ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
סתכלו בכותרת... 1) לא צריך צורבים או cd-rom. 2) צריך מקלדת ועכבר (אפילו פשוטים מאוד של מיקרוסופט)
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הי כולם, שימושים: מצגות (דרך מקרן), אימיילים מרובים, מסמכים בWORD, אינטרנט. שיחות skype מרובות, כולל ווידאו. חיבור למסך LCD לצורך מצגות וסרטים. המחשב נייד ברמה היומיומית - אבל לא מוכן לוותר על מסך 15 (בעית עיניים - לא נתון לדיון) ראיתי המלצות על lenovo edge 15 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה המכשיר היחיד שלא תומך בwifi בתקן N. מה ההשלחות של זה בחיים? אני מבין שזה לא יאפשר סטרימינג של HD - אבל חוץ מזה? תהיה דרך לשדרג את זה בעתיד (במחיר סביר?) ראיתי גם ביקורת שלילית על המסך שלו: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5656 מישהו ראה והתרשם? איפה אפשר לראות את המכשיר? עידכון קל: ראיתי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - AVID. ללימודים ופרנסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מטרת המחשב:הרצת תוכנות היודעות לנצל ריבוי ליבות וזיכרון רב. בלוטות יהיה נחמד אך לא חובה מצלמת רשת גם נחמד צורב DVD חובה אם יש משהו טוב בצורה מורגשת עם חריגה קטנה זה בסדר. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב יחובר להגברה דרך כרטיס קול עתידי, השימוש הוא 90% מוזיקה 10% אינטרנט. חשוב: ספק כוח חזק: הכרטיס קול זולל האנרגיה יחובר ישירות לספק, ולכן צריך לקבל זרם נקי. לוח אם: 2 יציאות PCIE ולפחות 4 יציאות USB 2.0 מארז: מארז כמה שיותר קטן, אבל שיהיה בו מקום להכניס 2 דיסקים קשיחים בSATA צורב: לא משנה איזה. זיכרון: 2 גיגה לא צריך: ציוד היקפי כרטיס מסך (לא צריך גם Onboard, אני מעביר מהמחשב הישן) דיסק קשיח בתודה דוד
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בגדול המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ומשחקים לילדים קטנים (קומפי) אז למעשה אני צריך מחשב ,מסך ,מקלדת ,עכבר, קומפי,רמקולים והמחשב ירכש מKSP אז אם המפרט יהיה משם זה יעזור. ממש תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, בכללי - אני מחפש מערכת מחשב, מארז+מקלדת+עכבר (יש אופצייה גם למקלדת ומשטח משולב) אשר תחובר לטלוויזיה שבסלון. 1. התקציב המקסימלי הוא כ-1500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה מעל. 2. שימושי המחשב העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, יו טיוב, סרטי HD. התוכנות העיקריות שתהיינה בשימוש הן אופיס, נגן מדיה (VLC) בשביל סרטי HD ועוד כמה בסיסיות ביותר. 3. ציוד הקפי דרוש - המחשב יהיה בסלון אז צריך עכבר ומקלדת, אולי כדאי אפילו לחשוב על משהו משולב עם משטח מגע לנוחות וחיסכון בציוד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב יהיה מונח בסלון, כנראה שגם ישכב, אין מקום לעמידה. חשוב שיהיה שקט ומתאים לשכיבה מבחינת הציוד והאוורור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב למוזיקה, אינטרנט ואולי מעט עבודה משרדית, מסך LCD הכי זול שאפשר בבקשה. ללא כרטיס מסך יקר - ON BOARD יעשה את העבודה, המערכת היא לא למשחקים. חשוב שהמערכת תיהיה יציבה, ולא תיתקע/תקרוס. תודה.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ה-T43 האהוב שלי כבר עייף ומבוגר, אני לא יודע אם תוספת זיכרון תעזור לו או לא - אבל קצת מתחשק לי לפטופ חדש. הדרישות שלי : ארגונומיה מעולה - שיהיה נוח לפחות כמו הT43 גודל סביר - עד 15 אינצ' מסך טוב (המסך הנוכחי הוא 1400*1050, אני לא רוצה מחשב עם מסך פחות טוב) הסוללה לא חשובה לי בכלל, אני נמצא במקומות עם חשמל ביצועים - כמה שיותר חזק. אני לא משחק משחקים בדרך כלל, אבל הT43 שלי מצליח להריץ GTA IV, GTA SA, NFS, וחשוב לי שגם המחשב הבא ידע לעשות את זה יציאות HDMI - חובה (לחיבור למקרן) ואם אפשר שזה יהיה לפטופ שיש לו גם אפשרות לקניה של דוקינג סטיישן לעתיד - מה טוב התקציב - כמו שאמרתי, גג 5K ש"ח לקניה בארץ או מקביל לזה - לקניה בארה"ב תודה מראש רון.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GTS 320MB (החלש בסדרה) בשביל הDIRECT X 10, אבל המערכת הקיימת שלי לא תומכת Pci express וכנראה גם ככה חלשה מדי בשבילו(amd 64 3000). לכן אני רוצה לקנות מחשב חדש, מבוסס intel core 2 Dou. העניין הוא שאני רוצה שזה יהיה כמה שיותר זול, כי הכרטיס עצמו כבר עולה 1700 שקל. האם המעבד הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4682, ביחד עם זכרונות של 667MHZ, יתנו לי לנצל את המירב מהכרטיס מסך שאני רוצה לקנות? כמו כן, האם יש טעם לשים זכרונות של 800MHZ עם מעבד כזה, או שזה חסר תועלת?
