ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
שלום אני ממריא בקרוב ורציתי לבחור מחשב מבעוד מועד אני זקוק לעזרתכם לבחור אותו. צרכים:עסקיים+סרטים ולא יותר מזה, חשוב לי איכות הרכבה, שיהיה מהיר מאוד, שקט, עם זמן בטריה ארוך, מסך14-15.6 LED אכותי, 4gb זכרון,מקלדת נוחה, ושיראה טוב חשוב לי שתהיה לי אחריות בן לאומית . תקציב:1000$ חשבתי להזמין כבר מכאן וכשאגיע הוא כבר יהיה בכתובת אליה אני מגיע. יש רעיונות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט למחשב לעבודה משרדית אבל כמה סייגים. המשתמש עובד בעיקר עם אוטלוק ואינטרנט אבל בנפחים גדולים, מגיע ל15 חלונות אוטלוק פתוחים וסדר גודל זהה של טאבים באקספלורר. להלן המפרט החזק ביותר של Hwzone למחשב משרדי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 840 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 470 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח Silent 1TB - S-ATA 7200RPM 32MB Cache - Western Digital WD10EADS 580 כרטיס מסך Radeon HD4350 512MB - Sapphire - Passive cooling and HDMI Compliant (via dongle) 250 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח הא…
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב לכם ידידה שלי רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו ישנם כמה דרישות....החנויות שיהיו או נועה או פנדה... המחשב לא למשחקים....אלא יותר לכיוון מוסיקה/אייסי.... הדברים שיהיו בפנים גם:צורב(DVD) ,מסך(דק+19 אינצ' ומעלה),מקלדת ועכבר,רמקולים(בינתיים 2.1 אם יהיה שינוי אני אגיד) ,הארד דיסק גדול(120 לפחות) בעיקרון זהו....עכשיו אני יודע ששמקסימום זה 5000 אבל 5000 בלי חריגות וגם לנסות כמה שיותר פחות תודה רבה לעוזרים )))))
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג מחשב נייח שברשותי בכרטיס מסך, הנתונים של המחשב, מצורפים בתמונה מטה. יש לי ספק כוח מיותר של 550 ואט, במידה והכרטיס מסך צורך יותר. בכל אופן, השימושים שלי הם עריכת וידאו (לא מקצועית), פוטושופ ובעיקר משחקי פיפא. מעוניין לקנות משהו שמצד אחד ישרת אותי תקופה, ומהצד השני לא יעלה על 1000 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים , אשמח להמלצה למחשב נייח למטרת גיימינג בסכום של עד 5000 ש"ח, אין צורך במסך... תודה ותבורכו.
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המחשב מיועד כרגע לעעבודה בתוכנת pinnacle studio 14 עם מסך אחד. יכול להיות שבעתיד אעבור לתוכנות כמו premiere או אדיוס ואוליי אצטרך להוסיף עוד מסך. אני לא מתכוון לעשות oc כי אני לא מבין בדברים הללו מה שכן חשוב לי שהלוח יתמוך בהתקנים חשובים לעתיד כמו פיירוויר usb3 ו esata (לא מבין מה זה נותן ה- esata) כרגע הרכבתי מפרט והגעתי לסכום של 5554 ש"ח ללא רמקולים כלל אני מתכוון ללכת על רמקולים איכותיים של altec lencing ב400 ש"ח בעתיד. העניין הוא שאני רוצה את חוות דעתכם והאם יש מקום לשיפור או חיסכון שגם יהיה טוב לשיקולכם: דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Fr…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
i am looking for a new computer and i want to know what is the best choice...[br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 20:25:30 look at it and say what u think¤410 RAIDMAX X-FORCE Black 2X 120 7 X 5.25 + 5.25 to 3.5" Converter + LED FAN + 23CM SIDE FAN מארז בחר מארז ¤1,210 Intel Core 2 Quad Q9550 Tray בחר מעבד INTEL ¤185 ZALMAN ZALMAN - CNPS9500 AM2 מאורר מיוחד אלומוניום למעבד בחר מאורר למעבד ¤445 Gigabyte GA-EP43-DS3L לוח אם בחר לוח אם ¤380 OCZ PC2-8500 OCZ2RPR10664GK Reaper Dual Channel 4G Kit Heatpipe heatspreader בחר זיכרון פנימי ¤1,089 Gigabyte ATI RADEON 4850 1GB GDDR3 Retail HDMI OVERCLOCKED ZALMAN COOLING כרטיס מסך בחר כרטיס מסך ¤120 LG DVD -/+RW S-ATA x22(bulk) צורב…
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן חברים, עברתי על ההצעות הקודמות בדיונים קודמים שלכם למסכי דל U2414 ו U2515H. ברשותי "Dell 2209WA 21, ולמרות התשבוחות והביקורות הטובות שהיו בזמנו על על מסך זה - אני לא מרוצה ממנו כבר מתחילת העבודה עימו. מעברי הצבעים בו לא נקיים ונראים ככתמים עם קונטרסטים ולא מעברים נקיים, וחדות היא לא התכונה הבולטת שלו. מה דעתכם על מסכי הEIZO הידועים באיכויותיהם ויעודם לגרפיקה, שמופיעים בקישורים הבאים: מחיריהם לא גבוהים פרט לCS2420 אודה לחוו"ד דעתכם: http://www.j-sale.co.il/Product.aspx?productid=5517 EIZO Flexscan EV2336W-FS-GY http://www.j-sale.co.il/Product.aspx?productid=4576 Eizo FlexScan EV2455 24…
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2294 האופציות שלי הן ה MSI הזה עכשיו, או HP 2750EJ בעוד כחודש (מסתבר שאין אותו כרגע בארץ בכלל) היעוד הוא לסטודנט (ולכן ה 14 אינטצ'). הכרטיס מסך הלא-מובנה ב MSI קורץ לי, בנוסף ל250 ג'יגה. מצד שני גם השם של החברה הוא שיקול - לא בגלל שזה מותג אלא משום ששמעתי רק טוב על האיכות של HP בניידים ועל MSI כמעט ולא שמעתי תודה רבה על הסיוע אריאל עריכה : שכחתי לציין, שה MSI מגיע עם שנתיים אחריות לעומת שנה ב HP
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לשדרג מחשב לסכום של עד 3,000, המחשב הולך להיות בשימוש של תלת מימד בעיקר. אני לא מתכנן לעשות OC או כל מיני דברים בסגנון. מה שאני צריך זה לקנות לוח אם חדש, מעבד וזכרונות ראיתי שכל המפרטים האחרים שיש פה מגיעים עם מערכת קירור אז הוספתי גם את זה. בנוסף אני צריך לקנות גם ווינדוס 7 הום פרימיום באנגלית. מבחינת חומרה אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל וזכרונות של קינגסטון. זה ההצעה שאני בניתי לעצמי באתר זיגזג. האמת שהסתכלתי יותר בכיוון המחירים ופחות מה מתאים למה כי את זה אני כבר לא כל כך מכיר אשמח לקבל הצעות אחרות/רעיונות. [table][tr][td][table][tr][td] מעבד Intel Core i5-2500K Tray[/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td] 1 [/td][td] …
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב (בן 3 בערך) עם המפרט הבא: P4 3.0GHZ PRESCOTT ASUS P4P800SE ATI RADEON X800 PRO 256 MB AGP DDR DUAL CHANNAL 1024MB 400MHZ WD 120GB SATA II 8MB 7200 rpm בהתחלה התעניינתי בלשדרג אותו, והוצע לי המפרט הבא: Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ב3164 ש"ח. שקלתי את זה, והגעתי למסקנה שאולי במקום לשדרג את המחשב, יותר כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות מחשב חדש (המארז כבר די הרוס, ואני רוצה גם מסך LCD והארד דיסק). לגבי מה שהציעו לי - ראיתי שם כל מיני חברות לא מוכרת (לי לפחות) כמו Geil וTwintech. רציתי לשאול אותכם האם כד…
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחר שאני מדליק את המחשב הנייד ואני רואה שהסוללה הוטענה, האם זה בסדר להוציא מהשקע את המטען? כעשיתי את זה המחשב עשה איזשהו קול ולכן אני מפחד שזה יכול להזיק. כלומר, השאלה שלי - להוציא את ההמטען מהשקע כשהמחשב דלוק או כבוי?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי אני לומד הנדסת מחשבים ודרוש לי מחשב נייד חזק שיכול להריץ תוכנות כבדות יחסית. מחפש משהו בטווח המחירים 3500-4500 שח. כמובן שלא אתנגד ליציאת HD (חשוב מסך מעל 14 אינץ). חשבתי ללכת על דגמי HP או ACER אבל פתוח להצעות. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים ואמינים.. תודה לכולם!!!
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
התעסקות מאסיבית עם visual studio, פוטושופ נדרש 4gb, עדיפות ל-quad. כרטיס מסך סביר שיאפשר משחק מזדמן פעם ב, אבל שום דבר מעבר לזה. כן נדרשת אפשרות חיבור לשני מסכים אין צורך בהארד דיסק, מסך, צורב, ספק ומארז שקט בצורה סבירה, לא צריך להשתגע עם זה לא מתוכנן OC תודה
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000-4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום 4,500 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית-תמונות,הדמיות תלת בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). after effects photoshop,adobe premiere,revit,3D Max אופן השימוש-פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עריכה גר…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM 2 X4 955 Black edition עם אחריות לעוד שנה וחודש כולל אריזה וקירור מקורי. מסך:Dell u2311h 23" עם אחריות לעוד שנה וחודשיים כולל אריזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לחברה שעזרו לי באשכול לבחירת נייד. הוא אצלי והוא סוחב סרטי HD בצורה יפה מאוד. הבעיה כרגע היא כזו - יש בו מצלמה מובנית, ומסנג'ר וג'ימייל למשל מזהים אותה, אבל לא מצליחים להפעיל אותה. אם אני עושה שיחת וידאו, זה נכשל, ומופיע סמל של מצלמה עם קו אדום מעליה [כאילו פתאום אין מצלמה]. האם תוכלו לעזור לי בזה?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה שלום, אני חדש פעם ראשונה מגיב כאן אני קונה מחשב למטרות הכל: גיימינג בינוני -כבד לשנה הראשונה.. יש לי כרטיס טלויזיה וצורב DVD שאני מעביר לחדש וכן ציוד היקפי ומסך 19". אז ככה נתנו לי הצעת מחיר למחשב.. ויש לציין שאני לא יכול לעבור את ה 4500 ( כמובן אפשר ב כמה עשרות שקלים) ואני מעדיף כשמה שיותר קרוב ל4400. Intel E6300 Gigabyte S3-945P Patriot 512 X 2 -DDR2 667MHZ Sapphire Radeon X1950PRO 256MB WD 250GB 16MB -SATAII Enermax 420W MCS-P מארז. אז ככה כל זה יוצא 4540 ! ההצעה הראשונית הייתה עם ספק של 470W שהעלה את המחיר במאה ל4640 !(!). אז יש מצב אתם עוזרים לי לעזור על כמה דברים שאני לא בטוח לגביהם והם: זיכרונות, ספק כח ומארז. דבר ראשון החברה לא מוכרת לי בכלל,…
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ערב טוב, עובדת איתי מישהי שמעוניינת להשקיע ולקנות לאפטום מצויין לגרפיקה. התקציב עולה גבוה מאוד, ובלבד שיענה על הדרישות הבאות: *חזק! *צג כמה שיותר גדול. פחות מ-17 אינץ' לא אופציה. *טכנולוגית תצוגה מתקדמת. בשנה האחרונה חל שיפור משמעותי במסכי הלאפטופים מהליגות הגבוהות (למשל ה-Retina של המק-בוק פרו) והיא מעוניינת בלאפטופ עם צג שכזה. "סתם לאפטופ עם רזולוציה 1920x1080" לא יעשה את העבודה, צריך משהו עם פאנל דמוי-IPS או איך שלא קוראים לזה *אחריות בינלאומית טובה (היא קונה בארה"ב ויש לה תוכניות על אוסטרליה) *עדיפות ללאפטופ שמגיע עם שנאי 220/110V. שזה סה"כ סטנדרט אבל התפלאתי לראות ש-AlienWare מגיע עם מטען תומך 110V בלבד >.> *מגיע עם Windows לגבי מפרט אני די ביססתי לה משהו מהסגנ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com אני מעוניין לקנות פיזית מהחנות ולא באינטרנט. יש נטייה ל dell ,חשוב לי שיתאים לסרטים משחקים ועבודה ממושכת,רצוי כמה שיותר שעות פעילות. אם יש צורך להעלות את התקציב קצת,אפשר. מסך 15.6 או אפילו יותר גדול.. שישקול קצת,רצוי שתהיה מצלמת אינטרנט מובנית.. וזהו ממה שאני זוכר ... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בניתי מפרט מפלצתי שאני מתכנן הרבה זמן הוא עולה בין 10-12 אלף. אשמח לשמוע דעות לגבי מפרט זה מעבד Intel Core I7 950 Processor 3.06GHZ 8MB 1366 BOX 3102 שקל מאוורר ZALMAN CNPS9900 Led 360 שקל לוח אם ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1890 שקל זיכרון MUSHKIN DDR3 4096X2 1600MHZ CL 787 1170 שקל כונן קשיח SAMSUNG 1TB 32MB 7200RPM SATA 2 RAID HE103UJ SPINPOINT F1 520 שקל כרטיס מסך XFX GEFORCE GTX295 1792MB HDMI 2375 שקל צורב דיוידי SAMSUNG DVD-RW SH S223FX22 SATA REATIL 170 שקל מארז THERMALTAKE KANDALF BLACK+ WINDOW VA9000BWS 1008 שקל ספק כח Hiper 880WAT HPU 5K880 1030 שקל כל המפרט יוצא 11,625 שקל רק שהצלחתי להוריד ל11 אלף 200 עם האתר של זאפ בכל…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי + עבודה משרדית בעיקר וורד ולחבר אותו למסך הטלויזיה בסלון. שימושי המרכזיים: 1. צופה בסרטים באיכות גבוהה. 2. משתמש בוורד. 3. שומע מוסיקה (שיהיה איכות טובה מאוד). 4. אינטרנט. 5. עובד רוב הזמן עם 15 חלונות במקביל. מה חשוב לי: 1. שלא יתקע וירוץ מהר. 2. איכות סאונד ותמונה מהגבוהים שאפשר במחיר הנקוב. 3. אפשרות להקליט מהממיר הדיגיטלי. 4. כונן קשיח אחד מהיר ולא יותר מכיוון שיש לי שני נידיים. 5. שלט רחוק למחשב. 6. מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים לא כלוול במחיר (תגידו כמה עולה רק). אשמח לקבל הצעת מחיר ולהתחייב שהחנות עם ההצעה הטובה ביותר והמשתלמת ביותר תזכה בי כלקוח עוד ביום א'
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב ?גלישה באינטרנט,משחקי אינטרנט,צפייה בסרטים,סקייפ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יקנה מסך חדש במסגרת התקציב רוב האחוזים של דל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?עכבר,מקלדת…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו רבים וטובים אני מתכנן על קניית ה8800gt החדש...מחירו כרגע בסביבות 1450 שח... לפי בדיקה פה באתר המליצו לי קודם כל להחליף ספק לhec 400TRT או לfsp400PN.=בערך 250 ש"ח. כרגע עוד לא ביצעתי שום oc בחיים, אך המעבד שלי אמור להיות טוב בעניין למרות שהוא כבר יחסית ישן(מפרט נתון בצד). שאלתי היא האם המפרט שלי ירוץ נורמאלי עם הכרטיס מסך החדש, או האם יווצר צוואר בקבוק? אם יווצר צוואר בקבוק האם אוכל לפתור את הבעיה עם oc? אם כן האם מומלץ לקנות את הsunbeam tuniq? =250 שח? אם למישהו יש עוד המלצות/הארות וכו אני אשמח... תודה.
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לקנות 2 מחשבים נייחים לבנות 12 ו-14. מחפש המלצה לקניית המחשב (כולל מקום קנייה- שיהיה זול ככל שניתן ובעל אמינות בנושא האחריות) להלן הפירוט: 1. התקציב לכל מחשב- 1,700 ש"ח פחות או יותר 2. שימושי המחשבים: מחשבים לנערות צעירות- בעיקר משחקים ואינטרנט רצוי מחשבים שיוכלו לקבל גם משחקים עם דרישות גרפיקה גבוהות יחסית. השימוש במחשבים יהיה ככל הנראה על בסיס יום יומי. לגבי הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך- אין לי מושג מה היא (מדובר במסך דק חדש דנדש 21'' אם אני לא טועה). 3. ציוד היקפי: מקלדת ועכבר (אופטי, לא אלחוטי) ופשוטים, אין צורך בשכלולים למיניהם. אפשרות להוספת רמקולים (תלוי מחיר). אין צורך במסכים. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן ד…
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-