ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי 2 מפרטים למשחקים ב5K, אחד מהם כולל 939 סמפרון 3000 והשני 3200 וניס, השאר זהה מלבד הכרטיס מסך באחד 7800GT בשני 7800GTX 256MB בשניהם המטרה היא לקנות לאחר מינימום שנה (יכול להיות מאוד שיותר - תלוי בעבודה) DUAL CORE השאלה שלי האם שווה לי לחיות בינתיים עם הסמפרון בשביל שיהיה לי 7800GTX. אני נוטה ללא.. בשניהם אני בונה על OC, הוניס באירור סטוק והסמפרון עם ארקטיק קולינג פשוט.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום.. אני צריך מפרט ב3.2K אולי קצת יותר.. אפשר להתפשר גג עד 3.5K.. מטרות לאינטרנט +משחקים קצת.. מחשב בייתי בקיצור.. ללא מסך.. ושיהיה גם צורב די וי די.. תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3עשיתי oc למעבד ל 3.5 ghz זכרון אני רוצה עוד סטיק של 2gb כרטיס מסך שיתאים למפרט
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים (לא כ"כ חזקים, לא צריך כ. מסך high end) ולהורדת וצריבת סרטים 1. מה התקציב? , 5500, יש אפשרות לחריגה ל 6000, אבל רק אם זה באמת חיוני 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים,הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: רק מסך (17"), אין לי בעיה של מקום, אז אני לא יודע אם כדאי LCD או CRT, 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? , כ. קול ורשת מובנה על הלוח זה נראה לי ברור, לא לכלול מארז וספק, את זה אני אבחר וזה בא מכסף מחוץ לתקציב הנ"ל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כונן דוד, לא צורב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שוב, למארז ולקירור הכללי אני אדאג. לגבי המעבד והצ'יפסט - לפי שיקול דעתכם (…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לפני כחודשיים-שלושה התעניינתי ברכישה של לפטופ, כאשר התקציב שהגדרתי לעצמי היה עד 4000 שקלים כולל הכל. אחרי לא מעט התלבטויות ומספר דיונים כאן בפורום, החלטתי לרכוש את הלפטופ שלי מארה"ב, כאשר הדגם שרציתי היה ה-Dell Studio 1555. בחרתי במפרט שמתאים לי, וראיתי שהמחיר מתאים גם כן. לצערי התמיכה של Dell באתר שלהם דיי גרועה. 3 נציגים אמרו לי שאם אני קונה אחריות 3 שנים אני אקבל אחריות בין-לאומית, ושניים אמרו לי שאין אפשרות לרכוש שם אחריות אשר תהייה תקיפה לישראל. לי אישית הייתה חשובה מאוד האחריות למחשב כיוון שכל תיקון בסיסי ככל שיהיה יעלה לפחות כמה מאות שקלים. אני יודע שחלקכם רכשו שם מחשבים עם אחריות NBD וקיבלו אחריות בישראל, כנראה שמדובר היה על מחשבים מהסדרה העסקית כיוון…
-
- 20 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8000 יש אפשרות לחריגה עד 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, משחקים, סרטים, סטרימינג. משחק - GTA/Marvel’s Spider-Man Remastered 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1 עד 10, חשוב לי במידה 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, חשוב שיהיה כמה שיותר קטן! , אורות לא…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מה קורה? (: חבר עזר לי לבנות את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא טוב. כל הצעה למפרט אחר יתקבלו בברכה. *יש לי מסך, מקלדת, עכבר וכונן DVD מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על תקציב של עד 4000 שקל אבל אפשר לחרוג ב1000 שקל +- אם זה באמת ישפר משמעותית את המחשב. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני סטודנט אז לנצל את כל התקציב ולחסוך כמה שאפשר בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו דיאבלו, סטארקראפט, פיפא ומשחקי אסטרטגיה שיצאו בעתיד. עריכה גרפית קלה קצת פוטושופ פה ושם לא משהו רציני ועבודה משרדית ללימודים. שיהיה תומך בתכני HD ואם יש אפשרות אז שגם שיריץ תכנים בתלת מימד. אני חושב על אופציה לקנות מסך מחשב\טלוויזיה 3D ולראות תכנים דרך המחשב (אם זה אפשרי). …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[h=1]http://ksp.co.il/?uin=23957[/h] או http://ksp.co.il/?uin=23874 אם לכם על משהו אחר בסביבות ה 3000 מחיר אילת אני אשמח. חשוב 8ג'יגה ראם, כרטיס מסך סביר (לא מובנה) ושיהיה במשקל סביר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עלות המפרט היא עד 4400 ש"ח המחשב צריך להיות לגרפיקה ולמשחקים מתקדמים מהירות המעבד היא 2.8-3.0Mhz משו כזה לא קוואד ולא חייב להיות קור 2 דו- רק אינטל(!) כרטיס מסך( 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E)- את זה כבר מצאתי אז זה בלתי נפרד מהמפרט זיכרון 2 ג'יגה הארד דיסק חיבור SATA 160GB- כבר יש לי שניים חיבור IDE ***המפרט לא כולל מסך*** [move]תודה לכל העוזרים[/move] *** המעבד לא חייב להיות קור 2 דו- אולי עדיף אפילו דואל קור*** ***שיהיו מעבדים רק של אינטל***
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שמעתי שהסדרה של HP PAVILION מצויינת...
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי. היא משתמשת בתוכנות Photoshop, Illustrator, flash ,free hand התקציב כולל מסך עכבר ומקלדת חייב להיות מKSP רמת גן (לצערי) תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד עם מקום לשני כוננים במטרה לשים שם HDD+SSD. מבחינת גודל המסך 13.3/14/15.6. אני מניח ש-13.3 זה די נדיר אם בכלל קיים אז 14 זה בסדר וגם 15.6 זה מעולה. האם ישנם דגמים כאלה בישראל? (כאלו שגם מומלצים) בתודה מראש על כל המלצה/תשובה שתינתן. בברכה, ליאור.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בניתי מחשב למשחקים כבדים בתקציב הכי נמוך שיכולתי למצוא , מה אתם חושבים עליו ? מה דעתכם על המעבד ? האם הוא טוב מ E8400 ? ות 1A, יחיד₪387 MD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪971 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1122 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Bla…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מחשב נייח כולל ציוד היקפי (מסך ומקלדת, לא צריך עכבר). התקציב שלי הוא 3000 ש"ח ואני לא מוכן לחרוג. שימוש המחשב הוא לצורך משחקים בינוניים (כמו league of legends באיכות הגבוהה ביותר) וגם לצורך צרכיי כסטודנט. אני מעוניין במחשב שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד ואני לא צריך שתכלילו ווינדווס ואופיס ושאר התוכנות. הקנייה מתוכננת למחר בצהריים ככה שמה שתגידו זה מה שיקרה. תודה לעוזרים. יניב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נועד לגלישה, צפייה בסרטים באיכות 4k ולמשחקים. מעבד Intel® Core™ i5-13500 Raptor Lake Tray לוח אם Asus Prime H610M-A D4 Micro ATX זכרון Kingston ValueRAM 16GB DDR4 3200MHz KVR32N22S8/16 DIMM כונן Kingston 1TB NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD M.2 כרטיס מסך Asus Phoenix GeForce RTX 3060 V2 12GB GDDR6 ספק כח אקטיבי Antec VP550P PLUS 550W
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
eקודם כל יש לי שאלה חשובה: קראתי הרבה מאמרים באינטרנט בקשר ל dual core vs single core וחלק אומרים ככה וחלק ככה. קראתי שבמשחקים הסינגל עובד יותר טוב אני באמת כבר לא יודע. אפשר בבקשה לדעת את החסרונות והיתרונות של dual vs single core? מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא סביבות ה-3500-4000 ש"ח, כאשר אם יש איזשהו שיפור משמעותי למחשב מאוד משמעותי שיהיה בחריגה של 400-500 ש"ח אז יש מקום לחריגה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אני מידי פעם כן משחק משחקים וכרגע המחשב שלי מריץ אותם אבל חלקם הגדול…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי שכן שמוכר את המעבד הזה הוא רצה בהתחלה 400 שקל ועכשיו ירד ל 200 זה מחיר טוב ? יש לי כרגע I3 7100 אני ארגיש הבדל משמעותי ? או שכדאי כבר לקנות R7 1700 משומש ב 170 שקל מסין ?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים כבדים , עבודה ב-autocad וגם קצת סרטים את הספק,דיסק קשיח, כוננים אופטים אני לוקח משמחשב הישן. מעבד : INTEL E6600 מחיר - 970 ש"ח לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE מחיר- 1285 ש"ח (KSP ) זכרון : G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 מחיר- 1250 ש"ח (SKYPC) ספק : ENERMAX 425W (מהמחשב הקודם ) ד.קשיח: WD 200GB SATA1 (מהמחשב הקודם) כ.מסך : GIGABYTE 6600GT 128MB (מהמחשב הקודם) את הכרטיס מסך אני משדרג בעוד חודש חודשים כאשר יצא DX10 של ATI ההיתי שמח לשמוע דעות / עצות . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ב"ה מפרט שנתנו לי כאן, לפני בערך חודש. אני עכשיו ממש כמה ימים לפני הקניה ורציתי לשאול אם יש משהו לשנות. (ראיתי כאן באחת ההודעות שהשוק משתנה כל כמה שבועות ולכן כדי לשאול מחדש לפני הקניה אם עבר הרבה זמן.) זיכרון פנימי: Transcend 4GB DDR3 1333Mhz לוח אם: ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 Chipset, כונן קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, צורב: LG GH22 SATA x 22 Black מעבד: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, מאוור למעבד: Cooler Master Socket 775, ספק כוח: Hec Cougar RS 400 80PLUS RS-400 כרטיס מסך: HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5, סט מקלדת ועכבר: Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט רמקולים: Logitech Z-103 2.1, מארז: H…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אוקיי אז לאחר שעברתי על כמה דגמים ובחנויות השונות החלטתי ללכת על מסך 15 אינץ' מכיוון שזה יהיה המחשב היחידי בבית ולא ניראלי שיהיה נוח לעבוד עם 14 בתור מחשב ראשי. מה גם שהבנתי שמחשב נייד בזמן השיעור לא כזה פרקטי בתואר אותו אלמד. מטרת המחשב תהיה ללימודים לאינטרנט ועבודות משרדיות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', עדיף מסך שיהיה נוח ללמוד איתו בבית. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוה לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יודע עד כמה זה רלבנטי בגודל הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ניראלי שיהיה הכי טוב ללכת על שילוב של …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 1040 ¤ 1 ASUS A8N-SLI Deluxe 1200 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 MAXTOR 120/7200 SATA 8MB 555 ¤ 1 GIGABYTE PC6600GT 128MB PCI-EXPRESS 1200 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 420 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 300 ¤ 1 Thermaltake TT 360 WATT AD 2-fan PFC 295 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 5325.3 מה דעתכם בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין אז אם יש שינויים בדברים אז סבבבה... תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! המון זמן לא נברתי בשוק רכיבי החומרה, אשמח לעצה מהמומחים איזה מפרט לגיימינג ב6K~ יעשה לי הכי טוב על הלב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, חייל אחרי הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 6500 ש"ח... גיימר אפילו אחרי חייל >< 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): PS CS5, Flash CS4 IL CS5, שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, DiRT3, Crysis, The W…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד 13.3" בתקציב של עד 3000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים באיכות HD (חיבור למסך 37) *גודל המסך? 13.3 (אני רוצה שהוא יהיה יחסית קטן כי אני אצטרך לקחת אותו ללימודים לפעמים * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל ל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור כבל רשת , HDMI , WIFI. *בלוטות? שיהיה זה חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב עם מערכת הפעלה אני יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מתחילה השנה ללמוד באוניברסיטה ואני צריכה מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר, אבל גם סרטים בHD (לא קריטי) * גודל המסך? 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מט? רצוי מט אבל הבנתי שבקטגורית המחיר יהיה קשה למצוא מט. בכל מקרה לא אשתמש בו בחוץ. * רזולוציית המסך? מינימום 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? לא משנה, אני אקח אותו הביתה רק בסופש"ים אז לא ממש מפריע לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, אבל מה שחשוב לי יותר זה סוללה איכותית שלא תמות לי אחרי שנה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, יציאות סטנדרטיות מספיקות. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 500GB ומעלה. * כונן אופ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6 עד 7K המחשב בשביל משחקים כמו Oblivion יש כמה חלקים שאני לא צריך : HD יש לי 260G ,סיד רום וצורב ,מסך,ו sound card טוב אז מה אתם ממליצים?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-