ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב גימירים חזק.קיבלתי באתר זה המלצות לקניה אך נשארו מספר שאלות שאותן בררתי במקומות נוספים.בסיכן עדיין נשארו השאלות הבאות להן אשמח לקבל עזרה כדי לסגור את המפרט.מצורף המפרט והשאלות הפתוחות (לצערי נעלצתי לצרף כתמונה): לבקשתכם, הנה טופס המילוי מה התקציב המקסימאלי - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היי, אני חייב להחליט סופית.. בפני עומדות 2 אופציות ואני חייב לשמוע את דעתכם האחד: Lenovo ThinkPad T420 4178-6VU - http://www.qsys.co.il/pl_product~41786VU~23~0.htm השני: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e6420-n2540m.htm - dell latitude e6420 האם ה Lenevo שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם לבחור כבר מחשב תודה רבה, משה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? בסביבות 2 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250. * כונן CD/DVD? צורב?- לא קריטי. * כונן Bluray? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo. חשוב לציין שהמחשב ישמש גם כתחליף זמני למחשב הנייח שהתקלקל לאחרונה, העבודה שתתבצע בעיקר משרדית בלי גיימינג בכלל.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ולא כל כך יודע איזה... מעבד 4 ליבות, 8 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך בכ- 400-500 שקל ללא מסך תקציב גמיש, אבל לא יקר, כלומר רצוי לא יותר מ- 500-700 שקל למעבד משחקים בסגנון פרו לא משהו רציני מידי שימוש של גלישה באינטרנט ותכנות ב JAVA קצת עריכת תמונות.. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים (באטלפילד 3, קרייסיס 2 וכו) , צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 14 - 15.6 * משקל רצוי? 2 - 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ככל שיותר יותר טוב (עדיפות לאפשרות להחליף סוללה לסוג גדול יותר כמו 9 תאים וכו') * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - ESATA חיבורי אוזניות + רמקולים סבירים בלוטות? נניח.. גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 ג'יגה (חשוב שיהיה אפשר לשדרג) כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL - HP - APPLE - ASUS - עוד הצעות יתקבלו בברכה מחפש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי נטבוק כזה לתקן בתור טובה לחבר. התקנתי עליו win xp home edition sp3 , הבעיה היא שאני משום מה לא מצליח למצוא דרייברים לנטבוק הזה... באתר של HASEE הדגם הזה בכלל לא מופיע ב support . מישהו יכול בבקשה למצוא לי מקום שבו אוכל למצוא את הדרייברים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקציב הוא 2000-2500, מעדיף לרדת כמה שיותר. ציוד היקפי כבר יש לי. המחשב ישמש בעיקר עבודה משרדית, אופציה למטלב פה ושם, סרטי HD ובעתיד NAS (כשמחירי ה-HD יירדו). המארז צריך להתאים להרחבה העתידית. כרטיס מסך על לוח האם מספיק, אבל חשוב שיהיה אופציה לשדרג זכרון, כמות HD ואולי RAID בעתיד. רעש חשוב בצורה בינונית. רצוי שקט, אבל לא קריטי. אין לי העדפה לגבי אינטל / AMD... חובה חנויות באזור נתניה (tms, ksp, ivory, ...). בניתי את זה: מעבד: AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪456 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪17 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪399 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] HD[/td][/tr][/table][table][tr][td]750GB (SATA) 7200rpm[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע עדיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה רזולוציה מקסימאלית למסך(32") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אינני זוכר של איזה חברה הכרטיס, אם אני לא טועה של Sapphire, במצב מצוין, לא עבר OC אף פעם, הנה הפרטים המלאים עליו מה-Catalyst Control Center: Graphics Card Manufacturer Powered by AMD Graphics Chipset ATI Radeon HD 4870 X2 Device ID 9441 Vendor 1002 Subsystem ID E89A Subsystem Vendor ID 174B Graphics Bus Capability PCI Express 2.0 Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x2 BIOS Version 011.016.000.025 BIOS Part Number 113-AAE89Q-X101 BIOS Date 2008/12/11 Memory Size 1024 MB Memory Type GDDR5 Core Clock in MHz 750 MHz Memory Clock in MHz 900 MHz Total Memory Bandwidth in GByte/s 115.2 GByte/s תודה מראש נ.ב. שחכתי לציין שאין עליו כבר אחריות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים מה השווי של המפרט ? Intel Core i5-760 _ Scythe Yasya _ Asus P7P55D _ Gskill 2GB\1333 x2 _ Sapphire HD5870 1GB _ WD 500AAKS 500GB _ Seasonic 500ET 500w +80 _ LanCool Dragon lord K60B הערכה שלי בסביבות ה-2100~2400,מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 וכל החדשים ושיריץ חלק על הכי גבוה ב-FULL HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם עדיף מהשניים הבאים? גם טכנית וגם איכותית? Gigabyte GA-Z68M-D2H INTEL DUNES BEACH Z68 ATX איזה ספק עדיף לטווח הארוך, אמינות היא הנושא החשוב כאן: Seasonic 430W SS-430JT Enermax NAXN 450watt בתודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1.התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. שימושי המחשב? קצת מהכול אינטרנט + אופיס + משחקים קלים / בינוניים א) המחשב מיועד לתוכנות SOLIDWORKS OFFICE וכ"ו ב) המחשב מיועד: משחקים קלים בינוניים המשחקים שישחקו על המחשב. GTA 4 / GTA5 וכ"ו -הרזולוציה הטבעית מיועד לטלויזיה טושיבה "42 -הגדרות גרפיות בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אני מרכיב ומתקין בעצמי חומרה + תוכנה 8. אני גר בחדרה חשבתי אל KSP ויש גם את אייבורי 9. חייבת להיות יציאת HDMI לפחות 1 10. האם חשוב לשמור…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ומתלבט בין שני דגמים עיקריים: 1. [table][tr][td]Dell Inspiron N5110-26708G5NOS - 3 Years On Site Warranty [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td]Model Name[/td][/tr][/table][table][tr][td]N5110-26708G5NOS[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Color[/td][/tr][/table][table][tr][td]ניתן להזמין בשחור[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום!! אני מחפש ערכת מחשב (מחשב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים..) פשוטה לבן שלי. ושיחזיק כמה שנים טובות. תקציב: עד 2000 שקל. שיהיה מ KSP בבקשה. תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6250. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 וכל החדשים ושיריץ חלק על הכי גבוה ב-FULL HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 69 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי : 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : כמובן שלחסוך ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 600 ש"ח . מה שימושי המחשב: משחקים כבדים, עריכה גרפית מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות כמעט כל תוכנות adobe & max. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין משחקים: Battlefield 3 \ assassin's creed revelations שיפעל על ULTRA הכל לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי: לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: אין עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: שקט עד כמה שאפשר בערך : 8 האם מתוכנן OC: לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: רק מ- KSP האם יש בק…
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התקנת המשחק אני מנסה להפעילו אבל צצה הודעה שאומרת שהמחשב אינו עומד בדרישות הגרפיות של המשחק. זה כותב GPU VRAM 128MB. במחשבי מותקן בנוסף לכרטיס המובנה גם כרטיס חיצוני בנפח של 1 ג'יגה GFORCE GT 525M. השאלה היא איך לגרום למחשב לעבוד ישר דרך הכ. מסך החיצוני ולא הפנימי על מנת שהמשחק יעבוד כראוי (הוא מופיע על מסך מלא אך בתצוגה בלי קצוות (כאילו מכווץ לאמצע) ופשוט נתקע בשלב כלשהו (לאחר מילוי הפרופיל אם זה משנה). אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אפשר המלצה למחשב נייד במחיר עד 4500 ש''ח(אפשר לחרוג קצת ואפשר גם פחות) מחשב שיריץ באיכות גבוהה משחקים כמו FIFA או סגנון GTA מסך 15'/17' עם מערכת הפעלה כונן DVD +צורב עדיף מהקטלוג של KSP או TMS
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן לכולם אז אחרי שנה וחצי לימודים עם נייח, החלטתי שצריך נייד. מכיוון שאני כן משחק במשחקים (סקיירים, left4dead2 ועוד) אני כן מעוניין בנייד שיתאים לא רק למסמכים ואינטרנט. מבחינת משקל אין בעיה, מבחינת גודל מסך חייב גודל נורמלי. רצוי יחסית שקט (יודע שזה אינדיוידואלי) וכמובן הכי חשוב, שוב, שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה.. בגדול, כמעט בכל מקום שאני אהיה איתו, יש שקע חשמל.. קודם כל השאלה שלי היא כמה כסף צריך מחשב כזה בערך לעלות? אני מניח שסביב ה6 אבל אני רוצה לדעת כדי לתכנן נכון את הזמן הקרוב מבחינה כלכלית.. המון תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדיין לא יודע, רוצה לחזור לשחק אחרי תקופה ארוכה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוקי ראשית יש לי 3gb של זיכרון RAM DDR2 333MHZ (זיכרון של דברים אקראים שפעולים במחשב) כרטיס מסך יש לי כרטיס מצוין אבל טיפשה ישן nvidia geforce 9500GT לפני שנה בערך היה הכרטיס הכי מתקדם עם 2 יציאות של DVI זיכרון פנימי 244GB Western Digital WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA מעבד intel core 2 due e6550 2.3 ghz צורב פשוט של מהירות X22 כרטיס קול ממוצע כרטיס רשת ממוצע 10/100 ספק כוח 750W חזק מאוד לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. 965P-S3 (Socket 775)
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כמו שאמרתי. יש לי חבר מעוניין בבחירת מפרט מתאים לעריכת ווידאו בHD. רצוי שגם כרטיס קול יהיה סביר. סכום עד 5000 שקלים. תודה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-