עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liorY1989,

לא כולל מסך. אני לא ממש גיימר, אבל לא יזיק שיהיה כרטיס מסך טוב כדי שאני יוכל בכל זאת להפעיל עליו משחקים פה ושם. השימוש העיקרי הוא לעבודה - אני תוכניתן - צריך מעבד חזק (להפעיל את הכלים, במיוחד ה visual studio). חוצמזה, האם מומלץ לקנות את המחשב בחברת KSP?

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by RadeonXt,

שלום חבר'ה, זקוק להמלצות על מפרט ב-3K גג, ללא מסך. הדרישות אינן גבוהות למעשה - המחשב ישמש בעיקר לטובת אינטרנט ופחות למשחקים וסרטים.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  3. שלום חברים. ה CORE I5 שלי מזדקן והגיע הזמן לשדרגו. רכשתי כבר מעבד (6700K) וזיכרונות, אני זקוק להמלצה על לוח אם ומארז. לגבי הלוח - מבוסס צ'יפסט Z170 (ארצה אופציה ל OC בעתיד) של ג'יגהבייט או אסוס, לא הכי יקר ולא הכי זול: http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=0&p=2&v=37 http://www.asus.com/il/Motherboards/Intel-platform-Products/ לגבי מארז, חייב שיהיה שקט, ושיהיה מקום למינימום 4 כוננים, רצוי 6. תקציב - כ 1000 עד 1500 ש"ח, נראה לי ש500 ש"ח למארז (ללא ספק) זה מספק וכ 500 ש"ח ללוח כנ"ל, אבל ניתן לחרוג בכ 200-300 ש"ח בערך.

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידה ויש צורך לצרכים שיוסברו בהמשך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -המשחקים היחידים שירותו על המחשב הם : diablo 3 , starcraft 2 , והמשחק שלמענו בעצם מתבצע השדרוג -World of warcraft - Mist of pandoria -רצף של ארבע שעות משחק מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

5. Started by dudub,

אני מנסה לבנות מפרט למחשב שייעודו בעיקר למשחקים והוא בתקציב של כ4.5K את הDVD\R השמטתי וכן את כ.קול - לדעתי אין צורך במשהו מתקדם מזה שקיים בONBOARD וכן מקלדת עכבר רמקולים וכו'. אין לי צורך במסך כך שסה"כ התמחור לחלחקים שרשומים כאן יהיה בסביבות ה4K X2 3800+ motherboard: Gigabyte s3 mem: ddr2 667 1GB twinmos vid card: eVGA 7600 GS HD: MAXTOR 250 GB SATA 2 ספק 500W + מארז (משנה איזה?) אפשרי יהיה להתפנק במסגרת התקציה בCORE DUO על כל המשמעויות? אשמח לתגובות!

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  6. שלום רב: אני מבקש המלצה למיפרט לפי הדרישות הבאות: עיבוד כבד של אודיו. הרצת סימולטור טיסה משוכלל (x-plane) למי ששמע. ומי שלא לא ראה סימולטור כזה. יכולת הרצת מספר תוכנות לא בעת ובעונה אחת. (אני מתכוון להתקין 512Gזיכרון DDR2). חיבור לטלויזיה לצורך הקלטה. לא יודע אם זה קשור אבל זה אחת מהדרישות. אלו הדברים העיקריים. התרציב יהיה בסביבות 6000. אפשרי גם קצת יותר. כמה שאלות הבהרה אם אפשר. 1. האם זה נכון שמעבדי AMD מתחממים פחות וצורכים הרבה חשמל? אם כן ההעדפה היא לAMD. 2. האם טכנונולית PCIxp היא רק של אינטל? 3. האם שווה כבר ללכת על מעבד 64 bit? 4. האם כדאי ללכת כבר על DDR2 או שזה לא ממש משנה. (הבנתי שזה משנה במחיר.) אודה לכל מי שיכול לעזור.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, אשמח לעזרה בהתלבטות. השימושים שלי במחשב הם בעיקר של עיבוד תמונה בפוטושופ וצפיה בסרטים אבל אני גם רוצה לשמר יכולת להריץ משחקים לעיתים רחוקות. כמו למשל Civ 5 שעוד לא יצא לי להתקין ( לא אכפת לי לשחק על setting נמוך ). לא מתכנן OC. ההתלבטות היא בין לוח Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 שכולל SATA 3, USB 3 וקיבל ציונים טובים בבדיקות מהירות -Sysmark2007 198 http://www.motherboards.org/reviews/motherboards/2078_9.html אבל בא בלי כרטיס מסך ולכן מתכוון להוסיף TwinTech GeForce GT220 1GB GDDR3 128Bit http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2043 עלות כוללת: 863 ש"ח או לוח GIGABYTE MA785GMT-UD2H USB 2 שקיבל ציונים טובים אבל פחות בבדיקות מהירות -Sysmark2007 139 http://www.mothe…

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  8. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט * גודל המסך? רצוי בין 10 ל 11 * משקל רצוי? עד 1.4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 120GB * צורב DVD?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת. * זיכרון פנימי לפחות 1GB רצוי שהמחשב יוכל להריץ חלונות 7 (בייסיק) תקציב בין 1000 ל2500, לא לחרוג למעלה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני חלק מקבוצת מחקר שכרגע רוצה לקנות מחשב שיהווה שרת לטובת לימוד רשתות בתחום של computer vision. רוב הקוד ירוץ בעיקר על GPU ולכן אנחנו זקוקים ל כרטיסים חזקים ועם הרבה זיכרון. כמו כן, זהו שרת שיעבדו עליו עד 2-3 אנשים במקביל. כרגע זה המפרט שאנחנו חושבים לקנות (התקציב הוא 10 אלף דולר) : לוח אם: GIGABYTE GA-X99-UD4 מעבד: Intel® Core™ i7-6900K Processor (20M Cache, up to 3.70 GHz). Overclock up to 4.2 GHz. (8 x Cores, 16 Threads ). קירור למעבד: High end Heatpipe CPU cooler. 8 Heat Pipes זיכרון: 64GB (4 X 16GB) DDR4 2400MHz (יתכן שיהיה 128GB) מארז: Rack Mount 4U, 6 x 5.25 inch Drive Bays. ספק כוח: 1600W…

10. אז ככה , היום יש לי מחשב מבוסס AMD 2400 וכרטיס מסך ( NVIDIA GEforce MX 440 (64MB הורדתי סרט של HD והמחשב פשוט נתקע כשאני מנסה להריץ אותו האם זאת בעיה בכוח של המחשב ? או שזאת בעיה אחרת ? אצל חבר שלי אותו סרט עובד בעזרת אותה התוכנה... בכל מקרה אני רוצה להחליף מחשב .. כבר החלטתי על אחד מ2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR4 HDMI (Throught Adapter)PCX ¤878 Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 HDMI (Throught Adapter)PCX 639 המחשב ברובו הוא לצורכי צפיה בסרטים, סרטי HD כבדים של מעל 20 ג'יגה. תודה מראש שבלול

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב גמיש לכאן ולכאן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב גמיש לכאן ולכאן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בקבצי וידאו (כולל 720p/1080p) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DotA 2, LoL, WoW, TERA, Elder Scrolls Online, משחקי תפקידים, משחקי אסטרטגיה, מעט משחקי פעולה מגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מחשב dv5173eu של HP http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=1845515&lc=en&cc=us&dlc=en&dlc=en〈=en&cc=us האם ישנה אפשרות לשים כרטיס טלוייזיה שאוכל לקלוט דרכו אנטנה. ו יציאות דגיטליות ?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  13. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט לא כולל ציוד הקפי. תקציב 3,000 כאשר אפשר לנצל את כל התקציב ואפילו לחרוג ממנו ב200 ש"ח. המחשב הוא לשימוש רב תכליתי. משחקים לא כבדים (למשל delta force x2, או need for speed), תוכנות כמו photoshop, והזרמה של סרטים לטלויזיה. לא מיועד gaming רציני. מבחינת שקט משהו באיזור 7-8 מתוך 10. לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה. יש סיכוי שאני ארצה לשדרג אותו בעתיד, אבל לא בצורה כבדה במיוחד. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset זכרונות: Kingston Hyper X Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 דיסק קשיח: Samsung EcoGreen 1TB=1000GB…

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  14. שלום לכולכם. כפי שכתוב בכותרת, הגיע הזמן להחליף את הגרוטאה בת ה-5 שלי. לא מזמן קניתי XBox 360, כך שאני לא מעוניין במחשב יקר למשחקים, אלא לעבודות משרדיות עם אופציה למשחקים לא כבדים שלא הופיעו בקונסולות כמו Civilization 4 ו-SimCity 4. דרישות נוספות הן חיבור USB מקדימה (ל-iPod, מצלמה, וכו'). התקציב הינו עד 2000 ש"ח. קראתי קצת בשבועות האחרונים, ולאחר בדיקות לא מעמיקות בניתי מפרט ב-SkyPc.co.il . אשמח לדעת את דעתכם בהתאם לדרישות שלי, וכמובן שאשמח אם תתקנו אותי במידה וביצעתי החלטות לא נכונות. כפי שתראו, בחרתי ב-AMD מכיוון שהבנתי שבטווח מחירים שציינתי הם עדיפים. הערה נוספת: אני מרבה לנגן בגיטרה חשמלית (עם מגבר) יחד עם המחשב לאימונים. כרגע יש לי רמקולים + סאב, שעלו כ-300 ש…

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  15. היום הוא חוגג שנתיים. מפרט: I3 2100 4GB RAM GT430 איך אפשר לפנק אותו? מה לקנות לו? טנקס.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by pavlo,

שלום לכולם, אני צריך מפרט עד 10000 ש"ח, תודה. עוד כמה דברים לצורך העניין, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר, שהמערכת תהיה מבוססת מעבד אינטל, וגם לוח אם תומך RDRAM כי אני צריך לקבל מארה"ב זיכרון של --- Samsung 1gb 2 x 512mb Rambus RDRAM 1066 Mhz ECC ועוד דבר שרציתי לציין את רוב החלקים בעיקרון מביאים לי משם וידוע לי שיש דברים טובים יותר שעדיין לא הגיעו לארץ, אז קחו גם את זה בחשבון. תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור,

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by Siramotec,

אוקיי....אז נתנו לי צ'ופר בבצפר שלי....אני יכול לכתוב עם מחשב נייד במקום במחברות...אז עכשיו אני צריך עזרה ממכם בקשר למחשב נייד....לא צריך להיות משהו רציני....אני מעדיף כרטיס מסך ממוצע....שלא יהיה הכל ממש גרוע...ואני צריך מעבד טוב מעל 1GHz...וזהו....בבקשה שלא יעבור את סכום 3000 השקלים...תודה...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sugery,

מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G2 הדרישות מן המחשב הינן גלישה באינטרנט טובה, עבודה בעיקר עם אופיס אולי במקרה הכי מולטימדי לראות סרט.... אם יש לכם המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מעבד: core 2 duo e8400 לוח: gigabyte ep31-ds3l זיכרון: 4gb a-data דיסק קשיח: seagate 500gb sata 2 32mb כרטיס מסך: ati 4850 hd 512 mb צורב: dvd lg מארז:raidmax tornd ספק: fsp 550w מסך: samsung 22 אינץ 2254bw מקלדת ועכבר אופטים logitech\microsoft רמקולים: ea-can a200ii 2.1 סה"כ: 4700 ש"ח מה אתם אומרים על המרכיבים+ המחיר??? והאם יהיה קל לשדרג אותו בעתיד?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by Asaf_l4,

קניתי מחשב בחברה ידועה שלא נציין את שמה (לא יודע אם מותר), אחרי הרבה תלאות ונסיעות למעבדות שלה (כן ניסיתי גם מעבדה בעיר אחרת), הם אמרו לי שיחליפו לי את המחשב כולו מחדש. אמרתי לעצמי, סופסוף הגיעה הישועה ונקווה שזו הפעם האחרונה שאני יוצר איתם קשר בכלל. רק להפתעתי כשפתחתי את המחשב גיליתי מפרט שונה ברובו. אז פה אני צריך את עזרתכם האדיבה, כדי שתגידו לי אם החליפו לי למפרט יותר טוב, או שדחפו לי מפרט פחות טוב כדי להשתיק אותי. המפרט שהיה לי: מארז: Silverstone ATX PS02B ספק כח: Spire 12cm Fan 550W Retail לוח אם: Asus P5QC P45 מעבד: Intel Core 2 Quad Q8300 4MB 2.5Ghz מאוורר למעבד: Heat-Pipe 775 AC זכרון: Geil Ultra 2X 2GB (4GB) DDR2 1066Mhz כ. מסך: Leadtek Nvidia GeForce 220GT 1GB ד…

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  21. אהלן, ברצוני לקנות לפטופ חדש, אני כגיימר אעדיף מחשב שגם יוכל להריץ משחקים בצורה טובה, וכמובן סרטים וסדרות ללא כל בעיה (ב HD).. מסך יפה ואיכותי (שיהיה לא פחות מ 15") ובסביבות המחיר של 2,000 ש"ח עד גג 3,000. תודה רבה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. או מזמין כל חלק מחנות אחרת (בהנחה שבכל חנות יש חלק זול במיוחד) ואז מרכיב את המחשב בחנות קרובה לבית??

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  23. מפרט 1: עם אינטל וכרטיס 320 מגה הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,390 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 675 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 475 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 390 ש"ח LG GSA-H42N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black 163 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 369 ש"ח BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1,690 ש"ח סה"כ 5,647 ש"ח מפרט 2: עם מעבד 5600 של AMD וכרטיס 640 מגה הסר כמות. מוצרים סה"כ G.Skill 2GB Ki…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום חברים, קודם כל זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי עם העדפה למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 2560X1440 U2715h -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום רב, אני צריך מחשב במחיר סביבות ה-2000 ש"ח שאוכל לבנות עבור עבודה בתוכנות אדובי, בדגש על תוכנת Adobe After Effects SC5 שידוע לי שהתוכנה כבדה ודורשת משאבים מהמחשב. כרגע יש לי מחשב intel e8400 והאפטר זז לאט למדי. במפרט, שאשמח אם תוכלו לעזור ולבנות לי, אני מאמין שצריך להיות כלול מעבד i5, בבעלותי כרטיס מסך גרפי gtx260 וכבר מסך מחשב של 22 אינץ יש לי, אז אוכל בכך לחסוך ולחברו למחשב החדש שיהיה בשביל שאגיע לסכום ה-2000 ש"ח. תודה רבה מראש לעוזרים, נ.ב: נראה לי כדאי להסתמך על מחירי ksp?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים