עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתעתד ללמוד הנדסת תוכנה תקציב 2000-3000 אפשר לזלוג קצת לא צריך מערכת הפעלה

2. ביקשו ממני יעוץ לקניית מחשב נייד היום(?!), ולכן הדרישה שיהיה במלאי בבאר שבע (אופיס דיפו, KSP וכו' - לא אייבורי). המחשב הוא לא לגיימינג hard-core אלא למשחקי כדורגל וכדורסל למינהם. מעבר לכך ישמש לגלישה באינטרנט ושימושים כלליים. במסך אין צורך מעבר לרזולוציה סטנדרטית. טראקפוינט לא הכרחי. חשוב שיבוא עם מערכת הפעלה. אודה מאוד על תשובה בהקדם.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by ag43,

מחפש מחשב לאדם מבוגר שעורך סרטי וידאו ביתיים. כרגע הוא משתמש בפנטיום 4 עם 512 מגה זכרון... מדובר באדם שלא יחליף את המחשב ב10 השנים הקרובות כך שכדאי להשקיע ברכיבים עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בULEAD כרגע. מן הסתם ישודרג לתוכנות עריכה מודרניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשו…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by mMmSaK,

שלום לכולם, אחרי לימודים ארוכים אני מתכנן לקנות מחשב וכבר קניתי כמה חלקים אני מתלבט לגבי מסך וכרטיס מסך המון. אני מאוד נעול על מסך כלשהו של 3440*1440 100HZ ולקנות כרטיס מסך 5700XT או 2070S. השאלה שלי היא כזאת: אם נגיד אני עם המסך של 100HZ ומשחק נגיד נגיד ב 75FPS, האם זה טוב? או שבשביל להנות מכל ה 100HZ צריך לשחק ב 100FPS ומעלה? אני יודע ששני אלו הם דברים שונים אבל כמה משנה שם הסינכרון בכמות הפריימים לרענון הזה? תודה מראש לעוזרים

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. צריך המלצה מקצועית למחשב נייד רציני שגם יתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות - אוטוכד , פוטושופ , 3D מקס ושות וגם יהיה מחשב איכותי כמחשב אישי - סרטים , מוזיקה , אינטרנט , כל מה שצריך ... בכלל איזה חברה היום מומצלת לקנות ואיזה לא ? חשוב לי גם חי סוללה ומשקל שלא יהיה מוגזם , גודל מסך גם לא החלטתי מה עדיין אידיאלי אשמח לעזרה , תודה !

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, הורי רוצים לקנות מחשב חדש במקום הישן שלהם שהלך לעולמו. שימושים עיקריים הם אינטרנט ואופיס וקצת תוכנות מקצועיות המבוססות על אופיס. התקציב הוא 3-5K ודי גמיש (כמו ששמתם לב). לדעתי, כדאי לקנות מסך גדול (20" לערך). אשמח להמלצות למפרט, וגם לחנות באיזור כפר סבא. תודה עומר

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. Started by GeForce,

כפתור ה-ALT במחשב GIGABYTE שלי יצא מהמקום. המחשב נמצא עדיין באחריות. המחשב נשלח ליבואן והוא טוען שזה נזק פיזי והוא לא מסכים לתקן את זה במסגרת האחריות הוא מבקש על הכפתור 135 ש"ח. האם כפתור שיצא לא באשמתי הוא במסגרת האחריות?

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך תמיד טוב, אך לא על חשבון האיכות! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (כרגע סטודנטית להנדסת תוכנה) + עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE - תחביב, כל שפות התכנות - תואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר למסך אחד באזור ה24 אינטש , ובהמשך כנראה יחובר למסך נוסף -לאילו …

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. אני מתכננת קניה של מחשב נייח לעריכת וידאו וגרפיקה בתקציב של 4500 ש"ח, עם חריגה קלה. מתלבטת האם כדאי לחכות לבלאק פרידיי? וגם לקנות באילת באותו הזמן? (בכל מקרה אהיה שם באיזור הזמן הזה) או שהפער לא יהיה כל כך משמעותי במבצעי הבלאק פרידיי? אשמח לחוות דעת רצינית

