ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, עברתי פה על כמה הצעות לתקציבים ויצאתי קצת מבולבל - אז אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מחשב: התקציב הוא כ- 4000 +- למחשב ותקציב נוסף למסך (שטוח או LCD ). המחשב מיועד למשחקים וכן להתחברות למקום העבודה דרך האינטרנט. אין צורך במעבד ל -OC , רצוי כמובן זכרון גדול וכרטיס מסך איכותי . מעבד לא חשוב - אולי עדיפות קלה לפנטיום. חשוב שזה יהיה ממקום אמין ! ושירות טוב ! לגבי מסך אני אודה לכם אם תוכלו לתת לי הצעה למסך טוב גם רגיל שטוח וגם LCD . תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בניתי לי מפרט מחשב שמיועד לגיימינג כבד. חרגתי בכמה מאות שקלים מהתקציב שיעדתי לרכישה ואני רוצה לבדוק אם אפשר לדעתכם לצמצם במחיר במידה שלא תפגע כל כך באיכות. אז הנה המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך: ASUS - AMD HD 6950 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E מארזים: Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח: SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) עכברים: Razer R…
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שותף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש (כלומר אתמול). למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מוצרים חדשים, והרבה מהמער…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לצרכים הבאים: 1. שיתוף קבצים. 2. אינטרנט. 3. office. 4. צפייה בסרטים דרך הטלויזייה. 5. משחקים פשוטים - אני לא שחקן כבד. בנוסף, יש לי במחשב כבר את הרכיבים הבאים שעדיין שמישים: 1. דיסק 80 ג'יגה לא SATA בן מספר חודשים. 2. צורב DVD. 3. כרטיס מסך 5200 - נראה לי שהוא מספיק לתרכים שלי. אני מחפש מקסימום יחס עלות תועלת. חשוב לי אמינות וכן תאימות בעיקר לצפייה בסרטים - יציאות אודיו וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים.
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המפרט מיועד לקצת משחקים והשאר לסרטים אינטרנט ותיכנות מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E צורבים Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארזים HEC Hec Compucase 6C60 Midi Tower No PSU ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm Fan (24pin) מקלדות Logitech Internet 350 Keyboard Black עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel…
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו4K וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3 , FIFA, COD ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים: T260 26" FHD וטלויזיה מותג מדבקה 55" 4K ( המחשב ממש צמוד לטלויזיה ומחובר בכבל HDMI קצר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אפשר בבקשה המלצה למחשב? אני משתמשת במצלמת PANASONIC HDC-5D60 ומעוניינת לערוך בתוכנת פרמיאר! [CS3 או 5. איזה שנראה לכם שעדיף לי להשתמש בו עם המצלמה הספציפית הזו] 1. מה התקציב המקסימלי? ♥ 4,500 - ללא חריגה מהתקציב ובהחלט אשמח לאף פחות ממנו! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ♥ בעקר עריכת וידאו בתוכנת Premiere! ♥ מחשב שיהיה גם לא רע למשחקים 3. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ♥ אין צורך ב: - רמקולים - מסך - כרטיס קול - מקלדת, עכבר - ווינדאוס - יש לי XP 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? ♥ חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית כי אני גם מקליטה בבית והרבה. 6. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד intel e5500, לוח אם ASRock G31M-VS2 וזיכרון 2GB אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של עד 600 ש"ח. זיכרון כמה שיותר גבוהה שיעבוד עם המחשב שלי. חשוב שיהיה בכרטיס מסך יציאה ל-DVI. אשמח להמלצות גם לחנויות זולות שאפשר להזמין דרך האינטרנט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תנו תגובה מהירה כמה שאפשר על המפרט הזה. בעיות פתרונות מה צריך להחליף (ומה לא...) ילא תודה רבה *מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB יש לו זיכרון של 1MB. (אני לא יודע עם זה זיכרון או איך שלא יהיה 1MB) *לוח אם ASUS P-4 R 800 DUAL : AGP 8X, Dual-channel DDR400, Integrated 6 USB2.0 ports ASUS EZ Flash, ASUS MyLogo2 *זיכרון 512MB DDR 400MHz עם ניצולת מדהימה של 800MHZ זה 256*2. *דיסק קשיח ענק 160GB מהיר 7200 עם 8MB זכרון מטמון פנימי (שימו לב 160G) *מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה *כ.קול ADIAD1888 SoundMAX 6-channel כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 *כ.רשת 3COM 10/100Mbps LAN כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL * ATI Radon 9100 128MB DDR (משולב) *DVDX16*48 המ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לצלמת שעושה גם עיבוד תמונה. 1T זכרון צריך להספיק. עדיף יותר. זכרון פנימי צריך להיות גדול וגם כרטיס מסך צריך להיות ממש טוב עם זכרון גבוה. גודל מסך 15 אינצ'. תוכנות :Photoshop, lightroo, adobe in design אשמח להמלצות. נא לשים לב שמדובר על מחשב נייד לצלמים/ מעצבים. צריך להיות מסך IPS או יותר טוב.
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
עכבר ומקלדת אלחוטיים נוחים של MICROSOFT זיכרון 4 GB כרטיס טלווזיה {חיבורים ל YES} דיסק קשיח 500 GB אם אפשר אז יותר כמה שיור יותר טוב אני פשוט מפוצץ תמחשב בדברים כרטיס מסך שיהיה משהו טוב שיריץ משחקים כבדים צורב DVD כמובן מארז יפה+קר+שקט עם דגש על ה קר! מסך: עכישו יש לי 17 אינץ שחורר נחמד אז אם נכנס בתקציב 19 אינג יפה אז סבבה אם לא א לא נורא תודה רבה מאור זמיר
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לו בהרכבת מפרט שמיועד למשחקים ב5000 ש"ח. אין צורך במסך, ומספיק סטיק אחד של 512MB זכרון (אני מוסיף לו עוד סטיק של 512MB שכבר יש לי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קטן וקומפקטי אשר ישמר ב 90% לעבודה משרדית אינטרנט אקסל וכו'. אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה קטן וקל שיהיה נוח לנסוע איתו ולהסתובב איתו בכל מיני מקומות. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. מה אתר אומרים על הדגם הזה: Inspiron 1545 T6500 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-10-n270.htm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש נועם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב ביתי בסיסי מ-1000 עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, מיילים, וגלישה באינטרנט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בשום מערכת 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה 9. האם יש בקש…
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. פירוט: מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8600 3.33 Ghz לוח אם - מתלבט בין Gigabyte EP45-EXTREME s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 לבין Gigabyte X48-DS5 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 (נוטה לכיוון ה EP45-EXTREME עקב הקירור) כרטיס מסך - מתלבט בין HD4870 512mb לבין GTX260 ואין לי מושג במה לבחור עקב כל התגובות בפורום, נוטה יותר לכיוון הHD4870. - של איזה יצרן עדיף לקנות? זכרונות- 4x 1GB Kingston HyperX CL5. אם אפשר בבקשה לקבל הצעות לשיפור ועזרה בהתלבטויות.
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מחשב בסביבות ה5K בעיקר לgaming ללא ציוד היקפי. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/z357bgx9
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט לחבר של חבר... למיטב הבנתי, אילו הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח אבל ניתן לחרוג מעט אם יש הצדקה של ממש. עד 4K אבל השאיפה היא בהחלט לכיוון ה-3K במידת האפשר. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודות אוניברסיטאיות עם אופיס וכלים סטטיסטים בעיקר, שימוש ביתי, מדיה וגיימינג מזדמן. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS, EXCEL וכדומה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומיומי במסגרת העבודה. חשוב ביצועים טובים - לא חייב להיות ברמת נאסא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך FHD…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עורך סרטים, (חתונות, אירועים) אני עורך בתוכנות premier ואפטר אפקט, אני מעוניין לקנות מחשב טוב, שיחזיק מעמד , לערוך סרטים של עד שלוש שעות, שיהיה לי נוח ומהיר, ולא יתקע, שהתוכנות יזרמו בו טוב, ואולי שיחיל בתוכו כרטיס עריכה, - אז אם תוכלו להמליץ לי על מפרט כזה. אייל
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן חברה, רכשתי מחשב לפני כשנתיים בערך, כעת חלק מהמשחקים החדשים כבר לא רצים על High ואני שוקל את האופציה לשדרג את המחשב במקום לקנות חדש. הנה פרטי המחשב שלי - Intel Core 2 Quad CPU Q8300 2.50Ghz Nvidia GeForce 9800GT 4GB Memory Gigabyte P43-ES3G המשחקים החדשים כגון באטלפילד 3 כבר לא רצים מספיק טוב..אשמח שתגידו לי מהם החלקים החלשים כאן שמומלץ לשדרג...אם צריך עוד פרטים אספק. אני מתכנן להשקיע עד כ 1000 שקל (מחשב חדש יעלה כ 3000 אז נשמע סביר..) לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי - רק שדרוג הקיים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
* תקציב? כ-3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? ללימודים (מעבדי תמלילים ואינטרנט), צפייה בסרטים ומשחקי מחשב קלים ו/או ישנים. הכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו שעות ארוכות. * גודל המסך? מתלבט בין 13.3 אינץ' ובין 15.6 אינץ'. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? גמיש עם עדיפות למט. * רזולוציית המסך? גמיש. בגדלים האלה רצוי לא רזולוציה גבוהה מידי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נוח להקלדה, רצוי numpad אך לא חובה ועדיפות ל-touchpad שאפשר לגלול בעמודים למעלה ולמטה עם שתי אצבעות. * משקל רצוי? רצוי שלא יהיה כבד מידי, מתחת לשני קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא ממש. * האם דרו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם השימוש הוא ביתי עם קצת משחקים... רוצה ג'יגה זיכרון עם דואל קור, ולשדרג כרטיס מסך. הנה מפרט אחד - איך החומרה שלו? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11511012 הנה מפרט שני - איך פה? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11556307#detail פה זה עם מסך טוב. תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התקציב עד 1000$. אודה אם מישהו יכול למצוא קישור לקניית המחשב שהומלץ פה בפורום: Toshiba Satellite Z30-A-1E8 כרגע אני לא מוצא אותו לא באמאזון ולא באתר של טושיבה האמריקאי.
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אנשים, זה המחשב שהזמנתי היום, תודה לכם על ההמלצות: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT AB9 מחיר: ¤724 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX165P256D-RH - RETAIL מחיר: ¤686 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤417 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤791 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLUE+ 400W PFC PSU מחיר: ¤388 אחריות: שנה. מחיר סופי ב IQOC הוא: ¤4155 אני רכשתי ב: 4,000 ¤ אשמח לתגו…
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני שואל בגלל כרטיס המסך.. מארז: Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 כ.מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCIE HD: דיסק קשיח Western Digital דגם WD6400AAKS נפח 640GB DVD: צורב DVD LG מהירות X22 דגם GH22NP20 מסך: SAMSUNG 2243BW 22" WIDE DVI רמקולים: רמקולים Logitech® X-210 מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 ועוד לא בחרתי ספק, אז אם למישהו יש המלצות...
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם וכל והכבוד על העזרה שאתם נותנים עקבתי בשבועות האחרונים על תגובות שניתנו לאנשים אני רוצה לקנות בסביבות 3500 ש"ח עדיף בתשלומים (אשמח גם לחסוך אם יש משהו טוב בפחות) . חשבתי בהתחלה לקנות יד 2 או מחו"ל אבל הבנתי שזה לא הכי נוח וזול . יש לי מספר שאלות קודם כל היעוד שלו בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות שונות לא גרפיקה (אבל הרבה ותכנות פתוחות ביחד) . עד כמה אחריות הוא דבר חשוב למשל רוב המחשבים הם עם אחריות לשנה ושמתי לב שממליצים לקנות את ה-DELL ומי באמת מביא את האחריות לפעמים שמתי לב שזה החנות עצמה יכול להיות? לגבי מערכת הפעלה אם אני קונה בלי אז זה מוזיל ברבה ? או שאני יכול להשתמש בזה לשידרוג המחשב ? (כי אני יכול לקנות Windows Vista Ultimate upg ב 139ש"ח דרך "הסתדרות המו…
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-