עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי אסוס N55SF עם כ"מ 555GT 2GB. הכ"מ אמור להיות מסוגל להריץ תלת מימד לפי Nvidia. צריך מסך מיוחד בשביל זה? צריך משקפיים? מה מייחד פלטפורמה שמסוגלת להריץ תלת מימד לעומת כזו שלא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ערב טוב , דעתכם על המחשב הבא תתקבל בברכה , אני רק חושש כי הזכרון הוא 1333 ולא 1600 , האם מתישהו בעתיד אני אוכל להחליף ? ( כמו המעבד שיושב על סוקט שניתן לשים בו מעבד יותר מהיר מהדור הנוכחי ) יצרן: HP מעבד: Intel Core i7-2630QM זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 500GB 7200 RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366X768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI RADEON 6770 GDDR5 1GB (אך הוא יכול ל"משוך" עד שלוש גיגה מהזכרון מחשב (ddr3) כרטיס קול: Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Beats Sound System מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש USB: usb 2.0*2, usb 3.0*2 קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל: 2.4 ק"ג קורא כרטיסים: יש סוללה: 6cell Lithium-Ion HDMI:…

3. Started by mnjmse,

שימושים משחקים בינונים גלישה רגילה סרטים חלקים נידרשים .. מעבד. כרטיס זיכרון. כרטיס מסך.לוח אם. כול השאר יש כבר. תקציב 1200 ש'ח אני חשבתי על מפרט כזה מה דעתכם לוח אם M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 מעבדAthlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz Socket AM3 3.1Ghz Box זכרונות 2GB Kingston כרטיס מסך GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יש משהו לתקן משהו יותר מישתלם במחיר להגיד גג 1300 ש'ח

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tomer3434,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר וורד(כבד), גלישה באינטרנט ויוטיוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG FULL HD 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. יש לי את הלפטופ: hp pavilion dm3. ושהוצאתי את המקש של הרווח החלק שבפנים נשבר. כמו חלק קטן מפלסטיק. (יש 2 חלקי פלסטיק קטנים בכל צד שתופסים את המקש) למי יש רעיון איך לתקן את זה במהירות וביעילות? אולי מישהו מכיר מקום בירושלים שיכול לתקן דברים כאלה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי תקציב של 1500 ש"ח והציעו לי שני מפרטים שונים באותו מחיר. במפרט הראשון יש הארד דיסק אבל בלוח אם פחות טוב, ובמפרט השני יש לוח אם יותר טוב אבל אין הארד דיסק (למרות שאני יכול להשיג). האם ההבדלים בלוח אם גדולים? האם שאר המפרט מתאים למחיר? המחשב ישומש בעיקר לאינטרנט וצפייה קלה בסרטים. תודה רבה מראש. 1) CPU – Intel i3 2120 3M Cache, 3.3 GHz Motherboard – Biostar Intel H61 Socket 1155 Memory – 2 Gb (2048Mb) DDR 3 Kingston HDD – 500Gb SATA-II Samsung/WD/Seagate DVD – DVD+-RW Sony/Samsung/LG Case – ATX Midi TowerUSB – 6 USB 2) CPU – Intel i3 2120 3M Cache, 3.3 GHz Motherboard DH67BL Memory – 2 Gb (2048Mb) DDR 3 Kingston

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. אני מחפש מפרט למחשב חזק לצורך עיבוד גרפי ברזולוציות גבוהות. העבודה תהיה עם פוטושופ ועוד תוכנות אחרות. הדגש במפרט הוא על מעבד חזק, כרטיס מסך חזק ומערכת קירור טובה ושקטה ( רמת שקט: 8-10) המחשב יהיה במקום עבודה אז צריך גם ווינדוס 7 64-ביט ואופיס 2010. התקציב נע בין 8000 ל- 10000 ש״ח

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. 1. התקציב המקסימאלי הינו 3000 ש"ח א)אבקש לנסות ולחסוך ולהשתדל להגיע עד ל2500. ב) ניתן לחרוג עד 3000. 2. השימוש העיקרי המחשב הינו לעריכת וידאו בתדירות גבוהה בתוכנת Avid. 3. יש צורך בציוד היקפי למחשב. 4. לא צריך לכלול מסך בתקציב. 5. שקט אינו קריטי. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך בתוכנות נוספות. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. עדיפות לרכישה באיזור רחובות. 9. אין חשיבות לאופק שדרוג המחשב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גימיינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, APB , COD 7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 ING של ACER -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?תלוי במה תוכלו לבנות . אני מעדיף בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. שלום, מעוניין במחשב נייח, לשימושי אינטרנט סטנדרטים, עבודה עם פוטושופ וצפייה בסרטי Full HD הארדיסק- 1 טרה. מארז- רצוי שוכב לוח אם- מעדיף לוח חצי [קטן יותר] תקציב 1.7K ללא ציוד היקפי תודה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by Spiderpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: במחיוחד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 2 הרבה על מנוע סורס אבל שתהייה אופציה לשחק במשחקים חדשים בעוד שנתיים בהגדרות גבוהות+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 23 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by aviv32121,

אני צריך לדעת כמה שווה מחשב בעל המפרט הבא : מעבד : intel core 2 duo e7400 כרטיס מסך : nvidia geforce 9500 gt לוח אם :gigabyte g31m-s2c ספק כוח : mustiff 550w דיסק קשיח : 320 gb

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קריאת מסמסכים, שיחות וידאו בסקייפ וזהו בגדול (זה לפנסיונרית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ואופיס בעיקר. שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להם מסך סטנדרטי, אם זה חשוב אני אצייך בהמשך. בכל מקרה עדיף שתיהיה הכנה…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שלום לכולם, מקווה שזה לא בעייתי שפתחתי שרשור חדש, לא ידעתי איך למחוק את הקודם. אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב בהונג קונג. הדרישות להלן - * מטרות המחשב: בעיקר לעריכת תמונות. חשוב לי שהוא יוכל להריץ פוטושופ ולייטרום. אין לי צורך בהרצת משחקים. * גודל המסך: לפחות 14 אינטצ'. כמו כן חשוב לי שהמסך יציג צבעים בצורה נכונה. * משקל רצוי: עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן - לפחות שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא הכרחי אבל HDMI יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מכיוון ואני קונה אותו בחו"ל אז כן * הא…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  15. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow cs ac וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  16. - המטרה: לשחק במשחקים כמו Skyrim, Witcher 2, ועתידיים כמו Max Payne 3, Hitman 5, Diablo 3 וכו' עם מינימום פשרות בהגדרות וFPS (כמובן שעדיף בכלל בלי... ) ו PhysX מופעל כשאפשר, עד לשדרוג כרטיס מסך בעוד 1.5-2 שנים. - רזולוציה 1650X1080 - מתוכנן OC קל (~4.3) למעבד. - המפרט ירכש ב RSM. - לא מעוניין להתפשר יותר מדי על איכות רכיבים. אז האם מישהו רואה דרך לייעל ממש או להוזיל ממש את המפרט? תודה מראש למשיבים! המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1062 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 FSP 650-80GHN(88) 80PLUS Silver, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2449 Scythe Mugen 2 Rev B, יחי…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  17. http://www.israelcoupon.co.il/%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A9-%D7%94%D7%A8%D7%91-%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%96%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-hp-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%A3-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-core-i-3-2310-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-6g-%D7%95%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-500g-%D7%91-2499-%D7%A9%D7%97 האם שווה לדעתכם את המחיר? תודה. ליאור.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. * מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב,פייסבוק וכד') , משחקים קלים-בינונים (PES,FIFA,FOOTBAL MANGER) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) 2 יציאות USB מינימום ויציאה לטלוויזיה (עדיפות ל HDMI) * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * כונן CD/DVD? צורב? כן כולל צורב. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. דרושה אחריות בישראל של מינימום שנתיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי אך אם אין לא נורא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל אני מעדיף שלא תביאו לי חברות לא מוכרות כמו MSI

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. שלום קראתי קצת בשרשורים קודמים.... לא היה בדיוק מה שאני צריך... אלו הדרישות למחשב לפנסיונרית (גלישה, מסמכים ושיחות וידאו בסקייפ): 0) כמה שיותר זול, בלחץ 2300 1) אחריות 3 שנים. 2) ביצועים סבירים, שלא יהיה עוד שלוש שנים סוס מת. 3) יחסית אמין או חברה אמינה. 4) 4G זיכרון פנימי. 5) מסך 14 אינץ ומעלה. לא צריך מערכת הפעלה... אשמח להמלצה על שני אלו (מה מהם עדיף או ששניהם גרוטאות...) http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=809011,809007 אשמח להמלצה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  20. Started by ezman,

שלום לכולם אפבקש חוות דעת על מפרט מיועד בעיקר לפלייט סימולטור עם OC של 4.5 בערך תודה ![table] [tr][td] מעבד Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) [/td][/tr] [tr][td] קירור Scythe Mugen 2 Rev B [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם [/td][/tr][/table] asus P8Z68-V PRO/GEN3[/t][/t] [table][tr][td] זכרון Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8 1600Mhz CL8 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך [/td][/tr][/table] GigaByte GeForce GTX570 1280MB GDDR5 OC Version [/t] [table][tr][td] מארז Cooler Master 690 2 Advance Black [/td][/tr] [tr] [td] HD [/td][/tr][/table] Crucial Micron SSD M4 Sata3 64GB CT064M4SSD2 415/95 IOPS 40000 [/t] [table][tr][td] HD SeaGate 500GB…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by EyEOnE,

בכמה לדעתכם יהיה ניתן למכור אותו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי סוקט 775 כרגע מותקן דואל קור E6600 יש לי אופציה לרכוש את Q9650 אבל שמעתי שהוא לא משתלם כל כך והוא ישן או מחשב חדש עם מארז חדש וספק כוח ו6 RAM ולוח אם חדש ומעבד מהסדרה של I CORE מה כדאי

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by ofir1992,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש …

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by EyEOnE,

בכמה לדעתכם אפשר למכור אותו?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי, לשימושים בסיסיים. מעוניין במחשב עם חלקים איכותיים, בכדי שישרת אותי לטווח ארוך. שיהיה כמובן כמה שיותר חזק ומהיר בתקציב הנ"ל: 2000 ש"ח פלוס מינוס. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בגבול ה500 ש"ח. דרישה חשובה - מעוניין במארז קטן הכוונה היא לא למארזים הפיצפונים של האטום, אלא מארז שיהיה כמה שיותר קטן, אבל עדיין יוכל להכיל את החומרה של הנייחים "הרגילים". המחשב צריך להיות מבוסס מעבד אינטל - ולא מעבד של נייד, אלא מעבד סנדי ברידג' סטנדרטי. שיהיה בעל USB3.0 , ויכלול מערכת הפעלה Windows 7 64Bit . בנוסף אני גם זקוק למסך 22" (רזולוציה HD) וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים (מייקרוסופט 3000) ככה שאני לוקח בחשבון עוד 1100 ש"ח תוספת למחיר המחשב שנקבתי…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.