עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danaL,

מה דעתכם על מפרט המחשב הנייד הבא? ועל המחיר (בהנחה שמשדרגים את הזיכרון)? תודה רבה!! LG Series K2-999E Processor Intel® Core2 Duo Processor ~ T5500(1.66GHz), 667MHz FSB, 2MB L2 Cache Operating System Windows® Vista Home Chipset Mobile Intel® 945GM Express Memory 512MB DDR2(667MHz, Up to 2GB) Display 15" XGA(1024x768) Graphics Intel® GMA950 (up to 256MB) HDD 120GB(SATA) ODD DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Communications Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG / MSI(802.11b/g) WLAN Antenna Dual Antenna Modem 56kbps Modem LAN 10/100MB Ethernet Input Device Keyboard Full Size 87Keys or 88Keys Pointing Device Tou…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. * מטרות המחשב? לימודים, תיכנות, הרצת משחקי רשת והרצת סרטים באיכויות HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות רק שלא תהיה תבעיה של צפייה מזוויות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה במחיר הנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?שתי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר חזק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אממ HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הארד דיסק של 1TB יספיק * כונן אופטי? אפשר לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא כי הבנתי שסטודנטים לא צריכים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עיבוד חזק מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sgsg,

אני מתכוון לקנות נייד. עוד אין לי תקציב או דרישות ואני רק לומד את הנושא בינתיים. שמתי לב שבניידים שראיתי יש רק סוללות 6 תאים. לכמה זמן בערך בשימוש סביר של גלישה ועבודה רגילה (לא משחקים) על המחשב מספיקה סוללה כזו? האם יש מחשבים עם סוללות יותר חזקות (יותר מ-6 תאים)? מה טווח המחירים שלהם? והאם סוללה חזקה מחזיקה בהכרח יותר זמן? תודה על התשובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by udiudi,

שלום. אני צריך מכם המלצות למחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - עד 3,200 ש"ח - מסך לא גדול יותר מ14 אינץ', עדיף אפילו 12. - עבודה משרדית, מקסימום צפייה בסרט, אבל תכלס זה יהיה הורדות, קריאת מסמכים וצפייה בסרטים פה ושם. יש המלצות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה הזמנתי כבר מחשב וזה המפרט: מעבד intel e6300 לוח אם gigabyte ds3p זיכרון ocz 2GB 800mhz cl4 דיסק קשיח 250gb western digital דגם הys שנועד לעבוד 24/7 כ.מסך his radeon x1950pro צורב DVD של LG סה"כ: 5600 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hadarK,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD,אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA13,BF3 COD, ASSASIN וכל המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "23 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לפי החיפושים המטורפים שעשיתי בשבוע האחרון נראה לי שזה אחלה מפרט , מי שרוצה יכול להשתמש בו , מי שרוצה יכול להגיב עליו שימו לב שיש שם 2 עכברים , אחד לאבא שלי ואחד לי (MX518) לזה תוסיפו את המארז הזה : - 404 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1946 ואת הספק הזה: - 195 ש"ח http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2973 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shiranbi,

כרגע יש לי 1GB זיכרון, אני רוצה להכפיל אותו אני רוצה לדעת אם יש לי slot פנוי השתמשתי בתוכנת cpu-z ושם כתוב שיש לי רק stick אחד פתחתי את המקום המתאים של הmemory בתחתית המחשב ויש שם stick למרות שיש שם עוד מקום השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את המודל ויודע אם ניתן לשים שם עוד אחד או שיש מקום רק לstick אחד במחשב הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זה המפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1576 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח Corsair C…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 38485 מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box AMD1170 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops OCZ2SOE6672GK כונן קשיח Western Digital WD3200AAJS 320GB 3200AAJS מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr VC3000BWS ספק כח ThermalTake TR2 420W W0061R כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe NCX1950-ULT קרור למעבד Thermaltake V1 TT-CL-P0401 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) מה אתם אומרים על המפרט הזה? מישהו המליץ לי על זה. אני אוהב את המארז של ט'רמל טייק.. אני צריך עכשיו רק צורב DVD שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא בטוח לגבי הספק ( הוא יחזיק הכל ? )

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך אם אפשרי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכי Office, דוא"ל, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (Nikon Capture NX2, AcDsee, בעתיד אולי DXO) - שימוש ביתי, ללא משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by מכבי חיפה,

המחשב מיועד לעבודה כללית אני צריך מסך בלי ציוד היקפי גם מארז יפה וצריף להיות במפרט כפול ליבה וכרטיס מסך טוב מאווד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי יש לי את הרכיבים הבאים שמסביבם אני רוצה לבנות מחשב: 1. מעבד AMD 3000+ 64 bit סוקט 939 2. זיכרון קינגסטון 1GB DDR2 3. כרטיס מסך x850xt בממשק PCI-E צריך את כל המסביב: ספק, מארז, הארדיסק, לוח אם, רמקולים, קירור למעבד, מסך LCD - אני חושב ש 17" יספיק אבל אם יש 19" טוב בהבדל מחיר מזערי אז אפשרי, מקלדת ועכבר. תקציב: 2500 +- כמו-כן שהמפרט יורכב מחנות אמינה ואם אפשר באיזור ירושלים (לא מחייב) ושתאפשר תשלום במזומן לשליח (גם לא מחייב אבל יעזור). חנויות שהם טאבו מבחינתי הם גיבור מחשבים ואייבורי. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by XsqlL,

חברה לאחר וביקשתי מכל אחד מפרט הרכבתי לי מפרט סוס אינה הוא מKSp מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1230 1230 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 470 940 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1480 1480 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 390 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ ASUS x16 (box) 1 180 180 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT 1 740 740 מקלדות? כמות מחיר סה"כ M…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אך במחיר לא באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח מחירים כדי לסמן חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למשחקים+ קומפילציה כבדה, עריכה והקלטת מוזיקה, עבודה עם VM עבודה עם VNC וחיבורים מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא בעולם הגיימינג כבר 8 שנים לפחות... משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by hosham,

מחשב למשחקים,דרישות: ג'יגה זיכרון,צורב דיוידי,יציאת SPDIF על הלוח אם,הארד דיסק SATA2,ומארז מאוורר. כמובן כרטיס מסך,אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אני רוצה לרכוש מסך LCD "19 עם זמן תגובה של 8 מילי שניה אם אפשר דגמים מומלצים (בסביבות 2000 ש"ח). תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Aviad1988,

