עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23.6%22+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  2. שלום לכולם.קניתי מחשב גיימר לפני 6-7 שנים עדיין עושה את העבודה. כמה נראה לכם אפשר למכור אותו היום? המפרט: cpu: intel core 2 duo e6750 socket 775 lga. mainboard: asus-tek computer inc memory: samsung ddr2 2 gig graphics: nividia geforce 8600 gts יש גם צורב DVD של LG wd3200aaks 320g samsung hd502hj 500g

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  3. שלום יש לי p4 2.4ghz/512MB DDR/40GB בערך משנת 2003 שנה שעברה מצאתי אחד כזה באשפה שעובד עם רישיון לXP ו80GB הארדיסק והבאתי למישהו ולהערכתי המחיר הריאלי של המחשב הזה 150 שח (מסכימים??) השאלה שלי עד כמה קשה למכור מחשב כזה למה עוד טיפה גרושים קונים משהו יד שניה הרבה יותר טוב ו יכול להיות שאני כבר יחפש איזה עמותה כמעט ואין אנשים שאני מכיר שצריכים מחשב חבל לי שהמחשב הזה יושב אצלי ואף אחד לא משתמש בו והוא תופס מקום. כבר מתחיל להזכיר לי את הימים שהיו זורקים פנטיןם 1 לאשפה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם. לאחרונה רכשנו עבור אשתי את הלנובו Y580 - להלן סקירה של פי.סי מגזין - והוא ממש מרשים. הבעיה - אחרי שנכנס במחיר גבוה לישראל (כ-7000 ש"ח) הוא צנח למחיר הריטייל שלו (כ-4000 ש"ח) ואז המחיר עלה והאספקה נגמרה! רציתי לרכוש אחד היום ולא מצאתי אצל אייבורי, קיי.אס.פי ודומיהם. בקיצור, באסה. אני זקוק לעזרתכם: * מטרות המחשב? משחקים, כולל משחקים כבדים כמו CRYSIS 3, DISHONORED, HITMAN: ABSOLUTION ודומיהם. זאת בנוסף להיותו עמדת עבודה לסטודנט - אופיס ואינטרנט מול מסך איכותי שלא יהרוג לי את העיניים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ-15.6 עד 17 אינץ'. גדולים יותר דורשים תיקים מיוחדים לנשיאה וכו'. * רזולוציית המסך? 1920X1080, FHD או כל הגדרה אחרת. ממה שאני מבין,…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מחשב, ניתן לחרוג בכ-1000 ש"ח מהתקציב. * מטרות המחשב? פיתוח, משחקים(לא קריטי אם לא יהיה כרטיס מסך הכי חדש/טוב) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיפות ל1920/1080 אבל לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כונן קשיח - SSD לפחות 16GB, רגיל לפחות 500TB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בנ"ל, אבל בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :לפחות 8GB RAM עם אפשרות הרחבה ללפחות 12. Intel I7 מרובע ליבות. עדיפות למסך מגע …

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  6. * מטרות המחשב? עבודות אופיס צפייה בסרטים וגיימינג כבד (משחקים כמו farcry 3 tombraider starcraft 2 dota 2 ועוד שעתידיים לצאת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר מתאים לגיימינג * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, אלא אם כן לא נכנס בתקציב אז אפשר פחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם הוא יגיע עם עכבר מה טוב * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אם יש מה טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, 250gb מינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מי…

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  7. שלום המחשב הזה נראה מגניב ושימושי, בגלל שהוא יכול להיות גם בצורה של מחשב נייד, וגם להתקפל ל-Slate: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839829 מישהו מכיר חנות בארץ שיש לה אותו בחוץ בתצוגה, שאפשר לראות? תודה card

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, להלן המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box קירור למעבד: Scythe Mugen 2 לוח אם: ASUS P8P67 DELUXE זיכרון: 8GM 1333MHz מארז: Cooler Master*690 2*Advance Black צורב: LG SATA x 24 Black כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 470 GTX 1280MB ספק: SeaSonic 650W אשמח אם תוכלי להעריך את שווי המחשב שלי. תודה יובל

9. רבותיי, שלום רב! בבעלותי מחשב של asus מסדרת eee pc מדגם 1015pn. למחשב מעבד כפול ליבה מסוג Intel Atom CPU N570 1.66GHz. בנוסף לכרטיס המסך הבסיסי Intel Graphics Media Accelerator 3150 ישנו גם כרטיס מתקדם יותר מסוג NVIDIA ION. חברה שלי סטודנטית, היא משתמשת בו כבר שנה. המחשב בגודל 10", קטן ונוח לשים בתיק ועל השולחן של הכיסא במכללה. עברה שנה והגיע הזמן שחברה שלי תקנה לה מחשב. ממה שזכור לי, כל העסק עלה לי בסביבות ה-1,600 שח קנייה + משלוח + חריטה של עברית. היום אני רואה שאפשר לקנות בארץ את המחשב ב 1500-2000 למרות שבכללי קשה למצוא לקנייה את הדגם הזה ספציפית. בכל מקרה שאלתי היא כזאת, 1)בכמה אוכל למכור לה את המחשב? (לשם השאלה עזבו שהיא חברה, בכמה אפשר למכור את המחשב בתור יד שנייה?)…

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by א,

מחשב בסיסי לשימושי אופיס, צפיה בסרטים וכו'. לא משחקים, לא תוכנות כבדות. אין הכרח לנצל את כל התקציב. בסה"כ אני צריך מפרט סביר שכל החלקים בו יהיו טובים (כלומר, ספק נורמלי מחברה מוכרת וכו') דיסק קשיח רגיל, לא SSD. אין צורך בכונן DVD. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל ( כמובן שחוץ מהחריגה הזאת כמה שקלים לפה או לשם לא ישנו כלום אבל לא יותר מזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הייתי שמח לשחק במשחק dishored -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ ברזולוציה 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיתאפשר במסגרת ה…

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by yellow acid,

* מטרות המחשב? שיריץ SC2 חלק, אין לי שום בעיה גם אם זה על גרפיקה של LOW * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש משנה... שיהיה גודל נורמלי למחשבים נידים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (H…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by barvaz_t,

היי, אני מחפש להרכיב מחפש HTPC בתקציב של עד 2500ש"ח לצורך צפייה בסרטי HD (סטנדרטי, אני לא מוריד בלו ריי וכאלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא כמדיה סנטר, מאוד עקרוני לי שטח אחסון גדול (דהיינו 2TB) וכמובן חיבור HDMI כחלק מכרטיס מסך חזק. המחשב לא ישמש כמחשב גיימיניג בשום צורה, רק סרטים ואחסון. יש כאן מפרט שהרכבתי דרך TMS, מישהו יכול להגיב האם המפרט הזה יענה על העבודה? במידה ויש לכם הצעות יותר טובות מאוד אשמח לשמוע... תודה! תומר מעבד: AMD Phenom X3 8750 AM2+ Tray כמות: 1 - מחיר: ₪281 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪341 מארז: CFI A6819 150W BLACK Slim + 40mm…

14. Started by nbucky1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…

15. מבחינת ביצועים מה עדיף? i7 "מוחלש" לדוגמא: 3517U עם 32SSD+דיסק רגילא או i7 מרובע ליבות לדוגמא: 3630QM + דיסק רגיל ? או שהאם עדיף מעבד חלש יותר מבין שניהם אך עם 128SSD מלא? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית שוטפת(אופיס) ועריכה גרפית ומידול קל(פוטושופ, autocad, sketch-up וכד') * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה(כמובן שעדיף פחות מאשר יותר, אך המשקל אינו מרכיב קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא נחוץ, יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD קטן בתוספת לHD רגיל יכול להיות טוב, אבל ממש לא נחוץ. HD 5400\7200 - מינימום 350GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן D…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, במשרד יש לי מחשב עם הארד דיסק, מארז, ספק ומאווררים סבירים. לוח האם מיושן: תומך רק DDR2 ורק עד 4 ג"ב. יש לי 2 ג"ב ולך תמצא בימינו עוד סטיק בטכנולוגיה מיושנת. מעבד AMD Athlon 64 3500+. עם או בלי קשר לכך, המחשב לא כ"כ סוחב לטעמי: יותר מ-30 טאבים פתוחים בכרום לא כדאי, ובכל מיני אתרים רינדור העמוד תוקע את הכל לכמה שניות טובות. לפתוח מסמך וורד לוקח יותר זמן מכפי שהייתי רוצה, אם כי אולי זה קשור להארד-דיסק? שאלה: האם בא בחשבון להחליף רק לוח אם + מעבד + זכרון למשהו מודרני ומהיר מספיק לעבודה משרדית ללא שהיות? אם כך, למה כדאי להחליף? לסיכום, מצורף להודעה מפרט המחשב הנוכחי שלי כפי שמפיקה תוכנת CPU-Z. כן, אני יודע ש-XP זה ישן... תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Borgore,

*צונזר לצניעות*

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by Motix,

תקציב: 4,000 מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בHD, משחקים כבדים (אבל לא אשתמש בזה הרבה, כלומר, לא חייב, אלא אם כן התקציב מספיק). *מעבד: i7 Q מעל 2 ג'יגה הרץ * גודל המסך? 15.6 *רזולוציית המסך? עדיפות 1920 1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? ממוצע, אך אם בתקציב אז כמה שיותר קל, כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3, יציאת HDMI, * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB או 750GB (מהירות 7200) * כונן אופטי? אם ממש בעייתי אז אסתפק בחיצוני *אחריות: עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, טושיבה, ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צב…

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום, שמי לירן. אני סטודנט שנה ראשונה למדעי המחשב ומדעי המוח. מעוניין לקנות מחשב נייד ב-3-3.5K ₪ (מקס' K3.8-3.9). אשמח לקבל הצעות למחשבים השימושים העיקריים של המחשב: תכנות, בדגש על תכנות מדעי. זה מתוכנן להיות המחשב שלי לכמה שנים קדימה עכשיו, בסיכוי טוב גם לתוך התואר השני (אולי יריץ גם דברים יחסית-כבדים בעתיד. אם מטלות סופר-כבדות ירוצו על מחשבי האוניברסיטה). לכתוב על המחשב. אני כותב וקורא על המחשב המון – בבית, בכיתה, בספריה, על הדשא, באוטובוס. שיקולים מרכזיים במחשב: תכנות. נוחות. האם המקלדת נוחה? שלא יכאב בצוואר/גב/ידיים אם אכתוב עליו הרבה שעות רצוף (ראו שאלה בהמשך האם כדאי לקנות תחנת עגינה ומקלדת ומסך חיצוניים לחדר שלי). שלא יכאב אם אקרא הרבה…

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח לקבל חוות דעת , הדרישות: מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים. אם התקציב מאפשר גם את הדרישות המפורטות וגם יכולת להריץ משחקים בצורה טובה זה יהיה טוב. *יש עדיפות לדרישות מאשר למשחקים* גודל המסך: 14.1 או 15.6 , עדיפות למסך מט אבל יכול להיות שזה מצמם אופציות ואז אבחר במבריק. רזולוציה: 1920X1080 משקל: עדיפות גבוהה למחשב קל משקל יחסית לשאר המחשבים בשוק זמן סוללה: אחד הדברים הכי חשובים לי הוא זמן סוללה ארוך , גם כאן "ארוך" ביחס לשאר המחשבים בשוק. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: SSD כונן אופטי: כן , אם לא כלול אוכל להסתפק בכונן חיצוני *חשוב שהמחשב יהיה דק תודה רבה ארז

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by Tuga,

שלום ברשותי מחשב נייח עם המפרט הבא: CPU: Core i7 930, s1366 8MB Tray CPU COOLER: Scythe Mugen 2 Mother Board: Gigabyte GA-X58A-UD5 Ver.2 RAM: Corsair 6Gb Kit (2GX3) CMT6GX3M3A2000C8 CL-8-8-8-24 GT Hard Drive 1 OS: MUSHKIN SATA 2.5" SSD 64GB Hard Drive 2 DATA: WD Caviar Black 1TB, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache, 7200 RPM Graphic Card: GIGABYTE GTX 580 + Cooler Artic Extreme II CDROM: Dvdrw CASE: Antec P182 POWER Supplier: Corsair 850W Blue רציתי להתייעץ בכמה אני יכול למכור את המחשב היום ואם מישהו בפורום מעוניין שייצור איתי קשר בפרטי. המחשב בן שנה ותשעה חודשים.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  23. היי כולם ותודה מראש על העזרה! אני לא מבין בכלל במחשבים ואני מחפש מחשב שיהיה חזק ורצוי גם שקט במינימום כסף. משחקים לדוגמא שאני רוצה שהוא יריץ(לא חייב במקסימום פרפורמנס אבל שיריץ חלק): CoD BO, The Elder Scrolls V: Skyrim, MMORPG למיניהם(לא הכבדים ביותר, משהו בסגנון Runes of Magic) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוךב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה, גיימינג, ושימוש ביתי (סרטים וכו')א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase SX 3 שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  24. אהלן אנשים, נראה שהספק של המחשב הנוכחי נשרף מה שמהווה תירוץ למחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, גג 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2, SW:Old republic -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך NEC 20WGX2 שרץ על 1680…

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by eliorcc,

אני רוצה מחשב שיהיה טוב גם בביצועים כאילו שיריץ הכל חלק ועובד מהר וגם לגיימינג כמו planetside 2 bf3 באיכות הכי גבוהה. מי מבין השניים האלה עונה יותר טוב על הדרישות שלי? ובבקשה לא להמליץ לי על מפרטי מחשב אחרים כי אני לא משנה כלום.

• 7 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.