עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by djz,

יש לי המלצה על מפרט מסוים רציתי לדעת עם יש אפשרות לשפר או שצריך לשנות משהו? ואם הכל מאוזן ונראה בסדר בלי צוואר בקבוק או משהו כזה אני די נעול על ה4000 כי זה בשביל חבר אז אי אפשר לחרוג תודה מראש לעוזרים! Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪961 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 NZXT M59 Plus 3x120mm כולל 3 מאוורי 120מ"מ, יחידות 1 ₪299 Antec TRUE POWER TRIO 650W - במחיר מבצע , יחידות 1 ₪390 Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm\28dba, יחידות 2 ₪136 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 Connect3D ATI Radeon 68…

2. Started by mulon,

שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. תודה תודה תודה!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. להופעה (בברלין) עוד חודש אני בונה מחשב עם 4 יציאות למקרנים ועוד מסך שליטה, כל מסך מציג תוכן שונה אני מעדיף שיהיה נייד (יחסית, שיכנס לי למזוודה), אין לי צורך בביצועי תלת רציניים. המחיר הוא מקסימום ואשמח לשמוע הצעות לשיפורים אני משאר שמה שתוקע פה זה המארז, אולי microAT או דומים מפרט: מארז - (מקסימום 25על45על55) חלופה א' - shuttle SH67H3 עם יציאה אחת על הלוח ועוד slot לכרטיס מסך עם ארבע יציאות לא מצאתי חנות בארץ חלופה ב' - APEX MI-100 כרטיס מסך חלופה א' quad output- ייעודי מקצועי MATROX M9140 - שלוש וחצי אלף חלופה ב' quad output- ייעודי מקצועי FIREPRO MV2450 - אחד וחצי חלופה ג' - XFX HD-677X-Z5F3 - שמונהמאות שקל (בערך) מעבד I7\I5 כוננים למערכת הפעלה מש…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש להחליף את הנייד שלי (שלא ממש עומד בעומס) במחשב נייח חזק שניתן יהיה לעבוד עליו בקלות עם תוכנות גרפיות במקביל (אילוסטריטור,פוטושופ ו3D-MAX) אפשרות לצפייה בסרטים, ויחסית שקט. כמו כן אני מתכנת גם לפלאפון ככה שאני צריך שהוא יריץ אמולטור של אנדרואיד יחסית בקלות. המחשב אמור לשמש אותי בשנים הקרובות ככה שהייתי שמח שיהיה לי יציאה של USB3 לדוגמא (אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע) יש לי מסך - HORIZON ( H-W2005S12-D 20.1 TFT-LCD הייתי שמח לדעת אם המסך הזה הוא מסך טוב לעבודה או שרצוי להחליף גם אותו. תכלס אני די אהבתי לעבוד עם מסך מפוצל (לפטופ+המסך שציינתי) ולכן הייתי מעדיף לכלול גם מסך במפרט (במידה והמסך שלי טוב אז אני אשמח למסך משני יחסית פשוט, במידה והוא בי…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  5. מחפש נייד 13.3 לאנשי עסקים, חשוב ביותר כרטיס רשת, מסך מגע, משקל, סוללה לזמן ארוך. שיהיה עליו WIN7 PRO ואופיס 2010. תקציב עד 10,000ש"ח.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by APT,

היי, אני רוצה לקנות מחשב עם מסך לעבודה גרפית. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי לוותר על ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לעבוד (לפרנסה) בעיקר עם התוכנות: photoshop, illustrator, rhino, maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה/פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by buuhaa,

אהלן. יש לי נייד קטן של אסוס. אני רוצה להתקין מחדש את XP אבל נראה שאין דרך כזו. בווינדוס עצמו אין שום תכנה להתקנה מחדש. בביוס אין אפשרות לאתחול להגדרות יצרן. ניסיתי עם F9 לפני עליית מערכת ההפעלה אבל לא קורה כלום. אודה מאוד אם תתנו לי עצה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Tigerin,

בשעה טובה הגיע הזמן להתחדש במחשב. הישן נשאר אצל המשפחה, אז אני צריך חדש מאפס, מלבד מסך שקניתי בBF וSSD שיש לי (Crucial M4 128GB). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וקצת מאוד תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים - לדוגמא BF3, Diablo3, Civ5 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  9. שלום לכם, למחשב שלי יש את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4600 לוח Asustek M2N Nvidia MCP61 זיכרון DDR2 2GB כרטיס מסך Nvidia Geforce 210 ספק 450W Golden Tiger רציתי לשאול: בתקציב של 500 ש"ח שאני יכול להשקיע, אני רוצה שהמחשב יעבוד יפה בתוכנת Sketchup של גוגל. כרגע הוא פותח קבצים אבל לא רץ מספיק מהר. נתקע וחושב הרבה.... אשמח להמלצות לעניין - אם יש, מחשב חדש לא יקרה כרגע. תודה.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by royt23,

התקציב המקסימלי שלי הוא 7K ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי. השימוש בו יהיה בעיקר למשחקים (CS:S BF בעקרון משחקי FPS). אין צורך בציוד הקיפי כגון מקלדת עכבר ומסך מכיוון שכבר יש לי.1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (BF, CS:S ומשחקי FPS בעיקר). -מהי הרזולוציה …

• 13 תגובות
    • 806 צפיות
  11. נ.ב אני מנסה להגיע לתקציב של 4500 ש"ח +- כרגע ללא ההצלחה של ממש [table] [tr] [td]מעבדי אינטל‏ [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1450 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1450 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI [table][tr][td]550 [table][tr][td]1 [table][tr][td]550 [table][tr] [td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]2x4GB Corsair Vengeance …

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  12. היי לכל המומחים, צריך את עזרתכם להחליט בין שתי מחשבים במחיר דומה: ראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18776 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14281 איזה מומלץ יותר למטרת גיימינג לא כבד, בחינת ביצועים וכ'ו? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מיקום: מהארץ. מטרות המחשב: גיימינג לא כבד כלכך, משחקים כמו WOW מה שאפשר להכניס ולשחק בסכום כזה. גודל מסך: מעדיף 17אינץ אבל גמיש בגודל. זמן סולה: לא משנה. יציאות מיוחדות: לא משנה. בלוטוט: כן גודל כונן: 200גיגה ומעלה. צורב: לא אכפת. בלוריי: לא אכפת. אחריות בינלאומית: מומלץ... מערכת הפעלה: לא, אני מקסימום אקנה בעצמי. העדפה לחברה: אתם יודעים יותר טוב.. מקסימום שאפשר להוציא לגיימינג בסכום הזה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by sapartil,

רצוי שיהיה לו מעבד I3 וזכרון 4G

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. היי, אודה על קבלת חוו"ד על המחשב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYQA462EA מטרות המחשב? סטודנט - אינטרנט, אופיס וסרטים. (אולי גם משחקים אבל לא כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מעוניין לחבר למסך 37" לצפייה בסרטים * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש בעיקר מחשב אמין ויציב, עדיף 3 שנות אחריות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  16. שלום! אני מבקש המלצה למחשב נייד שיהיה בשימוש לשרטוט בסולידוורקס ועבור שימוש ביתי סטנדרטי. דרישות: תקציב: עד 4000 שקל מעבד: i5 לפחות מסך: 15" זכרון: 4gb לפחות יצאות: hdmi צורב אין משמעות למשקל וזמן סוללה. עדיפות ל: lenovo או dell תודה מראש, גלעד.

17. שלום חברים, לאחר שנה של הפוגה בעקבות לימודים, חזרתי להרגלי הישנים על מנת לשחק במחשב. לתומי גיליתי, שהמחשב שלי בן ה4 כבר לא מספיק כדי להריץ משחקים מודרניים. לכן, ברצוני לשדרג אותו, הכרטיס מסך נשרף לאחרונה ולכן קניתי כרטיס מסך חדש 6850, כך שכרטיס מסך אני לא צריך. את שאר החלקים אחליף בהתאם להמלצותכם. בנוסף, חשבתי לנצל את החוק החדש במדינה ולהזמין את החלקים מחול (אמזון, אלא אם כן תמליצו לי על אתר טוב יותר..), אז אנא קחו זאת לצומת לבכם.. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, אפשר יותר..עדיף, פחות. הנה המפרט שלי כרגע: מעבד e6600 2.4GZ ספק כוח 400 וואט (ספק כוח מאוד טוב, של אנרמקס. ברח לי השם שלו, בכל מקרה אני יודע שאני אצטרך להחליף אותו..אבל חשבתי לציין זאת.) לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by RayZ,

היי. יש בראשותי נייד דל N5010 שלצערי הרב זקוק להחלפת מקלדת שלמה. יש עליו אחריות, אבל על הנזק הספציפי אין (זה נזק פיזי, לא קרה לבד). עכשיו אני רוצה להחליף את כל המקלדת, כלומר לא רק לחצנים בודדים - את לוח המקשים במלואו, ואני רוצה שזה יהיה ללוח מקשים חדש של אותו הדגם. יש לכם מושג כמה יעלה לי כל הסיפור להערכתכם, ואיפה מומלץ לעשותו אם כן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. קודם כל המפרט הוא לחבר שלי יש למטה מפרט בנוי שהוא רוצה אליו חוות דעת 1. מה התקציב המקסימאלי?9-10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל אם הוא מגיע ל10K להתחיל קצת להתקמצן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראה לי שצריכה להיות חריגה בתקציב כזה אבל 500 ש"ח בארך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודת עריכה קלה שימוש כללי אבל בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים BF3 סקיירים ומה שיצא בעתיד …

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by SharkGever,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח אני רוצה מעבד של אינטל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/ Call of duty modern wafare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לשחק על איכות High גוד…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי חברים רכשתי לבסוף סמסונג RV520, יש לי מחשב נייח אליו מחובר הראוטר האלחוטי 3COM. אשמח אם תוכלו לעזור לי דרך הדרכה ברמה של ילד בן 5 שאוכל לגלוש דרך המחשב הנייד עם הראוטר הקיים. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר - החדשים ביותר,גלישה באינטרנט ועבודות משרדיות הרגילות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, SKYRIM, MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 23 אינטש. הבנתי שעבור גיימרים פאנל TN מספיק טוב וחסכוני מבחינה כספית. עדיפות ל DELL …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה שזה המפרט שלו: לוח אם MB INTEL DH55PJ PETER COVE L1156/1333 BULK מעבד INTEL Core I3-540 זיכרון 4Gb DDR3 1333MHZ KINGSTON כונן קשיח SAMSUNG 500GB SATA2 16MB צורב Samsung SH-S223C Black SATA x22 מארז CODEGANE 6220 ספק כח RAIDMAX 400W PCI-E,SATAX3,Dual 12V Rails 18A כרטיס מסך nvidia geforce 210 אני מעוניין לשדרג אותו על מנת להתחיל לערוך עליו סרט דוקומנטרי שלי. אין לי ניסיון כעורך וידאו, אני מתכוון ללמוד לבד. האם המפרט הנוכחי מאפשר שדרוג למחשב לעריכת וידאו או שעליי לקנות חדש? ואם ניתן לשדרג - איזה מהרכיבים כדאי להחליף? כמו כן יש לי כרגע מסך אחד ואני זקוק למסך נוסף, יש המלצה איזה מסך לקנות? התקציב לשדרוג ולמסך הנוסף הוא - 2…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  24. 0היי לכולם, אני חדש כאן, אני מחפש מחשב לגיימינג, לא יקר מדיי, עד 3000שח עם חריגה אפשרית, הציעו לי שתי מפרטים אפשריים: http:// tms.co.il/preview/spec/f4vmkj6x וגם http:// tms.co.il/preview/spec/yz8q67le אני צריך דעה מקצועית מבינים בתחום, האם אלה טובים? ביחס למחיר ולצורך בגיימינג אבל לא סופר דובר יקר? אמממ ואם יש לכם הצעות לפרטים טובים יותר, אשמח! כמובן בלי מסך בלי ציוד הקפי, נטו קופסה. תודה רבה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  25. http://www.up2me.co.il/images/7176053.png הצעות/הערות/הארות?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.