עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avinin1,

היי, מעוניין לשדרג את העניינים כאן, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11,000שח מקס' ניתן לחרוג עד 13K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, נמצא בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה מסוימת. עדי…

2. שלום לכולם, אני רוצה לבקש ייעוץ בקשר לשדרוג לוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח, לא כולל הזיכרון. אחרי שהיו הרבה קריסות כשהפעלתי כמה דברים במקביל [נגיד קול אוף דיוטי והגוגל כרום] בגלל חוסר בזיכרון, וקניתי זיכרון חדש למחשב שלא התאים ללוח אם, הגעתי למסקנה שכדאי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני לפני בערך 4 וחצי שנים עזרתם לי עם המחשב שיש לי עד עכשיו, בנושא הזה. המחשב עובד מאז ממש טוב, חוץ מאותן קריסות שהתמעטו מאז שהחלפתי את הווינדוס ל-64 ביט, והוא אפילו מריץ את רוב המשחקים שניסיתי [CoD MW3, באטלפילד כלשהו ודייב]. אני חושב שזה המפרט הסופי, אבל לא הצלחתי למצוא את הקבלה, אז העתקתי מ-CPU-Z את הדברים שנראו לי חשובים ליתר ביטחון המפרט פה הוא הנכון, ובינתיים יש במחשב 2 כרטיסי זיכרו…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי כמה דברים בראש ורציתי שתגידו ותיעצו לגבי כמה חלקים: זה מחשב שישמש למשחקים , אינטרנט, גם קולנוע ובעצם הוא צריך ליהיו ת חזק בכללי... מעבד: או קיי הבנתי שיש עכשיו מעבדי HT אני רוצה מעבד לפחות 2.8 ו800 הרץ- אני אודה אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על המהירויות(מהירות שעון, אוברקלוק אין לי מושג מה זה). אני נעול על אינטל! זיכרון: מה זאת אומרת dual? הבנתי שהזיכרונות הכי מהירים אלו זכרונות R-DRAM אני צריך בערך 256 (כי הבנתי שהזיכרון הזה יקר) אבל נותן ביצועים טובים ביחד עם המעבד. לוח: הבנתי שצריך לוח שיתאים לזיכרון אר די רם ולטכנולוגיה של המעבד HT. אני לא מבין בלוחות אם. כרטיס מסך: חשבתי על ATI REDEAON 9700 וראיתי שיש גם כרטיס של לידטק FX5600 וכאל…

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by Nimrod Shapira,

אני עורך באופן חובבני וידאו בתוכנות Vegas pro, Adobe Premiere ותמונות ב Lightroom בנוסף שומע הרבה מוזיקה במחשב ולעיתים רחוקות מאוד משחק במשחקי וידאו ורציתי לבקש חוות דעת על המפרט שהרכבתי הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... 1400/1372 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - GA-B85M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... 346/339 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-1…

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by zoman,

אבקש לקבל מפרט למחשב חזק במיוחד למשחקים ב-10000 ש"ח ללא מסך ,ללא כונן דיסקטים ,ללא עכבר ומקלדת מחשב נטו ,אין העדפה לחברה ,עיצווב לא חשוב,ללא מערכת הפעלה.

• 57 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. אני מעוניין להתקין בו את המערכת WIN8, אך אני רואה שהדרייברים אינם זמינים. מתי לדעתכם הם יתמכו? http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=3764979〈=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3764975

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. אני מתלבט בין 4 הצעות מחיר מכמה חנויות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Buck,

מאוזן? [h=1]MSI X99S SLI Plus LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 7885-002R[/h]שני:Crucial Ballistix Sport 8GB Single DDR4 2400 MT/s (PC4-19200) CL16 DR x8 Unbuffered DIMM288-Pin Memory BLS8G4D240FSA [h=1]Intel Core i7-5930K Haswell-E 6-Core 3.5GHz LGA 2011-v3 140W Desktop Processor BX80648I75930K[/h][h=1]MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h][h=1]Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001[/h][h=1]Antec Three Hundred U3 Mid Tower Gamer Black [/h][h=1]Corsair 750W 80+ Gold CS750M [/h]התכנון הוא לשדרג את המחשב עם SLI אם יתחשק. לפי מה שהבנתי מהתגובות בניו אגג ואמזון המעבד החלש יותר בתושבת זאת 5820k לא תומך כמו שצריך בSLI ומאט את החיבור של הכרטיסים או משהו כ…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,000, ניתן לחרוג עד 4,500. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-USB 3…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. היי חבר'ה, אני מרגיש שהגיע הזמן לפצות את עצמי על כל השנים שאני עם העגלה שנמצאת אצלי במפרט בצד. אין צורך בציוד נלווה, המסך שלי נשאר איתי, כך שהרזולוציה המקס' תיהיה 1680x1050. מתכנן OC. חשוב לי מארז גדול ונוח לעבודה ולהרכבה יפה, עם סירקולציה טובה. כמו כן הספק חייב להיות מודלארי, חייב. ישנה אפשרות ל-CF בעתיד. כמו כן ממשיך איתי הדיסק הקשיח, Seagate 1TB 7200.12 SATA, ככה שאין צורך בכלום חוץ מה-SSD. התחלתי לבנות לאט לאט וזה מה שיוצא לי: מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box מאווררים וגופי קירור: CoolerMaster V8 CPU Cooler לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות: DDR III 133…

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. אהלן תודה מראש לכל העוזרים! . מה התקציב המקסימאלי?5K-7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך כמובן לא על חשבון ביצועים/איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10 אחוז 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE PREMIER וגם בתוכנת AVID לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר עם ואפשר בלי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. שלום חכמי הפורום היקרים. לאחר שנים של הזנחה, החלטתי לחזור לתחום הגיימינג בקטנה. אשמח לשמוע את המלצתכם הראויה. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4800 - חריגה נוספת רק אם הבדל הביצועים גדול מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל בינוני, יהיה מחובר למסך 22 אינץ fullhd 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בינתיים לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6.…

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט ואופיס. עובד עם הרבה חלונות במקביל! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27. 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. מעבד: Intel Core 2 Quad Extreme QX9650 3.0hz 12MB BOX כמות: 1 מחיר: ¤4838 קירור למעבד: Zalman 9700+Led כמות: 1 מחיר: ¤305 לוח אם: Gigabyte GA-X48T-DQ6 כמות: 1 מחיר: ¤1391 מארז: Thermaltake Armor Plus Black + Window כמות: 1 מחיר: ¤809 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤833 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) DDR3-1333Mhz Twin3x4096-1333C9DHX כמות: 1 מחיר: ¤1752 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 750Gb 16MB AAKS כמות: 2 מחיר: ¤671 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 2 מחיר: ¤1423 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כמות: 2 מחיר: ¤153 קירור מיים: Thermaltake Big Water 760i *Japan Design Pump 500L/H …

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by Midas,

אהלן, אני מחפש לפטופ חדש לצורך לימודי משפטים. התקציב הוא 3000 שקל אך גמיש לתוספות. אציין רק כי מפאת הפשטות של הצורך עבורו אני צריך את המחשב (הקלדה בוורד ואינטרנט) אבקש אם אפשר לשאוף למחיר כמה שיותר נמוך. חשוב מאוד מקלדת טובה ונוחה. * מטרות המחשב: הקלדה מרובה בוורד פלוס שימוש באינטרנט. (לא צריך משחקים סרטים ותוכנות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13.3 אינץ' או 14 אינץ', לא יותר מכך. מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר track…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by ov,

אשמח לעזרת חברי הפורום בהרכבת מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש ביתי/משרדי. הרבה (ממש הרבה) לשוניות כרום במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן. מערכת הפעלה win10 + הרכבת מחשב …

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. אוקי אז ככה אני הולך לקנות מחשב דיי רציני אז אני לא מתפשר המחשב הוא לצורך עליון של גרפיקה אבל גם למשחקים אבל זה מישני אני רוצה מעבד AMD 64 X2 4800 זיכרון דאול של 2 ג'יגה מהריות 800MHZ (לא רוצה פחות) כרטיס מסך ATI X1900XTX זה עם ה VIVO חובה ! HD פה אני עוד לא יודע אולי שווה לי לקנות אחד של 140 ג'גיה עם 10000RPM או 320 ג'יגה של 7200 הקיצר זה אני לא סגור עדין היתר זה לא חשוב מה יהיה מסביב הבעיה שלי היא בבחירת הלוח אני רוצה לוח תומך גם במעבד וגם בזיכרון שיעבוד על 800MHZ הצ'פטס אני לא יודע מה זה נותן לי והשאלה אם כרטיס מסך של ATI יעבוד עם NFORCE יחד עם זה אין לי צורך בSLI אז אני לא מוצא לוח שיש בו את כל הקריטריונים שאני צריך הלוח היחידי שמצא חן בעיניי הוא ASUS…

• 56 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. אני רוצה גם שישאר לי בצד לפלאפון... צריך: מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך (לא X850XTPE/X850XT/X800XT/X800XTPE למיניהם אלא ב-Mid-High-End) הארדיסק (200GB סאטא) מארז ספק מסך 17" CRT פלופי מקלדת עכבר (רצוי MX-518 ) לא עושה OC למשחקים. והנה המפרט: AMD A64 3200+ S939 Gigabyte K8N Ultra-9 2x512MB A-Data CAS2.5 Powercolor X800XL WD 200GB JD Sata Supertalent 601UF Silver Enermax EG375P-V LG F700P Sony 1.44 Microsoft Multimedia Keyboard Black Logitech MX-518 וכל זה עולה לי 7835 ש"ח נשאר לי 1715 ש"ח לפלאפון שזה סבבה לגמרי. מה דעתכם? ד"א - המחיר כולל הרכבה.

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. אמנם שאלה יהיו הצרות שלנו, אבל ... המצב גם במחשבים ניידים הולך להיות גרוע יותר ( מבחינת המחירים ) - https://www.youtube.com/watch?v=D5QPgCG-C58

20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הכי כבד יהיה עבודה עם תוכנת SolidWorks. ברמת העיקרון, מומלץ לעבוד איתה עם כרטיס מסך יעודי כדוגמת נבידיה קאודרו אבל הם יקרים להחריד. לא מצאתי האם יש העדפה לכרטיס גיימניג של AMD או NVIDIA והאם התוכנה עושה שימוש במעבדי CUDA. מעבר לזה, שימושים של דפדפן וכאלה. מאוד בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל הציוד הבא כבר קיים: כוננים …

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. שלום , לאחרונה המחשב נייד מסוג lenovo 3000 n200 נכבה לבד. היום לראשונה הוא גם לא נדלק (פתרתי את זה על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה מחדש) מישהו מכיר את הבעייה? יודע לנחש את הסיבה? תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by mMmSaK,

שלום לכולם. בן דוד שלי החליט לקנות מחשב חדש ואני עוזר לו עם זה. אין לו משתמש באתר אז אנחנו עושים את זה דרכי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג אך ורק בשביל WINDOWS 8.1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלילי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF HARDLINE, FAR CRY 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 24' -לאילו הגדרות …

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. שני מפרטים האחד מבוסס אינטל והשני AMD... נתחיל מהאינטל (עזבו את המחיר, רק איזה חבילה כדאי) INTEL -------- לוח אם : GA-8INXP מעבד : P4 2.8 זכרון : שני סטיקים של Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT לניצול ה DUAL DDR ! AMD ------- לוח אם : Chaintech 7NJS ZENITH מעבד : AXP 2700 זכרון : שני סטיקים של Corsair CMX256A DDR 3200C2 לניצול ה DUAL DDR עכשיו תגידו לי מה אתם חושבים... וכן אני עושה OC אבל לא רצחני רצחני !!!

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by Yakim Peled,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות ב-PS. עיינתי במפרטי העריכה הגרפית של 3K ו-3.5K ונראה לי שהם יתאימו לי. מה שכן, יש לי כמה שאלות ואולי בעקבותם אשנה את המפרטים הללו ואגיע בעזרתכם למפרט הסופי. בעיקרון, מה שמנחה אותי הוא מחשב מהיר ככל האפשר. רק שיהיה לכם פרופורציות, היום אני עם HD של 20GB וזיכרון של 0.5GB. קשה, קשה...... HD: 1. האם יש HD מומלצים של 10,000RPM במחיר סביר? הנפח לא חשוב (יש לי דיסק חיצוני של 0.5T וכנראה שיתווסף אליו עוד אחד) אז בעיקרון אין לי בעיה להתפשר על נפח בתמורה למהירות. למשל, שני דיסקים של 100GB כ"א יהיה מעל ומעבר אבל אם ההפרש בין 100GB ל-250GB אינו גדול אז נלך על זה. לא זוכר למה אבל אמרו לי שעדיף 2 דיסקים על אחד. 2. זיכר…

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. להלן דרישות נוספות, מדובר במתנה לאישתי, הדרישות הקריטיות הן: 1. משקל עד 1.5 ק"ג (3.3lb). כולל הסוללה. 2. מסך - חייב להיות מאט. עדיף פאנל IPS (אני יודע שיש אולי שלושה כאלה בשוק שהם לא אפל). אבל אם כבר פאנל TN, אז עדיף עם בהירות טובה וקונטרסט סטאטי מעל 500:1. 3. מעבד i5 (סנדי או אייבי). 4. זכרון: 4 ג"ב. עדיף עם אפשרות הרחבה ליותר (6 או 8 ג"ב). 5. נפח אחסון: SSD 128gb אמור להספיק. אם לא, אפשר גם HHD מעל 500GB אבל מעדיף שלא. בהקשר הזה ראיתי שיש כוננים היברידיים כדוגמת 500gb+32gb MLC ב-VAIO. מישהו ניסה וראה כי טוב? 6. חיבורים: VGA, HDMI/DP, שלושה USB (לא חייב 3.0), חיבור LAN, יציאת אוזניות, כניסה לכרטיסי SD. עדיף שהחיבורים יהיו בגדלים הסטנדרטיים ולא מיני + מתאם. 7. מקל…

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים