עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by erezhoffnung,

שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עריכה. מה התקציב המקסימאלי? 4000- לא כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שיעשה במחשב הוא לעריכת וידאו. כמו כן ברצוני להשתמש בו לצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אעשה שימוש בתוכנות עריכה כגון avid, after effects וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השק…

2. התקציב המקסימילי 3000 ש"ח, עדיפות לחסוך השימוש העיקרי של המחשב צפייה בסרטים באיכות של FHD וגלישה באינטרנט שימוש משני: פיפא ופרו 3. האם יש צורך בציוד הקפי: רמקולים, מקלדת ועכבר אל-חוטי עד 5 מטר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס טלויזיה ומסך 5. עד כמה חשוב השקט: 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: הרכבה בחנות ללא כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: אין העדפה לחנות ספציפית, רק שתיהיה מאזור חדרה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב: לא

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by DjGhost,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 & BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך לרכוש גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by Inertia,

אני מתכוון לקנות מעבד מסוג core i5 2500k למטרות מגוונות (משחקים + עריכה גרפית ועוד...) מחפש לוח אם מתאים ועדכני, שיתמוך באוברקלוג לא היסטרי אני משתמש בכרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים לכן אם קיימים לוחות ללא שני אלו זו בהחלט אופציה. כנראה שלא אחליף מעבד בשנית בזמן הקרוב לכן תמיכה אופציונלית ב ivy לא ממש מעניינת. SSD אני אולי כן אקנה, אז זה כן חשוב. המחיר צריך להיות איפה שתינתן תמורה נאותה, בגדול אני מעדיף לחסוך, אבל אם תוספת של 100 שקל תביא שיפור משמעותי זה מבורך. המליצו לי בעבר על z68 pro 3 של Asrock, אבל אין אותו בחנות בה התכוונתי לקנות, המלצות נוספות יתקבלו בשמחה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. Started by Purple Haze,

(אני מקווה שהנושא שייך לפורום הזה אם לא,סליחה מראש) אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל בגלל עליית מחיר הדיסקים הקשיחים,אני שוקל אולי לדחות את הקנייה לעוד כמה חודשים. מה דעתכם,לקנות עוד כמה חודשים שהמחיר ירד,או לקנות עכשיו? תודה.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמעט ולא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war\nfs\cod .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  7. מחשב נייח Packard Bell iXtreme i8654IL מפרט טכני:מעבד: Intel Core i5-2300, 2.80GHz 6MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit זיכרון: 8GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 1TB 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT420 2GB כונן: DVD מימדים: 41x19x39 ס"מ (ע x ר x ג) משקל: 12 ק"ג מקלדת ועכבר מתנה! חיבורים:10 x USB VGA DVI HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים מחיר: 3,703 אם זה משנה יש אחריות לשלוש שנים אני צריך מהמחשב שיריץ משחקים חדשים וטובים על איכות גבוהה יחסית. אני עוד לא קניתי את המחשב אני רק רוצה לדעת אם כדאי לקנות אותו. האם המפרט הזה יכול להחזיק שלוש שנים למטרות גיימינג כבד? האם המפרט שווה את המחיר? האם המפרט יריץ בגרפיקה גבהה ובלי…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by liatshef,

שלום! אני מחפשת נטבוק שיהווה תוספת ללפטופ קיים (וכבד). יידרש בעיקר להקלדות, לאופיס בקטנה ואינטרנט. חשוב מאוד מבחינתי- מסך מט, שיהיה קל, בעל מקלדת נוחה, זמן סוללה סביר ולא מתחמם. מבחינת גודל- חשבתי על 10.1, אבל גם 11.6 הולך מבחינת התקציב 2000 זה גבול עליון, בעדיפות יותר לכיוון 1500 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by dj gozlan,

אהלן חברים.. אני סטודנט,משתמש בעיקר בתוכנה אוטוקאד קיבלתי 2 הצעות מחשבים שאני מאוד מתלבט ביניהם... אני מתלבט בין המחשב g6-1130sj של HP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=805372 לבין satellite c660-1d0 של טושיבה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=802334 אנא עזרתכם.... ואם יש משהו עד 3000 אחר שהוא יותר מומלץ אשמח לשמוע..

10. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד קטן (כ-12 אינץ גודל מסך). לשימושי אינטרנט, אופיס ושיהיה אפשר לעבוד איתו בתוכנת עריכת הסרטים של ווינדווס. תקציב - 2000 ש"ח. איך זה למשל - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13994 תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  11. שלום לכולם.. אני מקווה שאני רושם בפורום הנכון.. אשמח לקבל חוו"ד, דעה, ביקורת וכו' על המחשב הנ"ל אותו אני מעוניין לקנות, בעיקר על המעבד וכ. המסך שחשובים לי, ואם יש מחשבים אחרים שעדיפים עליו. תודה. אלו הנתונים שלו: מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-2.91 ק"ג מצלמת אינטרנט HD ומיקרופון מובנים מארז אלומיניום יוקרתי עם הגנה נגד שריטות מקלדת מלאה מערכת קירור חדשנית השומ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי, אז ניסיתי לעשות קצת שיעורי בית ולהרכיב מערכת לפי מפרטים שונים גם מהפורום (פחות או יותר - כי אין משהו בסגנון הזה מעודכן) וגם מאתרים אחרים (חלקם אתרים למערכות לעריכת וידאו). הגעתי למפרט מסויים שאותו הרכבתי מאתר KSP. מעבד: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 כונן ראשי: Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail כונן משני: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III, WD10EARX כרטיס מסך: ASUS - nVidia GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI…

13. Started by Som0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכנות ,בעתיד יתכן עבודה עם Unreal Engine לפיתוח משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כגון Visual Studio לתכנות בשימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציה 1920x1080 מסך 24 אינץ' , הגדרות מקסימליות , בכללי מיודע לכל משחק חדש שיצא בשנתיים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  14. שלום לכולם. החלטתי להתחדש במחשב חדש. יש לי כבר מעבד i7-2600 ולוח DH67GD, וכונן DVD. אשמח לנמלצות להשלמת שאר המפרט בהיקף של 1500-1800 ש"ח. המחשב ישמש בעיקרון לעבודה שוטפת ומידי פעם למשחקים (בעיקר משחקי ספורט למיניהם דוגמאת NBA 2K12) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב א ו לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, סרטים ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט חדישים…

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  15. המחשב נוכחי : מעבד - INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHz לוח אם - GIGABYTE GA-P45-DS3 זכרונות - G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ CL4 HK כרטיס גרפי - HD4870 1G DDR5 צורב - SAMSUNG DVDRW X22 SHS223 כונן קשיח - SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA 2 מארז - COOLER MASTER CENTURION RC-590 ספק כוח - COOLER MASTER REAL PRO 550W PSU קירור למעבד - COOLER MASTER HYPER 212 החלטתי עכשיו לקנות מחשב חדש,ואת הנוכחי למכור (למתעניינים פורסם כבר פה בפורום יד 2) אני רוצה שהמחשב החדש יהיה מבוסס לערך: Intel Sandy Bridge Core i7 3.4GHz , מוכן להתפשר גם על i5 ATI Radeon 6970 זכרונות 8/4 ג'גה DDR3 1600 ולוח אם שמתאים לרכיבים הנ"ל. OC למעבד פחות חשוב כי עיקר המחשב למשחקים,מקסימום OC בינוני . במידה ולא אמכור …

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by matan007,

מפרט המחשב הוא זה: intel core 2 duo 2GB DDR2 160GB HDD מארז+ספק מותג של HP. המחשב הוא מובנה של HP. ז"א החומרה היא מותאמת במיוחד הן מבחינת קירור והן מבחינת הספק וכו". המחשב הוא שקט ברמות היסטריות...ממש לא שומעים אותו (במקור נועד למוסדות לימוד). יש לי גם עוד 1GB DDR2+160G HDD להוסיף לו אבל אני לא רוצה להוסיף לו חומרה כי כמו שאמרתי הוא מחשב מותג שהכל בו משתלב אחד אם השני בצורה אופטימאלית. אז כמה לדרוש עליו?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by itayd84,

שלום כולם, קראתי הרבה עמודים מהפוסט: "מפרטים לגרפיקה - גרפיקאים כנסו!" ולמדתי שם הרבה דברים מעניינים שלא ידעתי, אבל גם יצאתי משם קצת מבולבל ולכן אני צריך את עזרתכם בבניית המפרט. נתחיל מהתקציב: כרגע אני רוצה להשקיע 2000-2500 ש"ח (אם לא אפשרי לצרכים אז נראה מה אפשר לעשות). התוכנות שבשימוש: Autocad, Rhinoceros , photoshop cs5, Microstation. מטרת המחשב: חברה שלי מעצבת פנים, היא משתמשת ב autocad עבור תוכניות ב 2D, לדעתי היא לא משתמשת בכלל בתלת מימד של אוטוקד. והיא עושה גם הדמיות תלת מימד בעזרת Rhinoceros. אני אשמח שאם יש משחק שפתאום מתחשק לי לשחק (פעם בשנה אולי יש איזה משחק שאני מתקין ומשחק) אז שהוא יוכל לרוץ על המחשב. אם בשביל זה צריך לשנות הכל/מייקר בהרבה אז עזבו... ציוד הקפ…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by naorM,

דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, 2xHDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12481 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Samsung http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12113 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Samsung http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12113 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 1GB DIRT 3 GDDR5 DX11 2xDVI…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. היי, אני הולך להזמין בקרוב מסלקום אינטרנט סלולרי ועל הדרך גם מחשב נייד בבאנדל שהם מציעים יש להם מבחר של כ7 מחשבים,רובם עם מפרטים מיושנים או פשוטים יחסית.אבל יש את הZ560 וT410 שהם המחשבים היותר טובים מבין היצע שלהם. אני יודע שכל מחשב פונה לשוק אחר,T410 יותר עיסקי וZ560 מחשב מולטימדיה ביתי יותר. הנה המפרטים שלהם: T410: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/22854_cellcom_Lenovo_ThinkPad%20T410_spec.pdf Z560: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/Lenovo_Z560_specs.pdf אני מתלבט בין השניים,מה עדיף? השימושים שלי הם פיתוח מערכות אינטרנט,פוטושופ,סרטים,מסנגר סקייפ וכל השימושים הרגילים (חדשות,כתבות וידאו סטרימינג וכו'). המחשבים דיי דומים במפרטים שלהם למעט איכות בנייה וחומר …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לצערי :\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכמעט כל משחק חדש שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ag43,

חבר שלי מחפש מחשב נייד המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. הוא מעוניין בנייד עמיד יותר מהביתיים הרגילים, אבל לא מעוניין להשקיע במחשב עסקי. הוא שם עין על lenovo thinkpad edge e520. נראה עמיד מאוד, מקלדת נוחה מאוד, מעבד I3 סנדי ברידג' וכל הדברים מסביב. אנחנו כמה חברה שמעוניינים לקנות ביחד כך שהמחיר יעמוד בסביבות 2700 ש"ח. יש מחשב (עמיד) משתלם יותר בסכומים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by isp2008,

היי. אני צריך את עזרתכם בקניית טאבלט. בעקרון. פרט לגלישה וצפיה בסרטים אני גם מתכוון להשתמש בו לקריאת טקסטים באינטרנט( ספרים וpdf). ובנוסף גם להקלדה בזמן הרצאות וכתיבת עבודות. אני מתלבט בין האייפד 2 לבין הטרנספורמר עם מקלדת( שיש עליו מבצע בבאג וביחד עם המקלדת עולה כמו האייפד). נא עזרתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by marmark,

שלום לכולם, לשמחתי אנחנו מתנתקים מהכבלים . ורוצים לקנות מחשב סלוני כמובן שיריץ סרטי HD 1080 בלי בעיות. אשמח לקבל המלצה למפרט ללא ציוד היקפי עד 2000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך אז לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ב. בגדול כן מחשב לגיימיג *גודל המסך הוא 26 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה כל כך. העיקר שהמעבד לא יתחמם אחרי הOC. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, OC למעבד. (לא סגור אם למקסל את הOC או שאני אעשה חצי) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

25. אני מחפש מפרט שיתאים לחיבור HD לטלוויזיה 40 אינצ' מסוג REGZA זיכרון 3GB + יש לי כבר הארדיסק, צורב , צריך שיהיה כרטיס רשת 1G LAN שיהיה לו קירור סביר+ אני שואל כי יש הרבה בעיות עם חומרה ו HD וצריך לדעת מה לקנות, יש לי כרטיס NVIDIA שלא עובד טוב עם לינוקס

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.