ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד לנובו R50E התקנתי עליו היום ווינדוס XP מחדש. עד עכשיו היה עליו לינוקס והטראק פוינט עבד מצוין . מה שקורה שגלילת הדפים עובד טוב מאוד בכל המחשב כולל באקספלורר ומשום מה בפיירפוקס לא עובד ? ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרון אבל הלכתי לאיבוד , נראה שלהרבה היתה את הבעיה הזאת אבל לא הבנתי איך למצוא פתרון . מישהו מכיר את הבעיה , יודע איך לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב לא הכי חדש. זה המפרט הנוכחי שאותו אני מעוניין לשדרג: לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2755#ov מעבד: AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5200+ 2.7 Ghz http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400GT 512MB http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2897#ov זכרונות: 2x1GB (לא זוכר של מי) יש גם מסך 23 אינץ של LG. אני מתכוון עוד חצי-שנה עד שנה, לרכוש מחשב חדש לטובת משחקים (משחקי גוף ראשון ומשחקי אסטרטגיה) וסרטים. המטרה היא לכוון להגדרות גרפיות גבוהות. אבל עד אז, חשבתי לבצע שדרוג זמני, ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות שיתאימו ללוח אם הנוכחי ולמעבד. בגדול התכנון הוא להחל…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה מפרט למשחקים ויכולת OC קלה, ללא ציוד הקפי. אני מעדיף מערכת מבוססת AMD, לוח אמין ויציב, כרטיס מסך נפרד עם 512 מ"ב זיכרון לפחות ויכולת HD, כונן קשיח של 500 גיגה מספיק. אני מעוניין במערכת שיכולה להריץ את וינדוס 7 בצורה מלאה. אין דרישות רעש מיוחדות.אני מעדיף מארז פשוט ולא מצועוצע. אני מעוניין בהצעות מKSP ומזיגזג. במידה ומערכת AMD לא משתלמת במחיר הזה, אני רוצה מערכת מבוססת אינטל עם i3 21XX לפחות.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי של 4500 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג עד 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: משחקים, וצפייה ובסרטים ולימודים א) שימוש נדיר גם בתוכנת עריכה primiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים לדוגמאת batman arkam city ו-call of duty mw3. -רזולוציה מקסימאלית 1440X900 -הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. מומלץ עם צורב dvd dual lair 4.השקט חשוב בסולם ברמה 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במע' הפעלה או אופיס 7. העדפה לחנות rsm או tms באזור הרצליה 9. העדפה ללוח אם חזק שיתמוך ב-SLI ובנוסף העדפה לכרטיס מסך של nvidia 10.אפפשרי לחשוב על אופק שדרוג של המחשב דיברתי גם עם RSM הם הציעו לי לקחת את המפרט הזה שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Sandy Br…
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מפרט מעבד intel quad q6600 ללא אוברקלוק קירור מעבד scythe mugen 2 לוח אם asus p5kc כ.מסך sapphire ati 5770 (עם קירור vapor) מארז thermaltake speedo ספק כוח seasonic mi2 II 500w (modular) זיכרון corsair 2x2gb ddr2 400mhz ועוד 2 מאווררים של scythe 120mm שקניתי + צורב דיוידי של LG ללא דיסקים קשיחים אז כמה כל זה שווה?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CSS וכל המשחקים החדשים (משחקים כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. שלחתי את המפרט הבא שהציעו לי פה לכמה חנויות על מנת לקבל הצעת מחיר. זה המפרט: Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 1TB 7200RPM 32MB Sata3 ST31000524AS צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, Hec Cougar Solution Front USB3 Black שחור, MSI Z68MA-G45 Z68 Chipset HDMI DVI VGA Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA, מאוורCooler Master Hyper TX 3 , Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, מסך Dell UltraSharp LED U2312HM Rev A01 23" IPS Panel , Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט מקלדת ועכבר, סט רמקולים Logitech Z103 17Watt RMS 2.1, TwinTech GeForce GTX560Ti XT OC …
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום שמי אבי. אני מתחיל עוד מעט ללמוד ניהול רשת ואני מעוניין במחשב נייד עם 8GB ועם מעבד I7 שיריץ היטב כמה תחנות ושרתי VMעם סרבר 2008. אני מקווה אגב ש8GB יספיקו. ראיתי כמה דגמים ואני מתלבט בין DELL 7110 או DELL 5110 או ASUS K53C האם יש למישהו רעיון לדגם יותר טוב שיתמוך במה שאני צריך או בכלל לוותר על רעיון מחשב ניייד ולקנות מחשב נייח למרות שאני מעדיף נייד.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שימש בעיקר לגיימינג כבד בהווה וגם בעתיד של עוד שנתיים וחצי 3 לפחות אני מתכוון לשחק במשחקים כגון באטלפילד 3,קרייסיס 2,קרייסיס 1,וגם בGTA IV וגם שימושים רגילים כגון מוזיקה,אינטרנט תוכנות מסרים וכו'.. שיהיה מסך בגודל מ 15.6 עד 17.3 אבל רצוי 17.3 כי מסך גדול תמיד נוח יותר לגיימינג.. ושיהיה לו WIFI ורמקולים מובנים וכניסה לאוזניות ולמיקרופון ושיהיה לו לפחות 3 יציאות של USB מומלץ USB3 אבל אם אין אז גם 2 בסדר שיהיה לו 4 ראם לפחות ומעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך חזק מאוד שיוכל להריץ בעיקר את באטלפילד 3 על המקסימום אני מעוניין לקנות רק מהארץ אני לא מעוניין מחו''ל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב המקסימלי כאמור הוא 7K, עם עדיפות לסכום נמוך יותר במידה ואפשר. מס' דרישות: - המסך חייב להיות בגודל 23-24 אינצ' (אני דיי נעול על 24, אבל לא משהו שאי אפשר להתפשר עליו) - אין שום צורך בשקט (מבחינתי הוא יכול להיות רועש כמו טרקטור... זה אף פעם לא הפריע לי יותר מדי) - לא מתוכנן בכלל OC (לא מעוניין להתעסק בזה) - אין צורך במערכת הפעלה / אופיס, כן יש צורך בהרכבה - לא מתוכנן שדרוג בעתיד הנראה לעין (שלוש שנים) חשוב לציין - אין לי שום בעיה לרכוש ציוד יד שנייה, להפך. אם אתם מכירים/ממליצים - אני אשמח לשמוע (אני אשמח לדעת גם ממה צריך להתרחק כשקונים ציוד יד שנייה [אם יש משהו כזה בכלל]) אני גר בת"א בעיקרון, אבל אין לי שום בעיה לרכוש את המפרט מכל חנות. אגב, האם התקציב הזה מ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה ליבות הם? פחות טוב או יותר טוב ממעבדי ה-i ?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הבטרייה דפוקה? המחשב של חברת ACER, במידה והבטריה דפוקה מאיפה אני קונה חדשה? והאם יש חלופית?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצתכם למחשב חדש לאחר שהקודם כבר גווע (לא מזהה הארד דיסק של 2 TB שמחובק אליו למשל...) אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - לא ממש יודע עלויות עכשוויות אז נראה לי סכום הגיוני א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל חוץ ממשחקים: זה הולך להיות שרת מדיה סנטר - כאילו NAS, אמור לשמש לתוכנות גרפיות, HD וחרגיל.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד דו מימד באופן קבוע, קצת פוטושופ, סקצ'אפ ורינדור באמצעות VRAY - באיכות טובה +. ב) במיד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ל3000, אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המפרט לילד בן 13, אז בעיקר משחקי דפדפן וקצת משחקים אחרים (Diablo3, Heroes 6, CIV5) וכן לעבודות לביה"ס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Heroes 6, CIV5 ודומיהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, אני אתחיל מההתייעצות ואז ארשום את הדרישות מהמפרט. אני רוצה ש - Starcraft 2 ירוץ חלק ל-ג-מ-ר-י בהגדרות בינוניות +, על מסך 22 (1680X1050). עם המחשב הנוכחי שלי יש תקיעות קטנות שמונעות ממני לעשות MICRO ברמה גבוה, וזה מפריע מאד. בנוסף המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכני HD, ואני אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים חדשים בשנים הקרובות בצורה סבירה. המחשב הנוכחי שלי: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE 4400 2GB DDR RAM GIGABYTE 9800GT 1GB DDR אם ישנו שיפור קטן (עד 400 שח) שיגרום למחשב הנ"ל להריץ STARCRAFT 2 חלק לגמרי, זה עדיף. אם לא, אז להלן הפירוט לגבי מפרט למחשב חדש. אם אפשר להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי, ככה שאני אוכל לשדרג כרטיס בעתיד - זה גם רצוי. 1. התקציב - כ - 2500 (כולל כרטיס מסך. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3.COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גלישה באינטרנט FLASH PRO , FLASH BUILDER , PGHOTOSHOP רמה בסיסית ואולי הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אולי בעתיד עוד מסך ". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מפרט למחשב למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, קול אוף דיוטי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD רב שימושי .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן הוא צריך להיות לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מרוצים בעיקר NFS ,DIRT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הראשי 19 אינץ מרובע 1280X1024|והמסך המשנה הוא טלויזית LCD SONY 40 עם 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לכמו שיותר במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא רק כמה …
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. ברור לי שקשה להוציא מפרט טוב בתקציב כזה. המפרט מיועד לבן של חברה (בן 14-15) כאמור בכותרת למשחקים ולאינטרנט. במחשב הקןדם היה לו כרטיס 8400, ככה שהסטנדרטים שלו לא גבוהים מדי. תתכן חריגה קלה (~200 שקלים) אך עדיף בלי. הרזולוציה בה הוא משחק היא 1024X1280 או 900X1600 (אני כמעט בטוח שזו הראשונה). בעיקר GTA ומשחקים מהסוג הזה (יש אופק שדרוג למסך, אם אפשר להתחשב בזה). אין צורך בכונן קשיח (נעביר את ה250G מהמחשב הישן לחדש). יש צורך בספק טוב כי הקודם לקח את לוח האם ו\או את המעבד. אין צורך בציוד היקפי. אפשר לקנות מחנות אחת או מ2 חנויות (אני יכול להרכיב בשבילם). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HD + OFFICE + INTERNET + עריכת תמונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן מיועד לסרטים - רזולוציית מסך FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להרכיב מפרט למחשב בסביבות ה2.5K, אם אפשר פחות מצויין, ואפשר גם לחרוג ב200 ש"ח למעלה. אין צורך במסך ובציוד היקפי. המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולצפייה בסדרות בסטרימינג ובעיקר למשחקי אסטרטגיה. המשחקים שאני משחק הם כבדים מבחינה חישובית אבל לא מבחינה גרפית, דוגמאות למשחקים שאני משחק הם: Europa universalis, Civilization 5, Heroes of might&magic ו-victoria2. אני מתגורר במודיעין ויש לנו חנות של אייבורי אבל אין לי בעיה לרכוש בחנות אחרת. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ HP intel dual core 4300T 3g זיכרון. עשיתי פירמוט התקנתי עליו WIN7. הוא נתקע לי בכל פתיחת אפליקציות אחרי כמה שניות NOT RESPONDING עד שהוא מסתתדר אחרי זה שוב אני פותח דפדפן או OUTLOOK נתקע לפרק זמן. שאני מעלה עם המערכת השניה שהיא לינוקס הכל עובד בסדר. חשוב לציין שזה קרה מאז שהוא חזר מתיקון במעבדה של HP לפני כמה ימים בגלל בעיה במגנט של המסך. אז מה שנראה לי שפתחו אותו לא חיברו נכון את הזיכרון או את הארד דיסק\הלוח... זה מחשב שעבד יפה מאוד לפני שנשלח לתיקון ועוד אחרי פירמוט התקנה מ0 חשוב לי עוד משהו לציין..באמצע שאני מקליד פה את הערתי נתקע לי שוב הדפדפן ב Not responding עם מירב ניסיוני לא נתקלתי בזה.. מבחינת ה taskmgr מראה נתונים דיי בסדר. אשמח לתשובה מקצ…
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחשב נייד למשחקים לאינטרנט אם אפשר בחנויות באזור אילת אם אין אז לא משנה אין אפשרות לחריגה ותודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-