ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך בלי לפגוע בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקסט וסוני וגאס באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, באטמן ארקהם סיטי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש ברשותי מעבד AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz הלוח אם שאני כנראה אלך עליו זה Gigabyte GA-880GM-D2H אף על פי שהוא הוצאה לא קטנה, כנראה שאין מנוס. אני אשים 2X2GB DDR3 של Transcend עם HEATSINK. ולעניין המארז + ספק מסתבר שגם זה הוצאה לא קטנה (ואני יורד מעניין ה DO IT YOURSELF כי זה לא משתלם במיוחד) - על איזה מארז כולל ספק מה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכללי? באמת יש צורך ב 4 GB RAM? וכנראה שאקנה ב RSM. למרות שאני פתוח להצעות. תודה (:
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מומחה גדול לתחום ואשמח לעזרתכם: אני רוצה לבנות מפרט - מינוס מארז, ספק כוח, הרדיסק וציוד היקפי שכבר יש לי. המטרה היא שהמפרט יפעיל משחקים כמו The witcher 2 ו-Old Republic בהגדרות בינוניות + ברמה טובה. התקציב, נמוך למדי - 1400 ש"ח. יש עם מה לעבוד? נ.ב - יש לי אפשרות לקבל מחבר כרטיס מסך 8800GTX ואז התקציב יורד ל1000 לשאר החלקים. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כ…
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולתת לי הצעה למפרט ע"פ הדרישות הנ"ל. כמו כן, בהמשך ישנו מפרט שחבר הציע לי מ-KSP, אשמח אם תחוו את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח ולא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. האמת שאני כבר לא כל כך מעורה, בעיקרון אני רוצה להריץ משחקים החל מGTA 4 ועד ל-modern warfare 3 -מהי…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם יש עסקה טובה יותר מהעיסקה הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799231 תודה. כמובן מדובר אך ורק על נטבוקים ולא על 115" למינהם
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DMAX , Illistrator, Photoshop בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 3, Pro2012, Need4Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?[אני לא קונה כרגע את המחשב אז אני יחסוך וגם אם יעלה המחשב 50K אני יחכה...אני רוצה את ה בסט] מה שימושי המחשב?מוזיקה נטו! א) קיובייס,פרוטולז,פרוטיל לופ לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב:נמוכות/בינוניות האם יש צורך בציוד הקפי?רמקולים,אוזניות,ומיקרופון ווקאלי האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?וינדוס 7 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.[פתח תקווה] האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?FW/RAID [אני לא מממש מבין בזה] האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כן
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב של אסוס (U31f). לפני כמספר חודשים הייתה לי תקלת שבר במסך של המחשב הנייד. שלחתי לחברה שמעניקה למחשב שלי אחריות (סרבפרו) והם רצו מחיר מופקע של 1500 שקל לתיקונו (כשהמחשב עלה 3000). לאחר התייעצות פה בפורום החלטתי לקנות מסך באינטרנט ולהחליף לבד. המסך עבד מצויין וחסכתי מעל חצי מחיר. עד לפני כשבועיים, תחילה המחשב היה מראה מין מסך לבן עם פסים בהירים בודדים כאשר הייתי מדליק אותו, אך זה נעלם לאחר כמה שניות. לפני מספר ימים הבעיה התחילה להחמיר - המסך הלבן שהופיע בהתחלה המשיך עד להפעלה מלאה של המחשב ורק לאחר זמן רב (יכול להיות שתלוי בהזזה) המסך הסתדר. ואפילו במספר פעמים המסך היה תקין אך לאחר זמן מסויים התחילו להופיע קווים בהירים ואף הבהובים. גם בבדיקה של צילום מסך הכ…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי קניתי לא מכבר ממחשב נייד של אסוס N55SF - מחשב מעולה אבל אני משתמש בו למשחקים בLAN עם חברים ואני צריך תיק נשיאה שיכול להכיל אם אפשר את הפאד שלי לעכבר(שהוא קשיח), את העכבר שלי והמטען שידור/דוקינג של העכבר ואולי גם את המקלדת. והכי חשוב, שישמור הכי טוב שאפשר על המחשב שלי נ.ב - לא איכפת לי אם זה תיק נשיאה או תיק גב תודה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המפרט בלינק הנ"ל: .. tms.co.il/preview/spec/wfda4ctv לוח האם לא מתאים לי, היות ואני רוצה בעתיד להוסיף כרטיס נוסף SLI. האם מישהו יכול להמליץ על לוח אם אחר התומך בזה (שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מאוד מהמחיר הנוכחי של לוח האם) תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משרדי חזק אשר ישמש אותי לעבודות יומיות (אנטרנט קצת סרטים) וגם בנוסף עבור עבודה (חישובים מורכבים בתוכנות שונות - צריך CPU חזק אבל לא יותר מדי). ללא כרטיס מסך (אולי ירכש בהמשך) מארז לא חייב להיות הכי שקט בעולם אבל גם לא ממש רועש וללא אורות וחלונות וכאלה. הייתי מעוניין לעשות גיבוי בתצורה של mirror אבל אני מבין שמחירי הדיסקים הקשיחים היום מאד גבוהים אשמח לשמוע לעצתכם בנושא. יש לי ציוד היקפי. מקווה שזכרתי הכל תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לא חזק במיוחד אבל שיהיה חזק מספיק להריץ משחקים לא הכי כבדים. פרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג בעד 200 אני מניח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים ווידאו, אבל לא משחקים כבדים וחדשים במיוחד. ככה שלא צריך כרטיס מסך חזק. המטרה העיקרית זה World of Warcraft שאמנם מיושן אבל דורש משאבים רבים יחסית. ושיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? אני מעוניין גם במסך בתוך המחיר הזה, עדיפות ל20". לא צריך יותר מזה. גם לא צריך איכותי מדי, משהו שיספיק להראות משחקים בצורה ס…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט למחשב משרדי אופיס, מייל, תמונות וזהו. יש לי כבר ממחשב ישן יותר הרדדיסק 160 גיגה 7200 של סיגייט מארז גנ'רי סביר וספק חדש יחסית 300 של FSP. עיקר השימוש הוא שוב תוכנות די בסיסיות שלא מנצלות ריבוי מעבדים או גרפיקה ולכן לא הלכתי על AMD 455 לדעתכם לכמה שנים יספיק מפרט כזה ואיזה שדרוג תציעו. מעבד-385 ש"ח pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם-290 ש"ח H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרון- 130 ש"ח 1x4GB Transcend גוף קירור- 70 ש"ח Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 סה"כ: 875 חברה דגש ירושלים- זמן דלק כסף משלוח שירות וכאבי ראש עדיף להשאיר בעיר אחת. חוץ מזה לא אכפת לי להשקיע עוד טיפה על ביצועים עדיפים הרעיון הוא…
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן ... עומדי בפני שני המחשבים הבאים פקרבל http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13989 דל http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=14136 השימוש יהיה בעיקר משחקים ועריכת סרטים ... התקציב נכנס בשניהם ... אשמח לחוות דעת זריזה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מעבד: intel core i7 2600 3.4ghz 8mbקירור למעבד: thermaltake silent 1156 92mm CPU Fan זיכרון:kingstone (4x4) 16gb DDR3 1333Mhz כונן קשיח: Western Digital caviar Blue 1TB 32MB 7200RPM SATA III ספק כוח: Chieftec 650W Modular PSU 14 cm fan מארז:thermaltake Element T Middle Tower Black מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium Hebrew 64Bit כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 Ti OverClock 1GB GDDR5 DX11
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים דוגמת COD MW3 והבאים אחריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מחפש תיק לנייד ואין לי ממש כיוון הקום שלי היה מיועד לנייד + DSLR + עדשות אז היה לי במה להתמקד עכשיו אני מחפש תיק לנייד 13" ומקום למצלמה חסרת מראה ועוד כל מני הבעיה שאני לא יודע איפה לחפש בעיקרון ראיתי שיש ל outdoor תיקים לניידים ויש את השוויצרים האלו... - אבל יש לי כזה בבית והרוכסנים שלו לא משהו כנראה אני מחפש תיק טוב - שיהיה נוח להליכות וכו' אבל לא ראיתי כ"כ תיק שהוא גם מקצועי (כמו tatonka,deuter וכו') וגם לנייד (וגם לא גדול מדי) אשמח להמלצה על חברה אמינה וטובה עם מבחר טוב (ומחיר סביר) או המצלמה לסדרה מסוימת (עדיף) בעיקרון אני מחפש תיק ל 13" +- שיהיה ארוך (אני רוצה לחבר לאיו חצובה של 50 ס"מ בערך) עם רצועת מותניים והרבה תאים תודה רבה אריה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד שאעבוד איתו כמעט אך ורק בבית. זה יהיה מחשב משני והנה התשובות על השאלות- * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט , קצת אופיס, ואולי לחבר לטלוויזיה כדאי לראות סרטים, במחשב עצמו לא אראה סרטים. וכם לא צריך משחקים גודל המסך? לפחות 15.6 לנוחות. * משקל רצוי? לא רלוונטי כי זה בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב לא רלוונטי כל כך . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- אולי יציאה טובה לראות בLCD. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אחריות כמה שיותר טובה , הבנתי ששלוש שנים אחריות של בולשיט כי זה רק על חלקים אבל גובים על העבודה טוב טוב. * האם בתקציב צריך…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא manager ואסטרטגיה, crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
Intel DH67CL - 113$ Intel Core™ i5-2300 Processor (6M Cache, 2.80 GHz) - 203$ WD Green 64MB 1 Tera - 71$ Kingsron 4GB DDR3 (1333) - 37$ Nvidia GTX 560 TI 1GB HDMI - 324$ Compucase 6A19 - 72$ זו הצעת המחיר שקיבלתי, המחירים לפני מע"מ. זה יוצא אחרי הכל 3400~ ש"ח. אשמח לקבל הצעות \ המלצות ! תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור עריכה גרפית (סרטים וכו...) תוכנת העריכה אמורה ליהיות פרימייר (כך שממה שאני מבין עדיף כרטיס מסך של nvidia) תקציב עד 3500 אם אפשר פחות. אני לא מבין כל כך במשחבים ניידים אז סליחה אם לא אענה על חלק מהדברים * גודל המסך? לא יודע מה הגדלים של מסכי המחשבים , מניח שהסטדנרט * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים של מחשבים ניידים , אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מניח סביבות 8-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מניח ש hdmi * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 + * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה/רצוי * האם בתקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תחילה נענה על השאלון: * מטרות המחשב? לימודים . אופיס, תכנות והרצת סימולציות (MATLAB ) , סרטים לחיבור ל מסך חיצוני HD , עבודה במקביל. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? קל יותר טוב יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך לרוב יהיה בחשמל אך יהיה נחמד לדעת שניתן לעבוד איתו בלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ 3 שנים+ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שהבנתי למעבדים החדשים של אינטל יש מאיץ גרפי מובנה ושיכול לעמוד בצרכי ( סרט HD על מסך חיצוני ? ) הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הסדרה…
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי יש לי בראש מפרט שאני רוצה למחשב נייד פשוט אני לא יודע איזה חברה נחשבת טובה DELL\HP\ASUS כל פעם אני שומע משהו אחר איזה חנות מומלצת אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בנושא הזה בגדול מה שאני מחפש זה מחשב עד 3000 ש"ח משקל וגודל לא משנה כל כך זיכרון 4 ג'יגה דיסק קשיח לפחות 250GB מעבד i5 יצאה ל-HDMI מצלמה שיהיה כמובן בלוטוס אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם של חברה מוכרת עם מפרט דומה לזה אני אשמח אפילו שם של דגם מוכר של חברה מומלצת ואני כבר אחפש לבד את המפרט לדגם הספציפי הזה.. דרך אגב השימושים העיקריים זה אינטרנט, סרטים (HD) וגם פוטושופ תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב ביומיים הקרובים, ואחרי התייעצויות הרכבתי מפרט ב KSP, שהכי נוחה לי. זה מחשב שני, ככה שהוא לא צריך להיות חזק יותר מדי. בעיקר למשחקים בינוניים (World of Warcraft) כללתי במפרט כרטיס רשת, שאוכל להתחבר לרשת האלחוטית. אני לא בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס הנכון אז אשמח לעזרה גם בקשר לזה ^^ התקציב הוא גג 3700, אז אני לא הולך לשנות את המעבד והכרטיס מסך לדברים יותר חזקים כרגע... תודה רבה מראש! דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12254 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10103 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב לאחר כחודש של התלבטויות, החלטתי ללכת על ה- Asus N55SF, רק יש לי כמה שאלות ואי הבנות שהייתי רוצה לענות עליהם לפני שאני רוכש את המחשב. אז קודם, אפשר לרכוש את המחשב ב-3 חנויות (ממה שמצאתי עד עכשיו), רק לכל חנות יש תת דגם אחר, שאני לא הצלחתי לראות מה ההבדלים ביניהם: 1. KSP - הדגם הוא: N55SF-S1358V - מעבד i7 2670QM 2.2GHZ והמחיר 5450 ש"ח 2. שניידר - לא כלכך ברור הדגם, אך המעבד הוא גם 2.2GHZ והמחיר 5289 ש"ח 3. חצי חינם (FRE)- דגם N55SF-S1188V והמעבד הוא 2.0GHZ המחיר 5329 ש"ח אז מה ההבדלים בין הדגמים ? לא הצלחתי למצוא ברשת כלום... והאם יש חנות מומלצת לרכוש אותו ? חוץ מזה, הייתי רוצה לשמוע קצת מאנשים אחרים על המחשב, כי לפי הבנתי המון רכשו אותו בתקופה האחרונה, אם אתם יכולים ל…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-