עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avivi85,

אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואני לא ממש מבין במחשבים ניידים, אשמח לקצת הכוונה. אז ככה: טווח מחירים : 1500-2500 שימושים : סרטים , שהמחשב יריץ משחקים בצורה בסיסית עד כמה שאפשר במחיר שהוקצב, מינימום שיריץ משחקים יחסית קלים כמו פיפא וכאלה. אזור מגורים: רמת גן (אם זה משנה) גודל מסך : גודל סטנדרטי למחשב נייד, לא גדול מידי ולא קטן מידי. אני מעריך שזה באיזור ה15-17. רזולציית מסך : לא קריטי. כונן קשיח: 320gb זמן סוללה: לא דרוש משהו מיוחד, סטנדרטי. מערכת הפעלה : לא צריך. עריכה: הסתכלתי קצת באתר של קיי אס פי ומצאתי את המחשב הזה שאחרי בירורים קטנים ניראה כאילו הוא בדיוק מספק את הצרכים שלי : fujitsu lifebook ah532- mpaq5il http://ksp.co.il/?uin=17753 מפרט שלו: * AH532-…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  2. שלום לכולם וצהריים טובים:} המחשב מיועד לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024dpi כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של 0.5GB . חשוב שהמחשב יהיה מסוגל לאכסן DATA של לפחות 2TB על גבי כונן יחיד. -דרישה להגנת נתונים כוללת שימוש ב raid מתאים - אשמח להמלצת raid -מערכת ההפעלה שתותקן היא vista ultimate -תוכנת עיבוד התמונה היא adobe - photoshop CS2 ME -המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2560X1600pixels -סורק איכותי בממשק (firewire (IEEE1394 שיהיה מסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 כולל אפשרות לסרוק נגיטיבים של תמונות. *המחשב מחובר לרשת עם כרטיס רשת של 1000mb *יכולת לצרוב עבודות ולהעבירן למחשב אחר *כולל ציוד היקפי של מקלדת, עכבר וצורב אשמח למפרטים שכוללים הסברים , במקר…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by timont,

אודה לכם אם אוכל לקבל את המפרט הטוב ביותר במחיר 3000 ש"ח ~ הכולל: 1. מעבד אינטל 2. לוח עם: כ. קול, כ. מסך, כ. רשת, תומך SATA II תומך דואל צאנל 667Mhz 3. זיכרון 1024MB 667 4. HD 160GB 5. צורב DVD כל השאר לא חשוב לי .... קיבלתי הצעה קצת דומה מאייבורי אבל החבר'ה כאן הורידו אותי ממנה.... תודה. זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by devith,

כולל כל החלקים (גם מסך) אל תגידו שזה בזבוז כי זה לא יעזור תודה עריכה: המחשב למטרות משחקים, עיבוד ותכנות.. בעיקר משחקים

• 86 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by astmgk,

שלום לכולם! מבקש עזרה בהכנת מפרט למחשב למטרת משחקים (בשאיפה כבדים) בתקציב של עד 4500. 1. יש כבר מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 2. מעבד: עדיף מעבד אינטל על AMD. 3. כרטיס מסך: תומך DX10 . עדיפות לבעל יציאת VGA (זה מה שיש למסך). עדיף radeon אבל לא עקרוני. 4. לוח אם: אין צורך בFireWire וב SLI/CrossFire. 5. צורב DVD רגיל. 6. הרד דיסק בערך 250G. 7. לא למטרות אוברקלוקינג כלשהן. 8. והכי חשוב - שקט כמו הקבר! בתודה מראש...

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  6. הרבה זמן לא הייתי פה.. כבר חצי מהדברים שלמדתי שכחתי. אח שלי קונה מחשב, והייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט בשבילו למשחקים כבדים שנכנס בתקציב (ניתן להתגמש ב200 ש"ח) אח שלי מחכה לזה כבר הרבה זמן, אז עזרה מהירה תבורך תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  7. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/4, ArmA 2/3, Far Cry 3 וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למען האמת, אינני בטוח כל כך לגבי המסך, שכן אצטרך לקנות אחד חדש בכל מקרה. בינתיים אני נוטה לכיוון מסך "21.5, ברזולוציית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 14 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by lisly,

למשחקים: מעבד ADM athlon 64 3000+ 2.0 GHZ 512 BOX (Socket 939 דיסק קשיח 120GB 7200 RPM IDE Western Digital כרטיס מסך Gefoce 6200TC sound card (on board) מארז midi Tower ATX זיכרון 256Mb x2 kalu 512 לוח אם Asus A8NE-fM \ Bulk רמקולים סאב עם 2 עכבר אופטי מקלדת מולטימדיה 3400 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by M7a,

להלן המפרט שהרכבתי + כל הרכיבים\ציוד הקפי שיש ברשותי [ - ] Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 [ - ] GIGABYTE GA-965P-DS4 (965P) - ATX [ - ] 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz [ - ] Sapphire Radeon X1900XTX 512MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL [ - ] WD 320GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II [ + ] ASUS CD X52 [ + ] ASUS CDRW X52 [ + ] ASUS DVD X16 [ + ] ASUS DVDRW X16 [ + ] SONY 1.44 [ + ] Thermaltake Kandalf Black [ + ] Thermaltake HardCano 13 [ + ] Thermaltake PurePwoer 680W [ + ] Thermaltake 120mm FAN X2 [ + ] Thermaltake 90mm FAN X2 [ - ] Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler [ + ] Thermaltake Round Cable IDE [ …

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. שלום. ברשותי יש את הכרטיס מסך ATI READON 6950 2GB אני רק רוצה להרכיב על הכרטיס מסך הזה מחשב אז אין צורך בכרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  11. היי. המחשב הנייד של אימא שלי כבר ממש ישן, וממש ממש איטי. היא עובדת בעיקר עם מיילים (אאוטלוק), סקייפ, מסמכים, ורואה סרטים להנאתה. האם כרום בוק זה רעיון טוב? התקציב הוא כמה שפחות, כל עוד יש מצלמה לשיחות טובה יחסית ומהירות סבבה לעבוד איתה. היא גרה בלונדון. לדעתי היא יכולה לזרום על יד שניה אם צריך. מסך לא משנה איזה גודל. אבל עדיף מחשב קומפקטי וקטן. בעדיפות עם כונן דיוידי, אבל לא חייב. תודה רבה לעוזרים.⁦❤️⁩

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני hd , קצת משחקים, גלישה וyoutube א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר, מחשב נער ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא כבדים משחקים כדוגמת pubg, fornite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).ללא מסך נוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3.…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. שלום לכם. לכל בוני המפרטים הנחמדים שלום רב, **בכדי למנוע מכם עוגמת נפש, אשמח אם תקראו את כל ההקדמה שלי כדי שלא תבנו מפרטים לחינם, תודה! ** לפני זמן לא רב, פתחתי פה דיון עם בקשה למפרט מחשב עד 3000 שח עם מסך דק. דשנו בנושא רבות, והדיון הגיע ל7 עמודים (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=142099.0). עכשיו, כשהגשתי את הצעת המחשב הזו לאחותי שרצתה את המחשב, הופתעתי לגלות שדיברנו על תקציב של 1000 דולר, ולא ידעתי (אני מייחס 1000 דולר ל4500 ¤). החלטתי עכשיו לפתוח דיון חדש עם הבקשה למפרט. על מסך כבר הלכנו, LG1750SQ שעולה 1500 שקל, מה שמשאיר אותנו עם 3000¤ ביד. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 ¤, רצוי לא להגיע אליו ולנצל את …

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  14. אהלן. בת דודה שלי מחפשת מחשב נייד בסיסי למטרות גלישה באינטרנט, לימודים מהבית ומדיה [חיבור ממיר טלויזיה, סרטים ושירים]. אני לא מומחה גדול אבל נראה כמו מפרט נורמאלי למחשב שעולה פחות מ-2500 ש"ח. הבעיה היא שהנייד מגיע עם לינוקס. יש אפשרות להתקין עליו Win7 עם תמיכה מלאה בכל הדרייברים? אם לא ניתן או שזה כאב ראש גדול מידי למחוק ולהתקין מערכת הפעלה אחרת אשמח לקבל הכוונה לדגם אחר שמחירו בסביבות ה-2500 ש"ח. יש להדגיש שחשובה מאוד הבניה והאחריות. עדיפות ל-HP, DELL, ASUS. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c02621609&prodTypeId=321957&prodSeriesId=4247533

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by oren.nk,

1. מה התקציב? 3000 אפשרי במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כגון WOW, CSS לא כבד במיוחד אבל רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב או כונן dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? gigabyte fanboy מוצהר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא אכפת לי בכלל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יבוצע אוברק…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני קונה השבוע לפטופ לצרכי גימינג כבדים, הרכבתי אותי בעצמי באתר של DELL רק רוצה לוודא שהכל לדעתכם נראה בסדר ושאין מעבד חלש מידי או כרטיס מסך חלש מידי Alienware - R4 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 32GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1080 - 256GB Solid State Drive + 1TB Hard Drive - Silver 2560X1440 QHD תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dubiman,

שלום אני מתעניין לשמוע ביקורות ודעות על הנייד החדש LG - P210. אני מתלבט בינו לבין ה-Lenovo Thinkpad Edge 11. ה-Lenovo יותר זול וקראתי עליו ביקורות טובות. אשמח לשמוע דעות נוספות.

18. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5…

19. Started by Eyal-Style,

כמה שווה השילוש הזה היום ?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  20. שלום, כאמור, אשמח למפרט מחשב כנ"ל, לצורך עבודה ביישומי אופיס, גלישה והפעלת משחקים סטנדרטיים. רצוי מסך 22', צורב DVD (ללא floppy), מקלדת ועכבר אלחוטיים, ללא רמקולים. אין חשיבות ל OC או למשהו שקט במיוחד. תודה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by gforce,

שלום, המפרט מיועד למשחקים !!! תקציב : בסביבות 5000 ש"ח 1. amd athlon 64 3000 s-939 gigabyte k8nf-9 (nf4,s939,pci-e)a 2Xddr 400 512MG kingston cl2.5 westren digital 80GB sata nec 3520A dvd recorder gigabyte 6600GT 128MG dvi,tv,pci-e case 2202 atx midi pfc monitor mag 17 786 pf flat 2. intel 3GB pc800 1024K box intel eaton ville 915 gevl DDR2 2Xddr 400 512MG kingston cl2.5 westren digital 160GB sata asus ax300se/td 128 nec 3520A dvd recorder case 400W mag 17 776 ms 12 MM dvi אז ככה: שני המפרטים הם בתקציב של 5000 מי יותר טוב למשחקים ? האם כרטיסי המסך מסוגלים לסחוב משחקים ? לפי דעתי חייבים להחליף מארז בשני המפרטים , מה אתם אומרים ? איך שאני מכיר אתכם אתם בטוח תמליצו על ה AM…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  22. צהריים טובים אני מחפש לעזור לחבר בקניית מחשב לאולפן הקלטות ביתי בתקציב של כ4000 ש"ח. בפעם האחרונה שהמלצתי למישהו על מחשב מסוים, הNVIDIA 6600GT היה אחד הכרטיסים החזקים בשוק, אני מניח שהרבה מים זרמו בירדן מאז.. מדובר במחשב לאולפן הקלטות קטן, והתקציב מתייחס למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. המחשב יתמודד עם עריכת שירים (CUBASE, PROTOOLS וכיוצא בהם) ואינטרנט/אופיס בין לבין. בעל האולפן מבקש עדיפות למעבד i7, וללפחות 16GB זיכרון , ויש לו 2 כוננים שהוא ישמח לחבר אותם למחשב, בלי קשר הוא מבקש גם כונן SSD לדעתי הלא מקצועית מוזיקלית, יש צורך בכרטיס קול כלשהו (?) וכמובן דרושה מערכת הפעלה Windows העדפה כמובן שהמחשב יגיע מורכב. …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by iLoveElectrO,

AMD הרבה יותר זולים וזה בהחלט שיקול... 1. מעבד AMD סדרת FX 6 ליבות סדרה אחרונה. 2. לוח אם תואם FX עם קירור חלקים טוב. 3. 16 ג'יגה RAM 4.כרטיס מסך הכי טוב של sapphire 5. מארז טוב עם מקום למאווררים גדולים מאחורה ובצד. 6. ספק כוח 500W/450W עם יציאת מתח לכרטיס מסך. 7. יחידת קירור מים. דיסק קשיח של 500GB (אני לא צריך יותר)... השאלה היא, כמה יעלה מפרט כזה, והאם הוא מתאים לגיימינג כבד (יריץ את BF3 ואת Crysis 3 על הגדרות ULTRA)?? התקציב שלי עומד על כ5,000 ש''ח. ----------------------------------------- מילאתי את השאלון בכדי לא לעבור על חוקי הפורום. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה נית…

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Morphey,

שלום הקצו לי 6500 שקל (או 1500 דולר), וברצוני לבנות מכונה שתספיק לי לכמה שנים, אחרי הכל, זה סכום לא מבוטל של כסף. אני קונה את החלקים מהיבואן, כך שאני לא צריך מקומות לקנייה. בנוסף, אינני צריך אביזרים נלווים. אני מעוניין להרכיב מחשב לגיימינג, אבל גם לעבודות יומיומיות, ובכך חשבתי על המפרט הבא: זיכרון: 2 כרטיסים של 512 קינגסטון, במהירות 667 - 158$. הארד דיסק: הארד דיסק אחד של WD של 500 ג'יגה, בתקן סאטה 2 - 229$. לוח: אני מתלבט בין שניים שנראים לי מאוד חזקים ואמינים: הראשון, P5WDG2 WS Pro <Green> של אסוס, שעולה 299$. השני, GA-965P-DQ6, של ג'יגהבייט שעולה 250$. כ.מסך: GV-NX795T512H-RH של ג'יגה בייט שעולה 343$. מעבד: Intel® Core 2 DUO - E6600 במהירות 2.4 - שעול…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אני בניתי מפרט למחשב משרדי בתקציב של 3000 שקל מנועה . דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 65W 360 ¤ 1 ASUS M2A-VM 410 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 115 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII AAJS 270 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 130 ¤ 1 COMPUCASE 6C28 BLACK 300W ART 285 ¤ 1 ''17 Samsung 731B SyncMaster LCD 1000 ¤ 1 MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 85 ¤ 1 LOGITECH OPTICAL MOUSE PS2 45 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3255 רק תגידו אם הכל מתאים? ואם יש הערה חשובה בקשר עליו?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים