ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי?:3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: - מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: כל החדשים. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.:אין צורך בציוד היקפי האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:אין צורך בכרטיס מסך(R9 280X),ספק(Seasonic 800…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המפרט שיש בדף הראשי של AMD בסכום שמוקצב לי, אבל אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל. שימושי המחשב שלי הם לעריכת ווידאו ומשחקים לא ברמה הכי מקצועית אבל שירוצו יפה. מסך אני לא צריך. אני מודה לכם מראש על העזרה. :-* עריכה: OMG, מנהל הפורום ערך לי את ההודעה.......... אגב אני לא הייתי כאן המון זמן Oo, אבל אני זוכר את דיון הפרידה ממך שנסעת לדרום אמריקה. אם אתה זוכר שאלתי אותך בדיון הפרידה שלך, האם הניק שלך הוא על שם הסרט? וענית לי שכן. חשבתי שרק אני אהבתי בטרוף את הסרט הזה......
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה המלצה למחשב למשחקים(כמה שאפשר) תקציב 2000 שקל תודה לעוזרים אם אין משהו שאפשר להרכיב אפשר להביא רק לוח אם ,זיכרון,כרטיס מסך,אהרד דיסק כי יש לי צורב דיוידי צורב רגיל מארז וספק 500w
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. באופן מפתיע נתקלתי בבעיה למצוא לוח אם עם יציאת eSATA במחיר שפוי (500 ש"ח ומטה). מצאתי רק את הלוח של אינטל שמספק הכל במחיר ראציונלי. האם הלוחות של אינטל אמינים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass Effect 3(כשיצא), Fallout 3, Shooters -מהי הרזול…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הבדלים? האמיתיים? יתרונות חסרונות? אני יודע שסידרה ביתית זולה יותר אבל מאיזה סיבה? והאם היא מוצדקת? עוד שאלה נייד שעובד ברזולצייה 1366x768 יכול להתחבר למסך שעובד ברזולציית 1920X1080? בצורה טובה? או שיש סיבה מוצדקת לכך שהרזולצייה נמוכה יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד בשביל תואר במדעי המחשב שאני מתחיל בקרוב. אפשר הצעות למחשב בסביבות ב900 דולר? האם יש חברה מסויימת שעלי להתרחק ממנה מראש בקטע של אחריות או משו בסגנון? הדבר היחידים שאני מוותר עליו מההתחלה זה כרטיס מסך טוב למשחקים למרות שאני הייתי רוצה שיהיהו לפחות HDMI תודה מראש נ.ב המלצות על איפה לקנות יתקבלו בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מחפש לקנות נייד חדש וקיבל המלצה על ה: Inspiron n7110 (http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n7110-n2630qm.htm) מפרט:[table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi7 Processor 2630QM 2.0GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 17.3[/td][td]HD+ (900p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1600X900[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]NVidia GeForce GT525M 1024MB[/td][/tr] [tr][td]דיסק קשיח[/td][td]640GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/td][/tr] [tr][td]זכרון פנימי[/td][td]6GB DDR3 1333MHz dual channel[/td][/tr] [tr][td]משקל[/td][td]משקל התחלתי 3.24 קג[/td][/tr…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח עם זה קריטי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ותכני HD וגלישה באינטרנט.. משחקים כגון - Crysis 2 Black Ops Call Of Duty וכל האלו החדשים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ..? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BO2 CallOfduty Far Cry 3 ועוד כמה משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני רואה בקספ שhd ssd בממשק m.2 עולה פחות מhd זהה בממשק sata. בהנחה שלוח האם תומך בm.2, האם יש סיבה להעדיף את הsata? למה במפרטים המוכנים שלהם (ובמפרטים שיצא לי לראות פה בפורום) ממליצים על sata?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי- 3,000 ש"ח. א) ניתן לחסוך אם אפשר. ב) חריגה מהתקציב- עד 500 ש"ח. 2. שימושי המחשב- גלישה, אפליקציות ווב למסחר ויישומי Office א) תוכנות מסחר מבוססות WEB- אורדרנט, אורדרנט פרו. בשימוש תדיר. ב) לא מיועד למשחקים. -גודל מסך אופטימלי- 15.6”. -הגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות 3. רצויה יכולת להתחבר לעמדת עבודה- docking station. 4. אין רכיב אשר לא נדרש במפרט. 5. רצוי לשמור על פעולה שקטה עד כמה שניתן- 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק . 7. יש לכלול מערכת הפעלה. הגרסה אינה משמעותית אך חשוב שתהיה בעברית. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. 9. במהלך השבוע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, חברה ביקשה לעזור לה עם מפרט למחשב חדש - הדגש העיקרי הוא שהכל יהיה מהיר מהיר. היא משתמשת במחשב בעיקר להורדה והקרנה של תכני HD לטלויזיה ועוד מיני תוכנות משרדיות, השמעת מוזיקה וצריבה. היא ביקשה גם מארז שייראה מדליק, ושאולי אפשר גם להוסיף לו לדים. מצרפת את הטופס שמילאתי עבורה, וכן הצעה למפרט שקיבלה בינתיים (המארז בהצעה הוא בעל ה"לוק" שמוצא חן בעיניה). נשמח לשמוע כל תגובה או הצעה לשיפור המפרט לכיוון רכיבים איכותיים או מהירים יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? --6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --אולי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? --תכני HD והש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש בידי מפרט פוטנציאלי שהוצע לי ורציתי לדעת אם אפשר לנצל את המערכת באופן מקסימלי ע"י שינוי כזה או אחר בחלק מהרכיבים. שימושי המחשב העיקריים הם סרטים בהיי-דף וגיימינג קל-בינוני ככל הניתן. התקציב הכולל של המפרט הוא כ3000 ש"ח ועבור השינויים אפשר לחרוג מעט.. מארז huntkey torch silver ספק כח huntkey jumper 450w PSU+80 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-USB3-A3 מעבד Intelcore I5-3470 CPU tray קירור\איוורור Deepcool Icewing5 pro cpu fan זיכרון פנימי Team Elite 1600 DDR3 8GB כונן קשיח Toshiba HDD 3.5 1TR Sata3 כרטיס מסך AFOX GT-630 2GB DDR3 128b כונן אופטי LG dvd-rw H22NS70 sata black אודה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני האמת גם מחפש המחיר של 5000 כולל מסך תגידו מה אתם חושבים ואם כדאי לחפש משהו יותר זול נ.ב. וגם אם כדאי לבקש מהם לעשות אובר קלוקינג נ.ב. אני גם הולך להריץ לינוקס על המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש המלצה למחשב נייד עם דגש על ״גיימינג״ כמה שאפשר בתקציב. התקציב 2000 שח אין אפשרות לחריגה. המחשב נקנה מחר! אני יודע שזה תקציב נמוך ובפרט אם אני רוצה ביצועי גיימינג אך בכל זאת פניתי לחברי הפורום לעזרה שאדע לפחות שה2000 שקל האלו ינוצלו במקסימום האפשרי ושאדע שעשיתי איתם כמיטב יכולתי. תודה לכל המגיבים והועזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד עם מסך מגע חיפשתי סקירות שלו אבל לא מצאת ואם מצאתי אז זה רק דגמים ישנים ושם די קטלו אותו רציתי לדעת אם למישהו יש מידע נוסף לפני שאני מחליט אם לקנות, ההתלבטות שלי זה עם macbook air 13" ניתן לראות מפרט כאן http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..214..213.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20478&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי השבוע מחשב נייד דגם DELL VOSTRO 1510 מעבד 2000MHz dual core זיכרון 2GB כרטיס מסך מובנה mobile intel 965 (לפי המנהל התקנים) עכשיו הכל עובד מהר ויציב. המחשב עובד על ויסטה. הטעינה של תמונה בפוטושופ איטית מאוד! לוקח לו בערך דקה לטעון קובץ תמונה בגודל 800X600 הבעיה מתרחשת כאשר אני מתחבר לרשת מחשבים, עם זה בצורה אלחוטית וגם אם זה חוטי.. כאשר אני מחבר את המחשב למודם אינטרנט רגיל אין שום האטה בפוטושופ והכל עולה מהר. בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.. ברגע שאני מתנתק מהרשת תמונות בפוטושופ שוב עולות מהר.. ניסתי להגדיר כל מיני דברים.. רשת ציבורית, רשת פרטית.. ואין הבדל.. למישהו יש פיתרון?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שראיתם מה הייעוד של המחשב,אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זכרון,כרטיס מסך מהסדרה של ה880(אם אין תקציב אז את הגרסה המוחלשת טיפה),מעבד core 2 duo(אתם תחליטו איזה) דיסק קשיח ענק! של לפחות 320 ג'יגה אם לא יותר(אם אפשר יותר בתקציב אז למה לא),לוח אם אם שיתאים לכל הסיפור הזה וגם לעתיד אם אני ירצה לשדרג למשהו יותר מסיבי(כמובן שקיימת אפשרות לאוברקלקינג) שיהיה עליו גם כרטיס קול מובנה טוב וכו',מערכת קרור עצבנית שתקרר את כל העסק,ובנוסף מארז טוב ויפה שיכניס את כל העסק פנימה. כמובן שאל תשכחו את הציוד ההיקפי מלבד מסך שזה צורב DVD מקלדת עכבר וכו' וכו' נ.ב אם כל העסק מצריך שדרוג בתקציב תגידו לי כדי שאני יידע אבל אל תפריזו במחיר תודה רבה רבה ציון
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי תקופה נצרך מחשב חדש. תודה רבה לכל מי שעוזר לא ברור מאליו. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עד 200 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים רציתי חוות דעת על מפרט מסויים אשים קישור למטה בסוף, וכן אמלא טופס אם יש לכם מפרט אחר בתקציב שלי שיותר טוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 כולל מסך ומערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו FIFA16,FIFA17 אולי דברים טיפה יותר חזקים לא חושב שיותר מזה.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 4K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, FIFA 15, Dying light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד מסך 13 אינץ בעיקר לעבודה על אופיס. עד 2500 שח תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום יש לי מסך 4K 28 ואני מעוניינת במחשב גיימינג שיתאים לו ויהיה אפשר לשחק גם מחשקי 4K אני גם סטודנטית לעיצוב גרפי, UI\UX וצריכה כמובן שזה יתאים גם לעריכה גרפית עם פוטושופ AI וכו ובכללי לעריכות ווידיאו ותוכנות כבדות. לפני הבנתי ולפי מה שחקרתי אני צריכה מעבד i7 או i9 וכרטיס מסך Nivdia GeForce 3080 או 3090 שיוכל לעבוד עם 4k מחשבים ניידים עם מפרט כזה מאוד יקרים אז אני מעדיפה כרגע נייחים. לבאג יש להציע לי מחשב OMEN 30L GT!13-0010nj יש לו מעבד i9 10900k, כרטיס מסך 3090 32 זיכרון ראם וכרטיס SSD של 1 טרה בית ואני לא חושבת שיש כונן קשיח נוסף. הם אפילו הזמינו אותו לחנות (עוד לא שילמתי) הוא עולה בערך 13700...והם עושים לי 18 תשלומים ללא ריבית…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בתת פורום המתאים, אבל זה נראה לי הכי קרוב. יש לי מחשב בן 4 שנים,Q6600 , לוח GA-P35-DS3R, זכרון 2GB 800MHZ וכרטיס מסך 8800GTS. השימושים שלי במחשב הם הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית (10+ שולחנות פוקר +עוד כל מיני דברים אחרים ברקע) + משחקים (רזולוציה 1680X1050 כיום, וכנראה תוך כמה זמן 1920x1200), לאו דווקא החדשים ביותר אלא 2010+ (יש עדיין משחקים בQUEUE). מצד אחד המחשב לא עגלה, מצד שני אני ממש רוצה לשדרג אותו, חשבתי להחליף את הכרטיס מסך לGTX570 + ספק חדש שאצטרך (הנוכחי 500 של TT שלדעתי לא יסחוב) + SSD, ולהשאיר את השאר כפי שהוא , בעצם לדחות את הקנייה של המעבד (2600K)+זכרון+לוח - חסכון של 3K. האם משחקים חדשים שיוצאים היום יעבדו לי כמו שצריך לדעתכם, או שהחלקים היש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים צריך המלצות לקניית מחשב שבעיקר ישמש להקינג ופעולות דומות ..מה הדברים שחשובים שיהיו למחשב כזה ??? לשים דגש על מעבד? כמות זיכרון? מספר יציאות USB ? כל דבר. וכמובן אם יש איזה לינק למחשב במחיר טוב אשמח !!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה מפרט למשחקים שאני רוצה שיהיה כלול בו קונרו כרטיס מסך חזק מן הסתם כולל מסך דק של 17 אינץ' הארד-דיסק 250 ג'יגה סאטה 2. אני מעדיף מסך של LG.צורב DVD. בלי רמקולים. בלי מקלדת ועכבר. חשוב לי שיהיה קירור טוב ושלא יהיה הרבה רעש. כמה שיותר שקט יותר טוב. אה! אני גם מעדיף 2048 זכרונות. הבנתי ש677 מגה הרץ בDDR2 יהיה הכי טוב. אבל בבקשה תעזרו. אני אקנה את המחשב או מ-KSP (אני מעדיף משם) או מנועה מחשבים. מה שיהיה הכי זול. תודה! =]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-