ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E 1Gb 400MHz A-DATA ?7900GT 256MB TV, DVI, PCI-E? (דיסק קשיח, צורב דיוידי ומסך כבר יש לי.) מספר שאלות: 1) מה ההבדל בין המעבד הנ"ל למעבד 3800 עם ליבה כפולה של AMD, והאם הוא משמעותי ? 2) מה דעתכם על לוח האם ? 3) האם הזכרון הזה מספיק טוב ? 4) אני מתכוון לקנות את המחשב מKSP, והם מציעים מארז וספק סטנדרטיים במחירים זולים. האם זה מספיק טוב ?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש במחיר של 3200 שקל. המחשב מיועד לניגון סרטים, שירים, הורדות וכו' אך לא מיועד למשחקים (אולי פעם ב...) ולא להקלטה מטלויזיה. המחשב אמור לכלול ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, ורמקולים איכותיים). לא כולל מסך. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הי אני מתכנת שכתחביב גם מפיק מוזיקה (עם תוכנת Cubase). פה ושם גם צופה באיזה סרט Xvid. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, אבל ברמה סבירה, בלי הוצאות היסטריות שיקפיצו את המחיר באלפי שקלים כדי לגלח עוד חצי דציבל. המקום שאני יכול לחסוך בו באמת הוא הביצועיים הגרפיים - אני מריץ רק משחקים ממש ישנים כך שאפשר להסתפק ביכולות גרפיות מינימליות. מצד שני חשוב שהמחשב יהיה מהיר ו- responsive, כי זה לא נעים לחכות יותר מדי כל פעם שאתה מקמפל/מריץ תוכנה בפיתוח, ובטח לא לסבול מדיליי ב- Cubase. חשוב מאד מסך LCD איכותי, אחד כזה שאתה יכול לשבת מולו עשרות שעות כל יום בלי לסבול מכאבים או עייפות בראש ובעיניים. עד כמה שהבנתי מסך Samsung SyncMaster 730B נחשב לאיכותי והמוביל בסוגו, אבל דיעות אחרות יתקבלו בברכה.…
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב מה שרשום בכותרת פחות או יותר יהיה נחמד אם הוא יהיה מסוגל להריץ איזה משחק נחמד ככה.. תודה רבה אנשים!
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי.. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב5000 שח וביקש ממני שאני יכין לו מפרט. אז בניתי משו אבל אני רוצה תעזרה שלכם..אז בבקשה תבנו לי מפרט ב5000 שח ללא מסך וציוד הקיפי! ורצוי מארז יפה , ורק שתכלול גם בניית מחשב. המחשב מיעוד בעיקר למשחקים ומוזיקה!.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה המחשב לא ממש למשחקים יותר לעבודות ולתוכנות....צריך מחשב דיי חזק אז ככה אני קונה מהחנות KSP בראשון רק תגידו לי אם זה בסדר תודה רבה ואגב המסך דק בסדר של MAG? http://img46.imageshack.us/img46/8987/comp15fc.jpg
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב של כ 5000 שקל, לא בטוח אם הוא יקנה במזומן או לא. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הוא לא צריך כונני CD למיניהם, לא דיסק קשיח והוא יסתפק בכרטיס קול מובנה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה …
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי החלטתי לדחות את קניית המחשב החדש ממספר סיבות, אבל אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים... טוב המפרט הקיים הוא: asus p4p800 intel 2.6c (478) inno3d 5700le elixir 512mb W.D 80g ata *2 Tt Butterfly 480w זהו בעיקר... עכשיו מה כדאי לשדרג במסגרת התקציב (1500) חייב להיקנות מנועה או מזיגזג....אפשר גם מlogicpc אבל אני מעדיף את שתי החנויות הקודמות... רצוי שיהיה במלאי... אני בעיקר משחק cs:s אבל אני מאמין שאם יהיה לי מחשב יותר טוב אני אשחק גם bf2 וכדומה... תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק בשביל להפעיל בו תוכנות כמו פוטושופ וכו' במחיר של עד 6 אלף אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה דוד שלי צריך מחשב לגלישה, משחקי פלאש, אימיילים ווורד.... עכשיו הציעו לו הצעה של אתלון XP ולוח של ECS (בטח משהו זול טילים) 256 ראם(שאילהם הוא יוסיף עוד 256 שיש לו)....דיסק של 40 גיגה...צורב (CD-RW)..ובטח כרטיס מסך מובנה/מעפן. כל המחשב הזה ב1000 שקל....האם שווה?.... המחשב מיועד להיות מחשב של בנות...ICQ וכאלה....השאלה האם שווה להביא כזה....שלא יתקע ויעשה בעיות.... עכשיו הוא צריך מחשב למוזיקה והוא מסתפק בנתיים במה שיש לו כרגע (P4 2.4 לוח משהו של MSI ו256, המערכת נקנתה באייבורי) והוא יפנק את המחשב שלו גיגה ראם... השאלה ברורה?
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 4200 (כולל הרכבת המחשב). לא amd אני חייב שזה יהיה פנטיום. המחשב מיועד למשחקים בינוני+ ,אינטרנט, קצת פוטושופ. אני לא צורך ציוד היקפי, גם לא מסך. בבקשה תרשמו איפה בניתם את המפרט. תודה, אביב
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב המדובר הוא: Intel Pentium 4 3.2Ghz PGA 478 לוח של אביט שתומך AGP 1G זיכרון של קינגסטון... 9600XT (שהמשחקים כבר מקרטעים רצח עליו..) אז מה שחשבתי זה להחליף לוח שיתמוך pci-e כדי שיהיה אפשר להכניס את ה7900GT שחשבתי עליו לשידרוג.. (אל תשכחו שיש למעבד תושבת 478).. כ. מסך כמובן... חשבתי על ה7900GT.. והספק שלי מספיק חזק בשבילו כבר בדקתי... מראש תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אם היה לכם בערך 13 אלף שקל והייתם צריכים להשקיע אותם במחשב חדש. עכשיו במחשב הזה, לא צריך מסך, ולא צורב dvd ולא כרטיס קול. איך הייתם מחלקים את הכסף? לא צריך להגיד את הרכיבים, אלא רק כמה הייתם שמים על כל רכיב (מעבד, לוח, זיכרון...)
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לבנות מחשב לחבר הנתונים שלי הם כך לא לעבור את הסכום של 3700 שיהיה amd לפחות 512 זיכרון לא חייב כרטיס מסך רצחני צריך מסך דק 17 אינץ וציוד הקפי של עכבר מקלדת ורמקולים פשוטים ולבסוף אם אפשר לנסות לבנות את זה בksp כי הכי נוח לנו להגיע לשם בירושלים +הרכבת המחשב
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
רוצה מפרט בסביבות 6K עם הכנה ל SLI שיעמוד במשחקים כבדים תוכנות גרפיקה ועריכה......גם כרטיס קול טוב במפרט בלי רמקולים מסך מקלדת או עכבר רק מחשב .... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6824 EZcool N-100B Front USB Black/Silver 400W Case 209.00 ¤ 1 209 ¤ 1 2539 CPU Cooler for Pentium IV 775 pin for FSB800 CPU 50.00 ¤ 1 50 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 849.00 ¤ 1 849 ¤ 3 6965 Western Digital 200GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 527.00 ¤ 1 527 ¤ 4 7490 Albatron PM800 Pro 775 + VGA 64MB +SATA Socket 775 Motherboard 299.00 ¤ 1 299 ¤ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 289.00 ¤ 2 578 ¤ 2512 ¤ סוג תשלום: כרטיס אשראי (תשלומים שווים) 1 +0% הובלה: 0.00 ¤ 7 2512.00 ¤ השימוש העיקרי של המחשב הזה יהיה עריכת סאונד, זאת אומרת תוכנות כמו …
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כאמור, צריך מסך 12 אינטש, זמן סוללה לא חשוב בכלל, הביצועים חשובים, המשקל קצת פחות, אבל בגודל מסך כזה, שיהיה מתחת ל1.6 עדיף... התקציב: עד 10,000, אבל עדיף פחות... תודה מראש (:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל מתלבט אם לחכות לרכיבים מתקדמים יותר עבור ה Vista. התקציב הוא 9K (יש לי מסך, HD, וכוננים מהמחשב הקודם). כעקרון המחשב מיועד למשחקים וכבר החלטתי לחכות ל Conroe + לוח עם Crossfire 3200 - RD580. התוכנית היא רכישה ראשונית של 1900XTX + רכישת תוספת לכשהכרטיס כבר לא יחזיק. ועכשיו לשאלה האמיתית: האם יש טעם לחכות לכרטיסי מסך שיתמכו ב DirectX 10 עבור תאימות ל Vista? למען האמת אני לא ממש סגור על זה שאני צריך את ה Vista, אבל זה סיפור אחר. אני רק רוצה לשמור על תאימות.
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רב הנה מפרט לאח שלי שמשתחרר מהצבא בקרוב ומתכוון לחרוש על משחקי האונליין שהזיל עליהם ריר במשך שירותו הצבאי (: אם לא רואים טוב אז לחצו על זה: http://img457.imageshack.us/img457/2135/17rv.jpg והנה כמה שאלות חשובות: 1.האם הזכרונות שבחרתי בסדר והאם תהיה להם תאימות מלאה למערכת 2.האם הלוח אם שבחרתי יש לו הבדל גדול באיכות מהלוח ASUS P5LD2 ולמה ? 3.החדר של אח שלי הוא בקומה שלישית וממש ממש חם שם אז הוספתי קירור לדיסק הקשיח וקירור למעבד האם אם נחוצים למה הוא דיי לחוץ על התקציב 4.לפי מה שזכור לי מפעם ה ALTEC LANCING היו נחשבים להכי איכותיים אז האם גם היום הם נחשבים ככה והם שווים את המחיר שלהם 5.יש לי כבר שני מחשבים בבית עם מארזים של קומפיוקייס האם יש הצעה למארז דומה עם …
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עוד שלושה חודשיים אני קונה מחשב חדש יהיה בו את ה ATI X1900 XTX 512MB PCI-E בפנדה הוא עולה 4300 שקל כמה אתם חושבים שהוא יעלה בKSP עוד שלוש חודשיים?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium D 805 2.66Ghz 1Mx2 LGA775 FSB533 64 bit Dual Core Box לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR LAN, Bulk דיסק קשיח Western Digital 80 Gb 8Mb 7200 SATA זיכרון SAMSUNG DDR2 512MB 533MHZ X2 כרטיס מסך nVIDIA GeForce FX6600 256MB Gigabyte PCIX צורב DVD NEC ND-3550 DVD±RW 16X Dual Layer מארז Foxconn TLA397 PSU 350 Watt 20/24 pin, Fan 90mm,Fan 80mm, CPU V Tube סה"כ 3,200 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם מחשבים ניידים מבית asus מצדיקים את המחיריםם המאוד כבדים שלהם??..כי בעצם הנתונים שלהם לא הכי חזקים לעומת ה-hp שהם בהרבה יותר זולים מה-asus..(מה שידוע לי על הניידים שמוכרים בארץ)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצות על מפרט למחשב בסכום של כ-3500-4000 ש"ח (ללא מסך, אבל עם מקלדת, עכבר, צורב DVD וכונן 1.44). המחשב צריך לשמש כמחשב ביתי - בעיקר אינטרנט, העברת תמונות מהמצלמה, שמיעת מוסיקה ומשחקים של הילדים (כרגע לא כבדים מדי - ייתכן ובעוד מספר חודשים הם יעברו למשחקים בעלי דרישות גבוהות יותר, אבל בשביל מה שהם משחקים כיום - Roller Coaster, Lego - גם הפנטיום 1 הענתיקה עומד במשימה). חשוב לי שיהיה שקט ושיוכל עבוד כמה שנים, גם אם יש יהיה צורך בשידרוג. אני לא מתכנן OC - בטח לא בהתחלה, ייתכן שבהמשך כן. הרעיון הכללי הוא לא לקנות מה שלא צריך כרגע - ברגע שהצורך יתעורר ניתן יהיה לקנות יותר בזול ויותר טוב. מצד שני אני בהחלט לא מעוניין להרגיש ישר בהתחלה שהמחשב "לא סוחב". תודה מראש …
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט חזק שיענה לי לדירשות אני רוצה שהמחשב יעלה משחקים בהגדרות גבוהות ובאיכות אני לא צריך מקלדת ועכבר רציניים אני ירצה אולי בעתיד לעשות oc למרות שאני לא מבין גדול בזה אבל אמרו לי שיש כמה דברים שממש יכולים לשפר את המחשב יש לי כרגע מחשב ואני יכול לחכות אולי יצא חלקים חדשים בעוד חודש חודשיים ואז המחירים ירדו משמעותית ונביא משו יותר טוב אבל אני פתוח להצעות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מארז COLORSIT מעבד : Intel Pentium 3GHZ 775 2MB - בטכנולוגיה 64 ביט לא 32 !!!! גוף קירור מעבד : DEEPCOOL ROBOT 775 לוח : ABIT SG-80 כרטיס מסך : Albatron FX5500 TV/O + DVI זיכרון : HYNIX 512MB PC400 כונן קשיח : HITACHI 160GB 7200 8MB SATA2 צורב DVD LG 1.44 איך זה ? חוות דעת תודה
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-