עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כגון The Sims 3. מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 11 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13117 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13595 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996768 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9844 דיסקים קשיחים: Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14068 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. אהלן! מישהו יודע האם יש הבדל מורגש בין רזולוצית HD לרזולוציית FHD במסך 15.6 של מחשב נייד? מה זה אומר לי בשימוש היומיומי ובכלל...? תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 11.8k צפיות
  3. הרבה שאלות לפני ההזמנה, אז סליחה אם אני חופר ותודה מראש. שאלות מפרט: 1. שאלת היסוד - רציתי 14'' חזק, אמין ומאד נייד. כיוון שיש לי אנטי ל Dell זו היתה האופציה הכי טובה שמצאתי, אבל אם יש משהו אחר שלדעתכם עשוי להיות טוב, אני אשמח לשמוע. 2. אני לא חושב שאני צריך Discreet Graphics, אבל כן רציתי לשדרג את המעבד מ i5-2520M ל i7-2640M, כיוון ששניהם באותה מעטפת כח זה נראה לי שווה. הבעיה היא שהשדרוג הזה זמין רק בדגם שכולל כרטיס. השאלה היא כמה "עולה" לי הכרטיס מבחינת משקל וזמן סוללה. Lenovo אומרים שיש להם מנגנון חכם שמשתמש בכרטיס רק מבקרה הצורך, כך שלכאורה זה לא אמור לעלות הרבה מבחינת סוללה, אבל אני לא יודע כמה לסמוך על זה... 3. יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל בזול. האם הדיסק …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. חדשים וכבדים. MMOS בין היתר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי מחשב נייח כזה - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/12454-12454-3329740-64546-64546-5035348-5169618.html קניתי בסביבות 3500 אם שאלתם... אני רוצה לקנות מחשב נייד לבן משפחה... את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 שאלה 1 . האם יש בעיה כלשהי לקנות מחשב נייד מאייבורי ? הרי הם בסך הכל המוכרים מרגע שקניתי את המחשב אין לי עסק איתם לא ? אני "עובר לידי" השירות של hp ישראל מעתה והילך או שאני טועה? אשמח לתשובה מבעלי נסיון. שאלה 2 . איך המחשב הנייד בהתחשב במחיר ? מומלץ ? אני נעול על hp אם זה מעניין אותכם... שאלה 3 . במפרטים שמתי לב להבדל בין המחשב הנייח שלי לנייד שאני רוצה מבחינת מעבד,מה ההבדל הזה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  6. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. עדיף פחות - אזור 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי (כלומר גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים אולי), ומעט שימוש בפוטושופ וכלים כמו Eclipse. אין צורך בציוד היקפי (מסך 22"). שקט לא קריטי, אך לא רועש מדי. לא מתוכנן OC. לא לכלול תוכנות מסוימות. חברות: Zigzag2000 בעדפיות ראשונה, RSM, IQPC ודומיהן אח"כ. לא מתוכנן שדרוג בעתיד. חשבתי לקחת מפרט שמבוסס סביב G620, אך ראיתי כמה מפרטים שכללו את A6-3500 וממעט קריאה נראה שהוא מעבד נפלא. מפרט סביב G620 יוצא בערך 1,800 ש"ח, האם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת מפרט כמו הבא? זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD X3 A6-3500 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אקסס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא ישחקו בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  8. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. שלום למומחי הפורום, קיבלתי הצעת מחיר למחשב שישמש לשימוש ביתי ממוצע, אינטרנט, אופיס וכו', אבל גם חשוב שיציג סרטים וסרטי HD באיכות טובה. האם המפרט הזה טוב ומתאים לצרכים אלו? תודה על הסיוע ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. שלום, אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לסטודנט, תקציב סביבות 2500 ש"ח, אפשר למתוח עד 3000 אם ממש כדאי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? סביבות 13 אינצ', רצוי מאוד מאוד שיהיה מט * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ-2 ק"ג, עדיף 1.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, אני מניח שצריך 6 שעות לפחות, עדיף 8 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי אפשרות לתחנת עגינה, יציאת VGA, USB, רשת; רצוי שיהיו מסודרות מאחורי המחשב ולא בצדדים ובכל מקרה לא בצדדים קרוב למשתמש (מפריע לשימוש עם עכבר) * בלוט…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, לצערי, גיליתי היום לאחר שנה ורבע גוש פיקסלים שרוף-למחצה בצבע אפור-כהה, בקוטר של כמילימטר קרוב למרכז המסך. חשבתי שזה סתם כתם על המסך והתאכזבתי לגלות שסמרטוט עדין לא מנקה את זה. מישהו יודע/זוכר איפה אפשר לממש את האחריות על מחשבים של דל שנקנו מפנדה? ספציפית על הדגם Dell Latitude E6410. נראה לי שגזרתי את הקרטון כך שלא תהיה בעיה, אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח. בנוסף, על הלפטופ עצמו יש לי את המדבקה שמכילה את ה- Service Tag, Order Number ו- PO Number. זה מספיק לדעתכם? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by omerbr,

שלום אני מחפש מקום לקנות בו חלקי מחשב מחו"ל במחיר זול אבל שיהיה באותה מידה אמין אם אפשר אז מקבילה לKSP או לTMS זולים ואמינים כזה(מין הסתם יותר זולים מבארץ בגלל זה אני רוצה לקנות מחול) כן ידוע לי שלא תיהיה אחריות על המוצרים ואין לי בעיה עם זה השאלה שעכשיו עומדת היא האם ביטול המס שקראה לפני מספר חודשים חל גם על המוצרים שאני יקנה מחו"ל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי מחשב LENOVO G550 עם INTEL CORE 2 DOU T6400 (אם אני זוכר נכון). לאחר ששמתי לב שהמחשב מבצע REBOOT באופן עקבי אחרי שאני מפעיל את INTERNET EXPLORER החלטתי לבדוק את העניין. ההימור הראשוני היה שזה באג באקספלורר אבל חיפוש מהיר ב GOOGLE לא הצביע על קיומו של באג כזה. ההימור הבא היה בעיית התחממות אז התכבדתי והורדתי את HWMonitor ולהפתעתי הרבה גיליתי שהמעבד קופץ לטמפרטורה מדאיגה של 75 מעלות בזמן גלישה באינטרנט ומגיע עד 88 מעלות אם משלבים את זה עם קצת סקייפ ומסנג'ר. יש לציין שאני דואג לפתוח את המחשב כל חודשיים בערך כדי להוציא את האבק שהצטבר במאוורר ובצלעות הקירור. נשאלת השאלה: 1. למה הוא מתנהג אליי ככה? 2. האם מישהו חווה בעיה דומה עם מחשבים מהסדרה הזאת? 3…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by shayre789,

Core I5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB GPU Core, Tray-מעבד Scythe mugen 3 Cpu Cooler-מאורר למעבד GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2XPCI-E-לוח אם DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skiil NT Dual Channel CL9-9-9-24-זכרונות RAM LG DVD+RW GH22NS x22 Black SATA Oem-צורב DVD CoolerMaster Elite 335U Black ATX Case No PSU-מארז Antec Neo Eco 620 620W Active PFC 12cm PSU-ספק כוח איך המפרט הזה? השאלון שיש בחוקים 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב אני רק רוצה לדעת איך החלקים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ........ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ........... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,ת…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב נייד שיאפשר גם לשחק במשחקים (ברמה סבירה - לא חייב בHIGH) וגם בשביל שימוש יומיומי - אופיס/ סרטים/אינטרנט עם עדיפות לדגם עם זמן סוללה טוב. אפשר לחרוג עד כ300 שח פלוס/מינוס. הינה תשובות לשאלות שלכם לפי הפורמט: * מטרות המחשב? אופיס/ סרטים/אינטרנט +משחקים ברמה סבירה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי עדיף עד 2.5 . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? עדיף שכן, לא עקרוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת…

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by Alonleibo,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי בסביבות ה-2500 ש"ח. (אפשר לחריגה בגבול של עד 3000 ש"ח, עדיף שלא) הינה תשובות לשאלות שלכם לפי הפורמט: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 לפחות. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? עדיף שכן, לא עקרוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שכן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (אם גורם להבדל משמעותי ביכולות המחשב - אז לא) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. שלום לכולם , כנראה מחר אני קונה את המחשב Toshiba Satellite L755-18Q http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10301 תוכלו להביא לי חוות דעת לפני שאני קונה אותו ? והאם במחיר הזה אפשר להביא מחשב יותר טוב ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. **** הפורום הוא לא לוח קניה/מכירה **** http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by armadolph,

* מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? 13 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320K * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. שלום רב, במקביל ליצירת נושא זה אני עובר ברשת על מדריכים שונים ופורמים שונים לקבל פרספקטיבה טובה יותר בעצמי על הנושא אך הייתי שמח לשמוע מחברי הפורום דעות שונות גם כן על העניי, מומלץ מניסיון אישי. מחשבים ניידים עם מפרט המותאם למשחקים הם מצרך שעל פניו נראה ממש אטרקטיבי וריווחי מכל הצדדים. מיותר יהיה למנות את היתרונות של מחשב נייד פשוט שניתן לנייד אותו ולעשות בו כל שימוש בכל מקום.. ובמחשבים ניידים המיועדים למשחקים גם האפשרות.. של לשחק את כל המשחקים שבעבר היו אקסלוסיבים למחשבים שולחניים גם על מחשבים ניידים. השאלה שלי היא כזו: אין זו שאלה שכיום ניתן להריץ כל משחק על מחשב נייד המותאם לכך.. לא משנה מפרט כרגע.. בין אם הוא עולה 4-5 אלף או 7-8. אבל מה שבאמת חשוב לי לדעת זה, האם מחשב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by RonenDT,

שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מחשב עבור גלישה באינטרנט (בעיקר) ושימוש בתוכנת פוטושופ (חובבני) תקציב: עד 2,500 ש"ח. אני זקוק לחוות דעתכם מה הרכיבים הכי חשובים לצורך עבודה עם פוטושופ? למיטב הבנתי כרגע הכי חשוב להשקיע במעבד טוב (חשבתי על Intel Core i3 3.2GHz 4MB - כי זה סביר, ואני לא רוצה להשתגע). ובזיכרון מהיר של 4 ג'יגה. וכאן אני כבר לא בטוח. האם כרטיס מסך רלוונטי לעבודה עם פוטושופ או שאני יכול להסתפק בכרטיס המובנה? ומה לגבי ספק כוח ומאוורר? האם יש צורך להשקיע גם בהם? או שמשהו סביר ובסיסי יספיק לי? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD רב שימושי .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן הוא צריך להיות לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מרוצים בעיקר NFS ,DIRT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הראשי 19 אינץ מרובע 1280X1024|והמסך המשנה הוא טלויזית LCD SONY 40 עם 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לכמו שיותר במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא רק כמה …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Blizzarder,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? חשוב שיהיה קל אז 11.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן דל וHP

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שלום, אני מחפש המלצה למפרט אמין ומאוזן לעבודה משרדית (אינטרנט/אופיס) ומולטימדיה (בין היתר סרטי HD). חובה USB 3 ו- HDMI. מ-KSP/ZIGZAG. וכמובן ספק איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ע.מ תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות …

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, COD 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.