ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום, אז אחרי שהצבתי את הדרישה של מסך גדול מ-"10.1 ומחיר נמוך ככל האפשר, חקרתי וקראתי בעצמי והגעתי לשני אלו למעלה. למה דווקא אלו? ובכן, ל-Acer, MSI ו-LG אין מה להציע, בעוד שההצעות של Toshiba ו-Dell יקרות. ל-Asus יש את ה-1101HA שהמעבד שלו נחות יותר משל שני אלו ואת ה-1201HA שהוא יקר לעומתם ולא משתלם. פיספסתי מישהו? כאמור, הלנובו הוא מהגרסא שלא מבוססת על ה-ION. אתמצת יתרונות\חסרונות של כל אחד בהשוואה לאחר: יתרונות הלנובו: אמצעי קלט טובים יותר (מקלדת בגודל מלא לעומת 92%, משטח עקיבה שהיללו אותו לעומת כזה שמתחו ביקורת עליו) מסך גדול יותר ("12.1 לעומת "11.6 ובנוסף שטח עבודה גדול יותר ממה שההפרש מרמז בגלל הבדלי יחסים בתצוגה) תצוגה ביחס שאני מעדיף (16:10 לעומת 16:9) רזולוציה שפויה…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 מצב טוב ומצויין ותקין. מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם p4p800 deluxe מעבד CPU - 3.2GHZ (478 זיכרון קינסטון 1GBX3=3GB דיסק קשיח SATA- W.D. 1TB צורב DVD - IDE כונן 1.44MB כרטיס רשת O/B כרטיס קול O/B כרטיס מסך GF - FX - 5700 - AGP כמה המחשב שלי שווה לימכור למישהו? המחשב אצלי 8 שנים. בתודה מראש מיקי
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים יום יומיים של סרטים ואינטרנט אבל גם יידרש להפעיל 1-2 מכונות וירטואליות לצורכי לימודים. (המכונות הוירטואליות לא יריצו דברים כבדים. על אחת יהיה windows server ול השנייה ווינדוז) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו,GNS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזול…
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איך המחשב שהזמנתי? הוא יהיה מיועד למשחקים, אך לא כל כך כבדים. אני לא אשתמש במשחקים בעלי גרפיקה של מעל WC3 ו-NFS CARBON. מעבד: INTEL E6300 1.86GHz CORE 2 DUO 1066MHZ 2MB BOX כרטיס מסך: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II מארז: CASE X-GAMER 500W + HANDLE 20/24PIN לוח אם: INTEL ISELTON 946 JZIS VGA+LAN צורב: NEC 5170 DVRW X 18+/- BULK שחור זיכרון: DDR II 512MB 667MHZ CL5 TwinMOS x 2 מסך: SAMSUNG LCD 19" 8ms + DVI מקלדת: Cordless Desktop WIRLESS EX 110 967561 כונן קשיח: 250GB SATA2 8MB 7200RPM כרטיס קול (מובנה בלוח האם): 5.1 (6) ערוצים מחיר: 4675 ש"ח כולל מע"מ ביקורות? ויש למישהו דעה אישית על המסך \ כרטיס מסך \ מעבד? תודה מראש. ;D
-
- 56 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, עוד מעט מתחיל הסימסטר, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים ולסרטים. משחקים לא חשוב. תקציב - 5000-7000 גודל המסך - המסכים הקטנים של 10 אינץ' לא אופציה בשבילי. אני לא אצליח לעבוד על זה. אני חושב על סביבות ה13 אינץ'. אין לי בעיה גם עם 14-15. משקל רצוי - עדיף כמה שפחות. לא יותר מ2.5 קילו. חשוב לי שיהיה בנייד יציאת HDMI כמו כן חשוב לי שיהיה WIFI במחשב אין עדיפות לחברה מסויימת. רק שיהיה טוב תודה לכל מי שעוזר אם יש משהו ששכחתי לציין תזכירו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה להקדים ולומר שעשיתי חיפוש ועברתי בפורום על כמה דפים. יצאתי קצת מבולבל ולכן בסוף פתחתי פוסט משלי. * מטרות המחשב: בעיקר ביתית פשוטה. מסמכים, אינטרנט, מדי פעם צפיה בסרטים. * גודל המסך:15.6. אני לא כל כך מבין מה יותר טוב לשימושים שלי, מבריק או מט. נראה לי שמבריק. * משקל רצוי: לא כ"כ חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: שיהיה HDMI. * כונן אופטי: כן. כונן קשיח - לפחות 500 GB, אם אפשר יותר, מבורך. התקציב הוא 1800 ללא מערכת הפעלה, או 2200 עם מערכת הפעלה.אשמח לקבל הצעות למחשב הכי טוב שנכנס בתקציב הזה שמתאים לשימושיי. ואשמח גם להצעות למחשבים באותו מפרט, עם מסך מגע. ז"א הצעות למחשב עם מסך רגיל, והצעות למחשב עם מסך מגע. ממש תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ומחשב אולטרהבוק שישרת אותי למהלך התואר. בגדול אני מתלבט בין הDell xps 13 לAsus UX303 ASUS: http://www.amazon.com/Zenbook-Discrete-GT940M-Upgrade-Windows/dp/B00X409AN6/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 DELL: http://www.amazon.com/Dell-Touchscreen-Laptop-Microsoft-Signature/dp/B010DODBSK/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1440274851&sr=1-4&keywords=dell+xps+13&pebp=1440274890573&perid=17QNBB6KNXQ8XBJ7QW1M * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות וקצת סרטים * גודל המסך? עד 14". לא בטוח מה ההבדל בין המט למבריק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? דיי התבאסתי שאין לDELL יציאת HDMI, אבל…
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום היה לי את הx1900 cf והיה לי בעיות קיבלתי זיכוי לנועה קומפ של 8500: (חריגה עד 800-700 שקל!! ועדיף שלא..) אני צריך כרטיס מסך, לוח אם SLI, מעבד (חזק ביותר!) ואם ישאר כסף אז גם שיפור זיכרון יש לי כבר גיגה DDR400 תודה על העזרה אבל חייב להיות כלול 7900GTX ועדיף גרסת הOC והכול מ: noacomp.co.il אז תודה חברה אני מצפה שתתנו לי מחשב סופר מהיר!!! קצת על המיפרט שלי: יש לי גיגה רם DDR400 יש לי את המארז של גיגבייט עם 3 מאווררים של 120 קירור למעבד של ארטיקולינג ה A64 ספק של סיסוניק (SLI)600W תודה לעוזרים!!
-
- 44 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
יודע שזה לא מחשבים, אבל אני לא מצליח למכור אותם בשום מקום, כמה הם שווים? Exam Ref 70-417: Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 www.microsoftpressstore.com/store/exam-ref-70-417-upgrading-your-skills-to-mcsa-windows-9780735673045 MCITP Windows Server 2008 Server Administrator Training Kit 3-Pack (2nd Edition): Exams 70-640, 70-642, 70-646 www.microsoftpressstore.com/store/mcitp-windows-server-2008-server-administrator-training-9780735663282 הם חדשים, לא היו בשימוש כלל.
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למחשב נייד חזק עבור סטודנט להנדסת חשמל בעל העדיפויות הבאות: - עד 5,000-5,200 ש"ח - בעדיפות של DELL בגלל האחריות (ואמינות) - מסך של 13-14 אינץ' - בעל מעבד חזק שיחזיק לאורך 4 שנות הלימודים. - 16 ג'יגה של ראם (לפחות 8 עם אפשרות הרחבה) - פרט לדיסק הקשיח שיהיה לפחות 32 ג'יגה של דיסק קשיח SSD - כרטיס מסך- לא חובה משהו חזק מדי, לא מאמין שהולך לשחק בו משחקים כבדים. - סוללה חזקה. - לא כבד מדי. עד 2 ק"ג. - לפחות 500 ג'יגה של דיסק קשיח. - כולל מערכת הפעלה בגדול, שיהיה מתאים לתוכנות שבהן אצטרך להשתמש (הסטודנטים מבינכם שיודעים). תודה, ליאור
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 אבל בתכלס הפריטים ייקנו באילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ולא ולחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V middle earth shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לעבודה משרדית. (גלישה באינטרנט בלבד) בנוסף אצטרך מסך חדש, 24 אינץ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 (כולל מסך) - חריגה גג עד 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. צפייה בנטפילקס . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרת חברי הפורום בהרכבת מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש ביתי/משרדי. הרבה (ממש הרבה) לשוניות כרום במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן. מערכת הפעלה win10 + הרכבת מחשב …
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי עזרה בבחירת מערכת בעיקר לגיימינג, כולל שני מסכים ושיהיה מעולה גם לוירטואליזציה (עובד עם מספר של VMים שרתי ווב סרברס ועוד). אני מעדיף מסכים 27" שניהם ככה שיראה כמה שיותר יפה אחד ליד השני, המסך "המשני" צריך להיות יותר דגש על איכות תמונה, פחות על קצב רענון וsync כי אני כנראה לא אשחק עליו אבל אצפה בו הרבה ואשתמש בו כמשני פשוט. המסך הראשי כן חשוב יותר שיהיה יותר שלם, איכות תמונה פלוס ביצועים לגיימינג. הקציב עד 12K עם, במידת הצורך, חריגה של עד 1000 שקלים. אני בדר"כ עושה OC למעבדים שלי ולכרטיס המסך, תלוי בדגם של הזיכרון לפעמים גם לו אך עם מעבדי AMD אני פחות אוהב להתעסק עם OC, אני נותן לתוכנות שלהם לעשות לי את ה-OC האוטומטי אני לא חושב שיעיל לעשו…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי צריך מפרט בתקציב באמת לא מוגבל.... אני מדבר איתכם על סכום של 20000-30000 ש"ח אהה...זה אתגר...ועוד אמיתי מפרט שכשהוא יריץ את דום שלוש כמו משחק מלפני שלוש ארבע שנים.. פשוט המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה... המפרט מיועד לאוברלוקינג רצחני באמת...משחקים!!! טוב אני מניח שהבנתם את הכוונה שלי דרישות: AMD כולל ציוד היקפי כרטיס קול ומסך הכי חזקים וטובים... פשוט הכי הכי הכי הכי הכי טוב!!! מי מקבל את האתגר???? נראה למה אתם מסוגלים???!!!!.... תומר בכר
-
- 47 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, נניח וקניתי את הדגם הזה של לנובו וברצוני להתקין מ"ע, למטרת הטיעון XP/VISTA/SE7EN (אני מעדיף וינדוז 7). האם הייתם ממליצים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט או של 32 ביט? למה? יש לקחת בחשבון: 1. אני מתכנן להתקין במחשב אופיס 2003, זה יעבוד? 2. האם יהיה הבדל משמעותי במהירות? כי אם לא אני מעדיף ללכת על שיטת ה-32 ביט האמינה והמוכרת. הסיבה שאני מטריד אתכם ולא מברר באתר הרשמי היא שזה דגם מאוד ספציפי (יש היגידו דגם "קומבינה") שנועד לשוק ישראלי, ותיתכן לו התנהגות בלתי צפויה. רגיל, תודה מראש לכולם ושיהיה חורף קל.
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש. התפקיד העיקרי של המחשב, בנוסף לפעילות השגרתית של גלישה וכתיבת מסמכים, הוא עיבוד תמונות בתוכנות מתקדמות. לכן, הדגש הוא על: 1. כרטיס מסך שיעשה את העבודה. 2.יכולת עיבוד וזיכרון פנימי מספקים. 3. בנוסף לכונן של טרה-בייט, רוצה גם SSD להתקין עליו את המערכת והתוכנות. 4. מסך אופטימלי. תקציב: 5000 ש"ח עם אפשרות להתגמש. תודה!
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio , VirtualBox, Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23/24 אינץ -…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - לדוג' Overwatch, Witcher 3 The Wild Hunt ומשחקים עתידיים שייצאו שיהיה אפשר לשחק באיכות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים: אחד 1920X1080 והשני 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכל…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחשב נייד בתקציב של 5 אלף ש"ח גודל מסך 17" מינימום אפשר יותר ייעוד בעיקר לעבודה וכמה משחקים לא משהו רציני אך ארצה ש SUPCOM ירוץ עליו צורב DVD יציאות כמה שיותר עדיף אני רוצה בעיקרון את המחשב הנייד הכי מתקדם והכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הנ"ל משקל לא ממש משנה סוללה וכו' אמרתי כמה שיותר יותר טוב אין לי איזה משהו להגדיר אשמח לעזרה ואם יש לכם מקום טוב לקנות בו אשמח גם כן לקבל מקום אמין שלא יעשה לי בעיות עם אחריות וכו' תודה לעוזרים דן.
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד + תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כול הדור הנוכחי פלוס מה שעתיד לבוא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב ? הGTA 5 החדש :} -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחובר למסך טלויזיה 1080P בגודל 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב להלן המפרט: 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות,סרטים,משחקים כבדים ועבודה עם תוכנות 3D(סולידוורקס לדוגמא) 2.מסך - 13 אינץ,מאט,רזולוציה FHD 1920X1080 או מעט פחות-לא טאצ'. 3. אמצעי קלט מיוחדים-אין,רק מקלדת נוחה לשימוש. 4. משקל- לא יודע בדיוק אבל מעדיף מאוד קל ודק כי הוא ייסחב הרבה על הגב. 5. זמן סוללה - כ-5 שעות עבודה בלי הטענה . 6. יציאות מיוחדות - HDMI וכמה כניסות של USB זה חשוב 7. כונן קשיח - SSD,לא יודע איזה גודל לא מבין בזה 8. אין צורך בבלוטות' ובכונן אופטי 9. אחריות בינ"ל רצוי מאוד. אין עדיפות לחברה אבל לא אפל. קנייה בחו"ל והזמנה לכתובת בארהב ואיסוף משם היא אופציה מעולה מבחינתי. ממש תודה על העזרה ויום נעים לכולם! דניאל
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 תיתכן חריגהשל עד 1000 אם ינוצל לביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו FHD בתוכנות אדובי, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף משהו סולידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי (: מחפשת מחשב להדמיות ולשימוש כללי ומתלבטת בין הארבעה האלו (כולם ווריאציות של דל 7567) וגם האסוס הזה. מי יכול לחוות דעה? http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&a... נראה כאילו יש כאן שני זוגות זהים, לא? (למרות ההבדל בשם הדגם). http://ksp.co.il/?uin=30890&select= זה האסוס.. הרבה תודות מראש...
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-