עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by srolik,

אני צריך הצעות למפרט מחשב - שימושים עיקריים - אינטרנט, פוטושופ , אוטוקאד . אני צריך צורב DVD ומסך 19 בתקציב של 6000 ש"ח - מחנות מוכרת אשמח לקבל תגובות והצעות שלכם

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  2. מחפש מחשב נייד לסטודנט. בסביבות 2000 ש"ח ללא מערכת הפעלה. חושב שיהיה 15.6

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by yanivganor,

האם קיים לוח המבוסס על NVIDIA4 סוקט 939 עם AGP (משהו כמו MSI NEO2 PLATINUM אבל עם NVIDIA4 ) ?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  4. כבר פתחתי נושא לפני כמה ימים אבל התקציב שלי קצת עלה חח... אני רוצה שהמחשב יפעיל את המשחקים הכי חדשים שיש עכשיו בצורה חלקה כמו GTA החדש וכמה בקשות שיהיה במחשב מעבד Q6600 כרטיס מסך 4870 של 1Gb וקירור טוב תודה מראש לעוזרים מחר אני מזמין את המחשב עריכה : דרך אגב ללא מסך יש לי מסך 17 אינץ של philips לא דק שטוח וללא ציוד הקיפי

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  5. שלום למומחים.. בניתי מערכת תקציבית לשימוש ביתי מינימלי גלישה בעיקר ולא יותר מזה.. אין לי עניין בשידרוג בעתיד .. 2300 זה התקציב גג... אני לא ככ בטוח לגבי לוח האם האם הוא טוב מספיק מבחינת אמינות ? והאם הסטוק שבא עם המעבד רועש במיוחד או סביר? תודה ₪246 ₪246 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪180 ₪180 1 ספק כח Seasonic SS-350ET 350W ₪99 ₪99 1 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪49 ₪49 1 שליח עד הבית מבוטח 4 ימי עסקים מרגע אישור תשלום. ₪486 ₪486 1 מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32Bit Hebrew OEM ₪106 ₪106 1 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪168 ₪168 1 מארז ללא ספק CoolerMaster El…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB כמות: 1 - מחיר: ¤365 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤122 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤426 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤190 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤1986 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/9ktpensj אשמח להצעות איך אפשר להוזיל את המפרט בלי לפגוע יותר מדי ביחס עלות/תועלת. צורב DVD נדרש, לא רוצה פחות מ-2GB זיכרון. HD אם יש 160GB מומלץ אשמח להחליף, מארז וספק אם יש יותר זולים גם…

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by oDot,

שלום לכולם.. מעוניין לקנות HTPC לסלון שגם יהיה מסוגל להריץ איזה גיטר הירו או סטריט פייטר מידי פעם כשבאים אורחים.. תקציב 2K, לא סגור על חנות (לא אייבורי או KSP), אז פשוט תבנו מאיפה שנראה לכם, אני משתמש כרגע בSKYPC.. כמובן שיהיה שקט וחסכוני. לא יודע אם יש צורך בכרטיס קול, היות ויש לי מגבר בסלון, אז אני פשוט מעביר את האודיו באופן דיגיטלי ומשאיר את העבודה למגבר, לא? (ובמקרים אחרים בו המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בלבד, הסאונד יעבור דרך HDMI..) הנה מה שבניתי (לא יודע כמה עמדתי בשקט וחסכוני P=) מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ₪337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9500…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by eell111,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ולחרוג מעט מעלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים בFULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PINNACLE 15, premiere cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD, להצגה על מסך 52" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-לצורך עריכת הסרטים…

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  9. שלום רב, הייתי רוצה לשאול אותכם מה כדאי לרכוש ב-2000 ש"ח עבור עבודה משרדית(אינטרנט וקצת אופיס). אני לא צריך מסך ואני כן צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כונן קשיח כרטיס מסך(מצידי שיהיה משולב על הלוח אם) CD-ROM פלופי מארז עכבר מקלדת רמקולים

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by igalh,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862305 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887343 לנובו דל או אסוס? בבקשה תעזרו לי אני תקוע בלי מחשב...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מחפש מפרט מתאים למחשב ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר למשחקים תקציב 3300 גג. אין לי עדיפות למעבד כלשהו כך שגם amd בא בחשבון יש לי מסך 22 אינצ' ככה שהכרטיס מסך צריך להיות מתאים למשחקים בגודל הזה לא צריך מערכת הפעלה, כונן דיסקטים, לא מתוכנן OC חשוב שבמארז יהיה יציא ת usb מקדימה הרעש לא ממש חשוב אבל שלא יהיה טרקטור

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by AsD[eyal],

תודה מראש מחשב למשחקים

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by Xian,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ששימושו העיקרי יהיה סרטים (DVD וגם HD) ומוזיקה, אך גם לפוטושופ, AfterEffects, ומשחקים. כמו כן שיהיה בעל יציאה לטלוויזיה. משקל, עובי, מצלמה מובנית, שלט רחוק וכאלה שטויות אינם רלוונטים לי. מה שכן עדיף שיהיה עם ביטוח של שלוש שנים. טווח מחירים עד 6 וחצי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. שלום לכל המתעניינים.אבקש להעזר בבקיאותכם בהרכבת מחשב בסך 5000-6000 ש"ח.המחשב מיועד לאינטרנט,הורדות סרטים מאסיביות וצריבתם.(המחשב אמור לדלוק ללא הפסקה).המחשב אמור לאפשר שימוש בו גם בזמן הורדת קבצים גדולים ועיבודם.דהיינו המשך גלישה, משחקים וכו'.כמו שנאמר,דרושה גם יכולת למשחקים איכותיים,אשר ישוחקו על מסך טלויזיה רגילה(33" אם זה משנה לגבי המפרט).לא מתוכנן שום OC כעת או בעתיד.אמינות המערכת חשובה מאוד,כל עוד היא עומדת בדרישות שלעיל.אני לא מוצא טעם להשקיע בחלקים שלא יביאו את הפוטנציאל שלהם לכדי מימוש,דוגמת זכרונות מהירים על לוח או מעבד שלא תומכים בהם(האם אני טועה בגישה זו?)המפרט המבוקש אמור לכלול לוח אם,מעבד,כרטיס מסך,כרטיס טלויזיה,כרטיס קול פשוט יחסית במידה ואין על לוח האם,מארז…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי חבר שלי בנה לי מפרט למחשב (הוא משתמש פה) ואני רוצה שתתנו לי עצות לשיפור התקציב הוא 4K בלי לחרוג זה המפרט שנתנו לי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1439 לוח אם: ASUS P5K SE ¤594 כרטיס מסך: GIGABYTE ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 ¤1123 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB IDE 7200 RPM - 3200AAKB ¤429 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤291 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤388 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤4264 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il עצות לשיפורים?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום! מי יכול להמליץ על דגמים שיתאימו לכל מפרט הדרישות? תבורכו!! מטרות המחשב? אופיס, צפיה בסרטים, גלישה (המוווון טאבים במקביל). פוטושופ (של חובבנים, לא צריך מאיצים גרפיים למקצוענים). לא משחקים. * גודל המסך?13-14" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט יהיה יתרון. אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? . אין עדיפות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת רחבה ונוחה (סובלת מכאבים בפרק) * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. חשוב כי אני המון בנסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) טווח רצוי: שש שבע שעות. סוללות ניתנות להפרדה - יתרון אבל לא חובה (עוד עושים כאלה בכלל?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HD…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by fimoshe,

שלום לכם! יש ברשותי מחשב (צירפתי מפרט), הצרכים: עבודה עם אופיס, פוטושופ, משחקים (סימולטורים), עריכת וידאו (תחביב העברת קלטות וידאו לדיסק) השאלות: (ללא מסך) 1. האם יש אפשרות לשדרג - תקציב 2000 ש"ח 2. את מה לשדרג - מבקש הצעה 3. לקנות חדש תקציב 4000 ש"ח תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  18. היי, כפי שציינתי בכותרת אני צריך המלצות למחשב ב6 אלף עם אפשרות לחריגה (עד 1K אם זה באמת שווה את זה). 1. מה התקציב? 6K מזומן חלקי. 2. מטרות המחשב? משחקים (כבדים כמובן). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול. יש לי audigy 2 נראה לי עדיין נותן תפוקה לא? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? השאיפה היא לi7. בגרסה הפשוטה כמובן. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שום דרישה מיוחדת. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב…

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  19. מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה3K, אפשרי לחרוג אם יש משהו מאד משתלם בנוסף בלי קשר לתקציב מחפש המלצה למסך 23-24 בסביבות 1K מעבד לא פחות מI5, רצוי מעל 4GB. תודה איך המפרט הזה ? מעבד: [..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - BOX ₪891 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 ₪396 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.35V - זמין במלאי ₪128 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 + DIRT3 חדש ! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000 ! ₪1267 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪95 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪283 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪486 ספק כוח: …

