ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
אהלן וסהלן יא סחבי! המחשב שלי מפסיק לסחוב, בעיקר BFBC2, כשאני עם OC (בקטנה ל3800) המשחק קורס בצורה פתאומית (לא בדקתי עם OC יותר קטן ל3200 למשל). בלי OC כמעט ולא שחיק המפרט שלי היום Intel E7300 @ 3600MHz (בעבר הגעתי ל4 ) Gigabyte EP45-DS3 Zerotherm Nirvana 120 WD6400AAKS G.Skill שאני-כבר-לא-זוכר-דגם 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 HD4870 עם OC נחמד שעשיתי לו TwinTurbo (אין לי את החלקים, אז לא יכול להעביר ). CM 590 SeaSonic ET 500W הרעיון הוא לשלם פחות ולקבל יותר. אלא אם יש למישהו רעיון מה לעשות עם המחשב הקיים כי תכלס הוא עדיין חזק... AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל אם יש אפשרות למפרט טוב עם חיסכון, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני רוצה את האפשרות לשחק כמעט כל משחק שיצא עד עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא מבין כל כך ברזולוציות -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-2400 ש"ח שירוץ טוב עם gra IV, mafia 2, gta sa, need for speed mw ברזולוציה 1280-1024 עם עתיד לשידרוג מעבד לבולדוזר (אם ניתן אפשרות לשני כרטיסי מסך) בלי קשר לזה ב-tms אין שום ליבה של and (מהזולים) חוץ מה-800 ומשהו מפרט לביקורות שקיבלתי מאתר אחר: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪492 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪128 לוח אם: Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪408 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מעבד ASUS K53E-BBR3 לינק http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK53E&s=MainCat.aspx
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מטרות המחשב?כעיקרון אני רוצה לפטופ חדש שגם יתאים לי ללימודים אבללא רק:אז כן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים כבדים,אבל חשוב מסך טוב לצפיה בסרטים סדרות HD, רמקולים טובים כי אני שומעת מוזיקה והרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קג לא יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI חשוב * בלוטות?לא יודעת מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?2 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפ שיהיה כונן אבל לא קריטי אם משפיע משמעותית על המחיר * כונן Bluray? לא חשןב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה אחריות לא משנה איזה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי חברה! גנבו לי לפטופ, וקיבלתי מהביטוח 4000 שקל לקנות חדש. השימושים שלו: עבודה (פוטושופ קצת, DREAMWEAVER וכאלה), לימודים (וורד) ומשחקים. המשחקים הכי פחות חשוב ואני מחבר את המחשב למסך 22 נפרד, וציוד היקפי נפרד כשאני משחק ולכן גודל המסך לא חייב להיות יותר מ-14 אינטצ'. הניידות וחיי הסוללה הכי חשובים. אחרי זה ביצועים עם התוכנות שציינתי, ולבסוף משחקים. ------------------------------------- * מטרות המחשב: לימודים, עבודה (קצת פוטושופ) ומשחקים. * גודל מסך: 14 אינטצ', פתוח להצעות אחרות כלפי מעלה. * ניידות: לא נורא קריטי לי, אבל ניידות באופן עקרוני זה חשוב - אז כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן. עדיף 6 שעות ומעלה (מה שאפשר, אני לא יודע מה נהוג) * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM,SAINT'S ROW 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אחד מהם ברזולוציה 1680X1050 והשני נמוך יותר,לא בטוח כמה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר לסחוט בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש, עד עכשיו היה לנו נייד מיושן והחלטנו ללכת לכיוון של נייח, התקציב הוא בין 2000 ל 2500, וצריך לכלול גם את הציוד ההיקפי של מקלדת עכבר מסך , (רמקולים לא צריך) לא נראה לי שיש צורך ביותר מזה. השימושים הם די כלליים, אופיס, אינטרנט, מולטימדיה, קצת עריכה בפוטושופ, אני מתכנן לחבר אותו גם למסך מחשב (צריך להכנס גם בתקציב) וגם לטלויזיה LCD על מנת לצפות בסרטים, רובם באיכות DVD אבל חלק ב HD. חשבתי על מפרט מבוסס I3 2100, הוא יחסית זול וממה שקראתי הפתרון של ליבה גרפית הוא לא רע בכלל ויוכל לשמש גם למטרות של צפייה בתוכן FHD, הלכתי גם על לוח קצת יותר איכותי בשביל שתי יציאות HDMI ו USB 3. אני מניח שאם יש 2 יציאות HDMI לא תהיה בעייה לעבוד ב DUAL VIEW או כל ת…
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח, בהחלט אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקים ועוד משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וה OBLIVIAN החדש מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך וגם אין צורך במסך . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד איכותי ויעיל שישמש בעיקר לקולנוע ביתי ולצפיה בסרטי HD התקציב הוא עד 2700 - 2800 גג תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שולחני פשוט, אמין, שישרוד להרבה שנים וזול. אני סטודנט שמשתמש במחשב בעיקר לגלישה, אופיס, תמונות וכדומה. מצאתי באייבורי את המפרט הבא, אשמח לקבל חוות דעת לגביו- מה רצוי לשדרג ואם ניתן לחסוך איפשהו... ספק כח-] IN-WIN Power Man 450W דגם IP-S 450BQ3-3 Active PFC מעבד- [Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם- []ASUS P8H61M LX B3 דיסק קשיח- []Hitachi 500GB SATA2 []7200RPM 16MB זכרון פנימי- 4GB DDR3 1333MHZ כונן אופטי- []צורב LG SATA DVD [/]מהירות צריבה מקסימלית X22 אין צורך במקלדת/עכבר/מסך... סך הכל 1600 ש"ח. תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עבור אחותי, להחליף את המחשב המזדקן שלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות איור ועיבוד תמונה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיחליף מחשב ביתי בן 6 שהלך לעולמו. עיקר השימוש במחשב הינו לצורך גלישה באינטרנט. יש בנוסף שימוש מועט לצפייה בסרטים ולמשחקים (כאלו שיוצרו לפני למעלה מ-6 שנים ועבדו עד עכשיו). התקציב- 2.5-3k. * גודל המסך? סטנדרטי+ היות ומדובר בשימוש ביתי בעיקר. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. מצטער שכבר שגעתי אתכם חח התקשרתי היום ל-rsm והם המליצו לי על מספר שינויים במחשב בכדי שיתאים יותר לצרכים שלי וגם יהיה יותר שקט אז קודם כל שוב אכתוב את הצרכים שלי: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסולם בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכב…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אנחנו (האחים) רוצים לקנות מתנה להורים מחשב נייד ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה התקציב הוא 2000₪ . השימושים הם עבודות משרדיות ( אופיס , אינטרנט , יוטיוב ו ). גודל המסך 15 אינץ ,משקל לא משנה, זמן סוללה סביר, דיסק קשיח סביר (250 gb נראה סביר ), חשוב כונן dvd . חשוב שיהיה מהיר, שלא יתקע, שיהיה נוח( המחשב הוא למבוגרים), עדיפות לאחריות גדולה, אמין, לא חובה מערכת הפעלה מובנית. אני גר ליד אשדוד אז עדיף לקנות מחנויות באיזור אבל אפשר גם בתל אביב. תודה לכל העוזרים ושבת שלום
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש נייד קטן (12-14 אינץ') למטרה עיקרית של כתיבה ועריכת מסמכים. המשקל או זמן הסוללה לא כל כך משנים, אלא נוחות הכתיבה והעבודה מולו היא הפרמטר המשמעותי. אני מתלבט האם להזמין משהו עכשיו, או לחכות ליציאה של ה-ultra books, ולקבל תמורת אותו הכסף מפרט טוב יותר. האם לדעתכם, כשיצאו הultra books תהיה ירידת מחירים מיידית בכל שאר הניידים, או שיקח קצת זמן? מישהו יודע מתי הultra book הראשון צפוי לצאת? תודה. ליאור. למען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס * גודל המסך? 12-14, לא מקובע על כך * משקל רצוי? שיהיו מימדים נוחים לעבוד איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI ו…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום רב, חברים. אני מתכנן לרכוש לפטופ בקרוב, כאשר המטרה העיקרית בו היא צפייה בסרטי 720P HD (ואם יתמוך גם ב-1080P אז מה טוב). יש לי כרגע לפטופ עם רמקולים מובנים על הפנים, בחיי. עוצמת המקסימום שלהם היא פשוט בדיחה! אז חשוב לי שהרמקולים יהיו מצוינים, מדהימים ולא פחות. כמובן שגם צריכה להיות תמיכה מעולה באוזניות, שזה חסרון נוסף בלפטופ הנוכחי שלי. יציאת HDMI יכולה להיות בונוס נחמד, אך לא הכרחי במאה אחוז. זאת על מנת שלא יבוא על חשבון דרישות אחרות שחשובות לי יותר. מה שכן, חובה שהלפטופ יתמוך במס' פעולות "כבדות" במקביל ובו זמנית. דוגמה שנדרש ממנו לעבוד באופן יציב וחלק: הרצת סרט 720P (בנגן מדיה פלייר הרגיל או הום סינמה קלאסיק), מיקרוסופט וורד, מס' רב של לשוניות בפיירפוקס + התוכנה פת…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא. אבל כמה מאיות רק אם זה שווה/כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ומשחקים (קלים עד בינוניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה (גרפיקה, פוטושופט, עריכת וידאו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר, אן.בי.איי 2012, פיפ"א 2012 ודברים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סמסונג 22 אינץ' (1920*120…
-
- 14 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן,ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט הזה ,וכמו כן שאלה,האם הכרטיסי מסך כן יתחממו בצורה טוטלית,עקב חוסר קירור .. מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1207 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪789 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 ספק כוח: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪554 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב ח…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
למי שמחפש מחשב נייד לשימושים משרדיים (צפייה בסרטים תמונות מסמכים וגלישה באינטרנט) ורק מבקש כוח עבודה, יציבות ומינימום תקלות, לא שווה לקנות Macbook Air באיביי עד 4000 שקל ככה? אני לא צריך הרבה מקום על ההארדיסק, גודל המסך סבבה לי, וגיימינג לא מעניין אותי בכלל. השאלה היא אם יש אלטרנטיבה טובה יותר באותו תחום מחיר?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי ושלום עברתי על ההמלצות לקניית מחשב נייד, אבל לא הבנתי איזה חברה או אפילו שתי חברות הן הטובות ביותר לקניית מחשב נייד? בנוסף אשמח לקבל המלצות לדגמים עד 2000 שח תודה רבה דידו
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? הולך לטייל הרבה אז חשבתי על 13.3 * משקל רצוי? מתחת ל2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לכולם, כמו שאתם רואים הדרישות לא גבוהות מדי, בסה"כ מחשב די פשוט שלא הולך להריץ תוכנות כבדות מידי ביומיום. מה שכן חשוב זה שיהיה כונן DVD מה שפוסל את הדגמים שראיתי מומלצים פה כמו ה V131 וה E320. (אגב, למה הפער מחירים הגבו…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את המלצותיכם למפרט מבוסס אינטל למחשב שעתיד לשמש לעבודה על קבצים גדולים ומרובים בפוטושופ ובלייט-רום. התקציב הוא בין 4-5K, עם כוונה להכניס כונן SSD. אין צורך בציוד היקפי. מה הייתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיחזיק מספר שנים ויוכל להריץ בעיקר משחקים כמו דיאבלו 3 ומשחקי 3d shooter ברמה גבוהה. ראיתי בנושאים שונים בפורום שאנשים מחפשים מחשבי גיימינג בתקציבים שמתחילים ב3000 ש"ח ומגיעים ל7500 ש"ח ללא מסך. מהו תקציב סביר להשקעה במחשב כזה, כולל רוב הציוד ההקפי (מסך בעיקר), על מנת לקבל מחשב חזק ואמין ובלי לשפוך כסף "סתם"? יש לי כסף להשקיע במחשב, אני רק לא בטוח כמה כסף נחוץ כדי לקבל מה שאני מחפש... אודה לכל מי שיביע דעה ezb2co
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792490 אני לא משתמשת במשחקים כבדים אבל רואה סרטים שומעת מוזיקה אופיס וחשוב זמן סוללה. חשוב לא כבד מדי. עד שתי קג. שיהיה גישה קלה ומהירה לאינטרנט. כונן אופטי לא יודעת אם צריך תאכלס או לא. מחפשת אסוס עד גג גג 4000 ש"ח. אשמח לעוד הצעות שנראות לכן מתאימות! תודה רבה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-