עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בס"ד שלום אנשים ! אז ככה.. יש לי מחשב ני'יד של DELL סדרת LATITUDE ויש במחשב לוח עכבר.. אם אני לא מובן אז הנה תמונה: עכשיו מדי פעם העכבר מתחיל לקפוץ לי ולזוז לבד.. (אין מצב שפרצו למחשב.. זה גם מתי שהוא לא מחובר לאינטרנט) מישהו יודע למה?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by EsMo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000-5000 תלוי עם/בלי כרטיס מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סטרימינג, אולי תכנות מזדמן וקצת וירטואליזציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Rocket League, Helldivers, GRIP, Battlefield, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות ג…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by ov,

אשמח לעזרת חברי הפורום בהרכבת מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש ביתי/משרדי. הרבה (ממש הרבה) לשוניות כרום במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן. מערכת הפעלה win10 + הרכבת מחשב …

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by ziv13,

שלום, אני צריך בעבודה להפיק סרטון אנימציה באורך שלוש דקות עם 3DSAMX ו VRAY. בהתחלה הכוונה היתה לשלוח את הסרטון לחוות רנדר כי לי כרגע יש 5820K זקן ומניסוי ראיתי שבחוות רינדור אני מצליח לרנדר פי 5 מהר. אבל מבירור ההצעות מחיר שקיבלנו מחוות לסרטון כזה ב 30 FPS ברזולוציה של FULL- HD היו בין 12,000 ל 15,000 שקלים לא כולל טסטים. לכן חשבתי כבר לקחת את התקציב של השליחה לחוות רנדר ופשוט לקנות מחשב שירנדר את הסרטון וגם יוכל לשרת אותי בעבודה. אני מצרף מפרט שחשבתי בכיוון שלו אצל WELLCOM אבל פתוח גם להצעות ממקומות אחרים במרכז. הדילמות שלי בעיקר הן: 1) בנוגע לקירור כי ראיתי שה CORSAIR 115 לא תומך מהקופסא ב TR4 וצריך להזמין תושבת מיוחדת שלא יודע מאיפה להשיג. אבל חשו…

5. מה דעתכם על המפרט הבא לעריכת וידאו? ובנוסף אני צריך מסך 22 איכותי עד כ - 1000ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 960 3.2Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1475 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte X58A-UD3R כמות: 1 - מחיר: ₪1124 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 3 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: WD 3TB Sata 2 Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪1257 כרטיס מסך: Nin…

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס של אינטל יש במחשב הזה WINDOWS 7 ואחי סובל מהאיטיות שלו ודי צולע... מה עושים לדעתכם? ואם כדאי לשדרג זיכרון, לאיזה נפח? המחשב הוא HP 2230S

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Moty_p,

פורום נחמד, מעניין לדעת כמה המחשב שלי שווה באמת... אז ככה: מעבד: Intel® Core™2 Duo Processor E7200(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) דיסק קשיח 1: Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II דיסק קשיח 2: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3L ספק כוח: Enermax PRO82+ 525 W כרטיס מסך: NVIDIA ASUS GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב 1: LG DVD±RW Double layer sata צורב 2: Asus DVD±RW LightScribe Sata גוף קירור למעבד: freezer pro 7 מארז: ThermalTake M9 זכרונות: 2GB+2GB DDR2 800MHZ Kingston

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. שני מפרטים האחד מבוסס אינטל והשני AMD... נתחיל מהאינטל (עזבו את המחיר, רק איזה חבילה כדאי) INTEL -------- לוח אם : GA-8INXP מעבד : P4 2.8 זכרון : שני סטיקים של Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT לניצול ה DUAL DDR ! AMD ------- לוח אם : Chaintech 7NJS ZENITH מעבד : AXP 2700 זכרון : שני סטיקים של Corsair CMX256A DDR 3200C2 לניצול ה DUAL DDR עכשיו תגידו לי מה אתם חושבים... וכן אני עושה OC אבל לא רצחני רצחני !!!

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. שלום חברה. יש לי מחשב נייד מארה"ב שכבל מקורי שלו הוא של ארה"ב (NEMA קוראים לסוג זה אני חושב): יש לי גם מחשב נייד ישן של HP שתיקנתי אותו לאחרונה כאשר לפני את כבל שלו עם תקע ישראלי השתמשתי במחשב נייד הנ"ל כי כבל שלו היה עם תקע NEMA. עכשיו כאשר מחשב HP תקין אני רוצה להשתמש בו עם כבל שלו ואני לא יודע מה לעשות עם כבל של מחשב מארה"ב. יתרון שכבל מקורי בעצמו לדעתי והייתי רוצה להשתמש בו גם בארץ וגם בחו"ל. ראיתי מתאם הזה בקיי אס פי ואני לא יודע אם איתו את המחשב נייד עם כבל NEMA אוכל להשתמש בארץ וגם בחו"ל, דהיינו באסטוניה ששקעים שלה הם "Schuko". דרך אגב, האם זה בטוח להשתמש במתאם אוניברסלי באופן קבוע עם כבל NEMA במקום לקנות בחנות כבל לשימוש במדינה? מה עדיף לעשות יותר? יום טוב!

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. אחד מבוסס אינטל והשני AMD לא יודע על מה כדאי ללכת. לא מתכנן OC או משהו בסגנון. - מחשב מבוסס InteL: כמות. מוצרים סה"כ 3 Spire 80MM Case Fan Alumini II 195 ש"ח 1 Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box 1,371 ש"ח 1 Creative Inspire T5400 868 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 945 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 Samsung 1.44 Floppy (Black) 87 ש"ח 1 Lite-On 52x32x52 Black Retail CD-RW 293 ש"ח 1 Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA 644 ש"ח 1 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL 405 ש"ח 1 Asus P4P800 611 ש"ח 1 Leadtek Winfast Geforce FX 5950 Ultra…

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. אהלן. הורדתי מאתר ACER עדכון לביוס אבל אני לא מוצא בשום מקום על מה ללחוץ כדי לעדכן. אין כרגע מערכת הפעלה ובביוס אין מקום לעדכון. פשוט אין. אשמח אם מישהו יסביר לי מה לעשות כדי לעדכן תחת DOS. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…

13. היי מה דעתכם להעדיף נייד או נייח במחיר נתון ? המחשב ישמש לעבודה משרדית (בעיקר אופיס וקצת תוכנות סטטיסטיות), אינטרנט, לימודים וגיימינג קל עד בינוני אפשרות א, לרכוש מעבד, לוח, זיכרון וכרטיס מסך עד 3500 אפשרות ב. נייד במחיר דומה 15.6 אינצ' שיחובר רוב הזמן בבית למסך גדול ומקלדת אבל יאפשר גם לקחת אותו אשמח לשמוע את דעתכם

14. Sunbeam Transformer Case Black/Blue ATX Mid Tower Case with CCFL Light Kit and Window 400 LG GSA-4165B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 290.03 ? AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 1 830 ? Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 1 65 ? Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 505 ? Logitech Media Black Keyboard 1 160 ? DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ? Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 1 300 ? 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 790 ? Logitech MX510 Red PS2/USB Optical Mouse 1 200 ? Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 425 Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ? SAPPHIRE X800GTO2 256MB…

• 47 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by DavidGol,

* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס וצפיה ישירה. * גודל המסך לא משנה, מה שיותר זול.. עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך לא קריטית, צפיה בסרטים הינה בעיקר בזמן חיבור למסך טלויזיה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * המשקל אינו מהוה פקטור. * זמן סוללה אינו קריטי, בעיקר יחובר לחשמל. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI * Bluetooth כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * כן דרושה אחריות רשמית טובה. (שלוש שנים...) * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * אין העדפה לחברה כלשהי. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב המוצר, עדיף מוצר יפה ובאיכות בניה טובה. במידה ועל ידי חריגה קטנה בתקציב אפשר לקבל קפיצה מ…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. קראתי, חיפשתי, בחנתי - וזה רק עשה אותי יותר מבולבל מצד אחד, הרבה הצעות על מחשבי DELL למיניהם, מצד שני ביקורת מפחידה על שירות ואחריות. מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס), המחשב נקנה לצורך לימודים/פסיכומטרי. מטרה משנית היא צפייה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - מה טוב. בכל מקרה, אין לקחת מטרה זו על חשבון שאר הדרישות. גודל המסך - לא ממש מכיר את הגדלים אבל שיהיה בינוני, 15 אינץ בערך משקל רצוי - שלא יהיה כבד מאוד, אני לא צריך שיהיה קליל כמו נייר, כנראה שהוא יהיה יותר בבית מאשר שאני אסתובב איתו זמן סוללה - שוב, אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות וש…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. הבנתי ש Xiaomi Mi Box 4K מאוד מומלץ אך הוא ללא חיבור LAN קווי האם יש סטרימר לפחות באותה רמה עם חיבור LAN קווי ? תודה,

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by amobi,

מה התקציב המקסימאלי? 2800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במיוחד צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, לגבי משחקים רוצה שירוצו משחקים חדשים אבל לא חייב הגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון טומב ריידר ומשחקי אסטרטגיה חדשים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב?צפיה בתכני HD, גלישה, אופיס, אולי תכנות בסביבת Visual. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: לא משהו שעולה לי בראש - בכל מקרה המחשב Core2Due שלי הספיק לכל דבר שהשתמשתי בו בעבר אז אני לא צופה פה לבעיה - גם שעבדתי עליו עם מטלב וסימולציות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 32 אינץ FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, בתקציב נפרד (אשמח להצעות על מקלדת אלחוטית ועכבר טובים למדיה סנטר). 4. האם …

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by Nupractor,

שלום. אני מתלבט כרגע בין רכישת Dell Latitude E5410 ו-Vostro 3300. החיסרון העיקרי מבחינתי בווסטרו הוא הסוללה החדשה שמקבלים בברירת מחדל, ולכן אם אני אקנה את המחשב אני ארצה לשדרג אותה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ברשת עדות ברורה להשפעה של הסוללה על מידות המחשב (אני מודע לתוספת המשקל, אבל היא פחות רלוונטית מבחינתי). האם למישהו יש ניסיון עם המחשב והסוללה ויודע באיזה אופן היא בולטת החוצה? (מלמעלה, למטה, אחורה) תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג בעיקר כמו BF4 CIV5 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך ולכן אני רוצה מסך טובץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ברמה של משחקים עם אפשרות לSLI בעתיד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימלי - התקציב הוא 5000 ש''ח בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המפרט צריך להריץ משחקים חדשים \ המסך שאני משתמש בו כרגע הוא Samsung SyncMaster T220 ברזולוציה של 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט לא חשוב אבל שהרעש לא יהיה מוגזם 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד) - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות - לא מערכת הפעלה ולא הרכבה בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית - אני גר במרכז אז חנות שקרובה לתל אביב כמו Skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן - אני רוצה…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by MeLeH,

טוב אז אחרי הרבה זמן הגיע גם הזמן שלי להשתדרג... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כבד- Sony Vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שהיה בE3 השנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 900 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית,תכנות,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בצד התכנות: Visual C#,Eclipse (תדיר) בצד העריכה גרפית: Photoshop,Sony Vegas העריכה תהיה חובבנית (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3,Far cry 4,Call of duty AW, וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. AMD Athlon xp 2000 VOLCANO 6 TRANSCEND 256 DDR-RAM 333 Mhz SUMA Geforce 4 TI 4200 64MB GIGABYTE GA-7VRXP( ATA133 USB 2.0)O MAXTOR 40GB 7200rpm ATA133 מארז TSUNAMI 350W +front USB כרטיס קול של creative 4.1 מובנה על לוח האם! נו מה דעתכם??? המחשב הינו למשחקים! ואני קונה בסימפלטק ב- 3869 ש"ח

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.