ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום, ראיתי את המחשב הנייד הזה של HP ProBook 4530s, בגדול מעבד I5, דיסק 3200GB 7200, כרטיס מסך 1GB, נראה על פניו מעל המחשבים הסטנדטים של סביבות ה3000 ש"ח. הוא עולה פה 2800 ב36 תשלומים, כלומר בעיקרון תשלום אחד זה אפילו אמור לעלות פחות... מה העניין פה? אמנם אחריות לשנה, אבל זה נשמע לא הגיוני.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימנינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: pubg , overwatch, hoi4 , rianbow six siege, bf4, arma 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי התלבטויות רבות וחודשים של בדיקות הגעתי למצב שאני מתלבט וקונה בימים הקרובים את אחד משני המחשבים הבאים: _______________________________________________________________________________________________________________________________ Lenovo Legion Y540 144Hz Gaming Laptop, 15.6" IPS FHD, Core i7-9750H 6-Core up to 4.50 GHz, GTX 1660Ti, 24GB RAM, 1TB SSD+1TB HDD, Backlit, HDMI/Mini DP, RJ-45, USB-C, Forza Horizon 3, Win 10 _______________________________________________________________________________________________________________________________ MSI GL65 Leopard 10SEK-022, 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-10750H, RTX 2060, 16 GB…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לרכוש את המחשב הנ"ל, למישהו יש מושג מה זה המחשב הזה כי לא מצאתי שום review עליו לינק:http://ksp.co.il/?uin=16364 Lenovo IdeaPad G580 MBBEBIV שם המוצר: Lenovo IdeaPad G580 MBBEBIV מספר מוצר: 24577 תאריך תוקף: 23-07-2012 מחיר: 2590 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 200 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. Model MBBEBIV Machine Type 2189-EBG Color Dark Brown CPU Intel® Core™ i5 3210M Processor, 2.5GHz - up to 3.1 GHz, 3MB Cache Memory 4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB HD 500GB Sata Display 15.6'' High-Defnition LED (1366x7…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מחשב לצורך עריכת תמונות ממצלמה בעלת 36 מגה פיקסל שמפיקה קבצים בגודל 75 מגה בייט+-. כרגע בבעלותי כונן טושיבה חדש יחסית שאולי אוכל להשתמש בו מיוני 2013, 1TB 7200 rpm 32mb cache SATA 6Gb/s, כרטיס sapphire HD7950 ששירת אותי נאמנה (וגם אותו נראה לי חבל לזרוק, לא?), ולוח אם gigabyte ga-h67ma-d2h-b3 ממנו דווקא אשמח להפטר. תקציב 4500 בערך, עדיף לא לחרוג אבל אם חובה אז חובה. כפי שכתבתי, השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות (PS6 בהנחה שעד שיגיע לא יוציאו כבר את 7 ), הבעיה שמדובר בקבצי RAW כבדים וכצלם ציפורים- די הרבה מהם. אופציה להריץ משחקים רציניים תהיה נחמדה אבל אני מניח שמחשב שידע להתמודד עם הצורך המקורי שלי יתמודד גם עם זה. מסך נוכחי שאני מרוצה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שישמש לגלישה באינטרנט לראות סרטים לצריבה של דברים אולי קצת משחקים פשוטים וגם לחבר אותו לממיר דרך כרטיס TV. כמה דגשים: 1.העדפה למעבד של אינטל 2.לא מתוכנן OC לכן אני רוצה מעבד טוב ללא OC. 3. כרטיס מסך חשבתי להתשתמש בכרטיס שנמצא על לוח האם... מה דעתכם? 4.במפרט חסר כרטיס TV אם תוכלו להוסיף במפרט של כרטיס TV טוב (יש מצב לחרוג קצת מהתקציב). בניתי מפרט שהוא מפרט שפורסם במומלצים באתר ושיניתי אותו קצת: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B 640 לוח אם Gigabyte GA-945GZM-S2 324 זיכרון פנימי Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 538 דיסק קשיח WD 320GB SATA II 16MB WD3200KS 390 צורב 200 LG GSA-H30L כרטיס מסך ON BOARD מארז 421 Compuca…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא בשביל בן דוד שלי מחיר בן 3000~4000 צפיה בסרטים ב FHD במסך של המחשב וגם במסך טלוויזה (צריך שיהיה חיבור כזה ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. המפרטי שהציעו לו בשריון מחשבים הוא כזה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci5-760-INTEL-GF9500GT~35~158.htm רק עם שדרוג לכרטיס מסך GTS450 ב200 ש"ח ושדרוג זכרון ל4GB הכל יוצא 3000 ש"ח. או את זה http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci7-870-INTEL-GF9500GT~35~158.htm עם שדרוג ל4GB זכרון וGTS450 זה יוצא 3400 ש"ח. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות נייד לצרכי פיתוח. השפות משתנות אבל כנראה שלרוב יהיה מדובר בIDEs של C#, Python, Java. הדרישות שלי הן איכות בניה טובה, מסך 14-15", 16GB Ram. לגבי מעבד אני מתלבט בין סדרות הU לH של אינטל. הפער בביצועים בין U ל-H הוא כזה ששווה לשלם אותו בשביל לקבל עוד זמן סוללה? ואם אפשר לזרוק פנימה שיהיה גם Convertible ותמיכה בעט זה יהיה נחמד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי בניתי מפרט ורציתי לדעת אם יש לכם דעות/המלצות/שינוים. דרך אגב המפרט מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר: מעבד - AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 780.00 ¤ 1 780 ¤ לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 616.34 ¤ 1 616.34 ¤ קירור - Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.00 ¤ 1 60 ¤ זכרון - Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 618 ¤ דיסק קשיח - Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519.02 ¤ 1 519.02 ¤ כרטיס מסך - Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256MB Retail Video Card 1084.34 ¤ 1 1084.34 ¤ מארז - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.00 ¤ 1 …
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד (fujitsu - אינטרנט ואופיס) ו... הלך לו המסך 15.4. היכן ניתן באזור הצפון לחליף מסך ומהם טווחי המחיר? תודה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מבקש המלצה למחשב All-In-One בשביל ההורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? טוב, מי לא מעדיף לחסוך ? אבל בכפוף לדרישות להלן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 500 ש"ח יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורים: גלישה, אופיס, צפיה בסרטי וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור הספקס הדי מדהימים בהתחשב במחיר של הY50, חשבתי פתאום- האם לא שווה יהיה לרכוש את אחד מדגמי הTN (בהנחה שיהיה די דבילי לעשות זאת על הדגם של ה4K...) ומסך טוב, להחליף את הפאנל ב5 דקות ולהנות עד הסוף? אם מוצאים מסך מתאים, למה לא בעצם? לא מצרף תקציב וכו' כי אני רק תוהה, לא מתכוון לרכוש את המחשב כרגע. אבל נשמע מעניין, במידה וכן אעשה מעבר מנייח לנייד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מתלבט בין קונסולה לבין מחשב אישי ואשמח לעזרתכם , בבחירת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי?4300א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3-4 metro skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).דרוש מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, חזרתי להתייעצות סופית. השאיפה הייתה לשדרג את המחשב הנ"ל (עם I5 3210M) בSSD MSATA. המכשול היחיד הוא נושא האחריות. אני מבין שכנראה לא תהיה בעיה, אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון שהתקנת SSD שלא מגיע במפרט המקורי והותקן שלא דרך החברה, תפגע באחריות. מהחנות (שניידר) ענו לי כי לא תהיה שום פגיעה באחריות, אם כי, כמובן, הרכיב הנוסף לא יכוסה. מצד שני, זה לא מייל שמחייב את היבואן. היבואן, מצידו לא מתעסק עם לקוחות קצה ולכן אין לי איך להשיג את אישורו בנושא זה. IBM? בכלל לא אכפת להם. הם לא מתעסקים בזה. מה אני עושה? הדבר האחרון שאני רוצה הוא הרחבת אחריות ב400 ש"ח ובאותה נשימה לבטל אותה כליל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב למחשב אינטל, רצוי מאוד 64 ביט, כרטיס מסך pcie וכולל מסך lcd 17 המחשב ישמש אותינ להרבה דברים, משחקים, אינטרנט, אוברקלוק, אולי קידודים פה ושם, לא רציני תודה על העזרה !
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאני שולח לחבר שלי באימייל : 1 INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI 912.93 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 610.88 ש"ח 2 512MB TWINMOS DDR II - 533 - TWINMOS Original 627.46 ש"ח 1 LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail 1,327.24 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 237.24 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 337.59 ש"ח 1 NOT ANOTHER PC CASE - 2727S - 9x5.25 BAYS 215.03 ש"ח 1 HEC-350W (350TRT) - ATX 2 245.44 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,686.71 ש"ח החלפתי לTRT שאמור להיות לו 2 מסילות…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לצפיה בסרטים, אינטרנט וכו', כי אני לא משחק במשחקים. (לא HTPC). חשוב לי קודם כל שהמארז יהיה שקט ונוח לתפעול, ושיהיה קירור שקט למעבד. עדיף מעבד אינטל, אבל זה לא קריטי. (במידה ויש הפרש קטן בביצועים לעומת המחיר). בלוח צריך להיות יציאת אודיו SPDIF קוואקסיאלית, כרטיס רשת. לוח של אסוס או גיגהבייט. ספק כוח מתאים. זכרון של 4 גיגה. הארדיסק של W.D 1TB. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. מסך כבר יש לי (Samsung 2949HS). אני מקרית גת. תקווה שלא שכחתי כלום, תודה ענקית למי שעוזר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך דק 17. עיקר המחשב הוא בשימוש למשחקים. צריך לקחת בחשבון גם רמקולים, כונן קשיח של 160-200 GB , כונן די וי די ושהמארז לא יהיה מעפן תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, מטרות המחשב המיועד הם בעיקר אופיס, אינטרנט, ותוכנות קלות-בינוניות(כבדות בטוח לא)-סטודנט ואני מדגיש ואומר: אין צורך בכרטיס מסך חזק, משחקים לא יועלו על המחשב אני מתלבט בין 3 מחשבים: אופציה ראשונה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 אופציה שנייה היא ה-HP Pavilion DV5269ea, קישור: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 אופציה שלישית היא ה-HP Pavillion DV6126EA, קישור: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 אשמח לקבל תשובות ומענות בהקדם, או אופציות אחרות שנעות בטווח המחירים של המחשבים הנ"ל. בתודה מראש אלעד
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה! קניתי מחשב, הדגם הנ"ל, של טושיבה. במחיר 2600 שקלים בוואלה שופס. אני מקווה שעשיתי את הבחירה הטובה והמתאימה, אשמח לקבל את חוות דעתכם :-) .. אני צריך אותו בעיקר לצורכי פיתוח, visual studio 2008 ולכן חשוב שיהיה לו זכרון טוב. המפרט: מעבד intel T4500 DualCore 2.3 Ghz. זכרון: 3 ג'יגא, DDR 3 .1066 MHz. עד כמה צריך להפריע שהמעבד שלו הוא DualCore ולא Core2Due או משהו יותר מתקדם? האם באופן כללי מחשבי טושיבה טובים? אייך השירות שלהם בארץ? נ.ב. עם המחשב הגיע ביטוח לשנה שאמור לכסות גניבות במסגרת האחריות של טושיבה "לא משנה מה", מישהו יודע עד כמה זה שווה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה למחשב נייד עסקי , יש מבחר מאד גדול וקשה מאד להתמקד על משהו. אין כל כך תקציב מוגדר אבל הכסף פחות חשוב פה, בו נגיד שאנחנו מדברים על מחשב בטווח הגבוה של המחירים אבל לא הכי גבוה. הדרישות מהמחשב מעבד i5 לפחות, זיכרון 4 גיגה או יותר,שיהיה קל/דק (אולי אולטרה?) , SSD אם אפשרי, כמה שיותר חיבורים (USB,DVI,HDMI,כרטיסי זיכרון),WIN 7 64 BIT או יותר לא סגור על גודל מסך פתוח להצעות. לא סגור על מחשב עם צורב DVD או בלי ,אני יודע שבהרבה דגמים ויתרו עליו כדי לחסוך בגודל ושמו אחד רק בעמדת עגינה,לא סגור על עמדת עגינה כן או לא. הבנתי של DELL יש מחשבים שנחשבים לטובים אבל אני לא ממש מתמצא. מאד חשוב לי השרות על המחשב במקרה של תקלה,שיהיה למי לפנות ולקבל שרות אמין ומהיר.…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים. (חדש באתר) אני זקוק למפרט מחשב בעיקר למשחקים. (גם משחקי רשת) המחשב מיועד בעיקר למשחקים. קצת סרטים, ושירים וכ'ו. חשוב לי מאוד להדגיש, כי הגרפיקה והביצועים חשובים לי מאוד. ללא פשרות! עד כמה שניתן. אני גם רוצה שהמחשב יהיה מוכן למשחקי העתיד , כגון- BF4 COD-G וכ'ד. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD ומוזיקה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר! אני משתמש בו 24 שעות…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות: 1. גלישה באינטרנט 2. משחקים (כמו קונטר ואנריל 99 שלא דורשים דרישות גבוהות) 3. תוכנות וכו'... יש לי די תקציב מוגבל (2000-2500). אגב אני צריך לחבר אותו כנראה לרשת ביתית. לא יודע אם זה פרט חשוב אבל בכל מקרה.... אם מישהו יוכל לעזור ולתת יד זה יהיה נהדר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. האם כדי לי לקנות בתקופה הזו או לחכות עוד קצת ? *אני לא כזה משחק משחקי מחשב. אבל אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להריץ משחקי מחשב עדכניים. * אפשרות לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, וגם אפשרות לעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה. * דרוש גם מסך וציוד היקפי. האם כדאי גם לקחת כרטיס קול בנפרד או שאפשר להתפשר על כרטיס שמגיע עם הלוח אם ? * מה אתם אומרים על מסך 22 אינץ של החברה שמייצרת פנאלים chemi ? * זיכרון פנימי של 4 ג'יגה של חברה טובה. האם כדאי לקחת קינסגטון או שאפשר להתפשר על g.skill מה ההבדל בין cl4 ל cl5 ומה עדיף ? * חשוב לי לוח אם איכותי, שתומך גם בארבע ליבות אם אני בעתיד ארצה להחליף מעבד. והאם כדאי מעבד בעל 4 ליבות או שני ליבות ? * מה ההבדלים בין הכרט…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-