ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב נייד יד שנייה. משו זול. שיתאים לפעולות הבאות: אופיס, תיכנות בשפת סי תחת דוס, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה, התחברות לאינטרנט אני צריך מחשב זול לא משו יקר אפילו פנטיום אחד יספיק. להצעות נא לפנות לפה או לפרטי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על מערכות מחשב מוכנות מרשתות גדולות כמו KSP, אופיס דיפו, אייבורי וכד'? אני צריך מחשב בסה"כ רק לגלישה קלה באינטרנט, זהו. מה אתם אומרים על הדילים של ה "מערכת מחשב ב-999 ש"ח" ואלה במחיר דומה? אלה כמובן לא החלקים החדשים, האיכותיים והאמינים ביותר אבל לשימושים כאלה כמה רע זה כבר יכול להיות במחיר כזה. מה אני צריך לבדוק אם אני רוצה לקנות מחשב כזה, ממה כדאי להזהר ואיפה כדאי לקנות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעלים של חנות מחשבים גדולה במנהטן נתן לי הצעת מחיר למחשב שבקישור למטה ב750$ מכיון שאני המדריך של הבן שלו במחנה קיץ ברור שזה נראה מפתה היות והמחיר המקורי הוא קרוב ל1000$ אבל מה לעשות ואני לא ממש מבין בענינים האלה. אשמח אם תאמרו לי האם העסקה משתלמת http://rcsnet.com/www_site/product.cfm?prd=07632LU eshtul@gmail.com נ.ב. דרך אגב רציתי לדעת איך הויסטה רץ על המחשב הזה, עם הגדרות גרפיקה מלאות? חלק? שוב תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין שתרכיבו מפרט לחבר. הנה כל התשובות לשאלות הרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים פלאש קלים, ושאר משחקים קלים …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד סרטים מוזיקה תוכנות מסרים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים אני מניח שאתם יודעים איזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום הגדרות בכל המשחקים שקיימים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי לא ממזמן דיון בקשה למפרט (קישור בסוף ההודעה), אבל בסופו של דבר לא עשיתי הזמנה (מסיבות כאלו ואחרות), ומאז החלטתי שאני לא רוצה XP mode, ולכן אני לא צריך Win7 Pro, אלא מספיק לי Win7 Home. בניתי מפרט חדש בהתאם, מה דעתכם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪877 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum ₪642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3414K כרטיס גרפי Sapphire ATI Ra…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגדול התקציב לא גדול במיוחד ,באזור ה4000 שקל אני חשבתי על מעבד כמו ריזן 1700 בגלל ה8 ליבות שלו ו16 גיגה DDR4 הבעיה שאני לא מעודכן בלוחות אם היום חוץ מזה אני יודע שליבה של AMD היום לא חזקה כמו ליבה של אינטל היום ,שעושים ראש בראש עם דגמים מתחרים בכל זאת ניראה לי שהפעם אני ילך על AMD כרטיס מסך ,בגלל התקציב ,אני רוצה דרג בינים ,אבל שיהיה עם לפחות 4 גיגה זיכרון גרפי זה מחשב לקרוב משפחה ואני רוצה שיחזיק מארז אני רוצה פשוט ,אבל ספק כוח טוב ,ועם הספק שיהיה מספיק טוב להחזיק בעתיד כרטיסי מסך חזקים יותר בכל מקרה צריך מפרט שלם ,ותודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בחיפושים לא מצאתי תשובות מדוייקות לכמה שאלות שלי אז אשמח אם תענו לי אליהן קודם כל ראיתי שלKSP יש מחירים ממש סבבה לניידים שלהם אז רציתי לשאול איך הם והמלצה על אחד מהם ובכלליות איזה מחשב נייד אני בערך צריך אאה כן זה בשביל סבתא שלי שתתעסק הרבה בוורד אימייל אינטרנט וזהו בעיקר תודה רבה מראש! אשמח מאוד לתגובות מרן שאני משער שיש לו (לך) נסיון עם הניידים של KSP ץודה רבה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של 3500-4500 שקל ללא חריגה. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים , עריכה בסיסית גודל המסך: גודל המסך לא רלוונטי אבל עדיף גדול דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad האם נדרש זמן סוללה ארוך?: לא חייב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1000GB כונן אופטי? לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב מחשב נייד ואני מתלבט בין שניים המטרה היא בעיקרון משחקים כמו(NAPOLEON TOTAL WAR) הראשון הוא: http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=770184 והשני הוא: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=9497 על מה אתם ממליצים יותר? הערה:הדרישות מערכת של המשחק: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=754&game=Napoleon:איזה מחשב ירי%20Total%20War ואני רוצה לדעת יריץ יותר טוב את המשחק תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום יש הרבה סוגים ותצורות של מחשבים ניידים ואיני מבין איזה מהם טובים וחזקים לתוכנות גרפיקה וצילום. מבקש את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו המחשב הכי טוב שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17068 מחשב HP דגם Pavilion 15-AB210NJ P5P36EA מעבד Intel® Core™ i7-6500U Processor 2.5GHz מסך "15.6 1920x1080 LED IPS מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® 940M 2GB זכרון 12GB DDR3 דיסק קשיח 1TB 5400RPM מערכת הפעלה Windows 10 Home שפת תפריטים עברית או אנגלית חיבורים ויציאות Audio, USB2.0 x1, USB3.0 x2, HDMI, Card Reader כ.רשת אלחוטי 802.11 (b/g/n (draft Blutetooth כסוף כונן אופטי צורב DVD מקלדת עברית ואנגלית סוללה 4 תאים צבע שחור משקל כ 2.2 ק"ג אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרישמי מחיר: 4490 ש"ח מה דעתכם על המחשב? יש לכם אולי המלצות למ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים בחרתי מחשב גמינג מתוך הרשימה המומלצת, וקיבלתי 2 הצעות שאלתי לשם מה צריך 2 דיסקים קשיחים. ואיזה הצעה טובה יותר מהשנים שקבלתי ומצורפים כאן ההצעה שלכם בקטגוריה גיימנג ההצעה 4 מלמעלה תודה הצעת מחיר למחשב.pdf
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, להלן מפרט מחשב שהרכבתי למיטב הבנתי ומקריאה מעמיקה באתרים השונים. השימוש של המחשב יהיה: עריכת תמונות (לייטרום, פוטושופ וכו'), קבצי אקסל עם המון נוסחאות, צפייה בסרטים מהרשת ושידור לטלויזיות, גיימינג (COD וכו') ההתלבטות שלי היא במספר רכיבים, בהם ציינתי מספר חלופות כאשר אשמח לעזרתכם בבחירה החלופה המיטבית. (זכרונות, מארז, SSD, כרטיס מסך) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 831 לוחות אם: Asus PRIME B450M-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 367 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 1.35V GP-AR32C16S8K2HU416R AORUS RGB Gigaby…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית, סליחה שאני פותח נושא חדש, אבל זה די מיותר להמשיך את הנושא הקודם שלי, כי זה סתם יצור בלאגן גדול, אז ריכזתי את כל המפרטים הוספיים שלי כאן. יש לי פה הצעות של 2 מפרטים, אנא עזרו לי לבחור את האחת שהכי טובה . מפרט 1: מעבד אינטל 920- ל לא צורב, מקלדת ועכבר ,פלופי: ממורי מחשבים: מעבד- INTEL PENTUM D920 2.8GHZ TRAY 1550 thermaltake TR2 110 ש"ח לוח אם- GIGABYTE 8I945PG 600 ש"ח כרטיס מסך- GIL 6600GT 128MB 600 ש"ח זיכרון Elixir 512MB DDR2 533MHz X2 480 ש"ח דיסק קשיח Maxtor 6L250RO 250GB 7200 8MB Buffer 580 .הרכבה 120 ש"ח ממיתר מחשבים- : ספק כוח ENERMAX 350 WATT 280 ש"ח מארז ATX BLACK 110 ש"ח סה"כ ממורי מחשבים+380 ש"ח מיתר : 4420 לפני הנ…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וברכות על הפורום המקצועי ביותר שלא האמנתי שקיים עד החיפוש הנוכחי. בכוונתי להשקיע במחשב חדש, שיעשה מעט עריכות וידאו - (לא תלת מימד) ויותר קידוד DVD לDIVX ברור לי שאצטרך מעבד חזק - (שלי (פנטיום 4? 2.6 HT) מרנדר DVD שלם ב6 שעות, מחשב חדיש עושה זאת ב3) לא ידוע לי עד כמה גדולה מעורבות כרטיס המסך בתהליך הרינדור או העריכה והאם יש עדיפות לnvidia או ati המחשב אמור לעשות את מה שציינתי תוך כדי עבודה במקביל על הרבה תוכנות פתוחות כמו דפדפנים, מסמכים, אימיול וכו. ו.. לרוץ חלק שאת זה הנוכחי לא עושה. דרישות מיוחדות - 2 יציאות DVI firewire תודה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך מחשב נייד שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) במחיר סביר למחשב נייד מסוגו צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסיבה לKSP כי אני קונה באילת. אפשר גם אייבורי אם זה משנה. יש מסך כבר(אין צורך להוסיף). חשוב שיכיל כרטיס מסך ומעבד שיחזיק להרבה זמן, אין חשיבות לרעש. (לא חובה מחשב שקט). המחיר שכתבתי הוא ללא מע"מ. ז"א בערך 5 עם המע"מ.(אפשר חריגה קלה למעלה). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, המפרט הוא זה: CPU: Intel core duo E6400 MB: Gigabyte 965P-DS4 DDR:DDR2 8 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 VGA: Sapphire X1950 Pro 512MB gddr3 HD: Seagate Sata2 320GB (7200rpm, 16mb) PSU: ThremalTake TR2 500W Vents: Zalman 9500Led לא חשוב לי כרטיס קול (onboard מספיק), מחשב לגיימינג, אינטרנט וקולנוע ביתי. אני מלביש אותו על מארז קיים - RaidMax Storm - קירור שיש עליו: Intake: 80mm front, 80 mm Side window, 80 mm ceiling. Exhaust: 2X80mm temp-control ומה שיש על הספק. רציתי לשאול: 1) שווה משהו? 2) קריטי שיהיה 2 ג"ב של זיכרון בשביל המשחקים שקיימים היום בשוק? (בכל זאת ההבדל הוא כמעט פי 2 במחיר) 3) אם אני אקח 667mhz במקום 800mhz בזיכרון - המחיר יורד משמעותית ואפשר לקחת יותר נפח, …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות לחברה שלי לפטופ התקציב הוא עד 2000 אז כמובן שהאטרקטיביים במחירים האלו זה המיני ניידים כמו Dell Inspiron Mini 1012 Acer Aspire One Asus EeePc 1015P מתלבט בינהם אבל לא יודע כמה הביצועים שלהם יהיו משביעי רצון, לא מחפש מפלצת מהירות אבל גם לא מחשב איטי שיוציא את הנשמה עד שעושה כל פעולה. עוד דבר שמבאס אותי בהם זה המסך הקטן של 10' אם יש המלצה ללפטופ במחיר הזה עם מסך קצת יותר גדול כמו 12' או 13' אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כעקרון יש לי כמה רכיבים חדשים שממשיכים איתי למחשב החדש: HD WD 80GB ועוד MAXTOR 120GB, וגם צורב DVD NEC וכונן DVD TOSHIBA, אז אני מתכוון להמשיך להשתמש בהם. אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר להורדות, מולטימדיה, עבודה משרדית וגם למשחקים. חשוב לי שיהיה מהיר ושיוכל להתמודד עם הפעלה של המון תוכנות הורדה ואינטרנט שונות בו זמנית, ושגם יאפשר לי לשחק במשחקים חדישים (יש לי היום P4 1.8 שבקושי מריץ משחקים מתקדמים). אני מתלבט מבחינת המעבד, האם ללכת על הP4 3.0 הזול ביותר או ששווה להשקיע עוד כמה מאות בדגמים קצת יותר מהירים? מבחינת לוח האם על מה כדאי ללכת (אני ממש לא מבין בזה לצערי), מבחינת זכרון אני חושב ללכת על 512MB אבל אני לא יודע איזה סוג, והאם שווה להשקיע ב1GB של זכרון? האם כדאי לל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500- אם יש הבדל גדול אפשר טיפה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים בעיקר אופיס וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן- מסך 19, רמקולים בסיסיים, מקלדת בסיסית ומצלמת רשת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי.. ראיתי כמה מחשבים. הראשון TOSHIBA Satellite L500-1FW עם 3 ג'יגה DDR2 השני LENOVO G550 NTD9AIV 2958-9AG עם DDR3 ועוד שניים חופפים, אחד של LG והשני של DELL.. רציתי לדעת בגדול אם מישהו משתמש באילו מאלה.. שכן היו לי כבר כמה סוגי מחשבים (מהעבודה) אבל אף פעם לא טושיבה.. את המסך של LENOVO ממש לא אהבתי.. נמוך ומעצבן. וגם התזוזה של העכבר לא מרשימה. השימוש חופף.. בעיקר עבודה. קצת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה.. וכד,).. דעתכם והמלצותיכם בברכה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-