ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
תקציב : 3000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?) : עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטיות * Bluetooth? …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אחותי סטודנטית ואני מנסה לעזור לה ברכישת נייד. לא ישמש למשחקים, ישמש לאופיס, אינטרנט ומדי פעם בטח תוכנה שנדרשת במהלך הלימודים. אפשרות ראשונה זו רכישה בארץ. אפשרות שנייה - בסוף החודש אני טס לחודש לארה"ב. אני תכננתי לקחת איתי נייד בכל מקרה אבל אפשרות אחרת זה לקנות לה בתחילת הטיול נייד (במשהו כמו 700$), לטייל איתו ואז לתת לה אותו כשאגיע לארץ. הבעיה, אני לא מתלהב לשלוח למלון כלשהו, אני לא אהיה באף מלון יותר מ 3 לילות וקצת חושש להזמין למלון ושזה יחכה לי שם. אולי אני טועה... לכן חשבתי על BESTBUY (לא מכיר עוד רשתות גדולות), יש להם הרבה סניפים ואוכל פשוט לרכוש שם בתחילת הטיול. מקריאה לגבי אחריות אני מבין שטושיבה ו DELL (רק חלקים) אמורים להיות בסדר? מה הייתם ממליצים? בארץ? ב…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לעבודה משרדית. יירכש בדיוטי או בארהב, ולא יחזור לארץ לכן אין שיקולי מס. דרוש: תמיכה לעבודה עם הרבה טאבים בכרום, ווינדוס, צפייה בסדרות או סרטים (חיבור HDMI חובה), עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ, עריכת מסמכים גדולים בוורד ופאור פוינט. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 1K דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס בשימוש תדיר, פוטושופ מזדמן ב) …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן אהלן. מתחיל בקרוב ללמוד אגריכלות ואני צריך לקנות נייד עם קצת כוח לרינדורים (לא יותר מדי כבדים אני מאמין) וקצת פוטושופ וכאלה... המסך לא חשוב לי כי הוא יהיה מחובר למסך נייח. התקציב הוא של סטודנט (2500-2800) אז מבין שלושת אלו שמופיעים ב"יד2": http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=1&SalesCatID=6&SalesSubCatID=34&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=2600&Info=I7 ASUS AJ42J: Intel Core i7-740QM (1.73 GHz, 6MB L3 Cache, up to 2.93 GHz) - RAM : 4 GB DDR3 - ATI Radeon HD 5730M 2G LENOVO Y470: (לא יודע כמה RAM עדיין) Core i7-2720QM GeForce® 550M DELL: Intel Core I7-3520M 2.9GHz HD Graphics 4000 4GB DDR3 מה לבחור ולמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לא למשחקים בכלל, ישמש לעבודות כמו וורד אינטרנט ודברים פשוטים כאלה. התקציב הוא שלושת אלפים עד ארבעת אלפים שקל.
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Toshiba-G15-AV501-Notebook-Processor-SuperMulti/dp/B00064BW84 שלום- כמהאתם חושבים שכדאי לי לשלם על מחשב כזה משומש במצב טוב וללא אחריות .. חשוב לציין כי זאת הסדרה היוקרתית שך טושיבה תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אבל בבקשה כמה שפחות הפירוט למטה שלום יש לי כרטיס מסך4200 TI ודיסק קשיח ישן של ATA ומארז חדש אני רוצה להשלים מפרט למחשב , אבל מחשב לעבודה אני רוצה שתכינו לי מפרט מ KSP העניין הוא שאני מעוניין בעלות מינימלית אני רוצה שהוא יכיל מעבד AMD 3000 64 שראיתי שעולה שם 490 בשאר הדברים שהם לוח אם , זכרונות , ודיסק קשיח אני לא כלכך מבין האפשרות המועדפת עליי היא שתארגנו לוח אם הכי זול שיתמוך ב AGP ו ATA ואם תצליחו לעשות את זה ביחד עם זכרונות הכי זולים יהיה סבבה , זיכרון שיהיה 512 הכי זול בסטיק אחד של 400 MHZ . ביחד עם המעבד שציינתי כמובן. אם בכל זאת לא תצליחו לארגן לוח אם שיתמוך בAGP ו ATA אז אני מוכן שיהיה SATA אבל עדיין שיתמוך ב AGP , ואותם זכרונות כמו בפסקה למעלה . אני מודה לכם מקרב…
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרה בבניית מחשב. המחשב עבור בת דודה. שימושים - בעיקר אינטרנט ותוכנות בסיסיות - אופיס וכו'. אך- גם קצת פוטושופ. אם אפשר הצעה למחשב עם מסך והצעה לאחד בלי. עדיף מחשב מאייבורי (יש סידור איתם..) באמת המון תודה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום שוב, העברתי את האשכול לפורום הזה, אני חושב שהוא מתאים יותר לפה וגם יש פה יותר פעילות. יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריךקירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנוו…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי אני עוסק בתחום עריכת וידאו ואני מעוניין לקנות מחשב עריכה.. יש לי הצעת מפרט שהרכבתי.. מה אתם חושבים עליו? מארז עם USB קדמי שחור 1.00 זכרון CEON 2GB DDR-2 800MHZ 1.00 כר.רשת 1G LAN OB 1.00 צורב GH22NP20 LG DVDX22 DL שחור 1.00 מעבד אינטל 3MB E7200 CORE 2 DUO CONROE 1.00 לוח אם G31M3-F 1GLAN MSI 1.00 דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD 1.00 כ.מסך GeForce 8500GT 512MB PCIE צ.ק 1.00 כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) 1.00 תוכנת OEM VISTA HOME PREMIUM HEB 1.00 מקלדת LOGITECH PS2 BLACK LOG0262 1.00 עכבר שחור PS2 אופטי LOGITECH LOG0209 1.00 רמקולים CREATIVE SBS A31 SBSA31 2.00 מסך 5000:1 WIDE DVI 2MS L226WTQ LG LG226WTQ (2 מסכים כאלה) הכל ב- 4500 שקל..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מחשב העונה על המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים ותכנות (visual studio וכו'- לא באופן כבד מאד) * גודל המסך? 15.6, רצוי מאט * רזולוציית המסך? לא עקרוני, כנראה שסביב מחיר זה לא אקבל יותר מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין (אשמח לדעתכם לגבי מה נוח יותר - מקלדת מלאה או חלקית) * האם נדרש זמן סוללה ארוך?רוב השימוש הינו בבית, כך שלא מהותי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ל-3 שנים, רצוי איסוף מהבית, רצוי עוד יותר טכנאי בבית (כמו של דל) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט למחשב נייח + מסך 4K. אפשר להציע מפרט ללא מסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מסך - 3500 שקל עם מסך - 5000 שקל יש אפשרות לחריגה מסוימת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר משרדי אבל אני צריך תמיכה בניגון של סרטי 4K HDR. בנוסף, הוא ישמש למשחקים כמו Fifa, NBA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ורמקולים - לא מסך - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל ויצא לי אתר דיי בעייתי. זה אתר לבחירה של סלולרי ואני צריך בדיוק את אותו הדבר פשוט של ניידים http://www.gsmarena.com/search.php3
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
* מטרות המחשב מיועד לסטודנט, כלומר גלישה סרטים של HD, תוכנות סרטוט וגרפיקה(אילוסטריטור) * גודל המסך כ13" בלי חשיבות למט או מבריק * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל (HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חסר חשיבות כל מה שמעל 100GB יעשה את העבודה. * כונן אופטי? בפירוש לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף לרכוש ללא מערכת הפעלה כלל. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין העדפות צבע למכשיר, ואין שום רצון במ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-כיום יש לי במחשב הנוכחי שני צורבים שאני מתכוון להעביר: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 שמתחברים בIDE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=3224 -שני הארד דיסקים שאני מתכוון להעביר: 750GB Barracuda 7200.10 ועוד אחד של 120GB מלפני המון זמן O.ם -קורא כרטיסים -ציוד היקפי(עכבר\מקלדת\רמקולים\מסך) *אני עובד על רזולוציה 1024X1280 *המחשב משמש אותי בעיקר למשחקים(לא משחק המון אבל רוצה שיהיה אפשר לשחק גם במשחקים כבדים), עריכת תמונות, תכנות צפייה בסרטים, גלישה המטרה היא שיחזיק לי לרוב הפעולות לכמה שנים טובות המפרט: מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Gigabyte GA-P55-UD4 Core I5 Intel CPU ¤1032 מארזים Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום , מבקש המלצה למחשב נייד לפי הפרטים הבאים: - מחשב שמריץ WINDOWS 1. מחשב ירכש בארץ 2. שימוש בייתי - אינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים און ליין לילדים 3. גודל המסך - כמה שיותר גדול 4. האם חשוב מסך מבריק או מאט - אני לא יודע מה ההבדל ביו מט למבריק, מסך מט יש לי בעבודה והוא מאוד רגיש לטביעות אצבע וקשה למקות אותו , ולפי דעתי יותר קל לנקות מסך מבריק עם מטלית(הילדים כל הזמן נוגעים במסך) בנוסף המחשב יהיה רוב הזמן בבית ולא בשמש. 5. רזולוציית המסך? לא יודע - שיהיה מסך איכותי וברור 6. מקלדת ועכבר טובים עם כפתורים רחבים (עם יש אופציה למוארים גם טוב) שלא יתקעו מפרורים של חטיפים... 7. משקל רצוי - כמה שפחות 8.האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד 9. יש צורך ביציאת HDMI (עם עד…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הציעו לי מחשב נייד של דל שרק קנו ולא צריכים אותו, השאלה היא האם לא תהיה לי בעיית אחריות איתו
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
Price list updated 25-11-2006 מעבדי אינטל Price Units Total 1070ש"ח Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 580ש"ח 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 Price Units Total 630ש"ח 1GB TwinMOS כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 520ש"ח 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 340ש"ח 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים DVD Recorders Price Units Total 185ש"ח NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 מארזים Price Units Total 180ש"ח HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות Microsoft Price Units Total 135ש"ח M…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד בב"ש בקרוב והיא ביקשה ממני לעזור לחפש מחשב נייד, ואני אשמח אם תוכלו לעזור בחיפושים(: בעיקרון המחשב הוא לעבודה משרדית (אופיס וכד') + מסנג'ר/סקייפ (שיחות ווידאו/קול) + צפייה מדי פעם באיזה סרט dvd (אבל מסך רחב לא ממש הכרחי). הדרישות: המחשב לא צריך לשקול מעט, ואין טעם לשלם יותר על פחות משקל. אם המחשב כולל מצלמת אינטרנט ומיקרופון בנויים זה בונוס גדול. צורב dvd. לא מאוד משנה אם המחשב בא עם ויסטה או XP. ואם הוא בא עם ויסטה זה רק בתנאי שהיא תרוץ כמו שצריך. כונן קשיח - בסביבות ה-80 עד 120 גיג'ה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף, אם יש כרטיס לא מובנה ופשוט זה יהיה נחמד. זיכרון - ג'יגה לפחות כדי שהמחשב ירוץ חלק (וזה לגבי ה-XP, אני לא יודע כמה הויסטה צריך בשביל זה..) אין …
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי נייד msi wind רציתי לשאול אם כשאני עובד עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל למשך זמן אז עדיף לעבוד כשהסוללה בנייד או בלי שהיא מחוברת לנייד ? האם זה בכלל משנה? למה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אכן כן קראתם נכון, 18,000 ש"ח. רציתי לדעת מה הדעה שלכם לגבי המפרת שלי CPU: Intel Corei5 2500k Mother Board: Asus P8P67 Evo Ram: G.Skill RipjawsX (2 x4GB) 1600Mhz VGA: Asus GTX 580 (reference model) SSD: Intel 120GB SSD 510 Series Hard Drive: Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Sound Card: Asus Xonar STX Optical Writer: Samsung Blu-ray DVD combo Case: Corsair Obsidian 700D PSU: Seasonic X-850 Gold Series 850W Keyboard: Razer BlackWidow Ultimate Mouse: Roccat Kone Speakers: Corsair SP2500 2.1 Operating System: Windows 7 Home 64bit Monitor: Dell Ultrasharp U2410 סה"כ - 15575ש"ח מKSPבנוסף לזה יש את הקירור מים שאני מזמין מחול: CPU block: EK HF Full CU GPU block: EK FC 570/580 bl…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם~! אני חדש כאן בפורום אבל קורא כאן המון ולומד רבות מהמומחים חברה שלי מתחילה ללמוד באוקטובר הקרוב במכללה ליד הבית שלה ואני רוצה לקנות לה ליומולדת הקרוב מחשב נייד שישמש אותה למטרות הלימודים בעיקר, אחרי בדיקות והשוואות מצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות שלה ובמחירים סבירים לתקציב שנע בין 2000 עד 2700 עם אפשרות חריגה ל3K..אז ככה: מטרות המחשב? אופיס ,אינטרנט ואולי קצת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14 ..אפשר גם אם הוא קליל, ויתרון גדול למסך מט. * רזולוציית המסך?סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, היא סוחבת אותו ברגל למכללה הלוך חזור..מעדיף בין 1.5 ל2 אפשר לחרוג גם ל2.2 גג * האם נדרש זמן סוללה…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים צריך מחשב חדש לאבי - כרגע יש לו מחשב בן יותר מ-10 שנים מבוסס AMD Athlon 64 X2 עם Win XP , עדיין עובד אבל כבר לא נתמך כמעט בשום דבר... המחשב מיועד לשימוש ביתי - גלישה, דוא"ל ועריכת מסמכי Word, מחפש מחשב אמין שיעמוד במטלות בתקציב מינימאלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור - כמה שפחות. הרכבתי מפרט ב-1664 אבל אשמח לקבל הצעות בעלות נמוכה יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, דוא"ל , מסמכי Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כנראה שלא - יש מסך ישן LG LCD 19 L1953TR שכבר מעט צרוב, אם אפשר לרדת בעלות המחשב, אפשר אולי …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-