שלום, אני רוצה לקנות נטבוק בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. תקציב - עד 2000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה). חשוב שהוא יהיה קל, שהסוללה תחזיק זמן רב (6 תאים), ושגודל המסך יהיה בין 10.1" - 12". ב-KSP המליצו לי על הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11164, אבל אני מעדיף לבדוק גם אופציות נוספות. האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על הנטבוק שייתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. עוד פעם שלום לכל חברי הפורום אז ככה , חבר שלי לעבודה רוצה לקנות מחשב חדש לשימושים רגילים כמו אינטרנט , הורדה מהאינטרנט , צפייה בתמונות וסרטים (לא משהו ברמה של HD ) , עבודה בתוכנות ה-Word ו-Excel וכמובן משחקים ברמה הבינונית התקציב שהוא רוצה להשקיע הוא גג 3500 ש''ח , אם אפשר אז לחסוך ולא לחרוג את כל הציוד ההיקפי הוא לא צריך , רק המארז עם החלקים בתוכו , רק אני אגיד שהמסך שיש לו ידוע לי רק שהוא 19 אינטצ' וזהו , מה לעשות הוא לא מבין גדול במחשבים אפילו את הרזולוצייה המקסימאלית לא יודע להגיד לי אבל אולי אפשר פחות או יותר להבין איזו רזולוצייה יש למסך ''19 1. מבחינת החנות אז לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה פה במרכז הארץ , שתיהיה אמינה ומחירים לא בשמיים 2. הוא כן צריך הרכבת …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אפשרות גם לOC קל אבל לא חייב, ללא ציוד הקפי וללא מסך מתוכנן מסך 22" FULLHD DVI HDMI ללא שום קשר לתקציב מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1591 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1135 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤1372 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤302 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤574 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5.1 אחריות: שנה. מחיר: ¤122 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לשחק משחקים כמו סאן אנדראס ואולי GTA4 שיצא אבל אני רוצה לחסוך על הכרטיס מסך. מה שאני עושה זה בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות הארד דיסק כבר יש אני רוצה אפשרות להפעלת הרבה ישומים בו זמנית נגיד הרבה ישומי פלאש באינטרנט ועוד דברים ברקע ושהכל יהיה חלק צורב דיוידי מסך יש וכל המסביב אני אשיג בנפרד. אני רוצה רק קופסא ומצידי שהמארז שלה יהיה הכי מכוער אבל הכי זול XP יש לי לא רוצה ויסטא בבקשה תרכיבו לי מפרט ואם אתם יכולים לרדת במחיר בלי לפגוע בסטנדרטים, מה טוב.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לבנות מחשב כמרכז מדיה לסלון אשר ישמש להורדת תכנים ולהרצת סרטי HD עם ערך מוסף של גיימינג. מספר הגבלות: תקציב: עד 3K ש"ח (אשמח לפחות אם לא הכרחי). מארז: עדיפות ל-ANTEC (מאד אוהב את האיכות ובפרט את מערכות ההשתקה שלהם). כונן BR הכרחי (הזדמנות להפטר מנגן ה-DVD הישן...). נפח זכרון מינימלי 2T עם אפשרות להוספת כוננים נוספים בעתיד. חיבור ישיר לרשת. חיבור הקול יהיה למערכת סטריאו "רגילה" בשתי יציאות RCA (אין צורך בכרטיס מתוחכם ודי בכרטיס מובנה על הלוח). המחשב יחובר למסך פלזמה FHD של פנסוניק (VT20). אין צורך בציוד היקפי. אין צורך ב-OC. אין צורך במערכת הפעלה (יש לי ויסטה הום פרמיום). לגבי משחקים, אני לא גיימר רציני, אבל כן אשמח לכרטיס שיתמוך ברוב המשחקים או לפחות שתהיה אפשרות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני עוזר לחבר, סטודנט לאדריכלות בקרוב, בקניית מחשב ללימודים. קראתי קצת המלצות ואני מבין שמעבר למחשב חזק סטנדרטי (מעבד חזק, זכרון מספיק, זכרון SSD, רזולוציה גבוהה וכו') דרוש גם כרטיס גרפי בעל לפחות 1GB זכרון עצמאי, 3D class Video Card, יכולת תמיכה ב-OpenGL version 2.0 וכו' לטובת הרצת תוכנות עריכה ווידאו כמו sektch-up וכו'. המושגים של כרטיסי הוידאו פחות מוכרים לי ולא הצלחתי להתמצא בדגמים הקיימים בעלי תוספות הוידאו הנ"ל. אשמח להכוונות/המלצות על דגמים. תודה. ליאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by The UnKnown,

Ob Sound card + Video card 512MB 40GB what do you think ? give me your best offer... Thnx a lot !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Yehuda7,

במחשבי לנובו יש את כפתור חזור,השאלה היא מה השיחזור הזה מוחק והאם הוא משחזר רק את הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה? זאת אומרת שהקבצים בכונן השני ישארו לי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by marinagb,

שלום נער שאני מגדירה כ"גיימר ביינוני" מחפש מחשב לא יקר (עד 5000) אבל עם ביצועים טובים ראיתי בIVORY https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309 וגם קיבלנו הצעה של TMS עם אפשרות שדרוג של מעבד וכרטיס מסך - מבקשת תגובה של מבינים - אשמח אם תגיבו כי בסוף שבוע זה אנחנו באילת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים