עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ronenosh8,

כרטיס מסך מובנה יריץ HD? תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by guycnaan,

לדאבוני נשבר לי מסך הלפטופ, קומפאק 15 זול למדי שנועד ועדיין נועד לסטודנט מן המניין ( לא דורש יכולות גרפיות) כמה יעלה לי להחליפו בארץ? האם יהיה לי זול משמעותית לקנות מסך ברשת ולהתקינו לבד, או שמא עדיף לי לקנות מחשב נוטבוק חדש ? המטרה היא לחסוך כמה שיותר כמובן..

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by Riddler,

שלום, אני מרכיב מפרט למשחקים. יש לי מעבד i5-2500K, ויש מסך (Dell 23"). תקציב - באזור ה4K-6K. אני לא רוצה להתפרע שלא לצורך, ומצד שני כן לבנות מערכת חזקה שתהיה רלוונטית גם עוד שנתיים-שלוש למשחקים ברמה גבוהה. משחקים - כל הסוגים (RPG, Shooters וכו'). המחשב יחובר למסך ברזולוציה של (1680 על 1050). ציוד היקפי - אין צורך. אני שוקל לחבר SSD בתור דיסק של מערכת ההפעלה, כתלות בעלות/תועלת שזה נותן. שקט - סטנדרטי, לא משהו מיוחד. אני מניח שזה מקביל לציון 6 בסקאלה. OC - רוצה לשמור על אופציות פתוחות, לא מתוכנן בשלב הראשון. מערכת הפעלה - אין צורך. חנות - אני מחיפה והמבחר פה הצטמצם משמעותית בשנה האחרונה. פתוח להצעות. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, חבר שלי ביקש את המלצתי בין שני מעבדים מוכרים, i5 http://www.ret.co.il/products/56880-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-intel-core-i5-2500k-box.aspx לבין i7 http://www.ret.co.il/products/60501-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-intel-core-i7-2600k-box.aspx האם יש טעם להשקיע עבור ה I7 בשביל משחקים? הI5 נותן תמורה טובה לכסף, ואת העודף כדאי להשקיע בכרטיס מסך לא? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד גודל 13.3" - 14". מחיר עד 4000 ש"ח - אך עדיף לכיוון ה3000. אני רוצה: i5/i3 4GB+ אין צורך בכרטיס מסך חשיבות גבוהה למשקל נמוך עדיפות dell/asus/acer או חברה מומלצת אחרת. נכון לעכשיו אני מכוון על Asus U31SD RX146V. האם הוא מומלץ? יש משהו אחר? וגם חשוב, איפה קונים בזול ואמין? תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Segliran,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=13558 רציתי לדעת איך המפרט והאם המחשב יעמוד בריבוי משימות ובגיימינג ( mu, FIFA, battlefield ( אשמח לחוות דעת שלכם, תודה

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  7. היי לכולם אני חדש באתר ואני צריך עזרה....יש לי בן אדם שנמצא כרגע בארה"ב וחוזר לארץ ביום שבת, והוא יכול להביא לי נייד לארץ איתו... פרופיל הנייד המבוקש הוא כזה: - גודל ומשקל לא מהווים מטרד כיוון שהמחשב יגיע איתי בבוקר למשרד ויעזוב איתי בערב...זה לא מחשב שאנייד אותו כל הזמן. - התקציב שלי כרגע עומד על 1500$ - אני עובד עם תוכנות כמו 3d max, photoshop, sketchup, ריינו, אילוסטרטור וכו'.... - אורך חיי סוללה חשוב אך לא קריטי..רוב הזמן אני נמצא ליד שקע חשמל זמין. - חשוב שהמסך יהיה בגודל סביר. בנתיים המחשב שאיכשהו הצלחתי לחפש בכוחות עצמי הוא זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/800999-REG/Dell_AM17XR3_5001STB_Alienware_M17x_17_3_Notebook.html סתם כי המליצו לי על מחשבי DELL. אג…

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  8. שלום, אודה מאוד על עצה למחשב טוב בתקציב הזה. בהתחלה כיוונתי ל-2500 אבל אז ראיתי שהדרישות שלי קצת דוחקות את התקציב מעלה. ייעוד: שימוש רגיל (אנטרנט, אופיס), סרטים (חיבור HDMI), גרפיקה דו מימדית, סביבות תיכנות וסימולציה (ויזואל סטודיו, מאטלב, וולפרם מתמטיקה וכו'). - צורב DVD. - BLUETOOTH, 802.11G/N, HDMI, 3 X USB, VGA, מצלמה ומיקרופון. - חיי סוללה ארוכים. - דיסק קשיח לא פחות מ 320 ג"ב, העדפה ל-500. - העדפה לרשיון לחלונות 7. זהו. בינתיים שמתי עין על HP ProBook 4330s אבל למרות שהוא עומד בתקציב אני מקווה למצוא משהו טיפה זול יותר. התעניינתי גם ב-DELL INSPIRON 5110 ו-LENOVO. תודה!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. Started by Idanbd,

שלום רב! מצורף השאלון למחשב עד 5K: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מדי פעם עבודה עם MATLAB. * גודל המסך? עד 15, לא קטן מדי * משקל רצוי? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין הגבלה מינימאלית * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. מצאתי את המחשב הזה http://www.wowshops.co.il/sg_product~AH531-GFO-073~4~14.htm ב2999 שח יש לי אפשרות להוסיף 199 ל8 גיגה ראם העם זה כדאי העם יש משהו יותר טוב תודה אלירן

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. Started by aniverus,

נשרף לי ספק הכוח של המחשב בן ה4 שלי אז החלטתי לקנות מחשב חדש, את הדיסק קשיח והצורב אני מעביר לחדש, מתכוון להריץ את כל המשחקים החדשים {BF3 ואחיו...} מתחבר למסך 24" FHD המפרט עבר כבר שינויים רבים ולבינתיים הוא הגיע לזה, אשמח לביקורות בונות האם יש מה לשפר להחליף וכו'.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1207 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪530 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1600RPM 88.11C…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oded900,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 המפרט הזה מספיק טוב להריץ CF? או שהוא צפוף מידי?אני מתלבט בנוגע למפרט בגלל הצפיפות של המארז והלוח, מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג כבד, משחקים כמו BF3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ומשחקים ברמה הזאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה מסך של מחשב וטלויזיה והוא 32אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

14. מחפש מפרט פשוט על בסיס i3 תקציב: 2K ואם אפשר לרדת ל 1800 או פחות אז מצוין. שימוש: אינטרנט, סרטים/סדרות וקצת עבודה משרדית. שקט: לא חשוב. אם אפשר להכניס קירור מעבד COST EFFICIENT כמו ARCTIC אז מעולה. ציוד הקפי, OC, מערכת הפעלה, שדרוג: לא. כונן קשיח: לא חשוב הגודל כי יש כונן חיצוני גדול. איזור מועדף: ירושלים. אם אין בירושלים אז באיזור אשדוד/רחובות. בקשות מיוחדות מעבר לתקציב: מסך: עד 800 שקל. יחס 16X10. גודל 20-23". כרטיס מסך: עד 500 שקל, עדיך פחות. משהו שיתאים למפרט ויהיה אפשר לשחק עליו משחקים כמו BATTLEFIELD 3 בהגדרות בינוניות.

15. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13457 אני חושב לקנות אותו .. השימושים של הם אינטרנט עבודה בבית וקצת משחקים קלים.. חשוב שיהיה USB 3.0 חומרה חדשה ועדכנית וכרטיס מסך גודל 15.6.. למי שיש משהו יותר טוב להציע במחיר הזה?? לא יותר מ 3300..

16. אני רוצה לקנות מחשב לחברה שלי עד4 K היא סטודנטית והיא תצתרך מחשב נייד בשביל תוכנות כגון autocad. ולכן אני מחפש מחשב לא חזק מידי ולא חלש מידי הנ השלושת המחשבים שאני מתלבט לגביהם: *Dell Inspiron N5110-24306G7NOS - 3 Years On Site Warranty Intel® Core i5 2430M Processor, 2.4GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB 6GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB ‎‎750GB (5400 Rpm) 1 GB nVidia GeForce GT 525M Weight‎‎2.44Kg 3990!ש"ח *Asus K53SV-SX715V‎ - 3 Years On Site Warranty(international) ‎‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB 6GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB + 1 x 2048MB), Up to 8 GB 640GB (SATA) 5400rpm NVIDIA® GeForce® GT 540M with 2GB DDR3 VRAM Weight…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מחפש מפרט מחשב עבור משחקים . משחק מידי פעם אבל רוצה להריץ את המשחקים על האופציות הגבוהות. תקציב מקסימום 5000 ואפשר לחרוג קצת. דיסק קשיח וDVD אעביר ממחשב אחר. המפרט שיש לי בראש הוא: intel I5 2500 Gigabyte P67X-UD3 Crucial M4 64GB /128GB Gigabyte/gainward 560 TI OC/ 570 (with good colling 2 or 3 fans) מארז - לא סגור חשבתי על ה thermaltake V9 - חשוב לי USB 3 מקדימה. ספק corsair 650TX or 750 או ספק אחר טוב. פתוח לשמוע על רעיונות הוזלה או רכיבים אחרים. אין לצערי חנויות מקצועיות באיזור חיפה והקריות!!

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by SilvertrancE,

קודם כל שלום חברים ושבת שללום שתיהיה לנו עכשיו אני אם מחשב: Intel[R] Celeron[R] CPU 2.80GHz 1.5GB RAM 80GB HARD DISK NVIDIA 5200FX עכשיו השאלה שלי היא אם יש מצב לשדרוג או מחשב חדש אם כן אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט גיימינג ב 3K אני משחק ב NFS WORLD PES CS CSS ועוד כמה .. לא כאלה כבדים .. מחכה לתשובה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by MODY69,

שלום, אני צריך המלצה למפרט לאישה זקנה. השימושים במחשב הם אינטרנט וסקייפ בלבד (לפעמים משחק chicken invaders אם הנכדים מגיעים). סה"כ מדובר במחשב שלא אמור להריץ שום דבר כבד. רק וינדוס 7 + מה שציינתי למעלה. התקציב הוא 2000 כולל מסך LCD. עוד אופציה היא לפטופ בתקציב הנ"ל. אשמח אם תמליצו לי על מפרט/לפטופ - מה שיותר משתלם. חשוב שתהיה אחריות כמה שיותר ארוכה אחרת כל התיקונים נופלים עלי וזה הרבה כאב ראש כמובן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך אך ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט א) במ…

20. Started by diablo4u,

LR255AV Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel® Core i5-2430M Processor (2.4 GHz, 3MB L3 Cache) Turbo Boost to 3.0 GHz 1GB DDR3 Radeon HD 6630 switchable Graphics [HDMI, Mini Display Port] 6GB 1333MHz DDR3 System Memory (2 DIMM) 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection No Additional Office Software 8 Cell Lithium Ion Battery 14.5" diagonal High Definition HP BrightView Infinity LED Display (1366x768) SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Skype HD-capable - HP TrueVision HD Webcam Intel 802.11a/b/g/n WLAN and Bluetooth® Red Backlit Keyboard Adobe® Photoshop® Elements 9 & Adobe Premiere® Elements 9 HP Home &a…

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  21. סיפור קצת מורכב, מקווה שתצליחו לעזור לי: לפני משהו כמו שנתיים קניתי לפטופ של טושיבה מדגם qosmio, לפטופ גיימינג חייתי במיוחד. הנ"ל שירת אותי נאמנה במשך התקופה, כאשר פעמיים נאלצתי לתקן אותו בשל בעיות של חימום יתר: בתיקון הראשון, המעבדה אמרה שהיתה בעיה בכרטיס המסך והחליפה אותו, בתיקון השני, הבעיה היתה במאווררים ובמשחה התרמית וגם זה טופל. כרגע הבעיה שוב חוזרת על עצמה, כאשר לאחר כמה דקות של משחק כבד, המחשב נכבה מעצמו. כרגע אני סטודנט, ושוקל למכור אותו מטעמי עומס בלימודים, ולא יודע אם שווה לי להשקיע את הכסף בתיקון (האחריות שלו פגה). חשוב לציין שהנייד חזק מאוד ומריץ משחקים חדשים ברמה טובה, ככה שעם תיקון הבעיה סביר להניח שהוא ימכר בקלות. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בתיקון, או…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by galgal4,

שלום זקוקה לעזרה בבניית מפרט למחשב תלת מימד וגרפיקה. תקציב - בסביבות 7000 ש"ח, ללא ציוד הקפי: לשים לב שמדובר במחשב לעבודת תלת מימד 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנות : 3d max, revit, aoutocad, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by YK24,

היי אני מעוניין במחשב חזק שיארח מכונות וירטאוליות של שני שרתי לינוקס- ORACLE ושרת NAS. התקציב שלי 3000-3500 ללא ציוד היקפיץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. Started by rofben,

היי אני מחפש מחשב למשחקים וצפייה בתכני HD ללא דק"ש וללא צורב. תקציב עד 3K עם עדיפות לחסוך. OC רק מהחנות. לגבי רזולוצייה: אני אשמח להמלצה על מסך FHD בתקציב של +-800 שקל.. תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪804 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪115 לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪406 מארז: Antec Sonata 2 + FSP 500-60GHN PSU - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪471 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪112 כרטיס מסך: Sapphire ATI Rade…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. אשמח לעצות רב תודות קובי

דיונים חדשים בפורומים