עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. נשרף לי המעבד במחשב המיושן שלי (AMD Duron 1300Mhz) ואין לי אפשרות לקנות מחשב חדש כרגע. אני צריך מחשבים בעיקר למשחקים. האפשרויות שעומדות בפני: - לחפש מעבד שיתאים ללוח (Gigabyte 7VTX) - עד Athlon XP 2600+, משימה לא קלה... - להשקיע עוד קצת ולקנות לוח אם מבוסס nForce 2 ומעבד Sempron מתאים. משומשים כמובן. לכל אחת מהאופציות אני אוסיף כרטיס מסך משומש, ככל הנראה GeForce 4 Ti או כרטיס מקביל של ATi. השאלה היא - איזו אופציה עדיפה כפתרון זמני (מבחינה כלכלית הראשונה טובה יותר כמובן) וכמה זמן היא תצליח להריץ משחקים באופן סביר, אם בכלל? או שבכלל כדאי להמשיך לחכות ולקנות חלקים חדשים כשיתאפשר? התקציב, אגב, הוא עד 1000 שקל, כמה שפחות יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  3. שלום. למה הפעולה לעיל חשובה? אני רואה שהעונים בוחרים בה בכל בניית מפרט. תודה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב נייח שאני מעוניין להרכיב והייתי שמח לחוות דעתכם עליו - איפה אפשר להוזיל, איפה כדאי לחזק ולהוסיף וכל מה שנראה לכם. התקציב שלי היה סביב 4,000 שקל הכל כולל הכל. השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט. לאחר מכן, יש צפייה בסדרות וסרטים ובסוף בסוף משחק פיפ"א. ושאלה ספציפית יותר: האם במקום ה SSD שכתבתי במפרט כדאי כבר להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III? הביצועים שלו יורגשו למטרות שלי? תודה! המפרט: מחיר מעבד i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - S…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. בכותרת רק המארז בלי שטויות למשחקים, מבוסס אינטל, בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by roeesnir,

וינגן חלק. כל השאר לא משנה. עדיפות לNvidia, אבל זה לא כ"כ משנה. כל השאר גם לא חשוב. תודה.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר למטרות גיימינג. - אני מתעסק בנוסף לזאת בתכנות אבל המק מהעבודה לפחות כרגע מספק את הצורך הזה. עם זאת אשמח לשמר יכולת עבודה גם במחשב הזה (במחינת ביצועים זה אומר בעיקר עבודה עם dockerים, כלומר מכונות וירטואליות). - עיבוד תמונה ברמה פשוטה (צלם חובב), לא משהו מעבר ל adobe lightroom. משחקים שכרגע ארצה שירוצו מעולה על הגדרות גבוהות: The Witcher 3 Assassin's Creed Syndicate Final Fantasy 14 (לא משחק כבר מבחינה ג…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. השרת ישמש לעבודה עם win2003 מול מחשבים ישנים שיכנסו אליו בTerminal Server (אני בונה על ירידת המחירים האחרונה במעבדי AMD חזקים). תודה מראש, yoss613

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מחשב נייד מארה"ב ורציתי לקבל חוות דעת על המחשב מבית MSI דגם EX625-227US המחיר הוא : 750 $? המפרט בגדול הוא כזה: Brand MSI Model EX625-227US Part# 9S7-167414-227 General Operating System Windows Vista Home Premium CPU Type Intel Core 2 Duo P7350 2.0G Screen 16" WXGA Memory Size 4GB DDR2 Hard Disk 320GB Optical Drive DVD Super Multi Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 4670 Video Memory 512MB DDR3 VRAM Communication Modem, Gigabit LAN and WLAN Dimensions 13.66" x 9.68" x 1.4-1.63" Weight 5.95 lbs. Other Features Fingerprint reader CPU CPU Type Intel Core 2 Duo CPU Speed P7350(2.00GHz) CPU FSB 1066MHz CPU L2 C…

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. Started by SixKiller,

היי חברים.. אני מעוניין לרכוש בשבועות הקרובים מחשב נייח חזק.. אני אגיד לכם בנתיים על מה שמתי עין.. הייתי רוצה לשמוע המלצות אחרות באותם טווחי מחירים... או שינויים כאלה ואחרים מעבד - QX9650 לוח אם - asus p5p43td (יירכש בארץ) כרטיס מסך - gtx 480 את המעבד והכרטיס מסך אני אקנה בסביבות ה2000 ש"ח כל שאר הרכיבים אני ארכוש כאן בארץ... שזה בעצם זיכרון מארז ודיסק קשיח זיכרון חשבתי על 8 ג'יגה במהירות 1600 של חברה כלשהי מארז מאוד אהבתי את האנטק 902 ודיסק קשיח כלשהו של טרהבייט.. הספק שיש ברשותי כרגע זרוק בבית הוא OCZ StealthXStream 600W רציתי לדעת אם גם אצטרך לרכוש ספק חדש.. או שמא זה יהיה בסדר.. אני אעריך כל עזרה שהיא... תודה.. צ'יקו

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by erezb84,

ברצוננו לקנות מחשב נייד לילד בן 12, בעיקר לצורכי אינטרנט ומשחקים (לא כבדים). התקציב הוא בסביבות 1500-2000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בחירה טובה לתקציב ולדרישות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9520 תודה!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. מבקש את אישורכם/ברכתכם למחשב סרבר בסביבות ה-1800 דולר. המחשב מיועד ללימוד עצמי של ווינדוס סרבר 2003 ויחליף את המחשב העלוב הנוכחי שלי שיהפוך ל-Linux Box ניסיוני (לא נגעתי במערכות מבוססות יוניקס כבר איזה 6 שנים). שימושים עיקריים מעבר לזה יהיו: שרת קבצים, באופן שבועי המרה אל דיו איקס, ואולי שעה של משחקי מחשב בשבוע. ללא צורב (יש לי כבר DVD+RW של PLEXTOR) ללא מסך (יש לי כבר 19 אינץ' CRT של MITSUBISHI) ללא הרד דיסקים (יש לי כבר 5 רובם 200+ גיגה) ללא מדפסת/סורק (אני סורק+מדפיס בעבודה ללא הגבלה על מדפסת לייזר צבעונית) :-) אני גר בארה"ב אז המחירים בדולרים לפי שער PRICEWATCH. אבקש דעות/אזהרות/המלצות קונטרא על הבחירות שלי: $274 Pentium 4 3.0GHZ 800FSB Socket 478 512K CPU Retail with…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הנה המפרט שלי intel pentium 4 2.4 Mhz Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Field Value System Memory 256 MB (DDR SDRAM) Field Value Video Adapter Inno3D GeForce4 MX 440/440SE (64 MB) אז ככה אני רוצה לשדרג תמחשב חוץ ממעבד והרד דיסק בהתייחסות לכרטיס מסך שיהיה עד 600 שקל הנה המפרט שלי מה אתם מציעים ? והתקציב שלי הוא עד 1500 שקל

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by fox95,

שלום לכולם. אני חושב על לקנות מחשב נייד חדש בעיקר בשביל גלישה ואפליקציות קלות והתקציב שלי ממש מצומצם (גג 3K). ראיתי בחיפושים באינטרנט שני סוגי מחשב שנראים לי נחמדים ורציתי לשמוע מה דעתכם עליהם: 1- האסוס איי בגרסה 8 ג'יגה- יש חנות הנקראת eee-pc.co.il (מישהו שמע\קנה בחנות?היא אמינה?) והמחיר הוא 2590 2- הג'יגהביט (2750 בKSP) עכשיו ההתלבטות היא שהג'יגהביט נראה בסיסי ונחמד למדי אבל אני הולך להסתובב איתו הרבה (אני בצבא) ואני מפחד שהוא יהרס מהר. עוד נקודה זה שאני רוצה להתחבר לרשתות אלחוטיות בסביבה-מה שאומר שאם לאחד מהדגמים יש אנטנה טובה\גרועה במיוחד אז זה מאוד ישנה לי... אז מה דעתכם?מה הייתם ממליצים?אחד מאלה או דגם אחר? (שוב-שימושים זה גלישה ואפליקציות קלות ואני אריץ עליו לינוק…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by haimcoen,

1. מה התקציב? 3000שח עם חריגה עד 400 שח במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב לי העיצוב או הרעש אבל חשוב שישאר קר ויחזיק את המערכת יציב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה: wow cryses nfs undercover world in conflict רצוי ברמ…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by The Winter King,

לפני שבוע בערך קניתי את הנייד של אסוס N56VJ. המחשב עצמו מדהים, אך נתקלתי בשתי דברים לא צפויים: - אני לא מוצא איך להחליף את ההקלדה מאנגלית לעברית (אני בד"כ מקליד באנגלית, כך שלקח לי כמה ימים לגלות את זה). כשחיפשתי בהגדרות של "הוספת שפה", לא מצאתי עברית ??? - כשאני רוצה להשתמש במקש @, אני צריך ללחוץ shift + ', כי איכשהוא הם התחלפו. אפשר לתקן את זה עצמאית או שזה משהו פגום במחשב...? תודה מראש לעוזרים!

17. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. המטרה: גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וקליפים (מהירות חשובה לי), בקיצור שימוש ביתי אבל איכותי. לא משחק, אולי פעם ב...! אז מה דעתכם על המפרט שבניתי ? מארז: Compucase 6A19 או Gigabyte Aurora GZ-FSCA1 ספק כח: Enermax LIBERTY EL500AWT 2.2 500W מעבד: INTEL, Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13 GHZ 4 LGA775 FSB 1066 2MB Cache L2 קירור למעבד: THERMALTAKE Big Typhoon לוח אם: (אחד מארבעת הדגמים, עדיין מטלבט) GIGABYTE GA-965P-DS3 Intel 965 = 980 IS GIGABYTE GA-965P-DS4 Intel 965 = 1.110 IS GIGABYTE GA-965-PDQ6 Intel 965 = 1.360 IS Asus P5W DH Deluxe Intel 975X = 1.630 IS כרטיס מסך: LEADTEK, nVIDIA GeForce, Win Fast PX 7600GS TDH PCI-E, 256 MB, 128 Bit, …

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  18. שלום ,אני מעוניין לקבל עזרה לקניית מחשב במותאם למשחקים ולהורדת קבצים מהאינרנט בעלות של עד 2500 ש"ח וללא ציוד הקפי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by Rhx,

אוקיי אז ככה אני צריך מעבד לוח אם וספק חדשים שיהיו טובים הספק שיהיה עד 350-400 שקל והשאר על מעבד ולוח אם,יש לי זכרונות A-DATA 512MB DDR400 וכרטיס מסך Leadtek 6600GT AGP. אני צריך שהלוח אם יתמוך במעבד ובכרטיס מסך כולל הזכרונות אני רוצה שבלוח אם יהיו לפחות 4 סלוטים של זכרונות אני כנראה יעשה OC בעתיד אבל לרוב אני על משחקים כבדים לרוב לכן רק בעתיד אני יעשה OC... תודה! או כן תקציב 2000 ש"ח

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by aviados,

זה המפרט שאני רוצה לקנות אבקש חוות דעת לפני הקנייה האם יש משהו שכדאי לשפר התקציב שלי הוא עד 4300 ש"ח לא כולל מסך עם חריגה של עוד 200 ש"ח לא יותר. G.B ? 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? Intel Core 2 Duo E6300 ?1GB TwinMOS? W.D ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? GAINWARD PCX 7600GT 256MB DDR3 BLISS מובנה על הלוח מובנה על הלוח EC Compucase CI-6A21 Black and Silver ?PIONEER DVR-111D DVD±RW?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. היי מחפש המלצות למחשב נייד עבור חבר במתחיל ללמוד מכונות התקציב הוא בין 4-5 אלף, שימוש יהיה לתוכנות של הלימודים ,גם גיימים קל, מוזיקה, סרטים, שטויות של יום יום. עדיפות ל ssd , סוללה , ומעבד skylake (למען המדינה). תודה רבה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Masasa,

1. מה התקציב המקסימלי? 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני, HD משחקים והרצת מרובה של תוכנות(כמו מסן סקייפ תוך כדי משחק וגם מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט.. זה המנינמום כאילו ואני צריך שזה ירוץ מהר ובלי תקיעות כמו במחשב הישן שלי כרגע...). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש מסן, סקייפ, משחקי מחשב חדשים, מדייה פלייר ודפדפן אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים ומשחקים שיצאו גם בעתיד * לא…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by roike,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1098 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤642 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤376 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤211 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤484 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤416 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤3306 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אין לי צורך בציוד הקפי. שאלות : 1) מה שווה הכ.מסך המובנה שיש בלוח אם הזה? 2) במה שווה להשקיע את הכסף שנשאר (700) ? תודה!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  24. אני צריך הצעות למחשב נייד לעבודה, שיוכל לעבוד עם תוכנות כמו AUTOCAD , כרטיס מסך מובנה , מעבד חזק , הרמה מקום בזיכרון (HD) התקציב לקניה הוא 4000 - 4500 ש"ח. וזה דיי דחוף תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  25. חג שמח. נדרש מחשב בלבד- ללא עזרים (מקלדת, עכבר, מסך, כונן דיסקים). לשימוש בתוכנת arcview- צפייה במפות ותכנון צירים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.