עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחרונה חיפשתי ברחבי הפורום ובאינטרנט מחשבים ניידים למולטימדיה ומשחקים בעלי מפרט חזק. הוא אמור להיות השימוש כנייח משני ולכן אין יותר מדי חשיבות לסוללה או משקל וכדו' למרות שזה יתרון במידה וקיים... מעבד i7 SB, כרטיס מסך חזק למשחקים, עיצוב קשיח ולא פלסטיקי, מסך 15.6 FULL HD, מסך LED מט, חברה טובה ואמינה. USB3, זכרון של 8G. יתרון להארדיסק 7200RPM. תקציב עד 5.5K. מצאתי מפרט של ASUS מדגם N55SF שעונה על כל מה שחיפשתי וגם דגמים של חברות אחרות אבל קצת יותר יקרים ו/או נופלים ממנו בחלק מהנתונים: VOSTRO שמחיפושים בפורום הבנתי שהיו קצת בעיות עם החומרה הגרפית והדרייברים שלה ובכל מקרה סדרה קצת יקרה לתקציב (ולא כל כך מכוונת מראש לשוק המולטימדיה אלא לעסקי), תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן ג…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Nighthawkkk,

שלום, יש לי חבר שעובד בעבודה וכל מה שהוא רוצה זה מחשב טוב שהוא יכול לחזור מהעבודה לשבת עם קפה/בירה, לראות איזה סרט HD שיעבוד טוב דרך המחשב ולגלוש בחדשות פייסבוק ואימיילים. לכן, אם תוכלו לבנות לו מפרט למחשב הוא יהיה מאושר. תקציב: 2000שקל. לא לא לחרוג ביותר מ 100-200 שקל שימושי המחשב: סרטי HD, גלישה באינטרנט וקצת מסמכים. אביזרים שנדרשים: עכבר, מקלדת אלחוטיים. אביזרים שלא נדרשים: מסך, רמקולים. שקט: לא ברמה קריטית אבל לא ברמה שיחפור. לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה ואופיס או באף תוכנה לצורך העניין (אנו נתקין הכל). עדיפות לקניית המחשב ב KSP. תודה רבה לכל העוזרים, מצטער על החפירה כתבתי במדוייק לפי מה שביקשו בחוקים.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by wisha,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שימושים עיקריים: תכנות (Visual Studio 2010, eclipse), ואופיס. דרישות: 1. קל - עדיף מאוד עד 2 ק"ג. אפשר להתפשר על טיפה יותר. 2. USB 3.0 - לפחות חיבור אחד - זה בסדר גמור עם יתבצע ע"י הרחבה כלשהי. 3. זמן סוללה - לפחות 4 שעות עבודה. רצוי יותר. עד 6,000. רצוי מאוד באזור 3,000-4,000. *עריכה* - פרטים נוספים. גודל מסך - לפחות 12 אינץ'. לא יותר מ-15. בלוטות - לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח - 128GB. לא חובה כונן CD/DVD. אין צורך באחריות בינלאומית. רצוי רישיון למערכת הפעלה. אשמח לשמוע גם על אפשרויות ללא. תודה!!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by nathan14,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי. לצערי ההבנה שלי בחלקים הפנימיים כנראה לא מתקרבת לרמה של החבר'ה כאן בפורום. מה שהייתי רוצה בשורה התחתונה זה שהמחשב יעבוד הרבה יותר מהר וכמובן גם לשדרג כרטיס מסך. אשמח לקבל המלצות ותודה רבה לכם מראש. זה המפרט הנוכחי שלי: Computer: [/l] Computer Type ACPI x86-based PC Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type Award …

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר , שימוש ב Office , internet א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקי רשת כבדים, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: batman arkham city שמשחקים מסוג זה יהיו באיכות טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב :1920X1080 מסך 23' samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה בהתאם לתקציב ולצרכים שמצויינים כאן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by danielpro1,

** הפורום הוא לא לוח מודעות קניה/מכירה*** נא להשתמש במדור TradeZone. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by idan233,

שלום לכל חברי הפורום, טוב אז לאחר הרבה דיונים בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519799.msg4456233#msg4456233 סוף סוף נקנה המחשב בסופו של דבר התקציב שהיה אמור להיות לי השתנה וירד ל 5.5K הינה המפרט שבסוף הורכב חוץ מהמאורר של המעבד שיגיע רק בשבוע הבא מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68AP-D3 ₪555 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪130 כמות:4 כרטיס מסך: [..] HIS 6770 "FAN" 1GB GDDR5 (DP/2xDVI/HDMI) - RETAIL ₪589 מארז: [..] FRACTAL DESIGN XL BLACK FRONT USB3 ₪799 ספק כוח: [..] ENERMAX MODU87+ 700W ₪786 (הספק שיש לי הוא modu82 625w) ולא כמו שמופיע פה המפרט לא נקנה…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by shlomom,

מעוניין במפרט למחשב המסוגל להריץ עריכת וידאו (Sony Vegas) ועריכת קול Qbase יחד עם שאר מטלות הכלליות. המחשב מיועד לתקליטן שעורך ויוצר קבצי אודיו ווידאו ולכן הבקשה שהעבודה תזרום גם כשעובדים במקביל עם כמה אפליקציות. המפרט חלקי היות והוא מתבסס על מחשב ישן קיים ממנו ילקחו מארז, ספק, וכרטיס גרפי HD4800. הנה מה שהרכבתי, האם יש הערות הארות והצעות לשיפור? לנסות לחסוך ולא לפזר סתם כסף. זקוק לאוורור נורמלי, לא ל-OC כבד או משהו כזה. המפרט הורכב ב-rsm: MSI Z68MA-G45 Z68 Chipset HDMI DVI VGA 597.00 ₪ G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL 279.00 ₪ Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 1,062.00 ₪ Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 4…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  10. בקשה למפרט מחשב ב 2500 ש"ח - אנא המליצו!!! <blockquote>1. התקציב: 2300 ₪ (חריגה 200 ₪)השימושים של המחשב:מחשב ביתי למטרות אינטרנט אופיס משחקים (CALL OF DUTY , FIFA וכד') צפייה בHD ומעט עריכת וידאו וסאונד גודל דיסק - 750 ג"ב צורב DVD רגיל מה גודל המסך הנוכחי שלכם? (לא רלוונטי אם בנוסף למחשב קונים מסך) 20" קנייה ותשלום: איפה אתם גרים: סמן פה ראשון לציון האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): סמן פה כן </blockquote>

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by omrit,

שלום, קניתי נייד של אסוס מדגם n55sf אחרי הדלקת המחשב הראשונה, הזדעזתי לגלות שאסוס התקינו לפחות מחצית מהאפליקציות הזמינות לעולם- במחשב. כמות התוכנות כמובן מכבידה על המחשב והסרה של כולם גורמת לבעיות במערכת ההפעלה (לא רק אצלי, קראתי גם בפורופים על אנשים שמתלוננים על דבר דומה). מישהו יודע האם אפשר להתקין מחדש את מערכת ההפעלה בצורה נקייה ואחר כך להתקין ידנית את הדרייברים הרלוונטים? שימוש בשחזור/התקנה מחדש של אסוס מחזיר את המחשב כמובן למצב המזעזע שלו. שהסתכלתי על המפתח של הווינדוז (home premium x64) ראיתי שיש את האותיות OEM בשם. אשמח לעצות. תודה!

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, CRYSIS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צ…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימי…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות laptop, ויש לי התלבטות לגבי המעבד: איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב i7-2670QM או i5-2540M ? ואם אין תשובה חד משמעית, אז ב"יותר טוב" אני מתכוון ליותר טוב מבחינת השימושים שלי: אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את כל התוכנות האלו במקביל ולעבוד בצורה שוטפת: visual studio, eclipse, photoshop cs5, office2010(all open), firefox(10 tabs min), mysql ז"א, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל לעמוד בעבודה שבה אני מתכנת, עושה גרפיקה, גולש באינטרנט ומשתמש בword excel powerpoint, וגם עובד עם mysql לצרכי לימוד.. הסתכלתי על שני המעבדים הנ"ל בעמוד של אינטל: http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-c... מצד אחד יש כמה טכנולוגיות שיש ל-i5 ואין ל-i7, בנוסף לעובדה מהירות השעון ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ohad79,

הי, קיבלתי מהעבודה מחשב נייד ואני צריך להחזיר אותו. המחשב הוא של Fujitsu והייתי מאוד מרוצה מהביצועים שלו. המחשב הוא משני, לכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי כסף. 3500 זה באמת הגבול, הייתי רוצה יותר לכיוון ה- 2500 גודל מסך חשוב אבל לא קריטי, הוא ישמש אותי הרבה לצפייה בסרטים בתחבורה ציבורית. לא פחות מ- 13', עדיף יותר שימושים למחשב: בעיקר צפייה בסרטים וטוטוריאלים אבל אני מעוניין לקחת אותו איתי לגלובל גיים ג'אם למשל, שם הוא ישמש אותי למידול לואו פולי וקצת טקסטור וגרפיקה בסי אס 5. גם חיי הסוללה חשובים לי. אולי אפשר למצוא דגם עם אפשרות להחלפה ואני ארכוש עוד סוללה. מקווה שזה מספיק מידע. במידה ולא אשמח לענות על כל שאלה. אוהד.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  16. חברים יקרים שלום. מחפש מחשב נייד לצרכים ביתיים בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים). לא משחק במחשב... חשוב שלא יהיה חלש במיוחד כי אני עובד עם הרבה חלונות פתוחים. אשתי גם משתמשת לעיתים רחוקות בתוכנות גרפיות לעיתים (פוטושופ, אוטוקד) אבל זה ממש לא השימוש העיקרי והשכיח. צריך לשמש אותי לפחות ל-4-5 שנים. מסך צריך להיות גדול, אפילו 15.6 ואיכותי באופן יחסי. אני רגיש למסכים לא טובים. משקל לא כל כך רלוונטי. גם Bluetooth לא חשוב במיוחד. קורא אצבע - עדיף שלא... אורך חיי סוללה לא חשוב במיוחד כי זה יהיה בעיקר לצרכים בייתיים. גודל HD או מהירות - סטנדרטי. אין העדפות מיוחדות. חשוב שיהיה צורב DVD (שזו לא בעיה במחשב עם מסך כזה, אני מניח). אין לי העדפה לחברה מסוימת אם כי …

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by audi4,

שלום לכל החברים החלטתי לרכוש מחשב חזק לטובת המשרד שלי ראוי לציין שבמשרד שלי אני אוגר המון תמונות המון המון תמונות ולפעמים מידי פעם אני עובד עם הפוטושופ והפרייהנדס ממש בקטנה אני אוגר תמונות שאני מצלם בפרוייקטים שלי חלק מהתמונות כבדות חלק קלות אני ביקשתי מספר הצעות ורציתי לדעת איך ההצעה הזו אשמח לקבל הארות/הערות לדעתי המחשב חזק אבל תמיד יש מה לשפר 1. מעבד intel i-7 2600k (overclock) box - אשמח לדעת איך המעבד הזה האם הוא נחשב ומה אומרת המילה BOX 2 לוח אם - gigabyate ga-h67ma-usb3-b3 3. זיכורות - שתי סלוטים מחברת - transcend 4gb 1333mhz ddr3. 4.כונן קשיח סמסונג - 1tb 7200 32m spinpoint f3 אולי אקנה שתי יחידות כרגע ההצעה היא ליחידה אחת 5. צורב - lg dvdrw gh24ns50 x24 sa…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by summer69,

שלום לכולם! ברשותי מחשב של לנובו מדגם T61, ובגדול אני מעוניין לשדרג את הזכרון. ידוע לי שיש SODIMM's של 2GB בשוק, אבל אני מתעניין אם עדיין נשאר ואם מישהו יודע מאין אפשר לקנות (חוץ מeBay) סטיקים של 4GB בשביל להרכיב קונפיגורציה של 2X4GB. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by k22,

שלום הציאו לי את המפרט הזה ואני מתלבט עליו תוכלו לעזור לי בבקשה מעבדi5 2400 3.1ghz לוח ga-pa65-ud-b3-sata3 usb3 gigabyte זכרון team elite 1333mhz 4g צורב סוני או סמסונג dvdrw22 כרטיס מסך gt240 ספק כוח ippon400 12sm או /cool max12sm מארז atx ippon a6 דיסק קשיח 500gb sata 3 7200rpm westren digital זה המפרט הציאו לי עליו 2700 מזומן 2500 זה כאדי לקנות ב2500 או שיש מפרט יותר טוב באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  20. שלום, לאחר בדיקה זריזה מחשב שעלותו בארה"ב 500$ יעלה אחרי מיסים ומשלוח 2500 שקל ומטה. כלומר משתלם גם במחיר הזה להביא מחשב. דרישות: אחריות: 3 שנים חובה תקפה בארץ.שימושים: סרטים, אינטרנט, עבודה משרדית(אופיס וכו'). בונוס:אם המחשב יוכל להריץ משחקים על הגדרות נמוכות בצורה טובה(כרטיס מסך לא של אינטל). מסך: 15 עקב התקציב המוגבל אם יכנס מסך קטן יותר בלי לפגוע ברכיבים האחרים מצויין. כונן אופטי: לא חובה. זיכרון:4GB כמה מחשבים מעניינים השאלה אם יש עליהם אחריות? http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i15RM-7412DBK-15-Inch-Laptop/dp/B005KP78B4/ref=sr_1_37?s=pc&ie=UTF8&qid=1325005108&sr=1-37 http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-L655D-S5164-15-6-Inch-Laptop/dp/B004GXAOF8/ref…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by yuvalhuck,

איזה נייד עדיף: 7200RPM 2.4GHz Intel Core i5-2430M וכרטיס מסך מובנה של אינטל או: 5400RPM 2.1GHz Intel Core i3-2310M וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 520M 1GB או AMD Radeon HD 6470 1GB או שאולי בכלל כרטיס חיצוני? שוב- השימוש הכבד ביותר הוא Photoshop. ההפרש ביניהם הוא 250 ש"ח כשהשני הוא הזול יותר. תודה!

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש מעבדi7 2600k ולוח אם dz68bc של אינטל במחיר מוזל בתחילה תכננתי לרכוש מפרט ל-NAS שיריץ freeNas אבל לאור ההזדמנות של המעבד ולוח האם, אני מעוניין לבנות מפרט למחשב עיקרי לבית ולהשתמש במחשב הקיים כ-NAS שיריץ freeNas. לגבי המחשב החדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח (לא כולל מעבד ולוח אם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,MW3,ACR,SR:3 וכ"ו.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by rtirti,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרט בתקציב של כ3000 ש"ח.. השימושים הם בעיקר משרדי אבל בהחלט יתכנו שימושים נוספים כמו צפייה בסרטים, ואולי אפילו מעט משחקים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה3000.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אם כי אם לא צריך אז לא סתם להוסיף רכיבים אבל אין בעיה לנצל את התקציב.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, מעט וידאו וייתכן שאולי מעט משחקים קלים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ואינטרנט באופן תדיר, השאר מזדמן.. ב)…

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by uvs84,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי כל כמה זמן של עבודה על המחשב פתאום הכונן דיסקים קופץ החוצה בלי שום סיבה המחשב נייד של hp דגם pavilion dv6000 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.