עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה תואם מק ואוכל להתקין עליו מערכת הפעלה מק מדיסק מקורי של מק (לא האקינטוש), ובנוסף אתקין עליו גם וינדוס 7 (דרך BootCamp). התחלתי לבנות את המפרט והבנתי שכל החלקים של גיגה בייט נתמכים במלואם על ידי מק. המחשב מייועד לעריכת וידאו ב FULL HD בתוכנות כמו Premiere, Avid, After Effects, Pinnacle Studio התחלתי לבנות מפרט אחרי בדיקות מעמיקות על כל חלק וחלק, אך הידע שלי בחומרה הוא לא מהטובים שיש ואשמח לשמוע חוות דעת ואם המפרט יתאים למק. להלן המפרט (המחירים באדום, מה שלא באדום הם חלקים שכבר יש לי): מעבד I7 990X (לא מעוניין לשנות) קירור למעבד Corsair Hydro H100 Extreme - 590 לוח אם ? הארד דיסקים SSD 128GB CRUCIAL - 0(לא מעוניין לשנות) DeskStar 2TB 72…

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. * מטרות המחשב? המחשב מיועד לאינטרנט (קצת לוורד ואקסל ) משחקים כבדים מאוד וצפיה בסרטים * גודל המסך? 14 - 17 * משקל רצוי? שלא יהיה מידי כבד ,אלא אם כן זה ממש משתלם * זמן סוללה ? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 עם 7200סל"ד * כונן CD/DVD? צורב ?כן * כונן Bluray? עדיף אבל לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מה הפירוש? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני לא מבין בחברות , אז את הכי טובה לא ? בעיקרון אני מעדיף אותו http://goo.gl/Oa596 אבל בגלל שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אין לי מושג אם הוא יתאים למשחקים כבדים הקנייה צריכה להתבצע בע…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by estypere,

שלום שלום, יש לימחשב asus eee קטן וחמוד שיש בו ווינדווס xp אחי התקין לי פה windows 7 לפני כשנה, כמו שקיבלתי אותו... מתישהו במהלך השימוש שלי במחשב, גיליתי שכפתורי הפונקציה מתים בחלקם. הכפתור שמשנה את עוצמת הכוח של המחשב (במקש הרווח), הווליום ועוד... חלקם גם עובדים... עוד כפתור שהפך למת זה הכפתור המקביל לכפתור הכיבוי, מצידו השני, שהוא של העכבר, מבטל אותו ומדליק אותו... הפסיק לעבוד... איך אפשר להחזיר הכל ? איך ביטלתי את כל זה?.... מבקשת אם אפשר לענות בפירוט, אני בחורה (זו כבר סיבה אחת) ולא מבינה מספיק במחשבים בשביל שאבין באמת את הכוונה שלכם אם לא תפרטו אחי בחו"ל כבר הרבה חודשים, הוא הגאון ואין לי מושג מה לעשות. כבר קראתי את המדריך שימוש ומשום מה לא רשום איך לעשות לזה unlock …

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  4. שלום רב, אנא עזרו להרכבת מחשב עבור סטודנטית לעיצוב גרפי, כזה שיפעיל בצורה מיטבית את Adobe Creative Suite 5, בעל אופק שדרוג, וכן הרצת משחקים חדשים עד כמה שאפשר. תקציב: 2,500-4,000 לא חייבים לנצל את כל התקציב, אבל גם לא לחסוך בקיצוניות. שימושי המחשב: שימוש כבד בתוכנות גרפיות (Adobe CS5, שרטוט, תלת-מימד וכו') וגם שימושים אחרים עם גרפיקה (משחקים, וידאו HD וכו') ברמה מקצועית גבוהה מאוד לשימוש פרטי, אבל לא תחנת עבודה מפלצתית ברמה מסחרית. כרגע המחשב יחובר למסך 20", אבל שיתאים בעתיד להריץ גרפיקה חלקה לפחות על מסך 24" ברזולוציה טבעית. לא נדרש ציוד הקפי. במפרט יש לכלול את כל הרכיבים הנמצאים בתוך המחשב. חשיבות השקט בסולם 1-10 היא 8. לא מתכונן OC. צריך לכלול הרכבה ובדיקה בחנות, לא נד…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by MODY69,

* מטרות המחשב? אינטרנט וטיפה סרטונים במדיה פלייר. שום דבר רציני. * גודל המסך? כמה שיותר גדול. מדובר באישה מבוגרת. לפחות 15, עדיף אפילו 17 אם אפשר במסגרת התקציב. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם, לא כזה משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?כמעט וכלום לא הולך להיות מאוכסן על המחשב. אז אפשר להסתפק בכונן קטן. אין צורך ב- SSD. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. צורב לא חשוב בכלל. * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך נדרשת אחריות טובה וארוכה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף מאד שכן. * האם …

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  6. פעם ראשונה שאני בונה מחשב. הצרכים שלי הם משרדיים + פיתוח תוכנה. בנוסף אני רוצה יכולת לשדרג בעתיד. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: לוח אם: ASUS P8H67 LE מעבד: Core i3 550, 3.2GHz, s1155, 4MB, GPU Core, Tray זכרון: G.SKILL Ripjaws Series 8GB דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 500GB ספק כוח: Antec EarthWatts Green EA-380D מארז: RAIDMAX Tornado ATX-238B Black SECC ATX Mid Tower Computer Case מיועד למערכת הפעלה לינוקס. ספציפית אני מעוניין לדעת האם המארז והספק מתאימים. אני לא בטוח מה ההספק המתאים לצרכים שלי. כל הערות אחרות גם יתקבלו בברכה. תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  7. אהלן חברים לאחר האשכול הזה (שאפשר למחוק אותו מנהלים, מצטער) גיבשתי דעה לגבי המפרט. בחרתי בחלקים שמתאימים למק כי אני מתקין גם מק+וינדוס, אך גם אם לא אצליח להתקין מק כמו שצריך אשאר עם וינדוס.רציתי לשמוע חוות דעת בבקשה על המפרט לפני שאני קונה אותו עד מחר.התיכנון הוא לעשות OC למעבד למקסימום (האם כדאי לעשות גם לחלקים אחרים ?) CPU i7 2600K - 1490 KSP CPU COOLING Noctua NH-D14 - 310 KSP MOTHERBOARD Gigabyte Z68X-UD5-B3 - 1220 KSP MEMORY 4X4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 1160 KSP HARD DRIVERS Crucial SSD 128GB - Already owned DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP VIDEO CARD PNY QUADRO 4000 2GB…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , מדובר על lenovo T410i בכל פעם שאני מדליק את המחשב ממצב של hibernate המחשב טוחן בסביבות ה 6 דקות עד שהוא "נרגע" ואפשר להתחיל לעבוד איתו. מ"ה : windows 7 pro. כשאני אומר טוחן זה אומר שהמחשב עצמו בקושי זז וההארד דיסק עובד בלי הפסקה. יש איזושהי דרך לגלות איזו תוכנה אחראית לזה? או שאולי זו בעיה מוכרת ויש לה פתרון? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( ראוטר, רמקולים, מסך - לפחות 23' ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת עכבר, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (8 ) 6. האם מתוכ…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by ASDAS,

שלום לכולם, הגיע הזמן למחשב חדש, ויש צורך במשהו רציני יחסית, אם יוצאים רכיבים חדשים או משהו ששווה לחכות לו אני אשמח לדעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אם ההפרש שווה את זה למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אך זה גם ככה סכום מספק לכל דבר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים (כל הסוגים גם לא של המחשב), תוכנות שמנצלות את המעבד כגון תוכנות שמריצות דברים ופקודות על בסיס יומי (לא יכול לפרט אבל בכיוון הצפנה ופענוח או קומפילצייה ודברים שאני כותב ומש…

