עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בס"ד שלום לכולם, אני מעוניין להעביר את מחיצת הריקוברי (וגם מחיצת TOOLS) לכונן קשיח חדש. איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שם המוצרGigabyte Q1585N-5540H4 i5-540Mמק"ט:Q1585N-5540H4אחריות:שנתיים ע"י מור לוי טכנולוגיותיצרן יצרן: Gigabyte מערכת הפעלה מ. הפעלה: נמכרת בנפרד ראה שידרוגים ותוספות מעבד סוג המעבד: Intel® Core™ i5 Mobile מספר המעבד: 540M מהירות שעון (GHz): 2.53GHz תדר (Front Side Bus): 1066MHz זכרון מטמון (Cache): 3MB L2 זכרון זכרון: 4GB מהירות זכרון: 1066Mhz DDR3 8500 כמות רכיבי זכרון: 2GB+2GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,RAM דיסק: 500GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm תקשורת Bluetooth: כן כרטיס רשת אלחוטי: כן כרטיס רשת: (Gigabit Ethernet(10/100/1000 מקלדת ועכבר מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Standard 83Keys מסך גודל מסך: "15.6 רזולוציה טבעית: WXGA 1366…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני בקרוב נוסע לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד, כרגע ראיתי 3 דגמים שמוצא חן בעייני: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371547&type=product&id=1218093383198 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371565&type=product&id=1218093379352 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371556&type=product&id=1218093379440 רציתי לדעת מה עדיף, מבחינת מפרט, ולאיזה מחשב יש את היחס תמורה-מחיר הכי טוב. השימושים הם בעיקר לצורכי עבודה כלומר אינטרנט/אופיס/תיכנות(בניית אתרים) שימוש קל מאוד ובסיסי ב Photoshop. אולי בבית גם למשחקים (אם יהיה אפשר) המחשב ישמש גם בשביל פגישות עסקים מחוץ לבית, לכן זמן סוללה דיי חשוב.. במחשב הרא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by chop,

מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.8GHZ קירור: Zalman CNPS-7000V-AL SI 776-1156-AMD דיסק קשיח: Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA 2 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ זכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 X 2 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6870 1024 \ 1GB GDDR5 Pci-E HDMI

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה מחשב חזק מאוד בעל יכולת להפעיל כל דבר כל משחק כל תוכנה ולא יעשה לי כאילו קופא ....... מעבד : בעל עוצמה ובעל יכולת חזקה ומסוגל להפעיל כל דבר ... ערכת שבבים : מה זה אפשר להסביר לי ? זכרון : GB4, DDR2- DDR3 ת1333MHZ דיסק קשיח : 1 TIB כונן אופטי : צורב DVD כרטיס גרפי (מסך) : חזק מאוד בעל יכולת עצומה להפעיל כל משחק בזמן עומס ולא בזזמן עומס על המחשב .... כרטיס רשת : מהיר מאוד ואמין כרטיס קול : שמע משולב איכותי עוצמתיי ..אני חושב ש 7.1 ערוציים sound blaster x-fi xtremegamer אולי אתם תמצאו משהו טוב יותר או עדיפ על זה ... צינון : לקרר את כל המחשב מ מעבד ,זכרון כרטיס מסך .... מארז : יכולת לשים RAID שיתמוך ב RAID ,יצאות USB 8 מאוחורה וגם 2 USB מקדימה תיציאות מקדימה ומא…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by לילי,

AMD BARTON 2500+ BOX ABIT NF7 512MB DDR-RAM 2700 WINBOND כונן דיסקטים LITE-ON 52?32 52 80GB WESTERN-DIGITAL 8 MB POWER-COLOR RADEON 9550 COMPUCASE 6A21 +HEC 300ART לפי מה שאני מבינה יש פה צורב אבל לא צורב DVD כמה עולה להוסיף צורב DVD בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי ידידה של אחי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ובניתי לה מפרט לאינטרנט ועבודות בקיצור זה המפרט רק רציתי שתאשרו שהוא יעבוד בטוח המפרט מצורף כתמונה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר אוכל לתכנת עליו (חשוב מאוד!), יפעיל סרטים - גם HD, משחקים פשוטים (Guild wars - כמו WOW) ולא יהיה כבד מדי. אני לא מות אם זה יהיה 3 קילו של 15.4 ואולי אפילו עדיף בשביל שאוכל לתכנת בנוחות... בכל מקרה, הדרישה שלי היא שיפעיל את GW טוב, גם את תכנות טוב (משמע לפחות 2GB זכרון - 2GB זה סבבה) ושלא תגמר הסלולה לאחר שעה עבודה. אני מעדיף מעוד CORE 2 DOU החדש ולא את הישן. חשוב לי שהמחשב יחזיק איתי כמה שיותר שנים, כך שאני לא מעוניין במשהוא פשוט שתוך שנתיים אאלץ להחליף. חשוב שיהיה כונן DVD. *הערה - חובה יציאה כל שהיא לטלוויזיה, לא חובה HDMI. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ברצוני לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא מיועד בעיקר לתוכנות הדמיה כמו 3D MAX Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1199 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪736 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪322 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 1 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, יש לי בעיה כבר איזה שנה שאני מנסה לעקוף. לפני כמה שנים קניתי מחשב טוב יחסית עם זיכרון RDR. כמובן שרוב הרכיבים במחשב מתאימים זה לזה ולכן כדי להחליף את סוג הזיכרון צריך להחליף גם אותם. יש לי את רכיבי המחשב הבאים: 256 RDram 80 ג'יגה 2.4 pentium 4 Geforce 4 MX 440 לוח אם של Gigabyte אני רוצה לעבור ל1024 DDR. הבנתי שבשביל לעבור לזיכרון מסוג DDR צריך להחליף את המעבד, לוח האם והדיסק הקשיח(עדיף למכור ביחד). החלטתי שאני אמכור את המחשב(כולל המארז) בלי למכור את הכרטיס מסך(כשיהיה יותר כסף אני אקנה) ובלי למכור את הרכיבים האחרים שלא ציינתי(מקלדת, מסך, עכבר, רמקולים וכו'). זאת אומרת שמה שאני צריך זה לקנות: 160 ג'יגה בהארד דיסק, מעבד כמה שיותר חזק, לוח אם כמה שיותר טוב, מארז חדש…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oRBenDavid,

מחפש מפרט למחשב עד 3,000 ש''ח ללא OC . מחשב למשחקים סבבה ושהיה 2 ג'יגה זיכרון

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מחפש לפטופ לאחותי שתקנה אותו בארה"ב ותביא אותו לארץ. התקציב: 500$ גודל: 15.6 או 14 מעבד: עדיף core i3/5 זיכרון: 4GB ומעלה הארדיסק: גודל פחות קריטי אבל רצוי 7200RPM אה וכמובן חשוב העיצוב והצבע, עדיפות לסגול.. אם לא אז שחור. ראיתי בנתיים את זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/778886-REG/Lenovo_114155U_ThinkPad_Edge_E420_14.html איך הוא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם ASUS Striker Extreme ¤1785 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤421 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤712 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1628 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Thermaltake Kandalf LCS ¤1729 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VD4000SWA ספק כח ThermalTake ToughPower 850W ¤1039 http:…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, איך המעבדים האלו? כדאים?ישנים?חלשים?טובים? תודה Lenovo M30 70/i5-4200U/ Lenovo ThinkPad Edge E550 i5 4210m LENOVO E450 i5 5200 Lenovo E450/i7-5500U i7-5500U Processor (2.40GHz DELL INSPIRON 14 3000 3443 14.0'/I5-5200U

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orel13orel,

1. מה התקציב המקסימלי5000 עם חריגה של 500 2) גיינינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?בינוני 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. פ"ת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?D…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, משחקים אונליין ומשחקים בכלל התקציב שלי הוא עד 3500 כולל מערכת הפעלה (עדיף חלונות 7) הציעו לי את MSI CR500 במחיר של 3290 כולל חלונות 7, מה אתם אומרים? (הבנתי שהכרטיס מסך חלש למשחקים): מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מסך "15.6כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video GeForce 8200M G זכרון 3072MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm כונן אופטי צורב Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN 10/100/1000 יציאות USB 2.0 x 3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, HDMI Express card, יציאת רשת ועכבר Touch איזה מחשב כדאי לי לקנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד. הציעו לי שני מחשבים שעומדים בתקציב. M4800 וM3800. שניהם סדרת Dell Precision הישום הכבד ביותר של המחשב הוא עריכת וידאו-לייט (על פרמייר בעיקר, כגיבוי למחשב במשרד) ובנוסף - מחשב צמוד ליומיום. ה4800 עונה על כל הצרכים, אבל קצת כבד מדי בשביל יומיום (כבד בקילו מהשני). ב3800 החסרונות שמצאתי הם: מעבד אולי קצת חלש לוידאו? אין rj45 אין יכולת לשדרג חומרה הנקודה שעליה נתקעתי היא הRJ45 שחסר. אני צריך חיבור LAN ואני חושש להסתמך על מתאם לUSB 3. ממעבר על המפרט יש לו יציאת mini display, שממחקר קטן מדובר בThunderbolt 2.0. השאלה האם ניתן בPC להשתמש בThunderbolt בתור חיבור לתחנות עגינה ולמתאמים קטנים שבאמצעותם או…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש מחשב נייד לסבתא של ארוסתי. התקציב הוא כ-2500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-14 אינץ'. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AMITOC,

שלום,סוף כל סוף אני קונה מפרט חדשואני צריך לעזרה קלה... המפרט שאקנה לא צריך לכלול את הרכיבים הבאים: צורב\DVD רמקולים,מקלדת,עכבר,מסך וכרטיס מסך. דרישות מן המפרט: יכולת אוברקלוקינג קלות בבאס נמוך(מכפלה). זיכרון רב בין 768 ל1 גיגה (דבר המחייב PC2700 במסגרת התקציב) זהו! תוספות: כרטיס המסך שיצורף הוא TI4600 שכבר נמצא בבית. ויש גם AX7 בבית אז גם לא צריך גוף קרור (מאורר כן צריך) הכרטיס ישמש לעבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה כבדות לכן עליו להיות יציב במיוחד. תודה רבה ידידי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. נוסף תקציב! אשמח לעזרה ויעוץ. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנצל- כמובן בקשר ליחס עלות תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לנסות ולא לחרוג- אלא אם כן צפוי שדרוג ענק בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA IV, COD MW2- מישחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ - 1024/ 768 בעתיד תתכן שידרו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, קודם כל כבר כמעט שבועיים מאז שקניתי מחשב נייד והוא בסדר. העכבר עובד כמו שצריך, את הכלים של המחשב הנייד החדש אני מתכוון ללמוד. רציתי לשאול אם אני רוצה ממש ללמוד על מחשבים ניידים (אבל חדשים) האם יש איזשהו אתר ישראלי או דובר אנגלית שאני יכול ללמוד מזה. במקביל אני אקרא יותר הודעות בפורום שלכם וכך אני אלמד מזה. תודה רבה ויום טוב, אדוארד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כולו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , משחקים , עריכה ( ברמה חובבנית ) . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ' , רזולוציית FULL HD . * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? PES ,DIRT2, CRYSIS , COD ועוד . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by scheinerman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית אבל בעתיד שדרוג גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע אני מוסיף כרטיס מסך שכבר יש לי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

25. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD משחקים עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS DARKSIDERS MOH COD NFS FIFA STARCRAFT PROTOTYIP וכדו, כל המשחקים החדשים (מיועד גם ל CRYSIS 2) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.