עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכל המומחים, צריך את עזרתכם להחליט בין שתי מחשבים במחיר דומה: ראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18776 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14281 איזה מומלץ יותר למטרת גיימינג לא כבד, בחינת ביצועים וכ'ו? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מיקום: מהארץ. מטרות המחשב: גיימינג לא כבד כלכך, משחקים כמו WOW מה שאפשר להכניס ולשחק בסכום כזה. גודל מסך: מעדיף 17אינץ אבל גמיש בגודל. זמן סולה: לא משנה. יציאות מיוחדות: לא משנה. בלוטוט: כן גודל כונן: 200גיגה ומעלה. צורב: לא אכפת. בלוריי: לא אכפת. אחריות בינלאומית: מומלץ... מערכת הפעלה: לא, אני מקסימום אקנה בעצמי. העדפה לחברה: אתם יודעים יותר טוב.. מקסימום שאפשר להוציא לגיימינג בסכום הזה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by sapartil,

רצוי שיהיה לו מעבד I3 וזכרון 4G

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. היי, אודה על קבלת חוו"ד על המחשב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYQA462EA מטרות המחשב? סטודנט - אינטרנט, אופיס וסרטים. (אולי גם משחקים אבל לא כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מעוניין לחבר למסך 37" לצפייה בסרטים * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש בעיקר מחשב אמין ויציב, עדיף 3 שנות אחריות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  5. שלום! אני מבקש המלצה למחשב נייד שיהיה בשימוש לשרטוט בסולידוורקס ועבור שימוש ביתי סטנדרטי. דרישות: תקציב: עד 4000 שקל מעבד: i5 לפחות מסך: 15" זכרון: 4gb לפחות יצאות: hdmi צורב אין משמעות למשקל וזמן סוללה. עדיפות ל: lenovo או dell תודה מראש, גלעד.

6. שלום חברים, לאחר שנה של הפוגה בעקבות לימודים, חזרתי להרגלי הישנים על מנת לשחק במחשב. לתומי גיליתי, שהמחשב שלי בן ה4 כבר לא מספיק כדי להריץ משחקים מודרניים. לכן, ברצוני לשדרג אותו, הכרטיס מסך נשרף לאחרונה ולכן קניתי כרטיס מסך חדש 6850, כך שכרטיס מסך אני לא צריך. את שאר החלקים אחליף בהתאם להמלצותכם. בנוסף, חשבתי לנצל את החוק החדש במדינה ולהזמין את החלקים מחול (אמזון, אלא אם כן תמליצו לי על אתר טוב יותר..), אז אנא קחו זאת לצומת לבכם.. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, אפשר יותר..עדיף, פחות. הנה המפרט שלי כרגע: מעבד e6600 2.4GZ ספק כוח 400 וואט (ספק כוח מאוד טוב, של אנרמקס. ברח לי השם שלו, בכל מקרה אני יודע שאני אצטרך להחליף אותו..אבל חשבתי לציין זאת.) לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by RayZ,

היי. יש בראשותי נייד דל N5010 שלצערי הרב זקוק להחלפת מקלדת שלמה. יש עליו אחריות, אבל על הנזק הספציפי אין (זה נזק פיזי, לא קרה לבד). עכשיו אני רוצה להחליף את כל המקלדת, כלומר לא רק לחצנים בודדים - את לוח המקשים במלואו, ואני רוצה שזה יהיה ללוח מקשים חדש של אותו הדגם. יש לכם מושג כמה יעלה לי כל הסיפור להערכתכם, ואיפה מומלץ לעשותו אם כן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. קודם כל המפרט הוא לחבר שלי יש למטה מפרט בנוי שהוא רוצה אליו חוות דעת 1. מה התקציב המקסימאלי?9-10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל אם הוא מגיע ל10K להתחיל קצת להתקמצן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראה לי שצריכה להיות חריגה בתקציב כזה אבל 500 ש"ח בארך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודת עריכה קלה שימוש כללי אבל בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים BF3 סקיירים ומה שיצא בעתיד …

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח אני רוצה מעבד של אינטל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/ Call of duty modern wafare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לשחק על איכות High גוד…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי חברים רכשתי לבסוף סמסונג RV520, יש לי מחשב נייח אליו מחובר הראוטר האלחוטי 3COM. אשמח אם תוכלו לעזור לי דרך הדרכה ברמה של ילד בן 5 שאוכל לגלוש דרך המחשב הנייד עם הראוטר הקיים. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר - החדשים ביותר,גלישה באינטרנט ועבודות משרדיות הרגילות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, SKYRIM, MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 23 אינטש. הבנתי שעבור גיימרים פאנל TN מספיק טוב וחסכוני מבחינה כספית. עדיפות ל DELL …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה שזה המפרט שלו: לוח אם MB INTEL DH55PJ PETER COVE L1156/1333 BULK מעבד INTEL Core I3-540 זיכרון 4Gb DDR3 1333MHZ KINGSTON כונן קשיח SAMSUNG 500GB SATA2 16MB צורב Samsung SH-S223C Black SATA x22 מארז CODEGANE 6220 ספק כח RAIDMAX 400W PCI-E,SATAX3,Dual 12V Rails 18A כרטיס מסך nvidia geforce 210 אני מעוניין לשדרג אותו על מנת להתחיל לערוך עליו סרט דוקומנטרי שלי. אין לי ניסיון כעורך וידאו, אני מתכוון ללמוד לבד. האם המפרט הנוכחי מאפשר שדרוג למחשב לעריכת וידאו או שעליי לקנות חדש? ואם ניתן לשדרג - איזה מהרכיבים כדאי להחליף? כמו כן יש לי כרגע מסך אחד ואני זקוק למסך נוסף, יש המלצה איזה מסך לקנות? התקציב לשדרוג ולמסך הנוסף הוא - 2…

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. 0היי לכולם, אני חדש כאן, אני מחפש מחשב לגיימינג, לא יקר מדיי, עד 3000שח עם חריגה אפשרית, הציעו לי שתי מפרטים אפשריים: http:// tms.co.il/preview/spec/f4vmkj6x וגם http:// tms.co.il/preview/spec/yz8q67le אני צריך דעה מקצועית מבינים בתחום, האם אלה טובים? ביחס למחיר ולצורך בגיימינג אבל לא סופר דובר יקר? אמממ ואם יש לכם הצעות לפרטים טובים יותר, אשמח! כמובן בלי מסך בלי ציוד הקפי, נטו קופסה. תודה רבה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  14. http://www.up2me.co.il/images/7176053.png הצעות/הערות/הארות?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט שפוי לעריכת וידאוHD ואודיו באולפן ביתי צנוע. התקציב הוא באיזור 4.7K אפשר לחרוג בקצת, אני אשקול תוספת עם זה יהיה הבדל גדול. השימושים העיקרים יהיו הקלטת מוזיקה(בתוכנת CUBASE), לכן רצוי שיהיה שקט, והקלטת ועריכת וידאו על תוכנת ADOBE PREMIER ואחרות באותו סגנון. כמו כן עבודה מזדמנת עם חבילת התוכנות של ADOBE CS5.5, כמו פוטושופ, ברידג' וכדומה. דבר ראשון אני חושב על שני הארדיסקים נפרדים (זה מאוד רצוי בעולם של עריכת וידאו ואודיו)- אולי יש אפשרות לאחד (עם נפח קטן, מהיר, ויקר יותר) בשביל מערכת הפעלה ותוכנות, והארדיסק שני (GB500-1000) בשביל סאמפלים ופרויקטים. עוד דרוש לי חיבור FIREWIRE. אני מעדיף משהו איכותי- לפי הבנתי הסטנדרט בתעשית האודיו הוא כר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by AiXC,

הועבר לפורום רשתות ואינטרנט.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. רצ"ב מפרט נוכחי: LCD Monitor LG L227WTG eyboard Logitech Media Keyboard Elite Mouse Razer DeathAdder CPU Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box CPU Cooling Artic Cooling Freezer 7 Pro Memory G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Motherboard Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Graphics Board Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe DVD RW LG GSA-GH22L HDD Seagate ST3500320AS 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache Chasis Thermaltake Xasier VI Power Supply Corsair CMPSU-550VXEU 550W לצערי הוא לא מריץ לי את Battlefield3 למשל בצורה טובה , MW3 , דווקא סוחב טוב. יש מצב לשדרג רק כרטיס מסך או שצריך שדרוג כללי? המלצות? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ארכיטקטורה ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by ילו,

שלום לכולם אני מחפש לפטופ שעונה לדרישות הבאות - אחריות 3 שנים במקום הלקוח (מנסיון זה יותר חשוב מכל דבר אחר) - יכולת לעמוד בעומסי עבודה של פיתוח וובי בעיקר כמה תוכנות של אדובי רצות במקביל כאשר ברקע אאוטלוק, פאואר פוינט, וורד ושאר החברים - יכולת ללכת איתי לכל מקום , פגישות בתי קפה, מצגות וכו' (זאת אומרת לא מסך 17 אינצ' עם 5 קילו) - עדיפות לכאלה שמתחברים לתחנת עגינה או לפחות חיבורים מתאימים לעבודה מול מסך גדול כרגע חושב על XPS 15z אבל לא משוכנע שהוא מספיק חזק כל המלצה מבעלי נסיון תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by itai_biren,

שלום. אני סטודנט למדעי המחשב. אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. כלומר תכנות (visual studio) גלישה כתיבת מסמכים. המחשב צריך להיות קל! עד שני קילוגרם עדיף לכיוון ה1.5 קילו. והתקציב שלי הוא 2000-3000 כמובן עם העדפה למה שיותר זול. גודל מסך לא משנה לי.. זאת אומרת שאפשר זול יותר וקל יותר התמורה למסך קטן יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  22. רב תכליתי ב 4000 ש"ח גמיש ללא אביזרים נלוויםחשוב לי מחשב שקט ביותר. מהיר +למשימות מרובות. זיכרון פנימי מהיר וגדול. עם אופציה לעריכה ויצירת מוסיקה+תוכנות גרפיות כמו פוטושופ עריכת וידיאו בסיסית (לא מקצועית). +כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ תכני hd וגרפיקה של משחקים חדשים. יציאות רבות של usb2 ו usb 3. hdmi וכל מה שצריך גם לעתיד. לוח אם איכותי ועם יכולת רחבה לשידרגים בעתיד. 4 חריצי זיכרון+ ,תמיכה ב sata3. יציאות קידמיות נוספות. הקיצר רב תכליתי ומאוזן חזק ושקט מאוד סביב המחיר הזה. האם כדאי את מערכת ההפעלה והתוכונת להעמיס על כונן ssd נפרד? שווה את ההשקעה הכספית? מישהו יכול לעזור לי להחליט מה לקנות זה משגע אותי כבר כמה ימים יצאתי מבולבל. תודה נמרוד

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by ady,

שלום לכולם, בהתחשב בכך שיש לי צורב ושני הארד דיסקים: אחד של טרה ואחד של 250 ג'יגה, שאמורים להשתלב במפרט. אבקש את חוות דעתכם על מפרט בתקציב עד 6000 ש"ח. אודה לעזרתכם, להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪767 מארז: Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1600RPM 88.11CFM / 33.0dBA כמות: 2 - מחיר: ₪42 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪689 זיכרון: Corsair 8Gb Ki…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בוקר טוב חברה, החלטתי לעשות הפתעה לאשתי ולקנות לה מחשב נייד, המחשב ישמש אותה לגלישה, סרטי 1080P ועבודה בOFFICE. להלן הדרישות הבסיסיות: * גודל המסך: בין 14"-16" * משקל רצוי:כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא אבל עדיף לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אחד הדברים הכי חשובים לי זה העיצוב, אני רוצה ממש להביא לה יצירת אומנות לכן מקלדת מוארת עם הפרדה בין המקשים ואיזו דוגמה מיוחדת ממש מבורכים. לצערי היא חייבת כונן CD ולכן הרבה ניידים קטנים …

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  25. אני מעוניין להשקיע במחששב נייד חזק. כרגע יש לי את הלנובו N200 אבל הוא גדול15.6 וכבד ואני לא כל כך מרוצה מזה. אני רוצה להחליף למשהו קטן(אבל לא יותר מדי) אני מזמין מחו"ל את המחשב אמרו לי שהCORE I7 באולטרה בוק הוא שתי ליבות והוא לא חזק במיוחד? באם זה נכון? הציעו לי גם אופציה שניה הTHINKPAD X220 TABLET אני ממש התלהבתי ממנו אבל הוא גם שתי ליבות.. השאלה שלי במה אתם ממליצים? והאם אין מחשב שהוא קטן עד 14.1" עם 4 ליבות? בגדול אני לא איזה גרפיקאי אבל שאני מרנדרר קובץ וידיאו או דברים כאלו אני רוצה שהמחשב יסחוב אם כבר אני משקיע הרבה כסף אני רוצה גם תוצאה... יכול להיות שהמחשבים האלו מספיק חזקים לכן אני שואל פה אתכם בגלל שאני לא מבין בחומרה כל כך ובביצועים... תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים