עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alone66,

שלום, אפשר לקבל חוות דעת על מחשב טושיבה דגם - Satellite L750 -1LM המחשב מיועד לעבודה משרדית יששומי אופיס מוסיקה , חיבור לטלוויזיה וציפייה בסרטים תודה מראש

2. אני מחפש נייד לאחותי עם מסך 15.6 . המחשב נועד לשימוש בתוכונות כמו פלאש, פוטושופ וכד'. יש עדיפות לסוללה חזקה יותר ופחות למשקל המחשב. dell 5110 נראה לי חביב

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by ac1240,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים ברמה בינונית וסרטי תלת מימד * גודל המסך? מינימום 15.6 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לפחות שעה וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין אפשרות לחריגה ואפילו רצוי להצמד ל5 כמה שיותר תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. היי לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש יום-יומי, אבל גם לשמש כ WEB SERVER ויפעל 24/7! ה Web-Server ירוץ כ Virtual Machine חשוב מאוד שיהיה שקט המפרט שחשבתי עליו: מעבדי אינטל‏ Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray זכרונות‏ DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך‏ ASUS - nVidia GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX מארזים‏ Thermaltake ARMOR A60 Midi Tower Series Black Case (No PSU) ----------------------- מה הייתים מחליפים במפרט הנ"ל??? ומה הייתם בוחרים כ לוח אם למחשב זה? ספק? מערכת קירור? התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. בקשר לתקציב, הוא לא כל כך מוגדר, אני יכול להשקיע 1000 ש"ח, אני יכול להשקיע 3000 ש"ח, אני חושב שהדרישות שלי יכנסו בתקציב שאני אוכל לעמוד בו. 2. שימושי המחשב: זה מה שאני עושה בד"כ: אינטרנט, סרטים HD, תוכנות למשל להמרה מוידאו לMP3, מוסיקה, טורנט, אופיס ודברים בסגנון. חשוב לציין את עיניין המשחקים. אני לא מתכוון לשחק משחקים בשנים הקרובות, כך שאין לי צורך בגרפיקה רצינית. עם זאת, אם נניח שתוספת של 200 שקל תאפשר לי לשחק COD, אז אני מוכן להשקיע כדי שתיהיה לי את האפשרות. בקשר לרזולוציה, אני כרגע עם 1152x864, מסך 21 אני חושב. הייתי רוצה לחבר את המחשב גם למסך טלויזיה (בשביל לראות סרטי HD) כרגע התוכנות העקריות שלי הן windows xp, explorer 8 והן עובדות לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי?…

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  6. * מטרות המחשב? סרטים,משחקים קלים כמו FM במידה וזה יסחוב איך שהוא..,ובעיקר להיות עם הדפדפן. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3-4 שעות עבודה רצופות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי בלי,שככה המחשב יעלה פחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא כרגע שמתי עיין על המחשב הנ'ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYLX297EA נראה לי מצויין,רק שאין לו מצלמה מובנית? זה יוכל לסחוב פוטבול מנג'ר?(גם על הגדרות נמוכות) אשמח לדע…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shay360,

שלום חברים. אחרי הרבה התלבטויות וקריאת ביקורות.... נשארתי חסר החלטה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18928 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19223 ואם המחשב הבא עדיף בהרבה ולדעתכם כדאי להתגמש עוד טיפה במחיר לכיוון שלו? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10226 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by Zeev86,

היי. הורים שלי רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב נייח, ואני צריך את עזרתכם כדי להרכיב מפרט עד 1500 שקל. המחשב מיועד לילד בן תשע בשביל לימודים, סרטים, אינטרנט, ואם אפשרי אז גם למשחקים (לא משחקים הכי חדישים, אבל שמשחקים שיצאו ב4-5 שנים האחרונות יעבדו בצורה סבירה). אין צורך בציוד הקפי אלא רק במה שבפנים והמארז עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שיהיה עד 1500 שקל, אבל אם זה בלתי אפשרי לדרישות שציינתי, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים (עד 2000 שקל). 2. מה שימושי המחשב: תוכנות office, אינטרנט ואם אפשרי שיריץ משחקים (אין צורך בחדשים אבל מהשנים האחרונות). א) במידה והמחש…

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by aradgonen,

שלום, אני מחפש מפרט שיהיה טוב לתכנות, צריך שהוא יהיה: מסך 13.3 או 14 אינץ' מעבד I5 רצוי זכרונות 4GB לפחות רצוי כונן במידה ויש תוכלו להעביר לי הצעה למחשב כזה? תודה ארד

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. לצערי מת לי המחשב בבית ולכן יש לי צורך דחוף לקנות מחשב חדש בהקדם (ולצערי - בלי לחכות שמחירי ההרדיסקים המופקעים יירדו. אופציה - לקנות אותם בחוץ ולהביא לחנות שבונה, שתכניס אותם...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות כמה שיותר ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אמור להריץ חלונות 7 אולטימייט 64 ביט. מינימום - חלונות 7 פרופסיונל 64 ביט. אופיס 2010. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dorbarnea,

אהלן, אני אשמח לקבל חוות דעת על מחשב שאני רוצה לקנות : מעבד חזק במיוחד Core i5, דיסק 640GB כרטיס מסך חזק במיוחד NVIDIA GeForce GT 520M CUDA 1GB מעבד מהדור החדש של אינטל מעבד Intel Core i5 2430M 2.4GHz כרטיס מסך עוצמתי NVIDIA ® GeForce ® GT 520M CUDA 1GB DDR3 דיסק קשיח 640GB זיכרון מהיר 4096MB DDR3 במהירות 1333MHz קורא כרטיסים, תומך BlueTooth 3.0 מערכת הפעלה Win 7 Premium 64Bit מחיר : 2700 ש"ח נראה שהוא גם יחזיק בצורה מסוימת משחקים.. ואם שווה להקריב את זה שהוא יהיה בצבע אדום ^^ לא סתם .. ועוד שאלה, אם כדאי לבקש לעלות תהרץ של המעבד לmhz 3

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשהאני צריך מחשב נייד למטרות עבודה בתוכנות כגון אוטוקד וגוגל סקטצאפ עדיפות לדגמים בעלי המעבדים האחרונים של אינטל תודה לעוזריםשלומי ברוך

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  13. Started by DarkEnergy,

התקציב: 2500-3000 ש"ח המחשב נועד למשחקים בעיקר, כמובן שהכל במסגרת התקציב ‎Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray ‎544 ש"ח ‏H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI‎ 405 ש"ח ‏1x4GB Samsung‎ X2 135X2 = 270 ש"ח ‎Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX‎ 460 ש"ח ‎DRW-24B3ST DVD±RW x24 Black Sata‎ 140 ש"ח ‎GTS450 OC 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ 650 ש"ח ‏Elite 335U Black ATX Case (No PSU)‎ 200 ש"ח ‎Basiq 450W 12cm PSU VP450P (Retail)‎ 225 ש"ח ‎Zalman ZM-F3 120mm Silent Case Fan‎40X2 80 ש"ח סה"כ 2974 ש"ח ניתן לשפר את המפרט? (אולי יש יכולות שאני משלם עליהן אבל לא משתמש בהן?) מקבלים עם המעבד מאוורר? תודה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  14. היי יש לי מחשב חדש של אסוס N55SF עם ווינדוס 7*64 והיום התחילה לי תקלה מוזרה מאוד. כאשר אני נותן למחשב פקודת שינה/מצב שינה המסך מחשיך, המאוורר ממשיך לעבוד ויש אורות שהמחשב פועל, אך הוא לא מגיב לכל פקודה נוספת. אח"כ אין לי ברירה לעשות ריסטרט והמחשב שואל אותי אם להריץ בסייף מוד. אין וירוסים. עשיתי סריקה מלאה. גם איחיתי את הכונן ויש הרבה מקום פנוי. כאשר אמרתי למחשב לעשות disk check (האופציה שמעל איחוי) הוא עשה כמה פעולות שהוא לא עושה בד"כ כמו תיקון של קבצים אבל זה לא השפיע על המצב. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  15. אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב. אני מחפש כרטיס אמין ואייכותי ושיהיה זול. תודה

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by alone66,

מבקש המלצה למחשב נייד עד 2200 ש"ח , לעבודה משרדית , ישומי אופיס מוסיקה, צפייה בסרטים (חיבור HDMI ) התקן wifi , bluetooth ...... מה החוות דעת עבור המחשב : Toshiba מדגם L750-1DE, תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by ofer91,

שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד מדגם lenovo g550 והבעיה שלי היא שהמחשב לא עולה , הוא פשוט נתקע בלוגו של לנובו . ניסיתי לפתוח את המחשב וניקיתי קצת את המחשב מאבק וגם בנוסף שמתי לב שהמאוור עובד רק בחצי דקה הראשונה ולאחר מכן מפסיק, ואחרי עוד 10 דקות עוד פעם עובד ואז מפסיק כעבור דקה. אחרי הרבה זמן שהמחשב נשאר במצב תקוע עם הלוגו של לנובו יש לי הודעות בלולאה עם המסר הבא : media test failure',chrck cable exiting broadcom pxe rom תודה רבה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום חברים! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג כבד ורב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- BF3 Crysis PES2012 GTAIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, בעוד כחודש אני מגיע להונג קונג ואני רוצה לקנות מחשב נייד. הדברים שאני צריך הם אלו - 1. מחשב קל יחסית - 2 קילו ומטה. 2. מחשב חזק - השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות וחשוב לי שהמחשב לא יהיה תקוע בכל רגע. 3. סוללה חזקה - שלא תגמר אחרי שעתיים. שמעתי על הDell Vostro v131 עם 4GB RAM אבל אני אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה מראש, עידו

20. Started by Baruchg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך (אבל לא על חשבון התפשרות) אז תמיד מבורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים נוספים, פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי, כל המשחקים החדשים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, MW3, BF3, NFS ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות…

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגד…

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by My_Name,

אני צריך מיפרט למחשב משרדי לחלוטין (אינטרנט, אופיס וכו'). התקציב די מוגבל, אני יודע - עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית של עד 200 ש"ח - משמע עד 1200. התקציב הינו למחשב בלבד ללא ציוד הקפי. חיפשתי מפרטים בהודעות ישנות יותר אבל מצאתי רק דברים עם שמבוססים על מעבדי AMD X2 שלא ראיתי שמוכרים אותם איפשהו.. את הקנייה אני כנראה אבצע ב-TMS. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  23. היי אנשים, המחשב המדובר הוא עבור אחי שלא מתעסק בכלל ב OC, אז המחשב שאני אקנה לו זה המחשב שיהיה לו, בלי OC למעבד או כרטיסי מסך, כרגע המשחק יעד זה Skyrim \ Diablo 3, אני מתכוון לקנות לו גם מסך 22 אינץ (בלי קשר לתקציב למחשב אז אין צורך להתחשב, רק לשים לב לרזולוציה), אם אפשר שהחנות תהיה באזור ראשון אני יודה לכם מאוד אבל זה לא קריטי. ניתן לחרוג בכמה מאות (פחות או יותר 400). תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  24. שלום רב אני צריך מחשב מאוזן ומקסימום תועלת מהתקציב לצורכי גרפיקה של תלת מימד וגם דו מימד ואני גם לעיתים משחק ברשותי כבר מסך דל 24 עם פאנל vps ככה שאין צורך במסך. המסך טוב ועושה את העבודה סך הכל. כמו כן יש לי לוגיטק mx518 רק במידה ויש עכברים טובים משמעותית ממנו ובמחיר משתלם אזי ניתן לשקול גם רכישת עכבר. לגבי מקלדת הבנתי מקריאה כאן בפורום שעדיף מקלדת מכנית. כרגע יש לי מקלדת ישנה וחבוטה שמשמשת אותי על תקן מקלדת זמנית אחרי שהמקלדת האלחוטית שלי שבקה חיים. למרות זאת המקלדת היא בסוף סדר העדיפויות וניתן להוציא אותה מהתקציב אם היא לא נכנסת ומאוחר יותר ארכוש מקלדת ראויה. על מנת להיות מובן ומסודר יותר כדרוש הנה פורמט הפורום לדרישות המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Zippy,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בנוגע לבחירה של מחשב נייד לעריכת וידאו. שימושים: עריכת וידאו בתוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: עד 1500$ - קניה מארה"ב. אני צריך מידע איזה רכיבים אני צריך והכי כדאי לי מבחינת עלות-תועלת לשימוש של עריכת הוידאו דיסק קשיח ודאי צריך 7200RPM השאלה בעיקר לגבי 3 הרכיבים המרכזיים הבאים איזה מהם הכי כדאי מבחינת עלות תועלת: 1) מעבד - Core i7 יש לו כל מני דגמים (2nd Gen) 2) כרטיס מסך - GTX560M, 570M או בכלל AMD או דווקא רק Quadro 3) זכרון - 8GB או 12GB ומה לגבי התדר 4) האם יש דברים נוספים? האם משנה מה הצ'יפסט? ברגע שיהיו לי את התשובות לגבי המפרט אוכל לחפש כראוי בין כל החנויות וחברות המחשבים ולבחור את ההצעה המשתלמת ביותר. תודה רבה על העזרה

דיונים חדשים בפורומים