עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TectoR,

היי, קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים. בכל אופן, אחי טס לארה"ב מחר ואני רוצה לקנות משטח קירור לנייד כי הנייד שלי כל פעם שאני קצת מעמיס עליו נכבה מהחום. אם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, אשמח. אם יש הבדלים גדולים במחירים אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים בין המשטחים השונים. תודה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. שלום. אני טס עוד שבוע לארה״ב ורציתי לשאול איזה רכיבים כדאי לנסות להביא משם. הכוונה כמובן לרכיבים קטנים יחסית. כמו זיכרון או ספק או כרטיס מסך.. ובאילו מגבלות מכס עלי להתחשב.. תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. אני צריך מחשב חזק לגרפיקה ועריכת סרטים בפרימייר אשמח לקבל מפרט טוב עד4500 תודה ללא ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מבקש המלצה למפרט שיריץ לי משחקים כבדים על האפשרויות הכי גבוהות חלק.אני לא מבין גדול בחומרה אבל הדברים שחשובים לי הם מסך גדול,22 אינץ' זה מספיק או שאפשר יותר גדול? כונן פנימי לפחות 1T,עכבר ומקלדת גם צריך. מאיפה כדאי לקנות? ד.א התקציב שלי הוא 6-7 אלף יכול לחרוג טיפה. אשמח לתגובות,תודה מראש.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/tabl…

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  5. שלום לכולם, בונה מפרט/משדרג וצריך קצת עזרה(צריך תשובה עד הבוקר אז אין לי הרבה זמן לחקור בנושאים קודמים) המחשב יהיה לעריכת תוכונות גרפיות כבדות ומשחקים. מעבד אני סגור על i7 2600 זיכרון אני רוצה 8 ג'יגה, אין טעם בOC לוח אם שיתמוך בכל הדברים החדשים, ראיתי את gigabyte h67 הוא כדאי? מארז שיהיה קריר ושכל הכרטיסים הגרפיים בשוק יכולים להיכנס אליו מבחינת מידות(אני אשדרג בעתיד) תקציב 3200 למחשב הזה אני אעביר את הכ"מ 4870 והספק enermax 620 liberty אז מה הלוח,מארז,וזכרונות שאפשר להשיג בתקציב הנתון? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by avz,

הי יש לי מחשב נייד מהעבודה (לנובו) שהבאתי הביתה ואני רוצה להתחבר לרשת הביתית שיש לי (ראוטר אלחוטי TPלינק). המחשב (עם מע' הפעלה XP) מוצא את הרשת הביתית, עוצמת סיגנל חזקה, אבל לא מצליח להתחבר ולגלוש בעזרת הדפדפן. בתמיכה של הוט אמרו לי שיתכן שהמחשב חסום לכניסה לרשת כלשהי מלבד הרשת של העבודה. מכיוון שזה יום ו', בעבודה אין לי עם מי לדבר. האם ניתן, ואם כן כיצד, להסיר את החסימה?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by omfglol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק משחקים. עובד עם VISUAL STUDIO לפעמים אבל זה לא כזה משנה לפי דעתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by BeeMan11,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני צריך מקל…

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by shabimaycry,

מחפש מחשב טוב עם אחריות שייקנה בארץ בתקציב של 4500 שקל. מטרת המחשב היא לגיימינג ולכן עדיף שיהיה חזק עם כרטיס מסך טוב. מטרת המחשב:גיימינג גודל המסך:15 אינץ' אך מוכן להתפשר על גודל מסך קטן יותר לטובת ביצועים גבוהים יותר. משקל רצוי: לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': לא גודל מינימלי של כונן קשיח: 600GB כונן CD\DVD צורב : נדרש כונן בלוריי : לא אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה : לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : ASUS אבל לא כל כך משנה כל עוד המחשב טוב

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל אפשר להגיד, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כל כך מכיר משחקים אבל בסגנון כרייסיס 2 וBT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא חשבתי על מסך זה תלוי בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 14 תגובות
    • 785 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לתכנות, בניית אתרים וגרפיקה (Photoshop, Flash, Visual Studio 2010) אני מחפש מסך גדול 15"+, מעבד חזק ומספיק זכרון להריץ את שלושת התוכניות הנ"ל במקביל. חשבתי משהו מבוסס I3 ו4GB זכרון. כמיטב ידעתי -לתוכנות הגרפיקה החדשות יש תמיכה בהאצת חומרה לכן יש גם צורך בכרטיס מסך שהתוכנות ינצלו (האם הIntel GMA יספיק ?). אין חשיבות לניידות של המחשב שרוב הזמן ישב בבית ליד שקע חשמל זמין. אין צורך במערכת הפעלה ואין העדפה לחברה כלשהי אך העדיף מחשב ללא יותר מידי תוכנות "זבל" מותקנות מראש. כמובן אשמח לשלם כמה שפחות אך בגדול התקציב בסביבות ה3-3.5K. בתודה מראש, מייק.

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  12. אינטרנט , אופיס, וכו'... תקציב עד 4000 ש"ח תקנו אותי אם אני טועה אבל רצוי משהו עם מעבד intel core i5 תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 הוא המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (אולי בעתיד מתישהו אחליף מס…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by MatanMaor,

AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪575 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1870 Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪154 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3225 Samsung 500GB 16MB Sata2 SpinPoint HD322HJ ^, יחידות 1 ₪252 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3309 XFX ATI Radeon 6770 HD-677X-ZNLC 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש , יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3221 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 RaidMax Apex Bl…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  15. אני מתלבט בין שני דגמים די זהים של מיני ניידים, ואני רוצה לקבל חוות דעת אישיות. אם לא על הדגמים הספצפיים, אז לפחות על החברות. Lenovo S205-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13905 Asus 1215B-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13287 כמו שאמרתי, שני המחשבים כמעט זהים לחלוטין למעט זה שלאסוס יש מעבד טיפה יותר טוב וכן כרטיס מסך. אני מעדיף להוסיף 100₪ ולשדרג את הזכרון שלו ל4GB בגלל שהוא בא גם עם מסך גדול יותר, והוא גם נראה לי אמין יותר. גם נראה לי שהוא טיפה יותר מפנק מבחינת כניסות וחיבורים. מחכה להמלצות ולדעות. תודה רבה, levelone.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by itay_izra,

אני רוצה לשדרג את המחשב וצריך את עזרתכם כדי שתציעו לי חלקים טובים ויתאימו למשחקים עתידיים. הנה המפרט שלי: מעבד: Q660 CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad, 2400 MHz לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte Motherboard Name Gigabyte GA-EG41MF-S2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זיכרון: System Memory 4096 MB RAM Slots 4 DDR2 DIMM כרטיס מסך נוכחי: Readon x1950 pro ספק: hyper hpu 4s425-xx (425W ----------------------------------- 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ממש יודע איזה תקציב יתאים אבל שיהיה מוצר איכותי וזול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עב…

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3,COD... בעיקרי FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by ronmar,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עבודה בC# ואם זה משנה שמיעת שירים . * גודל המסך? כמה שיותר גדול אני חושב, בחירה שלכם . * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך שיספיק ליום לימודים (5 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם אפשר אז שיהיה HDMI, אם לא לא נורא * בלוטות? לא אכפת לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB (אם יש עם זיכרון יותר קטן אבל המחשב עצמו יותר טוב אז סבבה ) * כונן CD/DVD? צורב ? כונן שקורא די וי די וסידי עדיף כמובן, צורב לא חשוב . * כונן Bluray? לא חשוב . * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה לי, אלא אם כן זה יקנה בחול . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אך אפשר ומומל…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by olgsit,

שלום לכם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימושים ביתיים (מוזיקה, סרטים, פוטושופ).. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מעוניינת שהחברה תהיה אמינה, עם שירות לקוחות טוב בארץ (עדיפות לאחריות מלכתחילה של 3 שנים, אך אם לא- שאוכל להרחיב), שהפלסטיקה תהיה איכותית (לא יישבר בקלות). המחשב שחשבתי עליו הוא: http://www.notebookclub.co.il/products/…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. היי, אני מתלבט בין שדרוג כרטיס המסך בלבד, לבין שדרוג כל המערכת. מטרת השדרוג היא משחקים בלבד. אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ונראה לי שאוכל להשיג אחוזי שיפור גדולים משדרוג כרטיס המסך בלבד. אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש. המערכת שלי היא: INTEL E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P INTEL P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ תודה רבה! [table] [tr][td] [table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/t…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by omer1595,

שלום וקודם כל תודה שנכנסתם, בת דודה שלי מתחילה ללמוד עכשיו באוניברסיטה והיא ביקשה ממני לחפש בשבילה מחשב נייד, רצוי של DELL בשביל לימודים ואולי גם בשביל מוזיקה וסרטים (לכן יש צורך בכרטיס מסך סביר), רצוי גם שיהיה משהו כמו 320 GB זיכרון קשיח, ו-2 גיגה ראם. אחד הדברים העיקריים שהיא ביקשה זה אורך זמן סוללה - צריך שהוא יהיה ארוך ככל הניתן (לפי מה שהבנתי בסביבות ה10 שעות זה סבבה, אלה בסביבות ה3~5 שעות הם לא מספיקים). גודל המסך - רצוי בין 13 ל15, וצריך שיהיה WIFI (קולט WIFI), וחיבורי USB (למרות שאני מאמין שזה כבר בא בכל המחשבים). נ.ב: אני מאמין שאפשר יהיה אפילו לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך... אבל בלי להגזים תודה רבה לכל מי שיעזור, וערב טוב לכולם

22. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד (משהו כמו 10-12 ינץ) המטרה לשמש אותי בטיול תרמילאים דרישות: קטן ככל האפשר (וגם משקל קטן) אפשרות לגלישה באינטרנט (Facebook, הורדת מוזיקה, קריאת חדשות, כתיבת מיילים) סוללה שמחזיקה הרבה זמן מצלמה, רמקולים, צפיה בסרטים - לא חובה תקציב: אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. עדיף זול ככל האפשר ומצד שני לא יותר יקר מ 2000 אשמח לכמה אפשרויות.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. שלום רב אני מעוניין לקבל הצעה למפרט מחשב שישמש אותי לגלישה,צפייה בסרטים ועריכתם עבודה עם תוכנות אופיס ועבודה עם תוכנות גרפיות. התקציב שלי הוא עד 5500k חשוב לי שיהיה מעבד של אינטל חזק עדיף מרובע ליבה זכרון 4-6 ג'יגה,מה עדיף לקחת זכרונות של ddr2-ddr3 ? יש צורך במסך (מעדיף led ולא lcd ) יש צורך במקלדת ועכבר ורמקולים(מבקש הצעה לרמקולים איכותים ולא יקרים) המחשב לא מיועד לoc ולא לגיימרים, אני מעוניין שהמחשב יורכב ותותקן עליו מ"ה win7 חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש מידיי בסולם 1-10 נניח 7 המחשב לא מיועד לשדרוגים עתידיים,אם אפשרי שיהיו יציאות usb3 וfw תודה רבה לעונים כל טוב שלומי

24. Started by Gil80,

מעבד Core i5 2500k 3.3 GHz 6MB GPU core Tray לוח אם Gigabyte P67A-UD4-B3 Core i3/i5/i7 DDR3 2133 זכרונות DDR3 2133Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition + Turbulance II dual Channel אני בונה מפרט למחשב גיימר וגם לעיבודי פוטושופ (מעבר לצרכים משרדיים בסיסיים). כרטיס מסך לא צירפתי בכוונה כי זה פחות מעניין אותי כרגע. אשמח להכוונה, הארות, הערות. תודה רבה

25. Started by satlachimpo,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪228 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪271 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪374 כרטיס מסך: Gigabyte GT…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים