ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. דוד שלי החליט להחליף את המחשב הנייח הישן של המשפחה שלו (פנטיום 3 מתפרק עם וינדוז xpלא מקורי) בלפטופ זול יחסית. זה לא המחשב היחיד שלהם, והם מסתדרים טוב מאוד מחשב נייח של HP עם i3 בלי כרטיס גרפי. דרישות מהלפטופ: שימושים- עבודה משרדית עם קצת צפייה בסרטים. מסך- 15 אינץ', לא יותר. זה סתם יגרע בניידות שלו (למרות שהוא לא יזוז יותר מידי). מחיר- עד 3k עם חריגה מקסימלית של 100₪, למרות שנראה לי שאפשר להסתדר עם פחות. דיסק קשיח- לפחות 500GB. סוללה: סביר פלוס. לא צריכים להגזים אבל נראה לי ש 4+ שעות יספיק בהחלט. מערכת הפעלה- נראה לי הגיוני פה לבקש גם וינדוז 8.1. אם אפשר לכלול גם אופיס בחבילה זה יכול להיות ממש טוב. יצרן+אחריות- לא מתעקש יותר מידי, אבל לדעתי Dell. דרוש מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש לקבל המלצה זו או אחרת לגבי לפטופ יד שניה , אפשרי לפטופ בן 3-4 שנים כיוון שאינני מבין מאום מבקש את עזרתכם , התקציב שלי עומד על כ- 1200 ש"ח מקריאה באינטרנט הבנתי כי לא כדאי להתעסק עם הנטבוקים למינהם , נדמה לי כי יכול להשיג לפטופ מהיר ובעל ביצועים טובים , שעולים על הנטבוק החדישים למינהם שימושו ,סרטים,מוסיקה,אינטרנט על איזו חברה הייתם ממליצים לי ? / דגם ספציפי שהוכיח את עצמו ? תודה לתומכים הבכירים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את ה MCE שלי + הזכרונות שלי ולהוסיף קצת כסף בשביל לקנות מחשב נייד. אני מאמין שהתקציב יהיה בסביבות 900-1000 ש"ח, אכן תקציב דל מאוד. אני נוטה לכיוון של מחשבים יד שניה, כי הם בטווח מחירים שלי פחות או יותר. אז ככה, אני צריך אותו בשביל 3 דברים די בסיסיים: 1) שיריץ Windows XP חלק + גלישה באינטרנט. 2) שיריץ משחק מבוסס מנוע Source כלשהו (HL2, TF2, CSS, PORTAL) לא משנה לי על אילו הגדרות, מצידי הכל על Low בלי פילטרים ברזולוציה 800*600, רק שיריץ, ושיהיה שחיק. 3) שיוכל לנגן סרטי Divx ולשמש כ Media Center (ללא כרטיס טלויזיה). אני מדגיש, לא להתחיל עם השטויות של HD! לא HD! רק סרטי DVD ו DIVX פשוטים! אה, ושיהיה כרטיס רשת אל-חוטי. ושהמחשב יהיה תקין כמובן,…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות בעיקר, ואולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 2 400MHZ והא רוצה לשדרג אותו הצעתי לו את השדרוג הבא אבל אני זקוק לתגובות הצעות ושיפורים מעבד amd athlon xp 1700 לוח אם abit nforce2 זכרון 256 ddr 333mhz כונן קשיח wd 80GB 7200 8 buffer מארז 250 שקל (לא יודע בדיוק) סה"כ 2300 הוא לא מיועד ל overclocking !!!! את שאר הדברים יש לו כונן דיסקטים צורב מסך מקלדת ועכבר ספק 300VAT (אני לא יודע אם מגיע עם המארז) תודה על כל תגובה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי נייד של DELL INSPIRON, מפרט בקישור http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2160 ללא מערכת הפעלה. התקנתי עליו חלונות XP. מהנסיון שהמועט שיש לי עם נייד של HP, אני יודעת שצריך להתקין דרייבירים אחרי פירמוט של המחשב. מישהו יודע האם אני אמורה להתקין את הדרייברים גם בהתקנה על מחשב חדש לחלוטין, או שאולי הם כבר מותקנים על המחשב? המחשב הגיע כמובן עם דיסק של דרייברים וכו', ואני יודעת שאחרי שפירמטתי את ה HP הכנסתי את הדיסק שהגיע איתו וזה פשוט התקין הכל בפעם אחת. בדיסק שהגיע עם ה DELL, לעומת זאת, יש רק מן פירוט של כל הדרייבים, ואם רוצים להתקין אותם צריך לפתוח אותם ידנית אחד- אחד. נשמע לכם הגיוני? אולי למישהו יש נסיון עם זה והוא יכול להסביר לי מה קורה פה? …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לבנות מחשב בדרישות הבאות 1 מחשב הכי שקט שאפשר (לא רק מארז אלה כל החלקים והמאווררים) המחשב בחדר שינה והוא דלוק בליליה. 2 מחשב חזק ככל האפשר לצורך סרטים HD, מעט משחקים למסך 22 אינץ, והרצת הרבה תוכנות ביחד 3 המחיר שציינתי ללא ציוד הקפי וללא מסך 4 ברצוני לבחור רכיבים שנותנים את התמורה הגבוה ביוצר לכסף הכוונה מעבד הכי משתלם כרטיס מסך הכי משתלם וכו...לא כדאי לדעתי להוסיף עוד 500 שקל למעבד יותר חזק שמשפר מהירות רק ב 5 אחוז 5מערכת מבוססת אינטל. גמיש במחיר כלפי מעלה או מטה ברצוני שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים(כרטיס מסך שיש לא יציאה לטלווזיה) תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט כיוון שאני לא כל כך מבין במה הולך טוב עם מה ועל מה עדיף להוציא יותר או פחות. המחשב מיועד לעבודה בעיצוב, מפוטושופ דרך אפטר אפקט ועד מאיה. אני יודע שצריך הרבה זיכרון, מעבד חזק וכרטיס גרפי חזק בשביל תלת מימד...אין לי מושג לגבי כל השאר. אז זה מה שחשבתי להתחיל בו, אשמח מאוד לעזרה ממכם. הסכום הכולל (בלי מסך וכוננים) הוא עד 14000 מעבד Intel Core 2 Duo 6700 - 2.67 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 לוח אם ASUS P5WDG2 WS Professional (975X) - ATX זכרונות(4 ג'יגה) 2048MB (2X1024MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL5-5-5-15 X 2 (מה זה אומר -5-5-15 כי ראיתי שיש גם 4-4-4-12) כרטיס מסך Gigabyte RADEON X1950 XTX DDR 512MB VIVO - RETAIL זה בערך יוצא 11,500 ואני מניח…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת אינטרנט ולא יותר מזה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב על משהו בסגנוון הזה: LEADTEK GeForce 8800GTX 3500ש"ח ASUS P5N32-E DELUXE Nforce680i 1725ש"ח INTEL CORE 2 DUO E6600 1850ש"ח WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 595ש"ח G.SKILL DDRII PC6400 800Mhz 2GB CL4-4-4-12 1520ש"ח SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 270ש"ח ASUS DVDR\W 250ש"ח LOGITECH MX REVOLUTION 520ש"ח LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE 160ש"ח סה"כ: 10390ש"ח!! מ-NOACOMP נותר לי 1110ש"ח כדי לקנות מארז טוב בעל קרור מובנה ושקט......ולפי מה שהבנתי ה 8800GTX דורש מארז גדול.....אני חשבתי על ה-AURORA החדש....לפי מה שקראתי הוא קצת יותר מרווח....אשמח לקבל הצעות!! ולאלה שישאלו יש לי ספק טוב OCZ POWERSTREAM 600W
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לזנוח את הקופסא הגדולה והשידה שתופסת מקום מיותר... אני רוצה לקנות מחשב נייד גיימינג הכי טוב שאפשר להשיג התקציב אין הגבלה אבל אם זה הכרחי לציין אז בסביבות 8 10 אלף...אני רוצה מחשב נייד מהיר חזק עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה אני באמת רוצה מחשב שיריץ לי משחקים הכי חדשים כמו assassin's creed 4 COD החדש שאמור לצאת... תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני קונה מחשב חדש, וכבר בניתי מפרט (לא יודע איך הגעתי ל-7000, אבל שיהיה). אשמח לקבל תגובות\הצעות\שיפורים. והרי המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤930 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤183 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤758 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -SILVER ¤415 ספק כוח: ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W ¤450 קרור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS REV.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤239 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממ…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4200+ GIGABYTE GA-M56S-S3 Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 Hitachi 250GB 7200 8 MB LG DVDRW SATA Lightscribe ATI Radeon HD2400PRO HDMI 256MB PCIe Media Center Opera OP18A http://www.frontier.com.tw/htm/product/18a/OPERA_color.htm ThermalTake TruePower 400W 2.4Kש"ח עכשיו השאלות: 1.האם זה מספק לצפייה לסרטי פורמט h.264 בצורה חלקה ללא כל מני קפיצות? 2.לא מצאתי לגבי ספק שום מידע, האם זה אמיתי או חיקוי ThermalTake TruePower 400W
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת אם המחשב הזה שווה 2000 שקל dell inspiron N3521BKi237 מעבד: Intel Core i3-2365 1.4Ghz. (חסכוני בצריכת חשמל) זיכרון: 4GB DDR3 1600MHz כונן קשיח:500GB SATA 5400RPM . כרטיס גרפי:Intel HD Grhaphics 4000 כרטיס קול:Waves MaxxAudio® 4 Sound system . כונן אופטי: צורב פנימי DVD+/-RW. רשת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n + BlueTooth 3.0+HS. מסך: 15.6" 1366X768 HD WLED . מצלמת 1.0MP webcam 2 רמקולים מובנים+ מיקרופון כ 5 שעות עבודה על הסוללה מערכת הפעלה: בעברית Windows 8 Home 64Bit חיבורים חיבור HDMI 1.4 3 חיבור USB 3.0 1 חיבור USB 2.0 חיבור RJ45 קורא כרטיסים 3 ב-1. (SD, MS, MMC) חיבורי סאונד. זה שווה 2000 שקל ?? אפשר למצוא יותר טובים ?? אם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Witcher 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 4league of legends GTA5Crysis 3 • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 ביטמערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? כן ווינדוס 7 שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחיין שלי צריך מחשב חדש (אחותי משגעת אותי כבר 3 שבועות). אשמח לעזרתכם. 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים בעיקר (COD, PES) 2. האם יש צורך בציוד היקפי 22 אינץ' wide 3. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 4. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? skypc בראשל"צ 5. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? רק לתוספת זיכרון בעתיד 6. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) לא ו/או הרכבת מחשב בחנות כן לגבי הגדרות גרפיות ותוכנות בשימוש של המחשב קצת קשה לי לקבוע. כרגע יש שלו מחשב חלש ואני מאמין שהמ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אני עשיתי טעות, ולפני כשנה קניתי מאייבורי (בהמלצת טכנאי מחשבים שעובד איתי...) מחשב. זה לא יקרה שוב, מבטיחה. בינתיים אני תקועה עם דואל קור בעייתי שמרסט את עצמו להנאתו ללא שום לוגיקה, כשבא לו. כבר החליפו בו כמעט הכל. אני עוסקת בעיצוב פנים ושאלותי מתחלקות לשני נושאים: חומרה - האם יש מצב להוציא מפרט טכני של הקיים במחשב שלי (ואיך לעזאזל עושים את זה?) ולשפר ע"י החלפת חלקים, או לקנות מחשב חדש לחלוטין (חראם, לא? אין לי עודפי בוחטות) תוכנה - כמה עולה לקנות windows חוקי חדש? האם לעבור לויסטה? מה עוד צריך לקנות (אופיס אאוטלוק?) ומה חינמי? תודה רבה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק בזמן האחרון התחלתי להתעניין, ואני צריך עזרה בבניית מפרט. בסביבות ה3000 ש"ח, אני לא ממש גיימר, אבל אני כן משחק... בקיצור קראתי קצת, ובניתי לי מפרט... אני לא יודע יותר מידי, אבל ככה כולם התחילו, לא ? (: עריכה: אין כוונה לעשות OC. כמה דברים: א. אני אפילו לא יודע אם החלקים מתאימים אחד לשני (יש מקרים שלא?) ב. תביעו דעה על המפרט. ג. אני צריך המלצה לספק כוח ומארז בערך 500 ש"ח ביחד. ד. אני לא ממש מבין בכל החברות והדגמים אז אם יש משהו לא איכותי, או לא אמין או שיש יותר טוב במחיר דומה אז תגידו. ה. בקשר לזיכרון, שמעתי שהווינדוס תומך רק ב3GB, אז אם יהיה לי 2 של 2 GB זה ישתמש ב2GB או 3GB ? המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד 6550 intel לוח אם ga p35 ds3 זכרונות OCZ 800 2 GIGA כרטיס מסך 8800 320 GTS INNO3D דיסק קשיח WD160GIGA מארז של EZCOOL כולל ספק צורב DVD SATA 4900 משתלם נכון??
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שמצאתי: מפרט המחשב: סדרת LENOVO G560 Intel® Core™ P6200 מסך 15.6HD ברוחב מלא! כולל מקלדת מלאה זיכרון 4096MB DDR3 ד.קשיח 500GB מצלמת אינטרנט 3MP כולל סוללה6 תאים(3שעות) כולל קורא טביעות אצבע בעיצוב חדשני.. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=582758 עכשיו הצייעו לי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&uin=12925 והשאלה שלי אם יש משהו יותר טוב במחיר הזה השימוש העיקרי הוא לגלישה סרטי hd מוזיקה וכאלה ושיהיה בעיקר מהיר ולא יעשה בעיות ובטרייה שתחזיק זמן... תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אוכל לקבל הצעות למפרט מחשב עם הפרמטרים הבאים אני אודה לכם מאוד: 1. תקציב 5000 ש"ח למחשב, ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש עושה את ההבדל. 2. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, WORD, אבל גם למשחקים (בעיקר משחקי אסטרטגיה ). אני צופה שהוא יהיה דלוק חלק נכבד מהיום. 3. התקציב אמור לכלול גם ציוד היקפי: מסך (מה דעתכם על SAMSUNG BX2335) ורמקולים (לא ממש חשוב העיקר שיהיה סאונד), מקלדת ועכבר אלחוטיים ללא מדפסת. 4. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. 5. לא מתוכנן אובר קלוק. 6. המחיר אמור גם לכלול והתקנת וינדוס ואופיס והתקנת המחשב עצמו. 7. אני גר בירושלים והייתי מעדיף שהחנות תהיה בירושלים אם למישהו יש המלצה. 8. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל (רצוי לפחות I5 עם 4 ליבות). אני לא מתכנן לש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מפרט מחשב לגיימינג ללא מסך ב2600 ש”ח. המפרט חייב להיות מהחנות Www.ksp.co.il (סניף בילו אם זה משנה) ושהמחיר יהיה כולל הרכבה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לרכוש מחשב נייד קומפקטי (12"-13") קומפקטי יוקרתי (לצרכים פרטיים, עבודה ו show-off ) הוא חשב לקנות macbook כלשהו, אבל ביקש עוד הצעות מקבילות בינתיים, מדגמים עסקיים חזקים של חברות אחרות. הוא בעקרון מעוניין ברשימה של 3-4 דגמים בולטים של חברות מובילות בשוק. מה יש (או יהיה בקרוב מאוד) שאפשר להציע לו לדעתכם? (אני מניח vaio ו ה dellים מהסדרות החדשות, אבל אני לא מכיר ממש דגמים) אשמח לעזרה שלכם. (גם טאבלטים יתקבלו בטווח המחירים הזה, אם טאבלט חורג ב 2000 ש"ח מהתקציב, אפשר להציע גם אותו) הוא יכול לקנות בארץ או בחו"ל (אם יש סיבה מסויימת לקנות בחו"ל - מחיר, דגם שלא קיים בארץ וכו') תרגישו חופשי להציע. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-