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?list_compare=.25610..26344. איך איכות הבנייה שלהם ? הם גם עשויים ממגנזיום ? במה הייתם בוחרים מבין שניהם ? האם בטווח מחירים הנל יש מחשבים עדיפים ?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום... הזמנתי צחשב מחברת דיקל שבב"ש אם משהו מכיר המפרט שלו הוא מעבד i5 זיכרון 4 ג'יגה כרטיס מסך גיפורס 240 GT ג'יגה1 דיסק קשיח של ווסדטרן דיגיטל 500 ג'יגה לא זוכר את המארז כל זה עלה לי 3500 שקל מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי השבוע הזה אני רוצה ליקנות סוף סוף מחשב חדש . ישוחק על מסך 24" זה המיפרט שבניתי בפוקספיסי ........אשמח לשמוע תגובות+הערות. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤945 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 EVGA GeForce GTX 260 Core 216 55nm , יחידות 1 ¤1450 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1652 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 צורב פנימי DVD+\-…
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש מחשב כולל כל הציוד ההקפי הסטנדרטי כולל מסך. כמה שיהיה אפשר לסחוט ממנו שאני אהנה ממנו במשחקים ובסרטים. תקציב בין 5.5-6K תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לדעת בכמה אפשר למכור את הכרטיס מסך הזה: ATI Rendoren HD 4650 512MB ואת זה: geforce 9500gt 512mb בכמה אתם מעריכים כל אחד? ועוד שאלה: - Motherboards- ASUS P5KPL-AM ו Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz ביחד?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה לנייד לשימושים כלליים, שיהיה נוח להסתובב איתו בחוץ, שיהיה לו כונן DVD ואחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,asus תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אמרה, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים באזור ה3500 ש"ח, ואם זה קריטי אני מוכן לחרוג עד ל 4000 ש"ח. השימושים שלו יהיו משחקים ואינטרנט בלבד(ללא עריכה גרפית וכו') אין צורך בציוד היקפי(רק צורב), קיים מסך 19(לא HD). השקט של המפרט חשוב לי באזור ה7-8, לא מתכנן לבצע אוברקלוקינג, אין צורך לכלול מערכות הפעלה או תוכנות, אין דרישות ספציפיות למארז מסוים או התקנים מסוימים, אבל חשוב לשמור על אופציה לשדרוג עתידי, למרות שאני מקווה שהמחשב יספק אותי לכמה שנים הקרובות. לגבי חנות, אני ממש לא מעודכן בחנויות המובילות, אבל אני מוכן לשלם עוד כסף בשביל שירות טוב. אשמח להמלצות על חנויות, ואם זה נוגד את חוקי הפורום, אשמח להודעות פרטיות לגבי חנויות טובות, כי אני לא ממש רוצה לקנו…
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הגורטאה החבוטה שלי במשהו חדש. אני רוצה לרכוש לוח אם , מעבד זכרונות וכרטיס מסך וכמובן מארז עם ספק. מעבד חשבתי על INTEL E4600 לפי דעתי מעבד זה יספיק לי. (אם יש משהו מומלץ של INTEL עד 700 שקל.) חשבתי על לוח מבוסס P35 של אסוס או גיגבייט. האם כדאי כם לשקול לוח תוצרת INTEL? אבל הדלמה היא כזאת ראיתי שיש גם לוחות מבוססים על X38 העם כדאי להשקיע בלוח כזה? זכרונות עבר די הרבה זמן מאז שתעסקתי בזה לכן המלצה היא זכרונות אמינים בגודל 2 -4 גיגה. המחשב לא ישמש כמחשב משחקים לכן כרטיס מסך סביר יספק אותי תקציב לכרטיס מסך הוא עד 500 שקל. עכשיו המחשב ישמש כמקור השמעה וסרטים והוא יחבר למגבר סטריאופוני. לכן על הלוח צריך להיות כרטיס קול טוב. לגבי מארז וספק עבר די הרבה זמן לכן …
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום ! בימים אלו אני הולך לקנות מחשב חדש ;D , ואני נורא מתרגש . יש רק בעיה אחת עד לא החלטתי על מה ללכת .. :-\ ורציתי לתעזרו לי , אני מאוד ביקורתי (סליחה) ויש לי הרבה בקשות אז כחה .. התקציב שעומד ברשותי הוא 6000 ש"ח ואני צריך מחשב עם כל הציוד ההקפי (עכבר , רמקולים ,מקלדת ומסך). הייתי רוצה שהמחשב יהיה מבוסס AMD (בשביל לחסוך כסף לשאר המוצרים) , אפשר לקחת את ה-2500 עם לוח האם NF-7 , ואני דיי רוצה גם את ה - 9600XT (מחכה ל-HL2) .. המחשב הוא לצורך משחקים כבדים וסרטים (אני מזכיר אני צריך אם ציוד הקפי) . בתודה מראש ! *עריכה - הייתי רוצה גם צורב אם ניתן כמובן .
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אני הולך לקנות מחשב נייד והיחיד שמצאתי הוא של אסייר ואני לא ממש מכיר אותם אז אם מישו יוכל לתת לי דעה עליו ועלייהם בכלליות זה יהיה ממש אחלה... (בחרתי בו כי הוא היחיד שיש בו הכל- זיכררון מהיר מעבד מצויין ואחלה כרטיס מסך)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם ומעבד חדשים אני רוצה מעבד אינטל לשימושים של משחקים בינוניים סרטים היה oc אבל לא קיצוני כל זה ב1500-2000 שקלים ואולי תכניסו גם קירור טוה
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הצעה למפרט : מה התקציב המקסימלי? 5-6k כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעל 6K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - 70% פיתוח תוכנה 30% משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).- סביבות פיתוח תוכנה מתקדמות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה , יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הנושא אומר הכל, אני צריך הצעה לנייד עם כרטיס מסך סביר. בקיצור לא GMA950. מבחינתי אחד שיריץ OBLIVION יהיה בסדר גמור טווח מחירים עד 6500. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יש לו ביצועים ממש טובים ומצד שני חיי הסוללה שלו יהיו ממש טובים. אני הרבה בנסיעות ומחוץ לבית ואני בדרך כלל מקודד עליו, מריץ דברים כבדים או גולש באינטרנט (וכשאני צריך לגלוש באינטרנט בשימוש שלי איתו אני צריך לפתוח ממש הרבה כרטיסיות). לכן חשוב לי שלמחשב יהיה i7 ולפחות 16 RAM . לא אכפת לי לגביי הכרטיס מסך שלו אבל אני ממש אשמח אם יהיה זיכרון של 500 SSD. אני מעדיף שהוא יהיה עם חברה טובה (כמו דל שיש להם אחלה אחריות) ושהמסך יהיה לפחות 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4500 והדגם הכי מתאים שמצאתי הוא DELL Latitude אבל הוא חרג טיפה מהתקציב. עד כה שאלתי בכמה פורומים וחברים אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי לכן החלטתי לשאול פה מתוך תקווה שהקוראים פה יותר …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מראש מצטער לא ידעתי באיזה פורום לפרסם את זה אז מנהלים יקרים במידה ואתם מוצאים לנכון להעביר את הנושא אני אודה לכם אז ככה אני מחזיק אצלי קרוב לחצי שנה מחשב עם הנתונים הבאים לוח אם - asus p5kc מעבד - intel 2 core quad q6600 2.40GHZ קירור למעבד - zalman ZF1125BTH בטוח זה אומר למישהו פה משהו יותר ממה שזה אומר לי זיכרון - corzair 1066MHZ 1024 MB X 2 כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT לגביי איוורור לכ. מסך חוץ ממדבקה של ASUS GAMING SERIES אין משהו אחר על המאוורר אני מאוד מרוצה מהמחשב והוא עונה על הצרכים שלי רק ישנה בעיה אחת !!! הרעש שיוצא ממנו פשוט בלתי נסבל!! הסיבות לזה אני מאמין: 1. מארז ב- 1.90, ספק כוח ב- 5.20 ואיוורור למארז שלא תואם לכלום ניסיתי כמה דגמים של מאווררים למארז שעשו רעש …
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-