עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני יודע ששאלתי הרבה שאלות ואפילו כבר כנעט סגרתי על מחשב אינטל עכשיו אני צריך לדעת איזה סוקט עדיף???? איזה מעבדים יותר טובים, מהירים, נגיד מעבד amd 3000 כדאי בסוקט 754 או 939

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  2. שלום לכולם , קצת זמן התלבטתי איפה ואם בכלל לפתוח את הנושא בגלל החוקים. בכל אופן בזמן הקרוב (3-6 חודשים) מחשב חדש(עכשיו אני על נייד דיי מעצבן שצריך לשלוח לאחריות בגלל בעיות בחיבור למסך או יותר גרוע בחומרה ואני צריך לפרמט ולגבות דברים לפני זה כי בוא נגיד יש לי על המחשב הרבה מידע מפוזר ומערכת הפעלה שהיא בכלל לא הOEM , ד"א אם מישהו שמבין על מה אני מדבר ושלח מחשב ככה שיעצור שנייה לומר אם זה משנה משהו עבורם וכדאי לי בכלל להתאמץ) בעיקר רציתי לשאול כמה כסף כדאי לבזבז על זה(הכי קצת שאפשר לעסוק בדברים הנ"ל בכבוד בזמן הקרוב ושאפשר יהיה לשדרג בלי לקנות כמעט הכל מחדש ואולי אופציות): אני מתכוון להשתמש במחשב ללימודים בעיקר , סרטים , פיתוח , היית רוצה להתחיל להשתמש עם,או להוסיף מסך נו…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by udi2005,

קניתי היום מחשב עלה 7367 אני יודע שזה יקר יחסית מאוד למה שנתנו לי פה, רציתי ללכת לקנות בKSP אבל בKSP הם לא קונים ישירות מהיצרן, והחנות שקניתי ממנה כן, אז אבא שלי התעקש לקנות בחנות הזאת למרות שזה יצא הרבה יותר יקר מהמתוכנן... זה יצא בערך 300 שקל יותר מKSP אה והזיכרון זה 2 של 2GB לא רק אחד... פשוט לא רואים את זה בתמונה, וזה 800 ולא 600 פשוט נמחק קצת בצילום וזה של SAMSUNG זה פשוט חתך את זה... ועוד משהו חשוב שתענו לי עליו בבקשה, הזיכרון הזה ששמו לי הוא טוב? ומה שאתם רואים בכרטיס מסך, זה הגרסא של הOC אבל זה לא רשום והמארז זה המארז בדגם של ה-690 עם החלון בצד, יש 2 סוגים. הספק הזה יותר טוב מCROSAIR 550W נכון? ואם אתם מתפלאים שלקחתי עכבר ומקלדת כל כך זולים זה בגלל שלא היה לי מספי…

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  4. היי, הוצע לי הכונן הנ"ל Intel SSDSA2BW160G3H 160GB אינטל למחשב של levovo. המחשב מגיע בגדול עם כונן של 1TRA אבל הוצע לי להחליף לSSD המצוין כאן בתוספת של 350 ש"ח. העניין הוא שנראה לי שהכוננים האלה כבר ישנים.. לא? עדיין מייצרים אותם בכלל? בכל מקרה אשמח לעצתכם והאם משתלם לי לקנות אותו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום יש לי מחשב נייד של hp dv6 השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הכבל של החשמל קבוע במחשב ולא יקרה למחשב כלום? כי לרוב המחשב נימצא באותו מקום עד היום הייתי מחבר אותו ואז שהיה מגיע ל100 אחוז הייתי מוציא וככה עד שניגמר הסוללה הייתי מחבר שוב מחכה לתשובות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום מקצוענים ! אני מעוניין במפרט בסביבות 9000 ש"ח ללא מסך וללא OC לפוטושופ. אני לא מתכוון לשחק במחשב, יתכן והוא ישמש בעתיד גם לעריכת וידאו אבל זה רק בעתיד ואם כן אז אני יוסיף את הכרטיס המתאים. בקשות מיוחדות למפרט : * 3 דיסקים קשיחים פנימיים + אחד חיצוני כגיבוי : דיסק ראשון - בערך 160 למערכת ההפעלה ולהתקנות השונות. דיסק שני - בערך 320 לתמונות מהמצלמה הדיגיטלית (אני צלם חובב ורק את הכונן הזה אני יגבה באופן סדיר). דיסק שלישי - 36 10000 rpm , דיסק קטנטן ומהיר בשביל העבודה הסדירה של פוטושופ. (קבצים זמניים וכו' , אומרים שפוטושופ עובד הרבה יותר טוב ומהר עם דיסק פיזי משלו). דיסק רביעי - חיצוני, בגודל של הדיסק השני (320 ?) לגיבוי בלבד כל שבועיים בערך. * כרטיס מסך זול. אני…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, כרטיס המסך חייב להיות בהכרח NVIDIA והלוח אם חייב להיות תואם SLI. אעדיף לרכוש את הכרטיס הכי חזק שיכנס לי במסגרת התקציב ובהמשך הדרך להוסיף שני. אם אפשר להכניס בתקציב הזה הארד דיסק SSD שיהיה גדול יחסית גם למערכת הפעלה וגם למשחקים אני אשמח. תודה, X

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. סוף סוף הגעתי לתוצאה הסופית של המפרט ועוד הרבה בזכותכם : (התמונה המצורפת ) המחשב מיועד בעיקר לעריכת סרטים , קצת תיכנות , משחקים לא כבדים במיוחד , אופיס אינטרנט וכדומה . וכל זה יוצא במחיר של 5500 ש"ח מה אתם אומרים ?? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by mistaarvim,

מה אפשר לעשות עם HTPC טוב? מה הם כל השימושים, חוץ מצפיה של סרטים במחשב.. אני מאוד נוב בנושא הזה אני אודה לכם על העזרה חשבתי על לקנות אחד שיהיה בסלון, אני לא יודע מה הטווח של HTPC טוב ומה צריך להיות ב HTPC טוב? אני מחפש HTPC במחיר מינימלי שיענה על כל זה, ולא צריך שיעלה גם משחקים בנוסף.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  10. 1. מערכת משחקים, אינטרנט 2. כבר קיים: מסך ASUS 221C WIDE SCREEN 22IN 1680X1050 , מאווררים 120X2, רמקולים 3. אפשרות ל OC קל 4. מחנות אחת (עדיפות צפון) 5. ירוץ על WIN XP (בנתיים..., ככה שאין צורך ב 4G זכרון עכשיו) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤621 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤446 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤301 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata …

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  11. שלום אני מבקש מפרט למחשב שישמש למטרות גלישה, עבודה משרדית, צפיה בוידאו בהבחנה גבוה ועריכת וידאו בסיסית( וידאו SD-MPEG 2). ברשותי עומד תקציב של 2000 שקל עם אפשרות לחריגה קלה של עד 500 שקל. ללא ציוד הקפי, ללא כונן אופטי, ללא מערכת הפעלה, עם הרכבת המחשב בתוך מעבדה. ללא OC, השקט שבו המחשב פועל הוא לא ממש קריטי אבל, קירור יעודי לא יקר למעבד יתרום מאוד. היתי רוצה לוח אם עם כמה שיותר דברים on board אבל שהכרטיס המסך המובנה יהיה לפחות טוב יותר מהענתיקה שהייתה לי עד עכשיו(GF 2 400 MX). אני רוצה שהמחשב יהיה מוכן לשדרוג עתידי של כרטיס מסך במידה והדבר אפשרי. הצבע של המארז יהיה שחור. הקניה תיתבצע במזומן. אני גר בצפון ולכן היתי רוצה לרכוש את המחשב מחנויות כמו: פנדאס או נועה מחשבים(כי שמ…

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by siril,

שלום אני קונה מחשב לאינטרנט ואופיס ללא משחקים. כוננים כבר יש מה לדעתכם עדיף משני המפרטים? או אולי מפרט אחר (אני קונה מנעה או פנדה) 1 Amd Athlon 64 3200 BOX AM2 499 ש"ח 1 ASUS M2NPV-VM NVIDIA nForce 430 PCI-e Socket AM2 615 ש"ח 1 PQI 512Mb DDRII PC5400 667MHz 360 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 FOXCONN TLA436 350Watt Black-silver 250 ש"ח סה"כ 2,009 ש"ח 1 AMD Sempron 2800 BOX AM2 265 ש"ח 1 DFI Infinity C51PV-M2/G 575 ש"ח 1 OCZ PC2-4200 533Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 4-4-4-8 670 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 FOXCONN TLA436 350Watt Black-silver 250 ש"ח סה"כ …

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by yonishema,

1) מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5738G בתשלום של 3600 ש"ח עם 3 שנים אחריות (מורחב) עם הרחבה ל-4 גיגה זיכרון 2) מחשב נייד ACER 5630-642G25MN בתשלום של 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות (מורחב) אבל בלי וינדוס 3)מחשב נייד Lenovo ThinkPad SL500 T 6570 עם הרחבה ל4 גיגה זיכרון הבעסה רק שנה אחריות במחיר של 3500 ש"ח מה הכי משתלם לדעתי הראשון ... מה לדעתכם? (תתיחסו למעבדים לזכרונות פשוט להכל המחשב שהכי יהיה שווה תכסף אותו אני קונה ...

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  14. אני רוצה מחשב שיתן לי לערוך תמונות ע"ג מסך 2k וגם משחקים פה ושם (לא חייב את כל ההגדרות הגבוהות). כבר שאלתי שאלה דומה - אבל מאז ירדתי מהרעיות של מסך 4K. זה עדיין לא פראקטי מבחינתי וגם מוזיל את העלויות בצורה משמעותית. זה המפרט שבניתי ואשמח לקבל ביקורת של האנשים היותר מנוסים ממני: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=9192 רקע: את המחשב הקודם שלי קניתי לפני עשור לפי הצלצות כאן והוא סחב לא רע עד שיום אחד הפסיק לעבוד וזמנית אני משתמש בלפטופ - שזה לא מדהים כי התמונות נמצאות כרדע בדיסק USB חיצוני וזה ממש איטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצו…

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by parker8,

המפרט לאח שלי הוא גיימר בינוני-כבד... הוא צריך עם מסך LCD 17 אינץ'. מה הסיפור עם ה-DX10 צריך לחכות? התקציב גמיש אפשר לחרוג. תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  16. חשבתי על המפרט הבא : מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאוררים למעבדים Zalman CNPS7500-Cu LED לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP זכרונות DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Thermaltake WingRS 200 Midi Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח Thermaltake Litepower 450W 12cm PSU (Retail) מחיר 2289 ₪ חריגה קלה מהתקציב עקב כך שצריך מקלדת ועכבר גם [עוד איזה 80-100 ש"ח.. לא טירוף..] חבר אמר ל…

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by Noooa,

שלום לכולם, החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש (למה לא?) ... עכשו ככה, אני לא צריכה מסך מקלת ועכבר... או מערכת הפעלה... (יש לי כבר WIN XP- אם זה משנה....) גם לא צורב או כונן CD.... וגם לא FLOPPY... בכל מקרה אני צריכה את כל השאר... אני בדרך כלל עובדת עם כמה תוכנות שונות פתוחות(אני מתכנתת, וגם משתמשת באינטרנט באותו זמן ובמייל ותמיד יש עוד משהו עובד שאני צריכה ברקע, אז ככה שחשוב לי שהמחשב יחזיק את זה (מעבד חזק? או RAM גדול?) אני לא משחקת במשחקים - ככה שלא חשוב לי כרטיס מסך טוב... אני אשמח אם תעזרו לי... ואם אפשר גם בפחות מהתקציב, אז ברור שאני אשמח....

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק אם זה באמת מועיל בטווח המיידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE CS5בעיקר פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' ללא עריכות וידאו כלל. כפרנסה קבועה לעבודה של לפחות 8 שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by caspiha,

הי חברה, סוף סוף החלטתי להצטרף לעולם הניידים. הסיבה הפשוטה היא ניידות בבית בלבד (מיטה, סלון וכו'). חשוב לי מחשב חזק כי אני עובדת מהר ולפעמים עם יישומים כבדים ואין לי סבלנות למחשבים שאני צריכה לחכות שהם יסיימו את הפקודות שנתתי להם. כרטיס מסך לא חשוב - יכול להיות מובנה - אני לא גיימרית. חשוב לי נפח איחסון וזכרון מהיר רצח! כמו כן חשוב לי המסך - שיהיה גדול ועם רזולוציה טובה. העבודה שלי עם המחשב כוללת בעיקר עבודה עם קבצי office גדולים (מצגות ענקיות וכו'), גלישה באינטרנט, הורדות קבצים, קצת סרטים, וכו'. אני חייבת לציין כי עד היום רכשתי רק מחשבים נייחים ובדר"כ קניתי את הרכיבים שרציתי והרכבתי לבד בבית וכך קיבלתי שילוב של כל הדברים שרצויים לי - קצת קשה לי עם העובדה שצריך לרכוש מחשב…

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  20. דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1850 ¤ 1 ABIT AW8D INTEL975X 650 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 765 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 445 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ¤ 1 NEC DVD-RW AD-7173A x16 DUAL LAYER Labelflash BLACK 240 ¤ 1 Thermaltake Swing VB6000 Black 430W 615 ¤ 1 LG L204WT 20'' LCD 5MS 1870 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8625 מחיר סופי: 8366.25 אוקי כמה שאלות, האם המארז והספק בסדר? כי אני מעדיף לחסוך 300 שקל על הLIBERTY וPOSEIDON, במידה ואני מקבל ספק 430 של טרמלטק לעומת 400 של אנרמקס. האם הספק מספק את המערכת כולה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  21. הקדמה - אני זקוק למספר מחשבים לאנשים שונים, אני פותח דיון נפרד עבור כל אחד מהמחשבים מחשב 1 - נייח לילד בן 10. תקציב כ-4000 ש"ח, גמיש קצת. התקציב צריך לכלול ציוד היקפי (מסך בעיקר. מקלדת ועכבר זה כבר "כסף קטן") לא צריך לכלול WINDOWS ו/או אופיס השימוש העיקרי - ילד בן 10, מה שיצטרך לבית הספר + משחקים. כיום הוא משחק ב: פורטנייט, רובלוקס, מיינקראפט שואף להיות גיימר, whatever that means 🙈

22. היי אני צריכה עזרה בהרכבת מפרט העונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, סרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). dot net, java וכדו' מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה ל…

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  23. התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים ברמה (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך אני צריך עם המחשב מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, תודה מראש

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  24. שלום, קודם כל תודה לכל התותחים שיעזרו לי, היום גיליתי שנשרף לי הלוח אם במחשב הישן עקב כך אני חייב מחשב במיידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג אינטרנט ושימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים כמו , GTA , DOTA2, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ (שנמצא אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. רוצה מפרט בסביבות 6K עם הכנה ל SLI שיעמוד במשחקים כבדים תוכנות גרפיקה ועריכה......גם כרטיס קול טוב במפרט בלי רמקולים מסך מקלדת או עכבר רק מחשב .... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים