עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה הסכום שעוד הצלחתי לגרד אז לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים - BF3, MW3, SKYRIM, BATMAN:AC - בתקציב הזה כמובן שאני מתפשר על הגדרות, אבל בכל זאת מקווה שהם ירוצו ברמה סבירה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ…

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by parker,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג כאשר הדגש הוא על שקט וקומפקטיות מירבית בתקציב של עד 5500 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: The Witcher 3, Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מתחיל ללמוד באוקטובר, ועובר מהבית ונייח ששימוש אותי בנאמנה שנים אני צריך מחשב שכמעט ויחליף אותו. * מטרות המחשב? מחשב חזק, אני עובד עם Firefox עם עד 40 טאבים פתוחים במקביל עכשיו הזכרון שלו עומד על 600MB~, מס' תוכנות במקביל, רצוי מאוד שיוכל להרית משחקי 3D (גם על Low, לא ממש מפריע לי) מידי פעם - כאן אני מוכן להתפשר. * גודל המסך? 13-14". * משקל רצוי? לא ממש קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שידע להחזיק 3-4 שעות בשימוש קליל (אופיס, גלישה קלילה), בשימוש "הרגיל" הוא יהיה מחובר לחשמל - אז לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב מאוד. * בלוטות? רצוי מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? רצו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by elya,

טוב אז ככה המחשב שלי בן איזה 10 כבר ופתאום הוא הפסיק לעבוד.. מדליקים ויש את הנורה אבל המחשב לא מצפצף ואין שום דבר על המסך בקיצור לא שווה להשקיע עליו ולתקן אז אני יקנה חדש השאלה איזה סוגים טובים? אני לא כ"כ מבינה בזה אבל הדרישות שלי מהמחשב שיעבדו בו משחקים חלק ומהר.. אני לא צריכה מחשב עם כל הדברים בפנים רק מעבד,לוח אם וזכרון אז ככה אני רוצה פנטיום 4 3 GHz זכרון כמה מומלץ? 512 זה טוב או שכדאי יותר למשחקים? ועכשיו איך בוחרים את החברות שמייצרות את הכרטיס זכרון או הלוח איך יודעים מה טוב? ויש אולי עוד תכונות שכדאי להסתכל עליהם? כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 4 440 MX אז נראה לי שאני ישאר איתו אלא אם כן יהיה איזה מבצע שיבוא כרטיס מסך עם זה יש לי גם צורב כבר והארד דיסקים …

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

אז ככה, כבר פתחתי כמה נושאים על כך שאני רוצה לקנות מחשב ובסוף יצא שאני אחכה לקונרו (או שלא..?) .... וניסתי לעשות הדמייה כאילו שאני שם מחירים של קונרו עם הלוח והכל אבל יצא לי גם לשנות את דעתי מX1800XT לX1900XTX... והגעתי למחירים של 8500 ש"ח בקלות... התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח והשאלות שלי אליכם הם כאלה : עכשיו שראיתי כמה בערך יצא לי עם קונרו וכל הדברים שקשורים אליו , אני מתלבט אם בכלל קנות קונרו... נכון שהוא" שהוא הדבר הבא "במעבדים ,ויצאו 5 גרסאות שונות וככל הנראה אני יקנה את ההכי זולה ,ויש לה 2MB קאש האם זה ישנה לעומת הגרסאות השונות של ה4MB קאש?? האם זה שווה את המחיר? דבר שני הלוחות ,אין עדין הערכות למחירים של הלוחות?? ועכשיו הכ. מסך ,בוא נגיד שאני גיימר אבל לא משהו רציני…

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  6. תקציב כללי של 1400 שקל(ניתן להתגמש), למטרות של casual גיימינג והמהרת המחשב. מה שאני צריך זה: - זכרון DDR2 667 mhz,חשבתי על 2 ג'יגה של OCZ CL4 מצאתי ב 260 משהו באזור. - קירור למעבד, אני חושב שה-Tuniq Tower הוא הבחירה הכי טובה, מצאתי ב 262 עם מאוורר. - כרטיס מסך, אחרון ולא כ"כ חביב, אחרי שקניתי מסך חדש("22 רחב 1680X1050) הכרטיס שלי לא סוחב כבר, כאן כבר לא חשבתי על כלום כי מזמן לא התענייתי בחומרה והשוק פשוט מופצץ בכל מיני כרטיסים. עריכה: את המפרט הנוכחי שלי ניתן לראות בטאב של המשתמש וכו'. ועוד משהו, כנראה שאני אצטרך ספק חדש לכל הדברים הנחמדים האלה, כרגע אני עובד עם 300W של HEC שבא עם ה 6A19 עריכה: אני רוצה להבהיר קצת את האג'נדה שלי. אני לא מחפש להחליף לוח אם\מעבד וכו', אם ת…

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  7. היי חבר'ה, אני צריך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמטרתו העיקרית היא גיימינג רציני. המטרה שלי היא שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו ושיהיה טוב גם לשנה-שנתיים הבאות, עם אפשרויות לשיפור. דוגמאות למשחקים יהיו הסטארקראפט החדש, דרגון אייג' אוריג'נס, דיסייפלס החדש, ועוד RTS/כמה פירסט פרסון שוטרים. המטרה היא להריץ את כולם בהגדרות הכי גבוהות. במחשב אני אשתמש בצורה כבדה. מתכנן להשאיר אותו דולק ימים... הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1280*1024 (זו ההכי גדולה, נראה לי שזו הכוונה), אבל מקריאה מחפפת הבנתי שככל הנראה אצטרך אחר. אשמח לקבל המלצות למסכים כי אני לא מבין בנושא בכלל. מעבר למסך אני צריך רמקולים טובים. ציוד הקפי שיש לי שיחסית חדש הוא צורב LG DVDX22 DL G…

8. Started by nissim_y,

האם המפרט הבא שווה את המחיר ? לצרכים ביתיים (windows xp,internet,office) לאיזה מעבד מקביל ה AMD Duron 2000 ? מפרט טכני: מארז:ATX Case 300Watt + 2 USB לוח אם Elite K7SOM + 4 USB מעבד AMD Duron 2000 זכרון 256MB DDR דיסק קשיח : 60GB 7200 כוננים: CD-Rom x 56 ,FDD 1.44MB כרטיס מסך: Sis 64MB o\b כרטיס קול: 128 Wave o\b כרטיס רשת: 100\10 הכנה ל ADSL או רשת ביתית מקדלת + עכבר + רמקולים מחיר: 1250

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by prozaq,

<blockquote>אהלן חברים ! המפרט שיש לי כרגע : DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) MSI P45 Neo (MS-7519) 4x 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ST3750330AS ATA Device (750 GB, 7200 RPM, SATA-II) SAPPHIRE HD 5850 Xtreme 1GB GDDR5 Antec Sonata Proto אני מתחיל לעסוק במוזיקה ברצינות וחייב מחשב שיתאים לי לעבודה כבדה עם Cubase וAbleton , והמחשב ישמש גם לצפייה בסרטים , אולי קצת אבל ממש קצת במשחקים . מה לשדרג איך לשדרג למה לשדרג וכמה זה יעלה לי ? נראה לי שאני לא אצטרך להחליף מארז , דיסק קשיח ואת הכרטיס מסך ! אלא אם כן משהו פה לא יהיה תואם . וחשוב שתהיה לי יציאה של USB 3 לחיבור כונן קשיח חיצוני ! תודה רבה חברים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 . 2. מה שימושי המ…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by AmL1,

תקציב פחות חשוב נגיד משהו באזור 9-10K חשוב שיראו בו טוב שיהיה לו כל מה שצריך בשביל חיבור אינטרנט טוב=] שיהיה עם מסך גדול ושיהיה קל תודה=]

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  11. שלום, אני סטודנט שעובד בעבודה שיש בה המון זמן פנוי.מסיבה זאת ומסיבות נוספות אני רוצה לקנות מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים ולשרוף לי זמן. הבעיה היא שהתקציב הוא 4000-5000 ש"ח.ידוע לי שלא ניתן לקנות במחיר הזה תחנת משחקים ניידת.השאלה היא איזה מחשב נייד ניתן לקנות בתקציב הזה שיפעיל כמה שיותר משחקים(גם אם לא בהכרח החדשים).אם קרייסיס לא ירוץ אצלי אני אחיה עם זה.אבל משחקים עממיים יותר כמו פרו אבולושן או BF2 זה אפשרי,לא? המחשב ישמש גם לעבודה משרדית.אני מאוד אוהב את המסך של ה DELL ISPIRON 6400,אז אם אפשר מסך דומה(לא יודע אם הוא מט או לא).הבעיה בINSPIRON 6400 לפי מה שראיתי היא שכרטיס המסך שלו חלש מאוד ומתקשה להריץ משחקים חדשים שלא כבדים בכלל בגרפיקה גבוהה,אבל בבינונית מריץ. אני כ…

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  12. טוב אני גר בראשון לציון ואני צריך מחשב לגיימר כבד במיוחד אני רוצה מחשב שגם יוכל להחזיק על עצמו שרת לכמה זמן ובכללי שיהיה טוב אם מישו מכיר מארז שהחיבור USB מקדימה זה יוכל לעזור תודה רבה לעוזרים שכחתי לציין ציוד היקפי: DVD כונן אופטי כפול לצריבה אני לא רוצה דלוקס(שהכונן של הCD הוא גם צורב וגם DVD) מקלדת(עדיף שחורה) עכבר אופטי חוטי או עכבר חוטי שיש לו מטען הערות: לא בא לי כל כך על SLI אבל אם מישו חושב שזה טוב מסיבה מיוחדת מוזמן להגיד עדיף שהמארז גם יהיה שחור מאוור שקט

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by Gal1992y,

תקציב: 3000 ממש ממש להשתדל לא לעבור שימושים: אינטרנט, מסנג'ר, משחקים[לא הכי הכי כבדים] ציוד הקפי: כלום חומרה מיוחדת: אם אפשר כרטיס מסך עם חיבור HD... צרוב דיוידי וקורא כרטיסים[שיורכב על המארז ולא חיצוני] האם מתוכנן OverClock? וואלה לא נראלי.. בכמה זה מייקר את העסק ? האם ישנו חלק שכבר ברשותכם ולא צריך אותו במפרט?לא *שכחתי לציין, שהמחשב יהייה מונח במקום מאוד חם יחסית... ומאובק, אני צריך שהמארז יהייה אחד כזה שיקלוט כמה שפחות אבק ובנוסף שהקירור יהייה מעולה. חשוב לציין אם אפשר לדחוף בכל זה, E8400, HD4850, 4GB RAM אני פשוט לא מבין ולא יודע אילו רכיבים אחרים צריך את מה שביקשתי אני יכול לקבל פה http://www.skypc.co.il/pl_product~sky111~88~0.htm ב3200 שקלים, עכשיו הבעיה…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  14. מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by orenmj23,

שלום רב, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד שישמש את אחותי בתקופת הלימודים. הייתי שמח לשמוע המלצות גם לגבי חנויות וגם לגבי מפרטים כאלה ואחרים. כרגע יש ברשותי מחשב X60 של IBM אבל היא לא מתלהבת ממחשב עם תחנת עגינה. מערכת ההפעלה הרצויה היא חלונות XP עם תמיכה בעברית (תפריטים באנגלית). טווח המחירים לא משמעותי במיוחד אבל שיהיה משהו בסביבות 4500-7000 שקל. אשמח לשמוע המלצות, כמובן צריך מחשב עם סוללה שתחזיק מעמד ליום לימודים שלם, אחת הבעיות הכי גדולות שלי עם ה-X60 הוא שהסוללה מחזיקה מעמד לפחות משעתיים. תודה רבה מראש. אורן.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אנשים , התחדשתי לי במחשב נייד חדש ASUS U36SD, היות והיו לי התלבטויות רבות בנוגע לדגם הזה ולא מצאתי יותר מדי ביקורות ברשת שממש אפשר להסתמך עליהם (לא YNET זה לא מקור אמין לדעתי בכל מה שקשור לביקורות מוצרים) אז החלטתי לשתף אתכם בסוג של ביקורת למחשב. רכשתי אותו היום בשעות הצהריים כך שכל מה שנרשם כאן זה בגדר רושם ראשוני..בהמשך השבוע אני אכתוב ביקורת מלאה עם תמונות ובנצ'מרק המחשב הוא למטרת לימודים - אני סטודנט ללימודי תוכנה (שנה שנייה ) והדברים שחפשתי במחשב הם קלות,עוצמה,זמן סוללה ומקלדת נוחה. אז לעניין ... דברים שישר בולטים לטובה : - קל זו לא מילה ! - דק ! אם כי לא כמו מקבוק-אייר אבל עדיין לא רע בכלל ביחס למחיר . - באנדל נחמד - מקבלים תיק נשיאה של ASUS בתוך הארגז ועכבר ק…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב נייד. ידיעותיי בתחום הניידים כמכלול הן לא גבוהות במיוחד ולכן אשמח מאוד לעזרה. אני לא ממש יודע אם דרישות שתארתי בכותרת ולהלן תואמות לתקציב. אם הן מוגזמות אודה אם תכוונו אותי לכיוון תקציב ריאלי יותר או לחלופין למה כן ניתן להשיג בתקציב הזה. עבודה משרדית וניגון מדיה. בעבודה משרדית הכוונה לגלישה ברשת, דוא"ל ועבודה עם תוכנות בורסאיות שלא זקוקות לכוח עיבוד רב, אבל כן לכמות זכרון יחסית גדולה, כך לדבריי החבר, אני מניח ש-4GB יספיקו, אבל אם יש דגם מחשב עם קצת יותר (6GB-8GB) באותו סדר גודל של מחיר סופי, אשמח לדעת. המחשב מיועד להוות תחליף Desktop ואחת הדרישות היא מסך 17" ומעלה. המחשב ינוייד בעיקר בתוך הבית כך שהמשקל לא משנה. לא,…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אני מחפש לפטופ בסביבות ה2500 שקל. שירוץ טוב. שיהיה קל כמה שאפשר . אין צורך בCD. שיהיה לעבדוה.. אינטרנט וורד וכו'. הוא ירכש באילת אז עדיף חנות משם. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מעוניין במפרט למחשב+מסך ומדפסת ב-3000 שקל בערך (4000 מקסימום) המיועד לעבודה משרדית, אינטרנט וכדומה עם כרטיס מסך נורמלי - לא משהו חזק ויקר אך שיעשה את העבודה במשחקים ממוצעים...

