ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מחפשת נייד לאמא שיהיה רוב הזמן בבית מתלבטת בין Asus k53e, Asus x54c, dell n5110 ,HP G6 1230sj מפרטים דומים ,פלסטיקה הכי טובה נראית ב k53e Asus. אבל המחשב יהיה בבית אז לא יודעת כמה זה משנה. צרכים: בעיקר אינטרנט מיילים גם קצת אופיס וסרטים. חשוב לי מחשב אמין, כמה שפחות תקלות וצרות, שרות טוב. איזה חברה/מחשב עדיף? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה תקופה של חודש אני מנסה למצוא נייד שאני באמת אוהב. כיום אני משתמש בT41 של IBM. אני די סגור על אחד משני הניידים בכותרת. העניין שלכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות מול האחר. CPU: dell-i7 hp-i5 gpu: dell-ati 4750 hp- geforce 320 monitor: dell-FH hp-720p אחריות- לדל יש שנת אחריות אחת יותר. מחיר- הדל יוצא לי יקר יותר ב700 שקל אבל זה לא שיקול. מצאתי הרבה מידע באינטרנט לגבי הדל, בגדול מחשב טוב אבל נאמר יחסית הרבה נגד המבנה שלו והמסך. לגבי הHP כמעט ולא מצאתי שום מידע. מבשק שתעזרו לי לבחור בין אחד מהשנים. נ.ב: המחשב הזה הולך להיות המחשב היחיד שלי(אין לי מחשב שולחני).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קניתי בחודש אוקטובר מחשב נייד של GIGABYTE דגם W468N ויש לי מספר בעיות איתו, הבעיה הראשונה שלי(לפחות אני חושב שזאת בעיה) היא שכאשר אני לוחץ על מקשים מסויימים אני מרגיש שהמקלדת כולה נלחצת למטה ובכפתורים אחרים היא לא נלחצת. אני מרגיש שכל הפאנל שמחזיק את הכפתורים נלחץ ובחלק מהכפתורים הוא לא נלחץ ורק הכפתור שלחצתי נלחץ. אני חושש שזאת בעיה בהרכבה ולכן משתדל ללחוץ בעדינות כל פעם. בעיה נוספת היא בהתחממות של הכרטיס מסך, אני לא בטוח שזאת בעיה, יש למחשב הנייד כ.מסך 8400GS וכשאני בודק הוא תמיד על 60-65 מעלות ואם אני משחק באיזה משחק כמו call of duty4 ברזולוציות לא גבוהות הוא מתחמם אפילו ל75 מעלות. אני לא יודע האם זה תקין. אשמח מאוד אם תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש ללימודים כמובן, התקציב יכול להגיע עד 1500 אבל עדיף כמה שיותר לכיוון ה1000. עכשיו, המחשב יכול להקנות בעוד חודש אם המחירים יצדיקו זאת. האם המחירים יוזלו ובאם כן האם ישנה הצדקה לחכות עד אז כדי להנות מהירידה במחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן למחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם, אני אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים. אז, ככה: התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח, מעדיף שלא לחרוג אלא אם כן ההבדלים יהיו משמעותיים. 2.מטרות המחשב - בעיקר משחקים, צפייה בסדרות וסרטים, מוזיקה ואינטרנט. אני מעדיף שלא להשקיע לדג' בכ.מסך חדש ויקר אם יש אופציה חלופית של כרטיס זול משמעותית ביחס אליו שאומנם לא יריץ משחקים שעתידים לצאת בקרוב על הגדרות מקסימליות אבל כן יריץ בצורה טובה את אותם דברים. 3.ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי 4.דברים שאני חושב שלא צריך לכלול - כרטיס קול. אני שומע כל הזמן מוזיקה במחשב ויש לי מערכת נחמדה שמחוברת אליו אבל עד היום לא הרגשתי צורך בכרטיס קול נפרד או טוב במיוחד. 5.קירור - לפי שיקול הדעת שלכם. אני מעדיף ש…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובגלל שזה גם לגרפיקה הדרישה הטבעית היא כרטיס מסך ATI או NVIDIA. חשבתי לכיוון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10409 אשמח לעוד המלצות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד יד שנייה. משו זול. שיתאים לפעולות הבאות: אופיס, תיכנות בשפת סי תחת דוס, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה, התחברות לאינטרנט אני צריך מחשב זול לא משו יקר אפילו פנטיום אחד יספיק. להצעות נא לפנות לפה או לפרטי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בערך בתחילת ינואר אני מתכוון להזמין את המחשב החדש, המעבד, הזיכרונות והכרטיס מסך יגיעו מnewegg.com וכל השאר מהארץ המחשב מיועד לגיימינג כבד, לאוברקלוק ולשאר השטויות שעושים עם מחשבים בימינו. הנה המפרט שהרכבתי, דעות, הצעות לשיפור וכו' יתקבלו בברכה ! את זה אני מזמין מTMS: קטגוריות מוצרים מחיר כמות לוחות אם Asus P5N32-E SLI ₪ 1081 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ₪ 457 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ₪ 