עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomer87,

חבר שלי צריך מפרט בתקציב באמת לא מוגבל.... אני מדבר איתכם על סכום של 20000-30000 ש"ח אהה...זה אתגר...ועוד אמיתי מפרט שכשהוא יריץ את דום שלוש כמו משחק מלפני שלוש ארבע שנים.. פשוט המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה... המפרט מיועד לאוברלוקינג רצחני באמת...משחקים!!! טוב אני מניח שהבנתם את הכוונה שלי דרישות: AMD כולל ציוד היקפי כרטיס קול ומסך הכי חזקים וטובים... פשוט הכי הכי הכי הכי הכי טוב!!! מי מקבל את האתגר???? נראה למה אתם מסוגלים???!!!!.... תומר בכר

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. שלום , ברצוני לרכוש בימים הקרובים מחשב מדגם Y50-70 4K עם SSD מרשת אייבורי באילת (מחיר 5500 ש"ח) , לאחר חיפוש ברשת מצאתי הרבה תגובות על הלפטופ , הרבה חלוקים בדעותיהם, בגלל זה אני רוצה לדעת האם מישהו כאן ניסה את הגרסה של ה 4K עם SSD הדגם המדוייק : מחשב נייד "15.6 Lenovo IdeaPad Y50-70 59433108 256GB SSD לגביי ה SSD הוא מסוג סמסונג PM851 אמנם הוא פחות טוב מה MX100 או EVO 840, אבל הוא לא כזה רחוק מהם , לכן אני לא חושב ששווה לי לקנות בנפרד SSD ולבצע החלפה לדגם עם ה 1TB 5400rpm. * מטרות המחשב - משחקים תכנות קצת פוטושופ ועריכת וידאו (משחקים כמו סטארקרפט 2 , דיאבלו 3 , WOW , ופה ושם COD\BATELFILED). * רזולוציית מסך- כאן אני דיי בהתלבטות , אני לא יודע כמ…

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. שלום, אני רושם שתחשבו פעמיים לפני שאתם קונים מחשב אסוס. אמנם יש שירות תיקונים עד הבית אבל השירות מהתיקון, לפחות לפי מה שאני חוויתי בינתיים גרוע יחסית ללנובו (זה הנייד הקודם היחיד שהיה לי לפני אסוס) בקיצור, מחשב חדש N550JK-CN065H. הייתה בו תקלה ששמתי לב של נקודות לבנות על המסך וגם מצלמה שלא תמיד עובדת טוב. (לא תמיד נדלקת) שלחתי לתיקון והחזירו לי אותו חזרה עם החלפה של מסך וכמה שריטות קטנות על הפלסטיק וגם טענו כי הכל בסדר עם המצלמה. המצלמה כמובן שוב לא פעלה כראוי ומסתבר שהיה שם חיבור קצת לא בסדר. נשלח לתיקון הם התקשרו לוודא את התקלה. שלחו חזרה ומסתבר שהרסו על הדרך את הtouchpad וגם כשהשליח הגיע היה חלק מהפלסטיק מודבק עם סלוטייפ . מול השליח הורדתי את הסלוטייפ וחתיכה נפלה. מסתב…

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by Yarony90,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ-8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב אבל ניתן לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800-1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת web. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש ללימודים ואז כמחשב לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לתכנות אז …

5. Started by Buck,

מאוזן? [h=1]MSI X99S SLI Plus LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 7885-002R[/h]שני:Crucial Ballistix Sport 8GB Single DDR4 2400 MT/s (PC4-19200) CL16 DR x8 Unbuffered DIMM288-Pin Memory BLS8G4D240FSA [h=1]Intel Core i7-5930K Haswell-E 6-Core 3.5GHz LGA 2011-v3 140W Desktop Processor BX80648I75930K[/h][h=1]MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h][h=1]Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001[/h][h=1]Antec Three Hundred U3 Mid Tower Gamer Black [/h][h=1]Corsair 750W 80+ Gold CS750M [/h]התכנון הוא לשדרג את המחשב עם SLI אם יתחשק. לפי מה שהבנתי מהתגובות בניו אגג ואמזון המעבד החלש יותר בתושבת זאת 5820k לא תומך כמו שצריך בSLI ומאט את החיבור של הכרטיסים או משהו כ…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. איך המחשב שהזמנתי? הוא יהיה מיועד למשחקים, אך לא כל כך כבדים. אני לא אשתמש במשחקים בעלי גרפיקה של מעל WC3 ו-NFS CARBON. מעבד: INTEL E6300 1.86GHz CORE 2 DUO 1066MHZ 2MB BOX כרטיס מסך: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II מארז: CASE X-GAMER 500W + HANDLE 20/24PIN לוח אם: INTEL ISELTON 946 JZIS VGA+LAN צורב: NEC 5170 DVRW X 18+/- BULK שחור זיכרון: DDR II 512MB 667MHZ CL5 TwinMOS x 2 מסך: SAMSUNG LCD 19" 8ms + DVI מקלדת: Cordless Desktop WIRLESS EX 110 967561 כונן קשיח: 250GB SATA2 8MB 7200RPM כרטיס קול (מובנה בלוח האם): 5.1 (6) ערוצים מחיר: 4675 ש"ח כולל מע"מ ביקורות? ויש למישהו דעה אישית על המסך \ כרטיס מסך \ מעבד? תודה מראש. ;D

• 56 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. שלום לכולם, אז אחרי 6 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, בהתחלה הצצתי קצת ב KSP בקטגוריה של "מחשבי גיימינג מומלצים" והמחשב הזה צד לי את העין הן מבחינת המפרט והן מבחינת התקציב. הדרישות שלי מהמחשב הן בעיקר גיימינג, משחקים חדשים וגם קצת ישנים, סטייל wolfenstein\call of duty\GTA\NFS\far cry וכו' לאחר יום יומיים של התלבטויות התחלתי להשתעשע עם הרעיון של להריץ את רשימת החלקים באמאזון כדי לראות מה ההפרשים ובגלל שיש לי אופציה שיביאו לי אותם מארה"ב לקחתי את זה יותר ברצינות וגיליתי שאני יכול לחסוך מעל 4000 ש"ח בקניה של החלקים האלה מאמזון (למעט מארז שאקנה בארץ). בגלל שהידע שלי כבר לא מה שהיה ואני לא באמת מעודכן בכלום, רציתי להתייעץ איתכם הא…

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ומתאפשרת חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ברשותי מסך 27" 170Hz 1440p והמשחקים שאני משחק הם Overwatch 2, Returnal, God of War, Elden Rings, Cyberpunk, GTA V, Doom Eternal בנוסף המחשב ישמש לטובת עבודה עם הרצת כמה VM-ים במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב - היה לי מארז של Fractal Design שהיה שקט אפילו מעבר לציפיות, משהו ברמתו או אפיל…

9. שלום ברצוני לשתף אתכם במקרה המצער שלי, ואולי למצוא אנשים במצב דומה שרוצים להצטרף לתביעה ייצוגית: לפני שבוע לפתע התקלקל הנייד שלי (HP Pavilion dv2500t). התצוגה על המסך חולקה ל-6 מסכים קטנים וזהים, והתמלאה בפסים אופקיים מרצדים. לא ניתן לעבוד יותר עם המחשב, ולא ניתן לחבר אותו למסך חיצוני. המחשב הוא בן שנה וחצי, ונמצא מחוץ לשנת האחריות. ניגשתי למעבדה שתיקנתי בה פעם מחשב נייד, ואמרו לי שחייבים להחליף את כל לוח האם, בגלל קריסה של כרטיס המסך (NVIDIA 8400M GA). עוד אמרו לי, שזו בעיה "גנטית" של פגם בייצור של כל כרטיסי המסך מהסדרות 8400M ו-8600M, ואולי כדאי לפנות ל-HP ישראל ולנסות לשכנע אותם לקחת אחריות על העניין. התחלתי לחקור קצת את הנושא. כיצד לפתע קורס כרטיס המסך, כאשר תחזקתי את…

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. המפרט: GA 890GPA 4D3H Sapphire HD6570 1GB WD Green 2TB Antec 400W AMD Phenom II x6 20GB DDR3 1333 Zalman CNPS9500 AM2 TT v3 Black Edition בעקבות הצורך לשדרג, כבר החלטתי להרכיב מחשב חדש, אז נותר הישן. שווה משהו?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. היי לכולם, אני מחפש לשדרג את מערכת המחשב שלי. מה שחשוב לי בעיקר זו עבודה מהירה מאוד וללא עיכובים או לפחות מינימום עיכובים בכל הנוגע לעבודה עם התוכנות לייטרום ופוטושופ.. אני לא צריך להסביר איזה מתסכל זה שאתה עובד על מאות תמונות ועל איזה פעולת מברשת המחשב חושב לפעמים או שעד שתמונה נטענת, או כל פעולת רינדור אחרת ואפילו לפעמים סתפם נתקע מסיבות לא ברורות. כרגע אני על לפטופ בן 3 או 4 של ASUS ROG אותו שדרגתי ל16 גיגה זכרון וSSD EVO 840 של סמסונג. לאחרונה המחשב ממש מזייף... בכל אופן לעניינו, אני מחפש מפרט טוב כמה שניתן בתקציב של בין 5 ל-6 - מחשב נייח. חשוב מאוד שכל החלקים יעבדו בצורה מיטבית אחד עם השני כי כבר…

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by Vlad Kondratenko,

שלום לכולם, אני סוף סוף מתכנן לקנות מחשב GAMING חדש בהרכבה עצמית. הרכבתי מחשב מידע אישי וקצת המלצות ורציתי לדעת אם אפשר אולי טיפה לשפר/להוריד דברים מיותרים/להתאים דברים. תקציב כללי סביבות 6000 ש"ח (כלפי החלקים שאני לא מעביר מהמחשב הישן) CPU - intel core i5 8600k/1151 tray CPU COOLING - Arctic cooling freezer 12 co MOTHERBOARD - gigabyte z370 aorus ultra gaming MEMORY - corsair ddr4 8gx2 2133 cl13 vengance CASE - NZXT Phantom 410 black POWER SUPPLY - Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H CASE FANS - ??? SSD - WD 500GB 2.5 SATA3 Blue HARDDRIVE - WD 1T black מעביר מהמחשב הקודם! GPU - GeForce g…

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by mMmSaK,

שלום לכולם. בן דוד שלי החליט לקנות מחשב חדש ואני עוזר לו עם זה. אין לו משתמש באתר אז אנחנו עושים את זה דרכי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג אך ורק בשביל WINDOWS 8.1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלילי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF HARDLINE, FAR CRY 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 24' -לאילו הגדרות …

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by jabbahutt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך עד רבה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום עד 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ,הרצת VMs א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Middle Earth: Shadow of Mordor NBA 2K15 Cars Project -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p , אבל שידרוג למשהו ברזולוציה יותר גבוהה מתישהו בעתיד הנראה לעין. -לאילו הגדרות גרפי…

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. להלן דרישות נוספות, מדובר במתנה לאישתי, הדרישות הקריטיות הן: 1. משקל עד 1.5 ק"ג (3.3lb). כולל הסוללה. 2. מסך - חייב להיות מאט. עדיף פאנל IPS (אני יודע שיש אולי שלושה כאלה בשוק שהם לא אפל). אבל אם כבר פאנל TN, אז עדיף עם בהירות טובה וקונטרסט סטאטי מעל 500:1. 3. מעבד i5 (סנדי או אייבי). 4. זכרון: 4 ג"ב. עדיף עם אפשרות הרחבה ליותר (6 או 8 ג"ב). 5. נפח אחסון: SSD 128gb אמור להספיק. אם לא, אפשר גם HHD מעל 500GB אבל מעדיף שלא. בהקשר הזה ראיתי שיש כוננים היברידיים כדוגמת 500gb+32gb MLC ב-VAIO. מישהו ניסה וראה כי טוב? 6. חיבורים: VGA, HDMI/DP, שלושה USB (לא חייב 3.0), חיבור LAN, יציאת אוזניות, כניסה לכרטיסי SD. עדיף שהחיבורים יהיו בגדלים הסטנדרטיים ולא מיני + מתאם. 7. מקל…

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. זה מחשב נייד מדגם HP 2230S, הוא די ישן והסוללה שלו גמורה, עובד על מטען בלבד. בקיצור כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע לשולחן העבודה ואז ישר נכבה בבום, כאילו מנתקים את המטען ממנו. ניסיתי גם להוציא את הסוללה מהמחשב עצמו (למרות שהיא לא תקינה) ועדיין המחשב נכבה בסיום העלייה. האם זו בעיה במטען אולי? איך אפשר לפתור את זה? אני לא חושב שזה התחממות כי המחשב נכבה כמה שניות אחרי שנדלק. הוא היה נכבה לעיתים רחוקות יחסית אבל עכשיו נכבה מהר מאוד.

17. Started by pakax2,

בניתי אותו לאחר שהסתכלתי בדיונים כאן שיריץ משחקים ושיהיה שקט ללא OC תודה מראש AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤362 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.…

• 48 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. אחד מבוסס אינטל והשני AMD לא יודע על מה כדאי ללכת. לא מתכנן OC או משהו בסגנון. - מחשב מבוסס InteL: כמות. מוצרים סה"כ 3 Spire 80MM Case Fan Alumini II 195 ש"ח 1 Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box 1,371 ש"ח 1 Creative Inspire T5400 868 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 945 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 Samsung 1.44 Floppy (Black) 87 ש"ח 1 Lite-On 52x32x52 Black Retail CD-RW 293 ש"ח 1 Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA 644 ש"ח 1 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL 405 ש"ח 1 Asus P4P800 611 ש"ח 1 Leadtek Winfast Geforce FX 5950 Ultra…

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיחזיק לתקופה של 3 שנים בערך (אין לי כוונה להחליף את המחשב בזמן שהותי בצבא). ידוע לי שלא ניתן לנבא עד מתי מחשב יחזיק מעמד, אבל השאיפה היא לכמה שיותר (: אני מתכוון לקנות אותו במהלך שבוע הבא, כך שדיון זה הוא אחת ההתייעצויות האחרונות שלי לגביו. הצרכים מהמחשב כוללים הרצת משחקים ברזולוציות גבוהות, עבודה גרפית אינטנסיבית (3dsmax, Photoshop, Maya, תוכנות בסגנון), צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, קידוד ועריכת סרטים (עבודה עם VirtualDub, Adobe Premiere Pro 2.0 וכו'). כמו כן מתוכנן גם OC. אני רוצה שיהיה לו הרבה זכרון פנימי, כרטיס מסך ומעבד חזקים, ומסך 24" (הזה של DELL נראה מצוין), מקלדת G15 ועכבר G5. אין צורך ברמקולים, אני אחבר למחשב את המערכת שלי. חוץ מ…

• 61 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. שלום רב. אבא שלי רוצה להשתדרג אחרי שנים רבות שלא היה לו מחשב נורמאלי והמחשב הנוכחי גוסס (נראה לי לא החליף מחשב ב15+ שנים האחרונות) אני רוצה שיהיה לו מחשב טוב לשנים הבאות ורוצה לעשות לו מתנה יפה ליום הולדת. השימושים שלו ושל אמא שלי בעיקר זה אינטרנט,אופיס,סרטים. חשוב לו שהמחשב ירוץ מהר ויהיה לו הרבה מקום פנוי. הוא לא משתמש בפוטושופ אבל כן משתמש בכל מני תוכנות חינמיות לעריכת תמונות. אני אפרסם פה את המפרט שבנית וחשבתי עליו ותגידו מה דעתכם, מה הייתם משפרים או מורידים שיחזיק טוב לשנים הבאות. בעיקרון התקציב הוא גג עד 3500 אבל השאיפה שיצא יותר זול שיש דברים שאין צורך בהם לשימוש. אני שנים לא התעסקתי בבניית מפרט אז לא יודע מה הולך בשוק היום ומה כדאי. בנוסף אני מתלבט בנוגע למא…

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF4 OW ובתכלס יש שאיפה למשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה ככל הנראה 2K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום רב! אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ואני צריך מחשב ללימודים. הלימודים באוניברסיטה הפתוחה ולכן אני יצפה בהרצאות די הרבה וכן כל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה. אני לא בדיוק יודע איזה רמה של מחשב צריך ללימודים האלה, אשמח אם תעזרו בזה. התקציב הוא 3000 ש"ח. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח נוספים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בהרצאות, עבודות וכל מה שקשור ללימודי הנדסת תוכנה (אולי צריך גם תיכנות? אין לי מושג) (וכן צפיה בסרטים ולעיתים רחוקות משחקים כמו פיפא). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בסביבות 14 או קצת יותר. מאט רק אם לא יקר מידי ולא בא ע…

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום. מהעבודה נתנו לי כמה אפשרויות לקבל מחשב נייד במחיר מוזל (לא יודע עד כמה זה נכון בגלל שאין לי ידע בניידים) אלו האפשרויות : Gigabyte W348M 13.3 -------------------------------- הנייד בטכנולוגיית אינטל החדשה Santa Rosa, מסך "13.3, זיכרון 2048MB, כ.רשת אלחוטי, צורב DVD Super Multi Dual Layer, דיסק קשיח 250GB ומצלמת אינטרנט מובנית 1.3MP. Vista Basic וניתנת לשינוי בהזמנה מחיר - 3350 ש"ח Gigabyte W576M 15.4 ------------------------------ הנייד בטכנולוגיית אינטל החדשה Santa Rosa, מסך "15.4, זיכרון 2048MB, כ.רשת אלחוטי, צורב DVD Super Multi Dual Layer, דיסק קשיח 320GB ומצלמת אינטרנט מובנית 2MP. Vista Basic וניתנת לשינוי בהזמנה מחיר - 3720 ש"ח LG RD510 15.4 ----------------…

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by mMmSaK,

מפרט פנימי: מעבד: I7 7700K קירור: NOCTUA NH-D14 לוחם אם: Gigabyte Z270XP SLI זיכרון: CORSAIR DDRA4 8*2GB 2400 ספק: CORDAIR RM750W GOLD MODULAR כרטיס מסך: EVGA GTX 970 FTW 2.0 דיסק קשיח: W.D BLUE 1TB 7200RPM שני אס.אס.די: CRUCIAL MX100 256GB והשני M.4 128GB של אותה חברה מארז: CORSAIR 330R ציוד היקפי: מקלדת: RAZER DEATHSTALKER CHROMA EXPERT GAMING עכבר: RAZER MAMBA 16000 פד עכבר: RAZER GOLIATHUS מסך: DELL U2515H ULTRASHARP LED IPS יש גם רמקולים של מיקרולאב לא זוכר דגם אין בו אף תקלה פשוט אני לא רוצה שהוא יהיה בקרבתי שאני מתחיל ללמוד.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by shir12345,

יש לי מחשב ישן יחסית אבל הוא לא בשימוש רב. לאחרונה הוא גם משמש למצלמות אבטחה ואני רוצה לשדרג אותו כי הוא מאוד איטי במעבר בין תוכנות שפועלות אבל המעבד לא מתאמץ הרבה. המפרט שלו: מעבד Q8300 לוח אם ZOTAC G31 זיכרון 2GB DDR2 דיסק קשיח 500GB חשבתי לשים לו כונן 2TB, מעדיף 3TB למצלמות האבטחה, את ה500GB שמשמש ככונן ראשי גם למצלמות ולשים במקום samsung ssg evo 120gb, ובנוסף להרחיב את הזיכרון הקיים ל4GB או 6GB. שאלותי: 1. האם כונן 2TB או 3TB יתאימו למחשב? אני אשמח לתשובה וודאית כי בחנות לא יודעים. 2. איך אני יודע זיכרון ראם מתאים למחשב? אשמח להמלצה, אפשרי גם לקנות באינטרנט מחו"ל אם ההפרש או המבחר שווה את זה אבל מעדיף כאן בארץ. 3. מה אתם חושבים על השדרוג שאני רוצה? האם הוא טוב ואי…

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים