עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמו שהכותרת אמרה, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים באזור ה3500 ש"ח, ואם זה קריטי אני מוכן לחרוג עד ל 4000 ש"ח. השימושים שלו יהיו משחקים ואינטרנט בלבד(ללא עריכה גרפית וכו') אין צורך בציוד היקפי(רק צורב), קיים מסך 19(לא HD). השקט של המפרט חשוב לי באזור ה7-8, לא מתכנן לבצע אוברקלוקינג, אין צורך לכלול מערכות הפעלה או תוכנות, אין דרישות ספציפיות למארז מסוים או התקנים מסוימים, אבל חשוב לשמור על אופציה לשדרוג עתידי, למרות שאני מקווה שהמחשב יספק אותי לכמה שנים הקרובות. לגבי חנות, אני ממש לא מעודכן בחנויות המובילות, אבל אני מוכן לשלם עוד כסף בשביל שירות טוב. אשמח להמלצות על חנויות, ואם זה נוגד את חוקי הפורום, אשמח להודעות פרטיות לגבי חנויות טובות, כי אני לא ממש רוצה לקנו…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש של משחקים. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה [200-300] לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? האם משחקים חדשים יפעלו לי חלק וטוב? כגון [COD : BO] אין צורך בעכבר ומקלדת וברמקולים ומסך. עד כמה השקט של המפרט חשוב - מייחס לרעש חשיבות מינימאלית... שיהיה רעש. ללא מערכת הפעלה, ללא אוברקלוקינג. אני גר בבאר שבע ומוכן לקנות מחנויות מחוץ לעיר, בתנאי שאני מרוויח מזה יותר :] תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by Aviv.H,

זה הראשון : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=752651 זה השני : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=769436 תודה לעונים ולעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  4. 1. מסך גדול כמה שיותר. 2. מחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים (לכן צריך זיכרון גדול וסאונד טוב), להורדות ולגלישה באינטרנט. 3. אחריות יצרן רצוי של יותר משנה. 4. מחיר סביר לשימוש (מחשב ב-8000 ש"ח זה ממש לא סביר, למשל). אשמח לקבל המלצות! אגב, איזה חברות נחשבות לטובות בצורה מוחלטת בתחום הניידים? HP / טושיבה / LG / לנובו וכו' - מי הכי טובה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אחרי קריאה מעמיקה כאן, וחפירה בעוד אתרים הגעתי לרשימה שמהווה פשרה בין הרצון ליכולת המימון. אני משדרג מ-CS2 ל- CS5 ויחד עם זה מחילף את הפלטפורמה למשהו קצת יותר חדיש. לא התייחסתי ממש למארז ולספק מתח - אלה יותאמו על ידי החנות/מעבדה שאני סומך עליהם. עיקר המיקוד הוא על המעבד וכרטיס המסך. מסך יש לי כבר מינואר 2009 - EIZO דגם S2231W. מאוד מרוצה ממנו, אגב, עלה בזמנו 3000 ש"ח כולל מע"מ והיה בבחינת "מסך מינימום...." והנה המפרט: -מעבד: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray -לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET -זכרון: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 סה"כ 4 ג'יגה -כוננים – 2 של 500 ג'גה כ"א: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 2 -כרטיס מסך: GigaByte GeF…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כנראה 2311 דל * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG +RTS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צ…

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  7. 1. תקציב מקסימלי : 2000 ₪ , אבל אנא בנו את המפרט בצורה חסכונית 2. המפרט מיועד לעבודה משרדית וצפייה בסרטים פה ושם, התוכנות העיקריות שיפעלו בו הן: ICQ, מסנג'ר, סקייפ, IE ו-Microsoft Office 2007/2010 והמדיה פלייר (לצפייה בסרטים ומוזיקה, למרות שראוי לציין שגם הרבה סרטים ייצפו דרך מגה-ווידאו). 3. אין צורך בשום ציוד הקיפי! 4. אין צורך בכונן דיסקטים, אך יש צורך בצורב (רק לא של LG). 5. זה לא מפרט חלקי! 6. רמת חשיבות השקט של המפרט היא 8 (שלא יתחיל לעשות רעש אחרי שנה) 7. לא מתוכנן שום OC ! 8. אין צורך המערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המפרט. 9. אני מאזור ירושלים הבקשה היחידה שלי היא שלא לבנות את המפרט ב-KSP 10. בקשות מיוחדות: **דיסק קשיח מינמאלי של 120GB, תשתדלו לחסוך בקטע הזה העיקר …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני יודע שהטווח רחב אני צריך לארגן המלצות לרכישת מחשב נייד לבוס , הדרישות הן מסך גדול וזמן בטריה ארוך ... כן אני יודע שזה כללי והכל אבל הוא הבוס וזה מה שהוא מחפש הטווח מחירים הרחב זה כי הוא רוצה לבחון את האופציות ולהחליט לבד. השימושים העיקריים זה אינטרנט והעברת פרזנטציות . על המחשב להיות מהיר אמין , עם מסך גדול ושלא יתחמם בעבודה ממושכת. אני איש של PC אז התחום הזה קצת מסתורי מבחינתי אשמח להצעות למחשבים טובים כדי שהבוס יהיה שמח שאני מוצא לו דברים (:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by deathrevenge,

היי אני צריך מפרט חלקי : 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 +- שח האם לנצל את כל התקציב לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-300 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גרפיקה, משחקים, תכני HD ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול מסך FullHD רצוי עם זמן תגובה מהיר. אין צורך במסך, יש לי כרגע CTR 1200-1600 רזולוציה במקס' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?SC2, fps לא כבד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by Aviv.H,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769436 אני קונה אותו שבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו..הוא טוב ?? ד"א יש לו מסך HD ? יעני אם אני מוריד סרט בHD אז אני יכול לראות אותו במחשב הזה בHD ?? והאם אפשר להריץ עליו משחקים חדשים שיוצאים כמו נגיד מאפיה 2 או משהו כזה... ואם יש לכם עוד משהו להוסיף עליו אני ישמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה ואם למישהו מפה יש את המחשב הזה אז בכלל טוב..חח תודה !!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by benasoor,

שלום לכולם.. בניתי מפרט למחשב לשימוש כללי, יש לי מסך 24 Samsung bx2450 והתקציב הוא בסביבות ה 4500+- בגלל זה אני מנסה להוריד מהמחיר של המחשב השקט לא כזה חשוב ומאוורים חוץ מלמעבד יש לי כבר בבית מספיק המפרט: מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי…

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  12. שנה טובה לכולם, לאחר שעברתי בהמון חנויות ונעזרתי בנושאים ובמאמרים רבים באתר והקשבתי להמלצות מהמשתמשים בפורום, הגעתי למפרט הבא. יש לציין שזהו כבר מפרט די סופי לאחר הרבה שינויים, ואני מתכנן לקנות כבר ביום ראשון. לכן אני מבקש לפרסם כאן כדי לשמוע הערות אחרונות אם יש לגבי המפרט, כך שאוכל לקנות בלב שלם. הדבר המרכזי שאני לא בטוח בו, וזה קצת משפיל עבורי להודות בכך בתור מהנדס חשמל לעתיד, הוא האם הספק הינו בעל הספק מתאים. לפי דפי מפרט של חלק מהרכיבים נראה שכן ולפי אחרים נראה שלא. השתמשתי גם בכל מיני מחשבוני הספק שמצאתי באינטרנט אבל לא קיבלתי תוצאות חד משמעיות. בנוסף היו אנשים שאמרו לי שספק של 750 וואט מספיק אם לא מוגזם, בעוד שאחרים המליצו לי לקנות ספק 1000 וואט בפעמיים המחיר שגם נר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by efee123,

שלום, ברצוני לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים ומעט עריכת וידאו ופוטושופ. זה המחשב. אשמח לשמוע דעתכם עליו! דגם מחשב: i7a מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9214 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6819 כרטיסי מס…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by diablo4u,

יש לי את הבעיה הזאת. אחרי מספר דקות שאני משחק משחקים חדשים כמו sc2 או mw2 המחשב מוריד את הmultiplier עד ל1 ומקטין בעצם את המהירות כך שאי אפשר לשחק. (fps 1 לכמה דקות). הסיבה לפי מה שקראתי באינטרנט היא בגלל שהצריכה לחשמל מהמעבד ומהכרטיס מסך עולה יותר ממה שהספק מצליח לתת. ולכן הקטנת הסיבובים. הפתרון שנותנים הוא להוריד תוכנה שנקראת throttle stop שפשוט כופה על המעבד להסתובב תמיד ב100 אחוז. ובנוסף לרכוש ספק של 130w. מה שהגיע עם המחשב הוא של 90w. מישהו פה מהמומחים מכיר את התופעה או שמע עליה? מכיר פתרון אחר? מה שמוזר הוא שבעבר שיחקתי mw2 ללא כל בעיה אבל אין לי מושג מה השתנה במחשב. לכן אני לא סגור לגמרי שזאת הבעיה שלי. אבל ללא ספק אחרי מספר דקות של משחק הסיבובים יורדים (נבדק בrea…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס) משחקים (לא קלים אבל גם לא הכבדים ביותר משהו משהו באמצע לכיוון משחקים כבדים) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.4 אם יש הבדל משמעותי במחיר (שבא על חשבון ביצועים) אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? לא מאוד חשוב, שיהיה כמה שיותר קל אבל לא במחיר גבוה מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?בסביבות 3 שעות + זמן טעינה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב אבל אם יש זה יהיה נחמד * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 250 gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת …

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  16. אני מעוניין במפרט: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133222&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 רציתי לדעת רק אם יש התחדשות מסויימת ברכיבים בהתאם להיום, עידכונים שכדאי לבצע?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2600-2800 begin_of_the_skype_highlighting2600-2800end_of_the_skype_highlighting האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו כאוות נפשכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים (משחקים יותר קלים כמו PES NFS ומשחקי רשת CS, MMORPG, ומשחקים קצת יותר כבדים - השאיפה שלי היא להפעיל אותם ברזולוציה סבירה כמו 1024 על 1280 , כל נושא הAA X16 פחות נוגע אליי) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד…

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  18. שלום לכולם אבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד עבור אחותי ייבוא מ ארה"ב עד 900$ המחשב ל צרכי אינטרנט וקצת מדיה המחשב אמור להיות קל ומסך 13 אינץ' והכי חשוב לבן חשבתי על לנובו מה דעתכם ?? האם נטבוקים יכולים להיות בקטגוריה עם מסך 13 אינץ' אנא תשובתכם המהירה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? יש לי 2500 למטרה, אבל אם אין צורך בכל ה-2500 אז כמובן שאפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם חייבים אז 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים וסדרות, איחסון מאות ג'יגות של מדיה (שירים וקבצי וידאו), מעט משחקים - בעיקר ישנים, אני הרבה אם כמה חלונות פיירפוקס פתוחים שבתוך כל אחד מהם יש מעל 7 טאבים פתוחים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסף 19" של DAE…

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  20. שימוש המחשב הוא תכנות, עריכת תמונות והדברים המשרדיים הרגילים. אני מתלבט בין מפרט שיהיה מבוסס אינטל לבין AMD. מלבד לוח אם ומעבד, כל הרכיבים יהיו זהים (אני עדיין מתלבט לגבי מארז ולכן לא ביקשתי מפרט מלא). AMD: AMD Athlon II X4 635 BOX 534 ש"ח Gigabyte GA-880GM-UD2H 469 ש"ח סה"כ 1003 ש"ח Intel: Intel Pentium Dual-Core G6950 504 ש"ח Gigabyte GA-H55M-UD2H 509 ש"ח סה"כ 1013 ש"ח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by nbav,

יש לי כרגע בעיות במחשב הנוכחי פתחתי נושא בפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה במידה ואני לא אמצא פתרון, אני כנראה אאלץ לקנות במחשב חדש אני לא ממש מבין כיום מבחינת איזה חברות טובות וכדומה ולכן אשמח להסבר על הרכיבים שאתם ממליצים (מה היתרונות שלהם וכדומה) ". מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?" עד 3,000 ש"ח לא ניתן לחרוג מהתקציב "מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?" גלישה באינטרנט ואם אפשר גם משחקים, אני אשמח א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)." " פיירפוקס הייתי גם רוצה שתכונה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. לשימוש בבית בלבד, האם תמיד המפרט הנייח יעלה במהירותו/איכותו על המפרט הנייד? האם יש סיבה לבחור במחשב נייד, כאשר הביצועים לבדם הם השיקול העיקרי? אני מתגורר בארה"ב, ואני מוצא לאחרונה עסקאות נהדרות על מחשבים ניידים במחירים של אלף דולר (core i7, radeon hd 5xxx, וכן הלאה). אבל בו זמנית, אני שואל את עצמי (ואני לא מבין יותר מדי בעניינים אלה), האם מחשב נייח במחיר הזה יהיה עדיף בהרבה, או שההבדל זניח? מדוע מעבד i7 בנייד הוא בעל מהירות שעון איטית משמעותית מאחיו הנייח (i7 עבור desktop)? אציין שהשימוש שלי במחשב - יהיה נייח או נייד - הוא בבית בלבד (לאוניברסיטה אני לוקח מחשב נייד ישן שמריץ לינוקס puppy) מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by oren500,

המחשב הנייד שקניתי מופיע עם סיסמת כניסה למחשב. כאשר הפעלתי את המחשב בהתחלה הוא ביקש ממני ליצור יוזר וסיסמא. אנ מעוניין לבטל את כל הנושא הזה של הסיסמא כדי שלא אצטרך עם כל הדלקה לרשום יוזר וסיסמא. האם ניתן לבטל זאת?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by eity,

היי אני צריך שתבנו לי מפרט במחיר של 4300 אם צריך אפשר לחרוג ב200 שקל למשחקים כבדים על רזולוציה של 1920X1080 השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 במידה של 7 לא מתוכנן אוברקלוק תודה

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  25. http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/9946786.p?id=1218199529790&skuId=9946786 * Dell Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 17.3" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive * 6-cell lithium-ion battery * AC power cable, power cord * Software: Microsoft Works 9 and more * Owner's manual Product Features * Intel® Core™ i5-450M processor Features 3MB cache and 2.4GHz processor speed with Turbo Boost up to 2.66GHz. * Intel® Core™ i5 processor Features smart 4-way processing performance with a speed boost. Intel® H…

• 7 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.