ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, צריך המלצתכם למחשב חדש לאחר שהקודם כבר גווע (לא מזהה הארד דיסק של 2 TB שמחובק אליו למשל...) אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - לא ממש יודע עלויות עכשוויות אז נראה לי סכום הגיוני א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל חוץ ממשחקים: זה הולך להיות שרת מדיה סנטר - כאילו NAS, אמור לשמש לתוכנות גרפיות, HD וחרגיל.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד דו מימד באופן קבוע, קצת פוטושופ, סקצ'אפ ורינדור באמצעות VRAY - באיכות טובה +. ב) במיד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ל3000, אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט לילד בן 13, אז בעיקר משחקי דפדפן וקצת משחקים אחרים (Diablo3, Heroes 6, CIV5) וכן לעבודות לביה"ס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Heroes 6, CIV5 ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן, אני אתחיל מההתייעצות ואז ארשום את הדרישות מהמפרט. אני רוצה ש - Starcraft 2 ירוץ חלק ל-ג-מ-ר-י בהגדרות בינוניות +, על מסך 22 (1680X1050). עם המחשב הנוכחי שלי יש תקיעות קטנות שמונעות ממני לעשות MICRO ברמה גבוה, וזה מפריע מאד. בנוסף המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכני HD, ואני אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים חדשים בשנים הקרובות בצורה סבירה. המחשב הנוכחי שלי: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE 4400 2GB DDR RAM GIGABYTE 9800GT 1GB DDR אם ישנו שיפור קטן (עד 400 שח) שיגרום למחשב הנ"ל להריץ STARCRAFT 2 חלק לגמרי, זה עדיף. אם לא, אז להלן הפירוט לגבי מפרט למחשב חדש. אם אפשר להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי, ככה שאני אוכל לשדרג כרטיס בעתיד - זה גם רצוי. 1. התקציב - כ - 2500 (כולל כרטיס מסך. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3.COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גלישה באינטרנט FLASH PRO , FLASH BUILDER , PGHOTOSHOP רמה בסיסית ואולי הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אולי בעתיד עוד מסך ". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מפרט למחשב למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, קול אוף דיוטי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD רב שימושי .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן הוא צריך להיות לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מרוצים בעיקר NFS ,DIRT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הראשי 19 אינץ מרובע 1280X1024|והמסך המשנה הוא טלויזית LCD SONY 40 עם 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לכמו שיותר במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא רק כמה …
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. ברור לי שקשה להוציא מפרט טוב בתקציב כזה. המפרט מיועד לבן של חברה (בן 14-15) כאמור בכותרת למשחקים ולאינטרנט. במחשב הקןדם היה לו כרטיס 8400, ככה שהסטנדרטים שלו לא גבוהים מדי. תתכן חריגה קלה (~200 שקלים) אך עדיף בלי. הרזולוציה בה הוא משחק היא 1024X1280 או 900X1600 (אני כמעט בטוח שזו הראשונה). בעיקר GTA ומשחקים מהסוג הזה (יש אופק שדרוג למסך, אם אפשר להתחשב בזה). אין צורך בכונן קשיח (נעביר את ה250G מהמחשב הישן לחדש). יש צורך בספק טוב כי הקודם לקח את לוח האם ו\או את המעבד. אין צורך בציוד היקפי. אפשר לקנות מחנות אחת או מ2 חנויות (אני יכול להרכיב בשבילם). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HD + OFFICE + INTERNET + עריכת תמונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן מיועד לסרטים - רזולוציית מסך FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסביבות ה2.5K, אם אפשר פחות מצויין, ואפשר גם לחרוג ב200 ש"ח למעלה. אין צורך במסך ובציוד היקפי. המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולצפייה בסדרות בסטרימינג ובעיקר למשחקי אסטרטגיה. המשחקים שאני משחק הם כבדים מבחינה חישובית אבל לא מבחינה גרפית, דוגמאות למשחקים שאני משחק הם: Europa universalis, Civilization 5, Heroes of might&magic ו-victoria2. אני מתגורר במודיעין ויש לנו חנות של אייבורי אבל אין לי בעיה לרכוש בחנות אחרת. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ HP intel dual core 4300T 3g זיכרון. עשיתי פירמוט התקנתי עליו WIN7. הוא נתקע לי בכל פתיחת אפליקציות אחרי כמה שניות NOT RESPONDING עד שהוא מסתתדר אחרי זה שוב אני פותח דפדפן או OUTLOOK נתקע לפרק זמן. שאני מעלה עם המערכת השניה שהיא לינוקס הכל עובד בסדר. חשוב לציין שזה קרה מאז שהוא חזר מתיקון במעבדה של HP לפני כמה ימים בגלל בעיה במגנט של המסך. אז מה שנראה לי שפתחו אותו לא חיברו נכון את הזיכרון או את הארד דיסק\הלוח... זה מחשב שעבד יפה מאוד לפני שנשלח לתיקון ועוד אחרי פירמוט התקנה מ0 חשוב לי עוד משהו לציין..באמצע שאני מקליד פה את הערתי נתקע לי שוב הדפדפן ב Not responding עם מירב ניסיוני לא נתקלתי בזה.. מבחינת ה taskmgr מראה נתונים דיי בסדר. אשמח לתשובה מקצ…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מחשב נייד למשחקים לאינטרנט אם אפשר בחנויות באזור אילת אם אין אז לא משנה אין אפשרות לחריגה ותודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות BF3 ואני לא בטוח ב100%שהמחשב שלי יסחוב אותו טוב הנה המפרט מעבד PENTIUM DUAL CORE E6600 3.07 GHZ כרטיס מסך SPARKLE GTS450 1GB לוח אם Foxconn G41MXE זיכרונות 2GB 1033 MHZ מערכת הפעלה Windows 7 PRO 32BIT ומסך שהרזולוציה המקסימלית שלו זה 1920X1080 מה כדאי לשפר במחשב כדי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה וטובה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההורים שלי מחפשים לפטופ לבית 15" למטרות אופיס + אינטרנט + סרטים\יוטיוב פה ושם. מה שרלוונטי: כונן CD/DVD מקלדת עם Numpad בצד ימין ללא מערכת הפעלה - עדיף אחריות - כמה שיותר. נתקלתי בנייד הבא: (Asus K53e Intel B940 2.0Ghz) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&cat=2020 הבנתי שהמעבדים האלה גם הם שייכים למשפחת סאנדי-ברידג' אבל חלשים יותר (2.0GHZ, וללא היפרת'רדינג מה שזה לא אומר..) האם זה יספיק לשימוש ביתי לטווח ארוך? נניח וארצה מתישהו להתקין Visual Studio על נייד שכזה - האם הוא ייחנק מהעומס של תוכנה בסדר גודל כזה? או שעדיף להיות חזיר ולקנות כבר Core i3 ? כמו זה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=13807&catcode=1165&AdCat=&parentid= תודה מר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות בעיקר, העתקות קבצים גדולים ורבים (לכן יש צורך בUSB3), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת אלחוטיים - כאפשרות שדרוג - לא כלול במחיר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 - מדובר במשרד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה התלבטויות בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה DELL XPS l502x. מעיון קצר במדריך משתמש שהגיע עם המחשב שמתי לב להפתעתי שיש אפשרות לדחוף למחשב כרטיס SIM (אני מניח לצורך גלישה סלולרית). הכרטיס נכנס בהצלחה אבל משום מה אני לא מזהה שום אופציה להתחברות לאינטרנט באמצעותו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בשעה פחות טובה ופחות מוצלחת ה-dell שלי שבק חיים אחרי 4 שנים של פעילות מבורכת. אני מעוניין לרכוש מחשב מגרמניה (לא משנה למה) של asus. לפי כל המפרטים בארץ ולפי אתר היצרן ישנה אחריות בינלאומית של שנתיים למחשבים שלהם. בארץ האחריות ניתנת ע"י מעבדות של י.ב.מ בתנאים מסוימים. האם אני אזכה לאותם תנאים למרות שהמחשב נרכש בחו"ל? אם לא, מה הם התנאים להם אני אזכה ואילו סיבוכים יכולים לצוץ? האם אני צריך לדאוג למשהו במכס או כל דבר ביבוא הפרטי הזה? ולשאלה הנוספת. לוח האם של ה-dell שלי לא עובד. הכונן הקשיח שלו הוא במהירות של 7200rpm. ה-asus מגיע עם כונן של 5400rpm אבל יש לו גם תמיכה ל-7200. האם אני צריך לעשות משהו לפני החיבור של הכונן הישן (מה-dell) למחשב החדש? האם יש איזו סכנה? תודה…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחשב לדודה שלי. הקודם התקלקל ניסיתי לסדר את הבעיה. לא עזר, אז צריך אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.2K ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציו…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אך לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, השאר נעשה על הלפטופ והמדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ישמש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל מה שחדש ומגניב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" של דל, FHD -לאילו הגדרות גר…
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין שום בעיה עם לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 7000 זה הרבה יותר ממה שצריך גם ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכל משחק חדש שייצא בתקווה על ההגדרות הכי גבוהות לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שבתקציב הזה הרזולוציה תהיה 1920 לפי המסך שתמליצו עליו(הדל עם הIPS…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה: Intel BLKDH67BL-B3 Bearup Lake Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪473 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪129 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Toshiba 1TB 7200RPM 16MB Sata3 , יחידות 1 ₪499 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3441 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 Antec EarthWatts EA380 380Watt 80Plus, יחידות 1 ₪226 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2464 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמיני…
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג, אבל לא נגעתי בתחום הזה שנים, כך שלהתחיל לבדוק מה בת'כלס ההבדל בין i7 אחד ל- i7 אחר נראה לי כמו משימה קשה ביותר (בהתחשב בכך שצריך להתאים את זה לעוד ים רכיבים כמו לוחות אם, זכרונות וכד'). תקציב: בכל אופן, התקציב הינו 7,000 ₪ עד כ- 8,000 ₪, כאשר כל הציוד ההקפי הינו די שולי. (לא תהיה בעיה לחרוג ל- 8,500 ₪, למשל.) אין חובה מיוחדת למקסם את התקציב, אבל בהתחשב בנסיבות אני מאמין שכולו ינוצל. ייעוד: הייעוד כאמור הוא גיימינג, כאשר התקווה היא שדברים כמו Crysis 2 ו- Skyrim יוכלו לרוץ עליו ברמה מקסימלית, באופן חלק (אם זה בכלל אפשרי בתקציב הנתון). באופן כללי המחשב ייקנה בעקבות זה ש-Diablo 3 עתיד לצוץ מהשאול בקרוב, ורצוי להחזיר אותו …
-
- 52 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
רכשתי נייד של HP לפני כשנה דגם G62, סה"כ אני מאוד מרוצה ממנו... רציתי לדעת האם יש דרך לקפל את המסך כדי שרק המסך יכבה והמחשב ימשיך לעבוד כרגיל או אפילו בלי לקפל את המסך רק לעשות משהו כדי לכבות את המסך בלבד אני יודע שבDELL יש אפשרות כזו עזרה בבקשה... דותן
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
חברים אין לי שמץ של מושג איך הגעתי לתקציב העצום הזה לאחר שבכלל תיכננתי על 2.5K כששואלים בישביל מה המחשב? התשובה היא כללית (הכל) בעיקר משחקים. המסך שלי הוא LG - 19 אינצ' דגם ( FLATRON L1953TR ) Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray - מעבד GlacialTech IGLOO 1100L Silent fan for Socket 1155/1156 - מאוורר Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz - כרטיס זיכרון Gigabyte GA-Z68A-D3 Z68 CHIPSET - לוח אם SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש - דיסק קשיח Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש כולל משחק DIRT3 - כרטיס מסך ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black מבצע ברכישת מחשב חדש - מארז + ספק כח כולל בדיקת מ…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-