• 46 תגובות
    • 4k צפיות
  11. שלום לכם יש לי חבר שרוצה מחשב חדש לבית שלו.. רף המשחקים שלו נגמר ב-FIFA (לא דרישות גבוהות). כמה תקציב יספיק למחשב שיעבוד לו לאיזה 3-4 שנים בכייף? אשמח גם מפרט שיהיה קל לשדרג אותו עוד שנה שנתיים אם ירצה.. אפילו עכשיו ללא כ.מ ובעתיד רק להוסיף אחד כזה.. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  12. שלום ברשותי את המחשב הבא: Asus u36sd עם כרטיס מסך geforce 520m 1gb עכשיו אני לא מצליח להתקין אותו אלא רק את הכרטיס מסך של ה i5 intel הנה תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/593/captureki.gif/ מה לעשות ?

13. תקציב: 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K. שימושים: תכנות (סביבת ECLIPSE), פיירפוקס עם איזה 80 טאבים פתוח קבוע, משחקים ברמה בינונית-נמוכה על DELL 2209WA. ציוד הקפי: לא צריך. רכיב שאין בו צורך: צורב/כונן DVD. שקט: חשוב, במחשב הקודם היה קירור של SCHYTE ומארז SONTA. הוא היה חרישי מאוד. שיהיה אותו הדבר או משהו דומה. שדרוג: אני לא מעוניין לשדרג בעתיד. המחשב כנראה פשוט יזוז להורים מתישהו ואני יקנה חדש. OC: אני יודע לעשות OC אבל לא מעוניין בזה ממש. אם אתם חושבים שעוד שלוש/ארבע שנים המע' תזחל בלי OC אז שיהיה, אחרת לא צריך. מערכת הפעלה: לא צריך. חנות: RSM. בקשות מיוחדות: USB3, I5, אני מעוניין רק בדיסק אחד SSD של 60 עד 100 גיגה. כשמחירי הדיסקים הרגילים ירדו אני ישקול לקנות עוד אחד, אני לא ממש…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  14. שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא. ייעוד המחשב: רב תכליתי תקציב: עד 3,300 ש"ח, בלי חריגה, לא כולל מסך וציוד היקפי. מעבד: Intel Core i7 2600k 3.4 GHz גרסת Tray לוח אם: Intel DH67CL כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS450 זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח: SAMSUNG F3 1TB קירור מעבד: Scythe Katana 3 מארז: Antec 300 ספק כח: Seasonic 500W DVD תודה. הערה: הקפצה של פוסט מלפני 5 ימים.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. Started by aviran_n,

שלום, אני צריך מפרט ל-HTPC לצפייה בסרטי FHD ו3D. המחשב יצטרך לכלול 3 יציאות למסכים (עדיפות לHDMI ועוד DVI*2). אין צורך בדיסק קשיח/צורב/ציוד היקפי כלשהו. מעדיף לוחות עם חיבור סריאלי ומקבילי (LPT). המפרט עליו חשבתי הוא: I3-2100 Asus'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6949&CatCode=659"]Asus P8H67-M PRO Antec'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5295&CatCode=625"]Antec NSK2480 1X4GB RAM המפרט מתאים? יש מקום לשיפור? אודה להמלצותיכם...

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by virtuoz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTAV וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. בקשת מפרט | גיימינג כבד - סכום 4900 ( יש לי זיכוי בחנות ואני חייב לנצל עד מחר אז זה טיפה דחוף.) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 4900 זה הסכום הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לא ניתן 2. מה שימושי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש כבד מאוד במשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו : Saints Row 3 + BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 19 אינצ אבל יש LCD 32 בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צ…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by inbara,

שלום עברתי על ההודעות בפורום הזה ובפורם אחר נוסף. ויש לי כמה רעיונות חיפשתי את השאלון שצריך למלא- לא מצאתי אותו, לא מצאתי לינק לחוקי פורום -אם ניתן לכוון אותי אני אמלא בשמחה. יש לי כמה דרישות מהמחשב העתידי שלי- שיהיה כמה שיותר קל אך עדיין עם המסך הגדול ביותר שניתן כדי לענות על קטוגריית הקל( סביר כי 13.3). בנוסף חשוב לי כי חיי הסוללה יהיו גבוהים (לפחות יותר מ4 שעות, וכמה שיותר יותר טוב). וכמובן אחריות ל3 שנים. מבחינת תקציב - עד 6000 שח מהבדיקה שלי נראה לי הlenovo E320 , toshiba portege r700, ואם כבר טושיבה כדי לחכות לטושיבה Z830? על del vostro v131 קראתי ביקורת שדיברה רעות על החיי סוללה של הדגם לדעתי בynet תודה רבה על העזרה ענבר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by magafaim,

אני צריך מחשב נייד לאחותי, לא מדובר במחשב לגיימינג אלא לשימוש יום יומי רגיל. התקציב הוא 1500, אם אפשר פחות-מבורך. המשקל לא חשוב, עדיף שיהיה מסך גדול אם אפשר באיזור ה15 אינץ' ושיהיה בצבע אדום, שחור או ורוד (אני יודע שזאת בקשה מטומטת אבל זאת הבקשה היחידה של אחותי). תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  20. שלום חברים, אשמח לקבל מכם עזרה בנוגע לבניית מחשב שולחני, אין לי נסיון או ידע בתחום החומרה, [list type=decimal] [*]תקציב - 4000 ש"ח (גמיש) - ללא מסך. [*]שימושי המחשב - בעיקר עבודה עם תוכנות כגון: פוטושופ, דריםוויבר, פרוטי-לופ (מוזיקה), ובעיקר משחק אחד (פלקון 4 BMS)-(אני לא משחק בכלום חוץ מבסימולטור הזה). [*]אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. [*]יש לי כרטיס מסך gigabyte geforce 8600 gtx (אני לא יודע אם הוא מספיק טוב, אשמח לדעות - קיבלתי אותו משומש מחבר). [*]חשוב שיהיה ברמת רעש סבירה - שקט, אבל לא מעוניין להשקיע על זה יותר מידי. [*]אין צורך לכלול מערכת הפעלה. [*]אין העדפה לחנות צפציפית - כל המלצה על חנות באיזור המרכז תתקבל בברכה. [*]אין תכנון לשדרג אותו …

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by DeadMemories,

היי כולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד עד 4000 שקל הוא מתכנן לעבוד איתו בתאורה ולשימוש עצמי (סרטים, מוזיקה, אינטרנט וכו' - הוא לא הולך לשחק איתו [לפחות לא משהו כבד]) יוכל לעזור מאוד אם תוכלו לתת חנות מומלצת לקנות ממנה (שלא יתיחסו אליו כמו אל זבל אחרי שהוא שילם) בכללי אנחנו מאזור המרכז תודה רבה לעוזרים.

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רוב התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד הייתי אומר ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( אין צורך ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10 ) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  23. דרישות:GAMING,אפליקציות כבדות ,זמן תגובה מהיר בכתיבת קבצים ובעבודה עם מערכת ההפעלה. דברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם הם: שקט,מאוד חשוב שהמארז ושאר הרכיבים יהיו חרישיים (בגבול הטעם הטוב אני לא קיצוני). פינוק נוסף שהלכתי עליו זה כונן SSD שנועד למערכת הפעלה+תוכנות+משחק או שתיים גג,וכונן נוסף לאחסון מדיה וכד'. ציוד היקפי:ללא OC: ללא בשלב זה שדרוג עתידי:לא קריטי,כשיגיע הזמן נקנה חדש מסך: בשלב ראשוני עד שאביא מסך 22 ייעודי למחשב אני מחבר את המחשב לטלויזיה בסלון והוא ישמש גם כHTPC פשוט. מפרט: Price Units Total Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 475 1 475 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 13…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by OzE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, רק לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,מסמכים,צפייה בסרט אולי,גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, למרות שנראה לי שעדיף שיהיה איזה כרטיס מסך נחמד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים