עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין למכור את המחשב שלי ( ראו מפרט ). כמה אפשר להוציא עליו ? ומה אתם אומרים על המפרט הבא: 1,355 ש"חGigabyte GA-8KNXP Intel 875P 2,613 ש"חIntel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box 456 ש"חGEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 456 ש"חGEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 1,741 ש"חMAXTOR 250GB 7200 8M ATA 133 2,496 ש"חGigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail 429 ש"חPioneer DVD 106SZ 1,855 ש"חLG 19 F900P NEW Flatron 1,095 ש"חAltec lansing ATP-5 (4.1) 406 ש"חLogitech MX700 Cordless Optical Mouse Retail 445 ש"חDRAGON DX 01-SLD SILVER 157 ש"חZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 סה"כ: 13792 ש"ח

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by questionman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית פשוטה (תוכנות כמו blender,movie maker ודברים פשוטים כאלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום just cause 3 או gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) בעיקר תכנות (eclipse, android, linux וכו') ושימוש ב-VMים. מעט משחקים "קלים" (FIFA 15). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות שהזכרתי למעלה בעיקר. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך 24 אינץ', מקלדת ועכבר. (אין צורך ברמקולים) אין העדפה מיוחדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן SSD. 5. עד כמה…

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. חבר שלי מכר לי בזול כרטיס מסך GTX 1660 SUPER 6 GB , לכן אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוחכי שלי כדי שאני יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל של הכרטיס מסך. המחשב מיועד בעיקרון למשחקים כמו GTA5, Horizon Zero Dawn, Path Of Exile אלה החלקים שאני חושב יכולים להשאר: https://pcpartpicker.com/list/pY8VVc (אני רוצה להוסיף עוד 8GB RAM) אני אשמח להמלצות על לוח אם, מעבד, קירור למעבד, SSD , וזיכרון (להוסיף לקיים או לקנות 2X8GB חדשים?).

5. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל אם ממליצים משהו אחר אפשר .. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: שבועות קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: לא קריטי משקל הנייד המועדף: משהו נוח ללימודים.. גודל הצג: חובה 15.6 לדעתי יתאים זמן סוללה רצוי: כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. תודה

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. שלום לכולם הרעיון הראשוני היה לקנות לפטוט בתקציב של עד 7000 ש"ח,בדקתי עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שהדגם החדש של לנובו יתאים לי בדיוק לדרישות http://ksp.co.il/?uin=29457. התייעצתי קצת עם חבר שמבין עיניין והוא הציע לי לבדוק אופציה של מחשב נייח שלדעתו באותו התקציב אוכל לקבל יותר,הראש שלי נפתח לאופציה הזאת והתחלתי קצת לברר אבל אם להיות כנה הלכתי לאיבוד בין כל הנתונים והאופציות לאחר התייעצות קריאת כמה וכמה כתבות בפורום ומחשבה הגעתי למסקנה שנייח זה בדיוק מה שנכון ומתאים לי. אני מבין דבר או שניים במחשבים,יש לי לפטוט בין 6 שנים והגיע הזמן שלי להשתדרג ולהדביק את הקצב בכל עולם המחשבים. אף פעם לא הרכבתי מחשב ואשמח מאוד אם תעזרו לי.. כמה דגשים …

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שני מפרטים האחד מבוסס אינטל והשני AMD... נתחיל מהאינטל (עזבו את המחיר, רק איזה חבילה כדאי) INTEL -------- לוח אם : GA-8INXP מעבד : P4 2.8 זכרון : שני סטיקים של Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT לניצול ה DUAL DDR ! AMD ------- לוח אם : Chaintech 7NJS ZENITH מעבד : AXP 2700 זכרון : שני סטיקים של Corsair CMX256A DDR 3200C2 לניצול ה DUAL DDR עכשיו תגידו לי מה אתם חושבים... וכן אני עושה OC אבל לא רצחני רצחני !!!

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by MadManiii,

היי, ברצוני לשדרג את המחשב הנייד, כאשר הפרמטר הראשון שלי בבחירת המחשב הוא תקופת אחריות. אני צריך אחריות באורך 3 שנים עם איסוף והחזרה מהבית. בתקציב שלי, סביבות ה 3,000 שקל, ממה שראיתי ישנם שלושה חברות אשר מציעות אחריות כזו. HP LENOVO ASUS איזה חברה לדעתכם נותנת שירות הכי טוב, יעיל ושלא עושים בעיות או מנסים להתחמק מאחריות?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by sdfyuio,

אני מעוניין לרכוש מחשב מסדרת הX100E של לנובו ThinkPad , הצורך שלי הוא לתוכנות ממוצעות יותר מאופיס אך לא פוטושופ, למשחקים וסרטים המחשב הזה פחות מיועד, אך רצוי שיהיה מאוד נוח לשימוש רציף ומתנייד בקלות. רציתי לשמוע חוות דעת ממי שמכיר מחשב זה, האם הוא מתחמם הרבה, מה נוחות ההקלדה והעכבר שלו, אורך חיי הסוללה, כמה הוא מריץ טוב ווינדוז 7, והאם מחירו [בין 2300 ל3200- תלוי בדגמים] מצדיק את עצמו, ואולי גם כבונוס-איפה אפשר לקנות אותו במחיר מנצח. אם ישנו מחשב עם מסך של לפחות 11.6 בטריה של 4-5 שעות, צבע שחור, מסך מט, וחזק ונוח ואמין לא פחות מהדגם X100E , ובאזור במחיר הנ"ל, אשמח לשמוע. פשוט יש בי משהו שמרני שמעדיף את מחשבי הThinkPad, את חוזקם ואת המקלדת שלהם. במיוחד חשובה לי תיאור חווית…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. אני צריכה מפרט ללא מסך, רמקולים, כוננים למיניהם ושאר ציוד היקפי. מתוכנן אוברקלוק, לא כרגע, אך בעתיד. התקציה הוא 5600. אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד - AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU - 691.51 לוח אם - Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) - 764.39 זיכרונות - DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory X2- 480.56 כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard - 2,099.36 הארד דיסק - Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 691.51 מארז - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case - 336.22 סה"כ: 5,649.09 רציתי לשאול אם יש איזשהם הערות או שינויים שצריך לבצע במסגרת התקציב. כמו-כן, שמעתי שלוח האם הזה עושה …

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by Infarlock,

היי! אז ככה המחשב שלי נורא ישן E6600 2.4Ghz dual core, 4GB RAM וGTS 250, והוא כבר לא עומד בדרישות ולא יעמוד במשחקים חדשים שיצאו כמו Watch dogs, הוא עשה ועושה את עבודתו כמו שצריך אבל הגיע הזמן להחליף אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000, אולי גם 5100 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs כשיצא, planetside 2 ועוד משחקים בסטים …

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס של אינטל יש במחשב הזה WINDOWS 7 ואחי סובל מהאיטיות שלו ודי צולע... מה עושים לדעתכם? ואם כדאי לשדרג זיכרון, לאיזה נפח? המחשב הוא HP 2230S

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by danvis,

היי חבר'ה, למרות שאני מתעסק במחשבים כבר כמה וכמה שנים אני עדיין לא בטוח בעצמי לחלוטין, וחבר ביקש ממני לבנות לו מפרט והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של כמה מהמומחים פה בפורום שמגיבים יחד איתי ביום-יום. המפרט מיועד לגיימינג, הגדרות גבוהות מאד ברזולוציה של 1920X1200. התקציב הוא 5K עם חריגה כמה שיותר מינימלית. למחשב מתוכנן OC גם לכרטיס מסך וגם למעבד. קירור חשוב, שקט ברמה של 6-7/10. אין צורך בצורב. שימו לב שבניתי את המחשב בכוונה מ-IQPC כי שם הוא מתכנן לקנות. אופק שדרוג ייתבטא רק בהחלפה של כרטיס מסך אם יהיה צורך, למרות שהלקיחה של GS ו-OC נוסף שלו אמורים למנוע את זה(הוא כמוני, מאלה שאוהבים להחליף מחשב קומפלט). בסוף המפרט רשמתי מספר הערות. תודה לכולם. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 25…

• 38 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by Fkl0ster,

שלום, אז אחרי שהצבתי את הדרישה של מסך גדול מ-"10.1 ומחיר נמוך ככל האפשר, חקרתי וקראתי בעצמי והגעתי לשני אלו למעלה. למה דווקא אלו? ובכן, ל-Acer, MSI ו-LG אין מה להציע, בעוד שההצעות של Toshiba ו-Dell יקרות. ל-Asus יש את ה-1101HA שהמעבד שלו נחות יותר משל שני אלו ואת ה-1201HA שהוא יקר לעומתם ולא משתלם. פיספסתי מישהו? כאמור, הלנובו הוא מהגרסא שלא מבוססת על ה-ION. אתמצת יתרונות\חסרונות של כל אחד בהשוואה לאחר: יתרונות הלנובו: אמצעי קלט טובים יותר (מקלדת בגודל מלא לעומת 92%, משטח עקיבה שהיללו אותו לעומת כזה שמתחו ביקורת עליו) מסך גדול יותר ("12.1 לעומת "11.6 ובנוסף שטח עבודה גדול יותר ממה שההפרש מרמז בגלל הבדלי יחסים בתצוגה) תצוגה ביחס שאני מעדיף (16:10 לעומת 16:9) רזולוציה שפויה…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. אני רוצה להקדים ולומר שעשיתי חיפוש ועברתי בפורום על כמה דפים. יצאתי קצת מבולבל ולכן בסוף פתחתי פוסט משלי. * מטרות המחשב: בעיקר ביתית פשוטה. מסמכים, אינטרנט, מדי פעם צפיה בסרטים. * גודל המסך:15.6. אני לא כל כך מבין מה יותר טוב לשימושים שלי, מבריק או מט. נראה לי שמבריק. * משקל רצוי: לא כ"כ חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: שיהיה HDMI. * כונן אופטי: כן. כונן קשיח - לפחות 500 GB, אם אפשר יותר, מבורך. התקציב הוא 1800 ללא מערכת הפעלה, או 2200 עם מערכת הפעלה.אשמח לקבל הצעות למחשב הכי טוב שנכנס בתקציב הזה שמתאים לשימושיי. ואשמח גם להצעות למחשבים באותו מפרט, עם מסך מגע. ז"א הצעות למחשב עם מסך רגיל, והצעות למחשב עם מסך מגע. ממש תודה.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. למשחקים, שיריץ ויסטה בקלילות, תוכנות עריכה כמו פוטושופ, פרמייר, ותוכנות בסיסיות כמו אופיס 2007. לא מעוניין ב-OC. אני רוצה לקנות מסך LCD ב-1800 ש"ח, לכן אני מוגבל ל-6K בלבד למחשב. מסך 21 אינץ' של סמסונג. אני מעוניין לקנות מבאג, כי IQPC רחוקים לי והמע' הזמנות באתר שלהם לא עובדת (אני מת"א) ו-KSP לא ישרים. בנוסף: אשמח לשמוע המלצה למסך 19 ומעלה אינץ' עד 2000 שקל. עדיף של חברות כמו סמסונג, סוני, LG. תודה על כל העצות! גיא

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by darkonerxd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכת וידיאו 3D וכל מה שנוגע לעריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AE , PS , 3DSmax , sourcefilm maker , sony vegas וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, BF, AC , CS GO ומשחקים חדשים שייצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by Tzox,

שלום, עוד מעט מתחיל הסימסטר, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים ולסרטים. משחקים לא חשוב. תקציב - 5000-7000 גודל המסך - המסכים הקטנים של 10 אינץ' לא אופציה בשבילי. אני לא אצליח לעבוד על זה. אני חושב על סביבות ה13 אינץ'. אין לי בעיה גם עם 14-15. משקל רצוי - עדיף כמה שפחות. לא יותר מ2.5 קילו. חשוב לי שיהיה בנייד יציאת HDMI כמו כן חשוב לי שיהיה WIFI במחשב אין עדיפות לחברה מסויימת. רק שיהיה טוב תודה לכל מי שעוזר אם יש משהו ששכחתי לציין תזכירו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by miki891,

יש לי מחשב פנטיום 4 מצב טוב ומצויין ותקין. מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם p4p800 deluxe מעבד CPU - 3.2GHZ (478 זיכרון קינסטון 1GBX3=3GB דיסק קשיח SATA- W.D. 1TB צורב DVD - IDE כונן 1.44MB כרטיס רשת O/B כרטיס קול O/B כרטיס מסך GF - FX - 5700 - AGP כמה המחשב שלי שווה לימכור למישהו? המחשב אצלי 8 שנים. בתודה מראש מיקי

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות לאחותי מחשב ליומהולדת. אני מחפש מחשב דק וקל, לישומי אופיס וגלישה באינטרנט. שללתי את הEEE כי התמורה שלהם למחיר לא מספיקה, אני צריך מסך יותר גדול ואיכותי, ומספיק זיכרון להריץ במקביל ישומי PDF וDOC די כבדים. המחיר גמיש, אבל לא להתפרע, אני אקנה מארצות הברית. אשמח להצעות. תודה רבה

• 45 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by strider2000,

שלום לכולם, נניח וקניתי את הדגם הזה של לנובו וברצוני להתקין מ"ע, למטרת הטיעון XP/VISTA/SE7EN (אני מעדיף וינדוז 7). האם הייתם ממליצים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט או של 32 ביט? למה? יש לקחת בחשבון: 1. אני מתכנן להתקין במחשב אופיס 2003, זה יעבוד? 2. האם יהיה הבדל משמעותי במהירות? כי אם לא אני מעדיף ללכת על שיטת ה-32 ביט האמינה והמוכרת. הסיבה שאני מטריד אתכם ולא מברר באתר הרשמי היא שזה דגם מאוד ספציפי (יש היגידו דגם "קומבינה") שנועד לשוק ישראלי, ותיתכן לו התנהגות בלתי צפויה. רגיל, תודה מראש לכולם ושיהיה חורף קל.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. אהלן מחפש מחשב טוב לגיימינג שיריץ משחקים ברמה גבוהה לאורך זמן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5500 ש"ח עם חריגה קלה אם כדאי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון criss remaster 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SDD למערכת הפעלה כונן קשיח ליתר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או הע…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by MODI,

היי מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ומחשב אולטרהבוק שישרת אותי למהלך התואר. בגדול אני מתלבט בין הDell xps 13 לAsus UX303 ASUS: http://www.amazon.com/Zenbook-Discrete-GT940M-Upgrade-Windows/dp/B00X409AN6/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 DELL: http://www.amazon.com/Dell-Touchscreen-Laptop-Microsoft-Signature/dp/B010DODBSK/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1440274851&sr=1-4&keywords=dell+xps+13&pebp=1440274890573&perid=17QNBB6KNXQ8XBJ7QW1M * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות וקצת סרטים * גודל המסך? עד 14". לא בטוח מה ההבדל בין המט למבריק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? דיי התבאסתי שאין לDELL יציאת HDMI, אבל…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. אחד מבוסס אינטל והשני AMD לא יודע על מה כדאי ללכת. לא מתכנן OC או משהו בסגנון. - מחשב מבוסס InteL: כמות. מוצרים סה"כ 3 Spire 80MM Case Fan Alumini II 195 ש"ח 1 Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box 1,371 ש"ח 1 Creative Inspire T5400 868 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 945 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 Samsung 1.44 Floppy (Black) 87 ש"ח 1 Lite-On 52x32x52 Black Retail CD-RW 293 ש"ח 1 Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA 644 ש"ח 1 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL 405 ש"ח 1 Asus P4P800 611 ש"ח 1 Leadtek Winfast Geforce FX 5950 Ultra…

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.