10. מפרט לסרטים משחקים ועבודה שוטפת. מארז COOLERMASTER ELITE 335 (או משהו בסגנון לא זוכר את השם) עם 5 מאווררים E6300 GIGABYTE P43-ES3G WD 250GB 4GB RAM וקונה בקרוב ספק Seasonic 550Watt וכרטיס מסך POWERCOLOR 4870 1GB DDR5 והמסך יהיה SAMSUNG T240 מתוכנן OC סביר. משחקים כבדים-בינונים (CRYSIS 2, GTA, CALL OF DUTY וכו'..) איך המפרט? טענות שיפורים שאלות יתקבלו בברכה הספק יחזיק את המפרט?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by liorelbaz,

ישלי לוח GIGABYTE 990XA מעבד PHENOM 1075T X6 שתי כרטיסי מסך SPAHIIRE 6850 רוצה לקנות תמעבד מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box ושתי כרטיסי מסך Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ איך זה לאומת מה שיש לי כרגע? ואיך זה לאומת מעבד אינטל I5 4670 וכרטיס מסך בודד בסביבות 1500 שקל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מפרט טכני: לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. Started by erezb84,

שלום, יש לי מחשב נייד dell latitude d430. בדקתי לו טמפ' עם everest והטמפ' הם בסביבות 60 מעלות. עכשיו - משטח קרור אני אקנה לו היום, השאלה שלי - מה אפשר לעשות כשהוא לא בבית ואין את המשטח קרור? האם אפשר איכשהו לשפר לו את הקריר? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by A1eX,

התקציב הוא 4K. בקשה למפרט עם מעבד AMD 3000 כולל מסך. תודה.

15. Started by dorman2,

אתמול קיבלתי את המחשב. למען הגילוי הנאות זהו הנייד הראשון שלי. הרושם הראשון שקיבלתי הוא מאיכות המסך הגרועה. בהירות המסך אינה אחידה ולא משנה באיזה זווית מסתכלים. כל תנועת ראש קלה משנה את הבהירות באיזור אחר של המסך. אחת הסיבות שקניתי את המחשב הזה היא שזהו מסך LED ולכן ציפיתי למסך איכותי... שלא לדבר על הברק המשתקף מהמסך. שאלתי לחברי הפורום: זה צריך להיות ככה או שמשהו לא תקין?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום, מצ"ב מפרט שהרכבתי למחשב HTPC מבוסס AMD. אשמח לחוות דעת על המפרט, ואף להצעות לשינויים ושיפורים. מעבד AMD Athlon II X3 445 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16291 כמות: 1 מחיר: 350 ש"ח ( למזומן:343 ש"ח ) Foxconn A88GMV 880G, Socket AM3, M-ATX, 4xDDR3, VGA+DVI-HDMI, 1xPCIex16, Gigabit-LAN, RAID http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14174 כמות: 1 מחיר: 293 ש"ח ( למזומן:287 ש"ח ) 4GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - KINGSTON Original http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13565 כמות: 1 מחיר: 159 ש"ח ( למזומן:156 ש"ח ) SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 - כונן ק…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. יש לי חבר שרוצה מפרט לגיימינג בלבד אולי טיפה גלישה באינטרנט וזהו בערך. הדרישה היחידה שלו היא שיהיה את הכרטיס מסך R9 270X כי אמרו לו שזה יחזיק לו את המחשב מספיק זמן מבחינה גרפית, אישית אני מסכים עם זה. בניתי לו איזשהו מפרט ורציתי לדעת אם לא יהיה צוואר בקבוק באחד מהרכיבים האחרים, הוא אישית התפשר על מארז ולוח אם וכונן SSD רק בשביל לייעד את המחשב לגיימינג במחיר מאוד נמוך. +אני מצרף גם את השאלון של הפורום למטה אם מישהו פה בכל זאת ירצה לבנות מפרט בעצמו, תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪511 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪122 לוח אם: Gi…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Dani albom,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 כולל הציוד ההיקפי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג וסטרימינג (פורטנייט, RUST, rainbow' call of duty, CS go) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך לגיימינג "24 144HZ, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל טאוואר סטנרט, אין צורך באורות …

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  19. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=421&keySearch= יש שם כרטיס מסך X3100, כלומר ערכת שבבים GM965 שתומכת ב 4GB, אז למה כתוב שהמחשב תומך רק ב 2GB?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by siter,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בVisual Studio אבל אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק בהגדרות גבוהות אם אי פעם יהיה לי קצת זמן... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פרנסה, Visual Studio, SQL Server, MySql, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה ו3D shooters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by law89,

היי חברה, האם ניתן להרכיב מפרט זהה או מאוד דומה מאייבורי? להבנתי הזכרונות שלהם יקרים ולכן ניתן לרכוש אותם מחנות אחרת במידה וההפרש משמעותי

22. שלום לכולם , אני מתלבט זה תקופה ארוכה לגבי מערכת מחשב חדשה . אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מערכת מתאימה . אני צריך מערכת טובה , חזקה , שתחזיק מעמד למספר שנים , על כן אני מוכן לקנות מערכת יקרה ומתקדמת יותר שתשרת אותי יותר זמן . צריך מערכת לצרכי גרפיקה , עריכת וידאו לפעמים , אולי הקלטת סרטים מהTV אל תוך המחשב ואז צריבה ל- DVD , חיבור מצלמה דיגיטלית והעברת קבצי וידאו מהמצלמה למחשב , כמובן צפייה בסרטים (מסך טוב ויכולת חיבור ל- TV) , משחקים (רק לפעמים , אני כבר מעבר לשלב הזה) , גרפיקה ... צריך מערכת נוחה ושנראית טוב , על כן ציוד היקפי טוב ואיכותי הוא חובה . מעדיף INTEL ע"פ AMD . חשבתי על מעבד P4 של 3 / 3.2 GHZ . לא כל כך מכיר את המעבדים כפולי הליבה , האם בכל זאת כדאי ל…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. Started by nitro_6,

ראיתי שעוד כמה אנשים ביקשו את זה, אבל לא מצאתי שם את מקומי בעיקר למשחק BF3 ועוד אחרים מפרט נוכחי: לוח אם: intel dp55wg מעבד:intel core i5 750 @ 2.67GHz זיכרון:kingston 4GB 2x2GB DDR3 1333 מסך: dell 2209wa רזולוציה:1680x1050 ספק כוח:550watt לא יודע איזה חברה כרטיס מסך: ati redeon 5770 1024MB חשבתי להחליף כרטיס מסך, או להוסיף עוד אחד, דעתכם? לקחת כונן SSD, זה כדאי, ועל מה אתם ממליצים? אולי להוסיף זיכרון ואיזשהו קירור למעבד תקציב: 3000 אפשר לחרוג, למטה או למעלה כל עוד זה ייתן תמורה לביצועים. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shadtal,

אני מחפש כונן בין 500GB ל1000GB הלוח אם שלי כולל USB 3.1 Gen2 Type-A. ומחפש את הכונן במהירות הכי גבוהה שניתן יהיה להשיג לחיבור זה. תודה!

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  25. היי חברים אני מעוניין לרכוש מחשב נייח ממש בימים הקרובים. המחשב ישמש אותי בעיקר לצורכי עבודה גרפית - תוכנות אדובי כולל אפטר אפקט ובקרוב אני רוצה להתחיל ללמוד תלת, אז חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק ומהיר. קיבלתי הצעה מ-idigital בסך של 18,500 - מחיר שאני מוכן לשלם כל עוד המחשב באמת מתאים לצרכים שלי… הבעיה שאני לא מבין בזה כלום… ואין לי מושג אם המפרט של המחשב בסדר, והאם זה מחיר סביר?. אשמח לקבל את חוות דעתם על המפרט של המק שקיבלתי מהם… אני שוקל גם לקנות מקבוק פרו 16 אינצ׳+ מסך נוסף ולחבר ביניהם ( אבל לא יודע אם מחשב נייד יהיה חזק מספיק כמו הנייח של אפל... או שלוותר על הרעיון?) זה המפרט של האיימק שקיבלתי מ-idigital מחיר: 18,536 ₪ iMac 27-inch Retina …

דיונים חדשים בפורומים