ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי חברה אני רוצה לשדרג את המחשב. כרגע יש לי: מארז CoolerMaster -CM690 כרטיס מסך- ATI 4850 אני צריך מעבד + לוח אם + זכרון +ספק+דיסק קשיח. המחשב נועד למשחקים (Call Of Duty,Fallout3, Crysis, World in Conflict, וכד') וסרטים בעיקר. כמו כן, הייתי רוצה חלקים שקטים יחסית (בעיקר ספק). אני לא מתכנן לעשות OC. העדפה לדיסק קשיח- 500-640GB, זכרון 4GB. לגבי המעבד, מה עדיף, 2 ליבות (כגון 8400) או 4 (כגון 9400)? תודה רבה ;D
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אפשר בבקשה חוות דעת על המחשב אם הוא שווה תסכום. מחפש מחשב למשחקים כבדים מודרנים שיצאו השנה שירוצו בצורה חלקה . אין בקשות או תוספות מיוחדות לא מפריע לי הרעש. https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=16424 בנוסף חשבתי גם לרכוש את המסך הזה בהזדמנות https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=15213 כרגע יש לי עוד מסך 32 שישבתי לחבר אותו למחשב אבל זה כבר בהזדמנות . כרגע חשוב לי המפרט ששלחתי תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם...אני נמצא בטיוואן עכשיו (עבודה) וקורץ לי מאוד לקנות מחשב נייד...החברה השולטת כאן בשוק היא ASUS כמובן..יש להם ניידים לא רעים בכלל...למשל: Intel Core Duo Processor T2400 1.83GHz, 2MB L2 Cache, 667MHz Mobile Intel 945PM Express Chipset GB DDR2 667MHz Ram 1GB) 15.4" WXGA ATI Mobility Radeon X1600 External 256MB VRAM /with 512MB Hypermemory SATA 100 GB 5400rpm 8X DVD Super Multi Burner 7 in 1 MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo Card Reader 6 Cells 4800mAH Battery 802.11a/b/g Bluetooth V2.0+EDR 1.3M Megabyte Pixels Built in Webcam Ports: 1 x Headphone-out jack, 1 x Microphone-in jack, 1 x Line-in Jack, 1 x RJ11 Modem jack for phone …
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה באפטר אפקטס, פוטושופ , פלאש, עריכה בפרימייר, אילוסטרטור, קצת מידול תלת, וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה שתהיה לי האפשרות להריץ את המשחקים החדשים (battlefield 1 וכו') אבל עדיפות לעיבוד גרפיקה במיוחד לאפטר אפקטס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 (אשדרג…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אצל אבא שלי והמחשב שלו עושה אותי עצוב אז שכנעתי אותו לקנות מחשב חדש הוא הסכים. אז התקציב עד 2500 המחשב הוא למשחקים וסרטים . העדפה לאינטל. בלי דיסק קשיח הוא רוצה את הישן תודה רבה מסטלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב DESKTOP חזק, שצריך CPU חזק וגישה מהירה לדיסקים (גדולים). המחשב ישמש את החברה שלי בשלב הראשון של הקמתה, במקום שרת חזק (שכרגע איננו יכולים לקנות). התוכנה שלנו מבוססת על הרבה מידע (בין 300 ל-500 GB), ואלגוריתמים כבדים. הרכבתי את המפרט הבא: מעבדי ?AMD?: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD?: ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות: 1024Mb 400MHz Samsung X 2 כרטיסי מסך? RADEON X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV דיסקים קשיחים: Western Digiatal 250GB SATA II 7200RPM 16MB X 2 צורבים: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים: HEC Compucase CI-6919 400W Total price 6167 ¤ 1. מה ההבדל בין AMD64 ל-VENICE CORE? 2. האם המפרט הזה מוצלח? …
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, כנראה בספטמבר(יומהולדת) אני אקנה מחשב חדש... השאלה שלי אם עד אז לא יהיו ירידות מחירים משמעותיות וכו... אם אתם ממליצים כן לקנות בבקשה שבמפרט יהיה גם מקלדת ועכבר ובלי מסך.. המחשב הוא בעיקר למשחקים ועריכה (לומד השנה עריכה עם תוכנות דיי כבדות) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא והאם הוא יחזיק למשחקים לשנתיים עד השלוש השנים הבאות והאם במיוחד יעבוד ב- doom 3 תנו טענות לשיפור אם צריך: 1. ASUS P4-S 800-D לוח אם 2. P4 2.8 GHZ (BUS: 800 MHZ H-T 1 MB CACHE- - מעבד 3. 1GBMB DDR 400MHz- - זיכרון 4. 120GB - במהירות של 7200RPM 5. CD ROM X52 - 6. מקלדת + עכבר 7. רמקולים- 400W 8. כרטיס קול- מובנה על הלוח אם 7.1 9. כרטיס מסך : 10. +256bit INNOVISION GF FX 5900xt 128MB DDR DVI+TV-OUT 11. מארז מהודר וגדול 4 יציאות usb 200 ¤ 12. כונן דיסקטים 1.44 FLOPPY 13. מסך MAG 786" PF17"
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט ב3500 שקל מקסימום, לא כולל מסך. המטרה של המחשב היא משחקים בעיקר. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ביצעתי הזמנה למחשב, אפשר עדיין לשנות אם יש הערות משמעותיות. שימושים: כללי + תכנות (Python/Matlab), גיימינג בינוני על מסך 1600X1200, משחקי FPS בעיקר. שקט: 7/10 Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪563 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת , יחידות 1 ₪699 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2639 מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 B2L-00007 USB, יחידות 1 ₪83 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2084 הרכבת מחשב עד 3000 ש"…
