עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB Life Time Warranty 1 1390 1390 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E 1 875 875 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 (TWIN2X2048-8500C5D) 2 540 1080 כרטיסי מסך‏ Sapphire - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ HD 3870 X2 1GB GDDR3 DX 10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1349 1349 דיסקים קשיחים‏ Seagate - חמש שנות אחריות כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 309 309 צורבים‏ Pioneer כמות מחיר סה"כ DV…

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  2. אז ככה... סבא שלי מעוניין לרכוש מחשב וביקש ממני שאני יעזור לו. מטרות המחשב הם בסיסיות ביותר - לגלוש באינטרנט, אולי לראות סרטים ולמעשה זהו. הוא מעוניין להוציא כמה שפחות כסף אבל לדעתי צריך שהמחשב גם יהיה איכותי ושלא יתפרק אחרי חודש. לא צריך כרטיס מסך, אני חושב שעדיף לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. כמו כן צריך ציוד היקפי. גודל המסך - 17 אינצ' אני חושב שיספיק. שקט - חשוב למדיי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  3. קראיתי בעיתון גם פה כותבים סוללות 24 שעות בחנות מחשבים בארץ http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=FL494AW&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE אבל לא כותב סוללות 24 שעות אני לא יודע אם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי...יש לי toshiba a200 10w ורציתי לדעת אם יש דרך יעילה יותר מדיסק און קיי להעברת נתונים לנייד מהמחשב הנייח כבל ,אינפרא, בלוטוט? נ.ב לפני שבוע שבועיים שאלתי פה על בעיה שהייתה לי עם המחשב שהוא נתקע וחשבתי שזה היה בגלל הsata שהוא לא מזהה ואחרי ש Nemesis הציע כמה עצות שלא עבדו והגיע למסקנה שמשהו בלוח לא תקין (כמה שזה נראה לא הגיוני אז ) קיצר Nemesis צדקת והבעיה הייתה על הלוח הציפ של הכרטיס רשת החוטי והטכנאי אמר שהוא ניטרל אותו ועדכן ב bios וברוך השם הכול עובד.... סתם מעדכן

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by birdi,

שלום רב, השימוש עיקרי שלי הוא משרדי: אופיס והרבה אינטרנט, מעט עבודות גרפיות בפוטושופ (די זניח), ומוסיקה. גודל מסך רצוי: 15 כיום אני עובדת על מחשב נייח פנטיום 4 2.8GHz זכרון 512MB דיסק 80GB, והוא די מספק אותי למעט שהוא קצת איטי. רצוי לי: שהמסך יעייף את העיניים כמה שפחות, ושהמחשב יהיה שמיש ואמין לאורך זמן התקציב שלי מוגבל, גג עד 2500 ש"ח ראיתי בזאפ ניידים של Fujitsu Siemens שלא ברור לי ההבדלים ביניהם וגם בוואלה סימנתי 3 להשוואה: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1NJV55350,1IWINFINITY_M660SE4,TZn20018&pt=1&mc=7&c=40&sc=0 מה דעתכם? אשמח לקבל המלצות גם לדגמים מומלצים אחרים. תודות.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by orenmj23,

שלום רב, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד שישמש את אחותי בתקופת הלימודים. הייתי שמח לשמוע המלצות גם לגבי חנויות וגם לגבי מפרטים כאלה ואחרים. כרגע יש ברשותי מחשב X60 של IBM אבל היא לא מתלהבת ממחשב עם תחנת עגינה. מערכת ההפעלה הרצויה היא חלונות XP עם תמיכה בעברית (תפריטים באנגלית). טווח המחירים לא משמעותי במיוחד אבל שיהיה משהו בסביבות 4500-7000 שקל. אשמח לשמוע המלצות, כמובן צריך מחשב עם סוללה שתחזיק מעמד ליום לימודים שלם, אחת הבעיות הכי גדולות שלי עם ה-X60 הוא שהסוללה מחזיקה מעמד לפחות משעתיים. תודה רבה מראש. אורן.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by most,

שלום, הנ"ל מיועד עבור חבר בעל עסק קטן, העבודה עליו תהיה בעסק ובבית - לא בדרכים כך שגודל מסך ומשקל פחות משמעותי כמובן ללא משחקים וכו' כך שכ.מסך מובנה יספיק רצוי עם מ"ה - לא שאלתי אותו איזה. אין צורך בתחנת עגינה זמן פעולת סוללה לא עקרוני אבל........ אחריות עסקית כמו שבדל (שרות עד הבית) - תהיה יתרון. אם יש פרטים נוספים חשובים אשמח להוסיף

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by BENNY-L,

אני בודק לדוד שלי יש לו מחשב ישן פנטיום 4 3 מגהרץ גיגה זיכרון הארדיסק 320 ספק 600 של טרמילטייק כרטיס מסך -גיגה בייט 8800 GTS הוא רוצה לשדרג למשחקים יש לך מסך 19 ולא כול כך משנה לו לשחק על הגדרות משחק במצב מינימום מה צריך לשדרג ובכמה תודה

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  9. היי לכולם, אני מניח שמי שרכש נייד עם ערכת שבבים של NVIDIA גם נתקל בבעיה של התקנת דרייברים של הכרטיס הגרפי אז ישנו פיתרון לכך. נכנס לאתר laptopvideo2go.com ושם נכנס לDRIVERS. נבחר את הדרייבר החדש ביותר לכרטיס הגרפי שלנו בהתאם למערכת ההפעלה. נלחץ על Driver שמופיעה בתחילת הדיון (1) (ראה תמונה). לאחר מכן נלחץ על Modded INF שמופיע לידו (2) ונוריד קובץ בשם NV_DISP.INF (ראה תמונה). נקבל קובץ לפתיחה דמוי RAR לחילוץ (ניתן לחילוץ עם Winrar). נחלץ את הקובץ ונעתיק את הקובץ Modded INF שלנו (שמו NV_DISP.INF) לתוך תיקית הדרייברים שחילצנו ונחליף את המקורי. עכשיו ניתן יהיה לעדכן את הכרטיס הגרפי נ.ב. בכול עידכון שיצא צריך לעדכן מחדש את קובץ הINF. ישנה אפשרות של Black Screen של…

10. אז ככה, הבקשה שלי טיפה בעייתית, תנסו לעקוב אחריי אני אנסה להסביר את זה בדרך הכי קצרה וקולעת שאפשר. כרגע יש ברשותי את המחשב הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,051.00 GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤560.00 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 x2- ¤1,160.00 HEC 6A19B-400 400W - ¤414.00 Westren Digital WD800JD 80GB - ¤232.00 Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤414.00 LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤833.00 DELL 2007 WFP - ¤2499.00 מחיר סופי 7100 ש"ח - מחיר כמובן תקף לינואר 2007. אמא שלי מעוניינת לקנות לאחותי מתנה לבת מצווה, מחשב חדש, אז חשבתי לנצל את ההזדמנות ולהרכיב מפרט למחשב חדש בשבילי, ולתת לאחותי את המחשב הזה במקום, עם שדרוג של הכרטיס מסך בלבד. המטרה היא כמובן להיטיב עם המפר…

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by idos100,

אני מתלבט בין 3 מפרטים כמעט זהים. מפרט ראשון עולה 3.2 k מפרט שני ושלישי עולים 3.75k השאלה היא האם להשקיע כבר עוד 550 שקל (בכל זאת לא כל יום קונים מחשב) או שאין טעם והמפרט הראשון מספיק טוב?כמו כן אני לא ממש מבין בכל החלקים אז מי שיודע שיסביר למה ההבדל במחיר כי החלקים נראים לי מאוד דומים. המפרטים: מפרט 1: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 מפרט 2: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1422 מפרט 3: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1421 אין לי בעיה תקציבית והשימושים הם בעיקר גיימינג . תודה על העזרה.

12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות ה1600 ש"ח, אולי טיפה יותר. את המחשב אני רוצה להורדות, סרטים, גלישה באינטרנט וגם קצת משחקים, לא ברמה הכי גבוהה, משהו סביר. בלי ציוד היקפי, רק מחשב ובלי צורב כי יש לי. עוד משהו, יש לי כרגע כרטיס מסך HD 3650 של SAPPHIRE, רציתי לדעת אם שווה לי לקנות חדש או להשקיע יותר בשאר המחשב ולשים את הכרטיס מסך הזה.?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by fela,

אודה למבינים מבניכם אם תכוונו אותי אני צריך לקנות נייד תקציב עד 6000 ש"ח שימוש לתקליטן לא משחקים וכו' איזו חברה יש שירות טוב? ואיך הgygabite הם זולים יחסית- האם הם טובים? אשמח להמלצות רק טוב שיהיה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כמו בכותרת, אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שח, עם מסך עד 14 אינץ', וכמה שיותר אחריות. וגם שיהיה קל - פחות מ2.5 קילו. השימושים הם תכנות בסביבות כבדות יחסית: eclipse, vs08 ואינטרנט. השימוש הזה יהיה לעתים בו זמנית אז המחשב צריך לדעת לעבוד בעומסים האלו. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  15. אני בניתי את המפרט הבא. מה אתם מציעים? וגם רציתי לשאול: 1- אם בעתיד ארצה לעשות CF איזה ספק צריך לזה? 2- אם כדאי לחכות לנובמבר שיצא הCORE I7 ויוריד את המחירים של השבבים ולוחות האם (אם בכלל יוריד משמעותית)?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  16. 1. מה דעתכם על המפרט? 2. מה דעתכם על המארז ? הרכיבים יהיו בו קרים? בעיקר הדברים החשובים (מעבד וכרטיס מסך). מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1705 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤512 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤818 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤648 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 2 - מחיר: ¤340 כרטיס מסך: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1459 כמות: 1 - מחיר: ¤1550 כונן אופטי: PIONEER DVR-215…

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  17. אז ככה, הכותרת אומרת הכל, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בתקציב של 4500 ש"ח בערך, כולל ציוד היקפי, כשהדגש העיקרי הוא עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, מה שדורש מסך איכותי יותר לא מפנל TN מכיוון שהוא ישמש לצפייה בדירה. ציוד היקיפי דרוש, לא ייעשה בעתיד OC בוודאות. כרטיס מסך בינוני ומטה - רק למקרה שיהיה צורך בהפעלת משחק קליל. תודה מראש, אוהד .מ

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by Matka,

היי חברה. פעם הבנתי הרבה בחלקים וכו', ואז התגייסתי ועכשיו אני מחפש לקנות לאח שלי הקטן מחשב לצורכי משחקים בעיקר. התקציב עומד על 6-6.5K רק בגלל שזה לדעתי הסכום הכי משתלם לPrice - Performance אז אם יש לכם הסתייגויות מזה אני ישמח לשמוע, זה לא סכום שקבוע וסופי ולכן גם אפשר לחרוג ממנו טיפה אם צריך. עכשיו בקשר למחשב: אין צורך בשום ציוד היקפי (כולל מסך) רק המחשב עצמו. עיצוב יהיה נחמד אבל ממש לא חובה, מעדיף Intel + Nvidia למעבד וכרטיס מסך, וכרטיס קול טוב רק אם זה במסגרת התקציב כאקסטרה (הוא לא באמת ישמע פה מוזיקה או משהו אבל זה נחמד במשחקים מסוימים, בכל מקרה יש לי Audigy Sound Blaster 2 ZS להעביר לו במידה ולא נקנה כרטיס חדש. אה, המחשב הוא לצורכי משחקים כבדים, כמה כבדים שאתם יכולים …

19. Started by d1a1n0,

אהלן חברה, דרוש מפרט לידידה, היא רוצה כרטיס מסך שתומך DX10 , כדי להשתמש בויסטה (אלוהים יודע למה..) אממ אני חושב שדרוש לפחות 2GB זיכרון , לא צריך ציוד היקפי ושטויות כאלה (לא צריך עכבר, מקלדת, מסך, קירורים שונים וכדומה..)

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  20. שלום אני עורך סרטים, (חתונות, אירועים) אני עורך בתוכנות premier ואפטר אפקט, אני מעוניין לקנות מחשב טוב, שיחזיק מעמד , לערוך סרטים של עד שלוש שעות, שיהיה לי נוח ומהיר, ולא יתקע, שהתוכנות יזרמו בו טוב, ואולי שיחיל בתוכו כרטיס עריכה, - אז אם תוכלו להמליץ לי על מפרט כזה. אייל

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  21. בשעה טובה הלך לי הלוח במחשב הישן, ולכן אני מתכוון לשדרג רק חלק ממנו ולהשאיר את כל החלקים הישנים. אני זקוק ל: לוח, שיכלול כרטיס מסך מובנה מעבד זכרון שימושים עיקריים: ישמש לגלישה באינטרנט צפיה בסרטי HD ולמשחקים בעלי גרפיקה בינונית (rainbow six 3) למשל. כאמור הכל בתקציב של עד 1100 ש"ח חשבתי על השלשה הבאה: מעבד: Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 350 1 350 ASUS לוח M3N-H/HDMI AM2+, nForce 8300, DDRII 1066, PCI-E, HDMI, HDAudio 450 1 450 זיכרון: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC 230 1 230 ויש לי מספר שאלות: האם עדיף מעבד מרובע ליבות? (רוב המפרטים שהמלצתם דווקא עם כפולי ליבה, לכן בחרתי במעבד זה) האם זיכרון ב…

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  22. אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. כמה דברים להתייחס אליהם - 1. המסך שלי הוא 19" LCD עם פאנל TN ולא רחב, ככה שאני משחק במקסימום 1280X1024, לא צריך כרטיס מסך מטורף. 2. במפרט צריכה להיות כלולה מקלדת, כי זו שיש לי עכשיו גרועה. חשבתי על הווייב של לוג'יטק. 3. 3500 זה תקציב גג, אני לא מתכוון לעבור אותו. 4. יש מצב לOC, אבל אני לא בונה על זה. 5. חשוב לי שיהיה בסיס לשדרג את המערכת - בכרטיס מסך לפחות (כי הבנתי שנהלם זו כבר תושבת חדשה) 6. המפרט מיועד להריץ את כל משחק שיש היום, בתקווה שהוא ישאר רלבנטי לפחות בשנתיים הקרובות. וזהו, פחות או יותר. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by Shadow64,

לילה טוב התקציב: עד אזור ה- 7K. המטרה: בעיקר משחקים כבדים ובנוסף סרטי HD 1080P ומולטיטסקינג. לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב, אבל רצוי שהאופציה תשאר פתוחה. דרישות: שקט! (יעבוד 24/7 בחדר שינה קטן יחסית..) אמור להחזיק תקופה של 4-5 שנים לפחות ללא שדרוגים משמעותיים. רצוי מערך CF יחובר ל 2408WFP ברז' 1920X1200. חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤983 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם ASUS P5Q-E ¤855 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31204 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=6400AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤366 כמות…

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by avi1231231900,

האם כאשר מחליפים דיסק קשיח פגום לדיסק קשיח חדש,החברה מבצעת שכפול המידע 1:1?האם הדבר בטוח כלומר לא יוצר בעיות. לחבר שלי יש מחשב נייד ויש עליו מחיצת שחזור הוא צריך להחליף דיסק קשיח האם המידע בדיסק קשיח ישמר כמו לפני החלפת הדיסק הקשיח?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. יש לי את המחשב שלי כבר שנתיים והיום, כצפוי, משחקים חדשים לא רצים בו חלק אפילו לא על הגדרות בינוניות... זה המפרט שלי: לוח אם: ASUS P5LD2 מעבד: Pentium D 930 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך: רדאון X1800 XT 512M יש מצב שאם אני יקנה כרטיס מסך חדש משחקים חדשים כמו dead space ירוצו כמו שצריך או שאני כבר צריך לקנות מחשב חדש? פשוט יש לי PS3 ואני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה במחשב כשאני יכול פשוט לקנות משחק ל-PS3 ולהחליף אותו כל כמה זמן... אז כרטיס מסך חדש יעזור לי? ואם כן, איזה?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.