עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rtirti,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרט בתקציב של כ3000 ש"ח.. השימושים הם בעיקר משרדי אבל בהחלט יתכנו שימושים נוספים כמו צפייה בסרטים, ואולי אפילו מעט משחקים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה3000.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אם כי אם לא צריך אז לא סתם להוסיף רכיבים אבל אין בעיה לנצל את התקציב.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, מעט וידאו וייתכן שאולי מעט משחקים קלים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ואינטרנט באופן תדיר, השאר מזדמן.. ב)…

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by miz,

מישהו יודע האם הסידרה הזו אמורה להגיע לארץ, ואם כן מתי וכמה זה אמור לעלות וסתם ככה האם יש סקירה מקצועית על המחשב הזה

3. האם מומלץ לקנות משטח קירור למחשב נייד ? קניתי היום מחשב חדש , נראה לי מחשב מאוד טוב וחבר שלי המליץ עליו. איך עוזר בדיוק משטח קירור לשמור על המחשב ? תודה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by uvs84,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי כל כמה זמן של עבודה על המחשב פתאום הכונן דיסקים קופץ החוצה בלי שום סיבה המחשב נייד של hp דגם pavilion dv6000 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תמונות עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מיועד לבני משפחה - אין להם מושג מה גודל המסך עד כמה שאני זוכר לא יותר מ20 אינץ' (מסך יחסית ישן) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  6. שלום לכולם, אני אדריכלית המתמחה בהדמיות אדריכליות. תוכנות עיקריות - 3ds max, כולל רינדורים של סצנות כבדות יחסית, ועריכה גרפית בפוטושופ. אין צורך במשחקי מחשב. אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מעבד Quadcore i7 950, מחיר 1465ש"ח לוח אם GA-X58-USB3 מחיר 1077ש"ח זיכרון DDR 4096 1333 MHz, 4x6GB total 24GB מחיר 2070ש"ח דיסק קשיח Seagate 1TB SATA-2 32MB Buffer מחיר 689ש"ח, כנראה נתקין שניים כאלה בתצורת Raid צורב DVD-RW Sony-NEC x24 Dual Layer מחיר 164ש"ח כרטיס מסך Geforce GTX 560, 1024MB DDR 5 מחיר 1380ש"ח מארז Huntkey Hespers מחיר 303ש"ח ספק כח FSP 600W מחיר 388ש"ח יחידת קרור Cooler Scythe Grand Kama Cross מחיר 215ש"ח סה"כ 6,800 ש"ח. המפרט הוצע לי ע"י אלף אנד אלף בסניף חדרה. המלצו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, התופעה מוזרה בהחלט.קיבלתי מחשב נייד של LG גם LE50 והייתה מותקנת פה מ"ה וינדוס 7 גרסת אנטרפרייס.הייתה תופעה של מסכים כחולים ולכן החלטתי לנסות גרסאות אחרות של וינדוס 7 כדי לבדוק מי הכי מתאימה להרצה על המחשב (חומרה ישנה).לאחרונה התקנתי גרסה מסוימת מקוסטמת של מישהו שעבדה יפה מאוד אבל הבעיה שהמערכת לא מזהה את הכרטיס מסך שלי.הסרתי אותה וכרגע חזרתי לגרסת אנטרפרייס אך להפתעתי גם עכשיו לא ניתן להתקין דרייבר של כרטיס מסך,עכשיו אני יודע שמדובר בכרטיס מסך ATI RADEON XPRESS 200M אבל עדיין הוינדוס מזהה כVGA רגיל. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים מתאימים אך לשווא,לא משנה איזה דרייבר אני מתקין שום דבר לא עוזר.מה שעוד יותר מוזר הוא שבפעמים הקודמות הייתי נכנס לעדכוני וינדוס והוא היה מזהה שצר…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  8. שלום לכולם, אני אורי.. מבקש גם המלצות לציוד הקפי, אך זה לא החלק הקריטי- העזרה העיקרית שאני צריך היא המפרט עצמו והמסך. כמו כן, מבקש HD של 1T לפחות. תודה מראש למומחים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אתם קובעים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שכח 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר משחקים , עבודה על פוטושופ ברמה סבירה (לא קבצי ענק), וגלישה \ שימוש כללי כמובן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: פוטושופ תדיר, משחקים חדשים תדיר, הרבה הורדות במקביל לגלישה מרובת חלונות. ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: בעיקר סקיירים, WOW, דיאבלו 3 , SC2..אב…

9. אחרי שנים עם קונסולות ולפ-טופים החלטתי לקנות מחשב טוב לגיימינג. עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב חדש, אשמח לעזרה והמלצות. זה המפרט שהרכבתי בעצמי: CPU: Core I7 2600K MOBO:Intel DZ68BC (http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dz68bc.html) RAM: DDR3 1600Mhz 4x4GB Corsair Vengeance LP Blue Dual Channel CL9-9-9-24 GPU: ASUS - AMD HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E HDD: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX PSU: Thermaltake TR2 700W PSU Active PFC CASE: CoolerMaster Elite 310 Black/Blue ATX Case (No PSU) SCREEN: Samsung S23A350B LED 23'' 5ms VGA DVI WideScreen Black את המעבד ולוח-האם אני מקבל …

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. Started by sapartil,

לאיזה יצרן ניידים יש את התמונה הכי טובה ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה המפרט: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28753 אני יודע שיש אנשים שלא ילכו ליד שניה, אבל אני מעוניין למכור אותו או לבצע עסקת טייד אין על חלקים למחשב נייח, כמה הוא שווה כיום? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בניתי את המפרט הבא שהולך להיות מחשב מדיה סנטר (חזק) מחובר לטלווזיה. חשוב להדגיש שהסרטים יהיו גם בלו-ריי (30-40 גיגה סרט) ולכן הלכתי על משהו בסגנון הזה. המחשב ללא דיסקים קשיחים (יש כבר) וללא ציוד היקפי. Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA 1 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 1 HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 RSI H SD200 Black HTPC Case With 270W PSU 1 שאלות: 1. האם המפרט מוגזם מידי לסרטי בלו-ריי, האם ללכת למשהו יותר צנוע לסלון? 2. האם לדעתכם ישנו משהו מיותר שהייתם משנים למשהו בפחות כסף או באותו כסף אבל בעל ביצועים טובים יותר? 3. לגבי מאורר למעבד - לא שכחתי. יש לכם משהו זול ומומלץ וכ…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בכפר סבא בשביל אבא שלי . מצאתי את המפרט הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&comp=30 והוא נראה לי מתאים מבחינת ביצועים, אבא שלי לא מריץ משחקים - רק אינטרנט, אופיס ודברים כאלה. עכשיו, חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר. אודה מאד אם תוכלו להמליץ אילו חלקים אפשר להחליף באחרים ע"מ לעשות את המפרט שקט. יש מצד ימין של העמוד רשימה של חלקים להחלפה אבל אני לא יודע עד כמה הם שקטים. בממשק של KSP זה די פשוט. תודה רבה, מיכאל למי שלא רוצה להיכנס לאתר הנה המפרט המדובר: דגם מחשב: i0 מעבדי אינטל: Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10733 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למע…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by x-boy_24,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה…

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by anuekr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד רצוי לחסוך, אבל אם יש מפרט מאוד שווה ב2500 אני אלך עליו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 היא התקרה, אני מחפש מפרט בסביבות ה2000-2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: אם לנסח את זה כך; הייתי רוצה שהוא יריץ על הגדרות בינוניות+ את Half Life 2 על מקסימום, Company Of Heroesעל מדיום- גבוה -חלק, Supreme Commander -מדיום חלק, אולי באטלפילד 3 על מינימו…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by Men7a,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש מערכת שלמה של מחשב לעריכה גראפית. אני עובד עם רוב התוכנות. אני עורך סרטים בHD , תמונות ועושה מודלים ב3D(תוכנות כמו photoshop,3dmax,premier וכדומה) הכרטיס מסך אמרו לי שמומלץ Nvidia 560/80 תבדקו אותי , יכול להיות שהטעו אותי. אני רוצה כונן של 1T בנוסף אני מעוניין ב2 מסכים רצוי 24" כל השאר תלוי בכם תודה רבה מראש! אתם עושים אחלה עבודה!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. שלום קיבלתי הצעה מivory ואני רוצה לדעת אם המפרט טוב (למשחקים, סרטים, גרפיקה) ואם המחיר טוב יחסית למוצר הנה המפרט השימוש במחשב לצורך משחקים, עבודה גרפית (3DMax, photoshop, unity) משחקים call of duty, counter strike, butterfly3 מעבד אינטל 3.00GHz 6MB Core i5 1155 Quad 2320 זכרון 2יח׳ HS Value Plus Geil 4 GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 p.o. View דיסק 1Tera Sata2 32 MB Samsung מארז PS03B ATX Silverstone ספק כח A.Pfc 500W Fan12 Ci-Power CWT לוח אם P8H61-M LX Plus B3 H61 Asus צורב windows 7 כרטיס רשת כרטיס קול סה״כ 4,100 ש״ח כולל מע״מ הציעו לי גם מסך E2380v HDMI Led 1:5000000 DCR 5MS 23" LG. ב- 1160 שח תודה, דור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by אSף,

שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב יחסית ישן, זה המפרט שלו : מעבד intel e5500 לוח אם - Asus p5G41c-m lx זיכרון - 2G של DDR 2 אין כרטיס מסך חיצוני HD 250 G הייתי מעוניין לשדרג ככה שיוכלו לשחק עליו משחקים , כמובן לא הכי חדשים, אבל נניח שFEAR1+ 2 ירוץ עליו, קרייסיס 1+2 , ועוד כהנה וכהנה משחקים מלפני שנתיים שלוש, ברמה בינונית + (כלומר שהיראו את היופי של המשחק אבל שלא ייתקע..לפחות 40 FPS). תקציב של כמה מאות שקלים, נניח עד 1000 ש"ח. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? האם להרחיב את הזיכרון? האם לשנות את הזיכרון לDDR3?(ניתן או 2 או 3, לא שניהם ביחד). המון תודה וחג חנוכה שמח.

19. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE MASTER COLLECTION, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה גרפית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: MW2, BF3,WoW,SC2. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? / מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. ה…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by djz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, battle field 3, far cry,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by MokoLoko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל- בעיקר מולטיטסקינג רציני של תוכנות ואינטרנט...שאני כותב אינטרנט אני מתכוון לשימוש טובעני של 80 טבים ויותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-1024 אך ישודרג ככל הנראה לFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  23. שלום חברים, אשמח אם תוכלו לבנות עבורי מפרט עפ"י הצרכים הבאים: 1. תקציב: 2500 ש"ח א) ניתן לנצל את התקציב במלואו ב) במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בכ- 500₪ נוספים 2. שימושי המחשב: עבודה משרדית וניגון תכני HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי מכיוון המחשב יישב בחדר השינה. חשיבות השקט היא 8-9 מתוך 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. ללא מערכת הפעלה 7. ברמה העקרונית אני מעוניין לרכוש את המחשב בזיגזג, אלא יש אלטרנטיבה טובה ואמינה באיזור ראשון לציון תודה רבה לכל העוזרים\מייעצים

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by liav123,

היי, אני צריך את עזרתכם. חבר הרכיב לי מפרט (2500 שקל), אני מתכנן להשתמש בו למוזיקה, סרטים, משחקים בעיקר (גיימינג קל, לא כבד!), אינטרנט וכל השימושים האחרים במחשב... אני צריך חוות דעת על המפרט הבא (אני קונה מ-TMS) : http://tms.co.il/preview/spec/cvu28ktz תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.