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב (ללא ציוד הקפי) תקציב הוא 3K (אפשר עם חריגה קלה) למשחקים אבל שלא יהיה מעבד AMD בקשר ליעוד שלו אני מבין שזה לא מספיק אבל אני מתקוון למשחקים ברמה בנונית הכי חשוב לי זה זיכרון כי אני משחק ב l2 ופותח הרבה חלונות משחק תודה לעוזרים נ.ב אם אפשר גם המלצה למסך בעזור ה 1000 ש"ח (שזה לא קשור לתקציב המחשב
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת, מחשב לאינטרנט וישומים בסיסים כמו אופיס. ללא ציוד הקפי. תודה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לכל מחשב נייד יש FULL HD 1080 ? כי במחשבים של סוני הם שמים מדבקה כאילו רק להם יש
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H87M-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪4…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 4000, ניתן לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב , יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למשחקים בעיקר, משחקי survival כמו ARK, ומשחקי FPS כמו COD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שזה נושא שאני יכול לשאול בפורום הזה למרות שמדובר במכירת מחשב אז ככה אני מתכוון לעביר את המחשב שלי אלה השאלה שלי היא איך אני מוחק מימנו את כל המידע כרגע מה שאני עושה זה איפוס ושחזור של WINDOWS מחק הכל עשיתי את זה 3 פעמים כבר השאלה עם זה מספיק או שכאדי ואף רצוי להחליף ארדיסק אני ממש מקווה שזה לפורום הזה תודה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד - E6750 לוח - Gigabyte GA-P35 DS3L זכרונות - Supertalent 2GB 800Mh CL3-4-4-8 (שווה לקחת אותם ולא OCZ או משהו בסגנון ? ההבדל בתזמונים באמת משמעותי ?) ה.ד. - WD 250GB 2500YS (בגלל האחריות - 5 שנים) כ.מסך - 8800GT 512MB - שווה לחכות לגרסאת ה1GB ? מתי היא אמורה להגיע ? צורב - Samsung SH-S183A (בגלל האחריות - שנתיים במקום שנה בצורבים אחרים) מארז - Gigabyte Triton כל הסיפור יוצא בערך 5,400 שקל, כולל הרכבה. מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני בניתי את המפרט הבא. מה אתם מציעים? וגם רציתי לשאול: 1- אם בעתיד ארצה לעשות CF איזה ספק צריך לזה? 2- אם כדאי לחכות לנובמבר שיצא הCORE I7 ויוריד את המחירים של השבבים ולוחות האם (אם בכלל יוריד משמעותית)?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם זה המחשב הכדאי? אני יגדיר את השימושים ואת מה שחשוב לי במחשב: 1.מעבד אינטל I5. 2.זכרון של 4 גיגה מינמום. 3.חיי סוללה ארוכים. 4.אמינות ובקורות טובות על המחשב. 5.מסך מט. 6.גודל מסך 11.6-12 אינץ בלבד. מה ההמלצה הכי כדאית בטווח מחירים זה של עד 800 דולר? בינתיים הציעו לי ב 2 חנויות את המחשב הזה שציינתי לעיל.האם יש אלטרנטיבה יותר טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לגרפיקה ותלת מימד , כלומר, עבודה על תוכנות כמו 3dsmax maya וכד' , אין לי מושג קלוש אם לקחת amd או intel איזה כרטיס מסך מומלץ אקיצר אין לי שמן של מוסך , אה התקציב עומד עד 6000 ש"ח לא כולל מסך . אשמח מאוד לתגובתכם אוהד.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם בהרכת מפרט לפי הדברים הבאים 1) מחשב לריבוי משימות כמו גלישה באינטרנט, צריבה, לראות סרטים והכל במקביל 2) תומך בסרטי קולנוע מסוג full hd שאפשר בו זמנית גם לראות סרטים, גם לצרוב, גם להוריד באימיול (ריבוי משימות) ולגבי מסך שיתמוך לי לפחות במסך 24 אינץ (כרגע אני לא סגור או 22 או 24 ) ושיחזיק לי כמה שנים טובות אם אתם חושבים שהתקציב לא מספיק אז אפשר לחרוג תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא ביקרתי בפורום ועכשיו אני צריך עוד פעם טובה אחי רוצה לקנות מחשב והתקציב שלו 3000 ש"ח אפשר לחרוג ב 100-200 שקלים אם זה כ"כ הכרחי כדי לקבל מפרט חזק יותר. הוא צריך מחשב+מסך, כל שאר הציוד יש לו כבר. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט וסרטים אבל בגלל שיש לו 2 ילדים קטנים, אז צריך שיוכל גם לסחוב משחקים. (לא משחקים כבדים, כי הילדים עדיין קטנים ולא גיימרים כבדים ;D ) בקשה שלו שהמפרט יבנה מהחנות KSP בלבד. תודה רבה לכל מי שיעזור, מעריך אתכם מאוד.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2300 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,תנכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY,DRAGON AGE,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23" - 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגם הוא msi gt683dx http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7764 המחיר הוא 6400 האם החברה msi טובה? והאם האחריות היא בסדר או בעייתית? והאם משהו מכיר את הדגם ויודע עם יש לו בעיות?? או לגרסת הgt אני צריך את המחשב לגיימינג(כבד) לסרטים ולאינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-