ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, כמו שכתבתי בכותרת, חבר שלי התייעץ איתי לקראת הזמנת מפרט. התקציב שלו היה 7000 עם אפשרות חריגה. הוא ביקש מפרט למשחקים, שיהיה מהיר (לדבריו), שיפעיל BF2 כמו שפועל אצל באשרי (לדבריו, באשרי זה חבר תימני שיש לו 6600GT). שיהיה הרבה מקום בכונן הקשיח וכו... בקשר לציוד ההיקפי, אל תציעו רמקולים כמו ATP 3 כי הוא ביקש מבחינת הציוד ההיקפי הכול הכי זול. למרות שהמפרט למשחקים אל תיעו MX510 או עכבר יקר, הוא השתגע מהעובדה שעכבר עולה יותר מ100. בקשר למסך איימתי עליו במכות שחייבים DVI ושסמסונג 710T זה בחירה מצויינת. בקשר לSATA 2 אני יודע שהשיפור בביצועים קטן אבל ההפרש במחיר הוא 30 ש"ח. המארז שחור ובגלל זה השקעתי בכוננים שחורים. אנחנו גרים ליד פנדה בגלל זה קניתי מפנדה, לחסוך את המשל…
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לוח אם שתומך ב-sli ASUS P5N-E SLI (QUAD REDY) NFORCE 650I SLI HD AUDIO GBL 705 ש"ח מעבד q6600 1591 ש"ח כרטיס מסך זמני עד שיצאו הכרטיסים הבאים של ניווידיה G90 Leadtek Winfast GeForce PX6200TC TD 128MB 64bits 180 ש"ח זכרונות OCZ DDR2 2048MB 800MHZ CL4 639 ש"ח דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 652 ש"ח כונן dvd LiteOn DVD-RW 20A1H x 20 DL Lightscribe 285 ש"ח ספק כוח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 631 ש"ח מארז ANTEC P182 BLACK 940 ש"ח סה"כ 5623 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מחשב עסקי 13.3-14 אינצ', לעבודה, תוכנות לא כבדות, אבל חשוב שיהיה חזק. צריך: 1. ביצועים (SSD, I7, 8GB) 2. לוק- עבודה מול לקוחות- רוצה מחשב שייראה מרשים ויזואלית. 3. אמין. 4. גימיקים (עט אלקטרוני, מסך טאצ') - לא חובה, אבל נראה לי כמו תוספת סבבה. הדגם שתפס לי את העין לאחר שבוע של בדיקות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932165- אסוס. יש למישהו המלצות- אשמח :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה מפרט למשחקים כבדים סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אני לא צרך ציוד הקפי אבל אני ישמח למפרט עם לקבל מפרט עם ציוד הקפי וגם מפרט בלי עם זה לא בעיה מצדכם. אהה ועם אפשר שהמפרט היה כולל צורב DVD ודיסק קשיח של 320 GB ומעלה (מה שהכי מישתלם ומתאים לתקציב) אהה ועם אפשר המלצה אל חנות לקנות מימנה ליד אשקלון (כולל בה אשקלון). אהה ויש לי עוד שאלה כמה יעלה לי לקנות דיסק קשיח חיצונה של 2TB ו500GB ושזה לא היה כולל בה מפרט תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם בהרכבת מחשב חדש עבורי. כרגע המחשב שיש לי הוא: מעבד - Q6600 כרטיס מסך - Geforce 8800GT 2GB ddr2 ram, 250GB HardDisk מאז שקניתי את המחשב הקודם שלי לא התעסקתי כמעט בחומרת מחשבים, אז סלחו לי אם אני בור. 1. התקציב המקסימלי עבורי הוא 4000ש"ח. - כמובן שאם ניתן לחסוך במחיר אני אשמח. - אם יש צורך משמעותי לחרוג, אני מעדיף שלא אך אשמח לדעת בשביל מה ועד כמה זה קריטי? 2. המחשב הוא בעיקר מחשב משרדי עבורי אשר משמש ל:פיתוח, עיצוב גרפי, מעט גיימנג, גלישה באינטרנט ועבודה משרדית. תוכנות עיקריות בשימוש: - Visual Studio 2010-12 - Aptana Studio - Photoshop - Chrome \ FireFox \ IE \ Safari... (אני בכוונה מציין זאת כיוון שפעמים רבות אני פותח מספר דפדפנים שונים ע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב היעוד שלו זה לגרפיקה (תוכנות כמו פוטושופ וכדומה) המחיר עד 6k אפשר לחרוג קצת ושיהיה מסך 19 דק תודה בכל אופן
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מעבד - intel pentium dual-core e5200 לוח אם - asus p5kpl-cm כונן קשיח - seagate st3320613as 3.5" 320gb sata2 16mb זיכרון - g.skill ddr2 2048mb 800mhz cl 5-5-5-15 nt כרטיס גרפי - connect3d ati raedon hd4850 512mb ddr3 pcie מארז - hec 6k31 ספק כח - seasonic ss-400et 400w קרור למעבד - coolermaster hyper tx2 סה"כ - 2450 ש"ח מחשב מיועד לאינטרנט לימודים ומשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי, קודם כל שאפו לאחראיים על המדריכים לקנייה ועל המפרטים המומלצים! זה מאוד עזר לי :-* אני לפני קניית מחשב. אני לא צריך משהו מפוצץ, בכלל לא, ובכל זאת, רציתי להתייעץ אתכם פה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא לחלוטין משרדי - אינטרנט, וורד, נגן מוזיקה. אני גם רואה המון תכני וידאו באינטרנט, אם זה ביוטיוב, ואם זה במאקו, או רשת, או ווינט, או ספורט5. במחשב הנוכחי והסופר-סופר-ישן שלי, הרבה פעמים אני נתקל בבעייתיות מסוימת להריץ סרטונים מסוימים באתרים מסוימים. אני לא חושב שאמורה להיות בעיה כזאת במחשב חדש, אפילו בתקציב של 1000 שקל, אבל חשוב לי להדגיש את הנקודה הזו בכל זאת, למקרה שאני טועה. שימושים נוספים, של פעם ב... זה קיובייס (תוכנה להקלטה ועריכת מוזיקה). המחשב שלי לא מיועד להיות מחשב…
-
צריך מפרט למשחקים מ-www.lamir.co.il פשוט החנות ליד הבית והיא אמינה אז אני יקנה ממנה! אני חשבתי על דבר כזה: AMD Athlon 64 BIT 3000+/1.8 GHz 512KB Socket 939 BOX Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard MUSHKIN DDR 512MB SP3200 400Mhz X 2 = 1024MB LEADTEK WINFAST PX6600GT THD EXTREME GF FX6600GT PCI-E 128MB DDR3 3Y COMPUCASE HEC CI-6A19 W/2* FANS WHITE MIDI ATX 300W WD 160GB S-ATA II 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER WHITE OEM 2Y מה אתם אומרים והאם יש פה במה לחסוך?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין במחשבים, ואני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים כל עזרה תתקבל בברכה תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3k 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, תיכנות, הרצת סימולציות באלמנטים סופיים, תוכנות גפריקה, סטארקראפט 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).ansys - frequent, matlab- frequent, solidworks - rare, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' של דל חח או 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד לאחותי שמושים אינטרנט,הורדות ברשת שיתוף, צפיה בסרטים מדי פעם, מוזיקה תקציב בין 3500-4000 ניתן כבר להבין שצריך מסךWIDESCREEN רמקולים באיכות בינונית פלוס נפח כונן קשיח מעל לממוצע וזיכרון 2G אם צריך בגלל עלות אפשר גם 1G כרטס מסך לא מובנה טווח של בין ENTRY ל MIDRANGE הבנתי שמחשב נייד תחליף שולחני עונה על רוב הדרישות הערות, הצעות, הארות, יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד. יש ברשותי מחשב, אך ללא כונן דיסקים , והיני רוצה לפרמט אותו ואיני יודע איך. אפשר עזרה[?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מורכב מ-gtx 960 i5 3470 8GB ram 750w psu 500GB WD BLUE זהו בערך בלוח אם הוא לוח 1155 גנרי ממחשב ישן H61 של DELL אני מתלבש בין לשדרג לסט חדש של ivy bridge כלומר I7 3770K ולוח Z77 ועם שאר הכסף לקנות עוד הארדדיסק וכרטיס מסך חדש כי הנוכחי שלי לא מריץ arma 3 כמו שצריך האופציה השנייה היא לקנות סט של kaby lake או ryzen 5 חדש ולחכות עוד קצת לגבי הכרטיס מסך התקציב הוא עד 2000 שקל בעיקרון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
********* עדכנתי את הנושא נא לקרוא שוב ********* לפני כן לא הייתי בטוח בדברים ולא רשמתי הכל בבירור. עכשיו הכל פה. אז אם קראת לפניכן נא לקרוא שוב כי זה שונה, תודה. . מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל וכמובן לחסוך אם זה משהו לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד איזה 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנו מתכננים לרכוש לבן משפחה כלשהו מחשב נייד שיוכל לעבוד עמו בבית וגם לקחת אותו לעבודה. דרוש מחשב נייד חדש ,בעל דור המעבדים האחרון ומומלץ שתהיה לו סוללה איכותית (לא כל כך בוער,אבל כדאי.. כי בנייד הקודם שלנו אחרי 3 שעות המחשב התכבה והיה די מעצבן לטעון אותו בזמן עבודה על המיטה!). עוד דרישה חשובה - על המחשב להיות חזק כדי שיוכל לשרוד לפחות שנתיים וחצי בכבוד. כמו כן כמובן רמקולים שיהיו (רגילים ,לא משהו מיוחד) . אגב,האם ניתן להשיג מחשבים ניידים עם DVI OUT? הייתי שמח להפוך נייד כזה לעתים למחשב שיכול להיות די מחשב מולטימדיה ושניתן יהיה לראות עמו סרטי HD (לפעמים,לא הרבה). התקציב 10K,ניתן לחרוג אם יש מחשב ששוה את הסכום הזה. תודה , שנה טובה לכל עם ישראל וצום קל וגמר חתימה טובה …
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, אחרי חיפוש של שבוע והתייעצויות בניתי מחשב ללא מסך וספק שיש כבר ברשותי בעלות של 4K שנראה לי מוצלח אשמח לדעתך לתיקונים והצעות. אני מעוניין להזמין היום כי יש 15 אחוז הנחה כרגע על ה לוח אם אם יש חנות אחרת שבה זה יכול לצאת זול יותר אשמח לשמוע או אם יש לכם דרך לשנות/ללחסוך או לשפר באופן ריציני ללא שינו כספי משמעותי אשמח לדעות !!! תודה מראש! המפרט + תמונה של המפרט קריא יותר בסוף: Intel Core i5 7600K / 1151 Tray 1 1012₪ מבצע שבועות - Asus ROG STRIX Z270F GAMING 1 688₪ DDR4 16GB (8Gx2) 3000 CL15 Corsair Vengeance LPX Blue CMK16GX4M2B3000C15B 1 588₪ קירור למעבד Noctua NH-D9L 1 228₪ Samsung SSD 250GB 850 EVO M.2 1 443₪ WD 1TB Sata3 Ca…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! מדובר במחשב שצריך לתת מענה לעריכת סרטים (תוכנת PREMIERE ), לגלישה באינטרנט (כולל השתלטות לעבודה מרחוק), לעבודה באאוטלוק, לסריקה ועריכת תמונות. חשוב מאד שיהיה שקט. חשובה האפשרות לחבר מצלמות וידאו ומכשיר וידאו. חשוב שיהיו יציאות USB גם בחזית. חשוב שנוכל להרחיב זיכרון, דיסקים וכ"ו. אני מבין שנזדקק לזכרון של לפחות 1.5GB... שטח דיסק ראשוני, 250GB יספיקו. המחשב לא אמור לשמש למשחקים. מערכת ההפעלה תהיה XP. אשמח לשמוע הצעות לתוספות... התקציב אמור להיות בסביבות 3000 - 3500. תודה!
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כאמור אני מתלבט בין שלושת הדגמים. שלושתם באותו מחיר (800 דולר) ועם מפרט דומה, שלושתם קיבלו ביקורות לכאן ולכאן ואני לא בטוח לאיזה כיוון ללכת, אם כי אני נוטה משום מה לכיוון הAcer (אפילו שהוא אחד המכוערים). יש למישהו ניסיון עם אחד מהדגמים או דגם אחר כלשהו עד 800 דולר? אשמח להמלצות, הנה הם באמזון: https://www.amazon.com/i5-6300HQ-keyboard-Microsoft-signature-Anti-Glare/dp/B01LXCBXQO/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1497362445&sr=1-2&keywords=laptops&refinements=p_n_graphics_type_browse-bin%3A14292273011%2Cp_n_feature_seven_browse-bin%3A3012497011 https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Gaming-Laptop-i5577-7359BLK-PUS/dp/B06XFGF7SN/ref…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רוצה לקנות מחשב חדש. לא יודע AMD או INTEL . צרכים שלי הם אינטרנט, אופיס (הרבה חלונות פטוחים בו זמנית), סרטים ומשחקים. לגבי המשחקים, אני לא משחק הרבה אבל לפעמים כן משחק במשחקים חדשים ואני יכול להתפשר על רזולוציה, אבל שיהיה סבבה לשחק, כלומר שיהיה אפשר להנות מהמשחקים. יש לי כרטיס מסך 6600 (AGP) מהמחשב הישן, אם אפשר להשתמש בו איך שהוא יהיה טוב כי זה יחסוך לי כסף. ועוד משהו...המחשב יהיה להרבה זמן, שנתיים, שלוש לפחות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
יש לי מארז בבית שאפשר להתקין שם את המערכת אפשר חוות דעת על המחשב, והאם יש בעייה כלשהי שצריך לתקן (כגון ספק)? מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.2Ghz Box http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?ui…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה משרדית ועריכת וידיאו בתוכנת camtasia. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא יהיה מיועד למשחקים בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודך מסך 13.3 או 14.1 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נקנה בשעה טובה מחשב : Sony VAIO VGN-FZ348E/B 15.4 רוצה להתייעץ, קודם כל , האם הזיכרונות הבאים מתאימים בכלל למחשב הנ``ל ואיזה לדעתכם הוא הטוב ביותר , אין לי חשיבות להבדל במחיר מאחר והוא זניח ! http://www.jr.com/n24gx530pt-4gb-memory/pe/PNY_N24GX530PT/ http://www.bhphotovideo.com/c/product/499654-REG/Crucial_Technology_CT2KIT25664AC667_4GB_2x2GB_PC2_5300_Non_ECC.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/562106-REG/Transcend_JM667QSU_4GK_4GB_2x2GB_SO_DIMM_Upgrade.html מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לעיצוב גרפי (פוטושופ, פלאש, אילוסטייטור) בגדול התקציב הוא 3,500 (חריגה עד 4,000). בגדול יש לי מחשב נייח מעולה - אז אני צריך שרק יריץ את התוכנות האלו בצורה טובה וזהו. לפני כן הייתי משתמש במקבוק אייר (4GB RAM, 128GB,i5) והוא סחב לי ממש יפה (הוא פשוט נהרס לגמרי ואני חייב חדש) את הקנייה אני מתכנן לבצע שבוע הבא (מקסימום עוד שבועיים) באזור תל אביב או אילת (אם יש משהו ממש טוב). מס' הערות: -אשמח לכונן SSD אחד (לא אכפת לי 256GB) - אני לא אוהב את הכוננים המסתובבים -אשמח שלא ישקול יותר מ2.5 קילו -גודל 12 עד 15.6 אני מודע לזה שזה לא התקציב המושלם לנייד אבל אני לא אדרוש ממנו יותר מידי אז אני חושב שזה אפשרי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-