עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cha0stAlker,

כבר מזמן הפסקתי להתעדכן בכל החומרה שמתפתחת מהר יותר ממהירות הקריאה שלי, וסתם מעניין אותי כמה המחשב שלי שווה ,ללא הציוד ההיקפי, למקרה שארצה למכור אותו. לדעתי משהו בסביבות ה-2000, אבל נתן לכם לדבר.

2. Started by guyl3,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - וירוטליזציה של יותר מ 3 מחשבים ,עבודה משרדית , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פרנסה /כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1440*900 2Xשני מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Zinger777,

שלום, כמו שאתם יודעים יש לפטופים מ2K עד 12K (כמובן שיש מעבר אבל לא נהיה קטנוניים). באוק' 2012 אני מתכנן להתחיל ללמוד באב"ג ואני אהיה הראשון בבית שלא לומד קל"ב אז אני לא יודע בדיוק מה אצטרך מהלפטופ שלי. נניח ואין גבול לתקציב - מה אצטרך לתת לו דגש בלפטופ? יש גדלי מסך מומלצים יותר ללימודים? (אני מניח ש10" לא יהיה נוח מדיי). בתור סטודנט לתכנות - צריך לשים דגש על רכיב מסויים? מעבד חזק? הרבה RAM? מאיזה משקל המחשב נהיה מעמסה מדיי ולא נוח להסתובב איתו? מעבר לזה יש חברות שההרכבה שלהם גרועה או איכות החומרים נמוכה? תודה מראש, Zinger777.

• 10 תגובות
    • 8.1k צפיות
  4. ברכות. אני חושב שאני סגור על כל הרכיבים פרט ללוח האם שזה תמיד רכיב שמבלבל אותי.. יש המון וההבדלים בינהם תמיד נראים לי מינוריים (עד שאתה מגלה שבדיוק את הפיצ'ר שאתה רוצה בלוח שלך אין..). השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -במידה ואפשר חסכון יתקבל בשמחה, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אבל אם צריך - חריגה ב- 500 ש"ח תתקבל בהבנה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשב הורים. המחשב הנוכחי (e4300) לא סוחב. משחקים פשוטים, גלישה, צפייה בסרטים. המסך בסיסי למדי ולא ישודרג כנראה והרזולוציה היא 1280 אם אני לא טועה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

5. שלום לכולם, אני זקוק לדחיפות להמלצה למפרט לטובת מחשב לעריכת מעגלים מודפסים. העבודה בתוכנות דומות ל-AUTOCAD, ב*דו-מימד*. עיקר העבודה היא חישובים ארוכים ומסובכים ותצוגה גרפית דו-מימדית של הרבה מאוד שכבות (לא יודע האם צריך כ.מסך חזק..). אשמח להמלצתכם המהירה שכן אני צריך לרכוש את המחשב עוד היום. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Filt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין דוגמאות, מכוון גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by itay145,

מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים חדשים כמו Call of duty ומשחקים עם אכויות דומות שיוכל לסחוב לי את המשחקים על איכויות גבוהות בצורה טובה ומהירה. אין צורך בציוד הקפי, המסך שלי הוא 24אינץ אם יהיה אפשר לא לחרוג מהתקציב זה יהיה מצויין . שקט המחשב -6 . אין צורך בOC והכי חשוב לי שאני יוכל לסחוב באכויות גבוהות משחקים חדשים גם עוד חצי שנה ויותר (אם זה אפשרי) אין בעיה שתעשו את המפרט בRSM (כמו שאתם נוהגים לעשות) תודה מראש :]

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by andeimirqhan,

דרוש מחשב נייד מארה"ב בתקציב של 800$ גודל מסך 14-15, משקל נמוך, זמן סוללה גבוה. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. נאלצתי לקנות לפני שנתיים את הSony VPCCW21FX בתקציב דומה ואני מאוד מרוצה ממנו אך ברצוני לדעת אם ישנן חלופות עדיפות כיום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by toms9563,

שלום לכולם אני מתלבט אם לשדרג את המחשב הישן שלי או לקנות חדש אוקיי אז אני רוצה לציין שהמחשב מיועד לגיימינג כבד לכן צריך כרטיס מסך חזק המפרט של המחשב הנוכחי שלי : מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 לוח אם: P43 NEO-F 7.1 1 GLAN MSI ספק כוח: AMD/INTEL 300W REAL זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: MSI HDMI GF9400GT MD1G 1G PCIE המפרט שאני מתלבט אם לקנות : מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪929 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪632 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מח…

10. Started by manenbu,

לאחר מותו של הלפטופ הקודם שלי, הגיע הזמן לקנות חדש. אני מחפש משהו באיזור ה 13-14 אינץ', שיהיה עם כמה שיותר זמן אחריות (עדיף בינלאומית), לא חובה כונן אופטי אבל שיהיה עם I/O נדיב (USB, eSATA, DP/HDMI). לא צריך דברים כמו מצלמה או קורא טביעות אצבעות או משהו בסגנון. שיהיה קל ונייד מן הסתם. לא צריך עוצמת מעבד מטורפת, זה הולך לשמש לאינטרנט ואופיס בגדול. אין לי כרגע תקציב כלשהו, אבל בואו נגיד שעד 4000 זה המקסימום. עדיף פחות כמובן. איזה אפשרויות יש לי? ומה דעתכם על מערכת מבוססת AMD ולא Intel?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Ghsu1234,

אני רוצה לקנות מחשב גימירים חזק.קיבלתי באתר זה המלצות לקניה אך נשארו מספר שאלות שאותן בררתי במקומות נוספים.בסיכן עדיין נשארו השאלות הבאות להן אשמח לקבל עזרה כדי לסגור את המפרט.מצורף המפרט והשאלות הפתוחות (לצערי נעלצתי לצרף כתמונה): לבקשתכם, הנה טופס המילוי מה התקציב המקסימאלי - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8663&CatCode=315 שמתי לב שיש לו מעבד B950 חלש. הנייד לשימוש ההורים ולכן אין צורך להריץ משחקים או משהו בסגנון. מה שחשוב לי זה האחריות (במקרה הזה היא 3 שנים). אפשר לקנות את אותו הנייד עם זיכרון 4GB (לזה יש 2GB) ומעבד I3 בתוספת של 500 שח בערך. האם מומלץ? מה בדבר חיסכון בחשמל? האם ה B950 חסכוני יותר? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by corefff,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1280X1024 LCD ו-LCDTV FHD שהמחשב החדש יחובר אליו ובעוד חודשיים קונה את ה-U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gil5050,

פשוט תשוו איזה מן המפרטים יהיו לו ביצועים יותר טובים, לא מעוניין לשדרג או להחליף אף אחד מהחלקים, רק לדעת איזה מהם יותר טוב מבחינת הביצועים. 1. מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 מארז: Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד זיכרון: Corsair 8GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כמות: 2 כונן אופטי: Samsung DVDRW SATA x22 2 I7 2600 3.4hz DDR3 16GB RAM…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Nadler,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת קול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר עבודה בcubase אפשרי protools ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא כזה משמעותי - יש לי כרגע 17" שבינתיים מספק אותי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by rotman,

שלום לכולם , קיבלתי נטבוק כזה לתקן בתור טובה לחבר. התקנתי עליו win xp home edition sp3 , הבעיה היא שאני משום מה לא מצליח למצוא דרייברים לנטבוק הזה... באתר של HASEE הדגם הזה בכלל לא מופיע ב support . מישהו יכול בבקשה למצוא לי מקום שבו אוכל למצוא את הדרייברים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. מטרות המחשב: אינטרנט, תכנות ב-Visual Studio, עבודה ב-Matlab (לא מאד כבדה), חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים באיכות FULL HD. יהיה נחמד אם אני אוכל לשחק גם ב-Pro Evolution Soccer (אבל חוץ מזה - לא צריך משחקים..) מסך: עד 15.6. עדיפות למקלדת מלאה. רצוי מאד שלא תהיה בעיית השתקפויות. זמן סוללה: לא קריטי במיוחד. מן הסתם עדיף כמה שיותר.. יציאות מיוחד: HDMI - חובה. כונן קשיח: לפחות 500 ג'יגה. כונן CD/DVD: צריך צורב DVD. כונן Bluray - אין צורך. אחריות בינלאומית: לא צריך. מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium לפחות. העדפה לחברות: אני רוצה את החברות המוכרות (HP, DELL, LENOVO, SAMSUNG, וכו'), חשוב איכות בנייה טובה! התקציב שלי לא ממש מוגדר. משהו בין 2000 ל-4500.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sagibd95,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? בסביבות 2 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250. * כונן CD/DVD? צורב?- לא קריטי. * כונן Bluray? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo. חשוב לציין שהמחשב ישמש גם כתחליף זמני למחשב הנייח שהתקלקל לאחרונה, העבודה שתתבצע בעיקר משרדית בלי גיימינג בכלל.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים (באטלפילד 3, קרייסיס 2 וכו) , צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 14 - 15.6 * משקל רצוי? 2 - 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ככל שיותר יותר טוב (עדיפות לאפשרות להחליף סוללה לסוג גדול יותר כמו 9 תאים וכו') * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - ESATA חיבורי אוזניות + רמקולים סבירים בלוטות? נניח.. גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 ג'יגה (חשוב שיהיה אפשר לשדרג) כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL - HP - APPLE - ASUS - עוד הצעות יתקבלו בברכה מחפש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בתקציב הזה עם החריגה הזאת במידה וזה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בערך ב300 שקל בשביל המסך או כשהשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס (בשימוש עיקרי)ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך כמו שציינתי, 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ginger_sami,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג,שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1280X1024,ישודרג בחצי השנה הקרובה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7/8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?מתוכנן oc ק…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ilanro,

אהלן, מוכר בחנות ליד הבית הרכיב לי מפרט גיימינג (לא כולל ציוד הקפי, ולא כולל דיסק קשיח שכבר יש לי), והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב, האם הוא יאפשר לי להריץ את הכותרים האחרונים בשוק ברמה גבוהה באופן חלק, או שכדאי להחליף..? המפרט: מארז גדול, פשוט, די סטנדרטי + ספק 600W מעבד: intel i5 2400 + קירור ZALMAN לוח אם: P67-AD3-B3 זכרון 4 ג'יגה, 1600 (הוא לא כתב את החברה, ושכחתי לשאול..) כ.מסך: HD 6850, 1GB בסה"כ הכל יוצא 2930.. רציתי בנוסף גם להתייעץ, אולי כדאי לקנות מעבד טיפה חלש יותר, אבל כרטיס מסך חזק יותר. אם זה משהו שישפר את הביצועים בצורה קריטית. תודה וסופ"ש מעולה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by kodanny,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ומתלבט בין שני דגמים עיקריים: 1. [table][tr][td]Dell Inspiron N5110-26708G5NOS - 3 Years On Site Warranty ‎ [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td]‎Model Name‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎N5110-26708G5NOS‎[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Color‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎ניתן להזמין בשחור‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core …

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by aaaaa,

אהלן, לאחר הרבה מאוד מחשבה לגבי איזה לפטופ ארכוש הגעתי למסקנה כי הדגם Dell Vostro 3550 הוא האופטימלי עבורי לפני שאני קונה יש לי מספר שאלות - 1. במידה ואני קונה את המחשב עם הזיכרון הסטנדרטי (4 ג'יגה) ובהמשך רוצה להוסיף 2 ג'יגה נוספים, יש סלוטים פנויים או שאצטרך להחליף את הכרטיס הנוכחי באחד חדש? 2. מה הביצועים של כרטיס המסך המובנה (Intel GMA HD)? צפייה בHD אני יודע שהוא זורם, בעיקרון אני מתכנן לערוך תמונות שאני מצלם ולעיתים גם וידאו, השאלה כמה חלש הוא או שכדאי כבר ללכת על הכרטיס מסך AMD Radeon HD 6630M וזהו תודה!

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by AdiD,

מחיר: 2500~3000 מטרות המחשב? עבודות משרדיות גודל המסך? 15.6+ כונן CD/DVD? צורב? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי חנות מועדפת:KSP/IVORY/משהו שנמצא באזור חיפה הערות: שיהיה מחשב אמין וחברה אמינה. ראיתי הרבה מחשבים בטווח מחירים הזה אבל אני לא בטוח מי עדיף, יש הרבה מחשבים ושינויים קלים אבל יש גם שינויים שמוסיפים במחיר מצד שני יש כאלה שמוסיפים במקום אחד ומחסירים במקום אחר,יש כאלה עם מעבד חזק יותר, אני לא מבין גדול כל כך בניידים ולא מבין מה כדאי יותר, מעבד יותר טוב או שאר המפרט..

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.