עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. -תקציב די קשיח. -ברשותי מסך 24" , רזולוצייה אופטימלית 1920*1080. -רוצה מעבד של אינטל. - המחשב ישמש לשימושים כלליים אינטרנט, אופיס,סרטים. -הייתי רוצה להריץ עליו גם משחקים לא כבדים דוגמת FM2011, FIfa 2011,NBA 2010 -הייתי רוצה להשתמש במחשב גם בתוכנות תיב"ם Solidworks,Solidedge -אני גר בצפון כך שעדיף שהחנות תהיה מעפולה\קריות\חיפה או סניף במקומות קרובים..

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. היי, אשמח להמלצה למפרט למשחקים וסרטים. התקציב כ-6K וניתן גם לגלוש לכיוון ה-7K במידת הצורך. אני לא משחק במשחקים כבדים מאוד אבל כן ארצה שהמחשב יחזיק כמה שנים, אז חשבתי ללכת על GTX 1060. אשמח גם להמלצה על מסך 24-27". האם רזולוציה של 1080 תהיה מספיק טובה לצרכים אלה או ששווה להשקיע ב1440? ארצה גם מקלדת, עכבר גיימינג, רמקולים, SSD וכונן קשיח של 2TB. לא מתוכנן OC ואין צורך במערכת הפעלה. תודה לעוזרים!

• 37 תגובות
    • 12.1k צפיות
  3. שלום, עבור חבר מבקש מפרט למחשב שולחני קומפקטי (יש בעיית מקום על שולחן העבודה). שימושים: משרדיים, תכנות קל, עריכת וידאו קלה, צפייה בסרטי FHD. אין צורך בציוד היקפי. החבר מעדיף מעבד אינטל ואין טעם לנסות לשכנע אותו בנושא. הוא דורש מעבד I5 וזכרון 4G DDR3. שקט: 8/10 התקציב גמיש. אין חשיבות לאופק שדרוג. נפח אגירה מספיק 1T. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג חדש ואני אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל: C6700T Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray 1 ₪1469 NH-U12S קירור למעבד Noctua NH-U12S 1 ₪281 GH170G3 Gigabyte GA-H170-Gaming 3 for 1151 1 ₪590 88C-H440011-WBW NZXT H440 White …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. המחשב הוא לחבר, במיוחד למשחקים וגלישה באינטרנט, לא מתוכנן OC תקציב: 4K תודה נ.ב: יש לציין את החנות.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. השימושים הם משחקים כבדים, סרטי HD איך המעבד? אני צריך קירור שיתן לי אפשרות לOC קטן במידה ואני ירצה איך הכרטיס מסך, יש משהו אחר יותר משתלם? מעבד Intel Core 2 Quad Q6700 Tray ¤896 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6700ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤574 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤297 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1187 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Ant…

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי XBOX 360 שאני משחק עליו את כל ה TRIPLE AAA, אני מחפש מחשב לשחק עליו כל מיני FREE TO PLAY וMMOS למיניהם, כמו למשל HAWKEN ו planetside2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך גם כן ולצערי אני לא מבין…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מעבד core 2 duo e6300 1200 ש"ח לוח אם asrock 775-dual vsta 360 ש"ח זכרון twinmos ddr2 512 mb 667mhz X2 590 ש"ח מארז 1147 atx 255 ש"ח מה שאומר שסך הכל יצא לי 2500 הארדיסק סידי וכרטיס מסך אני מעביר מהמחשב הישן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, ושאר הדברים הרגילים. הדרישה לנייד עם מסך לא גדול במיוחד. אפשרות ל-ASUS בא בחשבון. המחשב מיועד לאחותי.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by chap123,

חברה פרסמתי צורך במחשב נייד מקודם אבל אני שוקל אופצייה קיצונית שאף אחד מכל האנשים באתר הזה לא ייתן לי מחשב נייד ע"פ הדרישות שנתתי בהודעה ואני אצטרך לקנות מחשב בייתי... אז ככה אם למישהו יש הצעה עבור מחשב חזק במחיר שנתתי בכותרת (ואם אפשר עם מסך דק 19 אינצ' ומעלה אבל לא חייב) מוזמן להציע לי מפרט טוב... רק דבר אחד אני לא מוותר.... חובה מארז Thermaltake !! 8)

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nir_hp,

פורום שלום, לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש בייתי (ניידות בתוך הבית) שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים, סרטי HD, מכונת לינוקס וירטואלית, לשמוע מוזיקה וכו'.., . בחרתי מחשב HP - Pavilion dv6-3050ej (עוד לא קניתי, בגלל זה אני כאן), אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהביע את דעתכם המלומדת והמנומקת בנוגע לטיב הבחירה שלי. בתודה מראש. קישור למחשב: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html אשמח להתייחסות בנוגע לחומרה ולשאלה לכמה זמן היא תהיה רלוונטית. שמתי לב שזה המחשב היחיד שבמחיר כזה נותן Core i5 520M, מאיץ גרפי של ATI ומסך 15 אינץ', יש סיבה מיוחדת? - איפה יכול להיות שהם חסכו (ממה להיזהר)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אופציה לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - המחשב הזה הוא בעצם בא במקום קונסולות כמו PS או XBOX שרציתי לקנות (PC כי יש לו שימושים נוספים), שימוש ב-VR קולנוע ביתי - הרצה חלקה של 4K כבדים וסטרימינג, חיבור לרסיבר 7.2 מתקדם וטלוויזיה 4K, תמיכה בפורמטים עתידיים של אודיו/וידאו עריכה גרפית - בעיקר שימוש ב-VRAY בתוך REVIT ARCHITECTURE או GOOGLE SKETCHUP (רינדור בדרישות כבדות) גודל מסך בשימוש - 60", 4K ULTRA HD -לאילו הגדרו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם הדבר הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן. מערכת הפעלה לא. …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Avivo,

אהלן חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב וצריכה לקנות מחשב נייד. אלו התנאים (לפי סדר חשיבות): 1. פוטושופ - שיריץ פוטושופ מהר 2. מחיר - עד 4K ש"ח 3. מסך - לפחות 14'' (צריך בכל זאת לעבוד על זה בגרפיקה...) 4. ניידות- לא יותר מ2.5 קילו. 5. עדיף שיהיה צבעוני\וורוד\פרחים משהו.... (ממש לא חובה, אבל היא בכל זאת בחורה שלומדת עיצוב...) נשמח לכל הצעה למפרט שמתאים לדעתכם... תודה מראש אביב

15. Started by growler,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מפרט הכי כדאי אם אפשר לחסוך אז מבורך אבל ממש לא חייבים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדים סרטים ומשחקים COD NBA 2K11 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך דל 2007FP רזולוציה 1600*1200 אם אני לא טועה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים יחסית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere, aftereffect מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by bilbo,

כמה אתם חוסכים בממוצע לעומת המחירים בארץ? ומה המיסים שמשלמים בארץ? מע"מ ? ....

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי מחשב נייד של HP , כשאני מחבר לו את המטען הנורה שליד החיבור נדלקת כאילו שיש חשמל אבל המחשב לא רוצה להידלק ??ממה זה יכול לנבוע ?. תודה

19. Started by MODY69,

שלום, סבתא שלי מעוניינת להפוך להאקרית מגניבה ולכן רוצה לפטופ אז הדרישות הן: 15 אינץ' מערכת הפעלה win7/8 כונן DVD המחשב צריך להיות מסוגל להריץ skype/browser... לא דברים כבדים. 3 שנים אחריות - עדיפות גדולה. תודה רבה, MODY.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dor962,

Q6600 P5N-E G.Skill 1024*2 667mhz cl5 sapphire 2900XT 250GB AAKS Thermaltake ToughPower 600W Nzxt apollo LG DVD*18 Freezer 7 pro זה יוצא בערך 6400 את החלקים כבר הזמנתי..מה דעתכם? בבקשה אל תבאסו

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by hjkl HAY,

שלום רב לא מבין כמעט כלום במחשבים.. רוצה לקנות מחשב לבית. שימוש- אינטרנט, סרטים, ותוכנות גרפיקה בסיסיות- פוטושופ, אילוסטרייטד אפשר להסתפק בנייד? (אני שואל לגבי התוכנות, כי לא יצא לי עוד לעבוד איתן בנייד) וגם אם עדיף נייח- אשמח להמלצה כשהתקציב (כולל מסך והכל) עומד על 2500 ש"ח תודה רבה לעונים! חזי

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. היי, נא ראו את המפרט של המחשב שלי. לדעתכם, האם מחשב נייד ב 6500 יהיה יותר חזק? האם הוא יוכל להרים משחקים כמו rainbow six vegas או oblivion? אם יש כזה מחשב, אשמח לשמוע על המלצות. תודה, אופיר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by roey603,

צריך מפרט למחשב שיוכל להחזיק 4 מכונות וירטואליות שעל 3 מהם מותקן server 2008 לטובת תירגולים של networking כמו כן שעל אחד מהם יותכן גם exchange

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by Gosha,

אוקיי אז ככה, בניתי לחבר מפרט ב-4200 שקל, אבל אז הוא עדכן אותי שהוא יכול לשלם גג 3200 ש"ח. אז התחלתי לצמצם - במעבד והלוח אם לא נגעתי. זכרונות הורדתי מג'יגה ל-512mb, כרטיס מסך מ-6600GT ל-6200. ויתרנו על צורב DVD והחלפנו ב-CD זול, ויכול להיות שנוותר גם עליו. עכשיו, מספר שאלות. 1. האם השקעתי יותר מדי כסף בכרטיס מסך? זהו 6200 אבל נזהרתי שלא לקחת TurboCache כדי שחברי יוכל לעשות סופטמוד ואוברקלוק. האם אפשר לעשות את אותו התהליך גם ב-Turbocache וכך לחסוך 200 ש"ח? 2. האם בכל זאת לוותר על ה-A64 3000+ והלוח אם התואם ולקחת איזה סמפרון יעיל ולהשקיע בכרטיס מסך יותר טוב? Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case 249.00 ¤ CD-ROM Asus x 52 99.00 ¤ AMD Athlon 64 3000 Venice S…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.