ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
בניתי את המפרט הבא שהולך להיות מחשב מדיה סנטר (חזק) מחובר לטלווזיה. חשוב להדגיש שהסרטים יהיו גם בלו-ריי (30-40 גיגה סרט) ולכן הלכתי על משהו בסגנון הזה. המחשב ללא דיסקים קשיחים (יש כבר) וללא ציוד היקפי. Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA 1 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 1 HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 RSI H SD200 Black HTPC Case With 270W PSU 1 שאלות: 1. האם המפרט מוגזם מידי לסרטי בלו-ריי, האם ללכת למשהו יותר צנוע לסלון? 2. האם לדעתכם ישנו משהו מיותר שהייתם משנים למשהו בפחות כסף או באותו כסף אבל בעל ביצועים טובים יותר? 3. לגבי מאורר למעבד - לא שכחתי. יש לכם משהו זול ומומלץ וכ…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
כבר קיבלתי עזרה.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בכפר סבא בשביל אבא שלי . מצאתי את המפרט הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&comp=30 והוא נראה לי מתאים מבחינת ביצועים, אבא שלי לא מריץ משחקים - רק אינטרנט, אופיס ודברים כאלה. עכשיו, חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר. אודה מאד אם תוכלו להמליץ אילו חלקים אפשר להחליף באחרים ע"מ לעשות את המפרט שקט. יש מצד ימין של העמוד רשימה של חלקים להחלפה אבל אני לא יודע עד כמה הם שקטים. בממשק של KSP זה די פשוט. תודה רבה, מיכאל למי שלא רוצה להיכנס לאתר הנה המפרט המדובר: דגם מחשב: i0 מעבדי אינטל: Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10733 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למע…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד רצוי לחסוך, אבל אם יש מפרט מאוד שווה ב2500 אני אלך עליו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 היא התקרה, אני מחפש מפרט בסביבות ה2000-2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: אם לנסח את זה כך; הייתי רוצה שהוא יריץ על הגדרות בינוניות+ את Half Life 2 על מקסימום, Company Of Heroesעל מדיום- גבוה -חלק, Supreme Commander -מדיום חלק, אולי באטלפילד 3 על מינימו…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש מערכת שלמה של מחשב לעריכה גראפית. אני עובד עם רוב התוכנות. אני עורך סרטים בHD , תמונות ועושה מודלים ב3D(תוכנות כמו photoshop,3dmax,premier וכדומה) הכרטיס מסך אמרו לי שמומלץ Nvidia 560/80 תבדקו אותי , יכול להיות שהטעו אותי. אני רוצה כונן של 1T בנוסף אני מעוניין ב2 מסכים רצוי 24" כל השאר תלוי בכם תודה רבה מראש! אתם עושים אחלה עבודה!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעה מivory ואני רוצה לדעת אם המפרט טוב (למשחקים, סרטים, גרפיקה) ואם המחיר טוב יחסית למוצר הנה המפרט השימוש במחשב לצורך משחקים, עבודה גרפית (3DMax, photoshop, unity) משחקים call of duty, counter strike, butterfly3 מעבד אינטל 3.00GHz 6MB Core i5 1155 Quad 2320 זכרון 2יח׳ HS Value Plus Geil 4 GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 p.o. View דיסק 1Tera Sata2 32 MB Samsung מארז PS03B ATX Silverstone ספק כח A.Pfc 500W Fan12 Ci-Power CWT לוח אם P8H61-M LX Plus B3 H61 Asus צורב windows 7 כרטיס רשת כרטיס קול סה״כ 4,100 ש״ח כולל מע״מ הציעו לי גם מסך E2380v HDMI Led 1:5000000 DCR 5MS 23" LG. ב- 1160 שח תודה, דור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב יחסית ישן, זה המפרט שלו : מעבד intel e5500 לוח אם - Asus p5G41c-m lx זיכרון - 2G של DDR 2 אין כרטיס מסך חיצוני HD 250 G הייתי מעוניין לשדרג ככה שיוכלו לשחק עליו משחקים , כמובן לא הכי חדשים, אבל נניח שFEAR1+ 2 ירוץ עליו, קרייסיס 1+2 , ועוד כהנה וכהנה משחקים מלפני שנתיים שלוש, ברמה בינונית + (כלומר שהיראו את היופי של המשחק אבל שלא ייתקע..לפחות 40 FPS). תקציב של כמה מאות שקלים, נניח עד 1000 ש"ח. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? האם להרחיב את הזיכרון? האם לשנות את הזיכרון לDDR3?(ניתן או 2 או 3, לא שניהם ביחד). המון תודה וחג חנוכה שמח.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE MASTER COLLECTION, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה גרפית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: MW2, BF3,WoW,SC2. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? / מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. ה…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battle field 3, far cry,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל- בעיקר מולטיטסקינג רציני של תוכנות ואינטרנט...שאני כותב אינטרנט אני מתכוון לשימוש טובעני של 80 טבים ויותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 אך ישודרג ככל הנראה לFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לבנות עבורי מפרט עפ"י הצרכים הבאים: 1. תקציב: 2500 ש"ח א) ניתן לנצל את התקציב במלואו ב) במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בכ- 500₪ נוספים 2. שימושי המחשב: עבודה משרדית וניגון תכני HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי מכיוון המחשב יישב בחדר השינה. חשיבות השקט היא 8-9 מתוך 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. ללא מערכת הפעלה 7. ברמה העקרונית אני מעוניין לרכוש את המחשב בזיגזג, אלא יש אלטרנטיבה טובה ואמינה באיזור ראשון לציון תודה רבה לכל העוזרים\מייעצים
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם. חבר הרכיב לי מפרט (2500 שקל), אני מתכנן להשתמש בו למוזיקה, סרטים, משחקים בעיקר (גיימינג קל, לא כבד!), אינטרנט וכל השימושים האחרים במחשב... אני צריך חוות דעת על המפרט הבא (אני קונה מ-TMS) : http://tms.co.il/preview/spec/cvu28ktz תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שמצוין למעלה והמטען ממש ענק וזה מטרד להיסחב איתו ללימודים. המטען ענק כ"כ בגלל הI7? (דגם 2630) אפשר להשיג מטען קטן יותר שמתאים למחשב? איפה? איפה אפשר להשיג סוללה 9 תאים או 12 תאים למחשב בארץ? יש הפרש מחירים משמעותי לעומת חו"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל את דעתכם הכנה על המפרט הבא: מעבד - Intel Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרון DDR3 1800Mhz - 2x2GB Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel CL8-8-8-24 כרטיסי מסך - Gigabyte HD 6850 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח - Samsung 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI מארז - Antec Twelve Hundred V3 The Unbeatable Gaming Case ספק כוח - Antec Neo Eco 620 620W Active PFC 12cm PSU בנוסף מצורף השאלון להמלצה על מפרט חדש, כך שאם יש לכם המלצות לשיפורים אשמח לשמוע אותן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקצי…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא של 3500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס מסך טוב. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?רצוי האם מתוכנן שדרוג מאסיב…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחותי מחפשת מחשב נייד לעבודות גרפיקה. צריך מחשב שיוכל להריץ photoshop, InDesign, illustrator, after effects ותוכנות דומות בקלות. היא לא אמורה לעבוד על דברים כמו עריכת סרטים HD או עיצובים ב3D. המחיר צריך להיות בסביבות ה3500 ש"ח אבל גם קצת יותר גבוה זה לא נורא. המחשב צריך לכלול WIFI וצורב(עדיף צורב DVD). HD בסביבות ה300-500GB אמור להספיק. תודה רבה מראש. ברק
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם לגבי 2 דגמים של אסוס , שאני מתכוון לקנות אחד מהם רק שאני לא יודע מה יותר כדאי לי,. הדגמים הם: 1. Asus® Notebook Silver 13.3" I5-480/4GB/500GB/W7HP64 | U36J 2. ASUS NB U30S I5-2430/640G/4G/1ARX/8SL אני לא יודע מה יותר כדאי לרכוש. חשוב לציין שזה צריך לשמש אותי ללימודים (בעיקר תוכנות של תיכנות), סרטים HD, ואיזה משחק או שתיים.. אודה לכם אם תוכלו לתת חוות דעת והמלצה מה עדיף. שבוע טוב עריכה: * מטרות המחשב? לימודים בעיקר תוכנות של תיכנות למניהן. משחקים: פה ושם לא משהו רציני צפיה בסרטים HD * גודל המסך? לא יותר מ 13.3" * משקל רצוי? כמה שיותר קל . פחות מ 2קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן , מעבר ל 4 שעות * האם…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחיר; עד 2500 שח תודה לכל העוזרים, חשוב לי שיקרין סרטי HD על הטלוויזיה בעזרת HDMI, תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח צפונה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, הורדות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). טורנטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty בערך שעה בחודש נחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים זה לא באמת אכפת לי, אני ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! מעוניין לקנות ולהרכיב מחשב HTPC קל, כשהקאץ' הוא שהוא צריך להריץ סרטים בהבחנה בלי לגמגם. עיקר ההתלבטות שלי היא בין Core i3, שבטוח יריץ הכל מעולה אבל הוא יקר, לבין מחשב מבוסס ATOM, שזה קצת סיכון אם יעמוד בדרישות החומרה, לבין Athlon II X2 250 או מעבד AMD קל אחד דומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר חריגה של עד 500 אם כוללים בתקציב מקלדת משולבת עכבר אלחוטית טובה 2. מה שימושי המחשב: ישמש כמרכז מדיה מחובר לטלוויזיה. צריך להיות מספיק חזק להריץ סרטים ב1080p בלי לגמגם! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אני לא מתכוון לכבות אותו …
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty 3 battelfield 3 gta 4 mafia 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הסייר של הוונדוס כל הזמן מפסיק לעבוד הרבה פעמים משום מה והוא עושה לי אתחול מחשב ויוצא לי מכל התיקיות והדברים שאני נימצא בהם וזה כל הזמן קורה גם הגוגל כרום הפסיק לעבוד לי ואני לא מצליח למחוק אותו לא משנה כמה פעמים אני לוחץ לא קורה כלום... איך אני פותר תבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב 13.3-14 אינץ' אלה הדגמים ששמתי להם אליהם אשמח לקבל המלצות - Lenovo IdeaPad Z370 M5653IV - Samsung 300V3A-A06IL - Asus K43E-VX452V בגדול מה ההבדלים בין כרטיס מסך Intel® HD Graphics 3000 לבין (NVIDIA® GeForce® 410M, (1GB Dedicated
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-