ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכם. עד היום לא היה לי מחשב נייד, אלא עבדתי רק על נייחים (טובים). כעת אני זקוק למחשב נייד לטובת עבודתי כמפתח ב OPEN SOURCE לרוב DOT NET ו JAVA. עשיתי מעט סקר שוק וחשבתי ללכת על VOSTRO 3450 הבעייה היא הרזולוציה הנמוכה שלו. התקציב הוא 4000 פלוס מינוס האם יש לו תחליפים טובים לצרכים שלי ? הוא אכן צריך מספיק חזק לתיכנות ונייד שאישתי תוכל לקחת אותו למקום עבודתה במקרה הצורך תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לצילום ואני צריך מחשב המיועד לעיבוד תמונה דו מימדי (פוטושופ) ועריכת וידאו. התקציב שלי הוא בערך 4000 שקלים, לא כולל מסך וציוד היקפי. עוד פרט חשוב הוא שהמחשב יעבוד בשקט, אם זה קשור למאווררים, מארז וקירור פנימי. אשמח מאוד לכל עזרה מכיוון שאין לי מושג בנושא הזה. תודה רבה אייל
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום חברים ראשית אני מודה מקרב לב לחברים שסייעו לי בבניית המפרט הקודם, שאומנם מעט סטתי ממנו אבל בכ"ז יצא מעולה. שנית, אני פונה לעזרתכם שנית לבניית מפרט נוסף למחשב שישמש אותי בעבודתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו עבור איכות ותוצאה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי לסטות כמה מאוד בדדות. במאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה + משחקים כבדים במקסימום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים כבדים + עבודה אינטנסיבית עם Creative suite cs5 והרצה של מספר יישומים מתו…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יתן לי טיפה מידע על שרתי הrackmount של חברת hp. תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחרונה רכשתי את הDELL VOSTRO 3450. מפרט: מעבד i5 2430 4.20GHZ כונן קשיח 500GB 7200RPM זיכרון 4GB DDR3 RAM שני מעבדים גראפיים - ONBOARD GPU - INTEL HD3000 ו RADEON 6630M 1GB מקלדת מוארת ועוד רכיבים שאינם רלוונטיים לבעייתי.. ביום השני להרצת המחשב לפתע נתקע המחשב - לא תקיעה של תוכנה, אלא HARDWARE FREEZE מוחלט - המקלדת, עכבר או שום רכיב אחר לא מגיבים והמסך קפוא. רק ריסט הוציא אותו מהמצב הזה. העניין הדליק לי נורות אדומות, אך בטרם רצתי לחנות ע"מ להחזיר את המחשב החלטתי שראוי לבדוק מה הבעיה. לאחר בדיקה של כמה ימים הבחנתי כי כאשר המחשב מחובר למטען, ופועל על המעבד הגראפי המובנה [האינטל] - הוא חם יותר, וכן אירעה תקיעה נוספת. כאשר עשיתי ריסט למחשב, הוא אוטומטית …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תוכנת 3DMAX, ושימושים של אינטרנט וכו'. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משהו ספציפי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב יקנה בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus. התקציב למחשב הוא 700 דולר (חריגה עד 50 דולר). אין לי מושג מה התוכנה הזאת דורשת אבל יש לו מחשב יש…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התענינתי פה על שידרוג כל חלקי המחשב והשארת המארז, כי היתה בעיה שבגללה לא יכולתי לקנות מחשב חדש. עכשיו היא נפתרה באופן מאד לא צפוי, וממילא אני צריך דרישות קצת שונות ממה שהיה מקודם. מצטער שהטרחתי אותכם לשוא בנושא הקודם אבל זאת היתה תפנית לא צפויה כלל. לכן פתחתי נושא חדש כי עכשיו משתנים כמה דברים, (אני מקווה שאני לא עובר על אחד מהנוהלים בפורום, ניסיתי עד כמה שאפשר למנוע בילבול וגם צינתי בנושא הקודם שהוא כבר לא רלוונטי, גם בנושא שלו, גם בהודעה הראשונה וגם בהודעה האחרונה, פשוט עכשיו אני צריך דבר אחר לגמרי מהמפרט הקודם, גם חיכיתי עד לרגע האחרון לפני שאני יוצא מהבית כדי שההודעה הקודמת תרד למטה כמה שיותר) ניגש לעינינים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) ה…
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מה דעתכם/ן? המפרט לא כולל HD בכוונה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪230 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪470 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪338 קירור למארז: Scythe 120mm Blue LED כמות: 2 - מחיר: ₪46 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE כמות: 2 - מחיר: ₪142 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לפני הכל , אין לי בעייה תקציבית . השאלות הם מקצועיות בלבד . והם :א. איזה כרטיס מסך עדיף לקנות , GTS590 או GTS570 SUPER OVERCLOCK המומהר ?ב. מאיזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס ? GYGABYTE או EVGA ? ג. לגבי החלק של הקירור . אני חושב לקנות I72600K ו12 GB זכרון ... כאילו להשקיע בסופר רכיבים ! השאלה היא האם דבר כזה בלי קירור יורגש בכלל ? בכאלו מהירויות צריך לקרר כדי להשיג אפקט יותר מהיר או שזה בכלל לא משנה כאן ?ד. איזה קירור לקנות ? התרשמתי מהסיקורים על קירור מים , ומה עדיף מערכת פנימית / חיצונית ? ואם אפשר המלצה על יחידת קירור מומלצת . ה. לגבי מארז, מחפש לאו דווקא את המילה האחרונה אלא מעולה כיאה למפרט . תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
למען האמת, המחשב שלי מעולה. הוא קצת איטי כי הוא מבולגן והמקום שלי אזל (גם בכונן C, אחרי שנשרף לי הכונן נייד לא היה לי לאיפה לרוקן את המחשב.. ) לאחרונה השתחררתי מהצבא, וגיליתי שהמחשב שלי עדיין מסוגל להריץ משחקים, אבל על הגדרות נמוכות יותר (את MW2 הרצתי על הכי גבוה) ואת BF3 כבר לא. פוטושופ מידי פעם היה מודיע לי שנגמר לי הRAM, ואבלטון (ליצירת מוסיקה) גם היא לא עמדה במשקל הVST. יכול להיות שפרמוט וסידור המחשב יוכלו לעזור, אך גם הוספת חלקים מסוג אחר יועילו גם. לצערי הלוח שלי לא תואם CROSSFIRE או משהו כזה, ובכלל אני לא יודע אם להשיג כ. מסך נוסף מאותו דגם והחלפת לוח יעזרו- אנא עזרו לי ! מפרט המחשב שלי עכשיו הוא כזה (בערך..) Intel core 2 duo e8400 OC(3600) (עם קירור של ארקטי…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 יספיק * משקל רצוי?מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?200GB+ * כונן CD/DVD? צורב?DVD כמובן, עם צורב * כונן Bl…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה הסכום שעוד הצלחתי לגרד אז לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים - BF3, MW3, SKYRIM, BATMAN:AC - בתקציב הזה כמובן שאני מתפשר על הגדרות, אבל בכל זאת מקווה שהם ירוצו ברמה סבירה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקווה שזה בסדר לפרסם את השאלה באזור הזה של הפורום. אני מחפש מחשב יד שניה ונתקלתי במחשב הזה: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 - מעבד ASUS M2A HDMI - לוח אם 4 GB זכרון DDR2 כונן קשיח - 320 GB צורב DVD מארז שוכב שווה לי לשלם 650 ש"ח עבורו? השימושים שלי זה בעיקר גלישה, סרטים וקצת תוכנות גרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה למחשב נייד לצרכי CAD ומעט גרפיקה, לפעמים גם קצת תלת מימד ורינדורים. טווח המחירים שהייתי שמחה להגיע אליו הוא כ-3500 ש"ח, אבל אני יכולה גם לחרוג מזה אפילו עד 4.5K אם ההבדל משמעותי וזה מה שיאפשר לי להשתמש בו ביעילות לאורך שנים רבות יותר. כמו כן אני יכולה להזמין אותו מארה"ב ושחברים יביאו אותו לארץ, אם זה מוזיל את העלויות ובתנאי שתהיה לי אחריות עליו בארץ. * מטרות המחשב? CAD, גרפיקה, קצת 3D, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק צד גדול של בחורה בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * הא…
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי, אני פותחת נושא חדש (מקווה שזה בסדר) כי נתקלתי בכמה מבצעים שנגמרים היום וממש אשמח לעזרתכם בבחירה בין הדגמים שלמטה. מה מבין הארבעה הבאים עדיף, לצרכים הבאים: * מטרות המחשב? CAD, גרפיקה, קצת 3D ורינדורים, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק צד גדול של בחורה בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גמיש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA ,HDMIוכו)USB 3.0 ו-HDMI רצויים, אבל זה לא קריטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ-500GB, אבל גם כאן זה לא הדבר הכי קריטי * כונ…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצות ללפטופים. יש אפשרות לקנות בארצות הברית בגדול התקציב 3500 שח גג. אבל רצוי פחות * מטרות המחשב? המטרות לא מוגדרות כל כך. אבל בגדול ללימודים * גודל המסך? 14 רצוי מט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי * בלוטות? רצוי אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? צריך כרטיס מסך בנוסף למובנה חשוב לי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאוד חשוב לי חברה איכותית כגון דל אני תכננתי לקנות את הvostro 3450 אבל אני רואה עכשיו באתר של דל שאין את הדגם עם ה500 ג'יגה הרד דיסק באופן מו…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד פשוט עד 1500 שקל לאמא שלי שיהיה לה לגלישה באינטרנט וזהו . שיהיה מסך נורמלי ולא קטן מידיי . תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט שנה א' במגמת תקשורת ואני מעוניין במחשב נייד חדש בתקציב של עד 4000 ש"ח. שימוש עיקרי: תוכנות לעריכת ווידיאו (adobe premiere), עריכת תמונות ושימוש שוטף באינטרנט שימוש משני: סרטים ומוזיקה. מסך: שיהיה כמה שיותר שטח עבודה ביצועים כלליים: מעבד מהיר , הרבה זיכרון כרטיס גרפי: כרטיס תומך בעריכת ווידיאו באיכות גבוהה *זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום. אשמח לקבל שמות של דגמים כדי שאוכל להשוות ביניהם ולקבל הכוונה כללית בנושא. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כונני SSD Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail כרטיסי מסך ASUS - nVidia GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster HAF X Full Tower ATX Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan מקלדות M…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, שלום חברים ושיהיה שבוע טוב. אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי לצרכי עבודה יומיומיים. העבודה כוללת בעיקר פיתוח תוכנה (ויזואל סטודיו וכדומה) ושאר ירקות של גלישה באינטרנט מיילים ומה שכולנו עושים. יש לי גם נטייה לעבוד במקביל על הרבה תוכנות אז אשמח אם הזיכרון יהיה בהתאם. חשוב לי להגיד שהייתי מעדיף מחשב נייח חזק - הרי בסך הכל הרבה יותר קשה לפתח על נייד, גם ביצועים וגם סביבת העבודה. אבל לצערי כרגע אין לי משרד קבוע ואני אהיה בנדדיה ככה שהאלטרנטיבה תהיה מחשב נייד. לגבי התקציב - ברור לי שאין גבול, חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק לעבודה וישחזיק לי לפחות שנתיים מבחינת הביצועים מול מה שהשוק מציע. אני מוכן להשקיע באזור 4-5 אלף. לא רוצה לעוף על הרכיבים הכי חדשים וחמים בשוק. אין לי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפורום, אני סטודנט שנה א' לאדריכלות ואני מחפש מחשב נייד. תקציב של כ- 5000 ש"ח (עם גמישות של עוד 1000 אך עדיף לחסוך) שימוש עיקרי: בניית מודלים ב Skethcup, הדמיות (Render) ב - Vray וגם פוטושופ שימוש משני: מחשב כללי לאינטרנט, סרטים, ומשחקים גודל רצוי: 15-16 אינטש + - הרבה מהזמן המחשב יהיה בנשיאה ולכן צריך לקחת בחשבון את המשקל והגודל. מסך: מסך LED עם רוזולוציה גבוהה (יש צורך בכמה שיותר שטח עבודה במסך) ביצועים כלליים: מעבד מהיר i7 ומקביל, זיכרון מטמון גבוהה, זיכרון RAM 6 ומעלה כרטיס גרפי: כרטיס תומך בהדמיות ובמשחקים חדשים ( BF3 לדוגמא, למרות שהעדיפות היא יותר לעבודה פחות למשחקים) *אני בטוח ששכחתי נתונים רבים אך בבקשה תתייחסו אל זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום…
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לעבודה משרדית וצפייה בסרטים (1080p) עד 2200 ש"ח בחרתי במעבד דיי חלש בידיעה שאולי אני אשדרג אותו לIvy Bridge שנה הבאה אני לא משחק יותר מדי משחקים, אם כן אני אקנה כרטיס מסך בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף KSP, אבל אפשר להתפשר 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שיהיה SATA3 (6Gb) וe…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שברשותי הוא מחשב של hp, מסוג pavillion dv6- 2130. מעבד i5, זיכרון 4 ג'יגה רם, כרטיס מסך של nvidia g-force לא זוכר בדיוק את הדגם אבל יש לו זיכרון 1 ג'יגה משלו. הבעיה היא כזאת: לפני כמה שבועות התחילו פסים מרצדים לאורך המסך, תופעה שהלכה וגברה עד שנהייתה בלתי נסבלת. פניתי לשירות של hp, (המחשב בן שנה וקצת אבל עשיתי אחריות מורחבת ל- 3 שנים) הגיע שליח ואסף את המחשב. לאחר זמן המתנה של כמעט שבועיים כולל שליחויות וכולל תיקון, החזירו לי את המחשב וטענו שהוחלף לוח אם! החזירו לי את המחשב תקין, על פניו, משום שעכשיו, לאחר פחות משבועיים שוב מתחילה התופעה: זה מתחיל מכך שיש הבהוב חלש מאוד מאוד ברקע ומתגבר תוך מספר ימים שבועות לפסים שמרצדים על המסך כך שלא ניתן לעבוד על המחש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להמליץ לכם על אתר של בחור שמדי כמה זמן מוציא גרסאות של תוכנה שכוללת דרייברים לכרטיסי מסך של ATI + דרייבר ל GPU שנמצא על המעבד או במילים אחרות INTEL HD או INTEL HD 3000. הבעיה מתחילה בזה שחברות, במקרה שלי אני עם DELL VOSTRO 3550, לא מוציאות דרייברים מעודכנים לכרטיסי המסך לעיתים קרובות. באתר שמצורף תוכלו למצוא את הדרייבר העדכני, האחרון שהועלה 11.11a. זה הלינק לאתר: http://leshcat.blogspot.com/
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - SKYRIM, FIFIA 2012, COD החדש ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. גודל מסך 23'. דל 2312HM אם זה משנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-