עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, בניתי מפרט לחבר בהתבסס על מפרט 19 במדור מחשבים מומלצים והמלצה של furyanaor באשכול אחר, הייתי שמח לקבל חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ישמש סטודנט להנדסת חשמל ולכן כנראה שיריץ גם מטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כאמור מטלאב, עוד לא יודע אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA של התקופה האחרונה ועתידיים (GTA V, Borderlands, Mafia וכו'…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eliranzango,

שלום, מעוניין בהמלצה למעבד+לוח אם+RAM+כרטיס מסך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון משחקים, טובעניים למדי, חדשים (FPS, אסטרטגיה, RPG וכ')- LORDS OF THE FALLEN, COD, BATTLEFIELD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD-1920*1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשאיפה לגבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nurik4445,

שלום אני צריך מפרט למחשב שאני אשתמש בו בעיקר לגיימינג וחלק מהמשחקים שיהיו בו נחשבים כבדים (mad max , shadow of mordor) 1. מה התקציב המקסימאלי- 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- אין ממש אופציה לחרוג יותר מדי אבל אם ממש חייב אז לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב -גיימינג (משחקים) בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין- מיועד לגיימינג . המשחקים העיקריים שאשחק (לפחות הכבדים ביותר) mad max ו-shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1600/900 -לאילו ה…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by danshimsh,

שלום לחברי הפורום, האם יש למישהו מושג מתי אמורים להגיע מחשבי מחשבי לנובו p50/p70 עם מעבדי xeon לארץ? קישור - לנובו p50 בברכה, דן

5. Started by Marcoman,

אהלן חברים, אני מרכיב את המפרט למחשב שלי, ואני שם לב שכל הלוחות אם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם יש לוחות אם ללא כרטיס מובנה כיום? מחפש לתושבת 1151 ותמיכה בDDR4, לדוגמה: http://ksp.co.il/?uin=28353 אבל כולם באתר מראים עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לשמוע האם היום זה סטנדרט?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  6. שלום לכולם הרעיון הראשוני היה לקנות לפטוט בתקציב של עד 7000 ש"ח,בדקתי עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שהדגם החדש של לנובו יתאים לי בדיוק לדרישות http://ksp.co.il/?uin=29457. התייעצתי קצת עם חבר שמבין עיניין והוא הציע לי לבדוק אופציה של מחשב נייח שלדעתו באותו התקציב אוכל לקבל יותר,הראש שלי נפתח לאופציה הזאת והתחלתי קצת לברר אבל אם להיות כנה הלכתי לאיבוד בין כל הנתונים והאופציות לאחר התייעצות קריאת כמה וכמה כתבות בפורום ומחשבה הגעתי למסקנה שנייח זה בדיוק מה שנכון ומתאים לי. אני מבין דבר או שניים במחשבים,יש לי לפטוט בין 6 שנים והגיע הזמן שלי להשתדרג ולהדביק את הקצב בכל עולם המחשבים. אף פעם לא הרכבתי מחשב ואשמח מאוד אם תעזרו לי.. כמה דגשים …

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Sarit Aviad Agam,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עד 3,000 שקלים על פי הפירוט הבא: * מטרות המחשב: בעיקר שימושי אופיס וגלישה * גודל המסך: 13 או 14 אינץ'. אין העדפה בין שתי האפשרויות. * רזולוציית המסך: לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: לא קריטי. עד 2.3 ק"ג יהיה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, אם אפשר עם SSD יהיה נחמד, אבל לא הכרחי. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. את השאלון אשלים בהמשך מפאת קוצר זמן... צריך לבנות מחשב מצד אחד קטן ככל האפשר ומצד שני חזק ובעל יכולות הרחבה מקסימליות (כרטיסי רשת קווית נוספים, כרטיס מסך אבל לא מפלצתי). תקציב גמיש מאוד ולא מוגבל כרגע. דגש על חיבוריות גבוהה, מעבד חזק, נפח איחסון גדול ויכולת קירור בתנאי איוורור מגבילים. מיועד להיות מותקן ברכב אז צריכת הספק מינימלית וכמה שפחות רכיבים נעים. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אני מחפש לפטופ לקצת לימודים. אני מעדיף 13" למטרת ניידות בלימוד. 8GB זכרון. ראיתי שיש הרבה פתרונות באיזוור ה3000 ש"ח. שאני לא מחפש יוקרתיות מבחינת עיצוב ופיצ'רים (מסכי מגע וסיבובים 180), האם המוצרים הללו מספיק טובים ואמינים לכמה שנים? * מטרות המחשב? סימולציות MATLAB, אינטרנט, ואופיס, צפיה בסרטים. מנסיון העבר, אני מריץ MATLAB גם במחשבים בני כמה שנים ולכן לא חושב שצריך מחשב OVERKILL בשביל קצת מתמטיקות. אני לא מרנדר שעות וידאו * גודל המסך? 13 לשם ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חובב של כמות על איכות, אבל אם יש שילוב עם SSD במחיר סביר אפשר * כונן אופטי? לא נראה לי שיש ב13" …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אחרי כמה שנים טובות שלא קניתי מחשב החלטתי להתחדש,עם המחשב הקודם גם עזרו לי פה בפורום והכל הלך פיקס ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends,Fallout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG FLATRON E2441 24 אינצ' , רזו 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA:V CS 1.6 and CS:GO Call of Duty and more. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם מסך ככל הנראה זה היה 144hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הוא מיועד בעיקר למשחקי FPS אני לא כל כך מבין בזה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי חברים אני עוזרת לחברים לבנות מחשב גיימינג לבן 13 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, רצוי כמה אופציות ברמות חיסכון שונות (ולהסביר מה ההבדלים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 (רק אם ממש ממש צריך אבל ממש עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג אבל הילד גם מתכנת מעט והתחיל ללמוד במגמה כזו בתיכון (יהיה נחמד אם יוכל למשוך את המחשב לכל זמן התיכון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק התחיל ללמוד תכנות בתיכון. לכן ככל הנראה שלא. ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו , ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת פוטושופ ותוכנות עריכה ביתיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בנוני פלוס -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs go , bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3.…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מה התקציב המקסימאלי? 6.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, רמקולים 2.1/2 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 (לסה"כ תקציב 4000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD על מסך 75" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD, כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by guyafik11,

שלום, אני סטודנט למדעי המחשב וצריך לקנות מחשב חדש ללימודים. בנוסף אני מחפש מחשב שמסוגל להריץ פיפא 16 טוב (המשחק היחיד שאני משחק בו) - חשוב לי שהוא יריץ אותו טוב גם בשנה-שנתיים הקרובות ולכן צריך כרטיס מסך נורמלי אני מתלבט בין שני הלפטופים האלו : http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=30105&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap - קל משקל , סוללה חזקה , כרטיס מסך טוב, מעבד חסכוני אך חלש יותר https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15061 - מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, כבד יחסית ויקר האם ההבדל בין ה-GT940 ל-GTX960 משמעותי? שמתי לב שיש גם הבדל בין המעבדים התקציב שלי הוא די מוגבל ( 4500 ש"ח) והלפטופ השני…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, אני זקוק לשני מפרטים לצרכי עבודה משרדית לפי הפירוט מטה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - 2,500 ומטה בעדיפות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר - המון אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by xena,

רוצה למכור. Intel Core i7 4790 Arctic Freezer i11Asus Z97-KG.Skill 1600Mhz 8Gx2GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5Seasonic M12G-550Samsung EVO 250GB Western Digital 1TB Black Chieftec Chassis DG-01 (DRAGON-Series)

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. אפשר בבקשה חוות דעת על המחשב אם הוא שווה תסכום. מחפש מחשב למשחקים כבדים מודרנים שיצאו השנה שירוצו בצורה חלקה . אין בקשות או תוספות מיוחדות לא מפריע לי הרעש. https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=16424 בנוסף חשבתי גם לרכוש את המסך הזה בהזדמנות https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=15213 כרגע יש לי עוד מסך 32 שישבתי לחבר אותו למחשב אבל זה כבר בהזדמנות . כרגע חשוב לי המפרט ששלחתי תודה.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by recent,

מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:csgo rocket ,divison gta v -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, Wichter, doom etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by yyy123,

זה המפרט שלי: geforce gtx 750 ti 2gb מעבד: i5 6400 skylake לוח אם,h110 זיכרון ראם אני ישים 16GB DDR3 על איזה הגדרות ירוץ לי gta,5? ואני מתכוון לשחק ברזוולוציית 1024 על 768.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by guyius27,

היי לכולם, אני מעוניין לקבל חוות דעת על הפרט הבא. בנוסף אשמח להוסיף ssd למערכת הנוחכית. במידה וישנן הצעות טובות יותר מחנויות אחרות אין לי בעיה להחליף חנות. אבל בגדול אני מעוניין במערכת באזור ה 3000-3200. שמיועדת לאינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים (לא כבדים ואין גם צורך שירוצו על ההגדרות הגבוהות ביותר). תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920506 - Intel - i5-6400 Skylake Quad core CPU - 2.7 GHz - Max Turbo Frequency 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 875/858 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
    • 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by OcraftSocial,

היי מה קורה? לשעבר Dark Orc מGamer מי שזוכר, לאחר מכן Ocraft והיום OcraftSocial מצרף לכם מפרט של מחשב שהרכבתי לצורך עיצוב גרפי וקצת גיימינג: 2 שאלות: האם חסרים רכיבים? אם כן איזה? מה דעתכם על המפרט? זה לצורך עריכה גרפית בתוכנה CC של Adobe כולל פתיחת מס' תוכנות במקביל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.