ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אולי קצת יותר אבל תשתדלו לחסוך כי ממה שראיתי אין צורך יותר מזה לדרישות שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מהדרים אז צריך דגש על המעבד משחקים קלים וצפייה בסרטים 1080P ככה שניראה לי צריך יותר מכרטיס מובנה שיריץ אפליקציות באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fifa וכאלה לא crysis ודברים כבדים באזור -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עובד בתחום של עריכת סרטונים קצרים ויצירת סרטון קצר ללקוח... מי שממכם היה או ראה סרטון של "צניחה חופשית" או "צלילה" כאשר מצטרף צלם... אני מצלם קליפים קצרים ועושה מזה סרט קצר... אני עובד על סוני ווגאס (בגלל נוחות) נתקלתי ב Dell Inspiron n5110 - מחשב I7 עם 8גיגה זיכרון... http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/sale-n5110-n2670qm.htm רצית לשאול חוות דעת או המלצות למחשב אחר ברמה טובה אך לא יקרה... אנ מחפש מחשב לעבודה ולא צריך להיות אלגנטי וסקסי (כמו סמסונג 9) תודה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי שתי המלצות למפרטים, על איזו מהן אתם ממליצים והאם יש צורך לשנות בהן משהו? מפרט זה הורכב ב - TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪713 לוח אם: Gigabyte GA-78LMT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪290 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪124 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב (ללא צורך בציוד היקפי) מחיר עד 4000 ש"ח. מטרת המחשב לגרפיקה ללא אנימציה פיתוח לWEB ושימוש בכל תוכנות אדובי. מערכת הפעלה WIN7 64BIT. הערותכם והצעותכם יתקבלו בברכה. תודה מראש מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black …
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שיהיה כמה שיותר מהיר, יש צורך בחיבור HDMI בכרטיס מסך בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה לפעמים.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 23 אינץ', מסך לד של LG, בן שנה לא יודע רזולוציה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שלא יהיה רועש מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף מאוד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Batman Arkham city, NFS THE Run, Leagueoflegends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל אני יודע שהתקציב מוגבל אז אם חייב אני יסתפק…
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 (ללא OC) לוח אם Gigabyte P35-DS3L 2 גי'גה RAM ספק כוח EZ cool 450W היה לי כרטיס מסך 8800GT, הוא נהרס לפני כמה ימים. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה700 ש"ח , חשבתי לקנות את ה-HD6850. (אם יש כרטיס מומלץ יותר בתקציב אשמח לשמוע) אני רוצה גם להחליף את הספק הג'נרי שלי, צריך המלצה לספק טוב שיחזיק ויתאים לכרטיס מסך החדש. כרגע יש לי לי 2 ג'יגה RAM של קינגסטון שקניתי עם המחשב לפני 4 שנים בערך... אם אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה כדאי ששתי הזכרונות יהיו תואמים או שזה לא משנה ?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי . מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 250 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי, משחקי רשת(League of legends) אחר כך חיבור לטלווזיה LED שתרכש בהמשך וצפייה בתוכן HD . אחרי זה המשחקים הרגילים מקסימום גריפקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שתיהיה אופציה לכל המשחקים החדשים שיוצאים גריפקה מקסימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבחר כל כך גדול שהלכתי לאיבוד, ואני לא מצליח למצוא פה דיונים שיכולים להתאים לי אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות אם זה אפשרי (עקב דרישות המשקל, יש מצב ל-6 תאים?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3. אם אפשר HDMI זה יהיה אחלה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. אבל במידה וזה מוסיף הרבה למשקל, אשקול אפשרות ללא. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העיקר האמינות נ.ב. יש סיכוי לקניה בחו"ל אם יש לזה משקל. כ…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שקניתי לפני חודש את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 עם לוח אם פגום (כן כן הביאו לי מחשב נייד עם לוח אם פגום ).. וביררתי קצת עליו בגוגל ומסתבר שהבעיה לא רק אצלי אלא אצל עוד מישהו שכתב בזאפ שהמחשב נתקע. כמובן החזרתי את המחשב ומביאים לי אפשרות לקנות אחר/אותו דבר. החלטתי ללכת על משהו אחר.. ולהוסיך קצת כסף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7519&CatCode=315 החיסרון הוא הכרטיס מסך הגרוע מאוד.. למרות שאני לא משחק משחקים (חוץ מ PES2012 שאני מכור לזה) מה אתם אומרים?? יעבוד לי PES על הכרטיס המסכן הזה של אינטל?? ובאיזה הגדרות? והאם ה-I5 עם הכרטיס של אינטל עדיף על ה I3 עם הכרטיס של ATI. במחינת משחקים ומבחינת הכל.…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
AMD ATHLON II X4 640 3GHZ 95W 2MB AM3 BOX, ₪515 Thermalright AXP-LGA1366 Bolt-Thru-Kit ₪50 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 AMD 760G + SB710 AM3 ₪300 Kingston 4GB DDR3 1333Mhz CL9 ₪135 WD 1TB 7200RPM 64MB SATA3 BLACK, ₪750 Sparkle GeForce GTS450 Calibre-OC 1GB DDR5 PCI-E, ₪735 Thermaltake VI5000BNS Wing MA mATX No PSU, ₪200 HEC Cougar RS550 550W 80Plus, ₪300 THERMALRIGHT TR-FDB-12-1000 120MM 1000RPM CASE FAN , ₪70 הרכבת מחשב חדש בסך עד 3500 ש"ח + 3 שנים שירות מעבדה לתקלות חומרה, יחידות 1 ₪70 Samsung Cobalt E1920X 18.5" Wide 16:9 LCD 5ms, ₪565 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3320 המפרט הורכב באת/http://www.noacomp.co.ilהחנות נועה מחשבים יש המלצות ו\או שיפורים להורדת המחיר המחשב אמור להריץ …
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין במפרט עדכני למחשב (ללא ציוד היקפי נוסף וללא מסך) בתקציב של עד 1500 ש"ח שכמובן אעדיף מפרט שיותר קרוב ל1000 ש"ח (זול ככל הניתן) כמה נקודות: 1. אני צריך צורב DVD 2. נפח הארדיסק לא חיוני (מסתפק במועט) 3. כולל הרכבה. 4. מפרט תומך בוינדוס XP SP3 המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, יוטיוב ואופיס וזהו. תודה רבה !!!!
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם hp pavilion dv9810us שרכשתי לפני שנתיים וחצי בארה"ב, ניסתי להחליף HD למחשב, מכיוון שHD הראשון נהרס, החלפתי את הHD וניסיתי להריץ את המחשב , המחשב ניסה לעלות (למסך הראשון בהפעלה) וישר נכבה (אחרי הHD שלי נהרס, הרצתי במחשב LINUX דרך USB שהיה לי בבית), אז חשבתי שאולי זה בגלל שהורדתי את הUSB שהוא רגיל לעבוד דרכו, החזרתי אותו והמחשב עלה כרגיל, אז אינו רצה לעלות דרך הHD אלה הטעין את הLINUX שהיה בUSB, שיניתי תהגדרות בBIOS אז זה לא הועיל, העלתי את הLINUX וניסיתי לראות אולי הHD בעייתי, אבל לא. הלינוקס מזהה אותו. ניסיתי להוציא ולהכניס את הסוללה של הBIOS (לאפס את ההגדרות(?)), ולאחר מכן המחשב החליט שהוא מספיק להדלק. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן. נסיון אחרון. אולי הפעם מישהו יענה... מחפש מחשב נייד עם מסך 15-16 שישמש בעיקר לעבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים (גם לחבר לטלוויזיה), הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה, נוטה לעבוד עם המון תוכנות וחלונות פתוחים... לעיתים רחוקות עבודות פוטושופ ואוטוקד קלות. לא שכיח. I5 בעדיפות מחיר - סביב 3000 סוללה- 4-5 שעות לפחות. בעדיפות עם חלונות 7 ואופיס אבל לא הכרחי. מסך ברזולוציה טובה, מאט ולא מהבוהקים. גודל HD לא מאוד משנה כי הוא יהיה מחובר למחשב הנייח ברשת הביתית חשוב שיהיה צורב DVD ומצלמה. למרות שנראה לי שזה סטנדרטי היום. משקל - לא מאוד חשוב. דרישות לא קשות... אשמח להצעות. בפורומים אחרים המליצו על ה-DELL INSPIRON. אשמח להמלצות מלומדות אחרות. תודה חברים..
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא יודע אם בתקציב הזה אפשר לקנות לפטופ למשחקים אבל נראה מה יש לכם להציע. מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, משחקים לא כבדים בכלל, הכי כבד starcraft2. מסך 15\16 אינץ' סוללה לא חשוב לא HP, יש לי ניסיון רע עם בעיית התחממות בלפטופים של HP. קנייה בארץ בלבד! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אני צריך מפרט למחשב שכולל ציוד היקפי (עדיפות למסך 21 LCD) לא כולל מערכת הפעלה המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד לנובו חדש. יש לי ניסיון טוב עם לנובו מבחינת האיכות שלו ולכן אני רוצה להמשיך איתם. המחשב עצמו אמור לשמש בעיקר לצורכי עבודה - מיילים, OFFICE וגלישה. בנוסף, חשוב לי שיהיה נוח לצרוב איתו דיסקים ואיכות סאונד, מיקרפון ווידאו טובה לשיחה בסקייפ. המליצו לי על המחשב הזה Lenovo IdeaPad Z370 M565EIV http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13968 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪713 לוח אם: Gigabyte GA-M68MT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪246 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪101 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪799 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK כמות: 1 - מחיר: 99₪ סה"כ:₪2872 המפרט שווה את המחיר? הוא יהיה מסוגל להריץ את …
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט משחקים וסרטי HD המחשב גם יחובר לטלוויזיה * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 +- * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הזה עם חריגה קלה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=8297 איך הוא? חשוב שגם משחקים יעבדו בו כגון TEAM FORTRESS CSS ואולי קצת משחקים יותר כבדים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מדובר בנייד hp-dv6 1237ca הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. הצלחתי להדליק את המחשב לאחר שביצעתי ריקון מתח (הוצאתי כבל חשמל וסוללה והחזקתי את כפתור ההדלקה למשך 2 דקות) ואכן המחשב עבד כמה דקות אך עדיין נוריות החיווי של החשמל לא דלקו. התכוונתי לעשות איפוס BIOS להגדרות יצרן אך המחשב נכבה ויותר לא הצלחתי להדליק אותו. אין לי שנאי נוסף לבדיקה אך ניסיתי להחליף את כבל ה-3 גידים לכבל של לפטופ אחר ללא הועיל. האם יש מצב ששקע הטעינה\חש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש לי לחבר, מחשב למשחקים כמה שיותר חזק אך במארז כמה שיותר קטן (עדיף בתצורה של Micro-ATX) עם כרטיס מסך PCIe מלא. להלן מענה על השאלות הסטאנדרטיות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים ביותר BF3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שימו לב, נבנה בKSP. בסוף יש כונן קשיח שהייתי רוצה אבל בסוף לא לוקח אותו: CPU: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://ark.intel.com/products/52210/Intel-Core-i5-2500K-Processor-(6M-Cache-3_30-GHz) Warranty 3 years * 995.0 ksp 1010 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CPU Cooler: Scythe Mine 2 CPU Cooler http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mine-2.html * 195 KSP ------------------------------------------------------------------------------------------…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברה. מה אתם אומרים על המפרט הבא Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪873 קירור למעבד Zalman 7000V AI Socket 775/1155/1156, יחידות 1 ₪55 ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET ₪500 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪192 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3^, יחידות 1 ₪490 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze, יחידות 1 ₪307 Hec Cougar Solution Front USB3 Black שחור, יחידות 1 ₪219 סט רמקולים Logitech Z103 17Watt RMS 2.1, יחידות 1 ₪129 Logitech Gaming Combo G100 920-00387 סט מקלדת ועכבר לגיימרים , יחידות 1 ₪183 מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-