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by Dean7,

אני מחפש נייד מצוין שישאר לי להמון זמן, אני מוכן להרחיב את התקציב בשביל לאפשר את זה כי מעדיף לעשות את הכל בפעם אחת. אני צריך נייד לצורכי כתיבה, אינטרנט ,מיילים ומידיי פעם לראות סרטים ולשמוע מוזיקה (רצוי שתהיה יציאה לאוזניות). אני צריך מחשב נייד שהכל יעבוד בו חלק ביותר , עם מעל 160 GB בהארד דיסק , מתאר לעצמי שאני אצטרך בסביבות ה2 GIGA בשביל זכרון... צריך שיהיה גם כונן דיסקים DVD. אני צריך שהמקלדת והטאצ'פאד(המשטח הזה שאמור להחליף את העכבר) יהיו נוחים ולא זעירים , כי הידיים שלי גדולות. אני צריך גם שהוא לא יהיה לי משקולת. אין בעיה עם משקל עד 2 וחצי קילו . הביצועים שלו בגראפיקה לא כל כך מעניינים אותי, אני לא משחק המון. העיקר שהמחשב ירוץ באופן חלק ומהיר, כנ"ל לגבי האינטרנט, קל…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מפרט למחשב עריכה לשימוש בפרימייר פוטושפ, פריהנד. מה אתם יכלים להציע, ליעץ לי ? התקציב עומד על 3000 ש"ח ניתן יהיה להרחיב עד 4000 ש"ח, כמובן שהעדפה היא כמה שיותר קרוב ל3000. - לפי מה שהבנתי לא כדאי מעבד פחות מ I5-2500, אני יודע שהכי טוב זה I7 עניין תקציבי. - בעניין לוח אם של איזה חברה אתם ממליצים , אינטל, גיגבייט, אסוס, אסרוק וכמובן איזה ציפסט H67,Z68 אולי אחר. - ספק כח מחייב לפחות 600W או שניתן גם לשים 450W ? - דיסק קשיח כרגע של 500 יש לי עוד אחד של טרה בבית - זכרון 8GB 1333 של איזה חברה ממליצים לי? - כרטיס מסך מה הייתם ממליצים GTX460 , GTX450, GTX550Ti , של איזה יצרן, אולי יש הצעה אחרת? - מארז אני חושב ללכת על המארז של טרמלטק M9 - צורב כמובן האם כדאי לשים ד…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by Albetron,

אתמול התחלתי לשחק, שמתי לב שפתאום כל המשחקים מתחילים לזוז ממש לאט, מינוס 30 fps. לא מצאתי שום בעיה עם הטמפרטורה לאור העובדה שזה קרה שרק התחלתי לשחק. התקנתי ומחקתי דרייברים וגם זה לא עזר. אחרי כמה זמן המשחקים חזרו לפעול כרגיל מבלי שעשיתי שום דבר. היום קרה אותו הדבר ואחר כך חזר לעבוד כרגיל... מה הבעיה יכולה להיות כאן? המחשב שברשותי זה Asus g750 והוא דיי חדש יחסית.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by snklein,

אני צריך מפרט עם ציוד היקפי(מסך,מקלדת ועכבר) בעיקר בשביל גיימינג,אני גיימר יחסית כבד ומשחק במשחקי פעולה אסטרטגיה שדורשים הרבה.דוגמאות למשחקים כמו crysis,geow,supreme commander ועוד. יש לי כמה דרישות הראשונה היא שהמחשב יכיל 8800gt וגם 2gb ram אני מעדיף לא להתעסק עם אוברקלוקינג אבל אם החנות עושה אז אין בעיה. נ.ב יש לי מסך 940bw אז אני לא הכי צריך מסך גדול המסך זה בשביל אח שלי 17 יספיק.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Nirdr27,

רכשתי אתמול את המחשב... הכל נהדר. חוץ מדבר אחד שאני לא בטוח אם זה אמור להיות ככה או לא. לי נראה שלא. הפאנל העליון של המסך, גם אם אני בקושי נוגע בו.. בצד השמאלי של הפאנל העליון זה נראה כאילו הוא נלחץ... ממש, על כל תזוזה. זה נראה לי מוזר מאוד. (כשאתם לוחצים עם האצבע, המסך מתעוות... דבר כזה קורה רק מנגיעה קטנה בכל חלק מהמסך) ציון : אני לא נוגע במסך עצמו, בפאנל, מסביב. כל תזוזה קלה גורמת לכך. יש פה מישהו שיכול לוודא כי גם אצלו ישנה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  25. שלום, ברשותי מחשב מלפני בערך שלוש שנים, Celeron 1.8Ghz, 512M RAM, 2*80G HD כאשר כרטיס מסך וכו' מובנה בלוח האם. בסך הכל זה מספיק למעט פה ושם תוכנות (בעיקר משחקים) שקצת קשה להם. חשבתי להתעדכן קצת. לאיזה מפרט אני הכי מתאים? למשרדי ? האם מספיק התקציב של 1500 ? אני לא מתכנן OC ולא ויסטה תודה מראש יוסי

• 6 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.