עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב= 5K, ניתן לנצל את כולו, וניתן לחרוג במקסימום 500 מהתקציב. המחשב נועד לצפייה ב-HD (אפילו בלו-ריי), הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות), וגיימינג. תוכנות עיקריות: VMware לדוגמא (מחשבים וירטואליים). משחקים עיקריים: אפילו Star Craft 2. יש לי 2 מסכים ושניהם 22 אינץ' רחבים 16:10. הכרטיס מסך שלי יחסית חדש: ATI Radeon HD5770, אבל אני לא יודע כמה טוב הוא חח... המחשב מיועד להגדרות גרפיות גבוהות (כמו שאמרתי, הרצת HD ואפילו Blu-Ray. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הזכרתי את הכרטיס מסך... לא יודע אם צריך/כדאי לקנות חדש יותר. בנוסף יש לי גם צורב, וגם 2 כוננים קשיחים, אז אין צורך בהם. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט לא כל-כך חשוב (אפילו 1). האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  2. היי, יש לי שני מחשבים שאני רוצה לאחד ואני מתלבט איזה רכיבים לשמור. האופציות הן: CPUs: Core2 Duo E8400 vs Core i5 750 . GPUs: Zotac Geforce 9800gt vs ATI Radeon hd 5700 vs Radeon hd 4800 (4870). זה בעיקר לשימוש יומיומי ומשחק פעם בשנה בערך. על מה אתם ממליצים?

3. Started by atila3,

1. 4000 א) יש אפשרות לחרוג ב) חריגה עד 1000 2. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה בלבד וחשוב לי שהוא יהיה מאוד מהיר א) קיובייס בלבד. ב)מי שמכיר את הקיובייס יודע שנוח לעבוד איתה על שני מסכים על כן אני צריך לוח שאפשר לחבר אליו עד שני מסכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. אני לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני 5. השקט חשוב מאוד 8 6.לא מתכנן אובר קלוק 7. אין צורך בווינדוס 8. אין העדפה לחנות. 9. אין בקשות מיוחדות רק שיהיה חזק ומהיר 10. תמיד יש חשיבה על שידרוג עתידי

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף מחשב ואני מעוניינת במחשב מבוסס pentium 4, 2.8 עם צורב וdvd והרכבה. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי גם על חנויות נורמליות - כלומר יחסית זולות ולא עושים בעיות במידה ויש צורך לחזור אליהם. תודה

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  5. יש לי תקציב של 2400 שקל ליום שלישי למחשב למשחקים בלי מסך בלי כלום רק המחשב עצמו הערות:דיסק קשיח של 160 ג'יגה יספיק לי אני לא צריך 250 ג'יגה וככה אני יחסוך כסף ושיהיה כרטיס מסך של NVIDEA או ATI אני חיייב את המפרט ליום שלישי ותודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  6. אהלן, אז אני קונה מחשב בחלקים, ללא מסך, להלן המפרט הסופי (ותודה לכמה מהחבר'ה פה שעזרו לי להחליט): Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w כמו שציינתי, התקציב הוא עד 3000 גג (אני סטודנט + רכב בלי שקל נוסף מיותר..) תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זה המחשב שלי כיום, משמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, לפעמים לצפייה ועריכה של קטעי ווידאו קצרים לצורך הוראה - עם ווינדוס XP: Main Board Model ASUS P4S533MX Main Board BIOS Award Software, Inc. Award Modular BIOS v6.0 ASUS - 42302e31 20030611 Processor: Intel Celeron 2000 Mhz Graphics Description SiS 651 Memory Installed 1024 MBs Memory Slots 2 slots Memory Configuration 1024;DIMM DRAM Synchronous דיסק קשיח 160 ג'יגה. הוא מספיק לי, חוץ מהווידאו שמגיב לאט ולפעמים חלק מהמסך מכוסה קווים - אני מניח שזה בגלל כרטיס המסך המיושן. האם אני צודק? אם בכלל יש כרטיס מסך להחלפה ללוח אם הזה, הוא יקר - האם שווה להחליף כבר ללוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) ומעבד ליבה כפולה? לפי ההמלצות באתר, אנ…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. שלום רב, בכוונתי לרכוש מחשב חדש, ייעוד המחשב הוא לא למשחקים אלא אחת ל.. הרוב רץ על ה PS3. ייעוד המחשב הוא ל OC, ושימוש משרדי + המרות קבצים גדולים. סגנון mkv2mp4 וכו'. אודה לתגובתכם המהירה. כן צריך את התייחסותכם בנוגע ללוח אם מבחינת OC כי לא מצאתי בגוגל ביקורות על הלוח הזה בהם הם עשו OC. תודה! עריכה: הרגע למדתי שבשביל OC יהיה עדיף לי בהרבה ה 3570K. קחו בחשבון שהמפרט הרגע צמח ב-200 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  9. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 3500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 • האם לנצל את כל התקציב או ףלנסות לחסוך? עד 4000, תתפרעו . כמובן שאם אפשר לחסוך, אז למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל בינוני | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: titanfall, titanfall2, csgo, battlefield 4 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) אין חשיבות (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overc…

10. Started by DrowNz,

Hey guys, i need your opinion on this system : AMD ATHLON64-3000+BOX AMD ATHLON 64 3000+ (2GHZ, 512K CACHE, HYPERTRANSPORT, 64BIT, SOCKET754) + RETAIL BOX $355.00 MSI K8T Neo-FIS2R VIA K8T800 AMD up to ATHLON64 3200+, ATX, DDR400, 8X AGP, FIREWIRE, LAN, SATA $230.00 Western Digital WD1200JD Western Digital WD1200JD 120gb 7200rpm 8mb SATA $165.00 LG F700P LG Flatron F700P 17" Monitor $269.00 MSI FX5900XT-VTD 8X 128MB Dual Display /DVI/VIDEO IN/TV OUT $360.00 BenQ DVP-1650S BenQ DVP-1650S 16X DVDROM,50X CDROM,WIN DVD,PLUG AND PLAY,IDE $50.00 OCZ Technology MMOCZ400512R2 OCZ PC3200 512MB R2 PERFORMANCE CL2 $199.00 Altec Lan…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפשת מחשב טבלאט ללימודים שלי, ונתקלתי במחשב הזה מיותר לציין שאני מחפשת משהו זול ופשוט (בעיקר תוכנות אופיס ופייסבוק חחח) רציתי לדעת אם אתם יודעים אם הוא נתמך בעט סטייליס? בנוסף ביוטיוב אני ראיתי הרבה סקירות אבל כולן רשמו מספרים שונים asus Transformer Mini T102HA- GR015T וביוטיוב נכתב ASUS Transformer Mini T102HA-C4-GR האם זה אותו הדבר האם זה שונה לחלוטין מה שונה? בבקשה תעזרו לי.....

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  12. הבנתי שלמחשב נייד יש מאוורר קטן בפנים וכן שניתן לקנות סטנד מתחתיו עם מאוורר נוסף , אבל עדיין יש בעיה כי הסטנד גבוה ולא תמיד נוח לכתיבה וכן הטמפ' והלחות גבוהים בקיץ (בחדר דרומי לפחות 30 מעלות למי שזוכר בקיץ ) כך שהאויר חם גם במצב של איוורור (וגם עם מאוורר נוסף בחדר שמכוון למחשב), האם יש פגיעה מתמשכת במחשב במצב כזה ואם כן אז לשקול מחשב נייח עם 3 מאווררים במארז או שאין הבדל בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חברים, אני מעוניין בשדרוג המערכת הקיימת, החלקים שברשותי הם: - הארד דיסק WD 250GB SATAII 8MB - צורב DVD SONY 16X IDE - מארז 6A21 - קירור למעבד Tuniq Tower 120 - ספק TruPower 500W ------------------------------------ בעיקרון המחשב יהיה למשחקים בינוניים כמו GTA: san andreas, STALKER, Carbon, CSS, Splinter cell על ההגדרות לא הכי גבוהות שיש... ועבודה עם קודקים [המרות סרטים וכל זה... עבודה עם firewire] לכן כרטיס מסך תבחרו אתם מה לקחת - משהו שמתאים לOC כי אני הולך לעשות לו OC מעבד חשבתי ללכת על E4400 שעולה 680 ש"ח לוח אם חשבתי ללכת Abit AB9 שעולה 589 ש"ח זיכרון חשבתי ללכת על GEIL 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL5 PC6400 (KIT) שעולים 600 ש"ח להוריד אותם ל 667 ולעשות OC. ---- כל ז…

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  14. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, מעדיף קרוב ל-3500. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים, לתוכנות סימולציה ו-Virtual Machine. בנוסף, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civ6, FFX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זוג מסכים, אח…

15. Started by eranvana,

שלום! אני חדש פה אשמח לקבל קצת עזרה... אני מחפש מחשב למשחקים (בעיקר למשחקים כבדים), לסרטים, שירים, תוכנות, וכמובן לגלישה באינטרנט מחשב ללא מסך..,כונן אחד של צורב dvd,מעל 150 gb כרטיס מסך טוב!,ומארז יפה... עד למחיר 12,000 בתודה ערן

• 41 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. שלום שלום לכולם... נמאס מהעגלה הישנה, זקוק בבקשה להמלצה על: לוח אם, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח. בתקציב של 2000 +- מזומן שטרות. אני מעוניין להריץ על המחשב בצורה סבירה פרמייר ופוטושופ, לא שזה יטוס, וזה יעבוד בצורה סבירה.. את המחשב אני ארכיב לבד. מתלבט לגבי ספק כוח, האם כדאי להוסיף כסף ולהשקיע בספק כוח איכותי? או שהג'נרי שיש לי יספיק... מארז יש לי. עוד התלבטות - כרגע על העגלה יש 3 דיסקים קשיחים, שלושתם IDE. הראשון והשני 40 GB, השלישי 80 GB, האם שווה לקנות עוד דיסק קשיח SATA (כי כנראה שכל לוח אם שאני יקנה יתמוך בSATA) בשביל מערכת הפעלה \ סרטים או תמונות שאני עובד עליהם. תודה מראש, און לוי.

17. שלום, אשמח לקבל הערכה של מחיר עבור המחשב שלהלן: מחשב נייד תוצרת DELL מסדרת Latitude העסקית דגם E6420 מסך 14" תקין ללא שריטות מעבד INTEL i5 2540M 2.6Ghz זיכרון 16GB 2x8GB DDR3 תוצרת Transcend כרטיס מסך NVIDIA NVS 4200M דיסק קשיח (מערכת) - Corsair Force 3 SSD 128GB דיסק קשיח (מידע) - Toshiba 640GB SATA כרטיס רשת Gigabit, רשת אלחוטית B/G/N סוללה 9 תאים תקינה לחלוטין. נותרה אחריות לשנה וחצי מבית DELL (טכנאי עד בית הלקוח). תוספות: תחנת עגינה (תוצרת DELL) מודם סלולרי (מאפשר גלישה ע"ג הרשת הסלולרית בדומה לטאבלטים). כונן אופטי (לא מותקן במחשב, ניתן להתקינו במקום אחד הדיסקים הקשיחים). קורא טביעת אצבע (מובנה במחשב). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אוקי זה באמת נשמע ממסובך בכותרת כי ניסתי לתת כמה שיותר פרטים על תוכן ההודעה... ישבתי עם מישהו על 2 מפרטים: האחד הוא מחשב עם מסך ועכבר (יש מקלדות כבר כמו זבל אז לא צריך עוד) בתקציב של 3100 המחשב הזה מיועד לבית של סבתא שיהיה להם משהו בסיסי להתעסק איתו יש לי בשביל המחשב הזה כרטיסי מסך AGP טובים ככה שאני לא צריך יותר מהכרטיס מסך שמובנה על הלוח בינתיים... והמחשב השני הוא שידרוג למחשב שלי, עקב בעיות תקציב אני כרגע לא צריך HD נוספים (יש לי 2 80G IDE) לא צריך מסך מקלדת עכבר והאמת שגם לא הייתי צריך מארז וספק כוח אם הייתי סגור על זה שהספק שיש לי מתאים למחשבים החדשים (הרבה זמן שלא הייתי בעינייני החומרה.. והכל השתדרג ואני ממש לא בעינינים. זה באמת עצוב שהייתי צריך עזרה של מוכר כדי לד…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  19. שלום; אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המחשב יהיה לצורכי משחק (לא ברמה של גיימר(!) ) אממ כמו גם עבודה משרדית, מוזיקה וכד'. דגשים: - המפרט יכלול מסך 19" בשווי של עד 800ש"ח. ( הפרט היחיד מהציוד ההיקפי שנכנס למפרט. ז"א שלא צריך עכבר וכל זה.) - לא עושה OC - מעבד 2ליבות, לא נראה לי שיהיה לי שימוש בQuad. כאמור, עד 4000 עם אפשרות לחריגה קלה של 200-300 במצב קריטי ביותר. כמו כן, ישבתי קצת על מפרט, בכדי לדעת מה הכיוון של המחשבים, אני קצת חלוד (כמעט שנה לא התעדכנתי במחירים). אז ככה: מעבד E8400 לוח אם P43 זיכרון 4GB DDR 2 800MHz כרטיס מסך כ.מסך GIGABYTE GE FORCE 9600GT 128 BIT 512MB-DDR2 לגבי מארז וספק אני רוצה שימליצו לי פה ובכלל חוות דעת על החצי מפרט שהכנתי, כמו גם אני רוצה שיכ…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by rtuci,

מוצר: מארז דגם: ?Supertalent CA-601UFK Black? מוצר: לוח אם דגם: ?KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E? מוצר: זיכרונות דגם: (1G)? 512MB TwinMOS?)2X מוצר: דיסק קשיח דגם: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS מוצר: ספק כוח דגם: RockeTeer II 400W Silent (24pin) מוצר: צורב DVD דגם: ?NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver? מוצר: מעבד דגם: ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? מוצר: כרטיס מסך דגם: ?7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E? שווי : 4500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  21. לקראת הבלאק פרידיי התחלתי לחשוב מה עדיף. נייד אייסר ניטרו 5 מחו"ל, סביב ה3 אלף שקל, או מחשב דסקטופ ביתי ללא מסך שיקנה בארץ בסכום דומה. הניידות לא חשובה, אבל לא יזיק מארז קומפקטי. מה דעתכם? אפשר למצוא מחשב נייח במחיר דומה שבאמת יתן יתרון משמעותי מבחינת ביצועים על פני הלפטופ? המפרט של האייסר: Acer Nitro 5, Intel Core i5-7300HQ, GeForce GTX 1050 Ti, 8GB DDR4, 256GB SSD תודה מראש לעונים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by JSK,

אז ככה, אחרי שהרבה זמן התלבטתי ושקלתי דברים הנה המפרט הספי שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Supertalent 1024MB Dual Channel 667MHZ + Heat Sink Leadtek Winfast 7900GS 256MB (יהיה OC עד שהטמפ' והארטיפקטים יגבילו אותי) Samsung SATA2 160GB 8MB Hec 400TRT Sunbeam Transformer- אני מחליף לו את המאווררים בכאלה שקטים של AC סה"כ בערך 4400-4500 רציתי לדעת איך המפרט? הוא יריץ משחקים חדשים טוב? עכשיו לשאלה היותר גדולה בעצם: יש לי את הכסף (לא בדיוק אבל אני יכול לגרד) ל2 סטיקים של גיגה של סופרטאלנט (כמו עכשיו רק להכפיל את הזיכרון). זה יוצתא לי מאד זול ובמקום עוד 660 כמו שזה עולה עכשיו זה עולה לי 1050 ש"ח, זאת אומרת בערך עוד 500 ש"ח. האם כדאי לי? זה יתן לי שיפור …

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  23. לאחר סריקת מעבדים והשואות הגעתי לתוצאות האלו מעבד ראשון amd athlon 64 x2 4800 +socket am2 box פירוט: http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 מעבד שני: intel core 2 duo e4400 2.0 ghz פירוט: http://skypc.co.il/pl_product~IE4400~3~0.htm מה עדיף לי? עכשיו ללוחות אם: Asus M2N-E מותאם למעבד הראשון (amd) פירוט: http://skypc.co.il/pl_product~31575~10~0.htm והלוח אם השני ; gigabyte 946gm-ds2 chipest intel 946 לצערי אין לו פירוט מה עדיף? דעתכם מאוד חשובה לי

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by galh_5,

שלום לכולכם דוד שלי צריך מחשב בעלות של 1400 שקל עד 1500 שקל גג המפרט הוא לשימוש ביתי של אינטרנט ודברים כאלה לא ל-oc כמובן ולא למשחקים רצוי שהחנות באזור המרכז תודה רבה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עם מסך גדול (לפחות 15.6"), לשמש בעיקר למסמכים ואינטרנט. חשוב שיהיה אמין, אני כרגע מתלבט בין Dell ו-HP.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.