עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידה ויש צורך לצרכים שיוסברו בהמשך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -המשחקים היחידים שירותו על המחשב הם : diablo 3 , starcraft 2 , והמשחק שלמענו בעצם מתבצע השדרוג -World of warcraft - Mist of pandoria -רצף של ארבע שעות משחק מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

2. Started by shedon,

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1019&p=0 מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל? מישהו ניסה אותו? אני מתלבט בינו לבין: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2076 אנא חוו דעתכם...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ranforce6,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5k - 4k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בפועל, QA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה ה…

4. מיועד למשחקים עדיף amd am2 (מעבד ולוח אם של amd ) אפשר לשים 80 GBבהארד דיסק אני לא ממש צריך יותר מזה ..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by OC,

אז כך איך הצעת מכיר הזאות שם פריט כמות קדמיות 1.00 USB מפואר כולל 2 יציאות P4 מארז 1.00 Core D946GZISSL ISELTON ®Intel לוח 1.00 Core2 Duo E4400 1.86GHZ ®Intel מעבד 2.00 1GB DDR 667Mhz זיכרון קינגסטון 1.00 DDR2 512MB X-GEFORCE 7600GS PCI כ.מסך 1.00 B Integrated 6 Channel/O כ.קול כ.רשת 10/100 הכנה לאינטרנט מהיר 1.00 1.00 ATA 250GB 16M-WD\SAMSUNG S דיסק 1.00 X18 +R-LG RW/DVD NEC צורב שנה אחריות למחשב במעבדת החברה , 3 שנים למסך 1.00 אחריות לא כוללת תקלות תוכנה 1.00 סה"כ: 3,453.61 14.01 הנחה: סה"כ לפני מע"מ: 15.50 "מע: סה"כ לתשלום: 3,430.00 זה עם אני רוצה לשפר תכרטיס המסך שרשום שמה BGeForce 8600GT 512M הפרש לכרטיס לכרטיס מסך $145 - DDR3 איך הצעה שווה? ודרך הגב עם יש לכם משהוא …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איזה מחשב (מחשב חזק לעבודה, לא למשחקים) הייתם בוחרים מתוך שתי האופציות הבאות: -------------------------------------------------------------------------- הראשון, של ניורון (אתם ממליצים בכלל לקנות מחברה זו? האם המחשבים שלהם אמינים? שירות טוב): דגם NEW NEWRON CDR-W RAID S-ATA 150 ULTRA RAID X 4 מעבד אינטל INTEL PENTIUM 4 2.8 / 800 MHZ לוח אם INTEL P-4 875 AGP 8 DDR 400 מארז בתקן UL/CE FULL MIDI TOWER300W ATX זיכרון ראשי 1 GB =2 X 512 MB-DDR 400MHZ דיסק קשיח WD40.5GB 7200 X 2 (80GB) כרטיס מסך GE FORCE FX 5200 128 MB DDR X8 כרטיס רשת /ADSL INTEL 10/100/1000 AGP AGP X 8 1394 1394x3 USB USB2 X 8 כרטיס קול …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אלעד עזרא,

אני מחפש מפרט מתאים למחשב נייח ביתי שנועד לשימוש בוויזואל סטודיו ושיעבוד באופן נוח, ללא גיימינג (אין צורך), איזה מעבד דרוש? כמה זיכרון ram?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gidi.a,

מחשב לאמא של שימושים בסיסיים, בדש על מעבד תמלילים, אקסל, אינטרנט בסיסי והורדות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, word, excel, הורדת סרטים, צורב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, מהו אורך חיי הסוללה המקסימאלי הקיים כיום במחשבים ניידים? תודה רבה מאוד מראש . יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! אז ככה.. אני צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט.. ייעוד: אופיס, אינטרנט, מוזיקה ומעט מעט מעט משחקים (סגנון סימס). תקציב: 1500 - 1700 ש"ח, עם שאיפה לכמה שפחות (עדיף 1500 ש"ח..) נדרש: רק "הקופסא", אין צורך בציוד היקפי כלל (אגב, כן נדרש צורב DVD) הערה: אני אקנה מ-SKYPC, אז אני מעדיף מפרטים רק משם... תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AgonySense,

קודם כל שבוע טוב לכולם,מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ןעדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כגון cod,BF,gta V וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050. אני יודע שיש צורך בשדרוג המסך, יהיה בהמשך. -לאילו הגדרות גר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, סטודנט לחשבונאות אין צורך בעיצוב גרפי, חשוב שיהיה מהיר נייד עם סוללה טובה, אין צורך בגיימינג כבד אך כן חשוב לי שאם אני ארצה להתקין משחק כמו פיפא או משהוא כזה אני אוכל להריץ בכיף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by oorlevi,

המפרט צריך להיות מהרי שיסחוב כמה שיותר שנים! הוא לא מיועד לגיימר אבל צריך שיהיה חזק ושיפעל כל משחק שהבנאדם ירצה אי להתקין. הוא צריך להריץ ויסטה חלק!!!! אבל חלקקקקק.... שלא יהיו בעיות של דרייברים ותאימות. שקט כמה שאפשר עם מארז וספק שיחזיקו אותו בקלות. לוח עם פוטנצייל לשידרוג עתידי, מערכת הפעלה ויסטה חשבתי על פרימיום היא הכי משתלמת לא? ובקיצור כל הטוב שאפשר להכניס ב 4 אלף! בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by debil,

לחבר שלי יש מחשב שהפסיק לעבוד ועושה צרות. לאחרונה הוא קנה חלקים חדשים (ספק, הארד דיסק) ויש לו מארז, ולכן הוא חושב על קניית החלקים החסרים הרלוונטים. אם אפשר לקבל המלצה אחת למפרט אינטל ושני לאי-אמ-די, אז בכלל יהיה טוב. (אני מניח שמה שחסר לו זה לוח אם, מעבד וזיכרון, ואולי כרטיס מסך , עדיף מובנה ?) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, הורדות, סולידוארקס (לא שימוש עצבני), כונן די וי די לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, קודם כל כבר כמעט שבועיים מאז שקניתי מחשב נייד והוא בסדר. העכבר עובד כמו שצריך, את הכלים של המחשב הנייד החדש אני מתכוון ללמוד. רציתי לשאול אם אני רוצה ממש ללמוד על מחשבים ניידים (אבל חדשים) האם יש איזשהו אתר ישראלי או דובר אנגלית שאני יכול ללמוד מזה. במקביל אני אקרא יותר הודעות בפורום שלכם וכך אני אלמד מזה. תודה רבה ויום טוב, אדוארד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי!מה מצב?בניתי באתר סקיי פיסי מחשב לגיימינג במחיר 5K אני רוצה שיחזיק Flight simulator',neverwinter knights 2, guild wars 2,crysis, sims 3 (coming in 2009) וכו' ואני רוצה להנמיך את המחיר קצת (מפורט טיפה יותר למטה) מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם ASUS M3A ¤338 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31620 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 קרור לדיסק קשיח Thermaltake Hard Drive Cooler Blue Led ¤47 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-A2427 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Elad87,

AMD Athlon 64 3000+ CPU Box Gigabyte GA-K8VT800M K8T800 MICRON 512 PC 3200 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI floppy 1.44 כונן ATX Bull Blue 400Watt Extra Fan Color Light Fan זה תמונה של המארז http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5482&from=show_products.asp&main_cat=1&sub_cat1=6&sub_cat2=381&sub_cat3=225&last_cat=sub_cat3&cat_id=225 עכשיו בקשר ללוח אם EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin EPoX EP-8HDA5J VIA K8T800 754-pin Gigabyte GA-K8VT800M K8T800 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 יש פה 4 לוחות אחד מהם כבר בתוך המפרט.. תגידו לי מה הכי שווה לפי סדר אם אפשר כאילו מה הכי לא כדאי לקחת ומה הכי …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, יש לי בעיה להגדיר את הקונפיגורציה עבורי והמשפחה שלי. כמעט שלא משחקים - רק פיפא ומשחקי דוס ישנים. מצד שני יש רצון להכנס לעריכה של וידאו דיגטאלי ועבודות גראפיות בפוטו שופ וקורל דרו. רוצים גם שתהיה אפשרות להקלטה של מיני דיסק וזה אומר יציאה אופטית. כמו כן מה המשמעות של לקיחת לוח גיגה בייט בהשוואה ל אביט. ושאלת השאלות: האם גדאי לקחת סיכון לקניית החלקים בחנות טובה (למשל זיגזג) והרכבה לבד? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום , אני חלש מאוד בטכנולוגיה ואשמח לעצתכם. רוצה נייד לשימוש כללי (אינטרנט , סרטים) אבל גם שיריץ תכנות לעריכת תמונות וקצת וידאו (אין לי תוכנות ספציפיות בראש). רוצה נייד חזק יחסית שיריץ הכל בלי לגמגם וכשאני אומר הכל אני לא מתכוון לתכנות סופר כבדות שצריכות כוח עיבוד מטורף אבל בכל זאת שייתן לי מרווח נשימה אם אריץ משהו יותר תובעני, הנטייה שלי היא להשאר עם נייד מספר שנים ולא לשדרג מהר. מסך שיהיה לפחות 15 אינץ ואיכותי יחסית בגלל שמצלם (יודע שאין מה לצפות יותר מידי ממסך של נייד בקטע ) אשמח לרמקולים יחסית איכותיים מבחינת ווליום וצלילות. משקל לא משנה לי כי לא מתנייד איתו, זה תחליף למחשב רגיל. אחריות טובה של שלוש שנים ושאדע שיש מי שיטפל במקרה ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מעבד 775 לוח תואם וכרטים pcie אם vivo באיכות מגבילה או טובה יותר מראדון 7600

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by LIgor86,

שלום, אני צריך לחבר למחשב הנייד שלי מצלמת וידאו שיש לה רק חיבור של FIREWIRE (קטן) או וידאו (כבל קומפוננט צהוב, אדום, לבן). האם קיים מתאם כלשהו שמצד אחד תהיה כניסת USB ומצד שני החיבור/ים שפורטו מעלה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by most,

שלום, צריך מפרט למשחקים ללא מסך לבחור הציעו סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק - האם כדאי אלחוטי?? בתקציב זה האם עדיף AMD או INTEL ?? לגבי כ.מסך מה עדיף X1950XT או 7950GT ?? בתודה מראש??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by CrashZone,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: p4 1.7 intel maryville d850mv 256mb rdram 6200@6600GT אני מקבל מעבד מחבר ככול הנראה - 2.53 אז מעבד לבנתיים אני לא צריך למרות שאני ארצה לשדרג בעתיד הקרוב יחסית, אז חשוב שהלוח אם יהיה תומך 400 באס ו800 באס. אני מעוניין בOC, רוצה לעשות, רוצה לוח שטוב בזה(אסוס דלוקס אולי?) צריך זכרון, מן הסתם DDR, לא חייב שני סטיקים, אחד של 512 יהיה טוב כי אשדרג שוב בזמן הקרוב, שיהיה חמוד לOC. לא צריך כרטיס מסך אבל צריך שהלוח אם יתמוך AGP 8. רצוי שלא יעבור את ה1000 שקל, עדיף הרבה מתחת. עדיף מפנדס. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. לא צריך הארד דיסק, ולא צריך כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Guy Yagil,

הולך לשמש לגלישה מרובה באינטרנט , חיבור לטלוויזיה (הזרמה), אולי אפילו להוריד משחק או שניים. תקציב 4 אלף . תודה רבה לעוזרים 🙏

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים