עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! מה שלומכם? רציתי לקבל את עזרת המומחים בבניית מפרט למחשב חדש אותו אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים. אני איש IT שמתעסק המון בווירטואליזציה (VMWare, Xen) שלפעמים אני עובד עם 2 או 3 מכונות ווירטואליות בו-זמנית! עקב השימושים שציינתי, אפשר להבין שאלו שימושים "שאוכלים" הרבה מאד משאבים מהמחשב. אינני משחק בכלל במשחקי מחשב, עם זאת, חשוב לי שהכרטיס המסך יהיה מודרני והמחזקים על מנת שבצורה כזאת או אחרות ייעל את מהירות המחשב הכוללת. מס' נקודות שחשבתי עליהם: -מעבד 4 ליבות -אוורור כמו שצריך למעבד -לוח אם יציב וחזק, יהיה נחמד לשני כרטיסי רשת On-Board אבל לא חובה -זיכרון של 4GB (נראה לי שיותר מזה, זה כבר מוגזם, נכון?) -שני כוננים קשיחים עם 32MB BUFFER לצורך בניית מערך RAID -צורב…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. וקצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…

3. היי לכולם מה אתם חושבים על המבצע הזה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2596022&cfm=BFF3FD7267D9 מפלצת של מחשב! מחשב נייד "14 עם מעבד עוצמתי Core i5, חבילת זיכרון 6GB, דיסק 500GB ומערכת הפעלה Win 7 חיפשתי בגוגל לא מצאתי את הדגם הזה בשום מקום, אין לי למה להשוות. מישהו שמע על הדגם הזה? האם המבצע משתלם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yanivdanan,

מבקש המלצות למחשב לעבודה בתקציב של עד 4500 ₪ אני עובד על המחשב כל יום כל היום במשך שעות רבות. חשוב לי מחשב שישמור על יכולות עבודה מהירה גם כשפתוחות הרבה תוכנות ברקע וגם לאחר תקופה ממושכת של עבודה. אין צורך בכרטיס מסך חזק - המחשב לא משמש למשחקים ולא לעריכות גרפיקה הדרישות: מעבד i5 (לא הצלחתי להבין אם Core M פחות טוב בצורה משמעותית מה-i5) גודל 13-14 אינטש משקל פחות מ- 2 ק"ג דיסק קשיח SSD (גם 128GB זה בסדר למרות שעדיף יותר) סוללה טובה (3-4 שעות לפחות) כולל מערכת הפעלה יש לי אפשרות להביא מחשב מארה"ב בחודש הקרוב - הפרשי המחיר מצדיקים את העדר האחריות ? מה עושים עם העברית (גם במערכת ההפעלה וגם במקלדת) ? יש דגם מומלץ בתקציב הזה (פחות מ- 1,200 $) שלא נמכר בארץ ? תודה רבה לכל העו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, השימושים יהיו אופיס, אינטרנט, ודברים פשוטים אחרים (לא MATLAB או משהו בסגנון). חשוב לי שבמחיר המקסימלי יהיו גם 3 שנים אחריות. יש עדיפות למחשב עם קורא כרטיסים, ועם הארד דיסק לפחות 120 GB(לאחסון תמונות - חובב צילום). תודה רבה וסופ"ש טוב!

6. ראיתי את הנייד הזה Lenovo G580 MBBEBIV ורציתי לדעת מה דעתכם? * תקציב? עד 2000 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש והבנתי שעדיף מאט בגלל השתקפות * רזולוציית המסך? בהתאם למטרות העבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מספרים נפרדים. * משקל רצוי? לרוב אני עם רכב כך שמשקל פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים זה די והותר כי אני במשרדים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מזהה צורך מיוחד, אולי מקרנים יציאת וידאו פשוטה תספיק * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך קריטי * כונן אופטי? רצוי אבל לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי אבל לא ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. *תקציב: מאוד גמיש בעיקרון עד 5-6K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3" לא יותר מזה. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן. לא יותר מ1.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך, המחשב יהיה 99% מהזמן בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. מה שבא ברוך הבא. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מלכתחילה רק SSD אבל אם לא ניתן אז שילוב או HDD רגיל. הגודל לא משנה כל כך, אם זה SSD שיהיה לפחות 128GB מן הסתם.. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה ת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, קיבלתי לפני יומיים מעבד חדש i5-4670k, כרטיס מסך EVGA GTX 760 וכונן SSD EVO840 מארה"ב. אני זקוק לכל שאר ההשלמות: לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, מארז+ספק וכונן קשיח, אין צורך בציוד הקפי. המחשב מיועד למשחקים, אני לא יודע אם אעשה OC בעתיד. אשמח לעזרתכם, תודה רבה. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלה, אך בגבולות סבירים למפרט מסוג זה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוכש מחשב אחת לתקופה ארוכה לכן מעוניין במפרט טוב שיחזיק זמן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: BATTLE FIELD 4 COD GHOSTS CRYSI…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. for honor, overwatch battlfield 1, rainbow six siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080 P 144 HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kantan1,

שלום, רכשתי מסך lenovo ברזולוציה 2K האם אני צריך גם כבל HDMI תואם וכרטיס מסך מיוחד כדי להגיע לביצועים טובים ברזולוציה? קניתי כבל monster ב-200 ש"ח שמתאים ל 1080P זה בסדר? והכרטיס מסך שלי במחשב הוא מובנה בלוח gigabyte z270-hd3p האם זה מספיק או להחליף לכרטיס איכותי? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום מדובר בדיון מקביל לדיון שפתחתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/threads/546264-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-2000#.U7mtD5SSyP0 אני רוצה להחליף את המחשב שלנו שיושב בסלון שלנו ומשמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות. חשבת לפתוח דיון גם כאן בגלל שאני שוקל במקום לקנות מחשב נייח, לקנות מחשב נייד ולהעמיד אותו כמחשב קבוע, כאשר תהיה לי אפשרות להפוך אותו לנייד כשאצטרך. המחשב ישמש בעיקר לסרטים. אמנם אני לא ממש צופה ב-HD אבל אני כנראה אשתדרג ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חברים אני צריך לרכוש למשרד מחשב בתקציב של עד 2000 שח לא כולל ולא צריך מסך מקלדת ועכבר. העבודה במחשב היא בעיקר אינטרנט, אופיס, עובדה מול מערכות מלאי מרוחקות. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD של 128 גיגה לפחות. זיכרון מחשב מנימום 8 גיגה לפחות ומחשב מבוסס על מעבדי אינטל תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by speed42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, אינרטנט, מוזיקה , צפייה ישירה, תכנות . eclipse. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (צפייה HD). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? CD צורב . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 . …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by 8bit,

מה שאני +- סגור לגביו: GTX 1650 SUPER Ryzen 3600 מה שאני לא סגור לגביו: לוח אם - רוצה משהו שיתמוך ב 64GB זיכרון ודורות עתידיים של מעבדי AMD. וגם שיסתדר עם ה- 3600 בלי צורך בעדכוני ביוס. זיכרון - אין לי העדפות מיוחדות, כרגע רוצה לשים 16 או 32GB חלקים שיש כרגע: עכבר, מקלדת, דונגל WIFI, מסך 4K מארז ATX, ספק 550W SSD 970 EVO M2 חדש כל מיני SSD ישנים יותר לא הולך (כנראה) לבצע אוברקלוקינג, מיועד לגיימינג סביר ובינוני ל-3 שנים הקרובות. תודה

15. אני מעוניין לבנות מחשב htpc, שיריץ את boxee על לינוקס, ויתחבר לטלויזיית lcd 42" full Hd (1920x1080) lg60fr כרגע אני מחכה לion של נוידיה, שאמור להיות מאוד זול, ולתמוך ב 1080p. הייתי מעוניין לדעת מה המפרט הזול ביותר שיכול לתפקד כhtpc. (ולכן אין תקציב, אני לא יודע מה הטווח). דגשים (לפי סדר חשיבות): 1. מחיר. 2. שקט. 3. upscaling (גם בתוכנה). 4. תמיכה בלינוקס. (כך שלא צריך רשיון למערכת הפעלה). 5. גודל (קטן ככל האפשר). 6. אין צורך ביכולות הקלטה, אבל הייתי מעוניין לדעת כמה זה עולה. 7. אין צורך באלחוט - יש יציאת ethernet ליד הטלוויזיה. 8. יש מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft wireless 1000. אם יש משהו יעודי וזול, אשמח לדעת. תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני רוצה לחבר בסלון מחשב נייד לשם שמיעת מוסיקה במערכת סטריאו וצפייה בסרטים בטלוויזיה. (כרגע יש לי מחשב ישן בלי יציאה לטלוויזיה שמשמש רק למוסיקה). השאלה שלי היא מה הדרישות המינימליות (והמחיר בהתאם) למחשב כזה? - מן הסתם יציאת HMDI, שיקלוט טוב אינטרנט אלחוטי (לצפייה בוידאו מהאינטרנט), ושיהיה מספיק חזק (מעבד? זיכרון?) כדי לנגן סרטים כבדים (במחשב אחר שלי סרטים כבדים לא מצליחים לרוץ...) - אז מה מומלץ לקנות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? הדבר הכי כבד שאני צריך ממנו זה שיוכל להריץ סרטי HD כמו שצריך.. חוץ מזה רק שימוש בסיסי של אינטרנט. * גודל המסך? פשוט ,לא מכיר את הגדלים הנפוצים.. משהו ממוצע פשוט. * רזולוציית המסך?כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בסה"כ לא קריטי מדי,רוב השימוש יהיה עם שקע חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. 250GB יספיקו * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ktgw,

שלום חברים, לאחר חיפוש, הגעתי למסקנה שהחשב הנייד שהכי מתאים לי כרגע הוא ה - Asus X402CA מדובר במחשב נייד עם מסך 14 ברזולוציה של 1366x768 מעבד i5 ודיסק של 500GB. המחיר שהגדרתי לעצמי היה בין 3000 ל - 4000 ש"ח, והתמורה למחיר נראתה לי הטובה ביותר, למרות שהתפשרתי קצת על הרזולוציה. הבעיה שלא מצאתי בשום מקום ביקורת רצינית שעשו ללפטופ, וכן אין לי מושג לכמה זמן תספיק הבטריה בשימוש של אינטרנט ב - Wifi (שזה הכי חשוב לי). האם מישהו מכיר את הלפטופ ויכול לתת לי חוות דעת? בנוסף אשמח לשמוע על חלופות ללפטופ אם אתם חושבים שיש כאלו במחיר ובמפרט (אם דומה או זהה). כמו שכתבתי, השימוש העיקרי זה גלישה באינטרנט ב- WIFI קצת אופיס אולי סרט פה ושם (כל השאר זהה רצוי מסך 14, או 13.3…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tzahi20,

צרפתי מפרט למחשב שאני רוצה להזמין, מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות מוזיקה בקיובייס,אינטרנט,צפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס ופוטושופ ממש בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mhu,

לפני 3 ימים קיבלתי את הנייד ויש לי רק דבר אחד להגיד עליו..... מ-ד-ה-י-ם ! ! ! ! בעוד כשבוע אני אעלה סקירה מקיפה עליו כי יש הרבה מה לספר, לבנתיים מצורפת תמונה, להתרשמותכם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by danyz,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד , סימולציות ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , Matlab, Solidworks , Ansys, Photoshop- שימוש מזדמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (שני מסכים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Mactural,

אחי יושב על P4 1.7Ghz + GeForce2, ובזמן שאני מחפש פתרונות לו ולכרטיס המעפן שלי (FX5600), כשהפתרון המתבקש היה לקנות לי כרטיס חדש ולהעביר לו את שלי, הוא החליט לקנות לעצמו מחשב חדש. טוב נו, אותי זה קצת מבאס, למה המחשב שלי לא הכי מלהיב לעומת משהו טוב שנארגן לו, אבל מחשב חזק בבית זה תמיד טוב, ואני כנראה אארגן איזה 6800GT ל AGP. אז חזרה לנושא המרכזי- הוא החליט לקנות מחשב, אני מנסה לארגן לו מפרט כמה שיותר טוב. במחיר סביר (בסביבות ה 7,000). מה שגיבשתי בינתיים (מ noacomp.co.il): AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 730 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB JD SATA 560 ¤…

24. שלום. אני רוצה להקים שרת שיחליף את השרת המשרדי שלנו. הכי חשוב בשרת זו שרידות של הנתונים. (יהיו 2 HD בRAID וכונן HD חיצוני שיגבה אותם) לצערי השרת נמצא בסביבה חמה יחסית ולכן הוא צריך קירור משל עצמו לא משנה לי הרעש שלו (סולם רעש 1) השרת יריץ windows sbs 2003 וינהל 4 עמדות. מצאתי מפרט במפרטים מומלצים שיהיה הבסיס. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349&section=293&target=רב%20תכליתי מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח אם - מומלץ GIGABYTE GA-P55M-UD2 אבל לא מצאתי אם יש לו יציאה רגילה של מסך. זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 כונן קשיח למע' הפעלה - SAMSUNG F3 500GB 32MB SATA2 7200 RPM כונן קשיח ב1RAID למידע - 2* SAMS…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני צריך מפרט מחשב ב 7500 שקל למשחקים עם רמקולים, כונן DVD , כרטיס מסך(עצבני עם video in+out עם 128 מגה זכרון ואפשרות לחבר לכמה מסכים חשבתי על ASUS) זכרונות של WINBOND של 256 מגה עם 400 מגה הרץ * 2 מארז עם יציאו usb מקדימה(בצבע שחור רצוי) מעבד AMD ATHLON XP 2400 אני רוצה גם שני מאוורים כדי שהמחשב לא יתחמם כי אני משאיר אותו פתוח כל הזמן. Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא יודע לגבי לוח אם חשבתי על ASUS A7N8X DELUXE NFORCE2 אבל הרבה אנשים ממליצים לא לקחת אותו כי יש איתו בעיות. ואם אתם יכולים אז להמליץ לי על חנות לקנות ממנה. אם אפשר אז תכינו לי מפרט עם ובלי מסך(19) תודה WOLFMAN

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים