ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חשבתי על מעבד של אינטל I5-750 ומסך של 24' (לא TN), חשבתי בכיון של 5 אלף למחשב ועוד 2K למסך כרגע יש לי FLATRON L1932TQ של LG שחשבתי לשמור אותו כמסך שני (שיציג דפים באינטרנט או כול דבר אחר שאני צריך במקביל, אם אפשר גם את הטלויזיה, לא משחקים) ומכאן יש לי דילמה אם לקנות שני כרטיסי מסך או אחד יקר? בנוסף אני ממש רוצה להרכיב את המחשב לבד (סתם לכיף). 1. מה התקציב המקסימלי? 7,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים ,סרטים באיכות FHD, אינטרנט א) במידה והמח…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זה פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ככה שאין לי ניסיון כל כך - הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים (כולל סרטי FULL HD) וכנראה גם VISUAL STUDIO לצורכי לימוד - זה לא מחשב למשחקים. בהתחלה חשבתי לקנות דל INSPIRON 1525 עם מעבד CORE 2 T7250 ללא ספק מעבד חזק שאני בטוח שהיה עונה על הצרכים שלי - הבעיה שהמחיר הכי זול שמצאתי למחשב הזה זה 3920 שקל (אולי לא כזה יקר בשביל אנשים מסוימים אבל בעיני זה לא הכי זול) בין השאר לדל יש שם טוב, יש הרבה ביקורות טובות על המחשב הזה וגם 3 שנים אחריות. אבל עכשיו שאני מסתכל על המחשב הזה Acer Aspire 5715Z (שעולה רק 2625 שקלים) http://www.gamaoffice.co.il/products/111253 ואני מסתכל על המפרט של המחשב - אז בגדול למעט ההבדל הבולט של המעבד (Pentium Dual …
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
היי, יש לי נייח Rayzen 5 3600 עם קירור סטוק מארז Antec עם שלישיית 120mm מלפנים + 1 מאחור המלצתי על אותו המחשב לחבר רק שהוא בחר במאיץ גרפי עצבני יותר (אצלי יש 1060 3G ואצלו 2060 SUPER) אך יש לו בעיית התחממות רצינית ולי קלה בלבד. * ההבדל המשמעותי במחשבים שלנו הוא דווקא - במארז אצלו יש זוג 120mm מלפנים במקום שלישייה ואגב רכשנו במקומות שונים, הוא ב-יהב מחשבים ואני ב-Start PC (ובהמלצתם הורכב הסטאפ שלי ללא קירור צד שלישי) ואני מאוד מקווה שיהב לא עשו לו טעות בהתקנה בהקשר של שימוש המשחה התרמית או משהו.. בקיצור ביצענו בדיקות מאמץ למעבד באמצעות OCCT ואחרי שעה קיבלתי max 85C והוא 95. אצלו המצב הרבה יותר מדאיג, ואני באמת תוהה הא…
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה חושב לקנות מחשב לסלון בתקציב של כ-1500 שח. לגודל המחשב יש יתרון (לכיוון הקטן כמובן) האופציה הטבעית היית ללכת על מפרט מבוסס AMD X2 ולוח עם כרטיס מסך מובנה מסוג HD3000 (צ'יפסט 760G) או HD4250 (צ'יפסט 880G) עד שלאחרונה נתקלתי במוצר הבא- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12293 מדובר בלוח עם מעבד למחשבים ניידים, חדש של AMD, שלוקח בגדול את סדרת האטומים. מביקורות של הכרטיס הגרפי שלו עולה שהוא מציג אפילו ביצועים סבירים יחסית למעבדים אחרים: http://www.anandtech.com/show/4023/the-brazos-performance-preview-amd-e350-benchmarked/1 על מה מהמפרטים הייתם ממליצים? אני אשמח לשמוע רעיונות נוספים
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ואם DM3 של HP יגיע לארץ? ואם כן מה יהיה מכירו (לערך)? [br]פורסם בתאריך: 9.11.2009 בשעה 00:33:48 מישהו??
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כרטיס מסך אני דיי סגור על ה 8800 320M מעבד אני מתלבט מאוד בין E6750 לבין Q6600 - לא יודע אם כדאי עכשיו להשקיע במרובע ליבה.. התלבטות קשה לוח אם אני מעוניין בלוח שיתמוך במרובעי ליבה וב DDR3 (לשדרוגים עתידיים) נכון לעכשיו אני לא כל כך מעוניין ב OC , אולי בעתיד. הסכום הוא 5001 מכוון שאם אני ארכוש את המחשב מ TMS אני אשתמש במשלוח ב 5 שקלים שלהם. (חשוב לציין שלא חובה שהמפרט יהיה מ TMS, אם אני אמצא חנות יותר זולה אני ארכוש משם) זהו, השאר לשיקולכם אני לא יכול ממש לחרוג מהסכום .. כמו כן אני מעוניין במערכת של INTEL ללא ציוד הקפי וללא מסך תודה
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מדובר במחשב לאחי: התעניינתי במפרט שאייבורי מציעים ונראה לי שהוא די מתאים לו, רציתי לקבל קודם את דעתכם עליו. הוא לא שווה ביחס למחיר שהם מציעים? אמנם הוא לא כולל ציוד היקפי וכרטיס רשת אלחוטית שביקשתי בהעדפות, אבל הוא עולה 1500 שח, ואת השאר אפשר להוסיף לבד וזה עדיין לא יחרוג מהתקציב. וקחו בחשבון שאשדרג במפרט שלהם את כרטיס המסך ל520GT 1GB. זה המפרט של אייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020 בכל מקרה אלו הן ההעדפות שלו למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה באמת יהיה משמעותי, אז תוספת של 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …
-
- 44 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מחפשת מחשב לשימוש משרדי, נטו בשביל דפדפן וצייר וכאלה, מחיר בערך 1500 שח, חנות שמקבלת פייפאל. הציעו לי את המפרט הזה - https://tms.co.il/builds/378281 רציתי לשמוע את דעתכם אם זה הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה, תודה
-
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לא מצאתי את הטופס של המחשבים הניידים אז אני אגיד את הדברים החשובים : השימוש של המחשב הוא גלישה בעיקר ושום דבר לא כבד . התקציב לא מוגדר אבל בוא נגיד כמה שיותר זול לשימושים נתן הערכה גסה עד 4000 ש"ח אבל אם אפשר גם ב2500 אז סבבה העדפה למסך FHD אם אפשרי בתקציב גודל מסך מינמום 15.6 זיכרון ראם 4 GB מינמום אם אפשרות שדרוג בעתיד אם אפשר שיהיה SATA 3 כדי לחבר SSD ולקבל את מרב הביצועיים . אם זיכרון קשיח לא חשוב עדיף לקנות SSD למחשב בנפח קטן ? (כמובן בנפרד ) משקל לא חושב בבקשה סוללה, נשלפת , הסוללה שיש לי בנייד שלי היא מוברגת וזה באמת באסה .. מסך מגע לא פרמטר כלל. כרטיס מסך כלל לא חשוב בקשר למסך מט או מבריק זה עניין פתוח , יש העדפה לתמונה יותר יפה שקראתי שזה לטובת מסך מ…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, עדיפות לרכישה באילת על מנת להוזיל\ לקבל מחשב יותר טוב באותו סכום :-) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית, משחקים כשימוש משני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD 1TB צריך בנוסף עוד 2TB רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לבנות לעצמי מחשב חדש לאחר שהמחשב הנוכחי כבר לא מה שהיה פעם ( בן 5 כמעט) השימוש בו יהיה בעיקר לעריכת תמונות בתוכנות כמו Photoshop ו Lightroom , לצד עריכת וידאו בsony vegas ו Adobe Premiere. אשמח שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אך זה לא השימוש המרכזי במחשב.1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה קלה למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בתיאור למעלה.שימוש תדיר- מדובר בתחביב והכנסה צדדית (צילום) ב) במיד…
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ואשמח לקבל המלצה למפרט מתאים. יש לי מסך Dell P2314H. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V FIFA 15 PRO 15 Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' דגם - Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב שלי ( ראו מפרט ). כמה אפשר להוציא עליו ? ומה אתם אומרים על המפרט הבא: 1,355 ש"חGigabyte GA-8KNXP Intel 875P 2,613 ש"חIntel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box 456 ש"חGEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 456 ש"חGEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 1,741 ש"חMAXTOR 250GB 7200 8M ATA 133 2,496 ש"חGigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail 429 ש"חPioneer DVD 106SZ 1,855 ש"חLG 19 F900P NEW Flatron 1,095 ש"חAltec lansing ATP-5 (4.1) 406 ש"חLogitech MX700 Cordless Optical Mouse Retail 445 ש"חDRAGON DX 01-SLD SILVER 157 ש"חZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 סה"כ: 13792 ש"ח
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב ותודה לעוזרים. מבקש המלצה למחשב נייד לאדרכלית אוטקאד דו מימד. קנייה מתוכננת עד מחר 2/12 תקציב כ5000 אין צורך לנצל, רק כמה שצריך בשביל הדרישות. (אם יש צורך בחריגה פתוח להצעות) אין חשיבות למשקל ולבטריה, (ישמש כנייח, אבל אל תציעו נייח בבקשה) דרישה שישרת בצורה החזקה והמהירה ביותר. מסך רצוי 17.3 אלא אם יש בחירה משמעותית הרבה יותר משתלמת ב 15.6 כרגע המועמד המוביל , עד מחר ב4750, האם הבחירה נכונה? https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..413..5274..447..442.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=68325&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= @napoleon45 אשמח…
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרת חברי הפורום בהרכבת מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 3,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש ביתי/משרדי. הרבה (ממש הרבה) לשוניות כרום במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן. מערכת הפעלה win10 + הרכבת מחשב …
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני הולך לקנות מחשב דיי רציני אז אני לא מתפשר המחשב הוא לצורך עליון של גרפיקה אבל גם למשחקים אבל זה מישני אני רוצה מעבד AMD 64 X2 4800 זיכרון דאול של 2 ג'יגה מהריות 800MHZ (לא רוצה פחות) כרטיס מסך ATI X1900XTX זה עם ה VIVO חובה ! HD פה אני עוד לא יודע אולי שווה לי לקנות אחד של 140 ג'גיה עם 10000RPM או 320 ג'יגה של 7200 הקיצר זה אני לא סגור עדין היתר זה לא חשוב מה יהיה מסביב הבעיה שלי היא בבחירת הלוח אני רוצה לוח תומך גם במעבד וגם בזיכרון שיעבוד על 800MHZ הצ'פטס אני לא יודע מה זה נותן לי והשאלה אם כרטיס מסך של ATI יעבוד עם NFORCE יחד עם זה אין לי צורך בSLI אז אני לא מוצא לוח שיש בו את כל הקריטריונים שאני צריך הלוח היחידי שמצא חן בעיניי הוא ASUS…
-
- 56 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איך המחשב שהזמנתי? הוא יהיה מיועד למשחקים, אך לא כל כך כבדים. אני לא אשתמש במשחקים בעלי גרפיקה של מעל WC3 ו-NFS CARBON. מעבד: INTEL E6300 1.86GHz CORE 2 DUO 1066MHZ 2MB BOX כרטיס מסך: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II מארז: CASE X-GAMER 500W + HANDLE 20/24PIN לוח אם: INTEL ISELTON 946 JZIS VGA+LAN צורב: NEC 5170 DVRW X 18+/- BULK שחור זיכרון: DDR II 512MB 667MHZ CL5 TwinMOS x 2 מסך: SAMSUNG LCD 19" 8ms + DVI מקלדת: Cordless Desktop WIRLESS EX 110 967561 כונן קשיח: 250GB SATA2 8MB 7200RPM כרטיס קול (מובנה בלוח האם): 5.1 (6) ערוצים מחיר: 4675 ש"ח כולל מע"מ ביקורות? ויש למישהו דעה אישית על המסך \ כרטיס מסך \ מעבד? תודה מראש. ;D
-
- 56 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000. חריגה עד 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטונדט - אופיס, אינטרנט, סרטים וכדו. אני גם צלם סטילס חובב, אז אני רוצה מחשב שיוכל להריץ פוטושופ ולייטרום ברמה שאוכל לערוך תמונה פה ושם. אין צורך בקצב export מטורף וכדו' - רק רוצה שהתוכנות הנ"ל יתפקדו ללא לאגים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! מבקשת את עזרתכם! אני צריכה מחשב נייד עוצמתי איכותי ואמין להרבה שעות עבודה ביום שיחזיק לי כמה שיותר שנים. (לא ביקשתי הרבה,נכון?) הכוונה- עוצמתי כמו מחשבים ניידים של גיימרים. (מחשב שולחני לא אופציה.) מאוד מאוד חשוב שתיהיה מערכת קירור חזקה ויעילה כמה שיותר. לא אכפת לי מה המשקל שלו ולא כמה זמן הסוללה מחזיקה. ואפשר ללא מערכת הפעלה. 1 .לגבי יצרן חשבתי על Lenovo/Dell מה דעתכם עליהם? 2. איזה דגמים שלהם הייתם ממליצים? 3. וגם, מה דעתכם על האופציות האלה: https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=25132 https://ksp…
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מפרט פנימי: מעבד: I7 7700K קירור: NOCTUA NH-D14 לוחם אם: Gigabyte Z270XP SLI זיכרון: CORSAIR DDRA4 8*2GB 2400 ספק: CORDAIR RM750W GOLD MODULAR כרטיס מסך: EVGA GTX 970 FTW 2.0 דיסק קשיח: W.D BLUE 1TB 7200RPM שני אס.אס.די: CRUCIAL MX100 256GB והשני M.4 128GB של אותה חברה מארז: CORSAIR 330R ציוד היקפי: מקלדת: RAZER DEATHSTALKER CHROMA EXPERT GAMING עכבר: RAZER MAMBA 16000 פד עכבר: RAZER GOLIATHUS מסך: DELL U2515H ULTRASHARP LED IPS יש גם רמקולים של מיקרולאב לא זוכר דגם אין בו אף תקלה פשוט אני לא רוצה שהוא יהיה בקרבתי שאני מתחיל ללמוד.
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים לדוגמה NEED FOR SPEED האחרון (גיימינג כבד} 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין אי…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, ראיתי באתר newegg מחשב כזה רציתי משהו מקביל לזה בארץ. שימושים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יותר עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטו שופ, מידי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שחמט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע מה זה?…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. זו שאלה ממש פשוטה ואפשר לעזור לי תוך שנייה. יש לי כרגע מחשב גם כן לנובו דגם s206, ושם יש לי בעיה: הוא הגיע עם ווינדוס 8 אבל כשאני מעדכן אותו לווינדוס 8.1 משטח המגע לא עובד טוב. מה שקורה זה שהוא לא תומך בפתיחת תפריט עם לחיצה בשתי אצבעות על משטח המגע (מבינים למה אני מתכוון?) ואני חייב ללחוץ על הלחצנים בתחתית המשטח. עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחשבתי על הפלקס 2. מה שחשוב לי לוודא זה שאין שם את אותה בעיה כי אם זה ככה אני לא אקנה. אז אני מחפש מישהו שיש לו אותו רק שיגיד לי אם משטח המגע תומך בכל המחוות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-