260 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ₪ 600 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ₪ 443 1 מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E1681911501…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: AMD Barton 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ זיכרונות: Kingston 256MB * 2 דיסק קשיח: Westren Digital 80GB 8mb Cache כרטיס מסך: Tyan Tachyon G9700 Pro כולל דיוידי של LG וצורב 52x24x52 של TEAC מסך: CTX PR711 Trinitron מה דעתכם? המחשב שקניתי טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שאני הצלחתי לסדר הכי טוב ב 5000 ש''ח לא כולל תוכנות, מקלדת, עכבר. כולל: רמקולים, מסך (לא דק! אבל שיהיה 19"), מארז וכל החלקים. מה תוכלו להציע יותר טוב בסביביות ה 5000 ? מחשב צריך ליהיות מהיר, טוב למשחקים חדשים..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה התייחסויות ועדיין אני לא בטוח שקיבלתי תשובה לשאלה מה עדיף. כדי לחדד, ההתלבטות היא בין מחשב עם מעבד T6600 וכרטיס מסך עצמאי עם 512mb או מחשב i5 וכטיס מסך אינטגראלי של אינטל, בשניהם 4Gb זיכרון וכונן 320Gb/7200rpm. בפועל אני מתלבט בין dell studio 1555 וdell Vostro 3500 אשמח לקבל תגובות והשוואה מסודרת אם קיימת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, עם תקציב של עד 5500 ש"ח ועברתי על המפרטים המומלצים באתר ובפורום. יש שתי מגבלות: 1. כרטיס טלויזיה חייב להיות כלול בתקציב. 2. אני צריך דיסק קשיח גדול. הרכבתי את המפרט הבא: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM E4500T ¤ 645 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 461 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 455 1 קירור למארז Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ¤ 27 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 326 1 דיסקים קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי את המחשב הנייד שלי מלפני חצי שנה והוא מגיע עם 2 ג'יגה זכרון של חברת A-DADA ומספר הדגם ADOVE1A0834E. הגיעו 2 כרטיסים שכל אחד מהם הוא ג'יגה. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1117 מצאתי את הזכרון הזה בזאפ ורציתי לדעת האם הוא מתאים למחשב והאם ניתן למצוא דיל יותר טוב בתקציב של מה שאני פירסמתי? תודה רבה ויום טוב (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ... טוב תשמעו אני רוצה להתחדש בכרטיס מסך וזכרונות ! אז אני צריך כרטיס טוב למשחק קאונטר סטריק שהיה לי 100 FPS עומד טוב אז המפרט שלי : מעבד : P4 775PIN 3Ghz 800FSB 1 לוח אם : Intel Comanche Creek D915P +Sound +Lan כ. מסך : Geforce PCX 5300 128MB +TV +DVI מארז : P4 ATX 400W +U.S.B Front Prescott דיסק קשיח : W.D 120GB 7200RPM זכרון פנימי : Micron 256MB DDR2 533Mhz שתיים כאלה ! ספק כוח 400W צריכים חברה ?! קנו את המחשב לפני שנתיים טוב אז התקציב שלי לכרטיס מסך : 400 חריגה של 10 ש"ח חשבתי לקחת את זה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=HE אם הוא לא הכי טוב בתקציב שלי תמליצו לי על משהו יותר טוב בתקציב שרשמתי ואם אפשר גם זכרונות ב 250 ש"ח 2GB ושיתמ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד חודש, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי אדריכלות. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות מידול ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD370 TS128GSSD370 128 GB SATA3 ANTEC 850 80+ bronze ACTIVE MODULAR זה המפרט שאני רוצה להביא מה לדעתכם הוא שווה ואולי יש דברים שניתן להחליף בחברה אחרת יותר אמינה אך לא הרבה יותר יקר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז התחדשתי בn550jk לפי ההמלצה המצוינת פה בפורום וגם קניתי איתו את הssd הזה של סמסונג http://ksp.co.il/?select=.1033..152..137.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20109&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו הזמנתי גם מחו"ל את המתאם מכאן: http://hddcaddy.com/en/asus-hdd-caddy/845-asus-n550jk-hdd-caddy.html ועד שהוא מגיע אני רוצה להחליף את הHDD בSSD ולהתקין עליו כבר את הוינדוס ולהתחיל להשתמש במחשב, כמו כן גם הבנתי שכדאי שהSSD ישב במקום של הHDD והHDD ישב במתאם במקום הכונן כי ככה הSSD יעבוד טוב יותר או משהו בסגנון.. אז ראיתי כבר כמה סרטונים על איך פיזית להחליף את הSSD ואני מאמין שבזה אני אסתדר, רציתי רק לדעת איך אתם ממליצים להתקין את הווינדו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, עזרה שלכם בהרכבת מחשב עבור חבר (המחשב הנוכחי שלו מת). בקשה ל- 1TB ssd, 8TB hdd תודה רבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 10,000 ש"ח אבל אפשרי לחרוג אם יש צורך וזה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? PC for general purpose (Gaming, Video editing, 3D Modeling, Machine learning(Requires NVIDIA GPU) and Music production (requires a lot of USB3 ports)) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 14k ללא מסך, בעקרון אני חשבתי על מחשב עם 4 מעבדים 2 כרטסי מסך וקירור פנימי חזק אם אפשר גם לפרסם אתר או חברה שמוכרת את המפרט המבוקש. סומך עליכם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד 775 לוח תואם וכרטים pcie אם vivo באיכות מגבילה או טובה יותר מראדון 7600
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב 2.2.04 (עוד פחות מחודשיים) הולכת להיות ירידת מחירים של מעבדי אינטל עם יציאת מעבדי הPresscot החדשים (במהירויות 2.8 - 3.4). אני מתכנן לקנות עוד החודש את המחשב הבא: MSI Neo2 865PE Intel Pentium 4 3.0Ghz 1GB DDR400 ATI Radeon Pro 128MB Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro WD 120GB S-ATA HDD Plextor 708A - DVDR/W ומקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים של לוג'יטק. השאלה שלי : האם כדאי לחכות לפרסקוט שייצא חודש אחרי שאני קונה את המחשב ? אני יודע שכל הזמן יוצאים דברים חדשים אבל בכל זאת... (הבנתי שחלק מהפרסקוטים ידרשו גם החלפת לוח) , או שפשוט לקנות עכשיו ולהחליף כשייצאו דברים נוספים כמו כרטיסי מסך דור 4 (ATI R420, NV40) ולוחות PG775 (עם PCI EXPRESS, DDR-II וכו'), נגיד, עוד שנה או משהו כזה. מה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד, אולי איזה sims ואולי כמה משחקי אסטרטגיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לרכוש מסך 24 אינץ', בטח ב-1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לנייד לא משנה לי אם להזמין בארץ או בחו"ל (כל עוד עושים משלוחים לישראל) התקציב הוא 4K שקלקלים (אפשרות לחריגה של 300) או 1K דולר. גודל 13 ומטה (אין לי בעיה עם נטבוק כל עוד הוא יכול להתמודד עם מה שאני רוצה ממנו) דרישות: יכולת ניגון 1080P + יציאת HDMI דיסק לא קטן מ 160 ג'יגה, רצוי 250 אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים רצוי שיתמוך בתקן N רשתות אלחוטיות בלוטות חובה השימושים יהיו גלישה עבודה משרדית מדי פעם קצת כתיבת קוד האזנה למוזיקה וצפיה בסרטים (בעיקר דרך הטלוויזיה ולכן אני רצה HDMI) האם יש משהו שיוכל לענות על הדרישות שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין 2 המפרטים, איזה מהם עדיף? שימוש: אינטרט,סרטים,אופיס. לאחד יש מעבד טוב יותר ולשני יש יותר זיכרון מערכת מחשב חדשה מבוססת המעבד והלוחות החדשים של INTEL מעבד INTEL CORE I3 530 2.93GHZ 4MB LGA1156 לוח אם ASROCK H55M זיכרון פנימי 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח SAMSUNG 250GB SATA2 7200RPM 8MB צורב DVDRW X24 של NEC מארז מפואר שחור/כסוף כולל מאוורר 90 מ"מ כולל ספק כוח 500W סה"כ 1690 ש"ח לעומת מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay קרור למעבד GlacialTech IceHut 5059L כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ICEHUT5059L לוח אם Gigabyte GA-EG41MFT-US2H כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: p4 1.7 intel maryville d850mv 256mb rdram 6200@6600GT אני מקבל מעבד מחבר ככול הנראה - 2.53 אז מעבד לבנתיים אני לא צריך למרות שאני ארצה לשדרג בעתיד הקרוב יחסית, אז חשוב שהלוח אם יהיה תומך 400 באס ו800 באס. אני מעוניין בOC, רוצה לעשות, רוצה לוח שטוב בזה(אסוס דלוקס אולי?) צריך זכרון, מן הסתם DDR, לא חייב שני סטיקים, אחד של 512 יהיה טוב כי אשדרג שוב בזמן הקרוב, שיהיה חמוד לOC. לא צריך כרטיס מסך אבל צריך שהלוח אם יתמוך AGP 8. רצוי שלא יעבור את ה1000 שקל, עדיף הרבה מתחת. עדיף מפנדס. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-