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by natigabay,

יש לי asus n550jk ראיתי את המוצר הבא http://www.amazon.com/ASUS-TAICHI-Suit-Tablet-Laptop/dp/B00BD7UL5I#cm_cr_dpwidget אני צריך משהו כמו זה למחשב שלי השאלה אם זה מתאים למחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Jaegarn,

שלום לכולם. מחפש לקנות מחפש (בארה"ב) בסגום של עד 1000$. צורך ממוצע סך הכל אך מידי פעם שיהיה אפשר לשחק קצת. סך הכל פשוט מחפש מחשב חזק ואמין מבית כמה שיותר טוב. גודל מסך בין 13-15, רזולוציה כמה שיותר גבוה חיבור למסך חיצוני ב 1080, משקל כמה שיותר נמוך ו סוליד סטייד דרייב

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. http://tms.co.il/preview/spec/4k1s3jvz המחירים נמוכים ולדעתי המחשב יספק אותי להכלל, אממ מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  23. דבר ראשון, שלום, ותודה מראש על העזרה. מהזמן המועט שהספקתי לשוטט פה, זה נראה כמו פורום ואתר מקצועיים להפליא. ולנושא עצמו: אני אוהב משחקים, אבל אני לא גיימר כבד במיוחד. אני רוצה לרכוש מחשב שיוכל להריץ את המשחקים החדשים בצורה טובה, לאורך כמה שיותר זמן. יעד סביר נראה לי, למשל, שהמחשב יריץ בצורה טובה גם משחקים שיצאו עוד שנתיים (למרות שדוגרי, הכי חשוב ש-StarCraft 2 ירוץ טוב). בנוסף, אני רוצה הרבה מרחב דיסק קשיח, אבל נראה לי שמה שנחשב הרבה אצלי הוא כבר סטנדרט היום (מינימום 200 ג'יגה, וכמובן אפשרות לתוספת). התקציב עומד על 5000 ש"ח, כשאני אולי אוכל לחרוג מעט מעלה, אם זה למטרה חשובה. המפרט צריל לכלול: המחשב עצמו (מארז וכל הרכיבים הקיימים) כרטיס רשת אלחוטי ממוצע. מסך שכיף לראות עליו…

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  24. מפרט שאני בניתי ... הוא חלקי עדין הייתי רוצה לדעת כמה הוא יעלה או בערך אם מישהו יודע .. מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6300 Intel מפרט טכני : מהירות 1800 MHz חיבור LGA 775 1066 MHz FSB 2048Kb Cache ליבה כפולה 64 bit לוח אם: GA-964-PD-S3 GigaByte 1066MHz FSB Intel 965P Express DDR2 זיכרון : [1]Kingston DDR2 512Mb 400MHz CL3 או [2]Kingston DDR2 512Mb 533MHz CL2 כרטיס מסך : ATI ALL-IN-WOnder Radeon X800XL Video Graphics[1] PCI-Express x16 256Mb 400MHz GDDR 3 או [2]ATI RADEON X800XT Video Card PCI-E x16 256Mb GDDR 3 תודה לעוזרים ..

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב חדש ומצאתי משהו ב-2100 שקל שלפי דעתי זה מציאה הנה מה שיש במחשב המחשב שזכה בכל תואר אפשרי.המחשב שעובד במהירות דימיונית מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Cont…

• 7 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים