ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרבה קריאה (כאן ובמקומות אחרים) בניתי מפרט ואשמח לקבל עליו חוות דעת. שני דברים קטנים לשים אליהם לב: * אני מתכנן OC לא כבד עוד שנה-שנתיים * בכוונה אין כאן כונן אופטי, אני גונב אותו ממחשב קיים מעבד: Intel Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 995 קירור למעבד: Scythe Ninja 3 CPU Cooler מחיר: 180 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E מחיר: 799 זכרונות: 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel DDR3 1600Mhz CL9-9-9-27 מחיר: 390 כרטיס מסך: פעמיים Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מחיר: 2*1110 כונן קשיח 1: Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' SSDSC2MH120A2K5 מחיר: 12…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הנתונים שלי E5800 FOXCONN G41MXE ATI READON 4350 קירור למעבד DEEP COOL ALFHA 7 4GB RAM מארז COOLERMASTER 690II אני משחק במחשב הרבה והוא עובד נחמד על רזולוציות נמוכות ורציתי ביצועים קצת יותר טובים אסביר רקע לדברים הבנתי שהE5800 שלי לא כזה גרוע וראיתי חברה עם כרטיס מסך חזק שמשחקים איתו חבל על הזמן בחנות שאני קונה כל הזמן טוענים שצריך להחליף מעבד!! חוץ מזה אם אני משדרג חקים מסביב הם תמיד יוכלו להתאים קדימה לאיזה I7 בעתיד הרחוק ?? לא?? רציתי לשדרג קצת ולשאול בעצם מה יהווה שינוי ומה לא א. כרגע אין ביכולתי להחליף מעבד אז חשבתי להחליף כרטיס מסך כי שלי באמת פשוט לרמת ה400-500 שקל אם אוסיף עוד 4 GB RAM ל 8GB RAM זה יעזור ? הספק שלי גנרי פשוט ללא שם להחליף למשהו רצ…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בנייד הבא: (dell inspiron n5110)- ----- [table][tr][td]מעבד[/r][/t]Intel® CoreTMi7 Processor 2670QM 2.2GHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache[table][tr][td]מסך רחב 15.6[/t]HD (720p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[table][tr][td]רזולוציה[/t]1366X768[table][tr][td]כרטיס מסך[/t]NVidia GeForce GT525M 1024MB[table][tr][td]דיסק קשיח[/t]750GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[table][tr][td]זכרון פנימי[/t]8GB DDR3 1333MHz dual channel[table][tr][td]משקל[/t]משקל התחלתי 2.38 ק"ג[table][tr][td]אחריות[/t]שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח[table][tr][td]אחריות סוללה[/t]שנה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? >>>>> 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? >>>>> לנסות לנצל הכל. ולחרוג עד 100-200 ש"ח בשביל הבדל ביצועים משמעותי (ולא, נגיד, בשביל מארז שחוסך 1 צלזיוס באוברקלוקינג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -ל…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, מחשב האייבורי שלי (כן כן) בן 3 שנים ומכיל כך: לוח האם הזה של MSI (לא מפתיע). Chipset GeForce 7100, Southbridge nForce 630i, אם זה משנה למה שאני הולך לשאול. מעבד E8400 Core 2 Duo שעובד יפה ומהר. 4 ג"ב זכרון של מושקין, DDR2 800 MHz. טפו טפו, גם עובד בסדר ויפה. כרטיס מסך (לא און-בורד) עם Nvidia GeForce 7600 GS, 256MB. שאלה: בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק טוב, מה כרטיס המסך הכי חזק גרפית שהמחשב שלי יכול לסחוב במקום ה-7600GS המסכן ? כרטיס שיאפשר לי לשחק ברזולוציית 1024 על 768 עם הגדרות גרפיות גבוהות ככל הניתן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג מחשב ישן וזקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, ספק כוח וקירור למעבד. את המארז והדיסק הקשיח אני מתכנן לשמור לבינתיים מהמחשב הישן. הדרישות שלי הן של מחשב משרדי בעיקר (אינטרנט וסרטים) אבל אני גם מתכנן להריץ עליו די הרבה מטלב. מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. לגבי המחיר, הרף העליון הוא 2000 שח ואם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים מה טוב. את ההרכבה אני מתכנן לעשות בעצמי. אחרי קריאה בפורום והתייעצויות עם חברים התכנסתי למפרט הבא: מעבד אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207l מחיר 495 מאורר Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 מחיר 120 ל…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ורכשתי לוח אם של GIGABYTE Z68MX UD2H B3 , הלוח הוא בפורמט של mATX (להלן קישור למפרט:http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3854#sp) האם זה משנה משהו מבחינת ביצועים? מאחר והשוויתי בין המפרט שלו לבין "אחיו הגדול" ואין הבדל במפרט חוץ מהמידות, האם יש משהו שנעלם מעיניי אשמח אם תאירו אותן. הכרטיס תומך בCS לפי המפרט וכאן יש לי כמה שאלות: 1)האם הכרטיס הזה HD6850 נכנס בסלוט של ה-PCI- EXPRESS בלוח אם הנ"ל, בלי בעיה? 2)האם יכול להיות בעיה של מקום בחיבור CS של שני כרטיסי מסך כאלה ביחד? 3) במצב CS אני מחבר אחד על הסלוט של X16 ואחד על הסלוט של X8 , ואז כל אחד מהכרטיסי מסך ירוץ במוד של X8, האם עדיף להישאר רק עם כרטיס אחד במצב X16 הוא שעדיין אני יכפיל …
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, לעיתים אני מרגיש זרמי חשמל בכל מיני חלקים של הנייד שלי, בעיקר בכל מיני נקודות חיבור של 2 תושבות, ליד יציאות ה USB וכמו כן האודיו. רציתי לדעת האם יש דרך לפתור את הבעיה או ממה היא נובעת...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חשבתי על טרנספורמר, אבל האם אפשר להגיד בו אווטלוק אקצינ'ג ? יש להם חשבון בשרת בעבודה ואני רוצה שיתחברו לאוטלוק רגיל עם כל הנוחות והפונקציות שלו. במידה ולא, יש לכם המלצה? תקציב עד 5,000.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי את דעתכם למפרט המצ"ב. 2160 ש"ח תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות לפטופ חדש, ומצאתי את HP G62-B50SJ LD655EA, שנראה כמו מחשב טוב שמתאים לצרכים שלי. הכל טוב ויפה, הביקורות בזאפ מהללות (http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=785302), רק דבר אחד מפריע לי: למה הוא כל כך זול? מה יש לו? המשפחה שלו לא טובה? אח שלו היה בכלא? סבתא שלו מכרה נשק לטרוריסטים? הוא השתתף בתוכנית ריאליטי? אשמח מאוד לתשובות, אני מתלבט עם עצמי כבר יותר מידי זמן. בתודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, multisim 11 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS The run, Call of Duty MW3, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ 2000 ש"ח(לא ניתן לחרוג מהתקציב) בעיקר לטובת משחקים, אני לא מתכנן לעשות לו OC. אני גר באזור באר שבע, אז תנסו לא להביא מפרטים מחנויות רחוקות מדי, אני כנראה הולך לקנות מKSP. הרכיבים שאני רוצה לשדרג הם לוח האם, המעבד והRAM . הרכיבים הקיימים אצלי הם: GTS 250 TT Litepower 600W WD 320GB SATA2 16MB כונן קשיח (לא יודע אם זה ממש חשוב) את המעבד ולוח האם אני בטוח רוצה להחליף אז אני לא רואה סיבה לציין, אם בכל זאת זה חשוב אז תגידו לי. המסך שלי הוא Samsung XL2370 - 1920X1080 והמארז compucase 6a21 אני דיי בטוח שהוא מספיק גדול, אבל אני אשמח אם תודיעו לי אם אני צריך להחליף אותו. כל זיכרון הRAM שיש לי הוא DDR2 אז אני מניח שהוא כבר לא יוכ…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך כלל את המחשבים שלי אני קונה מ iqpc בהתאמה אישית ומכיר מפה ומחוויות על בשרי את השירות של אייבורי לכן דיון זה נכתב אך ורק לשם סקרנות. ראיתי את המפרט הזה בעיתון במחיר המצויין למטה ורציתי לשאול אם אתם רואים איזה שהו קאטצ' שפיספסתי. מבדיקות שעשיתי רק המעבד לבד עולה בסביבות ה 1400 שקל לכן נראה לי מוזר המחיר הכולל של מפרט זה. מעבד Intel® Core™ i7 2600 3.4GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 \ SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz מארז CoolerMaster 371 ספק - ג'נרי כונן אופטי צורב LG SATA DVD מחיר: 2160 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שימושים - לימודים, שימוש ביתי ולעיתים חיבור לטלויזיה. גודל רצוי - 13.3 או 14 שאר הפרמטרים מהפורמט בחוקי הפורום לא רלוונטיים. השאלה היא ספציפית - ראיתי את ההמלצות ל- Dell Vostro V131. רציתי לשאול אם יש הבדלים מהותיים נוספים בינו לבין ה- Vostro 3350/3450 מעבר לכונן האופטי והמשקל. אני שוקל לקחת את ה- 3450 עם הכרטיס מסך AMD Radeon. מה דעתכם? מצד אחד הוא חזק יותר, מצד שני כבד יותר... בנוסף- מתלבט אם יש באמת צורך בכונן אופטי בימינו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך אם זה בלתי אפשרי אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ובעתיד אולי אני יוסיף כרטיס מסך למשחקים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב ודיסק קשיח, כרגע יש לי 1TB וברגע שהמחירים יחזרו להיות נורמליים אני יקנה עוד 1TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כך חשוב לי אך שיהיה שקט ככל הניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב 13 אינטש באזור 2500 ש"ח. השימוש המרכזי שלי יהיה כתיבה ועריכה בוורד, אבל יש מצב שבאיזה שהוא שלב אשתמש בתוכנות כבדות יותר של עיצוב. אני גם מחפש מקום שייתן לי אחריות לכמה שנים טובות.. בנוסף, אשמח לדעת מה דעתכם על קנייה דרך האינטרנט בחנויות בחו"ל שישלחו לארץ (והמלצות, אם כן..). הם גם שולחים לפעמים מחשבים עם מערכות הפעלה בעברית? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב100-200 שח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא גיימינג ותכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסק תודה רבה על העזרה !
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לעיצוב גרפי לא מתקדם במיוחד אבל משהו שיוכל לספק אותי כבר עכשיו וגם בעתיד. סה"כ אני צריך מחשב רק לעיצוב גרפי ולמשחקים פה ושם לא משהו מי יודע מה. אין צורך בצורב...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחותי נוסעת עוד שבוע ויכולה להביא לי מחשב. ההעדפה שלי היא לdell אבל פתוח להצעות גודל מסך 15.6 זמן סוללה ומשקל לא גורלי יציאת hdmi כונן קשיח לפחות 500gb צורב dvd כמובן עדיף עם אחריות בינלאומית ואם מישהו מבין בזה קצת והמלצות לגבי מערכת הפעלה אשמח לשמוע פרטים האם ניתן להתקין xp pro sp2 אם זה רלבנטי אז אחותי תהיה בשיקגו אם זה משנה משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי, בעיקר אינטרנט בסביבות 1800 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה מ- KSP ? האם המאוורר למעבד בסדר או שעדיף משהו אחר ? האם הספק בסדר או שאפשר למצוא משהו לא פחוט טוב ובמחיר יותר קטן ? אפשר מחנות אחרת... מעבד: Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray מאוורר: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק קשיח: Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארז: Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) ספק כו…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להרכיב מחשב לעיבוד וידאו שכולל המון המון רינדורים (Full HD כמובן) עם עבודה גם על EDIUS 6 גם על הADOBE Premiere/After Effect זוללי הזכרון וגם על תוכנות כמו MAYA ודומות. אני כיום עובד על מחשב מאד מיושן שמצליח להריץ את תוכנת הEDIUS ... אבל לוקח לו נצח לרנדר דברים קטנים. בכל מקרה, התקציב כרגע עומד על סביב 6K (אני יכול לספוג חריגות קלות) כך שמעבדי הi7 extreme (כל משפחות ה-6 ליבות) נופלים לי. אני מניח שאצטרך כרטיס גרפי שיתמוך ביותר ממסך אחד כדי לעבוד בצורה נוחה יותר (2-3?). אז: 1. הייתי שמח לקבל מפרט מתאים מפי המומחים 2. הייתי רוצה לשאול האם יש עדיפות לעבודה בiMac (או אפילו שימוש בMac Mini) על עבודה במחשב בעל spec דומה שמריץ מערכת מייקוסופט? 3. מחר יש …
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הי העלימו לי את המטען לנייד איפה אפשר לרכוש מטען כזה בזול? גם מאתרים מחו"ל אפשרות
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים יותר, אבל אם יש כזה - אודה על העברת השאלה אליו. כיום יש לי E8400, עם Win7-32, זכרון 4 ג'יגה (בעצם 3.5 כמובן), כ. מסך 4890. מאז השדרוג האחרון של BF3, אני מצליח לשחק רק בהגדרות LOW, אחרת הוא מתרסק. תופעה זו מתרחשת רק במולטי פלייר. אין בעיה לשחק קו-אופ על ההגדרות האוטומטיות שהמשחק בחר (חלקן MEDIUM חלקן HIGH). השאלה היא - האם שדרוג כ.מסך נניח ל- 6870 (תקציב סביב 1K) אמור לפתור זאת, או שלהערכתכם אני חייב להחליף כבר ל- i5 ואת כל המערכת? כאמור, זו שאלה על ביצועי המחשב במשחק, אבל עוסקת בשדרוגו - אודה על תשובה או הפניה לפורום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Battelfield 3 Mw3 skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 27 אינץ לא יודע מה רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-