם לטווח הארוך, וגם עם הרבה זיכרון (4-6GB). אני לא יכול לחרוג מהתקציב, שהוא 5K, ואם אפשר בפחות - אדרבה. החנות לא קריטית, אני לוקח את המפרט לגורם פרטי. OC אני לא יודע אם אעשה או ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב(לפי מה שכתוב ב EVEREST ): CPU Type Intel Pentium 4 630, 3100 MHz (15 x 207) Motherboard Name MSI 945P Series (MS-7176) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) Monitor AOC FT7x0 Series [17" CRT] (161715272) Maximum Resolution 1280 x 1024 איך אני יכול לדעת איזה ספק כח יש לי? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לשדרג תמחשב בסכום של עד 2500 + - ......שיריץ את כל המשחקים שיצאו לאחרונה ושיצאו ב…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם Intel Bayfield P-4-865GBF ?(DUAL DDR 400, AGPX8, 8 USB 2.0 PORTS, SOUND DARD SoundMax) כרטיס מסך Gigabyte GV-R9200 VIVO 128MB DDR מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800MHz צורב LG 52X24X52 כונן LG DVD X16 דיסק קשיח WD JB 120GB 72000RPM 8MB BUFFER זיכרון פנימי 256MB DDR 400 X2 מארז ATX כונן 1.44 כרטיס קול משולב על הלוח עכבר אופטי של Microsoft מקלדת מולטימדיה של Microsoft 2 רמקולים + SUB של Creative מסך מאג "19 שטוח דגם 996PF כל זה ב 6250 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני מתחיל לימודי סאונד ויצירת מוזיקה אלקטרונית ואני צריך מחשב חזק בשביל שאוכל לעבוד בחופשיות עם תוכנות כבדות (Cubase SX וכו'). יש לי מחשב שולחני בבית שמשמש אותי בתור מחשב אולפן, אז אני לא מצפה שהנייד ייתן לי "ביצועי על", אבל אתם יודעים... צריך שהוא יסחוב דברים כבדים. מכיוון שציינתי שהמחשב הולך להריץ דברים כבדים, אני צריך סוללה שתוכל להחזיק הרבה זמן בעבודה מאומצת (אני מעריך שמשהו בסביבות שעתיים של עבודה מאומצת יכול להיות מצויין) מעבד - אני רוצה מעבד של אינטל, מה ההבדל ב Core2Duo לבין Dual Core? אני צריך מעבד חזק, לא שיא השיאים, אבל משהו טוב הארד-דיסק - חשוב לי מאוד שהוא יהיה 7200RPM (שוב, בשביל התוכנות של המוזיקה), בקשר לנפח, נראה לי ש80 ג'יגה יספיק לי זיכרונות …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל כעיקרון אני רוצה משהו חזק אז עדיף לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה.. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים,ב טלפילד 3 מטרו וכל זה.. שיהיה על הכי גבוה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בטלפילד 3 GTA IV קול אוף דיוטי 8 אבל בעיקר בטלפילד 3 הכי חשוב שיהיה על מקסימום חלק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קום כל המפרט הקיים זה: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF D…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם לאחר חופשה קצרה ומחקר ארוך הגעתי למפרט הזה עבור מחשב שישמש אותי בעיקר לעבודה מול שוק ההון ז"א לראות הרבה גרפים בו זמנית. הערה כללית אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. אשמח לשמוע את דעתכם כי אני רוצה לשלוח אותו לביצוע כבר השבוע. מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 קירור למעבד Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 לוח אם Asus P5E זיכרונות 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 דיסק קשיח Western Digital 500Gb 16MB AAKS שניים במערך RAID כרטיס מסך Sapphire ATI HD 4670 512MB DDR3 PCIe צורב AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata מארז Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 3xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח CORSAIR HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular מקלדת ועכבר MICROSOFT Wir…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לבנות מחשב נייח (האמת שאפילו 2) למשפחה שלי השימושים הם מאוד בסיסיים בעיקר אינטרנט, קצת מוזיקה וצפייה בסרטים באיכות גבוהה מהקודי חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושיהיה עם כמה שיותר קירור (זה יהיה בחדר ממש חם והם לא מתכוונים לכבות אותו אף פעם) חשבתי על כונן SSD מתלבט בין 120 ל240 עם נטייה יותר לכיוון ה240 גיגה ועם כמה שיותר יציאות כדי שלא יחסר שום דבר המחשב ישמש לתקופה ארוכה יחסית ואני בספק אם נשדרג אותו עד לרכישה הבאה נראה לי שמעבד AMD יהיה יותר זול וטוב לצרכים האלו לא חשוב לי איך יראה המארז מבחינה חיצונית רק שייתן תמורה טובה תקציב עד אלפיים ש"ח ואם אפשר פחות אז למה לא המון תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניינת לבחון את 3 המחשבים שאני מתלבטת לגביהם: לבדוק שהמקלדת נוחה לי, לבדוק אם המסך המבריק של המחשב עם הטאצ' יפריע לי ובקיצור להתרשם מהם ויזואלית. באייבורי ובKSP אין מחשבים בתצוגה, בבאג יש מחשב אחד שכלול ברשימה שלי-Y2P ואת השאר אין. סרטונים ביוטיוב לא ממש עוזרים לי ואני לא מכירה אף אחד שיש לו את המחשבים האלה. יש לכם רעיון לגבי איזשהי חנות עם תצוגה רחבה יותר שעשויה לכלול את לנובו u430P לנובו פלקס 2 14, ו-Y2P של לנובו? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש שמחירו עד 4500 שקל מי שיוכל להכין לי מחשב במחיר הזה שיכין לי.. תודה לכל העוזרים.. המחשב יהיה למשחקים ואינטרנט..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מן המפרטים הבאים יהיה טוב יותר לשימושים מינליים של גלישה באינטרנט, אופיס וכו'? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://skypc.co.il/pl_product~sky104~88~0.htm http://tms.co.il/product/8003 http://tms.co.il/product/8883 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=7176
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם intel SHREWSBURY DG965SSCK לוח אם התומך גם במעבדים החדשים CONORE) Core 2 DOU From Factor Micro Atx LGA 775 pin, 800/553/1066 Mhz Bus Intel G965 Chipset, supports dual core, intel EM64T, Bit Dual/Single channel memory DDR2 553/667/800Mhz - 4 sockets/8GB max intel Graphics Media Accelerator (intel GMA 3000) onboard 2x PCI, 1xPCI Express x1, 1xPCI Express x16 10x USB ports (4B+4F), 1 EIDE ATA33/66/100,4 SATA 300-no raid 2IEEE - 1394a interfaces (1B+1F) STAC9227 Audio Fiexible 5+1 Auto sense channel, intel PRO 1000 LAN 1X RJ45, 1X PS/2,Parallel&serial ports ____________________________________________ מעבד intel Core 2 Dou E6300 1.86GHz/2MB(Conro…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני מתכנן לקנות מחשב לשימוש ביתי כללי (כ-3,000 ש"ח) ללא כרטיס מסך ומבוסס i5 עדכני, האם יש סיבה לקנות מחשב רגיל ולא minipc קומפקטי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מחשב תקציב , 3000 שח במזומן מטרה: שרטוט ובנית מודלים תלת מימדים, רינדור של מודלים תלת מימדים . תוכנות autocad, archicad, photoshop, sketchup. למעט זאת שימושים משרדים סטנדרטיים. אין צורך בציוד היקפי העדפה ברורה למעבד אינטל, רצוי ספק באזור ירושלים קירור - מחשב שקט. אין צורך במחשב מעוצב הרכבת המחשב במעבדה .אין צורך במערכת הפעלה. לא נדרש OC אלה אם כן לדעתכם OC ישפר משמעותית את השימוש במחשב מצורף מפרט שהורכב משני מפרטים שהוצעו לי לפני כחודש בפורום זה ניתן להשתמש בו כבסיס להתיחסות. האם לדעתכם כדאי להשקיע תוספת תקציב למעבד מבחינת יחס עלות/תועלת? מפרט מחשב רכיב דגם מחיר מעבד intel core 2 quad q8200 4M 1333MHz 860 לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2C 270 קרור למעבד …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריכה עזרה עם מפרט שיכלול גם מסך שימושים עיקריים גרפיקה עריכת וידאו ופלאש מערכת הפעלה יש XP 64 BIT ספק כח יש מהמחשב הקודם LIBERTY 500W צריכה את כל השאר כולל מסך תעזרו לי בבחית המסך המתאים כולל הגודל האופטימלי בהתאם לצרכים שלי תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניינת לרכוש מחשב לעבודה משרדית ושימוש אישי סטנדרטי בתקציב של עד כ-4K (אם יש תוספת הכרחית ומומלצת אפשר לחרוג מעט). אודה להמלצה על מפרט מתאים או המלצה על דגמים מסויימים בתקציב זה. אציין שהכי חשוב לי שהמחשב יהיה בעל תגובה מהירה לאורך זמן וזכרון שיספיק לאחסון קבצים, תמונות וכו' לאורך זמן.. העבודה כוללת חיבור לשרת חיצוני מרחוק, אקסלים וכו' וגם שימוש אישי- סרטים, יוטיוב וכו'. האם יש יצרן מומלץ גם מבחינת אחריות ושירות בארץ וגם באופן כללי מבחינת איכות המוצר? התעניינתי בכמה דגמים ואשמח לחוות דעת: http://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d10675&modelid=96…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל (בגדול ממש רצוי שיהיה גג עד 2500 ) דרישות: המחשב הולך להיות נייח... להיות על ספריה ולא לזוז (בכלל!) ככה שמשקלו לא משנה, מסך גדול 15+ איכותיי, ממש שקט, יפה... זיכרון 3/4 GB, כונן קשיח 250GB מינימום, מעבד 4200T נראה לי מספיק, ויסטה. השימושים בו יהיו אך ורק ICQ, winamp, אינטרנט, עבודות וכאלה... פעם ב איזה משחק קטן... חבר קנה בוואלה שופס והוא ממש מרוצה, ולאחר השוואת מחירים ראיתי שיש שם מחירים ממש משתלמים ככה שכנראה אני אקנה משם... http://www.wallashops.co.il/ws/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-