ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 Antec TruePower 480 Watt 675 ש"ח 2 WD SATA 74GB 10000 RPM 2,232 ש"ח 1 Corsair TWINX 1024MB PC4000 PRO LED 2*512MB DDR 500 2,018 ש"ח 1 ThermalTake Aluminum Tsunami Series X Window Silver VA3000SWA 785 ש"ח 1 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box 5,624 ש"ח 1 Danger Den DD12V-D4 pump 550 ש"ח 1 DangerDen TDX 1/2 Copper Water Block - Athlon64 404 ש"ח 2 Danger Den NV-68 (Nvidia 6800 series) 1/2 ID Water Block 1,380 ש"ח 1 Danger Den Black Ice II Xtreme Radiator - Black 1/2 650 ש"ח 1 TYGON TUBING 1/2 10 Feet 242 ש"ח 1 Danger Den Bay Reservoir High-Density Polyethylene 200 ש"ח 1 WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM …
-
- 48 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני משתגע פה ומתנדנד בין פנטיום לאי אם די אני יתן לך שתי מארזים ותגידו לי מה עדיף כבר יש לי ספיר רדון 9600 אקס טי אינטל- פנטיום 4c ht 2800 P-4S800D Dual DDR,HT,sb,lan 2 כפול 256 של a data וסתם איזה מארז בינוני לעומת אי אם די אי אם די 2800 טרייל Thermaltake Volcano Silent Bost שתי סטיקים של 256 של a data Compucase super Midi Tower CI 6A19 תודה לכל מי שעוזר
-
- 54 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס וצפיה ישירה. * גודל המסך לא משנה, מה שיותר זול.. עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך לא קריטית, צפיה בסרטים הינה בעיקר בזמן חיבור למסך טלויזיה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * המשקל אינו מהוה פקטור. * זמן סוללה אינו קריטי, בעיקר יחובר לחשמל. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI * Bluetooth כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * כן דרושה אחריות רשמית טובה. (שלוש שנים...) * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * אין העדפה לחברה כלשהי. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב המוצר, עדיף מוצר יפה ובאיכות בניה טובה. במידה ועל ידי חריגה קטנה בתקציב אפשר לקבל קפיצה מ…
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להגיע ל1500 או פחות גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק תוכנה אחת - Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אחבר לטלוויזיה 42 אינץ ורזולוציה של 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, למרות שאני מתעסק במחשבים כבר כמה וכמה שנים אני עדיין לא בטוח בעצמי לחלוטין, וחבר ביקש ממני לבנות לו מפרט והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של כמה מהמומחים פה בפורום שמגיבים יחד איתי ביום-יום. המפרט מיועד לגיימינג, הגדרות גבוהות מאד ברזולוציה של 1920X1200. התקציב הוא 5K עם חריגה כמה שיותר מינימלית. למחשב מתוכנן OC גם לכרטיס מסך וגם למעבד. קירור חשוב, שקט ברמה של 6-7/10. אין צורך בצורב. שימו לב שבניתי את המחשב בכוונה מ-IQPC כי שם הוא מתכנן לקנות. אופק שדרוג ייתבטא רק בהחלפה של כרטיס מסך אם יהיה צורך, למרות שהלקיחה של GS ו-OC נוסף שלו אמורים למנוע את זה(הוא כמוני, מאלה שאוהבים להחליף מחשב קומפלט). בסוף המפרט רשמתי מספר הערות. תודה לכולם. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 25…
-
- 38 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. יש לי קרוב משפחה שמעוניין לקנות מחשב חדש, ועקב כך שהוא לא ממש מתמצא במחשבים, וגם לא רשום פה באתר, אז הוא ביקש ממני לעזרה. ואני בתורי פונה אליכם, שמבינים יתר ממני בתחום. אז ככה, צריך המלצה למחשב חדש, אם אפשר המלצה לנייח וגם לנייד, כי הוא עדיין לא החליט מה יותר חשוב לו. אבל הכי חשוב זה שהוא ביקש המלצה למחשב שיוכל לעבוד עליו עם תוכנות כמו Solidworks ו-Ableton , ושהמחשב יריץ לו את התוכנות הללו בלי בעיה, זה מה שהכי חשוב לו. אז אני אשמח אם תתנו המלצות למחשב נייח וגם למחשב נייד, עבור השימושים העיקריים האלו. מראש תודה לכל מי שיעזור.
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מפרט חדש מבוסס AMD לOC כבד ולמשחקים כבדים. ההיתלבטות היא בעיקר על הזכרונות ועל הספק... האם הספק הזה יכול להחזיק מערכת כזאת? ספק-OCZ ModStream ATX 450W מעבד -AMD Athlon 64 3200+ Venice לוח אם -DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונותOCZ EL Platinum Revision 2 1GB (2 x 512MB כרטיס מ. ATI Radeon X850XTPE 256MB 256-bit GDDR3 אני הולך להביא את המחשב מחול אז בבקשה הצעות ושיפורים רק דרך www.newegg.com על החשב לכלול מקלדת עכבר (MX 518 ) וצורב DVD וללא מסך. תודה rhin0 עריכה: וללא מארז....
-
- 50 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למחשב שולחני למתנה לאחותי של כ-1000 שח שיכלול מקלדת, עכבר, צורב אין צורך במערכת הפעלה ומסך תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחרי שכבר הייתי סגור כמעט לגמרי על הDELL [קישור למפרט] עשיתי בדיקה על הכרטיס מסך שלו והוא לא נשמע מרשים מדי. עשיתי עוד קצת חיפוש ומצאתי את הASUS [קישור למפרט] שבא עם כרטיס הרבה יותר טוב. ההבדלים בניהם: בקצרה: DELL: i7-3612qm, readon 7670m 1gb, 500gb+32gb ssd. ASUS: i7-3610qm, geforce g650m 2gb, 750gb. בנוסף לDELL יש מקלדת מוארת שאין לASUS. השאלה שלי היא האם החומרה העדיפה של הASUS שווה את ההפרש? כמה נצרך זה מקלדת מוארת? ואיך איכות הבניה של האסוס לעומת הדל?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני למעלה משנה מחשב נייד של דל מדגם studio 1569 עם אחריות בינלאומית. אחרי כמה זמן הופיע פס לרוחב המסך, העברתי את האחריות לישראל אחרי שביקשו ממני לעשות ככה בתמיכה הטכנית שלהם. הם קיבלו את המחשב לתיקון ואחרי שבוע הודיעו לי שהם לא מתקנים את המחשב בארץ והפנו אותי לתמיכה העולמית של דל. אני טענתי שהם מחוייבים לתקן את המחשב כמו השם המחייב של האחריות הבינלאומית הם מצדם מתנערים מאחריות בטענה שאין את החלקים בארץ. אחרי שיחה עם אחד האחראים במעבדת יעל הוא טוען שהמחשב מדגם זה לא מכוסה בארץ ומשווק רק בחו"ל (חיפוש קצר בגוגל מגלה שזה שטויות). השאלה אם בסוף יש לי משהו לעשות מולם? לא פניתי לדל העולמית כי אני בספק אם שם יש פתרון מהיר וגם כי אני לא חושב שזה תפקידי לעשות הדברים הא…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש ניידים טובים בפחות אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית למדעי המחשב אז כל התוכנות שצריך, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים בכלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 13-14 (מעדיפה 14) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב טוב לגיימינג שיריץ משחקים ברמה גבוהה לאורך זמן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5500 ש"ח עם חריגה קלה אם כדאי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון criss remaster 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SDD למערכת הפעלה כונן קשיח ליתר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה שנה א' בבן גוריון, רציתי לדעת ממי שיודע, אם אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים, אני יודע שאצטרך לעבוד על מחשב אבל אני מתכוון לחזור כל יום הביתה, ככה שהשאלה שלי, בזמן השיעורים בכיתה יש צורך במחשב נייד? תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הי, מבקשת מפרט עבור מחשב שמשמש אותי לבניית אתרים. מעבר לדברים הרגילים אינטרנט ושימוש די בסיסי, צריכה גם להפעיל שרת wamp, sql, פוטושופ, תוכנת כתיבה. לא יודעת מה עדיף- נייד או נייח, תקציב עד 3000 שח. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, זקוק למחשב לגלישה, אופיס, מוזיקה וסרטים, ללא ציוד היקפי. HD 500GB. רמת שקט - שלא יפריע לצפות בטלוויזיה שנמצאת ליד. לא מתוכנן OC, ללא מע' הפעלה. עדיף באיזור רחובות. קראתי כאן שלרמת השימוש הזאת עדיף AMD, אז הנה כמה מערכות להשוואה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://skypc.co.il/pl_product~sky100~88~0.htm המפרט הראשון במערכות מומלצות - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu תודה!
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
השימושים הם מאוד מגוונים, אז אגדיר את המפרט בכלליות. דרושים: מעבד חזק 16GB RAM דיסק קשיח - עדיפות ללא פחות מ1TB מסך 23.8-27 (כמובן, בעדיפות לגדולים יותר) כולל טאץ'. אין חשיבות לביצועי הכרטיס הגרפי בכלל, ומחשבים ללא כונן אופטי נלקחים בחשבון. התקציב: מנסה להישאר באזור 6K חשבתי על הדגם הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19298 אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה, והצעות/הערות/הארות והתייחסויות לדגמים אפשריים נוספים. תודה רבה, אבירן.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, האם לדעתכם קניית מחשב בחו"ל תהיה זולה משמעותית או יש המלצות בעניין? מתלבט לגבי רכישה באם בארץ או בחו"ל. התקציב לא מוגדר במדויק, אבל הבנתי שקשה למצוא משהו נורמלי בפחות מ-5000 ש"ח ולכן זה הגבול התחתון. בעיקר חשוב לי מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים, סוללה שתחזיק כמה שיותר שעות ומחשב טוב לעריכת וידאו, לא מאוד כבדה, אבל גם לא פשוטה, משהו באמצע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו AVID, PREMIERE וכן צפיה בתכני HD וגלישה כמובן. א) במידה …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
CPU: Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor ($329.99 @ SuperBiiz) CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler ($27.88 @ OutletPC) Motherboard: Asus H170 PRO GAMING ATX LGA1151 Motherboard ($112.88 @ OutletPC) Memory: Corsair Vengeance LED 16GB (2 x 8GB) DDR4-3000 Memory ($104.89 @ OutletPC) Storage: Seagate Barracuda 3TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($89.69 @ OutletPC) Video Card: NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB Video Card ($446.38 @ Amazon) Case: Corsair Crystal 460X RGB ATX Mid Tower Case ($139.99 @ B&H) Power Supply: Corsair RMx 1000W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply ($139.99 @ New…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שני מפרטים האחד מבוסס אינטל והשני AMD... נתחיל מהאינטל (עזבו את המחיר, רק איזה חבילה כדאי) INTEL -------- לוח אם : GA-8INXP מעבד : P4 2.8 זכרון : שני סטיקים של Corasir 256MB DDR CMX256A-2700LLPT לניצול ה DUAL DDR ! AMD ------- לוח אם : Chaintech 7NJS ZENITH מעבד : AXP 2700 זכרון : שני סטיקים של Corsair CMX256A DDR 3200C2 לניצול ה DUAL DDR עכשיו תגידו לי מה אתם חושבים... וכן אני עושה OC אבל לא רצחני רצחני !!!
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים בקרוב אני מתחיל את חיי הסטודנטיאלים ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. הדרישות שלי מהמחשב הם כמובן מעבד כמה שיותר חזק (i7 או i5) וחיי סוללה סבירים.. בנוסף חשוב לי גם כרטיס מסך אבל אני לא מאמין שאני צריך להתפרע שיריץ לי פיפא 15 ואני מבחנתי מסודר (: מרבית העבודה במחשב זה תהיה משרדית רק מדי פעם אני מניח שיצא לי לראות בו סרטונים או לשחק בפיפא... תודה רבה(: * מטרות המחשב- עבודה משרדית , משחקים לא כבדים במיוחד (fifa15) * מסך- עד 15,6" - מסך מגע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad רצוי אבל לא חובה * משקל רצוי - עד 2,5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי כמה שיותר ארוך כי אני בכל זאת הולך להיות סטודנט ו90% מהעבודה על גבי המחשב תהיה משרדית! * האם יש צורך בי…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
Sunbeam Transformer Case Black/Blue ATX Mid Tower Case with CCFL Light Kit and Window 400 LG GSA-4165B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 290.03 ? AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 1 830 ? Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 1 65 ? Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 505 ? Logitech Media Black Keyboard 1 160 ? DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ? Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 1 300 ? 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 790 ? Logitech MX510 Red PS2/USB Optical Mouse 1 200 ? Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 425 Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ? SAPPHIRE X800GTO2 256MB…
-
- 47 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעזרה לבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? - > 5500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - > משחקים הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שאקנה - > 1650x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - > יש צורך במסך 22 אינץ' , מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - > לא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? - > 3 כמעט ולא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - > לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - > הרכבה (לא חובה). 9. מאיזו…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 תיתכן חריגהשל עד 1000 אם ינוצל לביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו FHD בתוכנות אדובי, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף משהו סולידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אשמח לסיוע בהכנסת כרטיס מסך מתאים ודעתם על המפרט. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 1464 ₪ - * מבצע * - AMD Octa Core Ryzen 7 3700X 4.4Ghz AM4 BOX לוח אם: 424 ₪ - Gigabyte B450 AORUS M זכרון: 799 ₪ - Corsair Vengeance PRO 32G (2x16G) DDR4 3000Mhz CL15 RGB BLACK כרטיס מסך: 1499 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX2060 6G Up to 1710MHz STRIX GAMING דיסק קשיח: 370 ₪ - XPG 512G M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB דיסק קשיח: 1296 ₪ - XPG 2T M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB ספק כוח: 399 ₪ - * מבצע * - Antec 650W HCG-650M 80+ GOLD Full Modular High Cu…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! מבקשת את עזרתכם! אני צריכה מחשב נייד עוצמתי איכותי ואמין להרבה שעות עבודה ביום שיחזיק לי כמה שיותר שנים. (לא ביקשתי הרבה,נכון?) הכוונה- עוצמתי כמו מחשבים ניידים של גיימרים. (מחשב שולחני לא אופציה.) מאוד מאוד חשוב שתיהיה מערכת קירור חזקה ויעילה כמה שיותר. לא אכפת לי מה המשקל שלו ולא כמה זמן הסוללה מחזיקה. ואפשר ללא מערכת הפעלה. 1 .לגבי יצרן חשבתי על Lenovo/Dell מה דעתכם עליהם? 2. איזה דגמים שלהם הייתם ממליצים? 3. וגם, מה דעתכם על האופציות האלה: https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=25132 https://ksp…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-