עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tulicooli,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עובד בפוטושופ , המחשב מחובר למספר מסכים 32" & 19" & (15" - לא מחייב) , הורדות ושימוש באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי - יש מסכים , מקלדת + עכבר אלחוטיים , מחשב מחובר למערכת 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בהארד דיסק (יש 750GB + חיצוני של 500) אין גם צורך בצורב \ כונן דיסקים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי ברמה שהמחשב בחדר שינה שלא יפריע יותר מידיי עם המאווררים. 9. האם יש העדפ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ngc224,

שלום ! אני צריך מחשב משרדי, לאינטרנט וסרטי HD... איזה מהמפרטים האלה עדיף לקנות ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm מחיר: 1100 לוח אם: M3A79-T DELUXE AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX מחיר: 930 זכרונות: 2x2GB Kingston HyperX CL5 מחיר: 440 כרטיס מסך: GIGABYTE HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 מחיר: 1320 דיסק קשיח: WD 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II מחיר: 395 צורב: LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מחיר: 140 מארז: ללא ספק HJA-7000 MIDI Black (No PSU) מחיר: 100 ספק כוח: HEC Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular מחיר: 460 המחשב הורכב באתר KSP ללא מקלדת עכבר ומסך.. שזה אני קונה בנפרד כנראה...! המחשב למשחקים נטו לא צריך OC עד סכום של 5000 ש"ח תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by potassium,

שלום חברים. ההארדיסק במחשב שלי הלך לעולמו, וחשבתי שזה זמן טוב להחליף את המחשב עצמו. כמה שאלות: 1. האם ישנם רכיבים ששווה לשמור מהמחשב הישן (שהוא בן 5 שנים), ולשים בחדש? למשל כונן אופטי שעובד מעולה וכמעט לא בשימוש. 2. האם למחשב ששימושו יהיה ביתי בלבד (ללא משחקים), שווה כרטיס מסך נפרד או מובנה? 3. בשורה התחתונה, עדיף להרכיב מחשב או לקנות מפרט מוכן מראש? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Orpaz,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי תכנות. המחשב ישמש אותי לשנים הבאות לכן עם הזמן הוא יעבוד יותר ויותר חזק. כעיקרון אני לא מבין בהבדלים בין דורות המעבדים אבל אם כבר אני קונה מחשב חדש הכיוון הוא מעבדי i7 דור 10. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, המחשב לא מיועד לגיימינג. חשוב לי שהסוללה תהיה חזקה ושיהיה כמה שיותר קירור, שהמחשב לא יתחמם ולא ירעיש, ככל האפשר. אין צורך בציוד היקפי והמחשב לא אמור OC. מסך באיזור ה14 אינץ', לא פחות מ14 ולא יותר מ15. SSD של 512 אמור להספיק. חשוב לי שאם יש אפשרות אז שהמחשב יגיע ללא מערכת הפעלה, בעיקר על מנת להפחית עלויות. כעיקרון התקציב הוא סביבות ה4000, אני מחפש לנצל את המבצעים של החודש הקרוב ולקנות במחיר …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תקציב עד 5000/6000 שימוש ביתי ולימודי, סטודנטית להנדסת תוכנה מחשב חזק שאפשר בקלות להרכיב עליו וירטואל משין כמו אובונטו לא כבד מ 2 קילו קניה מיידית, דחופה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט עבור מחשב למשחקים במחיר של 6000.. בתוך זה, אני מעוניין גם במסך (לא חובה LCD אבל אם אפשר אז עדיף). תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוקיי אז כמו שאמרתי , אחותי מבקשת מחשב רק בשביל הסקייפ, אין לה עוד שימושים בו, לא פייסבוק ולא סרטים ולא אופיס. נטו בשביל סקייפ. אני יודע שהיא ממש ממש לא מבינה במחשבים, אבל אמרתי לה שאם יהיה לה מחשב, היא אולי עם הזמן היא תיפתח לעולם המחשבים והאינטרנט ובשביל זה היא תצתרך מחשב יותר טוב מן הסתם ולא רק "מחשב בשביל סקייפ" שוטטתי פה הרבה באתר וראיתי הרבה המלצות על מחשבי אסוס ראיתי שממליצים הרבה על המחשב הזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8310&CatCode=315 ויש את המחשב הזה גם - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 שניהם מעל התקציב, אבל אני אומר - אם כבר לקנות מחשב חדש אז שיהיה טוב גם לעתיד... לעומת זאת , יש את כל המחשבים שעולים פ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב נייח למטרת גיימינג בתקציב של עד3000$. חבר ייעץ לי לקנות את המפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/z4m61gw3 האם כדאי? במידה ולא, אשמח להצעות אחרות. יש לציין שאני מעוניין בכונן קשיח אחד של 500 gb ללא חובת ssd (אם נכנס בתקציב מה טוב) להלן הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים - בעיקר GW2, שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

10. Started by No-One,

שלום לכולם לקראת השקת המעבדים החדשים של AMD אני מתחיל בעזרת השם יתברך לקנות חלקים ולהרכיב בעצמי. המערכת מיועדת להציג על מסך Asus 27" 2K, בקצב רענון גבוה. כרגע אני מתחיל עם ספק כוח ומארז, השאר בהתאמה בהמשך. המעבד עתיד להיות המחליף של 2700X, כלומר השולחני המוצלח יותר שהם יציעו. כרטיס מסך בסדר גודל של 2080, גם בהמשך. מתוכנן OC. הצעות: לספק- מודולארי מלא ואיכותי. מארז - ATX,זכוכית מחוסמת, RGB רצוי, במידה ולא אז אתקין מאווררי RGB. הסתרת ספק כח, וכבלים בצד,מאוורר. תקציב למארז - עד 800. ספק כוח- בהתאם לנדרש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by newbionekanubi,

בוקר טוב, יש ברשותי dell n5110 ואני מעוניין להחליף כונן ל-SSD האם המחשב שלי מתאים? אם כן אשמח ללינק עבור כונן לדוגמא שאכן יתאים (אני לא יודע אם כל 2.5 אינץ מתאים וכו') תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DanielX,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 האם כדי לקנות עכשיו או לחכות? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכי חשוב שיהיה טוב ללימודים במדעי המחשב בנוסף גם למשחקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ככל הנראה אילת או ארצות הברית 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אזור ספטמבר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KomAsaf,

שלום אני מחפש מחשב חדש ומתלבט בין שני אלה בינתיים. המחשב ישמש בעיקר ללימודים ועבודה, אבל גם גיימינג מזדמן. הגעתי לאפשרויות האלה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12339 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12384 הסמסונג מגיע עם כרטיס מסך חזק יותר, וגם שוקל פחות הדל מגיע עם כונן עדיף ומסך FHD למישהו שמסתובב יחסית הרבה עם המחשב, האם ההפרש של חצי קילו משמעותי? והאם FHD יעשה יותר תועלת או נזק כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא קריאת\כתיבת מסמכים וגלישה סטנדרטית באינטרנט? תודה לעונים, ואשמח גם לשמוע עוד המלצות בכיוון!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ran8,

משהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן? אני מודע לעובדה שעשיתי טעות בבחירת המחשב הזה עם הI7 והייתי צריך לקחת עם I5 שפחות מתחמם אבל בכל זאת כאילו למה זה קורה??וזה שאני סתם במנוחה , מקסימום רואה סרט... אם זו בעיה של קירור מה אתם ממליצים?? תודה, רן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אז ככה אני צריך שיכלול גם מארז מצויין עם קירור טוב ואת המאוורר Big Typhoon של Thermaltake זה לחבר לא לי תודה אנשים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DTS,

היי אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב עד סך של 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, מסך) אך עם רמקולים שיהיו איכותיים לשמיעת מוזיקה. כמה דגשים: - המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולצרכים קלים (האזנה למוסיקה, דפדפן, מסנג'ר, גג צפייה בסרטים) ולא יותר. - חשובה לי איכות השמע של המוזיקה אותה יפיק המחשב יחד עם הרמקולים. - אני ככל הנראה משלם במזומן, זהו תקציב מקסימום ואני מאוד מעדיף אם כל העסק ילך לכיוון של 1800 ש"ח סה"כ אז להתחשב בזה (: אני באיזור השפלה, מרחובות. תודה מראש !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תכונות עיקריות: מעבד: Intel Pentium 4 2.8GHz Enhanced Intel SpeedStep technology 533MHz bus speed, Level 2 cache 512KB מסך: 15" XGA דיסק: 40GB 4200 rpm זכרון: 256MB DDR 333MHz ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) כרטיס גרפי: ATI MOBILITY RADEON 9000 64MB shared video memory רמקולים: Harman/ kardon תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V.56 יציאות: VGA, 3 USB 2.0, IEEE1394, Parallel, S-Video TV out, Cable Docking connectors במחשבי HP Pavilion : מותקנת מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Home Edition תוכנות ניללות: Microsoft Word 2002 Microsoft Works 7.0 …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by erezb84,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 1500 ש"ח, לצרכים בסיסיים - אינטרנט, קצת אופיס, מוזיקה סרטים. אני מעדיף שיהיה לו כונן DVD מובנה. גודל - העדפה ל 13-15.6 (העניין הוא שבמחיר הזה מצאתי רק או נטבוקים ב 10 אינץ או נוטבוקים ב 15.6) לפי מה שראיתי אני מתלבט כרגע בין 2 הדגמים הללו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5685&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7396&CatCode=315 יש עוד משהו ששווה לראות? או להחליט בין 2 אלה... אני יודע שהסכום הוא נמוך יחסית...השאלה אם יש עוד מבחר בסכום הזה? המון תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום! אני מחפש מחשב נייד מומלץ, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ועריכת תמונה. חשבתי על ASUS X556UQ (עולה בסביבות 3,200) אבל יש מצב שזה יותר מדי? אני לא צריך להריץ משחקים או דברים כאלה, אז אולי אפשר למצוא משהו ביותר זול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לעבור את התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני גיימר לשעבר וברשותי מחשב דיי ישן שלצערי גם דיי התקלקל. באפשרותי שתי אפשרויות: 1) לקנות מחשב חדש ("עם הכנה למזגן"). 2) להשתמש במחשב עגלה (השגתי כזה) עד ש... יירדו מחירים או משהו כזה. מכיוון שבימים אלה, אני ממש לא מוצא זמן לשחק, הייתי קונה מחשב לצורך משרדי, אינטרנט וכו' עם אפשרות לשדרג אותו, נגיד עוד שנה, בכרטיס טוב... לכן המפרט לדעתי צריך להיות מבוסס Core 2 Quad Q8200, לוח אם של GIGABYTE וזיכרון DDRII 800Mhz. השאלה היא האם זה יספיק בשביל משחקים (בעיקר סימולטורים) -- כמובן בתוספת כ.מסך בעתיד? האם בכלל כדאי לא להשקיע ב Quad וללכת על מעבד Duo? ושאלתי האחרונה: אולי בכלל כדאי לא לקנות עכשיו, להשתמש בעגלה שהשגתי ובעוד חצי שנה, שנה -- לקנות משהו טוב יות…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bm1125,

קניתי היום את הMSI ווינד ואני לא מצליח להתחבר לרשת. לפי מה שהבנתי אני צריך ללחוץ על הכפתור F11 (מופיע עליו אייקון של לויין כזה) ואז הנוראה שלו למטה אמורה גם להידלק מה שלא קורה. לא מצאתי כלום בקשר לזה בחוברת הדרכה (הדלה) שלהם. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל, אולי לרדת קצת מ2000 יכול להיות נחמד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - וורד, אינטרנט וכו', וצפייה בסרטים, ואולי מעט משחקים אבל לא כבדים בסגנון קאונטר סטרייק, לכן עדיף שיהיה כרטיס מסך בסיסי(שישמש גם בשביל הסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צריך את כל המפרט..(ללא ציוד היקפי כמובן^) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אבל לא מאוד קריטי, סביבות ה6-7 6. האם מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מסך בגודל 15.6" עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה מובנית. המחשב מיועד לשימוש משרדי רגיל, ובנוסף יעבוד עם תוכנה לעריכת סרטים ופוטושופ. אשמח לקבל הצעות תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. לחברי הפורום שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו לימודים וצפייה של סרטים (ישמש כסוג של סטרימר), חשוב שהמחשב יהיה: 1. בעל זמן סוללה כמה שיותר ארוך-הדבר החשוב ביותר (מעל 5 שעות). 2. שיהיה קל ולא יותר גדול מ-13.3. 3. מקלדת נוחה 4.BT בכלל לא חשוב 5. גודל של HD לפחות 320GB התקציב שלי עומד על 3K ואפשר גם לחרוג מעט, המחשב לא הולך להריץ שום דבר כבד אבל חשוב מאוד שידע להתמודד היטב עם תכנים ב- 1080P- ככה שחיבור HDMI הוא חובה. שתי המחשבים שחשבתי עליהם הם: Lenovo ThinkPad Edge 11 NVY24IV‎ http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2611 Asus 1215N http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9366 הציעו לי גם לשקול את המחשבים של LG ה-T280/380 שרציתי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.