עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 4300אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIA BLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה ה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kenny,

היי אנשים, כרגע אני עם E8400 \ HD4870 בעיקרון יש לי הכל, המחשב לא סוחב לי BF3, החלטתי לשדרג מספר חלקים. כרטיס מסך - נראה לי די ברור מעבד+לוח אם+זכרון - באים ביחד.. יש לי ספק כח 600W של קורסייר, מאמין שהוא יספיק. הרד דיסקים יש , מארז יש cooler master C690 (נראה לי שזה השם שלו). מסך 24" full hd חשבתי על כרטיס המסך GTX570.. אין לי בעיה עם ATi במידה ויש להם משהו חזק יותר בואתו המחיר. חשוב לציין, התקציב שלי הוא בערך 3000 אולי אפשר להוסיף עוד קצת.. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by caveman,

שלום לחברי הפורום כבר כמה ימים שאני מחפש פורום חברים שנושמים CPU ומדברים בייטים. כנראה שמצאתי מאז הרכישה של המחשב הנוכחי לפני שנתיים לא נגעתי במפרטים, ועכשיו כשהגיע הזמן לשדרג אני מוצא שאני מה זה לא מעודכן. NVIDIA עבורו לסדרות תלת ספרתיות ומדברים פה כבר על פטה-בייט. בקיצור יקיריי הנוב הותיק קורא לעזרתכם ברמה העקרונית כמו כל אחד אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר ושכל שקל יתן תמורה של שתיים ויותר. ולכן החלטתי לבצע את רכישת הרכיבים בנפרד ממקורות שונים ומחול כמו EBAY למשל הייתי רוצה להתפרע לגמרי, שיהיה מפרט מטורף שיעבור את הדרישות המומלצות למשחקים הכבדים ביותר וישמור על מעמד גבוה במשחקים גם בעוד שנה שנתיים. סוף סוף אני רוצה לשחק בפול HD בלי מריחות ובלי פינגים ולאגים. אשמח ל…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אילסטראטור פוטושופ פרימר פלש לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מבקש מפרט לשימושי אופיס, צפיה בסרטי HD וגלישה באינטרנט בתקציב של כ-2,500. מעוניין לחסוך בתקציב כמה שניתן אך לא על חשבון איכות. זיכרון:4GB לא פחות. אילו זכרונות כדאי לקנות? הם יש עדיפות לתצורה של 4 זכרונות של 1G על פני 2 זכרונות של 2G. HD: מעוניין ב-HD BLACK בנפח 1TB או 2TB מארז: חשוב שיהיה מאוורר ושקט. אך לא צריך שיהיה שקט לגמרי. לוח אם : מעונין בלוח אם P8H67-M PRO - מה דעתכם? התקנים: מעונין שהמחשב יתמוך בהתקני ESATA/SATA3/ USB3 מערכת הפעלה:כדאי אבל לא חובה שהמחשב יהיה מותקן WINDOWS 7 PRO זהו סך הכול התקציב הוא 2500, ועדיף שישאר באזור ה2500 , להשתדל לא להתקרב מדי ל3000 שקלים. חשוב לי גם לשמור על אופק שדרוג למחשב. תודה, איל

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  6. שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בנושא מפרט למחשב נייד. המחשב עומד להיות מחשב עיקרי לעבודת משרד רבות (אופיס, גרפיקה קלה וכ'ו..) וכמו כן בעל יכולת מולטימדיה (קולנוע ביתי משהו) מחיר: עד 7,000 ש"ח. תכונות חשובות (מבחינתי לפחות)- - מעבד חזק וחדש - זיכרון 8 ג'יגה - SSD ככונן קשיח - יצאות USB 3.0 (2 לפחות) - יציאת HDMI - יציאת VGA - מסך לא מבריק - גודל ומשקל : 13'' - 15.6'' (כמובן שאשמח ל 14'' עם משקל נמוך) - סוללה חזקה - וכמובן כל המרבה הרי זה משובח.... אשמח לעזרה בעיניין. תודה מראש, דניאל.

7. Started by talevi83,

היי, עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד Lenovo G550, תכלס מחשב אכזבה! אחריות על הפנים והוא בסה"כ בין שנתיים וכבר יש לו איזה בעיה שלפי מה שאני רואה כרגע זה בלוח אם. לפי דעתי אין לי טעם עכשיו להתחיל להחליף לוח אם כי אולי עוד יצוצו בעיות נוספות שיעלו את מחיר התיקון בעוד כמה מאות. לכן אני מחפש לקנות מחשב נייד של אחת מהיצרניות Dell או HP בסכום עד 3500 עם עדיפות לנמוך מזה, מעבד i3 ומעלה כרטיס מסך שיוכל להריץ תוכנות כמו Photoshop וסרטים ב- HD וחשוב ביותר, בחנות שתיתן לי 36 תשלומים באשראי או כמה שיותר קרוב לזה עם כמה שפחות ריבית ואחריות ל 3 שנים!!. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by BloodyW,

היי, יש לי מחשב ישן מ2007 בערך, אני מעוניין לשדרג אותו כדי להריץ את BF3 לפחות על HIGH, אם זה אפשרי. כרגע המשחק רץ על LOW וזה על הפנים. 20-40 FPS. המפרט הנוכחי:GIGABYTE GA-P35C-DS3R, INTEL Q6600, AMD RADEON 4780HD 512MB, 4GB RAM 667MHZ, ENERMAX LIBERTY 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" 1680X1050 -ל…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by X_Dror,

היי, אני מחפש לגיסי מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש ביתי. (בעיקר בגלל בעיות מקום, ומעבר עם המחשב בין חדר לחדר) בעיקרון המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. (גם כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל הסרטים) משחקים כמו Fifa וכו, אבל לא רק. תקציב מיועד 4000+. הכיוון הוא 4000 אבל אם יש מחשב משתלם במחיר גבוה יותר שלא עולה על 5000, אז זה גם בא בחשבון. זמן סוללה ושמקל פחות חשובים מן הסתם כי המחשב הולך להשאר רוב הזמן בבית. מבחינת גודל, אני מניח ש-15" אינצ' זה טוב בשביל מחשב שנשאר בבית, למרות שגם 14" יכול להתאים. כדאי גם מחשב אמין עם תקופת אחריות ארוכה כמה שיותר. תודה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  10. Started by 00Amir,

מצאתי בבית של חברים מחשב נייד ישן של HP , מעבד, AMD Turion 64 Mobile technology ML-32 , חד ליבתי במהירות 1.6Ghz,וזיכרון 865MB כרטיס מסך ATI X200 . חיברתי , הפעלתי והוא עובד יופי, מאוורר המעבד קצת רועש אבל אני אנקה בהמשך, הדבר המפתיע זה שהנייד הזה משנת 2001 ומצליח להריץ סרט של HD, והמערכת ב 60% ניצול מעבד... מדהים! איך זה יכול להיות שבנייד אחד חד ליבתי שיש לי של אינטל אני לא מצליח להריץ סרטים HD בלי שהמעבד יגיע ל 100% ? מצטער על הגודל כתב... לא מצליח לסדר את זה....

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by TectoR,

היי, קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים. בכל אופן, אחי טס לארה"ב מחר ואני רוצה לקנות משטח קירור לנייד כי הנייד שלי כל פעם שאני קצת מעמיס עליו נכבה מהחום. אם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, אשמח. אם יש הבדלים גדולים במחירים אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים בין המשטחים השונים. תודה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  12. שלום. אני טס עוד שבוע לארה״ב ורציתי לשאול איזה רכיבים כדאי לנסות להביא משם. הכוונה כמובן לרכיבים קטנים יחסית. כמו זיכרון או ספק או כרטיס מסך.. ובאילו מגבלות מכס עלי להתחשב.. תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. אני צריך מחשב חזק לגרפיקה ועריכת סרטים בפרימייר אשמח לקבל מפרט טוב עד4500 תודה ללא ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מבקש המלצה למפרט שיריץ לי משחקים כבדים על האפשרויות הכי גבוהות חלק.אני לא מבין גדול בחומרה אבל הדברים שחשובים לי הם מסך גדול,22 אינץ' זה מספיק או שאפשר יותר גדול? כונן פנימי לפחות 1T,עכבר ומקלדת גם צריך. מאיפה כדאי לקנות? ד.א התקציב שלי הוא 6-7 אלף יכול לחרוג טיפה. אשמח לתגובות,תודה מראש.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/tabl…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. שלום לכולם, בונה מפרט/משדרג וצריך קצת עזרה(צריך תשובה עד הבוקר אז אין לי הרבה זמן לחקור בנושאים קודמים) המחשב יהיה לעריכת תוכונות גרפיות כבדות ומשחקים. מעבד אני סגור על i7 2600 זיכרון אני רוצה 8 ג'יגה, אין טעם בOC לוח אם שיתמוך בכל הדברים החדשים, ראיתי את gigabyte h67 הוא כדאי? מארז שיהיה קריר ושכל הכרטיסים הגרפיים בשוק יכולים להיכנס אליו מבחינת מידות(אני אשדרג בעתיד) תקציב 3200 למחשב הזה אני אעביר את הכ"מ 4870 והספק enermax 620 liberty אז מה הלוח,מארז,וזכרונות שאפשר להשיג בתקציב הנתון? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by avz,

הי יש לי מחשב נייד מהעבודה (לנובו) שהבאתי הביתה ואני רוצה להתחבר לרשת הביתית שיש לי (ראוטר אלחוטי TPלינק). המחשב (עם מע' הפעלה XP) מוצא את הרשת הביתית, עוצמת סיגנל חזקה, אבל לא מצליח להתחבר ולגלוש בעזרת הדפדפן. בתמיכה של הוט אמרו לי שיתכן שהמחשב חסום לכניסה לרשת כלשהי מלבד הרשת של העבודה. מכיוון שזה יום ו', בעבודה אין לי עם מי לדבר. האם ניתן, ואם כן כיצד, להסיר את החסימה?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by omfglol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק משחקים. עובד עם VISUAL STUDIO לפעמים אבל זה לא כזה משנה לפי דעתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by BeeMan11,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני צריך מקל…

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by shabimaycry,

מחפש מחשב טוב עם אחריות שייקנה בארץ בתקציב של 4500 שקל. מטרת המחשב היא לגיימינג ולכן עדיף שיהיה חזק עם כרטיס מסך טוב. מטרת המחשב:גיימינג גודל המסך:15 אינץ' אך מוכן להתפשר על גודל מסך קטן יותר לטובת ביצועים גבוהים יותר. משקל רצוי: לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': לא גודל מינימלי של כונן קשיח: 600GB כונן CD\DVD צורב : נדרש כונן בלוריי : לא אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה : לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : ASUS אבל לא כל כך משנה כל עוד המחשב טוב

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל אפשר להגיד, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כל כך מכיר משחקים אבל בסגנון כרייסיס 2 וBT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא חשבתי על מסך זה תלוי בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 14 תגובות
    • 786 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לתכנות, בניית אתרים וגרפיקה (Photoshop, Flash, Visual Studio 2010) אני מחפש מסך גדול 15"+, מעבד חזק ומספיק זכרון להריץ את שלושת התוכניות הנ"ל במקביל. חשבתי משהו מבוסס I3 ו4GB זכרון. כמיטב ידעתי -לתוכנות הגרפיקה החדשות יש תמיכה בהאצת חומרה לכן יש גם צורך בכרטיס מסך שהתוכנות ינצלו (האם הIntel GMA יספיק ?). אין חשיבות לניידות של המחשב שרוב הזמן ישב בבית ליד שקע חשמל זמין. אין צורך במערכת הפעלה ואין העדפה לחברה כלשהי אך העדיף מחשב ללא יותר מידי תוכנות "זבל" מותקנות מראש. כמובן אשמח לשלם כמה שפחות אך בגדול התקציב בסביבות ה3-3.5K. בתודה מראש, מייק.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  22. אינטרנט , אופיס, וכו'... תקציב עד 4000 ש"ח תקנו אותי אם אני טועה אבל רצוי משהו עם מעבד intel core i5 תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 הוא המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (אולי בעתיד מתישהו אחליף מס…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by MatanMaor,

AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪575 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1870 Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪154 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3225 Samsung 500GB 16MB Sata2 SpinPoint HD322HJ ^, יחידות 1 ₪252 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3309 XFX ATI Radeon 6770 HD-677X-ZNLC 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש , יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3221 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 RaidMax Apex Bl…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  25. אני מתלבט בין שני דגמים די זהים של מיני ניידים, ואני רוצה לקבל חוות דעת אישיות. אם לא על הדגמים הספצפיים, אז לפחות על החברות. Lenovo S205-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13905 Asus 1215B-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13287 כמו שאמרתי, שני המחשבים כמעט זהים לחלוטין למעט זה שלאסוס יש מעבד טיפה יותר טוב וכן כרטיס מסך. אני מעדיף להוסיף 100₪ ולשדרג את הזכרון שלו ל4GB בגלל שהוא בא גם עם מסך גדול יותר, והוא גם נראה לי אמין יותר. גם נראה לי שהוא טיפה יותר מפנק מבחינת כניסות וחיבורים. מחכה להמלצות ולדעות. תודה רבה, levelone.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.